65 plus sex lul afbinden

65 plus sex lul afbinden

Beste Dick, je hoeft niet ver te zoeken hoor als je aan maca wilt komen, gewoon bij Frontier Bookshop te Amsterdam, zij verkopen ook veel Superfoods. Heb het toevallig nog een paar maanden geleden Maca capsules gekocht daar. Ik ken daar nog een mooi verhaal over! Ik ben in het voorjaar van in Sri Lanka op vakantie geweest. Ik kwam daar trouwens aan op het vliegveld op de dag dat de Sri Lankanen werden bevrijd van de Tamil Tijgers.

Heel bijzonder, want ik arriveerde 10 minuten na de president van Sri Lanka en het voelde of ik in de aankomsthal van het vliegveld in Colombo door duizenden mensen werd begroet met vlaggen. Toen ik mijn gids vroeg wat er aan de hand was vertelde hij mij dat de president net was teruggekeerd uit Jordanie van een werkbezoek vanwege het feit dat ze die dag van de Tamils waren bevrijd!

Maar goed, toen ik vlak voor de terugreis op het vliegveld van Colombo stond te wachten in de rij om door de beveiliging te gaan, sprak mij een Canadese vrouw aan van Turkse afkomst en zij vroeg mij naar mijn dikke, gezwollen bovenlip. Ze vertelde mij dat haar man ook een dergelijke bovenlip had gehad en dat het te maken had met inwendige ontstekingen. Eindelijk kreeg ik bevestiging van iets dat ik al heel lang voelde, maar wat werd ontkend in het reguliere medische circuit.

Die mevrouw vertelde me dat haar man een drankje was gaan gebruiken van de mangosteen vrucht en dat de klachten daarna langzamerhand waren verdwenen. Dat drankje heet Xango sap. Overigens vertelde ze me nadat we door de beomen ook een heel verhaal over het Baáh geloof of zoiets.

Maar goed, toen ik terugkwam in Nederland ben ik gaan googlen naar Xango sap en zag dat deze sap werd geproduceerd door een Amerikaanse firma Xango en dat ze gebruik maakte van locale distributeurs in bijna alle landen van de wereld. Ik vond op internet een nummer van een Nederlandse distributeur. Jullie kunnen het geloven of niet, maar toen ik de man aan de lijn kreeg vertelde hij mij dat hij hemelsbreed 15 km van mijn eigen woonplaats woonde.

En toen ik naar zijn huis reed om een paar flessen Xango te halen, bleek hij prewcies te wonen achtre het huis waar vroeger mij opa en oma woonden en waar ik meer dan 40 jaar geleden regelmatig over de cvloer kwam.

Vinden jullie dat niet bijzonder dat je een vrouw spreekt op Ik heb het drankje met anti oxidanten een paar jaar gebruikt en ik voelde dat het uitstekend als ontstekingsremmer dienst deed! Paul, dank je voor de tip, ik zal onze vrienden van AH vragen of ze ruimte in het schap willen reserveren. Als ik dat allemaal zo beluister hier over Tantra, wat overigens mijn eigen schuld is omdat ik dat ik zonodig moest vertellen dat ik daar wat mee had geexperimenteerd wat me slecht was bevallen, dan zal die Maca Melk gretig aftrek nemen en kan AH zich daarmee geweldig onderscheiden van de concurrentie,ha,ha.

Ja Dick, zulke ervaringen heb ik ook wel eens gehad vroeger veel aan InterRail gedaan , sta je in het buitenland met iemand uren lang te kletsen over alles en nog wat in het Engels en dan kan je ineens niet op een bepaald woord komen.

Nu vraag je aan je mede reisgenoot die ook Nederlands spreekt of hij het Engelse woord wel kent. Voordat hij dat woordje toespeelt schiet de gesprek personage ineens om naar vloeiend Nederlands en vraagt heel toepasselijk waar kom je vandaan?!

Klapper op de vuurpijl, schijnt dat persoon gewoon bij je om de hoek te wonen al jaren… Dan kan je je zelf wel voor je hoofd slaan van opwinding… Dat vind ik nou altijd het leuke van het Buitenland, altijd kom je wel iemand tegen die ineens ook Nederlands spreekt, er woont of er jaren als gastarbeider is geweest.

Soms zelfs in Marokko of In Turkije waar het halve dorp gewoon te verstaan is in het Nederlands terwijl je maanden aan het oefen bent op de Arabische taal. Dick ik zal de volgende keer speciaal een rode loper voor je uitrollen, Je hebt inhoud… Heerlijk! Paul, op mijn 25ste was ik op vakantie op Mallorca, sta ik rustig te plassen in een toilet van een discotheeek, zegt opeens iemand boven de plasgoot naat me: Hoi Dick, heb je het een beetje naar je zin?

Was dat ene collega die bij mij op dezelfde kamer werkte en i wist niet eens dat hij ook op vakantie naar Mallorca was! Ik heb het gevoel langzamerhand dat ik nu wel op de afdeling Sterke Verhalen ben terecht gekomen!

Ik ga naar bed, slaap lekker! Ik kan jullie wel vertellen dat dat de laatste dagen veel mij mij heeft losgemaakt.

En dan met name in relatie tot mijn moeder. Het gekke is dat ik voor mijn gevoel al een paar jaar mijn moeder volledig had losgelaten. Dat ik haar ziel kon laten gaan, waardoor zij verder kan. En ik ook weer verder kan. Toch, werd ik enorm geraakt eergisteren toen ik weer herbeleefde dat ik als 9 jarige jongen bij haar op bezoek was in het ziekenhuis,heel dicht bij haar was, maar haar niet mocht zien. En dat het schreeuwen van die vrouwen bij mij door merg en been ging!

Blijkbaar zit daar toch nog pijn! Het blijft dan een kwestie van aantrekken en afstoten! Overigens, is voor mij dat ook de kern van het vrouwelijke principe.

In esoterische zin zijn dat het Zijn, de Beweging en het Leven. Als de Moeder is ons Leven afwezig is kan niets in Beweging komen en blijven we stilstaan. Door weer de Moeder toe te laten en te omarmen komt er beweging en kunnen we loslaten en ons overgeven aan hetgeen het Leven op te bieden heeft. Overigens kan ik jullie van harte aanbevelen ene boekje met allemaal leuke naamspelingen. Een bijzondere geschiedenis de Pistis Sophia wat ik er van begrijp is dat ze een creatie gemaakt heeft zonder medeweten van haar paargenoot de mannelijke kant van God.

Ze schrok daar zo van en verstopte haar creatie ver weg van God deze creatie wordt genoemd Jaldabaoth. Wat ik mij afvraag wat is de mens zijn functie in dit gebeuren.

De mens die afgedaald in deze wereld van de valse God heeft diep in zich het licht in zich van de Ware God. Dit zuivere licht wordt door het valse licht van deze wereld weggezogen zolang de mens zich blijft identificeren met deze wereld. Door ontwaken en erkennen dat dit valse licht de mens in zijn greep heeft en moedig inzien dat dit valse licht ook in de mens is gaan wonen kan men het overwinnen. Het is een weg van diepe verslagenheid en opperste vreugde.

Ik voel zelf omdat de functie van de mens is omdat wat eens ontstaan is de creatie van de Pistis Spohia op die manier door de mens in deze dimensie weer in evenwicht gebracht wordt. Mijn persoonlijke visie over de Goddelijke drie-éénheid is dat God, de Schepping, bestaat en tot stand ik gekomen door drie fundamentele Goddelijke Wetten namelijk Moederschap — Vaderschap — Wedergeboorte.

Alles om ons heen komt door deze drie Wetten tot stand. Wanneer deze bloem nu in bloei staat is hetgeen we kunnen waarnemen Vaderschap. Moederschap is onzichtbaar, Vaderschap is het zichtbare en alles wat zichtbaar is, is Vaderschap. Daarna komen de bijkes of bij andere soorten wordt de verstuiving door de wind veroorzaakt. Verstuiving is de Wedergeboorte en de cirkel is compleet. Zo kan je dit met alles doen wanneer je de Schepping volgt.

Die zichtbare werking is dan weer het Vaderschap binnenin het Moederschap en dan zie je cellen die maar een paar dagen ofzo leven waarna ze dan afgebroken worden om zo weer de opgenomen energie ervan te gebruiken voor de geboorte van nieuwe cellen.

Dat is dan ook weer Wedergeboorte en zo kan je heel de schepping ontleden van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. De Macrokosmos heeft immer de Microkosmos geschapen en ze delen dezelfde Wetten dus het klopt waarlijk zo boven, zo beneden. Als je nu het Moederschap vergelijkt met het Vaderschap doorheen heel de Schepping dan is er veel meer Moederschap dan Vaderschap.

Neem de Ruimte er maar eens bij. Dus als we alle Ruimte uit onze lichaam zouden persen dan kan je de materie ervan op een vinger leggen. Wat je nou hebt ervaren en de kleine regressie die je terug hebt gebracht naar 9 jaar zijn, de ontoereikendheid van liefde van je Moeder en voor je Moeder.

Het hele gevecht in en buiten jou om, het willen hebben van een Partner die de kenmerken in zich draagt van een Moederlijke rol. De Koemelk bezorger, de samen brenger van 1 denken en zijn GOD heeft allemaal een onderdeel bij een gebracht dat je dit Karma voor je zelf moet ondergaan en in lost om er inzicht en wijsheid uit te kunnen putten.

Onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft, al krijg je dat dan niet zelf aangereikt, dan moet je het zelf maar naar buiten toe gaan produceren. Daarom ben je ondernemend, onderzoekend en leergierig eerste klas. Alles komt altijd terug als een Deja-Vu tot je ineens de hele ligging overziet van de puzzel, sommige randjes liggen dus toch niet goed, sommige stukken liggen onderste boven en je hebt er al die tijd overheen gekeken met bepaalde voorgenomen instellingen.

Draai en schuif het hele geheel eens om en kijk er opnieuw naar nu kom je in de buurt van de oplossing om deze puzzel uit te leggen. Vaak is de oplossing te gemakkelijk dat je het de hele tijd overziet met te ver denken en willen. Al je leed en ellende op één gehoopt in je bovenlip, is een verzameling van niet uitgewerkte zaken.

Daar kunnen we meters hoge dialogen en spraakmakende verhalen er om heen verzonnen worden, maar het belangrijkste doel om er achter te komen wat jou tot op dit heden heeft genekt de hele tijd. Zoals je al vertelde kende je het antwoord erop al wel, denk eens terug wat je vertelde over die melkman, wat had die nou altijd bij zich en waarom zou dat dat zijn boodschap aan jou geweest zijn?! Onvoorwaardelijk lief hebben is dan terug kijken en dan je dan kan zeggen GOD bedankt voor de les die U mij heeft laten ondergaan opdat IK dit heb mogen mee maken en tot een fatsoenlijk EINDE heb gebracht.

Je bent een prachtige Puzzel Dick! Paul, je bent een topper van de allerbovenste soort. Ik vertelde een verhaaltje over die tijd op de boerderij dat dagelijks een melkrijder met paard en wagen de bussen met melk kwam halen om deze naar de zuivelfabriek te brengen. Een man met geweldig veel humor, maar soms ook een beetje nors. Hij had vaak een zak met snoepjes naast hem liggen op de bok van de wagen. Ik hoorde vaak al van verre dat hij er aan kwam en liep dan naar de weg en vroeg hem dan: Misschien kwam het wel omdat Janee begon over Maca als voedingssupplement.

En doordat ik veel in Peru ben geweest de laatste jaren heb ik daar ook vaak Maca gegeten. Dat is een soort aardappel gerecht. De Maca groeit in de Andes op grote hoogte en lijkt ook heel veel op een aardappel, maar veel zoeter. Het is een geweldig eenvoudig gerecht, maar voor die mensen die op grote hoogte wonen is er niets anders dan Maca en een bepaalde groente die daar kan groeien ben even de naam kwijt, begint met een Q. Geweldig Paul, dat jij de betekenis hiervan hebt geduid!

Ik was me daar zelf eergisteren nog niet bewust van! Het is precies zoals je zegt. Ik denk dat ik de eerste 45 jaar van mijn leven heel erg heb geleefd uit Angst voor Tekort komingen. Ik was daardoor erg naar buiten gericht. Dat zag ik terug in relaties, maar ook in het leven vanuit de materie. Denken dat alles met geld te koop is! Ik realiseer me nu we het er over hebben dat ik zelfs de keuze voor mijn beroep de bedrijfseconomische richting helemaal ondergeschikt heb gemaakt aan het vooruitzicht er veel geld mee te kunnen verdienen i.

Nu begrijp ik waarom ik me bijna mijn gehele leven zo ongelukkig voelde: Het was zuiver najagen van wind! Nu begrijp ik ook zo goed waarom ik de laatste jaren zoveel behoefte had om te reizen naar landen waar de mensen nog zo dicht staan bij de natuur. Ik kan me nauwelijks iets voorstellen dat er een plek is waar ik dichter bij mezelf kon komen dan een verblijf van enkele weken in de woestijn, rijdend op een kameel met een snelheid van iets meer dan een schildpad, slapend op een matje in het mulle zand onder een geweldig mooie sterrenhemel en wekenlang geen gebruik kunnen maken van een toilet of douche.

Ik heb altijd heel veel gereisd. Het verwondert me dat er nu al bijna 2 jaar lang geen enkele aandrang meer is om op vakantie te gaan. Blijkbaar heb ik dan toch zoveel rust in mijzelf gevonden en zoveel geleerd op die reizen dat ik ze niet meer nodig heb. Ik heb nog even gegoogled naar die gezonde groente op grote hoogte in de Andes. Die groente heet Quinoa, zie link http: Ik geloof toch mijn ogen niet…..

Ik heb heel veel Quinoa gegeten op mijn reizen in de Andes. Is dit niet weer een fraai staaltje van schijnbare toevalligheid? Dick het zijn van die kleine details, die eerst niet opvielen maar nu dat je het weet bevat het kleinste deel gedetaileerd alle informatie.

Alles past perfect en is reeds voorbestemd. Deze ontdekking is dus je ascentie naar een hoger stukje bewustzijn. Zo mooi zo eenvoudig, zo opwindend, zo dicht bij huis, zo enerverend onder hand bereik.

Zie het maar als een oude kruimel van de taart die ik voor je heb kunnen lossen, daarom pleziert het mij juist om jou ook blij te zien dat de puzzel wordt opgelost. Flarden uit je verhaal kan ik zo wie zo overnemen als wat ik ergens ook ervaren heb in mijn eigen leven en stukjes daaruit van mijn broer die ooit worstelde met de zelfde problematiek. Daar waar de Dualiteit ophoudt met bestaan begint de reis naar binnen.

De inzichten gaan werken…. Daar heb ik al met Marcel W en Mosa over je gehad, maar ook met Mira oa. Je kunt niet alles verbergen al ben je er een Meester er in, je straalt iets uit wat we allang van je hebben opgepakt.

Geen achteraf geklets maar eerder voor mij zelf ook een bevestiging. Bij je Thuis kwam er ook al een deel los en ook bij die kleine meetings met elkaar gaf je toch wel overduidelijke informatie bewust en onbewust door. Wat je nog niet weet maar ik wel, dat ik grote respect heb voor wat je bent en wat je komt doen hier, niet dat ik tegen je op ga kijken maar dat ik naast je mag staan in je Aura zonder je energie te stellen, eerder om af te tasten wie je bent.

Een oude en heel bekende uit de antieke oudheid waar ik graag nog een kruimel mee wil oplossen in dit leven. Voor jou verhaal heb ik geen boeken nodig om iets te herkennen of verwijzingen nodig naar een ander toe vanwege ervaring, zulke zaken komen eerder van mijn interne HDD Akasha schijfje af. Dat is niet uit te leggen aan de buiten wereld maar ik heb daar geen hoofd bij nodig omdat te willen snappen. Alleen met een handje vol kan je blindelings op vertrouwen, mits die wakker zijn en je herkennen als Zwaardvechter maak ook als een heel oude vriend waar je altijd al voor geweest bent.

Veel zaken die nu gaande zijn zijn veelal verzonnen en verdraaid door mensen die het nog mooier willen maken dan de werkelijkheid kan bevat worden in 4D, 3D en 2D. Maar goed om te lezen dat je durft te schrijven en durft te publiceren, waar Indigo Revolution al een opwaartse stap was om je los te maken van het moeras, kijkend om je heen we dat ook doet of wie je lachend nu toe wuift voor degene de er al zijn.

Erh je was er al de hele tijd… Ik zal de mijne wel eens aan je laten horen, Marcel W heeft het eerder al gehoord, mits je interesse hebt niet waar?! Paul , ik durf mijn verhaal gewoon te delen , in de hoop dat anderen er iets aan hebben en rapper de valkuilen doorzien waar ik in mijn eentje uit heb moeten klimmen.

Ook ben ik niet bang voor de boze wolluf. Als ik af en toe een grote bek heb over bepaalde zaken zullen mensen nu misschien een beetje snappen waar ik vandaan kom. Dat ik ook mezelf in de spiegel heb moeten bekijken om het koren van mijn kaf te scheiden , het is zo makkelijk om maar kleine leugens en manipulaties te laten zijn voor wat ze zijn. Daarmee raakt echter je zelfrespekt ondergesneeuwd en leef je een verloren leven.

Dus ja , als je het over een zwaardstrijder hebt ; en garde!! Het basischakra is wel het belangrijkste chakra dat mensen op Aarde nodig hebben om te komen tot een geestelijk bewustzijn. In het basischakra bevindt zich uw geestelijk geheugen. Het geheugen van de ziel, wat terug gaat in het verleden, misschien enkele duizenden, maar zeker enkele honderden jaren terug. Het vertelt u herinneringen uit dat verleden. Als uw basischakra optimaal functioneert, zal de kleur die het uitstraalt, overwegend ROOD zijn.

Als het ziek is, zal het veel oranje in zich hebben. Wanneer uw basischakra veel krachten tot zich trekt uit de geestelijke wereld, of zelfs uit de Kosmos, zult u dat kunnen zien aan de vele kleuren, die latent in dit chakra aanwezig zijn, maar de kleur die u gebruiken kunt om uw basischakra te activeren, te herstellen of te vitaliseren, is ROOD. Het basischakra is niet alleen de basis van alle leven, maar vertelt ook de buitenwereld, de helderziende b.

Het basischakra legt de verbinding tussen de astrale en de stoffelijke wereld op het moment van uw geboorte. Het is de sluis. Als zodanig is het van essentieel belang dat het basischakra goed functioneert, want wanneer dit zo is, zult u een tevreden mens zijn en uw leven accepteren zoals het is. Bij mensen die hun aanwezigheid op Aarde niet kunnen accepteren, zit de fout in het basischakra. Maar als zij langdurig blijven zeggen: Even voor alle eerlijkheid ; ik had dit artikel aanvankelijk geschreven voor IndigoRevolution http: Een relatief kleine website voor zoekers naar de essentie van spiritualiteit , rebellenclub tegen new age.

Aangezien ik hier op WTK veel heb geleerd van zowel de artikelen alswel de reageerders , heb ik ook een copie naar wtk gestuurd waarvan de resultaten inmiddels zichtbaar zijn. Wie zich afvraagd wat ik met Orion 4D bedoel http: I greet you all , for we are all ONE. Wow , eindelijk iemand die die serie ook kent en de connectie legt.

Earth final conflict S1E1 http: Hartelijk dank voor jouw bijdrage over Tantra! Ook gaat Tantra over geven en ontvangen, oftewel het mannelijke en het vrouwelijke principe. Tantra wil je leren om die in balans te krijgen, en dat is waar deze tijd voor staat. Dat eindelijk die twee principes in balans komen, itt.

En dan te bedenken dat Maria die eeuwenlang voor hoer is uitgemaakt de belichaming was van het vrouwelijke principe en dus samen met Jezus voor de balans zorgde! Ook op deze site wordt het vrouwelijke principe met de uitspraak over een lekker wijf en de beuk erin ontkend! Wat me wel verbaasd, eerst een kwetsbaar verhaal van Cozmic en dan een stoere mannenuitspraak!

Ik doe helemaal niet aan tantra in ieder geval niet bewust …maar heb heel lekkere seks…is dat dan ook oké? Lekker vrijen met systeem? Zoek maar onder Aleister Crowley en tantra… Heeft Osho Baghwan dan ooit de liefde bedreven met een vrouw of man?

En een lekkere vrijpartij? Voor ieder wils iets. Is het de political uncorrectness die jou stoort? Issy , Ik kan me voorstellen dat je mijn opmerking verkeerd kon interpreteren. Het was een onderling grapje , Dick heeft zich voorheen ingezet om een paar honderd oude Beuken in zijn woonplaats te redden , met succes.

Daarom schreef ik Beuk ook met een grote B. Bij Tantra gaat het net niet om systemen. Het gaat om volledig aanwezig te zijn in het Nu zonder verwachtingen, fantasieën, oordelen,… Volledig bewustzijn in het Nu en om in het gevoel, de sensatie te komen. De meeste mensen vliegen er in en ze beleven in feite de emotionele kant ervan en niet de gevoelskant. Emotie en gevoel zijn twee werelden van verschil en de kunst zit erin om in het gevoel te komen.

Emotie is het schaduwbeeld en is onbeheersbaar. Bij Tantra gaat het er om , om beheerst in het gevoel te komen bij volledig bewustzijn en er zo op te surfen in een wereld vol heerlijke sensaties die niet te beschrijven zijn. Hierbij gaat het ook niet om allerlei standjes want deze vloeien er dan vanzelf uit en zijn afgestemd op de sensaties van dat moment. De meeste zitten nog teveel in hun hoofd tijdens het éénzijn en het gaat er net om, om uit je verstand te zijn.

Verstand is ego net zoals emotie dat is. In Sanskriet is Tan: In onze woorden kunnen we het ook wel seksualiteit noemen. Wat houdt onze seksualiteit nu precies in en wat is dan ook onze natuurlijke seksualiteit want er is veel onnatuurlijkheid hierover te horen, te zien en te lezen….

Bij Tantra ligt het accent op ontwikkeling van menselijke kracht, zowel door middel van meditatie als door directe confrontatie met moeilijke omstandigheden om angsten en zwakheden te overwinnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van allerlei technieken om lichamelijke en geestelijke harmonie te bereiken en het persoonlijke bewustzijn te overstijgen.

Tantra is een levenshouding, een manier van leven c. Er wordt dan ook wel gezegd dat je Tantra alleen maar kunt begrijpen door het te ervaren. Ja kan het gewoon vrijen noemen als je dat zelf wil maar de wijsheid van Tantra gaat ook dieper in op wat je nu eigenlijk beleeft. In mijn ogen is dat veel meer dan gewoon vrijen.

Voor mij het om ook in contact te komen met mijn vrouwelijke energie en voor haar om in contact te komen met haar mannelijke energie. Op dat moment zijn er geen twee lichamen meer of een vrouw en een man maar er is op dat moment één yinyang energie. Tantra het verhogen van de Khundalini energie stroom, geestelijk of stoffelijk, via seks of door middel van lekker eten wat staat voor gronden en of wel aarden. Het op en ontladen van alle spieren groepen, zenuwenbanen en lympfen, maar ook het controleren van de Merdianen punten en de bloedsomloop.

Hoewel het meer gaat om de Ergoznes die je kan prikkelen met aanraking van bepaalde delen van het lichaam hoeft nog niet te zeggen dat het gelijk maar om Geslacht gemeenschap MOET gaan.

Kortzichtigheid zullen we maar bewerkstelligen. Een Tantra kan ook via de kruin worden geactiveerd! Bij volledige ontspanning siddering genoeg langs de rugwervel en hoog Tantra gehalte net als bij heerlijk potje stevige seks goed tot ontlading komen. Goed uit je dak gaan, terwijl je je broek zelfs dicht houdt. Hier maar een voorbeeldje wel in het Spaans zonder Spaanse vlieg: Grrrr muis heeft last van tantra kopieer en plakwerk: Kevin, zullen we dan maar iets afspreken?

Paul, die Orgasmatron van jou die ken ik. Mijn shiatsu therapeute gebruikt die ook al jaren als start van de behandeling. Ik heb zelf ook wel eens een goedkoop dingetje gekocht, maar die ligt in de kast. Paul, ik heb zelf aangeleerd als ik wil ontladen om mijn beide handen op mijn hoofd te leggen. Het wordt dan vaak heel warm en langzaam stroomt het door.

Ik voel het vaak dan ook ineens borrelen in mijn darmen ten teken van ontspanning. Dat heb ik een keer geleerd in een workshop Touch of Matrix! Dit alles werkt bij mij heel goed om te ontladen! Dat klopt Dick, er zijn veel meer mogelijkheden voor ontlading. Het zelfde als een ritje in een Ferrari met km over de snelweg heen, geeft het gevoel van reinste ontmaagding bij elke versnelling. Of je doet een parachute sprong met vrije val dan krijg je dezelfde ontlading want adrenaline wordt aan gemaakt in je khundalini stroom baan, deze slang met vuur wil dan echt naar buiten.

In Tantra zit ook het verhogen van de Khundalini energie maar reikt in werkelijkheid nog veel verder dan dat alleen hoor. Het hele lichaam voel je meestromen op één energetische golf van gelukzaligheid om het zo kort door de bocht te zetten want je kan dit in feite niet in woorden omschrijven.

Het heeft dan ook meer met energie en met het geestelijke fijngevoelige te maken. Met lekker eten, handoplegging,… kan je deze toestand in mijn ogen niet bereiken. In Tantra kan je er uren van genieten en de man hoeft in feite nog eens niet te ejaculeren.

Door Tantra kan je de ejaculatie zelfs scheiden van de beleving door je aan het gevoel over te geven. Het is ook niet zozeer een ontladen, meer een opladen en beleven van de gevoelsensaties in totale ontspanning. De gezondheidsvoordelen voor het stoffelijke lichaam is dan ook een mooi meegenomen bijzaak maar in feite is het éénzijn een portaal voor transformatie en wanneer deze BEWUST beleefd wordt, gevoeld wordt blijft er altijd iets van hangen tijdens het dagdagelijkse leven.

Wanneer het een beetje moeilijk wordt kan je veel gemakkelijker naar je gevoel gaan waardoor je de wereld om je heen niet meer zozeer door je verstand waarneemt maar door je gevoel.

Leven in het Nu is meer leven uit het verstandelijke denken en daar ligt het ware geluk en door Tantra maak je dit een stukje eenvoudiger te bereiken. Ook heeft het niet te maken met bepaalde ero-zones want in feite wordt heel het lichaam één grote Ero. Tantra gaat dan ook om het geheel en niet om bepaalde delen.

Het geheel is immer groter dan de som der delen zeg ik altijd. Met Orgasmatron bewerk je in het beste geval bepaalde ontspannende tintelingen die gezondheidsbevorderend kunnen zijn maar dat kun je verre van vergelijken met de slagroom seks van Tantra.

Tantra is meer als een harp en de kunst is om de juiste snaren op het juiste moment gevoelig aan te raken. Dus niks met stevige seks of goed uit je dak gaan hoor want dat is net waar Tantra niet voor staat. De meeste denken spijtig genoeg nog dat het bij seks gaat om wrijving en snelheid enz. Tot het hogere éénzijn te komen doe je niet via er een strijd tussen de seksen van te maken of een fitness-workout op kamasutra stijl van te maken.

Niks verkeerd daarmee indien je daar iets voor voelt maar het gaat om gevoel, zachtheid, langzaam, ontspanning, opladen, speelsheid, loslaten, eenvoud, spontaniteit. Nou als het zo eenvoudig zou zijn wou ik wel met je afspreken maar zo werkt het spijtig genoeg niet. Tantra is meer dan seks alleen. Die taart dient eerst door het koppel opgebouwd te worden en één ruzie bijvoorbeeld kan al het fundament afbreken dat is opgebouwd en kan men alweer opnieuw beginnen met bakken.

De taart is de sleutel tot het honingzoete van de slagroom. Zonder een harmonische platonische relatie van openheid, begrip, waardering omgeven door de mantel van onvoorwaardelijke Liefde. Dus geen voorwaarden, nodig hebben, verwachtingen, jaloersheid enz. Lijkt ingewikkeld hé maar dat is het net niet. Alle begin is moeilijk of in andere woorden onnatuurlijk en zo ook het begin van een relatie. De meeste mensen houden vast aan dat begin maar die onnatuurlijkheid is redelijk snel over en dient dan ook losgelaten te worden.

Het gaat immer niet om emotie, hartstocht maar om gevoel en dat is zeer kwetsbaar. Dit kan men in feite ook niet zoeken. Dit dient eerst op je pad te komen en wanneer dat dit op je pad komt dan is dat het teken dat je er klaar voor bent.

Zoek buiten je en je zult niet vinden. Zoek in je en je zal het vinden en zo kan het dan ook tot je komen. De Wet van aantrekking.

Elke laag chakra die de Khundalini stroom aan doet opent het chakrum in verschillende waarnemingen van kosmische energie aan. Khundalini burnouts zelf ontbranding!

Emoties zitten gekoppeld aan deze waarneming en ook aan de ERGO zones, div. Iedereen die dus bezig is met zijn assentie is in werkelijkheid bezig zonder seks maar met meditatie technieken zijn of haar Tantra te verhogen naar het level waar iedereen terug naar verlangt.

Meer leeswerk voor geintresseerden: Ik geef de voorkeur aan het woord vrijen: Monika heeft het volgens mij goed. Trouwens, ik vind vrijen ook heerlijk zonder tantragedoe. Het zal allemaal wel zin hebben voor die en genen, maar wat is er mis aan je blootstellen en ervaringen net als verder gewoon in je leven opdoen en gaandeweg jezelf leren kennen in deze en ook de ander?

Mits deze ook openstaat hiervoor natuurlijk. Als ik een methode moet gaan volgen krijg ik het gevoel ergens aan te moeten beantwoorden als zoveel in het leven heden ten dage. Ik geloof oprecht dat vrij-en je kan bevrijden van allerlei ongein, mits je bezig ben je te ontlasten van alles wat er niet toe doet en kan gaan ontdekken wat er wel toe doet.

Toch een heel mooi begrip. Men kan niet anders zien dan je bewustzijnsstaat het toelaat. Hoger kunnen wij niet springen. In het Duits zou je het Sinnlichkeit noemen.

Waarnemen met je zintuigen en je laten drijven op de golven van de zee der gevoelens. Poeh, na alles gelezen te hebben krijg ik het idee dat ik eerst een complete studie moet afronden voordat ik uberhaupt kan gaan genieten….

Zo kan je het inderdaad aanvoelen maar dat is het hem juist niet. Dit maakt voor mij al het één en ander duidelijk waar nog veel mensen mee liggen te worstelen omdat ze die energieën niet bewust begrijpen. Het gaat hier niet alleen over seks maar over het Leven in het algemeen, wat de Kern ervan is en hoe we daarbij kunnen komen…. Waar is de spontaniteit gebleven. Is dit omdat we angsthazen zijn geworden? Komt dat doordat overal een studie of cursus voor gevolgd moet worden tot in het ridicule af.

We hebben ons onze hachjes af laten pakken door de bovenbazen. En de discommunicatie is groter dan ooit. De aandacht voor mensen is verder weg dan ooit. Levenskunst daartoe moet er iets in je zijn dat daardoor aangetrokken wordt kun je niet leren en beoefenen door cursussen, dat is aangeleerde levenskunst en niet op werkelijke ervaringen gestoeld.

Inzicht komt met de jaren is een oud-Hollands gezegde: Er zijn teveel coaches en managers heden ten dage en heel veel geld verdienen: Nou ze weten niets maar maken misbruik van mensen die menen dat ze niet zo veel weten over het een en ander en daardoor gefrustreerd raken: Geluk en liefde, wat hiervoor doorgaat dan is hier trouwens niet te vinden omdat we in een dualistische wereld leven. En wat ik weet weet ik, dat zie jij niet, wat een ander weet weet hij of zij, dat zie ik niet.

Altijd maar weer ventileren wat men weet, maar over wat men niet weet spreekt men niet. Wel kunnen we heel veel veinzen, zogenaamd weten. We raken steeds verder van onszelf weg door allerlei methoden, wat ook forceren is. Klinkt allemaal hard merk ik nu, wat niet mijn bedoeling is. Als ik erover moet gaan nadenken wie, wat en hoe is de magie al weg. Keza Mooi dat het voor jou zo werkt, niks mis mee hoor, maar ik heb nog nooit een probleem met genieten gehad.

Jij hebt gaven in de kunst en jouw medium is beeldhouwen voornamelijk dacht ik , ik heb dat niet. Maakt mij dat daardoor ongelukkig? Ik vindt dat fijn voor jou, dat jij je daarin kunt uitdrukken en iets kan betekenen voor je medemens en dat het in je leven duidelijk is welke taak je hierin hebt. Dat is niet een ieder gegeven. Ik vind het fijn om mij in kunst te verdiepen en te zien wat een moeite een kunstenaar soms moet doen iets over te brengen wat in hem of haar leeft en zich ook kwetsbaar opstelt.

Ik leer daar ook weer veel van en dat is wat mijn aandacht daarvoor me geeft. Ik heb die gaven niet, wel andere gaven die niet direct zichtbaar en maatschappelijk gewaardeerd worden hahahaha maar daar heb ik toch al geen behoefte aan omdat ik doorzie hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Bij mij werkt dat dus anders, maar we hebben allemaal dezelfde basisbehoeften en als we ons dat nou eens meer bewust zouden zijn, deelden we dat niet in aparte hokjes op.

Alles is met elkaar verbonden en ieder-een is nodig om daarmee het geheel te maken. Ik geloof dat ik weer zit te preken getver: Nee hoor klinkt helemaal niet hard maar ik zal het proberen om Tantra in jouw woorden weer te geven. Het gaat allemaal om het leven in het Nu en daar wijst Tantra ons dan ook naar.

De technieken erin zijn voor ieder persoonlijk gebonden en dient men ook als tijdelijke hulpmiddelen te bezien want uiteindelijk komt het erop naar om alles los te laten.

Dat is de Kunst met hoofletter K. Deze ontdekking of her-innering of hoe je het ook noemt laat voelen dat er meer is dan ons onrustige verstandelijke denken en dat we daar op ieder moment naar toe kunnen gaan. Een koppel die dit begrijpt kan tot hoogtes komen die niet in woorden te beschrijven zijn en zoals ik al eerder zie zijn er dan geen twee lichamen meer of een vrouw en een man maar is er maar één gevoelsenergie aanwezig die zweeft op de golf van sensatie.

Deze ervaring verdiept, transformeert en hierdoor kan men in het dagdagelijkse leven ook gemakkelijker in bv. Natuurlijk niet in de zin dan je van een toren ofzo kunt afspringen. De innerlijke kracht staat boven het menselijke ego en van binnen kan de storm tot stilstand gebracht worden. Niet de storm van buiten. Keza, ik denk dat wij het ook zo zien als jij maar dan andere woorden gebruiken. Een vriend van mij was in Poona, en hij verbaasde zich over Zennis ipv tennis.

Gezamenlijk mediteren alleen als je dezelfde kleuren sokken aan hebt. Veel geld neerleggen om binnen 3 weken het licht te mogen zien. En buiten de poorten is de honger en het ellende.

Trouwens heb ik herkenning als ik naar mezelf kijk en het verhaal van de bezoeker las, die in de VS de dames ging observeren. Terwijl ik nog geen enkel dag in een osho centrum was. Kende wel mensen die sannyasins zijn geworden. Dank je voor je mooie uitwisseling. Ik zie Osho eerlijk gezegd niet als iemand die zijn wijsheid door gaf aan clubjes die verlichting dachten te kunnen afkopen. Bij Osho draait het in mijn ogen om wijsheid en de kracht van het Nu.

Dat is alles en hij maakte er in zijn lezingen altijd iets moois van. De ene iets meer dan de andere weliswaar maar best wel allen waardevol. Ook wijsde hij naar de kacht die in ieder van ons ligt en hoe deze te gebruiken in het dagdagelijkse leven want dat is de Kunst.

Een klein beeld wie Osho in feite was want hij is al 20jaar over. Hij heeft een carrière als filosofieprofessor gehad en daarna vele jaren als rondreizend spiritueel leraar. Met haast wetenschappelijke scherpte en duidelijkheid beantwoord hij de vele vragen die hem in de loop van zijn jarige publieke leven zijn gesteld. En terloops ontwikkelt hij een radicaal nieuw model voor het individu dat op zoek is naar het antwoord op de vraag naar de zin van zijn persoonlijk existentie.

Eckhart Tolle zit ook in deze richting met het enige verschil dat hij niet zozeer over seksualiteit in het Nu praat. Ja, de vrouw heeft haar scheppende kracht te vinden waarbij de man ook zijn stuwende kracht dient te vinden maar hierbij zitten een paar verschillen.

Sommige mannen zullen dit misschien niet graag horen maar zo is het omdat jullie Moederschap met beide voetjes door de potentie om leven te baren, te scheppen in de Schepping staat en wij staan er net langs.

In mijn ogen is het bij de vrouw de kunst om vanuit haar gevoel te denken, handelen en praten. Sommige zitten zo verwikkeld in emotie maar emotie is niet de natuurlijke staat van Zijn. Bij ons mannen zie ik het zo dat wij meer uit ons verstandelijk denken ego dienen te komen en meer naar ons Gevoel toe en dan is een man pas echt in staat om vanuit een bewuste harmonische toestand van Zijn te scheppen want veel om ons heen is niet meer dan onbewuste schepping. Heel ingewikkeld, vervuilend, onbewust rationeel …noem maar op… terwijl wanneer wij vanuit ons innerlijke gevoel, dus niet verstand, scheppen we meer éénvoud kunnen scheppen en eenvoud siert nu eenmaal.

Doch de vrouw heeft ook een verantwoordelijkheid door in haar ware kracht de schepper te bezielen want zonder de vrouwelijke bezieling is de man ook tot weinig fris en nieuws in staat. De nieuwe tijd hangt daarom ook vast om een evenwicht te vinden tussen de vrouwelijke energie en de mannelijke energie.

Want beiden man en vrouw zijn aanwezig in de mens, hetzij de man latent in de vrouw, hetzij de vrouw latent in de man.

Misschien ga ik er morgen op in. De seksuele beschadigingen waar ik het over had , staan in connectie met occulte bloedoffers , het ontkrachten van de ander door te beschadigen op vaak jonge leeftijd. Als we het dan toch over tantra moeten hebben dan zou ik Kevin gelijk geven , pure passie tussen 2 geliefden , ook tantra is vervormd geraakt door overstimulatie met plastic en lederen speeltjes. De lage maar ozo verslavende energie waar ik het over had is gekoppeld aan macht , dominantie , manipulatie ,verslaving , perversiteit … Dagelijks worden we gevoed door beelden die daar op inhaken , zap 2x door op youtube en je ziet in de beeldjes weer een megadecoletté terwijl je naar homeopatie aan het zoeken was.

Ik weet , ik dwaal af , maar het is duidelijk voor mij dat er een kracht is die ons verleidt om van elkaar te voeden op energienivo. Mij kan die status niet boeien , alles wat nep is mag van mij in de prullenbak. Het theater is we willen de ware zuiverheid ervaren in deze dimensie. Laat de ware zuiverheid zich trekken in deze dimensie voel je de zuiverheid van God in deze dimensie wordt het verkracht zo ontwikkel je geweten en verlangen je wordt ervaringsvol.

Stilte is dan je kracht. Uiteindelijk is het op zielsnivo één groot poppentheater. Soms zijn er nog de warriors die de waarheid boven tafel willen brengen , wetende dat ze bij zichzelf moeten beginnen. Ze vechten tegen windmolens die met alle winden meedraaien , de meedraaiende molens passen zich aan , het is zoals het is , zo wordt het spel gespeeld.

Met de opgevangen energie vermalen ze het genetisch gemanipuleerde graan om hun kinderen mee te voeden , brood en spelen , vooral niet voelen , gevoelloos pijnigen we elkaar. Cosmic,nog bedankt voor je uitleg over je grapje over de Beuk erin, nu begrijp ik het. Trouwens mooi, die bijdrage van jou! Ook nu weer, dat mooie gedicht, en idd. Monica, ik reageerde op de Beuk erin, omdat het mij raakte, mijn laatste vriend was nl.

Uiteindelijk kon ik duidelijk maken, dat ik Tantra wilde, mede omdat hij ook een probleem met sexualiteit heeft. Uit Vrije Wil, is hij daarmee akkoord gegaan. Dat leverde een andere manier van vrijen op, maar uiteindelijk hebben we geen Tantra gedaan, maar ging de Beuk er weer in! En vervolgens, nadat het voor hem bevredigend was, kreeg ik figuurlijk een schop onder mijn hol! Wat mij enorm heeft geraakt ik hou van deze man met hart en ziel!

En het meest kwetsende is, dat ik hem dit alles kan vergeven, maar dat hij MIJ gewoon negeert, door niet te reageren op smsjes, mailtjes of de telefoon gewoon niet opnemen! En ja, ik Weet, dat ik niets meer moet willen met deze man, maar ik Voel dat niet zo, omdat ik het gevoel heb, dat wij een karmische verbinding hebben, en wij van elkaar kunnen leren!

Issy Je openheid verrast mij. Mannen en vrouwen zijn anders maar ze hoeven zich niet vreemd te zijn. Afhankelijk hoe toegankelijk en open men zich opstelt kan er verandering komen. Ik vind het wel heel sneu voor je dat hij zich zo opstelt. Je bent zeker een hele liefdevolle vrouw en dan wachten op een reactie van hem zal je idd heel veel pijn doen. Maak je vrij van deze invloed.

Hou je van jezelf? Ja… laat je niet pijn doen…. De liefde die je voor hem voelt, heb je ook volledig in jezelf. Het was toch een reis, een spel, dit leven…. Ik begrijp wat je bedoelt met seksuele beschadigingen want ik ben daar ook niet vrij van gebleven. Voor mezelf bezie ik dit ook vanuit het licht en kan ik voor mezelf zeggen dat het juist één van de belangrijkste leermeesters is geweest vanuit mijn jeugd waardoor ik verder ben gaan kijken dan het oppervlakkige.

Door fouten leren we hoe het niet moet en toont ons de wegwijzer naar hoe het wel kan. Ook het feit dat dit vertrekt kan worden door onbewuste identiteiten is maakt het er niet makkelijker op buiten het feit dat we het op de eerste plaats ook zelf zijn. Ik heb de kracht en de wil om te doen wat ik wil en daardoor ligt de keuze bij mij of ik een deurtje open zet waar onbewustzijn binnen kan.

Alles wat buiten mij ligt toont mij hoe het niet moet en toont me steeds de weg naar mijn eigen Zelf. Daar staat deze tijd ook voor. Dat kan alleen door bij jezelf te blijven in mijn ogen en van daaruit je naaste lief te hebben. Een kanttekening hierbij is dat ik me ervan bewust van ben dat ieder van ons onder de jaar nog achter het koeren aanloopt omdat de geslachtsorganen nog overheersen.

Deze kracht wordt ook versterkt door Moeder Aarde want waarom worden er zoveel jongens geboren na oorlog? Moeder Aarde houd het evenwicht in eigen handen en wij als mens hebben dan ook niet de keuze om te zeggen dat we bv. Ik wil hiermee aantonen dat we niet alles als onnatuurlijk moeten gaan bestempelen want de natuurlijke evolutie van de mensheid heeft voorrang want was deze kracht, bezieling, leiding of hoe je het ook noemen wil er niet dan was de mens waarschijnlijk al uit gestorven.

Daarom ligt er ook zo een genot vast aan de geslachtsdelen maar deze overheersing begint vanaf aan kracht te verliezen zodat men er zich vrij van kan maken. Dan pas treedt ook de volwassenheid in die niet op 18jaar ligt maar op 38jaar. Alles wat we onder 30 beleven is nog altijd onbewust karakter en vanaf 30 worden we bewuster en is ook ware vrijheid ervan mogelijk. Natuurlijk moet je het dan ook zelf willen want er zijn ook nog mensen die op oudere leeftijd swingen van de een naar de ander.

Kevin Ik denk dat we elkaar wel begrijpen. Bedankt voor je begripvolle woorden, doet me goed! Ook ik zie steeds meer, dan bij zowel man als vrouw, die mannelijke en vrouwelijke energie uit balans is.

Zelf werk ik daar hard aan, om in balans te komen, maar helaas deed mijn laatste vriend dat niet. Het vertelt in mijn ogen zeer veel over je vriend, nl over zijn eigen onzekerheid. Door afstoting verleidt hij je tot smeken en aandringen, waardoor hij zich bijzonder kan voelen, niet in het minst door de energie die jij hem telkens toestopt.

Aan jou om bij jezelf te rade te gaan. Wellicht valt er éea op karmisch vlak uit te zuiveren. De violette vlam kan helpen om oude disharmonie uit vorige levens weg te branden. Wij leven al bijna 50 jaar harmonisch samen en ik wens dit iedereen van harte toe. Er bestaat niets mooiers dan als elkaars beste vriend oud te worden. Haar handen gaan jeuken als zij in een doe-het-zelfzaak loopt en hij heeft twee linker handen, maar is wel zorgzaam; allebei trouwens.

Bij mij dito hoor. Ik geef vaak aan hoe het moet bij een klus, alleen mijn man is zeer eigenwijs en wil het niet van mij horen, wel van zijn kinderen. Als hij het niet meer ziet zitten en nerveus wordt dan, ja dan wil hij wel eventueel naar mij luisteren.

Mijn man is wat mij betreft soms een beetje te vrouwelijk, waardoor ik soms in een rol kom te zitten die ik niet wil, alhoewel ik wel begrijp hoe het zit. Nu hij nog dus hahahahahaha. Anelle wijst een wijze weg want in mijn ogen is de Kunst van een goede relatie het evenwicht te vinden tussen aantrekken en loslaten.

Handjes vasthouden op zijn tijd is heerlijk natuurlijk maar elkaar krampachtig vasthouden is dan nu juist niet. Ik persoonlijk zou het ook een afknapper vinden als mijn Geliefde mij steeds naloopt en vlijt bbrbrrr. Dat is voor mij een teken van zwakte om te durven in je eigen Kracht te staan. Hierbij is het ook belangrijk om te weten dat je in feite geen Liefde kunt krijgen.

Door in contact te komen met diegene die op dat moment bij je hoort wordt Liefde wakker in jeZelf van vanuit je Zelf want in de Kern zijn wij Liefde en deze ligt al compleet in ons.

We kunnen niet meer krijgen. We dienen dit alleen te her-inneren en vanuit ons hart gevoel te leven en Liefde is in mijn ogen open, onpartijdig, onvoorwaardelijk, zacht, lief, speels, aanvaardend, loslatend. Het spel der Liefe is er dan ook één van tot elkaar komen en van elkaar gaan en zo steeds in een oneindige spiraal omhoog totdat er maar één is en die Ene vertegenwoordigen wij allen door éénheid.

Paul Ferinni heeft in mijn ogen een van de mooiste boeken wanneer het komt tussen de relatie vrouw-man. You are responsible for what you believe, even if you choose to believe what others tell you. No one knows better than you do what you truly need. The soul mate is not just one person, but a work in progress, a tapestry being woven out of light and shadow, hope and fear.

Every lover we have prepares us to meet the Beloved. Each one brings a lesson and a gift and each defers to another who brings a deeper gift and a more compelling lesson. Our partner challenges us to become authentic and emotionally present. Gradually, we open our hearts to the potential of creating intimacy on all levels. And then it is no longer a temporal affair.

It is Spirit come to flesh. It is the indwelling Presence of Love, blessing us and lifting us up. It is both a gift and a responsibility, both a promise made and a promise fulfilled. Romance may open the door to love, but it does not help us walk through it. Something else is needed. Something ultimately more real. Challenging times must be weathered. Love must be strengthened beyond neediness and self-interest. It must die a thousand deaths to learn to rise like the phoenix beyond adversity of any kind.

Love is not a fragile, shiny thing, kept separate from the pain and misery of life. That is the way it is. In time we learn that all pain is the same pain. And we have compassion for the other people who inadvertently step on our toes as they learn to find the inner rhythms of the dance. Like us, they will stumble and fall hundreds of times until that moment of profound aceptance when grace comes and the beloved takes their hand in the circle.

Willie, dank voor je mooie advies! Ja, ik heb mijn moeite om mijn mannelijke kant neer te zetten, en dat was ook, wat ik leerde van mijn laatste vriend, en hij leerde van mij, zijn vrouwelijke kant meer toe te laten. Anelle, wat mooi dat jij ook herkent wat mij laatste vriend deed, n.

Het lastige daarbij is voor mij, dat hij WEET, dat het bij hem in liefdesrelaties zo werkt, alleen doet hij er zelf niets mee. En je ziet het goed, dat hij onzeker is, daar was ik ook allang achter gekomen. Maar dat, evenals dat hij niet gelukkig is, overschreeuwt hij, door het tegendeel te beweren. En wat is die violette vlam?

Ik ben nog niet zo thuis in de termen die hier gebruikt worden, maar ik zou het graag willen toepassen. Ik heb bij het verhaal over kabouters ook verteld over mijn band met aartsengel Michael,maar wil graag meer weten over die vlam, zodat ik hem idd.

Hij is er nog niet aan toe. KeZa, dank voor jouw prachtige stukje van Paul Ferrini! Ik heb boeken van hem al lang op mijn verlanglijstje staan en ga hem zeker lezen! Wat jij verder schrijft over relaties herken ik helemaal, voor mij gaat het bij een relatie ook om vrijheid in verbondenheid. Ik ben geen type die 24u per dag bij mijn geliefde kan zijn, dat heb ik 2x langdurig geprobeerd, 14 en 12 jaar lang, en wil ik niet meer.

Zelf voel en ervaar ik ook steeds meer, dat de vormen van relaties veranderen, dus niet meer volgens het oude huisje-boompje-beestje principe, maar meer, dat we voor verschillende dingen, verschillende vrienden hebben. Waarbij ik intimiteit exclusief hou voor de man waar ik mijn hart voor heb geopend. Zo heb ik een vriend die bij mij klust, 1 om diepgaand mee te praten, 1 vriendin om bij te huilen en lachen, etc.

Wat ik vroeger allemaal bij 1 partner zocht! Daarnaast ben ik naar allen eerlijk en open, ga vanuit mijn gevoel met ze om. Zo geef ik veel mensen regelmatig een omhelzing, omdat ik hun een lang en gezond leven gun, want van iedere omhelzing, leef je een dag langer! Ook bij getrouwde mannen doe ik dat, en spreek ik uiteraard wel eerst mijn intenties uit, zodat er geen verwarring ontstaat! Maar ook met vrouwen doe ik dat, want ieder mens heeft behoefte aan een letterlijke aanraking vanuit het hart.

Dus daarom promoot ik de aanraking. Jammer dat ik jullie niet kan omhelzen, want ook jullie op dit forum verdienen het! Maar de figuurlijke aanraking doet mij ook enorm goed! En voor mij geld ook: En dan ga ik nu met mijn kippen op stok! Soms weet ik het niet meer van wie ik dacht dat het mijn vrienden waren spreken plots een andere taal andere motivaties in contrast tot het geheel. Ik weet het vaak niet meer het enige dat ik dan nog weet is dat het niet weet een wetenschap op zich.

Cozmic, wat mooi om op deze persoonlijke manier te lezen dat je na alle overpeinzingen bij jezelf kan uitrusten, in jouw eigen ZIJN! Monika , breng maar een nietmachientje mee , of een gitaar.

Doen we net als Bram http: Verhaal van Cozmic gaat niet over Tantra. Het feit Sexualiteit in Liefde kan tantra is wel duidelijk, maar wat Cozmic beschrijft is een andere koek als ik het zo mag noemen.

Verhaal van Cozmic is echt mooi,in de zin van, hoe de world of abuse kan eindigen. Het doet mij denken aan buitengewone veraantwoordelijkheid dat een ieder mens op aarde in zich draagt voor het geheel. Kan je dat voorstellen dat alles dat ik en jij denken, voelen, doen is terug te vinden in de toekomstige en de vorige generaties.

Is het mogelijk dat als men op weg naar 5d is, je minder onder invloed van de 2d energieën staat? Ook al ben je nog in de 3d wereld? Know thyself and you wil know the Universe and beyond. Wat hierop te zeggen?

Dankjewel voor je mededeling en je openheid. Alhoewel ikzelf mijn levensproces sen niet zo zou kunnen verwoorden, voel ik mij wel verwant met jou en al de anderen hier op het forum. We hebben parallelle ervaringen op ons levenspad in het huidige nu en in het verleden, zeker weten! We zijn pelgrims op weg!

Dag medepelgrim, een warme hartengroet! Hyper, vergeet niet dat jij een aparte maar prachtige manier van schrijven hebt, wat soms voor mij moeilijk te begrijpen is. Als ik een comment lees van begrijp ik meestal een paar zinnen. Ik zit nog in een ander niveau of hoe je het wilt noemen, weet niet of ik hier wel bij pas of hoor. Er worden hier met woorden gesproken waar ik nog nooit van gehoord heb.

Heb geen tijd om uren op een comment te blijven hangen om de betekenis te achterhalen. Dit is vast niet alleen naar mij gericht, maar wilde dit toch laten weten. Probeer het positief te bekijken, en als je echt volledige aandacht wil, kan je beter prive mailen omdat je hier in het openbaar ook moeilijker praat, iedereen leest mee. En wat is er met Monika dan? Dat is toch ook een lieve vrouw. De een raakt soms op hetzelfde niveau als de ander, maar alles loopt door elkaar en de een is niet meer of minder dan de ander.

Ik zie het maar als een spiralengebeuren. En woorden spreken geen waarheid. Woorden verdelen al bij het spreken of schrijven.

We zouden al een eind op weg zijn als we geen woorden meer hoeven te gebruiken en elkaar dus zonder woorden begrijpen, maar helaas! Niet te min over jezelf denken. Daar heb je ook je medemensenpatiënten voor nodig en de Grote Genezer, want in ons eentje krijgen we dat althans de meesten van ons niet voor elkaar.

Je bedoeld het is net als een versnellingsbak van een auto, bij elke versnelling een andere snelheid en reacties. Of je nu helemaal links of rechts rijdt op de weg, het blijft altijd oppassen geblazen om niet tegen een voorganger op te botsen.

Wat jammerlijk maar waarlijk vaak gebeurd met blik schade of een behoorlijke crash gezien dat sommigen hier dus ook flinke optrek en remsporen na kunnen laten op de wanttoknowweg. Er zijn wel verkeersregels in pacht maar die worden verworpen aan het matrix systeem langs de weg. Gewoon lekker jezelf proberen te blijven, je niet aan passen aan wat voor stemming dan ook, je bent wie je bent net als ik.

Ik pijp ook een mij mag je ook aanraken geen probleem want ik sta ook naakt nat je. H hygiëne is belangrijk. Kan niet ontvangen maar kan wel komen. Uiterlijk ook onbelangrijk wel liefst regio Antwerpen-noord. Ik ben zelf ook volledig kaal intiem geschoren. Leeftijd 29 jaar tot 57 jaar, je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook sms op whatsap om af te spreken?? Alles kan, niets moet, welke geile man hou ook van mannen sex? Ik heb er lang over gedaan, om voor mezelf toe te geven dat ik op mannen val.

Heb geprobeerd om met vrouwen gelukkig te worden. Maar ze weten niet echt mijn hart te raken. Durfde er ook niet echt voor uit te komen in mijn omgeving, maar achteraf reageren ze allemaal heel positief gelukkig. Omdat ik het best lastig vind om iemand zo te vinden, probeer ik het eens via deze manier.

Dus zoek jij een leuke lieve vrolijke gekke man om je leven mee te delen. Waag dan eens een gokje bij mij. Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar die zin heeft om een gewillige jonge man zijn strak gaatje te gebruiken. Heb graag een grote lul in mijn kontje. Ik ben 32 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel! Ik zoek een dominant. Ik loop in lingerierokje, zie graag een man, student, opa of Aziaat. Wie komt mijn kut neuken en zijn zaad erin dumpen. Ik ben 35 jaar, 1m78 m, 85kg, en poppers in huis.

Ik zal dan zéker terug bellen. Of bel voor belgie: Ik wil als zomer er is leuke dingen doen als het klikt. Ook een lieve man alleen is ook prima.

Ik hou van pijpen, en jou neuken! Ik kan niet verplaatsen. Ik hou ook klein kontje en grotere pik om zo te geil pijpen. Alléén Whatsapp,; 06 - NL. Ik woon in de Regio Nijmegen. Ex-gedetineerde 53 jaar, 1. Dit voor sex en vriendschap. Ik ben voor alles in: Ervaren slanke top, intiem geschoren, ben van alles te vinden, draag soms lingerie, lieslaarzen, en neuk en spuit bare in kontje. Ik heb zelf een rond kontje; Ik neuk en zuig, je mag rimmen, tepels zuigen; Draag soms een BH, gordel. Heb wel kleding en atributen.

Bel me herkenbaar nummer. Géén SMS en Niet mailen!! Gehuwde man heeft éénmaal biseks meegemaakt en verlangt nu naar meer! De man van het koppeltje had net als mij een kleine lul 13cm en heeft mij er voor de eerste keer mee geneukt! Ik heb daar zo enorm dat ik mij graag door groter willen laten neuken of door vrouw met strapon kan ook!

Ik ben bottom en laat me dus enkel neuken maar iemand pijpen kan zeker! Afspreken zal vooral overdag in de week zijn en soms op kamer te Gent bv. Antwoord graag met looks of foto en wat meer uitleg over jezelf en hoe je mij verder zou inwijden ook triosex of meer kan. Ouder kan tegen betaling. Ik kan vrij en discreet ontvangen. Bi, hetero, trav, gay, all nation. Ook in als gangbangbottomslet voor groep.

Ik kan je op hotel ontvangen hier in Sint-Truiden. Ik ben voor veel in! Maar geen sm of kinky!! Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel of SMS me eens xxx. Ik ben een geile bi pijpsletje van cm en 69kg met normaal postuur. Ik heb een gewillig kontje en mondje. Ik ben een echte zaadslet. Ik zoek lekkere pikken om te verwennen.

Hoe meer mannen hoe liever. Ben voor heel veel in. Ik wil graag contact met shekimmie. Ik hou van magere slanke boy met lange pik, strak kontje. Wie komt zijn paal in mijn zaadbek leeg schieten en geeft me het wittte goud. Ik heb poppers in huis. Ik ben een beertje uit bouwjaar met sexervaring en zoek losse safesexdates met lekker intiem vrijen, strelen, likken, zoenen, tongen, pijpen, kussen, neuken. Mail met foto en voorstel.

Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen. Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom.

Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij! Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent! Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet. Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!! Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar.

Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten. Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben. Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar.

Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar. Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!! Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit!

Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen. Graag een voorstel per mailtje. Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade.

Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen. Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz. Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open.

Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!! Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren. Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken.

Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt.

Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven. Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis.

Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd. Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen. Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc.

Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van. Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren. Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j.

Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan. Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel. Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde.

Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers. Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club! Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen! Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan!

Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex. Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen.

Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong. Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken.

Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond. Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc..

Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact. Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten.

Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken.

Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris. Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex.

Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken. Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen.

Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower.

Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem. Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort! Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex.

Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7.

Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont. Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks. Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken!

Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen. Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet. Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken! Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar.

Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower. Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot.. Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates. Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet!

Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!! Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven In een ideale situatie woon je in Noord West-Vlaanderen. Je hebt een plaats waar je kunt ontvangen, en je bent geïnteresseerd in een normale man, voor leuke momenten.

Je houdt van pijpen, rimmen en safe neuken. Maar dit laatste is niet per se het belangrijkste. Een lang voorspel is veel leuker. Elkaar opgeilen, uitkleden, omkleden met de kleren die jij wil kan ook. Ik wil het wel eens proberen. Samen douchen kan ook zo zijn we beiden lekker fris. Mail je voorstel zeker door, ik reageer op elk voorstel!

Ik geil enorm op leer en seks enkel in vol leren outfit. Maar dan nog even dit, ik heb de ziekte MS. Daardoor stap loop ik erg slecht, dus als ik kom, kan ik dan met de auto voor de deur staan en is het gelijkvloers? Ik help ook bij computer problemen, helemaal gratis. Ik ontvang zwaargeschapen mannen nationaliteit óf leeftijd geen belang Ik pijp en slik graag of wordt graag geneukt bare,deeptroat,facefuck allemaal mogelijk behaard zeker welkom arabier of black geen probleem ik ,95,16,49j bottom,heel onderdanig zwaargeschapen senior zeker welkom geen fakers gewoon.

Man boven de 50jaar niet vrij met een heel jonge uitstaling en heel verzorgt zoek een maatje gebaseerd op ware vriendschap en hete sex leeftijd vanaf 40J tot 99jaar, mag gehuwd zijn het liefst wat ik heb is Klein geschapen mannen die zijn echt zo geil als boter maar iedereen mag reagaren; ik kijk ook niet op het uiterlijk; de moment dat je verzorgt bent en eerbied heb voor mijn prive leven en betrouwhaar zijn, ik ben ook zo eerbied voor iedereen b-en betrouwbaar.

Mijn speciale sexwensen zijn, ik heb graag dat mijn vaste vriend in het sexleven de teugels in handen neemt d. Ook heel verlegen manen mogen reagaren heb je speciale sexwensen, schrijf ze mee op in de eerste mail ik hou niet van fakers of dikken of mannen die denken dat zij de beste zijn van de wereld, ik hou meer van gewone simpele mannen.

Misschien heb je wel zin in een amateur-crossdresser enkel kleding met weinig ervaring, die nog veel wil leren. Kan ontvangen regio Geel. Mail je wensen maar, je krijgt altijd een antwoord. Beginnend slaaf 63 jaar, draag jartellen, rokje, slip, zoek dominant!

Je bepaald de straf, werkstraf, Bondage, stoel oprekken; tafel, boom, enz. Gewillige jongen zoekt mannen die weten wat ze willen. Welke mannen willen mij eens komen proberen laten afzien? Wie kan deze bottom jongen op zijn knieen krijgen en neukt me helemaal suf??

Wie durft deze uitdaging aan gaan?? Ik ben een Lieve toffe kerel. Als je nog vragen hebt of je wil iets weten mag je me altijd contacteren. Gewillige Onderdanige Bottom is opzoek naar avontuur.

En geile momenten met 1 of meerdere mannen. Ik kan vrij ontvangen liefst discreet. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Knappe gay boy 40 jaar zoekt oudere man voor relatie. Stuur een mailtje met leuk voorstel! Geile Onderdanige Gewillige Bottom. Zoekt TOP S voor regelmatige date's. Veel kan en alles is bespreekbaar. Sta voor veel open en ben into veel Hoi, Knappe slanke stud met stevige lul wordt graag gefist tijdens het pijpen. Mail een geil voorstel naar mij!! Ben man verzorgd type en geef gratis massage! Blank of zwart iedereen mag reageren. Liefst verzorgd en weinig behaard! Hallo , ik ben Olga , een perverse en kinky cd-slet , zeer gewillig , volgzaam en onderdanig.

Ik zoek naar dominante mannen koppels , sadisten , met een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen. Ik ben tegelijk een fervente pijp-en spermaslet die geilt op geleelneukt worden. Ik ben zeer bdsm minded en geil er op om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik.

Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd. Ik wil mij dan ook bij interesse graag verder voorstellen met meer info en foto's. Dit is geen fake maar een gemeend zoekertje.

Voor een vaste en lange relatie moest het kunnen. Ik zoek uitsluitend stellen of meerdere kale kerels, met fors gereedschap. Enkel bellen met herkenbaar nummer en eventueel inspreken.!! Eerst wel foto's gewenst xxx. Ik gehuwde bi man zou graag eens een date hebben op hotelkamer te Gent of bij jou met 2, 3 of meer andere andere mannen, trav, cd of shemale.

Dit om mij als bottom te neuken en te vullen! Ik heb deze droom la heel lang en zou deze graag werkelijkheid laten worden! Ik zou zo mijn kontje willen verder laten inneuken! Foto's kunnen eventueel genomen worden met mijn toestel maar wel onherkenbaar! Wie interesse heeft of een voorstel mail met je looks en hoe je date ziet! Indien interesse en klik zou ik dit geregeld willen doen!!!! Telefoonnummer krijg je na mail en als ik je uitnodig!

Ik ben 57 jaar; heel verzorgde man niet vrij, zoek levensvriend boven de 50 jaar voor een vaste vriendschap en sexrelatie uit te bouwen. Slaaf zoekt meester s die hem domineren in sex pijn. Slaaf houdt van pijn zoals: Meester s mag doen wat hij wilt ook wat hij niet genoemd heeft, ik zal alles ondergaan. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ben gebonden dus kan niet ontvangen, wel in een steeg Ik Lingerie drager zoek eveneens lingerie drager om samen foto's uit te wisselen en live te cammen via whatsapp.

Graag reactie met foto's. En wie weet volgt er een date. Eventueel mag je hier foto's van nemen met mijn toestel! Alles gebeurd in samenspraak en met onderlinge toestemming!

Afspreken kan ook geregeld in de week overdag vanavond zou ik misschien uitzonderlijk kunnen ontvangen tussen Reageren met looks foto mag , maten pik en hoe je mij zou verwennen! Als je telefoonnummer toevoegt kan er ook eerst telefonisch contact! Liefst een echte man die een hoerig sissy meisje eens goed wil gebruiken als onderdanig neuksletje, paal mij maar eens goed.

Ben nog maar 1 keer anaal gepaald en heb nog niet veel ervaring in pijpen, leer mij om een goed en onderdanig sissy hoertje te worden van jou, mijnheer en meester. Wie is die echte man die mij als zijn sletje wil? Liefs en geile likjes Girly X. Heb nog een strak spleetje, kan ontvangen en doe het gratis!

Iemand intresse sms of mail mij. Man zoekt het liefst magere slaaf die doet wat ik zeg, ik ben zeer streng. Ik ben 44, wat mollig en op zoek naar een leuke man die leuke sexspelletjes wil spelen. Ik ben eerder bottom en "soft", zeker geen SM of dergelijke. Zin om elkaar uit te kleden, om te kleden heb wel eens zin om luier of panty's uit te proberen.

Kinky kan wel, als we maar overeenkomen. Ik kom soms overdag en soms 's avonds langs, vooral Noord West-Vlaanderen, maar kan soms ook wel verder Mijn wens voor zoek beetje dominante man of koppel? Ik heb géén behoefte aan onzin-reakties! Dus eerst bellen hierboven als je begrijpt.

Ik zoek een mollig iemand die geen lichaamsbeharing heeft om elkaars lichaam te betasten en te masseren. Ben je besneden erg groot of klein geschapen? Wie heeft er volgespoten condooms liggen en wil die aan mij geven? Stuur een SMS voor de locatie om te dumpen. Man zoekt lekkere homovriend voor leuke ontmoetingen voor alles.

Ik kan vrij ontvangen. Géén SMS en géén mailtjes a. Wel met herkenbaar nummer bellen! Ik zoek een leuke en toffe man die mij kan ontvangen en eens lekker wil aftrekken. Liefst in de omgeving van Kontich.

Ik kan enkel overdag. Niets hoeft, alles kan. Gehuwde bi-man van 53 jaar zoekt sex met andere bi tot 55 jaar. Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen naar Antwerpen. Ik ben voor veel in, maar wel safe en discreet. Beetje ziek of gestoord?? Graag kontakt voor indrukken uitwisselen, ervaringen delen , er meer over leren kortom want ben er onervaren mee "blasphemy" zeker?

Gehuwde man, niet vrij, zoek vaste levensvriend, ben klein geschapen wel verzorgt voorkomen, de groote van een lul is niet belangrijk, ik klein geschapen mannen heel leuk en speels, ik kijk ook niet op het uiterlijke waar ik op kijk is eerbied hebben voor elkaar, een echte vriend zijn voor het leven, alles tesamen ontdekken echt genieten van het leven, ik vind bij een vaste vriendschap dat sex een heel groot deel speelt, ik hou van veel soorten sex en bij mij is alles bespreekbaar, ik gaat hier niet mijn sexkeuze vertellen, dat hou ik liever nog wat vast en de dag dat wij vrienden zijn voor het leven, zal je versteld zijn van mijn sex, ik hou van leuke mensen, geen zuurpruimen of dikkenekken, weet je wat uw intresse in mijn advertentie begint al te zwellen, is simpel stuur mij een e- mail en u krijgt eentje terug.

Hoi allemaal ik een een gozer uit Groningen, ik woon op mezelf en ben 41 jaar. Ik mis een lieve arm om me heen.

Daarom ben ik op zoek een getinte marokkaanse of Turkse vaste vriend, ongeveer tussen 29 a 40 jaar. Alleen de leeftijd boys! Als je dit het zelfde vind, SMS me dan hierboven. Ik ben lichtjes bi ingesteld en heb vriendin, maar ben op zoek naar iemand die weet wat edging en cumcontrol is.

Ik wil het graag eens ondergaan bij iemand die het zorgvuldig kan uitvoeren. Ik hoeft niet gepijpt te worden,daar heb ik mijn vriendin voor. Wie kan dit doen. Ik ben slank,licht behaard en XL in de broek. Ik doe ook graag medical roleplay , graag ben ik je patient voor een geil onderzoek ook. Ik zoek iemand die wel eens graag word verwend en ik sta ook voor alles open, ben zelf nog maagd , 18 jaar, en als je me wit vastbinden geen probleem, zelfs tot op me plassen, ik wil wel alles eens proberen zelfs tot slikken toe, of als je zelf nog iets weet laat het me vooral weten!

Gebonden bi-man zoekt een vaste homo of bi vriend uit de regio Sneek. Dit voor overdag en niet in de avond. Stel tot 70 jaar mag ook.

Ik ben 47 jaar, 1. Alléén SMS of bel na 20 uur met herkenbaar nummer. Ik kan niet ontvangen!! Ik zoek een man in Vlaanderen of Nederland die deze foto zelf spannend vindt en een discreet en regelmatig contact wenst 's avonds. Liefst wat rijpere man, proper, met mooi gereedschap. Bel me hierboven Géén SMS a. Hey iedereen, ik ben 41 jaar, en ben op zoek naar geile TOP kerels om me stevig te verwennen. Kan me vlot verplaatsen en zoek geile dominante stevig geschapen mannen, nationaliteit van geen belang.

Ben jij die gast die graag zijn zaad wil dumpen of ik pijp je deeptrouth of laat me bare neuken, alles is mogelijk , behaard, arabier of blacks allemaal welkom. Mocht je intresse hebben stuur dan zeker een whatsapp berichtje voor verdere afspraak met deze hoerige slet. Ben 23 jaar, bi top, van regio vlaams brabant, hoeilaart, zoekt vaste date partner, liefst 50 plus.

Stuur me sms met stats Onderdanige hoer zoek meester es die mij regelmatig met auto komt ophalen voor regematig soft SM sessies. Dat doe ik graag. Streel en lik mijn tepels, daar word ik geil van!! Ik woon regio Leuven. Bottom, 50 jaar, zoekt verzorgde top. Reageer NIET s nachts pak niet op dan!! Reageer ook niet op mensen die hun niet voorstellen en verlangen zeggen Ik ben niet hopeloos op zoek, dus zoek deftige top!

Ik kan ontvangen te Borgerhout. Niet vrije man wil een eerste bi ervaring beleven! Als je veel spuit is dit een pluspunt net zoals je niet roker bent, geen baard of snor hebt! Eventueel ook bijzetten of foto's nemen mag onherkenbaar. Afspreken kan niet in het weekend 's avonds maar vooral in de week overdag.

Hygiëne, respect en discretie zijn een must en ik heb GFB! Eerst sms alvorens te bellen a. Hallo ik ben een leuke jongen die je graag eens verwent, volgend uw normen Ik kan Pijpen, Neuken top-Botton, Erotische massages, voet seks, Cardate, Diner date, reizen, enz… Alles is mogelijk in samenspraak met de klant.

Wij werken in alle discretie zowel voor de klant als van onze zijde. Wij kunnen oof in trio werken, met een collega escort. Een Meester die van me Eist dat ik steeds spontaan mijn tepeltjes in Zijn richting moet vooruitduwen, om ze langdurig en meermaals Hard te laten benijpen met Zijn Sterke Vingers geen klemmen. Een Meester die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Wat zijn Uw stats aub? Liefst bij mij thuis, tenzij je vlak in de nabije omgeving woont.

Welke strenge kerel voegt de daad bij het woord en wil me nu eindelijk écht en volledig africhten, gelijk een hond? Woon heel discreet,ontvang verplaatst niet, zoek gewoon dominante grootgeschapen mannen, nationaliteit of leeftijd geen belang, díe dringend hun zaad kwijt wíllen ik pijp en slik graag of laat me neuken,bare, deeptroat, facefuck, allemaal mogelijk, behaard zeker welkom, arabier of black ook gewoon!

Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd!

Stuur me zo snel mogelijk je stats en zeker je foto's want ik reageer niet zonder, en wie weet nodig ik jou hier bij mij uit voor lekkere seks ;-.

Hallo ik ben heel lieve jongen zoek vriendschap mss langer vaste relaties alleen tussen 27 tot 39 jaar ik ben homo xxx. Hallo, leeftijd zegt me niets, maar wie wil er graag eens een lekkere jongen van 35 rukken in het toilet van de bib ofzo, ook ik ruk jou als je wilt, maar dit alles wel met rubberen dunne handschoentjes zoals in klinieken, ik ruk tot je spuit, of jij rukt mij tot ik spuit, sms me als je het ziet zitten, of vragen hebt x tot zo x.

Heb poppers in huis Bel of Mail me. Slanke onderdanige jongen zoekt contacten met dominante gasten voor vriendschap en fun. Ik kan af en toe ontvangen, maar kan ook outdoor,op spannende plekken,bij jou,.. Hey ben 38j man vrijgezel en woon alleen al jaren zoek ik om een speld in de hooiberg, en leef ik al die tijd onzeker door mannen die hmje gewoon eens willen neuken om het kwijt te kunnen zijn Maar bij mij gaat dat niet ben een lieve, rustige man en mijn zoektocht eindigt pas als ik een chubby of volslankere man ontmoeten en leer kennen die net als ik homo gevoelens heeft en er van droomt om eens met de ware echte man to man sex kan hebben met elkaar.

Dikke knuf Pieter Xxx. Hallo ik ben Mark 56 jaar,ik ben een zeer onderdanig,ik bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden,zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm,gewillig voor uw gasten, enz. Gezocht eveneens lingerieman die graag samen wil live chatten terwijl we aan het rukken zijn en wie weet wat volgt.

Misschien bij klik een date. Graag reactie via mail of whats app met fotos. Ik laat mij daarbij graag gebruiken en neuken door jou. Ik ben erg exhibitionistisch en hoerig en kick op geil gedrag.

Van mij mag het van zachte seks tot kinky en soft-sm gaan, echter geen pijntoestanden. Bij mooi weer mag dat ook buiten bij jou in tuin of op een geschikte locatie. Hiervoor zoek ik een man van ongeveer mijn leeftijd of ouder tot veel ouder zonder bovengrens en hoe ouder hoe liever ik het heb.

Uw uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel. U moet mij bij u thuis kunnen ontvangen en bij klik graag voor vaker. Graag uit omgeving grensstreek Belgie Nederland. Ben voor de rest vrij rustig van karakter, verlegen, en eerder meegaand, zeker geen moeilijke mens! Je houd ervan een wandeling samen te doen, ier Mrs gaan drinken of gewoon thuis een fijne babbel. En in het begin wat genieten van de softsex, elkaar wederzijds betasten, strelen, kussen, elkaars tepeltjes likken, tongzoenen, elkaar aftrekken en pijpen en 69 vrijen, rimmen wil ik ook proberen als het klikt en elkaar beter leren kennen en wederzijds zacht en diep anaal neuken in jouw of mijn nestje samen zonder condoom!

Bi, Hetero, top of bottom zich te weerhouden!!! Je bent lief en een respectvol rustig pers. Goedemorgen iedereen, hoe is met u met mij is ok, ik ben een heel verzorgde man,en ik heb de volgende vragen aan jullie is de grote van een lul echt zo belangrijk tegenwoordig?

Ik ben ook graag naakt, vooral s'avonds. Bisexuele gehuwde man; niet vrij; wat aan de verlegen kant; niet groot geschapen, heel verzorgt ,prima werk aan de staat, zoek gelijkaardige vriend, ook liefst klein geschapen, ook heel verzorgt voor onze vriendschap, rustig opbouwen, ben genieter: Ben 21jaar weinig ervaring.

Wil graag behandeld worden als je slaafje. Laat me graag volspuiten en onderplassen, vuile kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden in mn kontje. Met meerdere tegelijk mij gebruiken heb ik nog geen ervaring mee ma wil het wel graag eens proberen.

Wie wil me, stuur me maar. Niet mis te verstaan dat je mij ook mag pijpen en ik jou ook kan neuken. Liefst mannen 18 tot 26 jaar. Bare bottom op zoek naar x-snoepjes, betrouwbaar en discreet aub! Enkel serieuze reacties en geen fakers! Vrijwillige seks is niks voor mij: Liefst vastgebonden, zodat je mij kunt dwingen tot alles! Wie wil mij stevig dwingen tot volledige overgave, om uitvoerige seks te hebben met jou, of ik het nu prettig vind of niet.

Zet dóór en ga je gang. Een van de voorwaarden is dat ik nadien altijd gelijktijdig een paal in mijn kont safef, en mond heb. Ik ben een 52jarige, getrouwde man met opkomende bi-gevoelens. Welke man van ongeveer zelfde leeftijd wil mij op een rustige en tedere manier inwijden? Lichaamsbouw is onbelangrijk, wel hygiëne. Stuur mij een berichtje met voorstel en wie weet ben jij mijn eerste ervaring! Nette man homo uit het Groningen Nederland zoekt een mooie knappe lekkere man voor heerlijke mannen liefde en lekkere sex.

Ik zie er goed uit normaal slank, geen baard en ook geen snor,normaal kort haar geen tattoos etc. Ik hou van lekker vrijen, tongzoenen, strelen, masseren, pijpen, zuigen, sabbelen, likken en zuigen aan de balzak en plassex, en kont neuken.

Wie heeft er zin met mij lekkere spannende sex met mij te beleven? Who wants this virgin ass! I'm looking for someone to take my ass virginity, I'm a married man living outside antwerpt looking to lose my ass virginity I can't accomidate so it has to be your place!

I'm free most afternoons send me a message if interested. Ben je al opgegeild, stuur mij dan een berichtje met een verhaal hoe jij onze sexleven ziet verder opbouwen, je mag me zelf vragen om verkleed te gaan als ladyboy met panty s en jartelen, dan doet ik dat wel alles binnenhuis nooit buitenhuis, en dan kan je feitelijk iedere keer een soort toneelstuk maken bv de strenge priester en ik de onderdanige non of een ander toneelstuk dokter en verpleegster, u ben niet verplicht om mij als ladyboy te gebruiken je kan gemakelijk die toneelstukjes doen priester en leerling priester helper of dokter en student er bestaan zoveel zaken die je maar kan bedenken ook ben ik voorstander van binnen een hondhalsband te dragen zo kan u mij trekken, waar u maar wilt nooit niet op mijn rug zitten of mijn rug gebruiken als voetbankje ik heb een heel slechte rug Hi I'm Sean a47 years old Irish married man living outside antwerpt.

I have had a massage with a happy ending from a man and now I'm looking for more! I am very open minded and willing to try anything, I want to rim and be rimed i also Want to 69 a guy and if the guy is right then I will let him take my ass virginity!

Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar , forse penis die zin heeft om een gewillige jonge man te gebruiken. Ik ben 29 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel. Je bent lief, eerlijk, wederzijds respect je bent onervaren of weinig ervaring en zie een eerste softdate samen zitten? Ben je ook volslank en verlegen net als ik en wil samen met mij uit de kast komen en ontdekken stuur mailtje met foto event. Meester of dominante man nen gezocht. Ik ben een onderdanige man met weinig ervaring maar sta voor veel open.

Wil gedomineerd, ge mis bruikt worden voor u of jullie plezier. Sta wel op hygiëne en discretie. In lingerie voel ik me vrouw dewelke verlangt om als slet of hoer aanzien te worden. Wie wenst mij te gebruiken voor zijn genot. Ik heb een lekker kutje, harde tepels, gulzige mond XXL en blacks welkom. Hey, ik ben een alleenstaande volslankere homo van 37j ben vrijgezel en ik zoek een vaste volslankere vriend, leeftijd maakt niet uit!

Voor een vaste vriendschap op te bouwen, je moet wel vrijgezel zijn en het liefs homo gevoelens voor man ik als het al goed klikt en gaat gaan we voor een vaste relatie samen, ik heb niet veel ervsring heb jij ook niet veel ervaring niet erg, dan zullen we de mannensex in de liefde samen ontdekken het mooiste wat ik wil is beide wederzijds zijn Versa sex is een grote rol in onze relatie dan omdat we beide volslank zijn en ik vind dat aangenamer, bent u klein of groot geschapen behaard of niet daar kijk ik niet om uiterlijkn moet wel goed liggen maar niet belangerijk belangerijk is ons hart en je staat open om nieuwe dingen te leren zoals oa.

Ben je volslank en vrijgezel en ook het alleen zijn beu? Voel me een zeer onderdanige slet. Zou graag door oudere Dominanten als slet afgericht willen worden. Tussendoor moet je ook bereidt zijn foto's te nemen of ook trio kan.

Samen naar gay sauna of gay club of sexcinema gaan kan ook. Alleen reageren als je ervaring hebt, geen baard of snor hebt en liefst niet roker bent.

Hygiëne, respect en discretie zijn belangrijker dan looks of afkomst. Geile pijp en neukslet steeds op zoek naar potente mannen met volle zak. Ik pijp je hard en je spuit waar je het wenst, ook in mond klaarkomen mag, ik slik nadien alles door. Ook mijn kutje mag vrij bespeeld en gebruikt worden Ook voor sauna of cinema afspraken Hallo, Ik ben Nick, 34 jaar, uit Minderhout Belgie Ik zou graag een leuke lieve trouwe partner leren kennen voor vaste relatie mee op te bouwen.

Ik ben geen uitgaan type, maar ik kan wel genieten van lekker te gaan eten, iets te drinken, weekendje weg, reisje, cinema te doen, en veel meer!

Ik ben zelf een lieve begripvolle gezellige man, die zeker ook van de kleine dingen van het dagelijks leven kan genieten. Spreek je dit aan? Reageer dan snel via bovenstaand telefoonnummer. Graag met herkenbaar nummer. Geile man van 50 jaar zoekt mannen voor geile sex! Ik ben voor veel te vinden! Neuken,, kontlikken, pijpen, masturberen, maar géén SM! I Ik kan meermaals veel sperma spuiten en pijp heel goed!

Leeftijd vanaf 18 jaar tot 40 jaar. Niet ernstig niet reageren en geen sex! Neem contact op GSM! Hou ervan gedomineerd en vernederd te worden, ben passief ingesteld en zeer gewillig, doe en laat doen wat gewenst werd. Weinig taboes zolang respect, vertrouwen, hygiene en discretie.

Ben een oudere lingerieslet voor mannen die weten hoe een slet te gebruiken. Ben reeds 69, maar verslaafd aan sperma, groot voor 73 Kg.. Wie wenst er een pijp en neukslet te gebruiken Van alle nationale landen zijn.

Ik ben 23 jaar en zoek mannen die graag gepijpt worden en hun zaad lossen in mijn mond of facial. Meer kan evt ook. Liefst niet te slank, beetje voller mag wel. Liefst niet bellen aub. Graag SMS of mail! Zoek dominante 70ers, Ik draag nylons en met kort rokje en string, moet tongen, Mijn voeten likken, ballen likken, me vastbinden, wasknijpers op tepels, mij spanken met riem hand.

Diverse zweepjes op mijn billen tot rood is. Zoek een man, tv,sissy, schipper, priester, etc. Mijn GSM nummer is: Ik ben Albert, 22 jaar, gay uit Antwerpen. Ik zoek gratis seks met mannen en jongens! Contact me op email aub en laat je telefoonnummer achter en vanneer je een afspraak wilt! Geile man 68kg 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende.

Die ik kan lekker rijden en,afzuigen. Overdag heb ik familiale verplichtingen, maar s avonds en s nachts kan ik zeer discreet ontvangen. Ik sta open voor veel, neuken wel safe. Uiterlijk onbelangrijk, hygiëne wel. Ben een "normale" man van 44, wat overgewicht, brilletje.

Ik zoek een man die graag pijpt, of me gewoon lekker graag traag uitkleedt en gezellig streelt. Je mag me rimmen, maar neuken alleen safe. Andere bottoms mogen ook reageren als ze graag pijpen bvb. Maar veel is hier mogelijk Niet op zoek naar snelle date, maar eerder naar een leuke morgen of middag waarbij je me mag ontvangen zoals jij wilt Geen foto, beschrijf jezelf, maakt het spannender.

Een Meester es die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen.

Studente zoekt seks sperma is lekker

Vrouwen worden nog steeds in veel landen slecht behandeld en wat jij daarover zegt raakt zelfs mij. In dit geval zit je er ver naast. Hij werkt niet zwart is geen bouwvakker en heeft ook geen opgevoerde en verlaagde honda. Hoe kom je daar nu bij straal ik dat uit of zo? Welke frustratie gaat het over wat is coup drentina en wat heeft een tondeuse ermee te maken?

Ik voel een blokkade opkomen.. Hyper ik begrijp je niet goed, gaat over dat ik hier 2 weken niet ben geweest? Ik ben nog niet met pensioen o.

Zo heb ik 2 weken als een kip zonder kop rond gelopen om alles te regelen en doen, ziekenverzorging, werk, eigen bedrijf, blog, huishouden, eten koken, niet kunnen slapen en weer doorgaan.. I need some time to stress out! Nou Liszie dusz dan weet je dat je altijd gewaardeerd wordt, juist omdat je niet altijd tijd hebt. Ja iedereen heeft aandacht nodig, we moeten allemaal geven en nemen ook al is het moeilijk je aandacht goed te verdelen.

Soms moet je even naar binnen keren en jezelf alle aandacht geven om te ontstressen. Je voelsprieten staan contstant naar buiten gericht met overprikkeling als gevolg.

Dan is het tijd om even aan de rem te trekken en je terug te trekken in je eigen schulp. Even opladen en weer door.. Wat Anelle zegt zit zeker een waarheid in..

Helaas heb ik dat tweede chakra van dichtbij ervaren in mijn verleden. Wat ook weer aan kwam waaien de afgelopen weken door een ongevraagde conversatie dat op mijn weg kwam afgelopen maand.

Gerechtigheid dat is nu de hoofdzaak. Eva de Roovere — Fantastig toch http: The Shins — Caring is Creepy Lyrics http: Maar wil je toch eens uitleggen wat je bedoelde met de tondeuse en die andere termen.

Omdat je die zelf gebruikt hebt? Mijn vriend moet wel naar de kapper dat wel haha.. Dank je Cozmic voor je openheid. Ineens vallen die nachtelijke uitbarstingen ook wat op hun plek.

In de commentaren had ik af en toe al eens iets meegekregen maar het lezen ervan voelde dan een beetje als gluren bij de buren. Wat zou het mooi zijn wanner we allemaal als een open boek gelezen konden worden, wat een wederzijds begrip zou dat opleveren.

Een paar mensen in mijn omgeving kunnen dat ook, dat channellen, maar ik vraag me regelmatig af of het nou wel zo goed uitpakt voor henzelf, gezien de puinhoop in hun eigen leven. Ook ongevraagde boodschappen naar mij toe hebben mij vaker uit balans gebracht dan dat het me hielp. Ik ben vast niet de enige die leergierig is naar je hele verhaal, misschien kan je er een vervolg aan geven?

Hey Imke , Ja misschien kan ik er wel eens een vervolg aan geven. Ik zie mezelf als leerling en niet als leraar. Voor mij bestaat er geen statische waarheid. Wel de individuele ervaringen met bijbehorende perceptie.

Maar aangezien niks op zichzelf staat blijft ook dat continu in beweging. En zelfs hetgeen ik nu als heel beroerd ervaar kan ik volgend jaar misschien wel waarderen.

Of de personen waar ik nu jeuk van krijg kan ik morgen misschien ineens begrijpen. Volgens mij zijn we allemaal leerling en leraar tegelijkertijd. Volgens mij is de werkelijkheid door iedereen gekend. Het is onze oorsprong en het zal ons einde betekenen. In de tussentijd maken we van alles mee, alles is vergankelijk. Alleen die werkelijkheid overleeft. En kom eens de natuur in het noorden bewonderen, er is hier altijd plek voor jou.

Komme we effe in je knollentuin helpen wieden. Ondanks dat ik vaak praat over het licht is het duister mij niet vreemd. Paar jaar geleden is bij mij een vloek weggehaald die ik tijdens een vorig leven heb opgelopen. Wist niet dat het kon en bestond. Zal wel vreemd klinken voor sommigen maar toen die weggehaald was , werd de wereld toch een stuk anders….

Werd niet meer bezocht tijdens mijn nachtelijke dromen….. Ook andere vervelende innerlijke sensaties en gedachten waren verdwenen…. Het hoe en waarom van die vloek weet ik ook ondertussen.

Misschien ook maar eens stukje over schrijven…. Burke , zoals ik al aangaf in het artikel is eigenlijk niets mij meer vreemd.

De laatste keer dat ik me kan herinneren dat ik in mijn slaap aangevallen werd , werd ik half wakker met een verstikkend gevoel , alsof er iemand op me lag , maar dan in mijn lichaam verzonken. Automatisch vulde ik mijn borstkas met mijn energie en lanceerde die zuiger met een knal de andere wereld in , boem weg. Het lijkt er wel op dat mijn onderhuidse agressie dergelijke entiteiten weg houd. Ik weet dat ik twee zeer sterke gidsen bij me heb om me bij te staan…..

Grappig ik zie er ook steeds twee , en ze hebben geen menselijke vorm. Ze stralen wel uit: Dont mess with us!!

Cozmic, wat jij ervaren heb in je bovenbewustzijn. Dat heb ik op mijn manier ervaren met mensen van vlees enbloed. Als kind had ik al het gevoel dat andere zielen de baas over mij spelen als ik mijzelf zou zijn. Ik heb toen een enorme scherm om mijzelf heengebouwd en die zielen met hun eigen wapens bestreden.

Dat is wat ik moest leren. Dat heeft heel lang geduurd om die scherm die ik zelf gemaakt had te laten zakken. Tot dat moment voelde ik me onbegrepen. Ik had ook het gevoel ik word niet gehoord, niet begrepen, ondergewaardeerd of wat dan ook. Ik zou er zo een minderwaardigheidscomplex kunnen krijgen.

Nu ik mezelf kan afbijten heb ik dat scherm helemaal niet nodig. Het leven gaat mij gemakkelijker af. Ik zie mensen staan. Zij zien mij staan. En ik elke dag geniet ik van het leven! Beseffen dat ik het altijd zelf behoort doen; een andere kan dat mij nooit geven. Ik heb niets met het bovenbewustzijn. Maar ik weet dat het bestaat. Mocht ik ooit het bovenbewustzijn in dit leven ervaren, dan zie ik mijn ervaring met zielen van aarde als leerschool voor contact met zielen en entiteiten uit boven — en onderbewustzijn en astraal.

Laat ik platvloers gezegd op aards niveau verneuken dan zal het in andere dimensies niet veel anderszijn. Zo beneden, zo boven en vice versa! Hoe dichter ik bij mezelf ben, hoe beter ik mezelf ken.

Trouwens een mooi verhaal en mooi te horen dat je geheel weer in het leven staat en daarvan geniet. Iedereen kan zijn of haar geluk zelf ontdekken. Het is vaak met vallen en opstaan. Maar met volharding en een goede intentie word je uiteindelijk beloond. Coz je laat je van je goede kant zien.

Een ruwe bolster met een blanke pit dat tot bloei komt. Ik ben benieuwd wat je nog meer voor ons in petto hebt. Het heeft me vele jaren gekost om dat te accepteren , ook was ik als kind een hummeltje die goed kon schelden en hard wegrennen , fysiek delfde ik het onderspit. Tegenover volwassenen delf je als kind sowieso het onderspit. Voor de overlevenden, grote mensen praten niet met poezen: Marcel, dat is fijn om te horen. Heb hier geen bloemkool of prei maar wel een konijn een hamster en een poes.

Het is hetzelfde als met een baby, de communicatie ligt ff anders maar het gaat om begrip. Ja, ook planten begrijpen dit. Voor de meesten raar, net als boom knuffelaars. Toch, die essentie, daar gaat het om. Liefde voor al wat leeft. Ik kan alleen ook een hork zijn. Ik kan zo lullig doen soms, ik schaam me er voor. Maar ja, over je heen laten lopen is ook not done.

Lastig soms, zulke overwegingen. Ik heb nog veel te leren, al zal ik het praten met poezen en ook de rest van de natuur altijd heel hoog houden. Af en toe laten zien dat je het óf niet meer weet , óf dat je het gewoon zat bent?

Of allebei , hoedanook , als jij een hork bent , dan ben ik het ook. En de hele rotrest. Ja Cozmic, ben het gewoon zat denk ik. Daardoor ben ik een hork tegen mijn omgeving. Valt niet mee he, om veel dingen te doorzien. Soms zou ik zo graag een domme lul willen zijn. Die gewoon plezier heeft in een simpel leven. Ik kan het niet, alleen de werkelijkheid blijft overeind. De rest gaat voorbij. Bewustzijn is, informatie gaat voorbij.

Wie ben ik, wie ben jij, wie of wat zijn wij allebei? Het is, de werkelijkheid. Pretenders — Precious http: Sinds ik me ben gaan verdiepen in het occulte ben ik mezelf wat kwijt.

Mijn besluit is dan ook om er mee op te houden. Ik had beter moeten luisteren, ik heb een hele goede raadgever maar daar hij mijn vader is nam ik het niet te serieus. Ondertussen weet ik beter. Tijd om een hoofdstuk in mijn leven af te sluiten. Martijn , wat was er eerder , de kip of het ei? Raakte je de weg kwijt door je erin te verdiepen of werden er latente energiën geactiveerd zodat je er mee moest dealen? Er werd mij getoond dat het bestaat. Maar ik hoef er verder niets mee.

Het was nodig om te leren, dat hét bestaat…. Je kunt voor jezelf besluiten te weten dat het bestaat. Maar je hoeft er niets mee. Ik was nieuwsgierig en heb daarom denk ik dingen opengezet die niet goed waren.

Aan de andere kant, de engste ervaringen heb ik als kind meegemaakt. Ik was niet weerbaar toen. Nu kan ik het sturen maar door me er te veel in te verdiepen raak ik de weg kwijt. Je wordt gewoon overgenomen zonder het door te hebben.

Ik ben er in ieder geval klaar mee. Ik weet dat er een tussenwereld bestaat waar ik niets van wil. Volgens mij is het ook deze energie of wat ook, wat alle ellende brengt. Het is zwarte magie, totaal anders dan de spiritualiteit die je leidt tot de gelukzalige eeuwigheid. Het is vernauwend, eng. Ik wil vrij zijn. Martijn , mooi hoe je het verwoord ; je wordt overgenomen zonder dat je het in de gaten hebt. Alleen door het te ervaren kan je het zo verwoorden.

Ik wil niet meer overgenomen worden. Ik wil ook niet continu meer pijnen van anderen voelen alsof het de mijne zijn. Ik word er bij tijd en wijle gek van. Ik trek het me aan maar daardoor kan ik niet normaal meer functioneren.

Een ander ziet je als een aansteller maar weten niet wat je meemaakt. Pijnen van familie of vrienden, ik weet gewoon vaak niet of het van mezelf komt of van een ander. Ik moet leren me niet teveel open te stellen denk ik. Ook hier of juist hier, merk ik teveel op, wil overal tegelijk er voor iedereen zijn maar dat kan niet. Sterker, ik verniel soms meer dan ik aan goeds breng.

Niet de bedoeling om jullie in de shit te trekken. Das dan ook weer zo. Laat mijn woorden maar woorden zijn. Dadelijk zitten jullie met pijn, niet wat ik wil, niet wat jullie willen.

Laat het maar zo zijn. Waarom ik dit nummer nu kies daar kom ik nog wel achter, als ik iets nauwkeuriger naar de tekst luister krijg ik al hints geloof ik. Nou het resoneert in ieder geval een brok op mijn keel nu. Of neeh, ik zet het netjes onder Martijn.. Smashing Pumpkins — 04 Violet Rays http: Martijn , weer zie ik jou aan hetzelfde koordje trekken als wat ik heb ervaren , en vaak nog ervaar. Maak je geen zorgen , je trekt niemand in de shit , juist door deze openheid laat je anderen zien dat ze niet de enige zijn die dit ervaren.

Janee, je weet volgens mij best dat de waarheid nooit bedacht kan worden. Het is alleen te ervaren. Ja, ik lul te veel hier, ja, ik zit er naast. Je wilt niet eens weten hoe hoog ik jou heb. Prachtig, dat is wat bij mij opkomt als ik aan jou denk….

Je neemt waar via je zintuigen uiteindelijk de hersenen. Net als God een concept is. Cozmic, heel erg bedankt voor dit artikel. Ik worstel al mijn hele levenlang met het thema sexualiteit. En ik weet ook al langer dat die sexuele verwonding komt vanuit de voorouderlijke lijn van mijn moeder. Zij is als jong kind misbruikt door mijn oom en ik weet van mijn vader en ik heb het ook altijd gevoeld dat er een enorm taboe bij haar heeft gerust op alles wat te maken heeft met sex.

Maar het gaat nog verder… Ik weet van mijn vader dat hij uit een soort plichtsgevoel met mijn moeder is getrouwd. Hij wilde op een gegeven ogenblik de verkering uitmaken, maar net in die periode werd mijn moeder ineens kaal van de stress??? Ik weet dat hij uit plichtsgevoel altijd bij mijn moeder is gebleven, meer dan 50 jaar tot haar dood.

Ik ben gelukkig de laatste jaren meer en meer bewust geworden van die voorouderlijke lijnen en heb daardoor ook bepaalde patronen in mijn eigen leven meer en meer kunnen doorbreken, ook bepaalde dwangmatigheid op gebied van sex.

En dat triggert mij enorm! Ik heb heel lang gedacht dat vormen van tantra misschien mij zouden kunnen helpen om die sexuele verwonding te helen. En ik heb daar ook mee geexperimenteerd… Maar het lezen van dit artikel begin heeft me aan het denken gezet En de laatste maanden ben ik gaan twijfelen en voelde meer en meer dat het niet de weg is. En ik moet zeggen dat laatst het geleuter hier op wtk over die lingham massages van Mascha Roedelof mij overtuigd heeft in mijn gevoel dat dat niet mijn weg is!

Zo werkt dat toch bij mij. Iets houdt me bezig en de synchroniciteit doet zijn werk en ik durf daar nu blind op te vertrouwen! Geweldig dat je jouw ervaringen met ons wilde delen! The Pretenders — Message Of Love http: Dick , You are very welcome zogezegd.

Mag ik jou uit ervaring mededelen dat tantra het tegenovergestelde effect heeft? Anyway , de tantra zo als die hier in het westen gepropageerd wordt. Seksualiteit hoort iets natuurlijks te zijn , een liefdevolle verbinding waarbij geslachtsverkeer een mooi iets is. Ik raak nu in de verleiding om weer even op MR af te geven maar dat doe ik niet , lingam-massages en yoni massages , prettig met een partner maar niet als equi handelswaar , imo.

Gewoon een lekker wijf vinden en de Beuk er in toch? Ik heb me er in ieder geval wel voor een groot deel door laten leiden. Dan pas wordt Liefde werkelijkheid! En kun je het ook delen met de ander! Cozmic, ik ben het helemaal met je eens, maar ik heb sex en liefde een belangrijk deel van mijn leven met elkaar verward. En over een lekker wijf vinden en de Beuk erin…. Zoekt en Gij zult vinden, staat er in de bijbel. Ik zoek niet meer, maar weet dat ik wordt gevonden als ik het heb begrepen!

Het tweede chakra is niet beroerd. Het moet er zijn. De ellende komt uit een chakra onder het eerste. Geef er geen energie aan. Het zit ergens bij je anus. Het kan tijdelijk energie geven maar je wordt een idioot als je hier mee doorgaat. Seks is niet slecht maar vanuit dit niveau komen de problemen. Een chakra die er niet hoort. Het is niet het tweede chakra, het is iets onder de eerste. Dick , ook al heb ik het niet helemaal uit de doeken kunnen gooien , de verwarring van sex liefde , macht en nog veel meer zaken is wat ik aan wilde tippen.

Zodra onze basis in het leven niet goed is , wordt dat een verdraaid spelletje. Tot we erachter komen wat de drive is. Martijn, ik weet niet welk chacra het is ik dacht altijd het 2e , ik weet wel dat het met sexualiteit te maken heeft. Het heeft ook niets te maken met perverse dingen zoals bestialiteit en pedofilie en de allerergste vorm als het gaat om sexuele handelingen met kinderen.

Dat draait in mijn visie meer om macht en om geweld en om een diepe, diepe duisternis! Ik heb het hier toch over het vastzitten in oude pijn, waardoor er ergens iets was waardoor ik de Liefde in mijzelf niet toe kon laten! En als je de Liefde in jezelf niet kunt toelaten, hoe kun je dan een ander Lief hebben???

Dan is Liefde toch nooit onvoorwaardelijk? En dan wil de ander in ruil daarvoor toch iets terug? Dan hou je elkaar toch in een klem gevangen?

Of werkt dat niet zo? Dit chakra, wat een regelrechte verbinding kent met de Zon evenals de zonnevlecht , maakt gebruik van veel zonne-ener­gie. De acupunctuur en acupres­suur maakt veelvuldig gebruik van dit chakra.

De kleur van dit chakra, mits optimaal werk­zaam is hard oranje of okerkleurig oranje. Het miltchakra is nauw verbonden met het centraal zenuwstelsel. Als u nerveus bent of gespannen, kunt u uw spanning afreageren door dit chakra krachtiger en sneller te laten draaien.

U zult dan een bepaalde vitaliteit in uzelf omhoog brengen. Door middel van seksuele impulsen, waarop dit chakra erg sterk reageert, zult u de kundalini-energie omhoog kunnen stuwen naar het voorhoofdchakra en uw kruinchakra. Veel mensen doen dit in onbewuste vorm, want als men zich bezig houdt met het geestelijke, komen alle geestelijke aspecten tot wasdom.

Heel veel mensen ontspannen zich hierdoor en gaan dan iets doen wat ze prettig vinden, wat hen stoffelijk zowel als geestelijk, ontspant. De ervaring van het verleden basischakra wordt werkelijkheid in het heden miltchakra. Seksualiteit is het zoeken naar de Goddelijke Eenwording. Je bent incompleet wanneer de ander er niet bij is, maar samen, samen ben je heel.

Vraag dat maar aan jonge mensen, aan verliefde mensen, maar ook — en vergist u zich daar niet in — aan oude tot heel oude mensen, wanneer de relatie althans goed is. Het is het zoeken naar… Het samenspel. In de puberteit openen zich de beide componenten die te maken hebben met seksualiteit. Wanneer het geestelijk facet zich het eerste opent zal de ziel die u bent zich koppelen aan dat wat u op Aarde seksualiteit noemt.

Wanneer echter het stoffelijk facet zich eerst opent, zult u de liefde hoofdzakelijk bedrijven vanuit menselijke gedrevenheid. Uw ziel komt dan in deze op de tweede plaats. Ik zou haast vergeten voor alle kenners er nog aan toe te voegen dat elke chakra weer onderverdeeld is in vlakken en in draairichtingen en of deze wel op niet open staan, met een kant van negatief en positief. Zoals Cozmic het formuleert er is veel meer op dit vlak te ontdekken dan het oppervlakkige Reiki denken en de nep licht creaties, wees de hacker van je zelf en ontdekt de waarheid.

Zelf heb ik het ook niet altijd gemakkelijk met sexuele energie oftewel de levensenergie die we allen zijn. We zijn allen energetische wezens in een stoffelijke dimensie. Ik hou me veel bezig op het gebied van sexualiteit. Ik kan je zeggen dat Tantra een hele goede weg is om ermee om te gaan. Eigenlijk bestaat er geen hogere weg in mijn ogen en ieder die de lezingen kent van Osho — Vigyan Bhairav Tantra — wil het hier ook eens mee zijn.

Deze zijn gratis te downloaden of zijn ook beschikbaar in boekvorm. In het kort is Tantra — wat onbewust is, bewust maken en dat gaat niet zozeer over technieken. Het is meer een levensvisie in het algemeen en heeft in feite ook weinig te maken met de geslachtsdelen alleen, daarom zijn in feite alle technieken die zich concentreren op bepaalde lichaamsdelen niet de weg in mijn ogen.

De ware transformatie ligt in het aanvaarden en loslaten en zo ook bij seks. Ware overgave aan het nu en contact maken met het innerlijke gevoel. Dat is ware Liefde. Geen voorwaarden, geen verwachtingen, loslaten en aanvaarden. Dat is de weg tot innerlijke vrede en tantra heeft de helderste visie over seksualteit. Hier bestaat geen twijfel in maar men wil weten waar te kijken want er zijn vele boeken over tantra waarin ook dingen instaan die in feite niets te maken hebben waar tantra in werkelijkheid voor staat.

Osho is één van de weinige geweest die Tantra zo goed heeft kunnen verklaren en heeft dan ook vele mensen aangeraakt met zijn wijsheid erover…. Plotse lustgevoelens wijzen meestal op vampirisme, door mensen of door entiteiten. Omdat dit aangename gewaarwordingen zijn, gaat er geen alarmbelletje rinkelen. Jàren geleden kwam ik erachter, mede door andere tekens, dat er iets anders aan de hand moest zijn. Want telkens volgde er een aanval op omdat er een deur open stond.

Alleen een strikt persoonlijke aanpak biedt bescherming en inzicht omdat de traditionele gebruiken van witte magie, ook door de aanvaller s gekend zijn. Vele zwart-magische aanvallers gebruiken seksualiteit als transportmiddel en energievoorziening, want seks is nu eenmaal fijn. Nog een door menselijke vampieren gebruikte methode is de persoon in kwestie te vleien of te kwetsen: Ook manipulatie van op afstand kan je herkennen doordat er ahw een knop wordt omgedraaid en je plots hypernerveus wordt.

Soms is het zo erg dat je onvervalste trac krijgt, met beven en zweten enz. Tekens dat iemand je iets wilt laten doen of niet doen tégen je wil in. Er is sprake van zwarte magie vanaf het moment dat de integriteit en de vrije wil van de mens op occulte manieren geschonden wordt. Anelle Hoe heeft de mensheid zich in godsnaam kunnen voortplanten als ik lees hoe tegen de seksuele liefde wordt aangekeken. Misschien zijn het wel de hormonen rond de eisprong heeft de vrouw wel meer zin in seks, als ze niet aan de pil is.

Ik denk dat het materialisme meespeelt. Sex hoort bij liefde en niet bij haat. Teveel mensen hebben seks die niet echt van elkaar houden, ook na jaren getrouwd te zijn…. Ik heb jullie beide reacties met belangstelling gelezen en ik kan beide heel goed volgen en begrijpen.

Monika kan ik heel goed volgen als ze stelt dat hormonen ook een grote rol kunnen spelen bij het opwekken van lustgevoelens. Ik voel ook wel dat ik nog erg vitaal ben voor mijn leeftijd en heel erg gepassioneerd. Misschien speelt daarin ook een rol dat ik van horoscoop een Ram ben en van Maya zonnezegel een Slang staat ook voor de Passie! Het is het gevoel dat er van buiten krachten of entiteiten controle over me proberen uit te oefenen via de poort van de 2e chacra, waardoor soms gedrag ontstaat dat ik dwangmatig noem.

En dus geen Meester ben over mijn Eigen Leven! Ben nu 70 en geloof me, ik heb totnogtoe met volle overgave geleefd. Seks is universeel en is zeer mooi tussen geliefden, maar dat betekent toch niet dat er geen misbruik bestaat!

Seks als wapen, als manipulator, als valstrik, als handelswaar, enz, enz. Dààrover heb ik het. Over via de tweede chakra iemands leven overnemen.

Het onderdrukken van je seksuele gevoelens lijkt mij niet gezond Mensen die goed in hun vel zitten weinig stress hebben hebben een uitstekende zin in seks. Je ziet dan de ander, wat is het mooi aantrekkingskracht tussen een man en een vrouw waarbij liefde aanwezig is Geniet speel leef je uit zou ik zo zeggen als beiden er naar verlangen.

De natuurlijke weg naar een optimale endocriene balans, meer energie en een beter seksueel functioneren voor mannen en vrouwen. JaNee, ik ken Maca heel goed en heb het een paar jaar geleden ook gebruikt. Het is werkelijk een heel probaat middel. Ik kreeg het eind in een vallei in het zuiden van Ecuador met de naam Vilcabamba.

Deze vallei is heel bekend in Zuid Amerika en wordt in de volksmond wel genoemd de Vallei van de Langstlevenden. De mensen worden in de regel ouder dan jaar. Het is daar een heel hoog trillingsniveau en ik had daar de ervaring van het zien vliegen van een UFO door de vallei. Ik kreeg de maca van een Amerikaan van Braziliaanse oorsprong, Richard Fontes, die in Ecuador en Peru gedurende meer dan 20 jaar de medicinale werking van plantenin het Amazone gebied had bestudeerd.

Ik ontmoette hem tijdens een etentje in een restaurant in Vilcabamba en hij was geinteresseerd in mijn gezwollen bovenlip heb ik sinds , maar is de laatste jaren aanzienlijk geslonken.

Hij had op dat moment een shiatsu therapeute uit Peru op bezoek er wonen veel Japanners in Peru , samen met haar Indiaanse vriend, die sjamaan was. Richard Fontes nodigde mij de volgende dag bij hem thuis uit. Hij was de eerste die mij serieus nam toen ik vertelde dat ik geloofde dat de gezwollen bovenlip iets energetisch was.

Ik kreeg bij hem thuis een shiatsu massage van de Peruaanse vrouw, terwijl haar vriend tijdens die sessie op de fluit speelde, trommelde en zong. Ik heb 4 dagen een behandeling gehad. Eveneens kreeg ik van hem homeopatische middelen, waaronder ook de maca.

Ik heb even een linkje toegevoegd met een artikel over Vilcabamba, de Vallei van de Langstlevenden, waarin ook de naam Richard Fontes wordt genoemd. Ik heb in nog wel een tijdje met hem gemaild, maar ben hem de laatste jaren uit het oog verloren. Interessante man, hij voorspelde me toe al dat de euro en de dollar in elkaar zouden storten. Volgens hem ging het niet meer om of je straks veel geld had, maar of je nog kon beschikken over genoeg water.

Hij probeerde me naar Zuid Amerika te krijgen en zei tegen me dat je in Paraguay nog voor weinig geld land kon kopen, maar dat Paraquay als het water schaars zou worden het beste land was op de hele aardbol waar je kon wonen, gezien klimaat en hoogte! Maca in the Raw with David Wolfe: Anelle Ja ik weet wat je bedoeld met misbruik enz. Macht over mensen willen hebben, zich niet in een ander kunnen inleven, de oorzaak is misschien sociaal-emotionele tekortkomingen….

Zouden we impulsen kunnen opvangen die in het frequentiebereik zijn van onze emoties? Die Richard Fontes waar ik bij op bezoek was draaide zelf capsules in elkaar. Het potje met Maca capsules heet Maca Action. Je kunt het bestellen bij Maca Amazon Hij had ook wel humor, want op het potje staat:. Ik googelde net even naar Maca Amazon. Ze bestaan nog, De beschrijving van Maca op hun website is als volgt:.

The effects of Maca do seem to live up to its ancient reputation as a tonic for impotence, loss of libido, an aphrodisiac, fertility, menopausal hot flashes and as a general energy tonic. Maca has been grown by the Peruvian Indians for centuries, high in the Andes Mountains.

In fact it is the highest altitude cultivated crop in the world. It is grown for food purposes, the root of this Mustard family member being used. But besides its food uses it was long valued for its energy and fertility promoting properties and as an aphrodisiac. Young women were encouraged to eat it to promote fertility. The Spanish, learning of its uses, fed it to their horses to increase their herds.

It was also thought of as valuable for women going through the change of life. And finally it was considered to increase stamina and sexual potency. It works quickly to restore energy in run-down conditions without stimulants. A larger than average dose is used for a fast-acting sexual energy boost; maintenance doses used for long-term cases with loss of libido, frigidity and impotency without functional causes.

It seems to work quickly to relieve hot flashes in many women. All this, and Maca has a sweet, chocolaty flavor. Beste Dick, je hoeft niet ver te zoeken hoor als je aan maca wilt komen, gewoon bij Frontier Bookshop te Amsterdam, zij verkopen ook veel Superfoods. Heb het toevallig nog een paar maanden geleden Maca capsules gekocht daar.

Ik ken daar nog een mooi verhaal over! Ik ben in het voorjaar van in Sri Lanka op vakantie geweest. Ik kwam daar trouwens aan op het vliegveld op de dag dat de Sri Lankanen werden bevrijd van de Tamil Tijgers. Heel bijzonder, want ik arriveerde 10 minuten na de president van Sri Lanka en het voelde of ik in de aankomsthal van het vliegveld in Colombo door duizenden mensen werd begroet met vlaggen.

Toen ik mijn gids vroeg wat er aan de hand was vertelde hij mij dat de president net was teruggekeerd uit Jordanie van een werkbezoek vanwege het feit dat ze die dag van de Tamils waren bevrijd!

Maar goed, toen ik vlak voor de terugreis op het vliegveld van Colombo stond te wachten in de rij om door de beveiliging te gaan, sprak mij een Canadese vrouw aan van Turkse afkomst en zij vroeg mij naar mijn dikke, gezwollen bovenlip.

Ze vertelde mij dat haar man ook een dergelijke bovenlip had gehad en dat het te maken had met inwendige ontstekingen. Eindelijk kreeg ik bevestiging van iets dat ik al heel lang voelde, maar wat werd ontkend in het reguliere medische circuit. Die mevrouw vertelde me dat haar man een drankje was gaan gebruiken van de mangosteen vrucht en dat de klachten daarna langzamerhand waren verdwenen. Dat drankje heet Xango sap. Overigens vertelde ze me nadat we door de beomen ook een heel verhaal over het Baáh geloof of zoiets.

Maar goed, toen ik terugkwam in Nederland ben ik gaan googlen naar Xango sap en zag dat deze sap werd geproduceerd door een Amerikaanse firma Xango en dat ze gebruik maakte van locale distributeurs in bijna alle landen van de wereld. Ik vond op internet een nummer van een Nederlandse distributeur. Jullie kunnen het geloven of niet, maar toen ik de man aan de lijn kreeg vertelde hij mij dat hij hemelsbreed 15 km van mijn eigen woonplaats woonde.

En toen ik naar zijn huis reed om een paar flessen Xango te halen, bleek hij prewcies te wonen achtre het huis waar vroeger mij opa en oma woonden en waar ik meer dan 40 jaar geleden regelmatig over de cvloer kwam. Vinden jullie dat niet bijzonder dat je een vrouw spreekt op Ik heb het drankje met anti oxidanten een paar jaar gebruikt en ik voelde dat het uitstekend als ontstekingsremmer dienst deed! Paul, dank je voor de tip, ik zal onze vrienden van AH vragen of ze ruimte in het schap willen reserveren.

Als ik dat allemaal zo beluister hier over Tantra, wat overigens mijn eigen schuld is omdat ik dat ik zonodig moest vertellen dat ik daar wat mee had geexperimenteerd wat me slecht was bevallen, dan zal die Maca Melk gretig aftrek nemen en kan AH zich daarmee geweldig onderscheiden van de concurrentie,ha,ha. Ja Dick, zulke ervaringen heb ik ook wel eens gehad vroeger veel aan InterRail gedaan , sta je in het buitenland met iemand uren lang te kletsen over alles en nog wat in het Engels en dan kan je ineens niet op een bepaald woord komen.

Nu vraag je aan je mede reisgenoot die ook Nederlands spreekt of hij het Engelse woord wel kent. Voordat hij dat woordje toespeelt schiet de gesprek personage ineens om naar vloeiend Nederlands en vraagt heel toepasselijk waar kom je vandaan?! Klapper op de vuurpijl, schijnt dat persoon gewoon bij je om de hoek te wonen al jaren… Dan kan je je zelf wel voor je hoofd slaan van opwinding… Dat vind ik nou altijd het leuke van het Buitenland, altijd kom je wel iemand tegen die ineens ook Nederlands spreekt, er woont of er jaren als gastarbeider is geweest.

Soms zelfs in Marokko of In Turkije waar het halve dorp gewoon te verstaan is in het Nederlands terwijl je maanden aan het oefen bent op de Arabische taal. Dick ik zal de volgende keer speciaal een rode loper voor je uitrollen, Je hebt inhoud… Heerlijk! Paul, op mijn 25ste was ik op vakantie op Mallorca, sta ik rustig te plassen in een toilet van een discotheeek, zegt opeens iemand boven de plasgoot naat me: Hoi Dick, heb je het een beetje naar je zin?

Was dat ene collega die bij mij op dezelfde kamer werkte en i wist niet eens dat hij ook op vakantie naar Mallorca was!

Ik heb het gevoel langzamerhand dat ik nu wel op de afdeling Sterke Verhalen ben terecht gekomen! Ik ga naar bed, slaap lekker! Ik kan jullie wel vertellen dat dat de laatste dagen veel mij mij heeft losgemaakt. En dan met name in relatie tot mijn moeder. Het gekke is dat ik voor mijn gevoel al een paar jaar mijn moeder volledig had losgelaten.

Dat ik haar ziel kon laten gaan, waardoor zij verder kan. En ik ook weer verder kan. Toch, werd ik enorm geraakt eergisteren toen ik weer herbeleefde dat ik als 9 jarige jongen bij haar op bezoek was in het ziekenhuis,heel dicht bij haar was, maar haar niet mocht zien. En dat het schreeuwen van die vrouwen bij mij door merg en been ging! Blijkbaar zit daar toch nog pijn! Het blijft dan een kwestie van aantrekken en afstoten! Overigens, is voor mij dat ook de kern van het vrouwelijke principe.

In esoterische zin zijn dat het Zijn, de Beweging en het Leven. Als de Moeder is ons Leven afwezig is kan niets in Beweging komen en blijven we stilstaan. Door weer de Moeder toe te laten en te omarmen komt er beweging en kunnen we loslaten en ons overgeven aan hetgeen het Leven op te bieden heeft. Overigens kan ik jullie van harte aanbevelen ene boekje met allemaal leuke naamspelingen. Een bijzondere geschiedenis de Pistis Sophia wat ik er van begrijp is dat ze een creatie gemaakt heeft zonder medeweten van haar paargenoot de mannelijke kant van God.

Ze schrok daar zo van en verstopte haar creatie ver weg van God deze creatie wordt genoemd Jaldabaoth. Wat ik mij afvraag wat is de mens zijn functie in dit gebeuren. De mens die afgedaald in deze wereld van de valse God heeft diep in zich het licht in zich van de Ware God.

Dit zuivere licht wordt door het valse licht van deze wereld weggezogen zolang de mens zich blijft identificeren met deze wereld. Door ontwaken en erkennen dat dit valse licht de mens in zijn greep heeft en moedig inzien dat dit valse licht ook in de mens is gaan wonen kan men het overwinnen.

Het is een weg van diepe verslagenheid en opperste vreugde. Ik voel zelf omdat de functie van de mens is omdat wat eens ontstaan is de creatie van de Pistis Spohia op die manier door de mens in deze dimensie weer in evenwicht gebracht wordt. Mijn persoonlijke visie over de Goddelijke drie-éénheid is dat God, de Schepping, bestaat en tot stand ik gekomen door drie fundamentele Goddelijke Wetten namelijk Moederschap — Vaderschap — Wedergeboorte.

Alles om ons heen komt door deze drie Wetten tot stand. Wanneer deze bloem nu in bloei staat is hetgeen we kunnen waarnemen Vaderschap. Moederschap is onzichtbaar, Vaderschap is het zichtbare en alles wat zichtbaar is, is Vaderschap. Daarna komen de bijkes of bij andere soorten wordt de verstuiving door de wind veroorzaakt.

Verstuiving is de Wedergeboorte en de cirkel is compleet. Zo kan je dit met alles doen wanneer je de Schepping volgt. Die zichtbare werking is dan weer het Vaderschap binnenin het Moederschap en dan zie je cellen die maar een paar dagen ofzo leven waarna ze dan afgebroken worden om zo weer de opgenomen energie ervan te gebruiken voor de geboorte van nieuwe cellen. Dat is dan ook weer Wedergeboorte en zo kan je heel de schepping ontleden van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

De Macrokosmos heeft immer de Microkosmos geschapen en ze delen dezelfde Wetten dus het klopt waarlijk zo boven, zo beneden. Als je nu het Moederschap vergelijkt met het Vaderschap doorheen heel de Schepping dan is er veel meer Moederschap dan Vaderschap. Neem de Ruimte er maar eens bij. Dus als we alle Ruimte uit onze lichaam zouden persen dan kan je de materie ervan op een vinger leggen. Wat je nou hebt ervaren en de kleine regressie die je terug hebt gebracht naar 9 jaar zijn, de ontoereikendheid van liefde van je Moeder en voor je Moeder.

Het hele gevecht in en buiten jou om, het willen hebben van een Partner die de kenmerken in zich draagt van een Moederlijke rol. De Koemelk bezorger, de samen brenger van 1 denken en zijn GOD heeft allemaal een onderdeel bij een gebracht dat je dit Karma voor je zelf moet ondergaan en in lost om er inzicht en wijsheid uit te kunnen putten.

Onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft, al krijg je dat dan niet zelf aangereikt, dan moet je het zelf maar naar buiten toe gaan produceren. Daarom ben je ondernemend, onderzoekend en leergierig eerste klas. Alles komt altijd terug als een Deja-Vu tot je ineens de hele ligging overziet van de puzzel, sommige randjes liggen dus toch niet goed, sommige stukken liggen onderste boven en je hebt er al die tijd overheen gekeken met bepaalde voorgenomen instellingen.

Draai en schuif het hele geheel eens om en kijk er opnieuw naar nu kom je in de buurt van de oplossing om deze puzzel uit te leggen. Vaak is de oplossing te gemakkelijk dat je het de hele tijd overziet met te ver denken en willen. Al je leed en ellende op één gehoopt in je bovenlip, is een verzameling van niet uitgewerkte zaken. Daar kunnen we meters hoge dialogen en spraakmakende verhalen er om heen verzonnen worden, maar het belangrijkste doel om er achter te komen wat jou tot op dit heden heeft genekt de hele tijd.

Zoals je al vertelde kende je het antwoord erop al wel, denk eens terug wat je vertelde over die melkman, wat had die nou altijd bij zich en waarom zou dat dat zijn boodschap aan jou geweest zijn?! Onvoorwaardelijk lief hebben is dan terug kijken en dan je dan kan zeggen GOD bedankt voor de les die U mij heeft laten ondergaan opdat IK dit heb mogen mee maken en tot een fatsoenlijk EINDE heb gebracht.

Je bent een prachtige Puzzel Dick! Paul, je bent een topper van de allerbovenste soort. Ik vertelde een verhaaltje over die tijd op de boerderij dat dagelijks een melkrijder met paard en wagen de bussen met melk kwam halen om deze naar de zuivelfabriek te brengen. Een man met geweldig veel humor, maar soms ook een beetje nors.

Hij had vaak een zak met snoepjes naast hem liggen op de bok van de wagen. Ik hoorde vaak al van verre dat hij er aan kwam en liep dan naar de weg en vroeg hem dan: Misschien kwam het wel omdat Janee begon over Maca als voedingssupplement.

En doordat ik veel in Peru ben geweest de laatste jaren heb ik daar ook vaak Maca gegeten. Dat is een soort aardappel gerecht. De Maca groeit in de Andes op grote hoogte en lijkt ook heel veel op een aardappel, maar veel zoeter. Het is een geweldig eenvoudig gerecht, maar voor die mensen die op grote hoogte wonen is er niets anders dan Maca en een bepaalde groente die daar kan groeien ben even de naam kwijt, begint met een Q.

Geweldig Paul, dat jij de betekenis hiervan hebt geduid! Ik was me daar zelf eergisteren nog niet bewust van! Het is precies zoals je zegt. Ik denk dat ik de eerste 45 jaar van mijn leven heel erg heb geleefd uit Angst voor Tekort komingen. Ik was daardoor erg naar buiten gericht. Dat zag ik terug in relaties, maar ook in het leven vanuit de materie. Denken dat alles met geld te koop is! Ik realiseer me nu we het er over hebben dat ik zelfs de keuze voor mijn beroep de bedrijfseconomische richting helemaal ondergeschikt heb gemaakt aan het vooruitzicht er veel geld mee te kunnen verdienen i.

Nu begrijp ik waarom ik me bijna mijn gehele leven zo ongelukkig voelde: Het was zuiver najagen van wind! Nu begrijp ik ook zo goed waarom ik de laatste jaren zoveel behoefte had om te reizen naar landen waar de mensen nog zo dicht staan bij de natuur. Ik kan me nauwelijks iets voorstellen dat er een plek is waar ik dichter bij mezelf kon komen dan een verblijf van enkele weken in de woestijn, rijdend op een kameel met een snelheid van iets meer dan een schildpad, slapend op een matje in het mulle zand onder een geweldig mooie sterrenhemel en wekenlang geen gebruik kunnen maken van een toilet of douche.

Ik heb altijd heel veel gereisd. Het verwondert me dat er nu al bijna 2 jaar lang geen enkele aandrang meer is om op vakantie te gaan. Blijkbaar heb ik dan toch zoveel rust in mijzelf gevonden en zoveel geleerd op die reizen dat ik ze niet meer nodig heb. Ik heb nog even gegoogled naar die gezonde groente op grote hoogte in de Andes. Die groente heet Quinoa, zie link http: Ik geloof toch mijn ogen niet…..

Ik heb heel veel Quinoa gegeten op mijn reizen in de Andes. Is dit niet weer een fraai staaltje van schijnbare toevalligheid? Dick het zijn van die kleine details, die eerst niet opvielen maar nu dat je het weet bevat het kleinste deel gedetaileerd alle informatie. Alles past perfect en is reeds voorbestemd. Deze ontdekking is dus je ascentie naar een hoger stukje bewustzijn. Zo mooi zo eenvoudig, zo opwindend, zo dicht bij huis, zo enerverend onder hand bereik.

Zie het maar als een oude kruimel van de taart die ik voor je heb kunnen lossen, daarom pleziert het mij juist om jou ook blij te zien dat de puzzel wordt opgelost. Flarden uit je verhaal kan ik zo wie zo overnemen als wat ik ergens ook ervaren heb in mijn eigen leven en stukjes daaruit van mijn broer die ooit worstelde met de zelfde problematiek.

Daar waar de Dualiteit ophoudt met bestaan begint de reis naar binnen. De inzichten gaan werken…. Daar heb ik al met Marcel W en Mosa over je gehad, maar ook met Mira oa. Je kunt niet alles verbergen al ben je er een Meester er in, je straalt iets uit wat we allang van je hebben opgepakt.

Geen achteraf geklets maar eerder voor mij zelf ook een bevestiging. Bij je Thuis kwam er ook al een deel los en ook bij die kleine meetings met elkaar gaf je toch wel overduidelijke informatie bewust en onbewust door.

Wat je nog niet weet maar ik wel, dat ik grote respect heb voor wat je bent en wat je komt doen hier, niet dat ik tegen je op ga kijken maar dat ik naast je mag staan in je Aura zonder je energie te stellen, eerder om af te tasten wie je bent. Een oude en heel bekende uit de antieke oudheid waar ik graag nog een kruimel mee wil oplossen in dit leven. Voor jou verhaal heb ik geen boeken nodig om iets te herkennen of verwijzingen nodig naar een ander toe vanwege ervaring, zulke zaken komen eerder van mijn interne HDD Akasha schijfje af.

Dat is niet uit te leggen aan de buiten wereld maar ik heb daar geen hoofd bij nodig omdat te willen snappen. Alleen met een handje vol kan je blindelings op vertrouwen, mits die wakker zijn en je herkennen als Zwaardvechter maak ook als een heel oude vriend waar je altijd al voor geweest bent. Veel zaken die nu gaande zijn zijn veelal verzonnen en verdraaid door mensen die het nog mooier willen maken dan de werkelijkheid kan bevat worden in 4D, 3D en 2D. Maar goed om te lezen dat je durft te schrijven en durft te publiceren, waar Indigo Revolution al een opwaartse stap was om je los te maken van het moeras, kijkend om je heen we dat ook doet of wie je lachend nu toe wuift voor degene de er al zijn.

Erh je was er al de hele tijd… Ik zal de mijne wel eens aan je laten horen, Marcel W heeft het eerder al gehoord, mits je interesse hebt niet waar?! Paul , ik durf mijn verhaal gewoon te delen , in de hoop dat anderen er iets aan hebben en rapper de valkuilen doorzien waar ik in mijn eentje uit heb moeten klimmen. Ook ben ik niet bang voor de boze wolluf. Als ik af en toe een grote bek heb over bepaalde zaken zullen mensen nu misschien een beetje snappen waar ik vandaan kom.

Dat ik ook mezelf in de spiegel heb moeten bekijken om het koren van mijn kaf te scheiden , het is zo makkelijk om maar kleine leugens en manipulaties te laten zijn voor wat ze zijn. Daarmee raakt echter je zelfrespekt ondergesneeuwd en leef je een verloren leven.

Dus ja , als je het over een zwaardstrijder hebt ; en garde!! Het basischakra is wel het belangrijkste chakra dat mensen op Aarde nodig hebben om te komen tot een geestelijk bewustzijn. In het basischakra bevindt zich uw geestelijk geheugen. Het geheugen van de ziel, wat terug gaat in het verleden, misschien enkele duizenden, maar zeker enkele honderden jaren terug. Het vertelt u herinneringen uit dat verleden. Als uw basischakra optimaal functioneert, zal de kleur die het uitstraalt, overwegend ROOD zijn.

Als het ziek is, zal het veel oranje in zich hebben. Wanneer uw basischakra veel krachten tot zich trekt uit de geestelijke wereld, of zelfs uit de Kosmos, zult u dat kunnen zien aan de vele kleuren, die latent in dit chakra aanwezig zijn, maar de kleur die u gebruiken kunt om uw basischakra te activeren, te herstellen of te vitaliseren, is ROOD.

Het basischakra is niet alleen de basis van alle leven, maar vertelt ook de buitenwereld, de helderziende b. Het basischakra legt de verbinding tussen de astrale en de stoffelijke wereld op het moment van uw geboorte.

Het is de sluis. Als zodanig is het van essentieel belang dat het basischakra goed functioneert, want wanneer dit zo is, zult u een tevreden mens zijn en uw leven accepteren zoals het is. Bij mensen die hun aanwezigheid op Aarde niet kunnen accepteren, zit de fout in het basischakra.

Maar als zij langdurig blijven zeggen: Even voor alle eerlijkheid ; ik had dit artikel aanvankelijk geschreven voor IndigoRevolution http: Een relatief kleine website voor zoekers naar de essentie van spiritualiteit , rebellenclub tegen new age. Aangezien ik hier op WTK veel heb geleerd van zowel de artikelen alswel de reageerders , heb ik ook een copie naar wtk gestuurd waarvan de resultaten inmiddels zichtbaar zijn.

Wie zich afvraagd wat ik met Orion 4D bedoel http: I greet you all , for we are all ONE. Wow , eindelijk iemand die die serie ook kent en de connectie legt. Earth final conflict S1E1 http: Hartelijk dank voor jouw bijdrage over Tantra! Ook gaat Tantra over geven en ontvangen, oftewel het mannelijke en het vrouwelijke principe.

Tantra wil je leren om die in balans te krijgen, en dat is waar deze tijd voor staat. Dat eindelijk die twee principes in balans komen, itt. En dan te bedenken dat Maria die eeuwenlang voor hoer is uitgemaakt de belichaming was van het vrouwelijke principe en dus samen met Jezus voor de balans zorgde!

Ook op deze site wordt het vrouwelijke principe met de uitspraak over een lekker wijf en de beuk erin ontkend! Wat me wel verbaasd, eerst een kwetsbaar verhaal van Cozmic en dan een stoere mannenuitspraak! Ik doe helemaal niet aan tantra in ieder geval niet bewust …maar heb heel lekkere seks…is dat dan ook oké?

Lekker vrijen met systeem? Zoek maar onder Aleister Crowley en tantra… Heeft Osho Baghwan dan ooit de liefde bedreven met een vrouw of man? En een lekkere vrijpartij? Voor ieder wils iets. Is het de political uncorrectness die jou stoort?

Issy , Ik kan me voorstellen dat je mijn opmerking verkeerd kon interpreteren. Het was een onderling grapje , Dick heeft zich voorheen ingezet om een paar honderd oude Beuken in zijn woonplaats te redden , met succes. Daarom schreef ik Beuk ook met een grote B. Bij Tantra gaat het net niet om systemen. Backpack sletje geeft opa viagra omdat ze wil neuken. In bed met 4 oudere mannen.

Oma gooit haar grote tieten weer eens in de uitverkoop. Stevige oma gooit alle remmen los bij het zwembad. GILF Sally verleid de schoonmaaksters tot een lesbisch trio.

Oma streept trio van haar bucketlist. Tamara laat haar oma kut keihard neuken. Jong knaapje leeft zich uit op bejaard sletje. Blonde GILF smikkelt van een jonge chorizo. Oma heeft een strak kutje voor haar leeftijd.

Fitte oma mee gelokt naar het parkje. Oma met haar behaarde en kletsnatte doos! Oma Fleur heeft een jonge tuinman met een grote slang. Bejaarde man neukt zijn jonge schoonmaakster. Student Sam helpt bejaarden met uiteenlopende problemen. Oma's Eerste Dubbele Penetratie. Franny The Fantastic Granny. Karin 57 en Betty 61 delen een pik.

Samen zijn die meisjes bijna net zo oud als oldtimer. Thick granny loves black cock.


65 plus sex lul afbinden

Beste Dick, je hoeft niet ver te zoeken hoor als je aan maca wilt komen, gewoon bij Frontier Bookshop te Amsterdam, zij verkopen ook veel Superfoods. Heb het toevallig nog een paar maanden geleden Maca capsules gekocht daar. Ik ken daar nog een mooi verhaal over! Ik ben in het voorjaar van in Sri Lanka op vakantie geweest.

Ik kwam daar trouwens aan op het vliegveld op de dag dat de Sri Lankanen werden bevrijd van de Tamil Tijgers. Heel bijzonder, want ik arriveerde 10 minuten na de president van Sri Lanka en het voelde of ik in de aankomsthal van het vliegveld in Colombo door duizenden mensen werd begroet met vlaggen. Toen ik mijn gids vroeg wat er aan de hand was vertelde hij mij dat de president net was teruggekeerd uit Jordanie van een werkbezoek vanwege het feit dat ze die dag van de Tamils waren bevrijd!

Maar goed, toen ik vlak voor de terugreis op het vliegveld van Colombo stond te wachten in de rij om door de beveiliging te gaan, sprak mij een Canadese vrouw aan van Turkse afkomst en zij vroeg mij naar mijn dikke, gezwollen bovenlip. Ze vertelde mij dat haar man ook een dergelijke bovenlip had gehad en dat het te maken had met inwendige ontstekingen.

Eindelijk kreeg ik bevestiging van iets dat ik al heel lang voelde, maar wat werd ontkend in het reguliere medische circuit. Die mevrouw vertelde me dat haar man een drankje was gaan gebruiken van de mangosteen vrucht en dat de klachten daarna langzamerhand waren verdwenen. Dat drankje heet Xango sap. Overigens vertelde ze me nadat we door de beomen ook een heel verhaal over het Baáh geloof of zoiets. Maar goed, toen ik terugkwam in Nederland ben ik gaan googlen naar Xango sap en zag dat deze sap werd geproduceerd door een Amerikaanse firma Xango en dat ze gebruik maakte van locale distributeurs in bijna alle landen van de wereld.

Ik vond op internet een nummer van een Nederlandse distributeur. Jullie kunnen het geloven of niet, maar toen ik de man aan de lijn kreeg vertelde hij mij dat hij hemelsbreed 15 km van mijn eigen woonplaats woonde.

En toen ik naar zijn huis reed om een paar flessen Xango te halen, bleek hij prewcies te wonen achtre het huis waar vroeger mij opa en oma woonden en waar ik meer dan 40 jaar geleden regelmatig over de cvloer kwam. Vinden jullie dat niet bijzonder dat je een vrouw spreekt op Ik heb het drankje met anti oxidanten een paar jaar gebruikt en ik voelde dat het uitstekend als ontstekingsremmer dienst deed!

Paul, dank je voor de tip, ik zal onze vrienden van AH vragen of ze ruimte in het schap willen reserveren. Als ik dat allemaal zo beluister hier over Tantra, wat overigens mijn eigen schuld is omdat ik dat ik zonodig moest vertellen dat ik daar wat mee had geexperimenteerd wat me slecht was bevallen, dan zal die Maca Melk gretig aftrek nemen en kan AH zich daarmee geweldig onderscheiden van de concurrentie,ha,ha.

Ja Dick, zulke ervaringen heb ik ook wel eens gehad vroeger veel aan InterRail gedaan , sta je in het buitenland met iemand uren lang te kletsen over alles en nog wat in het Engels en dan kan je ineens niet op een bepaald woord komen. Nu vraag je aan je mede reisgenoot die ook Nederlands spreekt of hij het Engelse woord wel kent. Voordat hij dat woordje toespeelt schiet de gesprek personage ineens om naar vloeiend Nederlands en vraagt heel toepasselijk waar kom je vandaan?!

Klapper op de vuurpijl, schijnt dat persoon gewoon bij je om de hoek te wonen al jaren… Dan kan je je zelf wel voor je hoofd slaan van opwinding… Dat vind ik nou altijd het leuke van het Buitenland, altijd kom je wel iemand tegen die ineens ook Nederlands spreekt, er woont of er jaren als gastarbeider is geweest.

Soms zelfs in Marokko of In Turkije waar het halve dorp gewoon te verstaan is in het Nederlands terwijl je maanden aan het oefen bent op de Arabische taal. Dick ik zal de volgende keer speciaal een rode loper voor je uitrollen, Je hebt inhoud… Heerlijk! Paul, op mijn 25ste was ik op vakantie op Mallorca, sta ik rustig te plassen in een toilet van een discotheeek, zegt opeens iemand boven de plasgoot naat me: Hoi Dick, heb je het een beetje naar je zin? Was dat ene collega die bij mij op dezelfde kamer werkte en i wist niet eens dat hij ook op vakantie naar Mallorca was!

Ik heb het gevoel langzamerhand dat ik nu wel op de afdeling Sterke Verhalen ben terecht gekomen! Ik ga naar bed, slaap lekker! Ik kan jullie wel vertellen dat dat de laatste dagen veel mij mij heeft losgemaakt. En dan met name in relatie tot mijn moeder.

Het gekke is dat ik voor mijn gevoel al een paar jaar mijn moeder volledig had losgelaten. Dat ik haar ziel kon laten gaan, waardoor zij verder kan. En ik ook weer verder kan. Toch, werd ik enorm geraakt eergisteren toen ik weer herbeleefde dat ik als 9 jarige jongen bij haar op bezoek was in het ziekenhuis,heel dicht bij haar was, maar haar niet mocht zien. En dat het schreeuwen van die vrouwen bij mij door merg en been ging! Blijkbaar zit daar toch nog pijn!

Het blijft dan een kwestie van aantrekken en afstoten! Overigens, is voor mij dat ook de kern van het vrouwelijke principe. In esoterische zin zijn dat het Zijn, de Beweging en het Leven. Als de Moeder is ons Leven afwezig is kan niets in Beweging komen en blijven we stilstaan. Door weer de Moeder toe te laten en te omarmen komt er beweging en kunnen we loslaten en ons overgeven aan hetgeen het Leven op te bieden heeft. Overigens kan ik jullie van harte aanbevelen ene boekje met allemaal leuke naamspelingen.

Een bijzondere geschiedenis de Pistis Sophia wat ik er van begrijp is dat ze een creatie gemaakt heeft zonder medeweten van haar paargenoot de mannelijke kant van God. Ze schrok daar zo van en verstopte haar creatie ver weg van God deze creatie wordt genoemd Jaldabaoth. Wat ik mij afvraag wat is de mens zijn functie in dit gebeuren.

De mens die afgedaald in deze wereld van de valse God heeft diep in zich het licht in zich van de Ware God. Dit zuivere licht wordt door het valse licht van deze wereld weggezogen zolang de mens zich blijft identificeren met deze wereld.

Door ontwaken en erkennen dat dit valse licht de mens in zijn greep heeft en moedig inzien dat dit valse licht ook in de mens is gaan wonen kan men het overwinnen. Het is een weg van diepe verslagenheid en opperste vreugde. Ik voel zelf omdat de functie van de mens is omdat wat eens ontstaan is de creatie van de Pistis Spohia op die manier door de mens in deze dimensie weer in evenwicht gebracht wordt. Mijn persoonlijke visie over de Goddelijke drie-éénheid is dat God, de Schepping, bestaat en tot stand ik gekomen door drie fundamentele Goddelijke Wetten namelijk Moederschap — Vaderschap — Wedergeboorte.

Alles om ons heen komt door deze drie Wetten tot stand. Wanneer deze bloem nu in bloei staat is hetgeen we kunnen waarnemen Vaderschap. Moederschap is onzichtbaar, Vaderschap is het zichtbare en alles wat zichtbaar is, is Vaderschap. Daarna komen de bijkes of bij andere soorten wordt de verstuiving door de wind veroorzaakt. Verstuiving is de Wedergeboorte en de cirkel is compleet. Zo kan je dit met alles doen wanneer je de Schepping volgt. Die zichtbare werking is dan weer het Vaderschap binnenin het Moederschap en dan zie je cellen die maar een paar dagen ofzo leven waarna ze dan afgebroken worden om zo weer de opgenomen energie ervan te gebruiken voor de geboorte van nieuwe cellen.

Dat is dan ook weer Wedergeboorte en zo kan je heel de schepping ontleden van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. De Macrokosmos heeft immer de Microkosmos geschapen en ze delen dezelfde Wetten dus het klopt waarlijk zo boven, zo beneden.

Als je nu het Moederschap vergelijkt met het Vaderschap doorheen heel de Schepping dan is er veel meer Moederschap dan Vaderschap. Neem de Ruimte er maar eens bij. Dus als we alle Ruimte uit onze lichaam zouden persen dan kan je de materie ervan op een vinger leggen. Wat je nou hebt ervaren en de kleine regressie die je terug hebt gebracht naar 9 jaar zijn, de ontoereikendheid van liefde van je Moeder en voor je Moeder.

Het hele gevecht in en buiten jou om, het willen hebben van een Partner die de kenmerken in zich draagt van een Moederlijke rol.

De Koemelk bezorger, de samen brenger van 1 denken en zijn GOD heeft allemaal een onderdeel bij een gebracht dat je dit Karma voor je zelf moet ondergaan en in lost om er inzicht en wijsheid uit te kunnen putten. Onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft, al krijg je dat dan niet zelf aangereikt, dan moet je het zelf maar naar buiten toe gaan produceren.

Daarom ben je ondernemend, onderzoekend en leergierig eerste klas. Alles komt altijd terug als een Deja-Vu tot je ineens de hele ligging overziet van de puzzel, sommige randjes liggen dus toch niet goed, sommige stukken liggen onderste boven en je hebt er al die tijd overheen gekeken met bepaalde voorgenomen instellingen.

Draai en schuif het hele geheel eens om en kijk er opnieuw naar nu kom je in de buurt van de oplossing om deze puzzel uit te leggen. Vaak is de oplossing te gemakkelijk dat je het de hele tijd overziet met te ver denken en willen. Al je leed en ellende op één gehoopt in je bovenlip, is een verzameling van niet uitgewerkte zaken. Daar kunnen we meters hoge dialogen en spraakmakende verhalen er om heen verzonnen worden, maar het belangrijkste doel om er achter te komen wat jou tot op dit heden heeft genekt de hele tijd.

Zoals je al vertelde kende je het antwoord erop al wel, denk eens terug wat je vertelde over die melkman, wat had die nou altijd bij zich en waarom zou dat dat zijn boodschap aan jou geweest zijn?! Onvoorwaardelijk lief hebben is dan terug kijken en dan je dan kan zeggen GOD bedankt voor de les die U mij heeft laten ondergaan opdat IK dit heb mogen mee maken en tot een fatsoenlijk EINDE heb gebracht.

Je bent een prachtige Puzzel Dick! Paul, je bent een topper van de allerbovenste soort. Ik vertelde een verhaaltje over die tijd op de boerderij dat dagelijks een melkrijder met paard en wagen de bussen met melk kwam halen om deze naar de zuivelfabriek te brengen.

Een man met geweldig veel humor, maar soms ook een beetje nors. Hij had vaak een zak met snoepjes naast hem liggen op de bok van de wagen. Ik hoorde vaak al van verre dat hij er aan kwam en liep dan naar de weg en vroeg hem dan: Misschien kwam het wel omdat Janee begon over Maca als voedingssupplement.

En doordat ik veel in Peru ben geweest de laatste jaren heb ik daar ook vaak Maca gegeten. Dat is een soort aardappel gerecht. De Maca groeit in de Andes op grote hoogte en lijkt ook heel veel op een aardappel, maar veel zoeter. Het is een geweldig eenvoudig gerecht, maar voor die mensen die op grote hoogte wonen is er niets anders dan Maca en een bepaalde groente die daar kan groeien ben even de naam kwijt, begint met een Q. Geweldig Paul, dat jij de betekenis hiervan hebt geduid! Ik was me daar zelf eergisteren nog niet bewust van!

Het is precies zoals je zegt. Ik denk dat ik de eerste 45 jaar van mijn leven heel erg heb geleefd uit Angst voor Tekort komingen. Ik was daardoor erg naar buiten gericht.

Dat zag ik terug in relaties, maar ook in het leven vanuit de materie. Denken dat alles met geld te koop is! Ik realiseer me nu we het er over hebben dat ik zelfs de keuze voor mijn beroep de bedrijfseconomische richting helemaal ondergeschikt heb gemaakt aan het vooruitzicht er veel geld mee te kunnen verdienen i. Nu begrijp ik waarom ik me bijna mijn gehele leven zo ongelukkig voelde: Het was zuiver najagen van wind! Nu begrijp ik ook zo goed waarom ik de laatste jaren zoveel behoefte had om te reizen naar landen waar de mensen nog zo dicht staan bij de natuur.

Ik kan me nauwelijks iets voorstellen dat er een plek is waar ik dichter bij mezelf kon komen dan een verblijf van enkele weken in de woestijn, rijdend op een kameel met een snelheid van iets meer dan een schildpad, slapend op een matje in het mulle zand onder een geweldig mooie sterrenhemel en wekenlang geen gebruik kunnen maken van een toilet of douche. Ik heb altijd heel veel gereisd. Het verwondert me dat er nu al bijna 2 jaar lang geen enkele aandrang meer is om op vakantie te gaan.

Blijkbaar heb ik dan toch zoveel rust in mijzelf gevonden en zoveel geleerd op die reizen dat ik ze niet meer nodig heb. Ik heb nog even gegoogled naar die gezonde groente op grote hoogte in de Andes. Die groente heet Quinoa, zie link http: Ik geloof toch mijn ogen niet….. Ik heb heel veel Quinoa gegeten op mijn reizen in de Andes. Is dit niet weer een fraai staaltje van schijnbare toevalligheid? Dick het zijn van die kleine details, die eerst niet opvielen maar nu dat je het weet bevat het kleinste deel gedetaileerd alle informatie.

Alles past perfect en is reeds voorbestemd. Deze ontdekking is dus je ascentie naar een hoger stukje bewustzijn. Zo mooi zo eenvoudig, zo opwindend, zo dicht bij huis, zo enerverend onder hand bereik.

Zie het maar als een oude kruimel van de taart die ik voor je heb kunnen lossen, daarom pleziert het mij juist om jou ook blij te zien dat de puzzel wordt opgelost.

Flarden uit je verhaal kan ik zo wie zo overnemen als wat ik ergens ook ervaren heb in mijn eigen leven en stukjes daaruit van mijn broer die ooit worstelde met de zelfde problematiek. Daar waar de Dualiteit ophoudt met bestaan begint de reis naar binnen. De inzichten gaan werken…. Daar heb ik al met Marcel W en Mosa over je gehad, maar ook met Mira oa. Je kunt niet alles verbergen al ben je er een Meester er in, je straalt iets uit wat we allang van je hebben opgepakt.

Geen achteraf geklets maar eerder voor mij zelf ook een bevestiging. Bij je Thuis kwam er ook al een deel los en ook bij die kleine meetings met elkaar gaf je toch wel overduidelijke informatie bewust en onbewust door. Wat je nog niet weet maar ik wel, dat ik grote respect heb voor wat je bent en wat je komt doen hier, niet dat ik tegen je op ga kijken maar dat ik naast je mag staan in je Aura zonder je energie te stellen, eerder om af te tasten wie je bent. Een oude en heel bekende uit de antieke oudheid waar ik graag nog een kruimel mee wil oplossen in dit leven.

Voor jou verhaal heb ik geen boeken nodig om iets te herkennen of verwijzingen nodig naar een ander toe vanwege ervaring, zulke zaken komen eerder van mijn interne HDD Akasha schijfje af. Dat is niet uit te leggen aan de buiten wereld maar ik heb daar geen hoofd bij nodig omdat te willen snappen.

Alleen met een handje vol kan je blindelings op vertrouwen, mits die wakker zijn en je herkennen als Zwaardvechter maak ook als een heel oude vriend waar je altijd al voor geweest bent. Veel zaken die nu gaande zijn zijn veelal verzonnen en verdraaid door mensen die het nog mooier willen maken dan de werkelijkheid kan bevat worden in 4D, 3D en 2D.

Maar goed om te lezen dat je durft te schrijven en durft te publiceren, waar Indigo Revolution al een opwaartse stap was om je los te maken van het moeras, kijkend om je heen we dat ook doet of wie je lachend nu toe wuift voor degene de er al zijn. Erh je was er al de hele tijd… Ik zal de mijne wel eens aan je laten horen, Marcel W heeft het eerder al gehoord, mits je interesse hebt niet waar?! Paul , ik durf mijn verhaal gewoon te delen , in de hoop dat anderen er iets aan hebben en rapper de valkuilen doorzien waar ik in mijn eentje uit heb moeten klimmen.

Ook ben ik niet bang voor de boze wolluf. Als ik af en toe een grote bek heb over bepaalde zaken zullen mensen nu misschien een beetje snappen waar ik vandaan kom. Dat ik ook mezelf in de spiegel heb moeten bekijken om het koren van mijn kaf te scheiden , het is zo makkelijk om maar kleine leugens en manipulaties te laten zijn voor wat ze zijn. Daarmee raakt echter je zelfrespekt ondergesneeuwd en leef je een verloren leven. Dus ja , als je het over een zwaardstrijder hebt ; en garde!!

Het basischakra is wel het belangrijkste chakra dat mensen op Aarde nodig hebben om te komen tot een geestelijk bewustzijn.

In het basischakra bevindt zich uw geestelijk geheugen. Het geheugen van de ziel, wat terug gaat in het verleden, misschien enkele duizenden, maar zeker enkele honderden jaren terug. Het vertelt u herinneringen uit dat verleden. Als uw basischakra optimaal functioneert, zal de kleur die het uitstraalt, overwegend ROOD zijn. Als het ziek is, zal het veel oranje in zich hebben. Wanneer uw basischakra veel krachten tot zich trekt uit de geestelijke wereld, of zelfs uit de Kosmos, zult u dat kunnen zien aan de vele kleuren, die latent in dit chakra aanwezig zijn, maar de kleur die u gebruiken kunt om uw basischakra te activeren, te herstellen of te vitaliseren, is ROOD.

Het basischakra is niet alleen de basis van alle leven, maar vertelt ook de buitenwereld, de helderziende b. Het basischakra legt de verbinding tussen de astrale en de stoffelijke wereld op het moment van uw geboorte.

Het is de sluis. Als zodanig is het van essentieel belang dat het basischakra goed functioneert, want wanneer dit zo is, zult u een tevreden mens zijn en uw leven accepteren zoals het is. Bij mensen die hun aanwezigheid op Aarde niet kunnen accepteren, zit de fout in het basischakra.

Maar als zij langdurig blijven zeggen: Even voor alle eerlijkheid ; ik had dit artikel aanvankelijk geschreven voor IndigoRevolution http: Een relatief kleine website voor zoekers naar de essentie van spiritualiteit , rebellenclub tegen new age.

Aangezien ik hier op WTK veel heb geleerd van zowel de artikelen alswel de reageerders , heb ik ook een copie naar wtk gestuurd waarvan de resultaten inmiddels zichtbaar zijn.

Wie zich afvraagd wat ik met Orion 4D bedoel http: I greet you all , for we are all ONE. Wow , eindelijk iemand die die serie ook kent en de connectie legt. Earth final conflict S1E1 http: Hartelijk dank voor jouw bijdrage over Tantra! Ook gaat Tantra over geven en ontvangen, oftewel het mannelijke en het vrouwelijke principe. Tantra wil je leren om die in balans te krijgen, en dat is waar deze tijd voor staat.

Dat eindelijk die twee principes in balans komen, itt. En dan te bedenken dat Maria die eeuwenlang voor hoer is uitgemaakt de belichaming was van het vrouwelijke principe en dus samen met Jezus voor de balans zorgde! Ook op deze site wordt het vrouwelijke principe met de uitspraak over een lekker wijf en de beuk erin ontkend!

Wat me wel verbaasd, eerst een kwetsbaar verhaal van Cozmic en dan een stoere mannenuitspraak! Ik doe helemaal niet aan tantra in ieder geval niet bewust …maar heb heel lekkere seks…is dat dan ook oké? Lekker vrijen met systeem? Zoek maar onder Aleister Crowley en tantra… Heeft Osho Baghwan dan ooit de liefde bedreven met een vrouw of man? En een lekkere vrijpartij? Voor ieder wils iets. Is het de political uncorrectness die jou stoort?

Issy , Ik kan me voorstellen dat je mijn opmerking verkeerd kon interpreteren. Het was een onderling grapje , Dick heeft zich voorheen ingezet om een paar honderd oude Beuken in zijn woonplaats te redden , met succes.

Daarom schreef ik Beuk ook met een grote B. Bij Tantra gaat het net niet om systemen. Het gaat om volledig aanwezig te zijn in het Nu zonder verwachtingen, fantasieën, oordelen,… Volledig bewustzijn in het Nu en om in het gevoel, de sensatie te komen. De meeste mensen vliegen er in en ze beleven in feite de emotionele kant ervan en niet de gevoelskant.

Emotie en gevoel zijn twee werelden van verschil en de kunst zit erin om in het gevoel te komen. Emotie is het schaduwbeeld en is onbeheersbaar. Bij Tantra gaat het er om , om beheerst in het gevoel te komen bij volledig bewustzijn en er zo op te surfen in een wereld vol heerlijke sensaties die niet te beschrijven zijn. Hierbij gaat het ook niet om allerlei standjes want deze vloeien er dan vanzelf uit en zijn afgestemd op de sensaties van dat moment.

De meeste zitten nog teveel in hun hoofd tijdens het éénzijn en het gaat er net om, om uit je verstand te zijn. Verstand is ego net zoals emotie dat is. In Sanskriet is Tan: In onze woorden kunnen we het ook wel seksualiteit noemen. Wat houdt onze seksualiteit nu precies in en wat is dan ook onze natuurlijke seksualiteit want er is veel onnatuurlijkheid hierover te horen, te zien en te lezen…. Bij Tantra ligt het accent op ontwikkeling van menselijke kracht, zowel door middel van meditatie als door directe confrontatie met moeilijke omstandigheden om angsten en zwakheden te overwinnen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van allerlei technieken om lichamelijke en geestelijke harmonie te bereiken en het persoonlijke bewustzijn te overstijgen. Tantra is een levenshouding, een manier van leven c. Er wordt dan ook wel gezegd dat je Tantra alleen maar kunt begrijpen door het te ervaren. Ja kan het gewoon vrijen noemen als je dat zelf wil maar de wijsheid van Tantra gaat ook dieper in op wat je nu eigenlijk beleeft.

In mijn ogen is dat veel meer dan gewoon vrijen. Voor mij het om ook in contact te komen met mijn vrouwelijke energie en voor haar om in contact te komen met haar mannelijke energie. Op dat moment zijn er geen twee lichamen meer of een vrouw en een man maar er is op dat moment één yinyang energie. Tantra het verhogen van de Khundalini energie stroom, geestelijk of stoffelijk, via seks of door middel van lekker eten wat staat voor gronden en of wel aarden.

Het op en ontladen van alle spieren groepen, zenuwenbanen en lympfen, maar ook het controleren van de Merdianen punten en de bloedsomloop. Hoewel het meer gaat om de Ergoznes die je kan prikkelen met aanraking van bepaalde delen van het lichaam hoeft nog niet te zeggen dat het gelijk maar om Geslacht gemeenschap MOET gaan.

Kortzichtigheid zullen we maar bewerkstelligen. Een Tantra kan ook via de kruin worden geactiveerd! Bij volledige ontspanning siddering genoeg langs de rugwervel en hoog Tantra gehalte net als bij heerlijk potje stevige seks goed tot ontlading komen.

Goed uit je dak gaan, terwijl je je broek zelfs dicht houdt. Hier maar een voorbeeldje wel in het Spaans zonder Spaanse vlieg: Grrrr muis heeft last van tantra kopieer en plakwerk: Kevin, zullen we dan maar iets afspreken? Paul, die Orgasmatron van jou die ken ik. Mijn shiatsu therapeute gebruikt die ook al jaren als start van de behandeling. Ik heb zelf ook wel eens een goedkoop dingetje gekocht, maar die ligt in de kast. Paul, ik heb zelf aangeleerd als ik wil ontladen om mijn beide handen op mijn hoofd te leggen.

Het wordt dan vaak heel warm en langzaam stroomt het door. Ik voel het vaak dan ook ineens borrelen in mijn darmen ten teken van ontspanning. Dat heb ik een keer geleerd in een workshop Touch of Matrix! Dit alles werkt bij mij heel goed om te ontladen! Dat klopt Dick, er zijn veel meer mogelijkheden voor ontlading. Het zelfde als een ritje in een Ferrari met km over de snelweg heen, geeft het gevoel van reinste ontmaagding bij elke versnelling.

Of je doet een parachute sprong met vrije val dan krijg je dezelfde ontlading want adrenaline wordt aan gemaakt in je khundalini stroom baan, deze slang met vuur wil dan echt naar buiten. In Tantra zit ook het verhogen van de Khundalini energie maar reikt in werkelijkheid nog veel verder dan dat alleen hoor. Het hele lichaam voel je meestromen op één energetische golf van gelukzaligheid om het zo kort door de bocht te zetten want je kan dit in feite niet in woorden omschrijven.

Het heeft dan ook meer met energie en met het geestelijke fijngevoelige te maken. Met lekker eten, handoplegging,… kan je deze toestand in mijn ogen niet bereiken. In Tantra kan je er uren van genieten en de man hoeft in feite nog eens niet te ejaculeren. Door Tantra kan je de ejaculatie zelfs scheiden van de beleving door je aan het gevoel over te geven. Het is ook niet zozeer een ontladen, meer een opladen en beleven van de gevoelsensaties in totale ontspanning.

De gezondheidsvoordelen voor het stoffelijke lichaam is dan ook een mooi meegenomen bijzaak maar in feite is het éénzijn een portaal voor transformatie en wanneer deze BEWUST beleefd wordt, gevoeld wordt blijft er altijd iets van hangen tijdens het dagdagelijkse leven. Wanneer het een beetje moeilijk wordt kan je veel gemakkelijker naar je gevoel gaan waardoor je de wereld om je heen niet meer zozeer door je verstand waarneemt maar door je gevoel.

Leven in het Nu is meer leven uit het verstandelijke denken en daar ligt het ware geluk en door Tantra maak je dit een stukje eenvoudiger te bereiken. Ook heeft het niet te maken met bepaalde ero-zones want in feite wordt heel het lichaam één grote Ero. Tantra gaat dan ook om het geheel en niet om bepaalde delen.

Het geheel is immer groter dan de som der delen zeg ik altijd. Met Orgasmatron bewerk je in het beste geval bepaalde ontspannende tintelingen die gezondheidsbevorderend kunnen zijn maar dat kun je verre van vergelijken met de slagroom seks van Tantra. Tantra is meer als een harp en de kunst is om de juiste snaren op het juiste moment gevoelig aan te raken. Dus niks met stevige seks of goed uit je dak gaan hoor want dat is net waar Tantra niet voor staat.

De meeste denken spijtig genoeg nog dat het bij seks gaat om wrijving en snelheid enz. Tot het hogere éénzijn te komen doe je niet via er een strijd tussen de seksen van te maken of een fitness-workout op kamasutra stijl van te maken.

Niks verkeerd daarmee indien je daar iets voor voelt maar het gaat om gevoel, zachtheid, langzaam, ontspanning, opladen, speelsheid, loslaten, eenvoud, spontaniteit. Nou als het zo eenvoudig zou zijn wou ik wel met je afspreken maar zo werkt het spijtig genoeg niet.

Tantra is meer dan seks alleen. Die taart dient eerst door het koppel opgebouwd te worden en één ruzie bijvoorbeeld kan al het fundament afbreken dat is opgebouwd en kan men alweer opnieuw beginnen met bakken.

De taart is de sleutel tot het honingzoete van de slagroom. Zonder een harmonische platonische relatie van openheid, begrip, waardering omgeven door de mantel van onvoorwaardelijke Liefde. Dus geen voorwaarden, nodig hebben, verwachtingen, jaloersheid enz. Lijkt ingewikkeld hé maar dat is het net niet. Alle begin is moeilijk of in andere woorden onnatuurlijk en zo ook het begin van een relatie.

De meeste mensen houden vast aan dat begin maar die onnatuurlijkheid is redelijk snel over en dient dan ook losgelaten te worden. Het gaat immer niet om emotie, hartstocht maar om gevoel en dat is zeer kwetsbaar.

Dit kan men in feite ook niet zoeken. Dit dient eerst op je pad te komen en wanneer dat dit op je pad komt dan is dat het teken dat je er klaar voor bent. Zoek buiten je en je zult niet vinden. Zoek in je en je zal het vinden en zo kan het dan ook tot je komen. De Wet van aantrekking. Elke laag chakra die de Khundalini stroom aan doet opent het chakrum in verschillende waarnemingen van kosmische energie aan.

Khundalini burnouts zelf ontbranding! Emoties zitten gekoppeld aan deze waarneming en ook aan de ERGO zones, div. Iedereen die dus bezig is met zijn assentie is in werkelijkheid bezig zonder seks maar met meditatie technieken zijn of haar Tantra te verhogen naar het level waar iedereen terug naar verlangt. Meer leeswerk voor geintresseerden: Ik geef de voorkeur aan het woord vrijen: Monika heeft het volgens mij goed.

Trouwens, ik vind vrijen ook heerlijk zonder tantragedoe. Het zal allemaal wel zin hebben voor die en genen, maar wat is er mis aan je blootstellen en ervaringen net als verder gewoon in je leven opdoen en gaandeweg jezelf leren kennen in deze en ook de ander?

Mits deze ook openstaat hiervoor natuurlijk. Als ik een methode moet gaan volgen krijg ik het gevoel ergens aan te moeten beantwoorden als zoveel in het leven heden ten dage. Ik geloof oprecht dat vrij-en je kan bevrijden van allerlei ongein, mits je bezig ben je te ontlasten van alles wat er niet toe doet en kan gaan ontdekken wat er wel toe doet. Toch een heel mooi begrip. Men kan niet anders zien dan je bewustzijnsstaat het toelaat. Hoger kunnen wij niet springen. In het Duits zou je het Sinnlichkeit noemen.

Waarnemen met je zintuigen en je laten drijven op de golven van de zee der gevoelens. Poeh, na alles gelezen te hebben krijg ik het idee dat ik eerst een complete studie moet afronden voordat ik uberhaupt kan gaan genieten…. Zo kan je het inderdaad aanvoelen maar dat is het hem juist niet.

Dit maakt voor mij al het één en ander duidelijk waar nog veel mensen mee liggen te worstelen omdat ze die energieën niet bewust begrijpen. Het gaat hier niet alleen over seks maar over het Leven in het algemeen, wat de Kern ervan is en hoe we daarbij kunnen komen…. Waar is de spontaniteit gebleven. Is dit omdat we angsthazen zijn geworden? Komt dat doordat overal een studie of cursus voor gevolgd moet worden tot in het ridicule af.

We hebben ons onze hachjes af laten pakken door de bovenbazen. En de discommunicatie is groter dan ooit. De aandacht voor mensen is verder weg dan ooit. Levenskunst daartoe moet er iets in je zijn dat daardoor aangetrokken wordt kun je niet leren en beoefenen door cursussen, dat is aangeleerde levenskunst en niet op werkelijke ervaringen gestoeld.

Inzicht komt met de jaren is een oud-Hollands gezegde: Er zijn teveel coaches en managers heden ten dage en heel veel geld verdienen: Nou ze weten niets maar maken misbruik van mensen die menen dat ze niet zo veel weten over het een en ander en daardoor gefrustreerd raken: Geluk en liefde, wat hiervoor doorgaat dan is hier trouwens niet te vinden omdat we in een dualistische wereld leven.

En wat ik weet weet ik, dat zie jij niet, wat een ander weet weet hij of zij, dat zie ik niet. Altijd maar weer ventileren wat men weet, maar over wat men niet weet spreekt men niet.

Wel kunnen we heel veel veinzen, zogenaamd weten. We raken steeds verder van onszelf weg door allerlei methoden, wat ook forceren is. Klinkt allemaal hard merk ik nu, wat niet mijn bedoeling is. Als ik erover moet gaan nadenken wie, wat en hoe is de magie al weg. Keza Mooi dat het voor jou zo werkt, niks mis mee hoor, maar ik heb nog nooit een probleem met genieten gehad. Jij hebt gaven in de kunst en jouw medium is beeldhouwen voornamelijk dacht ik , ik heb dat niet.

Maakt mij dat daardoor ongelukkig? Ik vindt dat fijn voor jou, dat jij je daarin kunt uitdrukken en iets kan betekenen voor je medemens en dat het in je leven duidelijk is welke taak je hierin hebt. Dat is niet een ieder gegeven. Ik vind het fijn om mij in kunst te verdiepen en te zien wat een moeite een kunstenaar soms moet doen iets over te brengen wat in hem of haar leeft en zich ook kwetsbaar opstelt.

Ik leer daar ook weer veel van en dat is wat mijn aandacht daarvoor me geeft. Ik heb die gaven niet, wel andere gaven die niet direct zichtbaar en maatschappelijk gewaardeerd worden hahahaha maar daar heb ik toch al geen behoefte aan omdat ik doorzie hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Bij mij werkt dat dus anders, maar we hebben allemaal dezelfde basisbehoeften en als we ons dat nou eens meer bewust zouden zijn, deelden we dat niet in aparte hokjes op.

Alles is met elkaar verbonden en ieder-een is nodig om daarmee het geheel te maken. Ik geloof dat ik weer zit te preken getver: Nee hoor klinkt helemaal niet hard maar ik zal het proberen om Tantra in jouw woorden weer te geven. Het gaat allemaal om het leven in het Nu en daar wijst Tantra ons dan ook naar. De technieken erin zijn voor ieder persoonlijk gebonden en dient men ook als tijdelijke hulpmiddelen te bezien want uiteindelijk komt het erop naar om alles los te laten.

Dat is de Kunst met hoofletter K. Deze ontdekking of her-innering of hoe je het ook noemt laat voelen dat er meer is dan ons onrustige verstandelijke denken en dat we daar op ieder moment naar toe kunnen gaan.

Een koppel die dit begrijpt kan tot hoogtes komen die niet in woorden te beschrijven zijn en zoals ik al eerder zie zijn er dan geen twee lichamen meer of een vrouw en een man maar is er maar één gevoelsenergie aanwezig die zweeft op de golf van sensatie. Deze ervaring verdiept, transformeert en hierdoor kan men in het dagdagelijkse leven ook gemakkelijker in bv. Natuurlijk niet in de zin dan je van een toren ofzo kunt afspringen. De innerlijke kracht staat boven het menselijke ego en van binnen kan de storm tot stilstand gebracht worden.

Niet de storm van buiten. Keza, ik denk dat wij het ook zo zien als jij maar dan andere woorden gebruiken. Een vriend van mij was in Poona, en hij verbaasde zich over Zennis ipv tennis. Gezamenlijk mediteren alleen als je dezelfde kleuren sokken aan hebt. Veel geld neerleggen om binnen 3 weken het licht te mogen zien.

En buiten de poorten is de honger en het ellende. Trouwens heb ik herkenning als ik naar mezelf kijk en het verhaal van de bezoeker las, die in de VS de dames ging observeren. Terwijl ik nog geen enkel dag in een osho centrum was.

Kende wel mensen die sannyasins zijn geworden. Dank je voor je mooie uitwisseling. Ik zie Osho eerlijk gezegd niet als iemand die zijn wijsheid door gaf aan clubjes die verlichting dachten te kunnen afkopen. Bij Osho draait het in mijn ogen om wijsheid en de kracht van het Nu. Dat is alles en hij maakte er in zijn lezingen altijd iets moois van. De ene iets meer dan de andere weliswaar maar best wel allen waardevol. Ook wijsde hij naar de kacht die in ieder van ons ligt en hoe deze te gebruiken in het dagdagelijkse leven want dat is de Kunst.

Een klein beeld wie Osho in feite was want hij is al 20jaar over. Hij heeft een carrière als filosofieprofessor gehad en daarna vele jaren als rondreizend spiritueel leraar. Met haast wetenschappelijke scherpte en duidelijkheid beantwoord hij de vele vragen die hem in de loop van zijn jarige publieke leven zijn gesteld. En terloops ontwikkelt hij een radicaal nieuw model voor het individu dat op zoek is naar het antwoord op de vraag naar de zin van zijn persoonlijk existentie.

Eckhart Tolle zit ook in deze richting met het enige verschil dat hij niet zozeer over seksualiteit in het Nu praat. Ja, de vrouw heeft haar scheppende kracht te vinden waarbij de man ook zijn stuwende kracht dient te vinden maar hierbij zitten een paar verschillen. Sommige mannen zullen dit misschien niet graag horen maar zo is het omdat jullie Moederschap met beide voetjes door de potentie om leven te baren, te scheppen in de Schepping staat en wij staan er net langs.

In mijn ogen is het bij de vrouw de kunst om vanuit haar gevoel te denken, handelen en praten. Sommige zitten zo verwikkeld in emotie maar emotie is niet de natuurlijke staat van Zijn.

Bij ons mannen zie ik het zo dat wij meer uit ons verstandelijk denken ego dienen te komen en meer naar ons Gevoel toe en dan is een man pas echt in staat om vanuit een bewuste harmonische toestand van Zijn te scheppen want veel om ons heen is niet meer dan onbewuste schepping. Heel ingewikkeld, vervuilend, onbewust rationeel …noem maar op… terwijl wanneer wij vanuit ons innerlijke gevoel, dus niet verstand, scheppen we meer éénvoud kunnen scheppen en eenvoud siert nu eenmaal. Doch de vrouw heeft ook een verantwoordelijkheid door in haar ware kracht de schepper te bezielen want zonder de vrouwelijke bezieling is de man ook tot weinig fris en nieuws in staat.

De nieuwe tijd hangt daarom ook vast om een evenwicht te vinden tussen de vrouwelijke energie en de mannelijke energie. Want beiden man en vrouw zijn aanwezig in de mens, hetzij de man latent in de vrouw, hetzij de vrouw latent in de man. Misschien ga ik er morgen op in. De seksuele beschadigingen waar ik het over had , staan in connectie met occulte bloedoffers , het ontkrachten van de ander door te beschadigen op vaak jonge leeftijd.

Als we het dan toch over tantra moeten hebben dan zou ik Kevin gelijk geven , pure passie tussen 2 geliefden , ook tantra is vervormd geraakt door overstimulatie met plastic en lederen speeltjes. De lage maar ozo verslavende energie waar ik het over had is gekoppeld aan macht , dominantie , manipulatie ,verslaving , perversiteit … Dagelijks worden we gevoed door beelden die daar op inhaken , zap 2x door op youtube en je ziet in de beeldjes weer een megadecoletté terwijl je naar homeopatie aan het zoeken was.

Ik weet , ik dwaal af , maar het is duidelijk voor mij dat er een kracht is die ons verleidt om van elkaar te voeden op energienivo. Mij kan die status niet boeien , alles wat nep is mag van mij in de prullenbak.

Het theater is we willen de ware zuiverheid ervaren in deze dimensie. Laat de ware zuiverheid zich trekken in deze dimensie voel je de zuiverheid van God in deze dimensie wordt het verkracht zo ontwikkel je geweten en verlangen je wordt ervaringsvol. Stilte is dan je kracht. Uiteindelijk is het op zielsnivo één groot poppentheater. Soms zijn er nog de warriors die de waarheid boven tafel willen brengen , wetende dat ze bij zichzelf moeten beginnen. Ze vechten tegen windmolens die met alle winden meedraaien , de meedraaiende molens passen zich aan , het is zoals het is , zo wordt het spel gespeeld.

Met de opgevangen energie vermalen ze het genetisch gemanipuleerde graan om hun kinderen mee te voeden , brood en spelen , vooral niet voelen , gevoelloos pijnigen we elkaar. Cosmic,nog bedankt voor je uitleg over je grapje over de Beuk erin, nu begrijp ik het.

Trouwens mooi, die bijdrage van jou! Ook nu weer, dat mooie gedicht, en idd. Monica, ik reageerde op de Beuk erin, omdat het mij raakte, mijn laatste vriend was nl. Uiteindelijk kon ik duidelijk maken, dat ik Tantra wilde, mede omdat hij ook een probleem met sexualiteit heeft.

Uit Vrije Wil, is hij daarmee akkoord gegaan. Dat leverde een andere manier van vrijen op, maar uiteindelijk hebben we geen Tantra gedaan, maar ging de Beuk er weer in! En vervolgens, nadat het voor hem bevredigend was, kreeg ik figuurlijk een schop onder mijn hol! Wat mij enorm heeft geraakt ik hou van deze man met hart en ziel!

En het meest kwetsende is, dat ik hem dit alles kan vergeven, maar dat hij MIJ gewoon negeert, door niet te reageren op smsjes, mailtjes of de telefoon gewoon niet opnemen! En ja, ik Weet, dat ik niets meer moet willen met deze man, maar ik Voel dat niet zo, omdat ik het gevoel heb, dat wij een karmische verbinding hebben, en wij van elkaar kunnen leren!

Issy Je openheid verrast mij. Mannen en vrouwen zijn anders maar ze hoeven zich niet vreemd te zijn. Afhankelijk hoe toegankelijk en open men zich opstelt kan er verandering komen. Ik vind het wel heel sneu voor je dat hij zich zo opstelt. Je bent zeker een hele liefdevolle vrouw en dan wachten op een reactie van hem zal je idd heel veel pijn doen. Maak je vrij van deze invloed. Hou je van jezelf? Ja… laat je niet pijn doen…. De liefde die je voor hem voelt, heb je ook volledig in jezelf.

Het was toch een reis, een spel, dit leven…. Ik begrijp wat je bedoelt met seksuele beschadigingen want ik ben daar ook niet vrij van gebleven. Voor mezelf bezie ik dit ook vanuit het licht en kan ik voor mezelf zeggen dat het juist één van de belangrijkste leermeesters is geweest vanuit mijn jeugd waardoor ik verder ben gaan kijken dan het oppervlakkige. Door fouten leren we hoe het niet moet en toont ons de wegwijzer naar hoe het wel kan. Ook het feit dat dit vertrekt kan worden door onbewuste identiteiten is maakt het er niet makkelijker op buiten het feit dat we het op de eerste plaats ook zelf zijn.

Ik heb de kracht en de wil om te doen wat ik wil en daardoor ligt de keuze bij mij of ik een deurtje open zet waar onbewustzijn binnen kan. Alles wat buiten mij ligt toont mij hoe het niet moet en toont me steeds de weg naar mijn eigen Zelf. Daar staat deze tijd ook voor. Dat kan alleen door bij jezelf te blijven in mijn ogen en van daaruit je naaste lief te hebben. Een kanttekening hierbij is dat ik me ervan bewust van ben dat ieder van ons onder de jaar nog achter het koeren aanloopt omdat de geslachtsorganen nog overheersen.

Deze kracht wordt ook versterkt door Moeder Aarde want waarom worden er zoveel jongens geboren na oorlog? Moeder Aarde houd het evenwicht in eigen handen en wij als mens hebben dan ook niet de keuze om te zeggen dat we bv.

Ik wil hiermee aantonen dat we niet alles als onnatuurlijk moeten gaan bestempelen want de natuurlijke evolutie van de mensheid heeft voorrang want was deze kracht, bezieling, leiding of hoe je het ook noemen wil er niet dan was de mens waarschijnlijk al uit gestorven.

Daarom ligt er ook zo een genot vast aan de geslachtsdelen maar deze overheersing begint vanaf aan kracht te verliezen zodat men er zich vrij van kan maken. Dan pas treedt ook de volwassenheid in die niet op 18jaar ligt maar op 38jaar. Alles wat we onder 30 beleven is nog altijd onbewust karakter en vanaf 30 worden we bewuster en is ook ware vrijheid ervan mogelijk.

Natuurlijk moet je het dan ook zelf willen want er zijn ook nog mensen die op oudere leeftijd swingen van de een naar de ander. Kevin Ik denk dat we elkaar wel begrijpen. Bedankt voor je begripvolle woorden, doet me goed!

Ook ik zie steeds meer, dan bij zowel man als vrouw, die mannelijke en vrouwelijke energie uit balans is. Zelf werk ik daar hard aan, om in balans te komen, maar helaas deed mijn laatste vriend dat niet. Het vertelt in mijn ogen zeer veel over je vriend, nl over zijn eigen onzekerheid. Door afstoting verleidt hij je tot smeken en aandringen, waardoor hij zich bijzonder kan voelen, niet in het minst door de energie die jij hem telkens toestopt.

Aan jou om bij jezelf te rade te gaan. Wellicht valt er éea op karmisch vlak uit te zuiveren. De violette vlam kan helpen om oude disharmonie uit vorige levens weg te branden. Wij leven al bijna 50 jaar harmonisch samen en ik wens dit iedereen van harte toe. Er bestaat niets mooiers dan als elkaars beste vriend oud te worden.

Haar handen gaan jeuken als zij in een doe-het-zelfzaak loopt en hij heeft twee linker handen, maar is wel zorgzaam; allebei trouwens. Bij mij dito hoor. Ik geef vaak aan hoe het moet bij een klus, alleen mijn man is zeer eigenwijs en wil het niet van mij horen, wel van zijn kinderen. Als hij het niet meer ziet zitten en nerveus wordt dan, ja dan wil hij wel eventueel naar mij luisteren. Mijn man is wat mij betreft soms een beetje te vrouwelijk, waardoor ik soms in een rol kom te zitten die ik niet wil, alhoewel ik wel begrijp hoe het zit.

Nu hij nog dus hahahahahaha. Anelle wijst een wijze weg want in mijn ogen is de Kunst van een goede relatie het evenwicht te vinden tussen aantrekken en loslaten. Handjes vasthouden op zijn tijd is heerlijk natuurlijk maar elkaar krampachtig vasthouden is dan nu juist niet.

Ik persoonlijk zou het ook een afknapper vinden als mijn Geliefde mij steeds naloopt en vlijt bbrbrrr. Dat is voor mij een teken van zwakte om te durven in je eigen Kracht te staan.

Hierbij is het ook belangrijk om te weten dat je in feite geen Liefde kunt krijgen. Door in contact te komen met diegene die op dat moment bij je hoort wordt Liefde wakker in jeZelf van vanuit je Zelf want in de Kern zijn wij Liefde en deze ligt al compleet in ons.

We kunnen niet meer krijgen. We dienen dit alleen te her-inneren en vanuit ons hart gevoel te leven en Liefde is in mijn ogen open, onpartijdig, onvoorwaardelijk, zacht, lief, speels, aanvaardend, loslatend.

Het spel der Liefe is er dan ook één van tot elkaar komen en van elkaar gaan en zo steeds in een oneindige spiraal omhoog totdat er maar één is en die Ene vertegenwoordigen wij allen door éénheid.

Paul Ferinni heeft in mijn ogen een van de mooiste boeken wanneer het komt tussen de relatie vrouw-man. You are responsible for what you believe, even if you choose to believe what others tell you.

No one knows better than you do what you truly need. The soul mate is not just one person, but a work in progress, a tapestry being woven out of light and shadow, hope and fear.

Every lover we have prepares us to meet the Beloved. Each one brings a lesson and a gift and each defers to another who brings a deeper gift and a more compelling lesson. Our partner challenges us to become authentic and emotionally present. Gradually, we open our hearts to the potential of creating intimacy on all levels. And then it is no longer a temporal affair.

It is Spirit come to flesh. It is the indwelling Presence of Love, blessing us and lifting us up. It is both a gift and a responsibility, both a promise made and a promise fulfilled. Romance may open the door to love, but it does not help us walk through it. Something else is needed. Something ultimately more real.

Challenging times must be weathered. Love must be strengthened beyond neediness and self-interest. It must die a thousand deaths to learn to rise like the phoenix beyond adversity of any kind.

Love is not a fragile, shiny thing, kept separate from the pain and misery of life. That is the way it is. In time we learn that all pain is the same pain. And we have compassion for the other people who inadvertently step on our toes as they learn to find the inner rhythms of the dance. Like us, they will stumble and fall hundreds of times until that moment of profound aceptance when grace comes and the beloved takes their hand in the circle. Willie, dank voor je mooie advies!

Ja, ik heb mijn moeite om mijn mannelijke kant neer te zetten, en dat was ook, wat ik leerde van mijn laatste vriend, en hij leerde van mij, zijn vrouwelijke kant meer toe te laten. Anelle, wat mooi dat jij ook herkent wat mij laatste vriend deed, n.

Het lastige daarbij is voor mij, dat hij WEET, dat het bij hem in liefdesrelaties zo werkt, alleen doet hij er zelf niets mee. En je ziet het goed, dat hij onzeker is, daar was ik ook allang achter gekomen. Maar dat, evenals dat hij niet gelukkig is, overschreeuwt hij, door het tegendeel te beweren. En wat is die violette vlam?

Ik ben nog niet zo thuis in de termen die hier gebruikt worden, maar ik zou het graag willen toepassen. Ik heb bij het verhaal over kabouters ook verteld over mijn band met aartsengel Michael,maar wil graag meer weten over die vlam, zodat ik hem idd.

Hij is er nog niet aan toe. KeZa, dank voor jouw prachtige stukje van Paul Ferrini! Ik heb boeken van hem al lang op mijn verlanglijstje staan en ga hem zeker lezen!

Wat jij verder schrijft over relaties herken ik helemaal, voor mij gaat het bij een relatie ook om vrijheid in verbondenheid. Ik ben geen type die 24u per dag bij mijn geliefde kan zijn, dat heb ik 2x langdurig geprobeerd, 14 en 12 jaar lang, en wil ik niet meer. Zelf voel en ervaar ik ook steeds meer, dat de vormen van relaties veranderen, dus niet meer volgens het oude huisje-boompje-beestje principe, maar meer, dat we voor verschillende dingen, verschillende vrienden hebben.

Waarbij ik intimiteit exclusief hou voor de man waar ik mijn hart voor heb geopend. Zo heb ik een vriend die bij mij klust, 1 om diepgaand mee te praten, 1 vriendin om bij te huilen en lachen, etc.

Wat ik vroeger allemaal bij 1 partner zocht! Daarnaast ben ik naar allen eerlijk en open, ga vanuit mijn gevoel met ze om. Zo geef ik veel mensen regelmatig een omhelzing, omdat ik hun een lang en gezond leven gun, want van iedere omhelzing, leef je een dag langer!

Ook bij getrouwde mannen doe ik dat, en spreek ik uiteraard wel eerst mijn intenties uit, zodat er geen verwarring ontstaat! Maar ook met vrouwen doe ik dat, want ieder mens heeft behoefte aan een letterlijke aanraking vanuit het hart. Dus daarom promoot ik de aanraking. Jammer dat ik jullie niet kan omhelzen, want ook jullie op dit forum verdienen het! Maar de figuurlijke aanraking doet mij ook enorm goed! En voor mij geld ook: En dan ga ik nu met mijn kippen op stok!

Soms weet ik het niet meer van wie ik dacht dat het mijn vrienden waren spreken plots een andere taal andere motivaties in contrast tot het geheel. Ik weet het vaak niet meer het enige dat ik dan nog weet is dat het niet weet een wetenschap op zich. Cozmic, wat mooi om op deze persoonlijke manier te lezen dat je na alle overpeinzingen bij jezelf kan uitrusten, in jouw eigen ZIJN!

Monika , breng maar een nietmachientje mee , of een gitaar. Doen we net als Bram http: Verhaal van Cozmic gaat niet over Tantra. Het feit Sexualiteit in Liefde kan tantra is wel duidelijk, maar wat Cozmic beschrijft is een andere koek als ik het zo mag noemen.

Verhaal van Cozmic is echt mooi,in de zin van, hoe de world of abuse kan eindigen. Het doet mij denken aan buitengewone veraantwoordelijkheid dat een ieder mens op aarde in zich draagt voor het geheel.

Kan je dat voorstellen dat alles dat ik en jij denken, voelen, doen is terug te vinden in de toekomstige en de vorige generaties. Is het mogelijk dat als men op weg naar 5d is, je minder onder invloed van de 2d energieën staat? Ook al ben je nog in de 3d wereld? Know thyself and you wil know the Universe and beyond. Wat hierop te zeggen? Dankjewel voor je mededeling en je openheid. Alhoewel ikzelf mijn levensproces sen niet zo zou kunnen verwoorden, voel ik mij wel verwant met jou en al de anderen hier op het forum.

We hebben parallelle ervaringen op ons levenspad in het huidige nu en in het verleden, zeker weten! We zijn pelgrims op weg! Dag medepelgrim, een warme hartengroet! Hyper, vergeet niet dat jij een aparte maar prachtige manier van schrijven hebt, wat soms voor mij moeilijk te begrijpen is. Als ik een comment lees van begrijp ik meestal een paar zinnen. Ik zit nog in een ander niveau of hoe je het wilt noemen, weet niet of ik hier wel bij pas of hoor.

Er worden hier met woorden gesproken waar ik nog nooit van gehoord heb. Heb geen tijd om uren op een comment te blijven hangen om de betekenis te achterhalen. Dit is vast niet alleen naar mij gericht, maar wilde dit toch laten weten. Probeer het positief te bekijken, en als je echt volledige aandacht wil, kan je beter prive mailen omdat je hier in het openbaar ook moeilijker praat, iedereen leest mee. En wat is er met Monika dan?

Dat is toch ook een lieve vrouw. De een raakt soms op hetzelfde niveau als de ander, maar alles loopt door elkaar en de een is niet meer of minder dan de ander. Ik zie het maar als een spiralengebeuren. En woorden spreken geen waarheid. Woorden verdelen al bij het spreken of schrijven. We zouden al een eind op weg zijn als we geen woorden meer hoeven te gebruiken en elkaar dus zonder woorden begrijpen, maar helaas!

Niet te min over jezelf denken. Daar heb je ook je medemensenpatiënten voor nodig en de Grote Genezer, want in ons eentje krijgen we dat althans de meesten van ons niet voor elkaar. Je bedoeld het is net als een versnellingsbak van een auto, bij elke versnelling een andere snelheid en reacties. Of je nu helemaal links of rechts rijdt op de weg, het blijft altijd oppassen geblazen om niet tegen een voorganger op te botsen.

Wat jammerlijk maar waarlijk vaak gebeurd met blik schade of een behoorlijke crash gezien dat sommigen hier dus ook flinke optrek en remsporen na kunnen laten op de wanttoknowweg. Er zijn wel verkeersregels in pacht maar die worden verworpen aan het matrix systeem langs de weg. Gewoon lekker jezelf proberen te blijven, je niet aan passen aan wat voor stemming dan ook, je bent wie je bent net als ik.

Ik pijp ook een mij mag je ook aanraken geen probleem want ik sta ook naakt nat je. H hygiëne is belangrijk. Kan niet ontvangen maar kan wel komen. Uiterlijk ook onbelangrijk wel liefst regio Antwerpen-noord. Ik ben zelf ook volledig kaal intiem geschoren. Leeftijd 29 jaar tot 57 jaar, je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook sms op whatsap om af te spreken?? Alles kan, niets moet, welke geile man hou ook van mannen sex? Ik heb er lang over gedaan, om voor mezelf toe te geven dat ik op mannen val.

Heb geprobeerd om met vrouwen gelukkig te worden. Maar ze weten niet echt mijn hart te raken. Durfde er ook niet echt voor uit te komen in mijn omgeving, maar achteraf reageren ze allemaal heel positief gelukkig. Omdat ik het best lastig vind om iemand zo te vinden, probeer ik het eens via deze manier.

Dus zoek jij een leuke lieve vrolijke gekke man om je leven mee te delen. Waag dan eens een gokje bij mij. Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar die zin heeft om een gewillige jonge man zijn strak gaatje te gebruiken. Heb graag een grote lul in mijn kontje.

Ik ben 32 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel! Ik zoek een dominant. Ik loop in lingerierokje, zie graag een man, student, opa of Aziaat. Wie komt mijn kut neuken en zijn zaad erin dumpen. Ik ben 35 jaar, 1m78 m, 85kg, en poppers in huis. Ik zal dan zéker terug bellen.

Of bel voor belgie: Ik wil als zomer er is leuke dingen doen als het klikt. Ook een lieve man alleen is ook prima. Ik hou van pijpen, en jou neuken! Ik kan niet verplaatsen. Ik hou ook klein kontje en grotere pik om zo te geil pijpen. Alléén Whatsapp,; 06 - NL. Ik woon in de Regio Nijmegen.

Ex-gedetineerde 53 jaar, 1. Dit voor sex en vriendschap. Ik ben voor alles in: Ervaren slanke top, intiem geschoren, ben van alles te vinden, draag soms lingerie, lieslaarzen, en neuk en spuit bare in kontje. Ik heb zelf een rond kontje; Ik neuk en zuig, je mag rimmen, tepels zuigen; Draag soms een BH, gordel. Heb wel kleding en atributen. Bel me herkenbaar nummer. Géén SMS en Niet mailen!! Gehuwde man heeft éénmaal biseks meegemaakt en verlangt nu naar meer!

De man van het koppeltje had net als mij een kleine lul 13cm en heeft mij er voor de eerste keer mee geneukt! Ik heb daar zo enorm dat ik mij graag door groter willen laten neuken of door vrouw met strapon kan ook! Ik ben bottom en laat me dus enkel neuken maar iemand pijpen kan zeker!

Afspreken zal vooral overdag in de week zijn en soms op kamer te Gent bv. Antwoord graag met looks of foto en wat meer uitleg over jezelf en hoe je mij verder zou inwijden ook triosex of meer kan.

Ouder kan tegen betaling. Ik kan vrij en discreet ontvangen. Bi, hetero, trav, gay, all nation. Ook in als gangbangbottomslet voor groep. Ik kan je op hotel ontvangen hier in Sint-Truiden. Ik ben voor veel in! Maar geen sm of kinky!! Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel of SMS me eens xxx. Ik ben een geile bi pijpsletje van cm en 69kg met normaal postuur. Ik heb een gewillig kontje en mondje. Ik ben een echte zaadslet. Ik zoek lekkere pikken om te verwennen. Hoe meer mannen hoe liever.

Ben voor heel veel in. Ik wil graag contact met shekimmie. Ik hou van magere slanke boy met lange pik, strak kontje. Wie komt zijn paal in mijn zaadbek leeg schieten en geeft me het wittte goud. Ik heb poppers in huis.

Ik ben een beertje uit bouwjaar met sexervaring en zoek losse safesexdates met lekker intiem vrijen, strelen, likken, zoenen, tongen, pijpen, kussen, neuken. Mail met foto en voorstel. Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen.

Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom. Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij! Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent!

Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet. Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!! Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar. Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten. Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben.

Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar. Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar.

Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!! Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit! Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen. Graag een voorstel per mailtje. Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade.

Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen. Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz.

Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open. Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!!

Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren. Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken. Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt.

Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven. Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis. Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd.

Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen. Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc.

Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van. Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren.

Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j. Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan. Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel.

Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde. Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers. Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club!

Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen! Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan! Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex.

Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong. Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken.

Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond. Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc.. Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact.

Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten. Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken.

Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris.

Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex. Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date.

Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken. Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen.

Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower.

Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem. Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort!

Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex. Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7. Ook ben ik in voor trio, enz.

Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont. Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks. Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen.

Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet. Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken!

Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar. Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower. Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot..

Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates.

Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet! Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!! Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven In een ideale situatie woon je in Noord West-Vlaanderen. Je hebt een plaats waar je kunt ontvangen, en je bent geïnteresseerd in een normale man, voor leuke momenten. Je houdt van pijpen, rimmen en safe neuken.

Maar dit laatste is niet per se het belangrijkste. Een lang voorspel is veel leuker. Elkaar opgeilen, uitkleden, omkleden met de kleren die jij wil kan ook. Ik wil het wel eens proberen. Samen douchen kan ook zo zijn we beiden lekker fris. Mail je voorstel zeker door, ik reageer op elk voorstel! Ik geil enorm op leer en seks enkel in vol leren outfit. Maar dan nog even dit, ik heb de ziekte MS.

Daardoor stap loop ik erg slecht, dus als ik kom, kan ik dan met de auto voor de deur staan en is het gelijkvloers? Ik help ook bij computer problemen, helemaal gratis. Ik ontvang zwaargeschapen mannen nationaliteit óf leeftijd geen belang Ik pijp en slik graag of wordt graag geneukt bare,deeptroat,facefuck allemaal mogelijk behaard zeker welkom arabier of black geen probleem ik ,95,16,49j bottom,heel onderdanig zwaargeschapen senior zeker welkom geen fakers gewoon.

Man boven de 50jaar niet vrij met een heel jonge uitstaling en heel verzorgt zoek een maatje gebaseerd op ware vriendschap en hete sex leeftijd vanaf 40J tot 99jaar, mag gehuwd zijn het liefst wat ik heb is Klein geschapen mannen die zijn echt zo geil als boter maar iedereen mag reagaren; ik kijk ook niet op het uiterlijk; de moment dat je verzorgt bent en eerbied heb voor mijn prive leven en betrouwhaar zijn, ik ben ook zo eerbied voor iedereen b-en betrouwbaar. Mijn speciale sexwensen zijn, ik heb graag dat mijn vaste vriend in het sexleven de teugels in handen neemt d.

Ook heel verlegen manen mogen reagaren heb je speciale sexwensen, schrijf ze mee op in de eerste mail ik hou niet van fakers of dikken of mannen die denken dat zij de beste zijn van de wereld, ik hou meer van gewone simpele mannen. Misschien heb je wel zin in een amateur-crossdresser enkel kleding met weinig ervaring, die nog veel wil leren. Kan ontvangen regio Geel.

Mail je wensen maar, je krijgt altijd een antwoord. Beginnend slaaf 63 jaar, draag jartellen, rokje, slip, zoek dominant! Je bepaald de straf, werkstraf, Bondage, stoel oprekken; tafel, boom, enz. Gewillige jongen zoekt mannen die weten wat ze willen. Welke mannen willen mij eens komen proberen laten afzien? Wie kan deze bottom jongen op zijn knieen krijgen en neukt me helemaal suf?? Wie durft deze uitdaging aan gaan?? Ik ben een Lieve toffe kerel. Als je nog vragen hebt of je wil iets weten mag je me altijd contacteren.

Gewillige Onderdanige Bottom is opzoek naar avontuur. En geile momenten met 1 of meerdere mannen. Ik kan vrij ontvangen liefst discreet. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Knappe gay boy 40 jaar zoekt oudere man voor relatie. Stuur een mailtje met leuk voorstel! Geile Onderdanige Gewillige Bottom. Zoekt TOP S voor regelmatige date's. Veel kan en alles is bespreekbaar. Sta voor veel open en ben into veel Hoi, Knappe slanke stud met stevige lul wordt graag gefist tijdens het pijpen.

Mail een geil voorstel naar mij!! Ben man verzorgd type en geef gratis massage! Blank of zwart iedereen mag reageren. Liefst verzorgd en weinig behaard! Hallo , ik ben Olga , een perverse en kinky cd-slet , zeer gewillig , volgzaam en onderdanig. Ik zoek naar dominante mannen koppels , sadisten , met een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen. Ik ben tegelijk een fervente pijp-en spermaslet die geilt op geleelneukt worden.

Ik ben zeer bdsm minded en geil er op om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Als prille zestiger, travohoer en slavin ben ik zeer verzorgd. Ik wil mij dan ook bij interesse graag verder voorstellen met meer info en foto's. Dit is geen fake maar een gemeend zoekertje.

Voor een vaste en lange relatie moest het kunnen. Ik zoek uitsluitend stellen of meerdere kale kerels, met fors gereedschap. Enkel bellen met herkenbaar nummer en eventueel inspreken.!! Eerst wel foto's gewenst xxx. Ik gehuwde bi man zou graag eens een date hebben op hotelkamer te Gent of bij jou met 2, 3 of meer andere andere mannen, trav, cd of shemale. Dit om mij als bottom te neuken en te vullen!

Ik heb deze droom la heel lang en zou deze graag werkelijkheid laten worden! Ik zou zo mijn kontje willen verder laten inneuken! Foto's kunnen eventueel genomen worden met mijn toestel maar wel onherkenbaar! Wie interesse heeft of een voorstel mail met je looks en hoe je date ziet!

Indien interesse en klik zou ik dit geregeld willen doen!!!! Telefoonnummer krijg je na mail en als ik je uitnodig! Ik ben 57 jaar; heel verzorgde man niet vrij, zoek levensvriend boven de 50 jaar voor een vaste vriendschap en sexrelatie uit te bouwen. Slaaf zoekt meester s die hem domineren in sex pijn. Slaaf houdt van pijn zoals: Meester s mag doen wat hij wilt ook wat hij niet genoemd heeft, ik zal alles ondergaan.

Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ben gebonden dus kan niet ontvangen, wel in een steeg Ik Lingerie drager zoek eveneens lingerie drager om samen foto's uit te wisselen en live te cammen via whatsapp.

Graag reactie met foto's. En wie weet volgt er een date. Eventueel mag je hier foto's van nemen met mijn toestel! Alles gebeurd in samenspraak en met onderlinge toestemming! Afspreken kan ook geregeld in de week overdag vanavond zou ik misschien uitzonderlijk kunnen ontvangen tussen Reageren met looks foto mag , maten pik en hoe je mij zou verwennen!

Als je telefoonnummer toevoegt kan er ook eerst telefonisch contact! Liefst een echte man die een hoerig sissy meisje eens goed wil gebruiken als onderdanig neuksletje, paal mij maar eens goed.

Ben nog maar 1 keer anaal gepaald en heb nog niet veel ervaring in pijpen, leer mij om een goed en onderdanig sissy hoertje te worden van jou, mijnheer en meester. Wie is die echte man die mij als zijn sletje wil? Liefs en geile likjes Girly X. Heb nog een strak spleetje, kan ontvangen en doe het gratis! Iemand intresse sms of mail mij. Man zoekt het liefst magere slaaf die doet wat ik zeg, ik ben zeer streng. Ik ben 44, wat mollig en op zoek naar een leuke man die leuke sexspelletjes wil spelen.

Ik ben eerder bottom en "soft", zeker geen SM of dergelijke. Zin om elkaar uit te kleden, om te kleden heb wel eens zin om luier of panty's uit te proberen. Kinky kan wel, als we maar overeenkomen. Ik kom soms overdag en soms 's avonds langs, vooral Noord West-Vlaanderen, maar kan soms ook wel verder Mijn wens voor zoek beetje dominante man of koppel?

Ik heb géén behoefte aan onzin-reakties! Dus eerst bellen hierboven als je begrijpt. Ik zoek een mollig iemand die geen lichaamsbeharing heeft om elkaars lichaam te betasten en te masseren. Ben je besneden erg groot of klein geschapen?

Wie heeft er volgespoten condooms liggen en wil die aan mij geven? Stuur een SMS voor de locatie om te dumpen. Man zoekt lekkere homovriend voor leuke ontmoetingen voor alles.

Ik kan vrij ontvangen. Géén SMS en géén mailtjes a. Wel met herkenbaar nummer bellen! Ik zoek een leuke en toffe man die mij kan ontvangen en eens lekker wil aftrekken. Liefst in de omgeving van Kontich. Ik kan enkel overdag. Niets hoeft, alles kan. Gehuwde bi-man van 53 jaar zoekt sex met andere bi tot 55 jaar.

Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen naar Antwerpen. Ik ben voor veel in, maar wel safe en discreet. Beetje ziek of gestoord?? Graag kontakt voor indrukken uitwisselen, ervaringen delen , er meer over leren kortom want ben er onervaren mee "blasphemy" zeker? Gehuwde man, niet vrij, zoek vaste levensvriend, ben klein geschapen wel verzorgt voorkomen, de groote van een lul is niet belangrijk, ik klein geschapen mannen heel leuk en speels, ik kijk ook niet op het uiterlijke waar ik op kijk is eerbied hebben voor elkaar, een echte vriend zijn voor het leven, alles tesamen ontdekken echt genieten van het leven, ik vind bij een vaste vriendschap dat sex een heel groot deel speelt, ik hou van veel soorten sex en bij mij is alles bespreekbaar, ik gaat hier niet mijn sexkeuze vertellen, dat hou ik liever nog wat vast en de dag dat wij vrienden zijn voor het leven, zal je versteld zijn van mijn sex, ik hou van leuke mensen, geen zuurpruimen of dikkenekken, weet je wat uw intresse in mijn advertentie begint al te zwellen, is simpel stuur mij een e- mail en u krijgt eentje terug.

Hoi allemaal ik een een gozer uit Groningen, ik woon op mezelf en ben 41 jaar. Ik mis een lieve arm om me heen. Daarom ben ik op zoek een getinte marokkaanse of Turkse vaste vriend, ongeveer tussen 29 a 40 jaar. Alleen de leeftijd boys! Als je dit het zelfde vind, SMS me dan hierboven. Ik ben lichtjes bi ingesteld en heb vriendin, maar ben op zoek naar iemand die weet wat edging en cumcontrol is.

Ik wil het graag eens ondergaan bij iemand die het zorgvuldig kan uitvoeren. Ik hoeft niet gepijpt te worden,daar heb ik mijn vriendin voor. Wie kan dit doen. Ik ben slank,licht behaard en XL in de broek. Ik doe ook graag medical roleplay , graag ben ik je patient voor een geil onderzoek ook.

Ik zoek iemand die wel eens graag word verwend en ik sta ook voor alles open, ben zelf nog maagd , 18 jaar, en als je me wit vastbinden geen probleem, zelfs tot op me plassen, ik wil wel alles eens proberen zelfs tot slikken toe, of als je zelf nog iets weet laat het me vooral weten!

Gebonden bi-man zoekt een vaste homo of bi vriend uit de regio Sneek. Dit voor overdag en niet in de avond. Stel tot 70 jaar mag ook. Ik ben 47 jaar, 1. Alléén SMS of bel na 20 uur met herkenbaar nummer. Ik kan niet ontvangen!! Ik zoek een man in Vlaanderen of Nederland die deze foto zelf spannend vindt en een discreet en regelmatig contact wenst 's avonds. Liefst wat rijpere man, proper, met mooi gereedschap. Bel me hierboven Géén SMS a. Hey iedereen, ik ben 41 jaar, en ben op zoek naar geile TOP kerels om me stevig te verwennen.

Kan me vlot verplaatsen en zoek geile dominante stevig geschapen mannen, nationaliteit van geen belang. Ben jij die gast die graag zijn zaad wil dumpen of ik pijp je deeptrouth of laat me bare neuken, alles is mogelijk , behaard, arabier of blacks allemaal welkom. Mocht je intresse hebben stuur dan zeker een whatsapp berichtje voor verdere afspraak met deze hoerige slet.

Ben 23 jaar, bi top, van regio vlaams brabant, hoeilaart, zoekt vaste date partner, liefst 50 plus. Stuur me sms met stats Onderdanige hoer zoek meester es die mij regelmatig met auto komt ophalen voor regematig soft SM sessies. Dat doe ik graag. Streel en lik mijn tepels, daar word ik geil van!! Ik woon regio Leuven. Bottom, 50 jaar, zoekt verzorgde top. Reageer NIET s nachts pak niet op dan!! Reageer ook niet op mensen die hun niet voorstellen en verlangen zeggen Ik ben niet hopeloos op zoek, dus zoek deftige top!

Ik kan ontvangen te Borgerhout. Niet vrije man wil een eerste bi ervaring beleven! Als je veel spuit is dit een pluspunt net zoals je niet roker bent, geen baard of snor hebt! Eventueel ook bijzetten of foto's nemen mag onherkenbaar. Afspreken kan niet in het weekend 's avonds maar vooral in de week overdag. Hygiëne, respect en discretie zijn een must en ik heb GFB! Eerst sms alvorens te bellen a. Hallo ik ben een leuke jongen die je graag eens verwent, volgend uw normen Ik kan Pijpen, Neuken top-Botton, Erotische massages, voet seks, Cardate, Diner date, reizen, enz… Alles is mogelijk in samenspraak met de klant.

Wij werken in alle discretie zowel voor de klant als van onze zijde. Wij kunnen oof in trio werken, met een collega escort. Een Meester die van me Eist dat ik steeds spontaan mijn tepeltjes in Zijn richting moet vooruitduwen, om ze langdurig en meermaals Hard te laten benijpen met Zijn Sterke Vingers geen klemmen.

Een Meester die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen. Wat zijn Uw stats aub? Liefst bij mij thuis, tenzij je vlak in de nabije omgeving woont. Welke strenge kerel voegt de daad bij het woord en wil me nu eindelijk écht en volledig africhten, gelijk een hond?

Woon heel discreet,ontvang verplaatst niet, zoek gewoon dominante grootgeschapen mannen, nationaliteit of leeftijd geen belang, díe dringend hun zaad kwijt wíllen ik pijp en slik graag of laat me neuken,bare, deeptroat, facefuck, allemaal mogelijk, behaard zeker welkom, arabier of black ook gewoon!

Zelf heb ik nog geen ervaring met een man en daar wil ik snel verandering in maken. Ik kan altijd ontvangen dus wanneer maakt voor mij niet uit heb altijd tijd! Stuur me zo snel mogelijk je stats en zeker je foto's want ik reageer niet zonder, en wie weet nodig ik jou hier bij mij uit voor lekkere seks ;-. Hallo ik ben heel lieve jongen zoek vriendschap mss langer vaste relaties alleen tussen 27 tot 39 jaar ik ben homo xxx.

Hallo, leeftijd zegt me niets, maar wie wil er graag eens een lekkere jongen van 35 rukken in het toilet van de bib ofzo, ook ik ruk jou als je wilt, maar dit alles wel met rubberen dunne handschoentjes zoals in klinieken, ik ruk tot je spuit, of jij rukt mij tot ik spuit, sms me als je het ziet zitten, of vragen hebt x tot zo x.

Heb poppers in huis Bel of Mail me. Slanke onderdanige jongen zoekt contacten met dominante gasten voor vriendschap en fun. Ik kan af en toe ontvangen, maar kan ook outdoor,op spannende plekken,bij jou,.. Hey ben 38j man vrijgezel en woon alleen al jaren zoek ik om een speld in de hooiberg, en leef ik al die tijd onzeker door mannen die hmje gewoon eens willen neuken om het kwijt te kunnen zijn Maar bij mij gaat dat niet ben een lieve, rustige man en mijn zoektocht eindigt pas als ik een chubby of volslankere man ontmoeten en leer kennen die net als ik homo gevoelens heeft en er van droomt om eens met de ware echte man to man sex kan hebben met elkaar.

Dikke knuf Pieter Xxx. Hallo ik ben Mark 56 jaar,ik ben een zeer onderdanig,ik bied mij aan als slaaf die voor alles gebruikt kan worden,zoals huishoudelijk werk, voor sex, sm,gewillig voor uw gasten, enz. Gezocht eveneens lingerieman die graag samen wil live chatten terwijl we aan het rukken zijn en wie weet wat volgt. Misschien bij klik een date. Graag reactie via mail of whats app met fotos. Ik laat mij daarbij graag gebruiken en neuken door jou.

Ik ben erg exhibitionistisch en hoerig en kick op geil gedrag. Van mij mag het van zachte seks tot kinky en soft-sm gaan, echter geen pijntoestanden. Bij mooi weer mag dat ook buiten bij jou in tuin of op een geschikte locatie. Hiervoor zoek ik een man van ongeveer mijn leeftijd of ouder tot veel ouder zonder bovengrens en hoe ouder hoe liever ik het heb. Uw uiterlijk is niet van belang maar hygiëne wel.

U moet mij bij u thuis kunnen ontvangen en bij klik graag voor vaker. Graag uit omgeving grensstreek Belgie Nederland. Ben voor de rest vrij rustig van karakter, verlegen, en eerder meegaand, zeker geen moeilijke mens!

Je houd ervan een wandeling samen te doen, ier Mrs gaan drinken of gewoon thuis een fijne babbel. En in het begin wat genieten van de softsex, elkaar wederzijds betasten, strelen, kussen, elkaars tepeltjes likken, tongzoenen, elkaar aftrekken en pijpen en 69 vrijen, rimmen wil ik ook proberen als het klikt en elkaar beter leren kennen en wederzijds zacht en diep anaal neuken in jouw of mijn nestje samen zonder condoom!

Bi, Hetero, top of bottom zich te weerhouden!!! Je bent lief en een respectvol rustig pers. Goedemorgen iedereen, hoe is met u met mij is ok, ik ben een heel verzorgde man,en ik heb de volgende vragen aan jullie is de grote van een lul echt zo belangrijk tegenwoordig?

Ik ben ook graag naakt, vooral s'avonds. Bisexuele gehuwde man; niet vrij; wat aan de verlegen kant; niet groot geschapen, heel verzorgt ,prima werk aan de staat, zoek gelijkaardige vriend, ook liefst klein geschapen, ook heel verzorgt voor onze vriendschap, rustig opbouwen, ben genieter: Ben 21jaar weinig ervaring.

Wil graag behandeld worden als je slaafje. Laat me graag volspuiten en onderplassen, vuile kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden in mn kontje.

Met meerdere tegelijk mij gebruiken heb ik nog geen ervaring mee ma wil het wel graag eens proberen. Wie wil me, stuur me maar. Niet mis te verstaan dat je mij ook mag pijpen en ik jou ook kan neuken. Liefst mannen 18 tot 26 jaar. Bare bottom op zoek naar x-snoepjes, betrouwbaar en discreet aub! Enkel serieuze reacties en geen fakers! Vrijwillige seks is niks voor mij: Liefst vastgebonden, zodat je mij kunt dwingen tot alles! Wie wil mij stevig dwingen tot volledige overgave, om uitvoerige seks te hebben met jou, of ik het nu prettig vind of niet.

Zet dóór en ga je gang. Een van de voorwaarden is dat ik nadien altijd gelijktijdig een paal in mijn kont safef, en mond heb. Ik ben een 52jarige, getrouwde man met opkomende bi-gevoelens. Welke man van ongeveer zelfde leeftijd wil mij op een rustige en tedere manier inwijden? Lichaamsbouw is onbelangrijk, wel hygiëne.

Stuur mij een berichtje met voorstel en wie weet ben jij mijn eerste ervaring! Nette man homo uit het Groningen Nederland zoekt een mooie knappe lekkere man voor heerlijke mannen liefde en lekkere sex. Ik zie er goed uit normaal slank, geen baard en ook geen snor,normaal kort haar geen tattoos etc. Ik hou van lekker vrijen, tongzoenen, strelen, masseren, pijpen, zuigen, sabbelen, likken en zuigen aan de balzak en plassex, en kont neuken.

Wie heeft er zin met mij lekkere spannende sex met mij te beleven? Who wants this virgin ass! I'm looking for someone to take my ass virginity, I'm a married man living outside antwerpt looking to lose my ass virginity I can't accomidate so it has to be your place! I'm free most afternoons send me a message if interested. Ben je al opgegeild, stuur mij dan een berichtje met een verhaal hoe jij onze sexleven ziet verder opbouwen, je mag me zelf vragen om verkleed te gaan als ladyboy met panty s en jartelen, dan doet ik dat wel alles binnenhuis nooit buitenhuis, en dan kan je feitelijk iedere keer een soort toneelstuk maken bv de strenge priester en ik de onderdanige non of een ander toneelstuk dokter en verpleegster, u ben niet verplicht om mij als ladyboy te gebruiken je kan gemakelijk die toneelstukjes doen priester en leerling priester helper of dokter en student er bestaan zoveel zaken die je maar kan bedenken ook ben ik voorstander van binnen een hondhalsband te dragen zo kan u mij trekken, waar u maar wilt nooit niet op mijn rug zitten of mijn rug gebruiken als voetbankje ik heb een heel slechte rug Hi I'm Sean a47 years old Irish married man living outside antwerpt.

I have had a massage with a happy ending from a man and now I'm looking for more! I am very open minded and willing to try anything, I want to rim and be rimed i also Want to 69 a guy and if the guy is right then I will let him take my ass virginity! Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar , forse penis die zin heeft om een gewillige jonge man te gebruiken.

Ik ben 29 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel. Je bent lief, eerlijk, wederzijds respect je bent onervaren of weinig ervaring en zie een eerste softdate samen zitten?

Ben je ook volslank en verlegen net als ik en wil samen met mij uit de kast komen en ontdekken stuur mailtje met foto event. Meester of dominante man nen gezocht. Ik ben een onderdanige man met weinig ervaring maar sta voor veel open.

Wil gedomineerd, ge mis bruikt worden voor u of jullie plezier. Sta wel op hygiëne en discretie. In lingerie voel ik me vrouw dewelke verlangt om als slet of hoer aanzien te worden. Wie wenst mij te gebruiken voor zijn genot. Ik heb een lekker kutje, harde tepels, gulzige mond XXL en blacks welkom. Hey, ik ben een alleenstaande volslankere homo van 37j ben vrijgezel en ik zoek een vaste volslankere vriend, leeftijd maakt niet uit!

Voor een vaste vriendschap op te bouwen, je moet wel vrijgezel zijn en het liefs homo gevoelens voor man ik als het al goed klikt en gaat gaan we voor een vaste relatie samen, ik heb niet veel ervsring heb jij ook niet veel ervaring niet erg, dan zullen we de mannensex in de liefde samen ontdekken het mooiste wat ik wil is beide wederzijds zijn Versa sex is een grote rol in onze relatie dan omdat we beide volslank zijn en ik vind dat aangenamer, bent u klein of groot geschapen behaard of niet daar kijk ik niet om uiterlijkn moet wel goed liggen maar niet belangerijk belangerijk is ons hart en je staat open om nieuwe dingen te leren zoals oa.

Ben je volslank en vrijgezel en ook het alleen zijn beu? Voel me een zeer onderdanige slet. Zou graag door oudere Dominanten als slet afgericht willen worden. Tussendoor moet je ook bereidt zijn foto's te nemen of ook trio kan. Samen naar gay sauna of gay club of sexcinema gaan kan ook. Alleen reageren als je ervaring hebt, geen baard of snor hebt en liefst niet roker bent. Hygiëne, respect en discretie zijn belangrijker dan looks of afkomst. Geile pijp en neukslet steeds op zoek naar potente mannen met volle zak.

Ik pijp je hard en je spuit waar je het wenst, ook in mond klaarkomen mag, ik slik nadien alles door. Ook mijn kutje mag vrij bespeeld en gebruikt worden Ook voor sauna of cinema afspraken Hallo, Ik ben Nick, 34 jaar, uit Minderhout Belgie Ik zou graag een leuke lieve trouwe partner leren kennen voor vaste relatie mee op te bouwen.

Ik ben geen uitgaan type, maar ik kan wel genieten van lekker te gaan eten, iets te drinken, weekendje weg, reisje, cinema te doen, en veel meer! Ik ben zelf een lieve begripvolle gezellige man, die zeker ook van de kleine dingen van het dagelijks leven kan genieten. Spreek je dit aan? Reageer dan snel via bovenstaand telefoonnummer. Graag met herkenbaar nummer. Geile man van 50 jaar zoekt mannen voor geile sex! Ik ben voor veel te vinden! Neuken,, kontlikken, pijpen, masturberen, maar géén SM!

I Ik kan meermaals veel sperma spuiten en pijp heel goed! Leeftijd vanaf 18 jaar tot 40 jaar. Niet ernstig niet reageren en geen sex! Neem contact op GSM! Hou ervan gedomineerd en vernederd te worden, ben passief ingesteld en zeer gewillig, doe en laat doen wat gewenst werd.

Weinig taboes zolang respect, vertrouwen, hygiene en discretie. Ben een oudere lingerieslet voor mannen die weten hoe een slet te gebruiken. Ben reeds 69, maar verslaafd aan sperma, groot voor 73 Kg.. Wie wenst er een pijp en neukslet te gebruiken Van alle nationale landen zijn. Ik ben 23 jaar en zoek mannen die graag gepijpt worden en hun zaad lossen in mijn mond of facial. Meer kan evt ook. Liefst niet te slank, beetje voller mag wel. Liefst niet bellen aub. Graag SMS of mail!

Zoek dominante 70ers, Ik draag nylons en met kort rokje en string, moet tongen, Mijn voeten likken, ballen likken, me vastbinden, wasknijpers op tepels, mij spanken met riem hand. Diverse zweepjes op mijn billen tot rood is. Zoek een man, tv,sissy, schipper, priester, etc.

Mijn GSM nummer is: Ik ben Albert, 22 jaar, gay uit Antwerpen. Ik zoek gratis seks met mannen en jongens! Contact me op email aub en laat je telefoonnummer achter en vanneer je een afspraak wilt! Geile man 68kg 18x3 gaat Zondagmiddag naar Eros sauna in Oostende.

Die ik kan lekker rijden en,afzuigen. Overdag heb ik familiale verplichtingen, maar s avonds en s nachts kan ik zeer discreet ontvangen. Ik sta open voor veel, neuken wel safe. Uiterlijk onbelangrijk, hygiëne wel. Ben een "normale" man van 44, wat overgewicht, brilletje.

Ik zoek een man die graag pijpt, of me gewoon lekker graag traag uitkleedt en gezellig streelt. Je mag me rimmen, maar neuken alleen safe.

Andere bottoms mogen ook reageren als ze graag pijpen bvb. Maar veel is hier mogelijk Niet op zoek naar snelle date, maar eerder naar een leuke morgen of middag waarbij je me mag ontvangen zoals jij wilt Geen foto, beschrijf jezelf, maakt het spannender. Een Meester es die wel steeds mijn pikje in de gaten houdt, zolang die stijf staat mag ik niet om genade vragen.


Tetten likken neuken in zwijndrecht


Prachtige rijpe dames die jou wel een sexlesje willen geven. Ze zijn van alle markten thuis en geven les onder een voorwaarde. Dat jij ze daarna gruwelijk lekker neukt en klaar laat komen.

Rijpe sletten Irma verveelt zich als haar man op zakenreis is. Ze wil dan niets liever dan hard geneukt worden. Ze vind het eng om zomaar iemand aan te spreken dus schakelt ze in op deze lijn. Dan is ze anoniem en gaat ze volledig los. Ze komt thuis echt wat te kort en haalt dat hier dubbel en dwars in Rijpe vrouwen neuken stiekem Ook al zijn ze wat ouder, ze zijn nog lang niet uitgeneukt. Man naar het werk en zij pakken de telefoon.

Op zoek naar hete seks en orgasmes. Dat wat ze thuis niet krijgen vinden ze hier. Kun jij hun seks honger stillen? Dit zijn rijpe vrouwen er nog steeds geen genoeg van kunnen krijgen. Dat ze ervaring hebben kun je merken want ze kunnen je meesterlijk verwennen. Ze gul en geduldig en kijken bijna nergens meer van op. Hun rijpe kutjes zijn nog steeds lekker nat en ze vinden bijna alles lekker.

Je moet wel voorzichtig zijn dat ze je niet horen terwijl zij heerlijk aan het neuken zijn. Je kunt ze horen genieten en kreunen. Stiekem meeluisteren zorgt voor meer dan rode oortjes. Maar je moet je handen wel wat werk geven. Tref je net een meid die graag klaar pijpt? Maar heb je liever dat ze nog even met haar vingers over haar klit gaat zodat lekker nat voor je is dan volgt ze jou aanwijzingen. Wat is jouw meest heftige fantasie? Wil je lekker vastgebonden worden of gaat dat je niet ver genoeg?

Wil je dat dames in lakleren pakjes je knevelen en geselen tot je gillend klaarkomt? Hang je graag in kettingen en laat je je ballen afbinden? Hier op deze lijn mag alles, schaam je niet, dit is de sado fantasie lijn. Secretaresse seks Het cliche is echt waar, deze secretaresses kunnen pijpen als de beste en duiken regelmatig onder het bureau bij de baas. Of ze laten zich achterlangs nemen op het bureau.

Ze hebben nog veel meer wilde verhalen, bel ze snel en ze vertellen graag over wat ze nu weer voor stouts hebben gedaan met de baas. Seks avonturen Ga je mee op seks avontuur? Deze dames zitten live voor je klaar en willen maar 1 ding. Neuken en geneukt worden. Snel, hard en geil, ze bestaan nog. Er zijn black beauties, tieners, rijpe dames, shemales en nog veel meer, zelfs trio's.

Seks contacten De dames die inschakelen worden al nat bij de gedachte straks zo'n geile man als jij aan de lijn te krijgen. Zit jij ook al met een stijve pik voor je belt? Of heb je wat moeite? Geen probleem zodra je een van deze sletjes spreekt krijg je vanzelf een stijve en binnen no time ben je lekker aan het spuiten.

Als jij mij nou eerst even lekker likt en vingert dan zal ik jou daarna zuigen zoals je nog nooit gezogen bent. Als je bijna klaar komt stop ik en mag je me lekker in mijn natte kutje neuken.

Bel me dan snel. Ik wacht op je! Seks noodnummer Heb je hog nood? Geen probleem, bel deze alarm lijn en je wordt supersnel door verbonden met de geilste meiden van dit moment. Ze weten precies wat hoge seks nood is en helpen je direct. Is je pik zo hard dat het pijn doet? Ze zullen er alles aan doen om je lekker te laten spuiten.

Zet dit nummer vast in je telefoon zodat je ze steeds kunt bellen als de nood weer hoog is. Seks Spelletjes Treknummer wordt deze lijn ook wel genoemd. Hier kom je zeker aan je trekken. De dames hier zijn kampioen in aftrekken en zuigen en laten je genieten van de geilste verhalen.

Dit is echt een speeltuin voor volwassenen waar je keer op keer klaarkomt. Speel de spelletjes met deze lesbo's en je komt zeker 5 keer achter elkaar. Seks tijdens alle uren Hier bij de thuissex centrale is altijd wel iemand die lekker wil sexen. De dames hier schakelen alleen in als ze geil zijn dus je belt nooit voor niets. Samen met een lekkere tiener of een hitsige milf klaar komen. In de ochtend, middag of avond er zit er altijd wel een met een lekker nat kutje.

Je mag ze alles vragen en ze zijn nooit te beroerd voor een lekkere pijpbeurt. Sex op de parkeerplaats Ik vind het zo lekker om buiten af te spreken. Ergens op een parkeerplaats waar we het op de motorkap van de auto doen. Ik buig voorover en jij steekt je harde pik lekker achterlangs in mijn sappige kutje.

Je mag me ook anaal nemen als je dat wil, mijn kontje staat al open. De tv dames zitten klaar heb je hun geile filmpjes al gezien? Ze gaan in het echt nog veel verder dat kunnen we niet op tv laten zien hoor.

En je kunt nu je geile gesprek opnemen en nog een keertje terug luisteren, hoe geil is dat. Is ze dan even niet aanwezig dan kun je gewoon nog een keertje klaar komen. De heetste meiden van dit moment hebben allemaal een filmpje gemaakt en daarin gaan ze heel ver. We kunnen helaas niet alles laten zien maar als je ze belt vertellen ze je er alles over. Elke nacht op tv vanaf 1 uur bij Sbs6 zie je de geilste meiden live.

Je mag ze vastbinden en hard van achter neuken. Of stop je pik diep achter in hun keel. Slikken slet, slik nu mijn geile warme zaad door. Als je niet luistert bind ik je vast en blinddoek ik je. Ik zal je met mijn pik in al je gaatjes neuken. Ze willen gewoon eens even proberen, hoe het nou is om mannen op zo'n sexlijn te ontmoeten.

Wijd jij ze in? Ze zijn nog zo kersvers dat je ze alles kunt leren. Vertel ze maar, wat ze moeten doen om een echte telefoonslet te zijn! SM Stiekem vind je het wel lekker om vernederd te worden he? Ok slaaf ga zitten en maak je broek los. Ik zal je ballen afknijpen en zet tepel klemmen. Geen gezeur, ik wil dat je me beft nu. Sneller, anders zal ik je straffen.

Je mag niet praten, ik beveel en jij volgt op. Als je heel goed luistert mag je klaarkomen anders niet! Touwen en tuigen en zwepen en leer. Durf jij naar binnen te gaan? Hier wachten ervaren meesteressen op je en ze weten precies tot hoever je kunt gaan. Kom geef je over, vertrouw ze maar Supersnel een date van je dromen vinden? Waarbij je helemaal los kan gaan en lekker kan spuiten? Speedy dating met meiden die willen. Er zijn er genoeg dus altijd wel iemand met wie het klikt. Bevalt ze niet, zapp dan gewoon door en vind je eigen geile sex date.

Snel seks Lekker even snel aan je trekken komen? Bij de 1on1 lijn liggen de sletjes voor het uitzoeken. Als ze niet bevalt druk je gewoon op de 9 en kom je zo weer in contact met een ander sletje. De dames vinden het niet erg als ze maar klaar kunnen komen. Lekker snel contact zonder poespas daar houden ze van. Spuit die kutjes maar goed vol schatje.

Snel seks en klaar! Hier in deze seks carrousel komen steeds de geilste meiden voorbij. Zit er iemand voor je bij ga dan direct prive met haar en leef je uit. Sommige zijn zo hitsig dat maakte je niet eerder mee. Laat je pijpen, neuk haar in haar kontje of spuit tussen haar tieten.

Alles kan en alles mag. Bevalt ze niet zap dan gauw verder naar het volgende geile sletje. Wil je die lekkere kont van haar tegen je aan? Met je handpalmen om haar borsten zodat je er lekker in kan knijpen terwijl je jezelf naar binnen stoot. Is doggystyle een standje waar t jij lekker snel op kan komen?

Vertel het onze meiden. Je wil alleen maar even lekker snel klaar komen, in je pauze, langs de snelweg of gewoon thuis voor je vrouw weer wakker wordt. Dan zit je hier goed, snelsex! Super snel maar zo geil en lekker dat je snel weer een keer wil. Ff snel tussendoor met een geile meid? Zet je auto aan de kant en bel ze.

Je krijgt er direct een aan de lijn en in no time heb jij het lekkerste orgasme dat je ooit had. De kinderen zijn naar school en hun man is aan het werken. Ze vervelen zich en willen de sleur doorbreken. De hele dag hebben ze tijd om na te denken wat ze met je willen doen. Ze zitten naast de telefoon te wachten tot je belt.

En nu leven ze zich helemaal uit. Had je vanmorgen nog zin in een negerin maar in late uurtjes liever een geile rooie dat kan! Er is volop aanbod in verschillende dames zodat jij wanneer je maar en zo vaak je maar wilt aan je trekken kunt komen. Hier op deze lijn alleen de beste kutjes voor de beste prijs.

Een lekker laag tarief met de black kutjes, tiener kutjes, rijpe kutten en sappige roze milf kutten. Maar ook gay en shemale kutten, voor elk wat wils. Wat een geiligheid vind je hier. Moeilijk kiezen uit al deze kutjes he, begin dan gewoon bij 1 en bel later terug voor de volgende. Je hebt telefoon hoertjes die keihard klaar komen. Zet je volume maar wat zachter want deze meiden gillen het echt uit als je ze klaar laat komen. Ze hebben de hele dag een nat slipje en kunnen niet wachten om in te schakelen en door jou genomen te worden.

Schaamteloos vingeren ze zichzelf en willen dat jij het afmaakt. Lik die klitjes, neuk die strakke kutjes, niet meer en niet minder. Ze willen nu hard genomen worden en volgespoten worden. Ze zijn er vaak in de avond als ze klaar zijn met school en iedereen slaapt. Deze meiden niet, net 18 en vol aan het experimenten met seks. Met elkaar, met dildos en met jonge jongens.

Maar liever nog met een rijpe ervaren kerel zoals jij. Bel ze snel, ze liggen op je te wachten. Trekken Deze meisjes kunnen als de beste aftrekken. Ze bewegen met hun slanke vingers precies op het juiste ritme op en neer om je harde kloppende paal. Ze kussen en likken je eikel en nemen je mee naar de zevende hemel. Ze vinden het heerlijk om lekker onder gespoten te worden, op hun borsten in hun gezicht en vragen niets terug.

Ze willen alleen je zaad, nat en warm. Trio neuken Dit is de enige echte trio lijn. Hier zitten twee dames live die jou gaan verwennen. Vaak zijn ze al bezig voor jij erbij komt, likken ze elkaars kutje en strelen ze elkaars borsten. Ze wachten met klaarkomen natuurlijk op jou want een geile vent erbij is wat ze willen. Trio neuken Twee dames, supergeil zijn met elkaar aan het spelen. Ze zoenen, strelen en vingeren.

Ze worden steeds geiler en ze liggen te kronkelen op hun bed. Ze missen iets, een harde vlezige lul die warm zaad over hun naakte lijven spuit. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en kronkelen samen om jouw harde pik heen. Niet vechten dames, er is genoeg, hij neukt jullie allebei. Geile amateur filmpjes waarin ze ver gaan. Desiree, Sophia, Karlijn en nog een paar van die hitsige meiden. Ze zitten iedere nacht ook live voor je klaar om lekker met je klaar te komen.

Bel ze snel live en geil! O ja en neem je gesprek op om nog een keer klaar te komen via hetzelfde nummer. Die meid is verboden terrein maar onze 18 plus meiden hebben ook lekkere meloenen.

Vol en rond en heerlijk stevig. Ze laten je overal aan zitten als je ze goed nat weet te maken. Onze tienermeiden zijn niet voor de poes en houden van een spannend avontuurtje met jou. Ook volle dames willen seks! Ze hebben heerlijk veel vlees om vast te pakken en willen graag genomen worden, lekker van achter terwijl je ballen tegen die dikke billen aan kletsen.

Of kom lekker klaar tussen die dikke grote tieten van ze. Spuit ze maar lekker onder en voel eens een echte vrouw. De vrouwen op deze lijn bellen gratis dus er zitten een heleboel geile chikies klaar om genomen te worden. Twee tieners die nu een harde pik willen, een lekkere rijpe dame die thuis niet genoeg krijgt en zelfs oma's die er nog wel pap van lusten.

Hier bij de 1on1 vind je ze in alle soorten en maten. Vrouwen in pak Classy ladies die overdag de scepter zwaaien op hun werk willen thuis graag onderdanig zijn en hard genomen worden. Ze gaan op hun knietjes in hun mantelpakje en pijpen je lul zoals je niet eerder gepijpt bent. Je mag ze helemaal onderspuiten, hun haar, gezicht en borsten. Of je laat ze doorslikken daar zijn ze ook gek op. Stoute meiden en strenge meesteressen zijn klaar om jou helemaal af te werken.

Als je wilt gaan ze op je gezicht zitten en verassen je met een warme golden shower. In hun latex pakjes komen die sappige tieten wel heel lekker uit.

Maar niet te gretig want dan gaan de handboeien om. Beleef je fantasie nu! Met kinky meiden en hun zweep. Zoveel geile meiden Je bent gewoon verschrikkelijk geil schat en de vrouwen hier begrijpen dat.

In bed met 4 oudere mannen. Oma gooit haar grote tieten weer eens in de uitverkoop. Stevige oma gooit alle remmen los bij het zwembad. GILF Sally verleid de schoonmaaksters tot een lesbisch trio.

Oma streept trio van haar bucketlist. Tamara laat haar oma kut keihard neuken. Jong knaapje leeft zich uit op bejaard sletje. Blonde GILF smikkelt van een jonge chorizo. Oma heeft een strak kutje voor haar leeftijd.

Fitte oma mee gelokt naar het parkje. Oma met haar behaarde en kletsnatte doos! Oma Fleur heeft een jonge tuinman met een grote slang. Bejaarde man neukt zijn jonge schoonmaakster. Wel discretie en hygiëne. Geen fakers en fotojagers. Ben verzorgde man gehuwd en loop al lang met Bi gevoelens, welke verzorgde man, koppel of transseksueel Shemale of Ladyboy wil mij teder en zacht inwijden.

Ik ben 35, slank, behaard en zeer hygienisch. Mijn foto is van vorig jaar toen ik me - als het geile sletje dat ik ben - volledig had geschoren. Ondertussen heb ik terug haar op de beentjes en een baard! Jij doet je broek uit, ik pijp jou. Als het klikt mag er in de toekomst misschien meer. Ik kan enkel ontvangen - Jou uiterlijk interesseert me niet, ik wil gewoon een lekkere lul kunnen zuigen.

Bibottom die op sekxgebied voor veel in is zoekt man, TV of TS voor geile sex. Mijn wens is om eens een trio te doen. Leeftijd vanaf 40 jaar tot 80 jaar, huidskleur en uiterlijk niet van belang, wel je lekkere harde lul.

Mijn stats 58 jaar, 1. Ik ben net boven 50 jaar, ik vindt het heel prettig om zich zo aan te bieden. Ik zoek dus een man tussen 48 jaar tot ongeveer 68 jaar, beetje dominant voor een duurzaam kontakt met respect voor elkaars wensen; Géén eenmalige dates, safe, discreet!

Ik kan door de weeks en 's avonds ontvangen.? Bel me na Niet mailen en geen SMS!!! Ik ben een bottom en geile gast die zich graag laat gebruiken. Helaas kan ik zelf niet ontvangen. Ik ben voor heel veel in. Geil er op als ik vernederd wordt en een gore boxer draag. Ik ben jij de persoon die mij wil en kan gebruiken? Ik kan overdag beter dan 's avonds. Ik ben een zeer gewillige bottom en zoek een top of meerdere tops die mij geregeld als sekssletje willen gebruiken. Ik geniet van een lekker harde lul in mijn mondje en kontje.

Dus liefst bij jou of op locatie Bel herkenbaar nummer, maar liefst SMS. Struise rijpe vent bear type van 55 jaar, 1m78 m, en 85 kg, zoekt jonge geile gewillige en zeer slanke boy 20 tot 30 jaar voor oraal en anaal gebruik. Antwerpen Man zoekt idem voor leuke sex. Hou ook van lingerie en speeltjes. Douchke als voorspel en daarna lekker op bed. Ik kan alleen ontvangen in drente hoogeveen bij mij thuis en hoop dat veel bisex en hetero jongens durven voor geil sexplezier met elkaar en hier geen schaamde kennen voor elkaars naakte lichamen en sex heel gezond en normaal vinden in hun leven van welke huidskleur of afkomst dan ook zeer welkom is.

Mailen alleen op ottenjohn16 gmail,com en sms op Hey, Ik ben Lena, en geil. Mijn leeftijd is 32 jaar en mijn stats zijn: Ik ben op zoek naar vanalles eigenlijk. Ik wil pijpen en gepijpt worden, strelen, likken, rimmen, aftrekken, neuken en geneukt worden, deepthroat, lichte sm, spuiten en slikken, noem maar op en ik wil het Ben gewoon ongelofelijk geil en voor alles in!!! Stuur mij een sms of bel me met een geil voorstel en wie weet laat ik jouw fantasie uitkomen!!!

Ik ben in voor pijpen, pijnslaaf, slik alles poep, bondage, enkel meester reageren!! Ik pijp heel graag en wil mijn pijpskills verbeteren. Leeftijd minder belangrijk, alleen discreet en verzorgd en liefst uit de buurt.

Je mag je zaad in mijn mondje spuiten waarna ik alles lekker doorslik. Ook facial kan en meerdere mannen mogen mij ook onderspuiten. Neem contact met mij op. Hoer die voor alles wat pervers, goor, bizar, extreem enz. De hoer wordt ook voor extreme sm aangeboden. Laat maar een voorstel. Ik kan wel verplaatsen. Supergroot en horny geile snor met lekker pijpbek wil twee tegelijk stellen dus Ook zoek ik kale kerels!

Bel me of spreek je telefoonnummer in voicemail! Ik bel je atijd terug! Bel bovenstaand nummer of voor België: Ik zoek dan ook dominante mensen, mannen , of koppels die mij kunnen ontvangen en onderwerpen aan hun meest perverse en kinky wensen en lusten. Ik ben zeer bdsm-minded en geil erop om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik.

Ik geil erop om zeer sadistisch aangepakt en vernederd te worden. Als pijp-e spermaslet hoop ik dan ook op een doorgedreven training in keelneuken onder dwang. Verder ben ik beschikbaar voor alles wat pervers en kinky is.

Ook plas en poep zoals het past voor een slavin van mijn soort die geilt op alle smerige vernederingen. Mail me voor meer info en foto's. Ik hoop op een vast contact. Ouderdom speelt hierbij geen rol.

Ik reken wel op grote hygiëne, betrouwbaarheid en discretie. Ik ben geen faker en zou graag hebben dat die mensen voor éénmaal nu eens niet reageren op dit zoekertje hete groetjes evy. Ik kan soms ontvangen thuis, meestal verplaatsen. Alleen meester of travestie welkom mail met voorstel. Ik ben een zuigteef van 40 jaar! Ik zoek mannen die graag neuken zeer diep, ik val op mannelijk type behaard is zeker welkom maar is geen must je kan me ook mailen naar: Bel met herkenbaar nummer of SMS of mail.

Ik zoek japanse chinese black boys. Ik hoor het graag. Lieve 69 jarige biman zoekt man nen die zich laten leegzuigen Géén vluggertjes Zwaar geschapen mannen welkom! Ik ben een zaadslet! Moet zaad in mijn mondje hebben en slik alles door!

Ik kan ontvangen in de regio Willebroek. Wil beslist géén SM of Soft contacten. Bel bovenstaand GSM nummer! Deze geile senor is wekelijks naakt in een sexcinema in Gent - Brussel en Antwerpen. Neuken en wegwezen in discretie. Ik zuig ook af, achteraan in de cinema middag, voormiddag.

Voor gelijk gestemde geile mannen in alle anonimiteit; Lekker neuken en klaarkomen of samen safe in de mond! Ook graag in Sauna's in Kortrijk e. Stuur een berichtje via SMS of bel met herkenbaar nummer. Ik ben een bottom en zoekt een meester. Alléén mij contacten per SMS!! Ik ben bijna 2 jaar singel, dus tijd om terug iemand te vinden. Bij deze zoek ik een leuke en geile fuckbuddy, leeftijd onbelangrijk.

Heb softe bi ervaring maar zoek discreet iemand met wie ik veel kan ontdekken op vaste basis. Wil zeker een grote lul pijpen en passioneel langdurig spelen, eventueel zachtjes geneukt worden. Een date zou eventueel een nacht van zondag op maandag kunnen of een maandag overdag. Mail om af te spreken. Ga zeker niet de eerste de beste pakken , dus reageer duidelijk met je stats, wat je wil doen en liefst een foto van je lul. Slanke biseks man voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijper man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Graag geen eenmalige date, safe, schoon, niet rokend, Maar pijp en trekwerk graag!!! Ben slanke man die op zoek is om op een rustige manier ontmaagd te worden. Ik heb wel een zeer nauw gaatje! Hygiëne en verzorging graag. Ik zie er jonger uit, slank donker blond, kort geschoren. Ik stuur foto op verzoek, Ik zie er best leuk uit: Welke oudere top kan er overdag discreet een onderdanig weinig bi-ervaren sexspeeltje ontvangen?

Krijg geregeld anale sex maar dit beperkt zicht tot speeltjes en verlang ernaar om een echte lul te ontvangen in mijn geile kont. Heb jij spullen om me te kleden als sletje? Hou je van controle en bondage? Ben zelf 32 jaar, 1m80 m, 17 cm, 73 kg! Hallo ik ben een man van Dominante travestie uit Eindhoven Carla, zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Discreet, Ik kan ontvangen.

Koppel mag ook welkom! Ik hoop toch op reactie's, u mag mij ook bellen of mailen. Ben bottom en op zoek naar top voor regelmatig contact. Ik ben voor alles te vinden. Heb al veel ervaring dus geen maagd meer. Meerdere kan ook graag eens gangbang! Ik ben volledig kaal , Slik graag sperma. Ik kan wel niet ontvangen Graag reactie via email beantwoord altijd!

Tot horens Groetjes van Alexander xxx. Ik wil terug leren pijpen, ik wil likken en eens geneukt worden. Rustig aan want het is allemaal nieuw, wel volledig intiem kaal geschoren en safe. Ik ben voor veel te vinden behalve plas en poep seks.

Lieve zachtaardige mannen zonder snor i of baard en zonder okselhaar. Ik ben op zoek naar volledig intiem geschoren w mannen en lekkere oliemassage te geven met happy end. Ik pijp ook een mij mag je ook aanraken geen probleem want ik sta ook naakt nat je. H hygiëne is belangrijk. Kan niet ontvangen maar kan wel komen. Uiterlijk ook onbelangrijk wel liefst regio Antwerpen-noord. Ik ben zelf ook volledig kaal intiem geschoren.

Leeftijd 29 jaar tot 57 jaar, je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook sms op whatsap om af te spreken?? Alles kan, niets moet, welke geile man hou ook van mannen sex? Ik heb er lang over gedaan, om voor mezelf toe te geven dat ik op mannen val.

Heb geprobeerd om met vrouwen gelukkig te worden. Maar ze weten niet echt mijn hart te raken. Durfde er ook niet echt voor uit te komen in mijn omgeving, maar achteraf reageren ze allemaal heel positief gelukkig.

Omdat ik het best lastig vind om iemand zo te vinden, probeer ik het eens via deze manier. Dus zoek jij een leuke lieve vrolijke gekke man om je leven mee te delen. Waag dan eens een gokje bij mij. Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar die zin heeft om een gewillige jonge man zijn strak gaatje te gebruiken. Heb graag een grote lul in mijn kontje. Ik ben 32 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel! Ik zoek een dominant.

Ik loop in lingerierokje, zie graag een man, student, opa of Aziaat. Wie komt mijn kut neuken en zijn zaad erin dumpen. Ik ben 35 jaar, 1m78 m, 85kg, en poppers in huis. Ik zal dan zéker terug bellen. Of bel voor belgie: Ik wil als zomer er is leuke dingen doen als het klikt. Ook een lieve man alleen is ook prima.

Ik hou van pijpen, en jou neuken! Ik kan niet verplaatsen. Ik hou ook klein kontje en grotere pik om zo te geil pijpen. Alléén Whatsapp,; 06 - NL. Ik woon in de Regio Nijmegen.

Ex-gedetineerde 53 jaar, 1. Dit voor sex en vriendschap. Ik ben voor alles in: Ervaren slanke top, intiem geschoren, ben van alles te vinden, draag soms lingerie, lieslaarzen, en neuk en spuit bare in kontje.

Ik heb zelf een rond kontje; Ik neuk en zuig, je mag rimmen, tepels zuigen; Draag soms een BH, gordel. Heb wel kleding en atributen. Bel me herkenbaar nummer. Géén SMS en Niet mailen!! Gehuwde man heeft éénmaal biseks meegemaakt en verlangt nu naar meer! De man van het koppeltje had net als mij een kleine lul 13cm en heeft mij er voor de eerste keer mee geneukt! Ik heb daar zo enorm dat ik mij graag door groter willen laten neuken of door vrouw met strapon kan ook! Ik ben bottom en laat me dus enkel neuken maar iemand pijpen kan zeker!

Afspreken zal vooral overdag in de week zijn en soms op kamer te Gent bv. Antwoord graag met looks of foto en wat meer uitleg over jezelf en hoe je mij verder zou inwijden ook triosex of meer kan.

Ouder kan tegen betaling. Ik kan vrij en discreet ontvangen. Bi, hetero, trav, gay, all nation. Ook in als gangbangbottomslet voor groep. Ik kan je op hotel ontvangen hier in Sint-Truiden.

Ik ben voor veel in! Maar geen sm of kinky!! Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel of SMS me eens xxx. Ik ben een geile bi pijpsletje van cm en 69kg met normaal postuur. Ik heb een gewillig kontje en mondje.

Ik ben een echte zaadslet. Ik zoek lekkere pikken om te verwennen. Hoe meer mannen hoe liever. Ben voor heel veel in. Ik wil graag contact met shekimmie. Ik hou van magere slanke boy met lange pik, strak kontje. Wie komt zijn paal in mijn zaadbek leeg schieten en geeft me het wittte goud. Ik heb poppers in huis.

Ik ben een beertje uit bouwjaar met sexervaring en zoek losse safesexdates met lekker intiem vrijen, strelen, likken, zoenen, tongen, pijpen, kussen, neuken. Mail met foto en voorstel.

Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen. Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom.

Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij! Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent! Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet.

Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!! Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar. Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten.

Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben.

Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar.

Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar. Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!! Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit! Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen.

Graag een voorstel per mailtje. Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade. Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen. Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz.

Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open. Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!!

Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren. Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken.

Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt.

Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven. Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis. Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd.

Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen. Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc. Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van. Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren. Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j.

Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan. Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel. Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde. Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers.

Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club! Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen!

Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan! Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan! Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex.

Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong. Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij.

Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken. Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond.

Je kan mij ook de nacht gebruiken. Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc.. Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact. Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten.

Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken. Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris.

Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex. Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken. Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen. Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage.

Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower. Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem.

Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i. Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos.

Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort! Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex.

Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7. Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont. Liefst gewijfde jongens of ladyboys.

Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks. Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen.

Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet. Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken! Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar. Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet.

Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower.

Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot.. Niet bellen wel sms'en of mms. Slanke biseks man , voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ook niet mailen a. Hallo, ik ben Bi bottom man, 44jaar. Indien je meer wenst kan dat besproken worden! Zelf hoef je niets te doen als je dat wenst PS: Géén pay dates, géén sm en géén car dates.

Ook geen fakers A. B dat ben ik ook niet! Ik ben 28 jaar, ik ben erg verlegen, want dit is mijn eerste keer en wil het dol graag eens doen!! Ik zoek een leuke man om af en toe een uurtje of soms langer plezier mee te beleven