Bungelende tieten oud maar geil

bungelende tieten oud maar geil

Maar toen gebeurde er iets vervelends: Haar gezicht betrok en ze vroeg, enigszins verlegen, hoe ze dit goed kon maken. Toen dacht ik, fuck it, ik probeer het gewoon. Ik legde mijn handen op haar borsten om te kijken hoe ze zou reageren. Ze kreeg een kleur, maar liet me begaan. Dat was voor mij het sein om haar borsten aan een wat beter onderzoek te onderwerpen.

Ik kneedde eerst haar linker- en toen haar rechterborst door haar shirt en BH heen. Ze liet me nog steeds begaan maar begon wel iets sneller te ademen. Doe je shirtje eens uit, zei ik.

Niet met de gordijnen open zei ze. Ik liet de luxaflex zakken en toen ik dat gedaan had trok ze haar t-shirt over haar hoofd heen uit. Ze ging weer zitten en keek me een beetje vragend aan. Haar tieten bolden een beetje uit boven een zwarte BH, afgezet met wat kant. Door de doorzichtige stof kon ik haar tepels zien. Doe je BH ook maar uit, zei ik. Ze draaide zich met haar rug naar mij toe zodat ik de sluiting kon losmaken.

Toen ik dat gedaan had deed ze de BH uit en zat met ontbloot bovenlijf naast mij op de bank. Haar borsten waren zwaar en hingen iets naar beneden. Grote, donkere tepels bekroonden dit geweldige paar, tepels die iets hard waren, van de kou of opwinding.

Ik begon opnieuw haar tieten te kneden. Ik pakte haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok er aan. Eerst zachtjes, maar toen wat harder. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok er nog wat harder aan en Fatima kreunde wat harder. Vind je het lekker, vroeg ze. Ja, zei ze, ietwat verlegen.

Ik vroeg of ze wel eens een vriendje had gehad. Ze had in Marokko op vakantie wel eens wat met een jongen gehad, zei ze. Ondertussen dat we het hierover hadden pakte ik haar borsten vast en liet ze weer los.

Daarna begon ik met vlakke hand op haar tepels te slaan. Weer eerst zacht en toen wat harder. En weer begon ze zachtjes te kreunen. Weer vroeg ik haar wat ze er van vond.

Lekker zei ze, je mag met best wat stevig aanpakken. Mijn pik, die ruimte zocht in mijn spijkerbroek groeide door die opmerking een heel stuk. Dat vond ik zo geil in vrouwen.

Mag ik je commanderen, vroeg ik. Ja zei ze, daar word ik opgewonden van. Ik besloot mijn toon te veranderen en zei op een wat barse toon. Dat deed ze gehoorzaam. Haar kont stak lekker naar achteren en haar dikke tieten hingen naar beneden en raakten bijna de grond.

Ik knielde achter haar en begon haar op haar kont te slaan. Ze protesteerde niet, maar begon weer wat sneller te ademen. Na een stel klappen verlegde ik mijn aandacht weer naar haar tieten en begon die wat op en neer te bewegen. Weer zocht ik haar nu harde tepels en trok daaraan. Ik ging bovenop haar kont zitten en taste met mijn handen tot ik haar twee borsten aan weerszijden van haar lichaam te pakken had.

Ik liet ze los en hoorde ze tegen elkaar aan kletsen. Daar werd ik behoorlijk geil van. Ik deed dat nog een paar keer. Ik ging naast haar zitten en sloeg nog een paar keer tegen haar borsten aan. Ik vond het opwindend om dat zo te zien. Kom op, zei ik streng, ik wil je naakt zien, Nu!! Even aarzelde ze maar toen ik naar de vaas wees , was de combinatie van haar schuldgevoel en geilheid voldoende om aan mijn eis te voldoen. Hou je hoofddoekje trouwens maar op zei ik.

Ze deed haar schoenen uit en stroopte haar strakke broek over haar heupen naar beneden. Daaronder droeg ze een klein zwart kanten slipje, wat vast prima stond in combinatie met haar BH. Alleen lag die al ergens op de grond. Wat een geweldig mooie vrouw om te zien. Fatima was iets mollig, maar ik hou daar wel van. Ze stond naakt voor me, heerlijke grote tieten en een ronde kont. Nu naast me en met haar kont naar me gericht. Ik wilde dat ik een fototoestel bij de hand had.

Wat een geil gezicht! Tussen haar billen zag je haar schaamlippen zitten en daarboven haar anus. Ik pakte haar billen vast en trok die wat uit elkaar zodat ik haar beter kon bekijken. Ik haalde mijn vinger over haar schaamlippen heen, die waren al behoorlijk vochtig en gleed door naar haar anus. Ik oefende wat druk uit met mijn vinger waarop voor de eerste keer iets van protest klonk. Als reactie gaf ik haar een paar harde klappen op haar kont.

Eerst links en daarna rechts. Dat smoorde het protest. Op haar billen waren al wat lichte rode vlekken te zien. Ik werd nog geiler en begon haar billen met mijn vlakke hand te bewerken. Fatima slaakte af en toe een kreetje van pijn maar dat wond mij alleen maar meer op. Na een stuk of twintig klappen waren haar binnen behoorlijk rood en begon mijn hand er ook pijn van te doen.

We gleed ik met mijn vingers naar haar schaamlippen toe en trok ze wat van elkaar. Ze waren lekker nat. Ik gleed met mijn vinger in haar kut en veegde daarna haar kutvocht een paar keer uit over haar anus.

Ze protesteerde niet meer. Opnieuw zette ik mijn vinger tegen haar anus aan en langzaam gleed ik er een stukje in. Haar kont voelde heerlijk strak aan. Ik stond op en dacht dat het nu een goed moment was om mij ook eens van mijn kleren te ontdoen. Mijn pik stond stevig omhoog en ik zag Fatima er naar kijken. Ik wil dat je me pijpt, zei ik. Ze knielde voor mij neer en keek me met haar donkere ogen aan.

Ik zag een mengeling van angst en geilheid in haar ogen. Ik werd erg geil toen ik naar beneden keek en haar grote tieten zag, de combinatie met het hoofddoekje was geweldig. Ik liet haar haar armen vouwen zodat haar tieten ondersteund werden en nog groter leken. Ze deed haar mond open en ietwat aarzelend liet ze mijn pik in haar mond toe. Eerst alleen de eikel maar niet lang daarna een stukje verder. Ze heeft nu wel voldoende kunnen wennen vind ik, dus ik begin voorzichtig te stoten in haar mond.

Daar schrikt ze van en verslikt zich een beetje. Als reactie pak ik haar rechtertepel en trek daar hard aan. Ze vermant zich en laat me steeds dieper toe in haar mond. Ik pak haar hoofddoek vast en begin haar in haar mond te neuken. Ik word steeds geiler en voel mijn zaad reeds opborrelen. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat. Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan.

Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van. Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan.

Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed. Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan. Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken. De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar.

Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk. In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen. Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft. Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan.

Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam. Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte.

Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar. Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door. Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen? Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven.

Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar. Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad. Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft. Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut.

Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje. Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste. Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond. Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen.

Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut. Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen. Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden. Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken.

Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut. Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave. Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje.

Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken. Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag. Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten.

Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen. Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme. Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje.

Oh Jan voorzichtig kreunde ze. Langzaam drukte ik tegen haar aarsje wetend dat als mijn paarse gezwollen eikel een maal binnen was de rest kinderspel was. Mijn eikel was zo gezwollen dat hij dikker als mijn stam was en hij was zo nat dat het eigenlijk vanzelf moest gaan.

Ik zag haar aars langzaam open gaan en ik drukte door. Ans kreunde en draaide met haar vette kont, ze greep naar haar kut en begon haar klit weer te bewerken. Dit was voor mij het sein dat ik door kon gaan en penetreerde haar diep, ik voelde haar sluitspier werken en knijpen om mijn stam. Langzaam begon ik te neuken. Ans trilde en schudde haar hoofd uit extase heen en weer terwijl ik haar langzaam neukte.

Het genot was zo hoog, deze vrouw waar ik zoveel jaren van gedroomd heb en me zo vaak stiekem op heb afgetrokken neukte ik nu diep ik maat vette trillende kont. Bij elke stoot golfde haar zachte vlees als watergolven over haar lichaam. Ik voelde onder mijn handen het zachte gewillige vlees van haar brede vette heupen. Haar kont leek wel 2x zo breed als wanneer ze stond, haar billen groot en rond voerden mij naar uiterste extase en ik spoot haar darmen vol met warm zaad.

Ans voelde me spuiten en greep mijn zak, ze wreef mijn ballen over haar klit en kreeg haar heerlijke orgasme en zakte languit in elkaar. Mijn pik zat gevangen tussen haar geile billen die ze met haar spieren heftig liet bewegen. Ik voelde een tweede orgasme komen en greep haar geile tieten en liet me orgasme opgewekt door haar knijpende vette billen volledig op komen en spoot voor de tweede keer maar nu tussen haar billen.

Langzaam liet ik mijn pik door haar diepe bilnaad door mijn zaad heen en weer glijden en genoot na. Wat een vrouw, wat een heerlijkheid, wat een geil losgeslagen geil beest was ze geworden. Ik ging op de bank zitten en trok haar op mijn schoot. Mijn nog steeds stijve pik drukte tegen haar vette schaamlippen en ik voelde haar heerlijke billen op mijn bovenbenen.

Haar gezwollen tepels rusten tegen mijn wang en ik zoog me vast aan die heerlijke tepel. Ze nam mijn hoofd in haar armen en zei: Zuig maar lekker Jan je geeft me zo’n heerlijk gevoel, en met haar andere hand speelde ze met haar andere tiet. Onder haar borsten zaten twee heerlijke dikke vetrollen die ik vol liefde streelde en kuste. Ik streelde haar heupen en billen en genoot van haar zachte huid en drukte mijn handen diep in haar vlees.

Er zat zoveel vrouw op mijn schoot en ik wilde haar alleen nog maar strelen en kussen. Uren zaten we zo te strelen en fluisterden lieve en geile woordje tegen elkaar. Met de afstand bediening startte ik de film weer en er kwam een vrouw bij op het scherm. Geboeid zat Ans te kijken hoe de twee vrouwen elkaar verwenden in allerlei standjes terwijl de man toe keek en af en toe zijn stijve pik in een mond of kut duwde. Ik voelde dat Ans opgewonden werd van die twee vrijende vrouwen en zag direct de mogelijkheden voor een trio.

Even later bond één van de vrouwen een kunstpik om en begon de andere te neuken terwijl de man haar in haar kont neukte. Kreunend ging Ans haar hand tussen haar benen en ze begon zachtjes te wrijven. Even later neukte de man een vrouw op z’n hondjes en de vrouw met de kunstpik naaide de man in zijn kont, Ans werd steeds geiler en begon heftig te wrijven. Ze spreidde haar benen en schoof net zo lang heen en weer tot mijn pik in haar vette kut floepte.

Toen kwam op het scherm een tweede man binnen en begon de vrouw die de man in zijn kont naaide in haar kont te neuken. Het was één grote neukpartij op het scherm en Ans zat bijna op haar hoogtepunt. Ze schoof als een wilde over mijn pik heen en weer en ik voelde de rollen vlees over mijn benen heen en weer schieten.

Toen de éne man de andere begon te pijpen ontplofte Ans in een wild orgasme en haar kut sappen dropen langs mijn stam en mijn zak uit haar vette gezwollen kut. Oh Jan wat geil was dat met die vrouwen, kreunde ze, en dat mannen elkaar pijpen wat een geil gezicht. Wie weet, zei ik misschien kunnen we zoiets ook wel eens beleven zei ik terwijl ik haar kuste.

Ze ging van mijn schoot en op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze keek geil naar mijn trillende zeiknatte pik en zei: Ik zal hem voor je schoonmaken, en begon mijn pik en zak heftig te likken. In de spiegel zag ik haar vette kont naar achter steken en haar natte opgezwollen schaamlippen die rood van alle orgasmen was.

Ze pakte haar grote memmen en perste die om mijn pik en wreef ze langzaam op en neer. Mijn pik was af en toe helemaal onzichtbaar terwijl ik toch 20 cm heb. Ik voelde het zachte warme vlees om mijn stam en over mijn eikel glijden. Langzaam ontstond er een glijbaan van geil tussen haar heerlijke vette tieten. Ze boog haar hoofd en elke keer als mijn eikel boven kwam nam ze hem in haar mond en likte en zoog er aan. Ik greep haar hoofd en duwde steeds dieper mijn pik in haar mond en plotseling hield ik haar hoofd neer en spoot haar mond vol warm geil zaad.

Ze zoog en likte mijn pik helemaal leeg en drukte me achterover op de bank. Ze kwam omhoog en perste haar goddelijke lichaam tegen me aan en begon me hartstochtelijk te tong zoenen. Ze had haar mond vol met zaad en deelde dat met mij. Onze tongen gleden gesmeerd door het zaad langs elkaar en speelden een geil liefdesspel. Uitgeteld lagen kussend en strelend op de bank.

Kom Ans, zei ik later, we gaan even wat shoppen. En even langs de seksshop wat speeltjes voor je kopen. Ik kleedde me aan en deed geen onderbroek aan zodat Ans onderweg nog even lekker met me kon spelen. In de kamer aangekomen stond Ans daar in volle glorie: Nylons, strakke rok en een colbertje zonder bloesje. Ik deed het colbertje wat open en zag haar geweldige grote witte bh er onder zitten waar haar grote memmen zich boven uit persten, zachtjes gleed mijn hand over die harde samengeperste tieten en ik genoot van het gevoel en de aanblik.

Ans greep direct in mijn kruis en voelde geen slip. MMM grijnsde ze geil”twee zielen één gedachte”en ze bukte diep voor over en ik zag dat ze geen slipje aan had.

Ik trok haar overeind en zei kussend”wat ben je toch een lekker geil wijf” Vol bewondering keek ik naar haar. Ze was een totaal andere vrouw geworden die wist dat ze een goddelijk lichaam had en begeerd werd door mannen. Ze bewoog met een sensuele uitstraling die ze nooit gehad had.

Als ze voorover bukte zag je de twee goddelijkste vette tieten boven haar bh trillen, en kon je net niet zien van achter dat ze geen slipje aan had.

Ze had ook alle rondingen overdadig op de juiste plaats zitten. Haar goddelijke trotse dikke billen bewogen geil op en neer onder haar strakke rok als ze liep en haar boezem slingerde als één harde massa heen en weer aan haar borstkas. We liepen door het plaatsje en doken een seksshop in. Ans keek haar ogen uit, dit had ze nog nooit gezien. Ik liet haar alle speeltjes zien en zei dat ze uit mocht zoeken wat ze leuk vond. Ans zocht een mooie geile dildo uit met een trillertje voor op de klit en toen ze verder keen zach ze de kunstpikken hangen.

Geboeid bekeek ze die en pakte er één die je om moest binden maar ook nog 20cm in de kut geplaatst werd. Als je de kunstpik heen en weer schoof in de houder dan neukte hij de kut waar hij inzat ook. Aan de binnenkant van de houder zat een bult die elektrisch kon trillen als je hem inschakelde en zij de klit van de draagster activeerde. Dit was het einde voor haar. Terwijl we samen geboeid naar de werking van dit geile apparaat stonden te kijken hoorde ik een stem die zei: Zo buurtjes gaan jullie wat leuks doen?

We keken om en daar stonden de mensen die naast ons een bungalow hadden gehuurd. Hij was een magere oudere man ongeveer 60 en zij was denk ik even oud.

Ik nam haar eens goed op en vond dat ze wel iets had. Ze had een mager smal bovenlijf maar een zwaar breed onderlijf. Ik grapte direct als antwoord: Dan kom vanavond maar langs. Ans keek me verschrikt aan maar de buurtjes liepen al lachend weg zo van ja hoor. Geil keek ik Ans aan en streelde haar billen onder haar rok en zei: Ik voelde haar sappen uit haar kut vloeien en dat het haar allemaal had opgewonden.

Ik pakte haar vast en nam haar mee naar een cabine waar je video’s kon bekijken. Ik sloot de deur liet mijn broek zakken, pakte haar op en liet haar natte vette kut over mijn pik zakken.

Hijgend en kreunend neukten we dat de stukken er afvlogen. Haar geile bh wreef in mijn gezicht en ik beet en zoog aan die harde punten. Kreunend kwamen we tegelijk klaar. Oh Jan wat geil om het overal te doen kreunde ze.

Ik pakte wat zakdoeken en terwijl ze wijdbeens voor me stond veegde ik haar druipende vette kut droog. Oh wat had ze toch een mooie vette kut, die schitterende dikke lippen en die geile gezwollen klit. Ik kon het niet laten en zakte op mijn knieën en begon haar kut leeg te zuigen en te likken.

Mijn tong flitste door haar hele kut en diep naar binnen. Ans trok met twee handen haar vette schaamlippen uit elkaar zodat ik diep in haar kut kon komen. Haar handen vlogen naar mijn hoofd en kwam ze kreunend tegen mijn mond klaar. Weer likte ik haar schoon en strompelend liep ze achter me aan naar de kassa.

Ik rekende af en we liepen naar de auto. Ik had steeds een stijve en had het gevoel dat alle vrouwen die we tegen kwamen naar mijn kruis keken. Veilig in de auto kwam ik weer wat bij. Half uurtje later in de bungalow ontdeed Ans zich van haar colbertje en haar rok. Prachtig stond ze daar in haar geile bh, jarretels, nylons en hoge hakken. Ze spreidde haar benen en bracht de kunstpik in haar kut en maakte de riempjes vast.

Trots liep ze naar de grote spiegel en bekeek zich zelf geil. Langzaam begon ze zich af te trekken met haar kunstpik en schakelde de ingebouwde vibrator in. Ik had inmiddels stiekem een camera neer gezet en alles opgenomen. Ik deed mijn kleren uit en drukte mijn pik tussen haar vette billen en gleed zo haar kontje in. Ik pakte haar hand van de kunstpik en legde die op haar borsten. Ans begon haar vette memmen te kneedden en ik begon haar af te trekken.

Ik voelde het andere eind van de kunstpik in haar kut heen en weer gaan en bij elke beweging kneep haar sluitspier zalig om mijn pik. Ik legde mijn andere hand op haar bolle zachte buik en trok het goddelijke lichaam stevig tegen mij aan. Mijn pik zat diep in haar kontje en mijn zak gleed langs haar geile vette dijen. Ik begon sneller te trekken tot ik een goed tempo had en neukte haar zo in twee heerlijke gaatjes. Gillend kwam Ans in een explosief orgasme en viel lang uit op de grond.

Ik lag boven op haar geile kont en neukte door tot mijn zaad zich een weg zocht in haar darmen. Jan wat doe je toch allemaal met me, kreunde ze: Lieve Ans jij wekt het in me op en laat me zo genieten van je goddelijke lichaam en je liefdes spel. We besloten even samen te gaan slapen en dan voor het eten een wandeling te maken. Ans wilde de kunstpik tijdens het slapen er in houden zodat ik achter haar moest gaan liggen met mijn pik tussen haar billen.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en streelde een heerlijke vette tiet en haar zachte bolle weke buik en viel in slaap. Tijdens de wandeling kwamen we de buren tegen, we praten wat en ik nodigde ze uit op de koffie. De buurman knipoogde tegen mij en nam graag de uitnodiging aan. Ze stelden zich voor als Riet en Kees. Tijdens het gesprek kon hij zijn ogen niet afhouden van Ans geile dikke tieten. Ook nu had ze alleen een bh onder haat colbertje aan en haar vette memmen puilden er boven uit.

Ik zag dat hij pratend met haar een stevige erectie kreeg. Ik nam de buurvrouw nog eens goed op en geilde op haar onderlichaam, haar billen waren dik en hingen iets. Van haar borsten kon ik niets zien, naar mijn idee moest ze hele kleintjes hebben want ik zag maar een kleine welving en dan ook nog erg laag.

Ze had wel een geile pijpmond met zwoele dikke lippen en mooie handen die ik graag om mijn pik wou zien. In ieder geval geilde ik wel op haar. We liepen verder en ik vertelde Ans dat Kees zijn ogen niet van haar goddelijke tieten af kon houden en met een stevige erectie verder liep. Ans lachte en zei: Ik had het ook gezien en ik denk als ik hem vanavond gek maak dat ik ook wel een lekkere kut kan likken.

Vroeg ik, Wil je dat graag? Ja zei Ans ik wil deze weken alles beleven wat ik op de dvd heb gezien. We liepen door naar de bungalow en gooiden direct alle kleren van ons af. Ans ging eten klaar maken en ik pakte mijn camera en filmde haar heerlijke vette lijf vanuit alle kanten.

Ik filmde haar billen als ze liep en haar schuddende tieten, ik filmde hoe ze mijn pik even verwende en diep in haar keel stak. Ik zette de camera in een hoek van de kamer van waar uit hij de hele kamer in beeld had hopend dat het vanavond lekker geil avondje zou worden. Voor mij was dit net zo nieuw als voor Ans. Ik deed een nieuwe dvd in de camera en stopt de afstand bediening onder een kussen van de bank.

Om acht uur kwamen Riet en Kees binnen. Ans had nu geen bh aan maar een laag uitgesneden strak shirt en een strak kort rokje. Wel had ze nylons aan met jarretels, maar ik verdenk haar er van dat ze geel slipje aan had. Kees kon zijn ogen niet van haar slingerende tieten afhouden en Ans voelde dat best, haar tepels wilden zich door de strakke stof naar buiten werken.

Riet droeg een half doorzichtig bloesje en ook een strak rokje zonder nylons. Door haar bloesje zag ik een forse bh maar de rondingen waren klein. Kees zat al snel met een behoorlijke erectie in zijn broek en Ans daagde hem steeds uit door vlak voor zijn gezicht te bukken zodat zijn gezicht bijna tegen haar tieten kwam en hij diep in haar geile decolleté kon kijken.

We praten wat over van alles toen Kees ineens schor vroeg of we het speeltje al getest hadden. Ik dacht nu heb ik je. Ik stond op schakelde de video in en startte de dvd van de opname die we vanmiddag hadden gemaakt.

Daar stond Ans op het scherm in haar ondergoed de kunstpik in haar vagina persend. Kees en Riet keken gespannen toe. In korte tijd zat Kees met zijn hand in zijn broek aan zijn pik te plukken en naar de dvd vorderde schoof Riet een hand onder haar rok.

Ans schoof op naast Kees en schoof haar hand in zijn broek. Snel zette ik de camera op opname want het feest was begonnen. Ik ging bij Riet zitten en haalde haar hand onder de rok vandaan opende mijn broek en legde die op mijn gezwollen pik. Riet kreunde van geiligheid toen mijn vingers haar natte kale kut begonnen te strelen. Ook zij had geen slipje aan. Ik zag dat Ans Kees zijn broek had uit gedaan en hen heerlijk aan het pijpen was terwijl Kees als een gek haar geile grote memmen ontblootte.

Ik deed Riet haar bloesje uit en haar rok en begon haar bh los te peuteren, het lukte. Stom verbazing keek ik wat daar letterlijk uit kwam rollen. Twee lange lege tieten met aan het eindballen met dikke vette tepels er op. Ze slingerden alle kanten op als ze bewoog. Ik greep ze met twee handen en drukte mijn gezicht er tussen en mijn fantasie sloeg op hol wat je met zulke lange tieten wel niet allemaal kon doen.

Ik zoog haar vette tepels en ze knorde van genot, ze klom op mijn schoot en liet zich meteen over mijn pik zakken en bereed me als een los geslagen amazone. In korte tijd kreeg ze wel vier orgasmen achtereen terwijl ik met haar platte lange memmen speelde.

...

Rimboe kinky massage rotterdambungelende tieten oud maar geil

Maar toen gebeurde er iets vervelends: Haar gezicht betrok en ze vroeg, enigszins verlegen, hoe ze dit goed kon maken. Toen dacht ik, fuck it, ik probeer het gewoon.

Ik legde mijn handen op haar borsten om te kijken hoe ze zou reageren. Ze kreeg een kleur, maar liet me begaan. Dat was voor mij het sein om haar borsten aan een wat beter onderzoek te onderwerpen. Ik kneedde eerst haar linker- en toen haar rechterborst door haar shirt en BH heen.

Ze liet me nog steeds begaan maar begon wel iets sneller te ademen. Doe je shirtje eens uit, zei ik. Niet met de gordijnen open zei ze. Ik liet de luxaflex zakken en toen ik dat gedaan had trok ze haar t-shirt over haar hoofd heen uit. Ze ging weer zitten en keek me een beetje vragend aan. Haar tieten bolden een beetje uit boven een zwarte BH, afgezet met wat kant. Door de doorzichtige stof kon ik haar tepels zien.

Doe je BH ook maar uit, zei ik. Ze draaide zich met haar rug naar mij toe zodat ik de sluiting kon losmaken. Toen ik dat gedaan had deed ze de BH uit en zat met ontbloot bovenlijf naast mij op de bank. Haar borsten waren zwaar en hingen iets naar beneden.

Grote, donkere tepels bekroonden dit geweldige paar, tepels die iets hard waren, van de kou of opwinding. Ik begon opnieuw haar tieten te kneden. Ik pakte haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok er aan. Eerst zachtjes, maar toen wat harder. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok er nog wat harder aan en Fatima kreunde wat harder. Vind je het lekker, vroeg ze. Ja, zei ze, ietwat verlegen. Ik vroeg of ze wel eens een vriendje had gehad.

Ze had in Marokko op vakantie wel eens wat met een jongen gehad, zei ze. Ondertussen dat we het hierover hadden pakte ik haar borsten vast en liet ze weer los. Daarna begon ik met vlakke hand op haar tepels te slaan. Weer eerst zacht en toen wat harder.

En weer begon ze zachtjes te kreunen. Weer vroeg ik haar wat ze er van vond. Lekker zei ze, je mag met best wat stevig aanpakken. Mijn pik, die ruimte zocht in mijn spijkerbroek groeide door die opmerking een heel stuk. Dat vond ik zo geil in vrouwen. Mag ik je commanderen, vroeg ik. Ja zei ze, daar word ik opgewonden van.

Ik besloot mijn toon te veranderen en zei op een wat barse toon. Dat deed ze gehoorzaam. Haar kont stak lekker naar achteren en haar dikke tieten hingen naar beneden en raakten bijna de grond. Ik knielde achter haar en begon haar op haar kont te slaan. Ze protesteerde niet, maar begon weer wat sneller te ademen. Na een stel klappen verlegde ik mijn aandacht weer naar haar tieten en begon die wat op en neer te bewegen. Weer zocht ik haar nu harde tepels en trok daaraan.

Ik ging bovenop haar kont zitten en taste met mijn handen tot ik haar twee borsten aan weerszijden van haar lichaam te pakken had. Ik liet ze los en hoorde ze tegen elkaar aan kletsen.

Daar werd ik behoorlijk geil van. Ik deed dat nog een paar keer. Ik ging naast haar zitten en sloeg nog een paar keer tegen haar borsten aan. Ik vond het opwindend om dat zo te zien. Kom op, zei ik streng, ik wil je naakt zien, Nu!! Even aarzelde ze maar toen ik naar de vaas wees , was de combinatie van haar schuldgevoel en geilheid voldoende om aan mijn eis te voldoen.

Hou je hoofddoekje trouwens maar op zei ik. Ze deed haar schoenen uit en stroopte haar strakke broek over haar heupen naar beneden. Daaronder droeg ze een klein zwart kanten slipje, wat vast prima stond in combinatie met haar BH. Alleen lag die al ergens op de grond. Wat een geweldig mooie vrouw om te zien. Fatima was iets mollig, maar ik hou daar wel van. Ze stond naakt voor me, heerlijke grote tieten en een ronde kont. Nu naast me en met haar kont naar me gericht. Ik wilde dat ik een fototoestel bij de hand had.

Wat een geil gezicht! Tussen haar billen zag je haar schaamlippen zitten en daarboven haar anus. Ik pakte haar billen vast en trok die wat uit elkaar zodat ik haar beter kon bekijken. Ik haalde mijn vinger over haar schaamlippen heen, die waren al behoorlijk vochtig en gleed door naar haar anus. Ik oefende wat druk uit met mijn vinger waarop voor de eerste keer iets van protest klonk. Als reactie gaf ik haar een paar harde klappen op haar kont.

Eerst links en daarna rechts. Dat smoorde het protest. Op haar billen waren al wat lichte rode vlekken te zien. Ik werd nog geiler en begon haar billen met mijn vlakke hand te bewerken. Fatima slaakte af en toe een kreetje van pijn maar dat wond mij alleen maar meer op. Na een stuk of twintig klappen waren haar binnen behoorlijk rood en begon mijn hand er ook pijn van te doen. We gleed ik met mijn vingers naar haar schaamlippen toe en trok ze wat van elkaar.

Ze waren lekker nat. Ik gleed met mijn vinger in haar kut en veegde daarna haar kutvocht een paar keer uit over haar anus.

Ze protesteerde niet meer. Opnieuw zette ik mijn vinger tegen haar anus aan en langzaam gleed ik er een stukje in. Haar kont voelde heerlijk strak aan.

Ik stond op en dacht dat het nu een goed moment was om mij ook eens van mijn kleren te ontdoen. Mijn pik stond stevig omhoog en ik zag Fatima er naar kijken. Ik wil dat je me pijpt, zei ik. Ze knielde voor mij neer en keek me met haar donkere ogen aan.

Ik zag een mengeling van angst en geilheid in haar ogen. Ik werd erg geil toen ik naar beneden keek en haar grote tieten zag, de combinatie met het hoofddoekje was geweldig. Ik liet haar haar armen vouwen zodat haar tieten ondersteund werden en nog groter leken. Ze deed haar mond open en ietwat aarzelend liet ze mijn pik in haar mond toe.

Eerst alleen de eikel maar niet lang daarna een stukje verder. Ze heeft nu wel voldoende kunnen wennen vind ik, dus ik begin voorzichtig te stoten in haar mond. Daar schrikt ze van en verslikt zich een beetje.

Als reactie pak ik haar rechtertepel en trek daar hard aan. Ze vermant zich en laat me steeds dieper toe in haar mond. Ik pak haar hoofddoek vast en begin haar in haar mond te neuken. Ik word steeds geiler en voel mijn zaad reeds opborrelen. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat. Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan. Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van. Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan.

Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed.

Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan. Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken.

De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar. Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk.

In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen.

Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft.

Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan. Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam. Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte. Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar.

Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door. Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen? Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven. Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar.

Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad. Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft. Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut.

Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje. Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste. Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond. Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen.

Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut. Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen. Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden.

Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken. Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut. Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave. Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje.

Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken. Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag. Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten. Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen.

Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme. Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje.

Oh Jan voorzichtig kreunde ze. Langzaam drukte ik tegen haar aarsje wetend dat als mijn paarse gezwollen eikel een maal binnen was de rest kinderspel was. Mijn eikel was zo gezwollen dat hij dikker als mijn stam was en hij was zo nat dat het eigenlijk vanzelf moest gaan. Ik zag haar aars langzaam open gaan en ik drukte door.

Ans kreunde en draaide met haar vette kont, ze greep naar haar kut en begon haar klit weer te bewerken. Dit was voor mij het sein dat ik door kon gaan en penetreerde haar diep, ik voelde haar sluitspier werken en knijpen om mijn stam. Langzaam begon ik te neuken. Ans trilde en schudde haar hoofd uit extase heen en weer terwijl ik haar langzaam neukte.

Het genot was zo hoog, deze vrouw waar ik zoveel jaren van gedroomd heb en me zo vaak stiekem op heb afgetrokken neukte ik nu diep ik maat vette trillende kont. Bij elke stoot golfde haar zachte vlees als watergolven over haar lichaam. Ik voelde onder mijn handen het zachte gewillige vlees van haar brede vette heupen. Haar kont leek wel 2x zo breed als wanneer ze stond, haar billen groot en rond voerden mij naar uiterste extase en ik spoot haar darmen vol met warm zaad.

Ans voelde me spuiten en greep mijn zak, ze wreef mijn ballen over haar klit en kreeg haar heerlijke orgasme en zakte languit in elkaar. Mijn pik zat gevangen tussen haar geile billen die ze met haar spieren heftig liet bewegen. Ik voelde een tweede orgasme komen en greep haar geile tieten en liet me orgasme opgewekt door haar knijpende vette billen volledig op komen en spoot voor de tweede keer maar nu tussen haar billen.

Langzaam liet ik mijn pik door haar diepe bilnaad door mijn zaad heen en weer glijden en genoot na. Wat een vrouw, wat een heerlijkheid, wat een geil losgeslagen geil beest was ze geworden.

Ik ging op de bank zitten en trok haar op mijn schoot. Mijn nog steeds stijve pik drukte tegen haar vette schaamlippen en ik voelde haar heerlijke billen op mijn bovenbenen. Haar gezwollen tepels rusten tegen mijn wang en ik zoog me vast aan die heerlijke tepel. Ze nam mijn hoofd in haar armen en zei: Zuig maar lekker Jan je geeft me zo’n heerlijk gevoel, en met haar andere hand speelde ze met haar andere tiet.

Onder haar borsten zaten twee heerlijke dikke vetrollen die ik vol liefde streelde en kuste. Ik streelde haar heupen en billen en genoot van haar zachte huid en drukte mijn handen diep in haar vlees. Er zat zoveel vrouw op mijn schoot en ik wilde haar alleen nog maar strelen en kussen.

Uren zaten we zo te strelen en fluisterden lieve en geile woordje tegen elkaar. Met de afstand bediening startte ik de film weer en er kwam een vrouw bij op het scherm. Geboeid zat Ans te kijken hoe de twee vrouwen elkaar verwenden in allerlei standjes terwijl de man toe keek en af en toe zijn stijve pik in een mond of kut duwde.

Ik voelde dat Ans opgewonden werd van die twee vrijende vrouwen en zag direct de mogelijkheden voor een trio.

Even later bond één van de vrouwen een kunstpik om en begon de andere te neuken terwijl de man haar in haar kont neukte. Kreunend ging Ans haar hand tussen haar benen en ze begon zachtjes te wrijven. Even later neukte de man een vrouw op z’n hondjes en de vrouw met de kunstpik naaide de man in zijn kont, Ans werd steeds geiler en begon heftig te wrijven.

Ze spreidde haar benen en schoof net zo lang heen en weer tot mijn pik in haar vette kut floepte. Toen kwam op het scherm een tweede man binnen en begon de vrouw die de man in zijn kont naaide in haar kont te neuken.

Het was één grote neukpartij op het scherm en Ans zat bijna op haar hoogtepunt. Ze schoof als een wilde over mijn pik heen en weer en ik voelde de rollen vlees over mijn benen heen en weer schieten. Toen de éne man de andere begon te pijpen ontplofte Ans in een wild orgasme en haar kut sappen dropen langs mijn stam en mijn zak uit haar vette gezwollen kut.

Oh Jan wat geil was dat met die vrouwen, kreunde ze, en dat mannen elkaar pijpen wat een geil gezicht. Wie weet, zei ik misschien kunnen we zoiets ook wel eens beleven zei ik terwijl ik haar kuste. Ze ging van mijn schoot en op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze keek geil naar mijn trillende zeiknatte pik en zei: Ik zal hem voor je schoonmaken, en begon mijn pik en zak heftig te likken.

In de spiegel zag ik haar vette kont naar achter steken en haar natte opgezwollen schaamlippen die rood van alle orgasmen was. Ze pakte haar grote memmen en perste die om mijn pik en wreef ze langzaam op en neer. Mijn pik was af en toe helemaal onzichtbaar terwijl ik toch 20 cm heb. Ik voelde het zachte warme vlees om mijn stam en over mijn eikel glijden.

Langzaam ontstond er een glijbaan van geil tussen haar heerlijke vette tieten. Ze boog haar hoofd en elke keer als mijn eikel boven kwam nam ze hem in haar mond en likte en zoog er aan. Ik greep haar hoofd en duwde steeds dieper mijn pik in haar mond en plotseling hield ik haar hoofd neer en spoot haar mond vol warm geil zaad. Ze zoog en likte mijn pik helemaal leeg en drukte me achterover op de bank.

Ze kwam omhoog en perste haar goddelijke lichaam tegen me aan en begon me hartstochtelijk te tong zoenen. Ze had haar mond vol met zaad en deelde dat met mij. Onze tongen gleden gesmeerd door het zaad langs elkaar en speelden een geil liefdesspel.

Uitgeteld lagen kussend en strelend op de bank. Kom Ans, zei ik later, we gaan even wat shoppen. En even langs de seksshop wat speeltjes voor je kopen. Ik kleedde me aan en deed geen onderbroek aan zodat Ans onderweg nog even lekker met me kon spelen. In de kamer aangekomen stond Ans daar in volle glorie: Nylons, strakke rok en een colbertje zonder bloesje. Ik deed het colbertje wat open en zag haar geweldige grote witte bh er onder zitten waar haar grote memmen zich boven uit persten, zachtjes gleed mijn hand over die harde samengeperste tieten en ik genoot van het gevoel en de aanblik.

Ans greep direct in mijn kruis en voelde geen slip. MMM grijnsde ze geil”twee zielen één gedachte”en ze bukte diep voor over en ik zag dat ze geen slipje aan had. Ik trok haar overeind en zei kussend”wat ben je toch een lekker geil wijf” Vol bewondering keek ik naar haar. Ze was een totaal andere vrouw geworden die wist dat ze een goddelijk lichaam had en begeerd werd door mannen.

Ze bewoog met een sensuele uitstraling die ze nooit gehad had. Als ze voorover bukte zag je de twee goddelijkste vette tieten boven haar bh trillen, en kon je net niet zien van achter dat ze geen slipje aan had.

Ze had ook alle rondingen overdadig op de juiste plaats zitten. Haar goddelijke trotse dikke billen bewogen geil op en neer onder haar strakke rok als ze liep en haar boezem slingerde als één harde massa heen en weer aan haar borstkas. We liepen door het plaatsje en doken een seksshop in. Ans keek haar ogen uit, dit had ze nog nooit gezien. Ik liet haar alle speeltjes zien en zei dat ze uit mocht zoeken wat ze leuk vond. Ans zocht een mooie geile dildo uit met een trillertje voor op de klit en toen ze verder keen zach ze de kunstpikken hangen.

Geboeid bekeek ze die en pakte er één die je om moest binden maar ook nog 20cm in de kut geplaatst werd. Als je de kunstpik heen en weer schoof in de houder dan neukte hij de kut waar hij inzat ook. Aan de binnenkant van de houder zat een bult die elektrisch kon trillen als je hem inschakelde en zij de klit van de draagster activeerde.

Dit was het einde voor haar. Terwijl we samen geboeid naar de werking van dit geile apparaat stonden te kijken hoorde ik een stem die zei: Zo buurtjes gaan jullie wat leuks doen? We keken om en daar stonden de mensen die naast ons een bungalow hadden gehuurd. Hij was een magere oudere man ongeveer 60 en zij was denk ik even oud.

Ik nam haar eens goed op en vond dat ze wel iets had. Ze had een mager smal bovenlijf maar een zwaar breed onderlijf.

Ik grapte direct als antwoord: Dan kom vanavond maar langs. Ans keek me verschrikt aan maar de buurtjes liepen al lachend weg zo van ja hoor. Geil keek ik Ans aan en streelde haar billen onder haar rok en zei: Ik voelde haar sappen uit haar kut vloeien en dat het haar allemaal had opgewonden. Ik pakte haar vast en nam haar mee naar een cabine waar je video’s kon bekijken.

Ik sloot de deur liet mijn broek zakken, pakte haar op en liet haar natte vette kut over mijn pik zakken. Hijgend en kreunend neukten we dat de stukken er afvlogen. Haar geile bh wreef in mijn gezicht en ik beet en zoog aan die harde punten. Kreunend kwamen we tegelijk klaar. Oh Jan wat geil om het overal te doen kreunde ze.

Ik pakte wat zakdoeken en terwijl ze wijdbeens voor me stond veegde ik haar druipende vette kut droog. Oh wat had ze toch een mooie vette kut, die schitterende dikke lippen en die geile gezwollen klit.

Ik kon het niet laten en zakte op mijn knieën en begon haar kut leeg te zuigen en te likken. Mijn tong flitste door haar hele kut en diep naar binnen. Ans trok met twee handen haar vette schaamlippen uit elkaar zodat ik diep in haar kut kon komen.

Haar handen vlogen naar mijn hoofd en kwam ze kreunend tegen mijn mond klaar. Weer likte ik haar schoon en strompelend liep ze achter me aan naar de kassa. Ik rekende af en we liepen naar de auto. Ik had steeds een stijve en had het gevoel dat alle vrouwen die we tegen kwamen naar mijn kruis keken.

Veilig in de auto kwam ik weer wat bij. Half uurtje later in de bungalow ontdeed Ans zich van haar colbertje en haar rok. Prachtig stond ze daar in haar geile bh, jarretels, nylons en hoge hakken.

Ze spreidde haar benen en bracht de kunstpik in haar kut en maakte de riempjes vast. Trots liep ze naar de grote spiegel en bekeek zich zelf geil.

Langzaam begon ze zich af te trekken met haar kunstpik en schakelde de ingebouwde vibrator in. Ik had inmiddels stiekem een camera neer gezet en alles opgenomen. Ik deed mijn kleren uit en drukte mijn pik tussen haar vette billen en gleed zo haar kontje in. Ik pakte haar hand van de kunstpik en legde die op haar borsten. Ans begon haar vette memmen te kneedden en ik begon haar af te trekken. Ik voelde het andere eind van de kunstpik in haar kut heen en weer gaan en bij elke beweging kneep haar sluitspier zalig om mijn pik.

Ik legde mijn andere hand op haar bolle zachte buik en trok het goddelijke lichaam stevig tegen mij aan. Mijn pik zat diep in haar kontje en mijn zak gleed langs haar geile vette dijen. Ik begon sneller te trekken tot ik een goed tempo had en neukte haar zo in twee heerlijke gaatjes. Gillend kwam Ans in een explosief orgasme en viel lang uit op de grond. Ik lag boven op haar geile kont en neukte door tot mijn zaad zich een weg zocht in haar darmen.

Jan wat doe je toch allemaal met me, kreunde ze: Lieve Ans jij wekt het in me op en laat me zo genieten van je goddelijke lichaam en je liefdes spel.

We besloten even samen te gaan slapen en dan voor het eten een wandeling te maken. Ans wilde de kunstpik tijdens het slapen er in houden zodat ik achter haar moest gaan liggen met mijn pik tussen haar billen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en streelde een heerlijke vette tiet en haar zachte bolle weke buik en viel in slaap.

Tijdens de wandeling kwamen we de buren tegen, we praten wat en ik nodigde ze uit op de koffie. De buurman knipoogde tegen mij en nam graag de uitnodiging aan. Ze stelden zich voor als Riet en Kees. Tijdens het gesprek kon hij zijn ogen niet afhouden van Ans geile dikke tieten.

Ook nu had ze alleen een bh onder haat colbertje aan en haar vette memmen puilden er boven uit. Ik zag dat hij pratend met haar een stevige erectie kreeg. Ik nam de buurvrouw nog eens goed op en geilde op haar onderlichaam, haar billen waren dik en hingen iets. Van haar borsten kon ik niets zien, naar mijn idee moest ze hele kleintjes hebben want ik zag maar een kleine welving en dan ook nog erg laag.

Ze had wel een geile pijpmond met zwoele dikke lippen en mooie handen die ik graag om mijn pik wou zien. In ieder geval geilde ik wel op haar. We liepen verder en ik vertelde Ans dat Kees zijn ogen niet van haar goddelijke tieten af kon houden en met een stevige erectie verder liep.

Ans lachte en zei: Ik had het ook gezien en ik denk als ik hem vanavond gek maak dat ik ook wel een lekkere kut kan likken. Vroeg ik, Wil je dat graag? Ja zei Ans ik wil deze weken alles beleven wat ik op de dvd heb gezien. We liepen door naar de bungalow en gooiden direct alle kleren van ons af. Ans ging eten klaar maken en ik pakte mijn camera en filmde haar heerlijke vette lijf vanuit alle kanten. Ik filmde haar billen als ze liep en haar schuddende tieten, ik filmde hoe ze mijn pik even verwende en diep in haar keel stak.

Ik zette de camera in een hoek van de kamer van waar uit hij de hele kamer in beeld had hopend dat het vanavond lekker geil avondje zou worden. Voor mij was dit net zo nieuw als voor Ans. Ik deed een nieuwe dvd in de camera en stopt de afstand bediening onder een kussen van de bank. Om acht uur kwamen Riet en Kees binnen.

Ans had nu geen bh aan maar een laag uitgesneden strak shirt en een strak kort rokje. Wel had ze nylons aan met jarretels, maar ik verdenk haar er van dat ze geel slipje aan had. Kees kon zijn ogen niet van haar slingerende tieten afhouden en Ans voelde dat best, haar tepels wilden zich door de strakke stof naar buiten werken. Riet droeg een half doorzichtig bloesje en ook een strak rokje zonder nylons.

Door haar bloesje zag ik een forse bh maar de rondingen waren klein. Kees zat al snel met een behoorlijke erectie in zijn broek en Ans daagde hem steeds uit door vlak voor zijn gezicht te bukken zodat zijn gezicht bijna tegen haar tieten kwam en hij diep in haar geile decolleté kon kijken. We praten wat over van alles toen Kees ineens schor vroeg of we het speeltje al getest hadden.

Ik dacht nu heb ik je. Ik stond op schakelde de video in en startte de dvd van de opname die we vanmiddag hadden gemaakt. Daar stond Ans op het scherm in haar ondergoed de kunstpik in haar vagina persend. Kees en Riet keken gespannen toe. In korte tijd zat Kees met zijn hand in zijn broek aan zijn pik te plukken en naar de dvd vorderde schoof Riet een hand onder haar rok. Ans schoof op naast Kees en schoof haar hand in zijn broek.

Snel zette ik de camera op opname want het feest was begonnen. Ik ging bij Riet zitten en haalde haar hand onder de rok vandaan opende mijn broek en legde die op mijn gezwollen pik.

Riet kreunde van geiligheid toen mijn vingers haar natte kale kut begonnen te strelen. Ook zij had geen slipje aan. Ik zag dat Ans Kees zijn broek had uit gedaan en hen heerlijk aan het pijpen was terwijl Kees als een gek haar geile grote memmen ontblootte. Ik deed Riet haar bloesje uit en haar rok en begon haar bh los te peuteren, het lukte.

Stom verbazing keek ik wat daar letterlijk uit kwam rollen. Twee lange lege tieten met aan het eindballen met dikke vette tepels er op. Ze slingerden alle kanten op als ze bewoog. Ik greep ze met twee handen en drukte mijn gezicht er tussen en mijn fantasie sloeg op hol wat je met zulke lange tieten wel niet allemaal kon doen.

Ik zoog haar vette tepels en ze knorde van genot, ze klom op mijn schoot en liet zich meteen over mijn pik zakken en bereed me als een los geslagen amazone. In korte tijd kreeg ze wel vier orgasmen achtereen terwijl ik met haar platte lange memmen speelde.

...

Clara krijgt een pak rammel van Jordi in de badkamer. Blonde MILF trekt en neukt puber in bad. Geile MILF drukt hebberig een jonge lul in haar kutje. Rijpe huisvrouw neukt een puber pik. Zwarte mama heeft de touwtjes stevig in handen. Mooie mama treft een jonge boef in haar dochters bed.

Geile moeder gepenetreerd door jong pikje. Dat is mijn spons. Jonge Jordi geeft rijpe Emma een pak rammel met zijn grote lul. Porno huisvrouw krijgt onverwachts bezoek van stiefzoon.

Mama gaat met zoon in bad. Rijpe moeder vergrijpt zich aan een jonge knul. Jordi betrapt zijn moeder en tante samen in bed. Ik zal het heus niet aan je vader vertellen. Rub and Tug Tub. En , ging ze verder Je keek zelfs met een verrekijker naar me.

Blozend boog ik mijn hoofd naar beneden en zei zacht: Dat komt omdat ik je zo mooi en opwindend vindt. Vragend keek ze me aan. Hoe bedoel je dat? Ik keek haar aan en dacht nou ja dan de waarheid maar en vertelde: Ik vind je zo mooi en opwindend dat ik alle dagen naar je moest kijken en elke nacht over je fantaseerde en me regelmatig dromend van jou aftrok.

Ik staarde haar verwonderd aan want ze was tot voor 5 jaar getrouwd geweest. Weet je dat niet Ans? Ze keek me een beetje hulpeloos aan en zei: Wat weet je dan wel van seks? Vroeg ik haar en voelde mijn lul strak in mijn broek. Het zal toch niet dat ze nooit seks had gehad? Ik wist dat ze geen kinderen had. Ans bloosde wat en fluisterde: Ik greep haar hand en zei: Ans wij moeten eens open praten want ik heb het gevoel dat je heel veel hebt gemist in je leven, en als je wilt zal ik je er alles over vertellen.

Vertel eens eerlijk Ans, had jij met Jan wel seks? Ans keek me aan en begon langzaam te vertellen dat in de eerste vier jaren van haar huwelijk Jan haar één keer in de maand op haar rug legde haar nachtjapon omhoog trok tot haar middel en haar onderbroekje uitdeed en vervolgens zo snel mogelijk zijn zaad in haar loosde. Na die 4 jaar had hij haar nooit meer aangeraakt. Ans vroeg ik haar, heb je dan ook nooit jezelf bevredigd?

Nee zei Ans wat is dat dan? Ik dacht na, dit was onvoorstelbaar zo een heerlijke wulpse vrouw heeft zelfs nog nooit een orgasme gehad. Ans kijk me eens aan, zei ik en ze keek me verdrietig aan. Meisje ging ik verder mag ik je eens het genot leren kennen je van eigen lichaam te genieten en wat je al die jaren hebt gemist? Ben ik daar al niet veel te oud voor? Nee Ans, maar elke dag dat je er mee wacht is verloren tijd.

Jan zei ze zachtjes, ik vertrouw jou, vertel me maar alles. Ik zette haar in een luie ligstoel en ging naast haar zitten en begon te vertellen.

Weet je Ans, seks is meer dan een penetratie, het is het gezamenlijk genieten van je eigen lichaam en van het lichaam van je partner, Je hebt een geweldig mooi lichaam en je moet er trots op zijn. Ik vertelde haar alles over het intense genieten van twee mensen die elkaar willen laten genieten van alles wat ze hebben, over strelen kussen en kijken naar elkaar. Tijdens mijn verhaal zag ik haar opwinding opkomen en toenemen en haar tepels zwollen in haar badpak. Toen ik klaar was met mijn verhaal had ik een gigantische erectie en mijn zwembroek moest drijfnat van mijn geil zijn.

Jan wat is dan aftrekken? Ik vertelde dat een man zich klaar kon maken door met zijn hand om zijn pik heen en weer te gaan, en tegelijk stond ik op en deed mijn zwembroek uit en begon mijn op springen staande pik af te trekken. Ans keek vol verbazing naar mijn pik en riep Oh Jan wat is hij groot en nat. Ik zei haar voel maar eens. Voorzichtig stak ze haar hand uit en begon mijn pik te strelen, ik sidderde van genot, hier had ik zo lang op gewacht. Ze streelde mijn ballen en begon mijn trekkende beweging over te nemen.

Schokkend en kreunend spoot ik mijn zaad over haar zwempak ter hoogte van haar borsten, ik zag wat zaad weg glijden tussen haar borsten en keen naar haar gezicht. Ze lachte naar me en vroeg of ik dat vroeger altijd deed als ik naar haar keek. Ja Ans maar nu is het nog fijner zei ik. Ik pakte haar hand en vertelde dat ik nu haar zou leren hoe zij ook dat heerlijke gevoel zou krijgen.

Ik nam haar mee naar de slaapkamer en zei haar het zwempak uit te doen. Schuchter en verlegen kleedde zij zich uit en toen ze daar naakt stond bewonderde ik haar heerlijke lichaam.

Haar grote zware borsten hingen over haar maag tot haar navel en de tepels waren dieprood en gezwollen, haar tepelhoven waren als kleine borstjes gezwollen en staken wel 1 cm buiten haar borsten uit. Haar buik was vol en bol zonder uitgezakt te zijn. Haar heupen breed en rond en gingen over in een paar heerlijke volle zacht bovenbenen waar haar brede bolle schaamlippen zich een weg doorheen baanden. Ze had een klein beetje haar boven haar kut maar de dikke schaamlippen waren heerlijk glad.

Ik trok haar voor een grote wand spiegel en vertelde haar te lijken naar haar goddelijke lichaam en ondertussen het te strelen. Ik pakte haar hand legde die op haar borst en streelde haar. Zachtjes kreunend en in de spiegel kijkend begon ze haar borsten te strelen en te kneden. Ik fluisterde haar kijk en voel laat je lichaam genieten van je eigen strelingen. Haar vingers speelden met haar dikke tepels en ze kreunde vol genot.

Langzaam zakten haar handen af naar haar buik en ze streelde haar buik en dijen, haar borsten gleden als puddingen over haar armen heen en weer en ik genoot van het aanzicht. Jan streel me ook fluisterde ze hartstochtelijk. Ik ging naakt achter haar staan en streelde de haar volle ronde schouders, haar heerlijke zachte bovenarmen, haar grote tieten die al onder haar oksels begonnen, ze vloeiden door mijn handen en ik kneep en trok zachtjes aan haar tepels.

Mijn stijve natte pik gleed tussen haar billen en ik kreunde van genot, Ik keek in de spiegel hoe langzamerhand haar handen tussen haar benen verdwenen en ze zich daar begon te strelen. Ik trok haar op bed en legde haar op haar rug, spreidde haar heerlijke zachte dijen en begeleide haar hand over haar kutje. Ik drukte een vinger van haar in haar spleet en wreef die voorzichtig op en neer. Oh Jan wat heerlijk kreunde ze. Ik spreidde haar benen wat verder en pakte haar hand en stak haar wijsvinger in mijn mond om die goed nat te maken.

Ik legde de vinger terug in haar kutje en vertelde haar dat daar een knobbeltje zat wat ze moest gaan strelen. Haar vingers gingen steeds sneller door haar kutje heen en weer en ze begon steeds harder te kreunen.

Ik zoog me vast aan een tepels en streelde haar heerlijke tieten vol overgave. Jan Jan Jan gilde ze en trillend en schuddend kneep ze haar benen tegen elkaar met haar hand er nog tussen. Haar eerste orgasme was geweldig. Ze wreef haar benen stijf tegen elkaar geknepen langs elkaar en kwam gillend in haar tweede orgasme. Snikkend lag ze bij te komen. Ik kuste de tranen van haar gezicht en streelde haar hoofd. Oh Jan wat fijn was dat, snikte ze en greep mijn hoofd om me met een kus te bedanken.

Ik kuste haar terug en in no time lagen we intens tegen elkaar te tongzoenen. Ze wreef haar weelderige lichaam tegen me aan en pakte mijn billen en drukte me stijf tegen haar aan Ik pakte haar volle bolle billen en streelde haar rug en billen vol genot. Mijn gezwollen pik wreef langs haar bolle buik en genoot van haar zachte weke vlees wat hen helemaal omvatte. Oh Jan wat heerlijk was dat zei Ans en kroop helemaal bij me weg.

Na 15 minuten draaide ik haar op haar buik en begon teder haar rug te strelen, haar grote tieten staken links en rechts onder haar lichaam uit. Ik streelde haar zachte ronde schouders, onder haar oksels en de zijkanten van haar tieten en langzaam gleden mijn handen naar die heerlijk volle bolle billen.

Ik kneedde ze teder en kuste haar overal, het was zo heerlijk die vette billen onder mijn handen en het zachte vlees te kneedden en te likken. Toen draaide ik haar om en begon de voorkant te strelen en te kussen.

Zachtjes knabbelde ik aan haar gezwollen tepels en liet de gigantische tieten door mijn handen glijden. Ik streelde en kuste haar bolle zachte buik en drukte mijn gezicht diep in het zachte vlees. Ik streelde haar zachte weke dijen en deed haar benen uit elkaar.

Kussend en strelend verdween mijn hoofd tussen haar benen en meteen klemde ze haar benen tegen elkaar. Jan wat doe je nu? Ik vertelde haar zich helemaal aan mij over te geven want ik ging haar daar eens heerlijk verwennen.

Ze spreidde haar benen weer en ik had vol uitzicht op een heerlijke dikke gezwollen kut. Haar sappen dropen tussen de twee dikke buitenste schaamlippen door naar haar billen.

Ik kuste haar vette lippen en ze kreunde van genot, zachtjes strelend en kussend opende ik de twee vette wallen en daar kwamen een paar ander goed doorbloede binnenste schaamlippen naar buiten. Ik nam ze in mijn mond en zoog en likte, haar sappen smaakten heerlijk en ik perste langzaam mijn tong naar binnen, Oh Jan Oh Jan wat heerlijk kreunde Ans. Ik zag haar klit uitgroeien tot een klein pikje en likte hem af en toe. Elke keer als mijn tong haar klitje raakte kreunde ze en haar lichaam schokte.

Steeds vaker ging mijn tong over haar klitje en het kreunen en schokken nam toe. Zachtjes bracht ik een vinger naar binnen en haar lichaam kronkelde van genot.

Strelend likkend en met mijn vinger diep in haar vagina bracht ik haar tot een geweldig orgasme en voelde haar handen op mijn hoof die mijn gezicht tegen haar natte vette kut geperst hielden en haar vette dijen die mijn hoofd helemaal inklemden.

Kreunend en schuddend kreeg ze meerdere orgasmen achtereen en viel toen weer snikkend languit. Ik ging naast haar liggen en kuste haar en streelde haar hele lichaam vol tederheid. Helemaal uitgeput viel ze in mijn armen in slaap en binnen 5 minuten sliep ik ook.

Ik werd wakker door een heerlijk gevoel in mijn pik en keek naar beneden, Ans zat op haar knieën en streelde mijn ballen en mijn pik. Ze zag dat ik wakker was en vertelde me dat ze mijn pik zo mooi vond en streelde mijn stam en drukte kusjes op mijn pik en mijn ballen.

Ik keek naar haar zoals ze daar zat op haar knieën. Haar grote memmenlagen op het bed en haar bolle buik hing heerlijk naar beneden. Haar bolle kont stak lekker naar achter en het liefst zou ik mijn pik achterlangs in haar steken en die dikke hangende memmen ik mijn handen nemen maar daar was het nog te vroeg voor, ik streelde haar zachte rug en billen. Ik vertelde haar nu dat ik haar zou leren dat ze ook zich zelf kon bevredigen als ik in haar zat.

Ik ging zo liggen dat ik wijdbeens voor de spiegel op bed lag en vertelde haar met haar kont naar me toe zich op haar knielen over mijn pik te laten zakken dan kon ze in de spiegel mijn pik in haar geile kut zien glijden en tegelijk zien hoe ze zelf haat klit bewerkte, langzaam liet ze zich zakken over mijn pik en kreunde: Oh wat heerlijk Oh wat vol is dat Jan, ze keek in de spiegel en ik kon langs haar heen ook alles in de spiegel zien.

Langzaam zag ze mijn staaf in haat natte vette kut glijden en haar klitje was duidelijk zichtbaar. Oh wat heerlijk wat is hij groot, kreunde Ans. Terwijl ik haar brede heupen streelde en haar dikke billen ging ze mijn pik heftig berijden en met haar vingers haar kut en klit strelen.

Oh Jan wat geil is dit wat een mooi geil gezicht gilde ze en reed steeds sneller op mijn pik en kijkend in de spiegel.

Haar vette billen en heupen golfden door haar bewegingen als golven tegen de branding en ik kon het bijna niet meer houden. Ze greep mijn zak en perste mijn pik zo diep mogelijk in haar kut en kwam draaiend en schudden met haar geweldige onderlichaam klaar over mijn pik. Direct begon ik als een gek in haar te spuiten en als of er nooit een eind aan kwam. Gillend kreeg ze door mijn spuiten het volgende orgasme en zakte helemaal in elkaar over mijn lichaam.

Strelend lagen we heerlijk na te genieten op het bed. Jan zei Ans, ik wil de hele vakantie naakt met je doorbrengen en je moet me alles leren. Graag Ans antwoordde ik, en kuste haar liefdevol. Middags zwommen we samen heerlijk naakt en streelden elkaar onderwater en toen we weer op ons terras zaten vroeg Ans. Jan vertel me meer over wat je vroeger fantseerde over me als je naar me keek. Ik vertelde hoe ik fantaseerde over hoe ze in haar ondergoed er uit zou zien met nylons en over haar vleeskleurige korset wat me zo op wond.

Ze sprong overeind en vloog naar binnen. Haar borsten puilden er boven uit en haar billen kon ze met moeite er in houden. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat. Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan. Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van. Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan. Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed.

Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan.

Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken. De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar.

Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk. In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen.

Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft. Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan. Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam. Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte.

Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar. Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door.

Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen? Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven.

Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar. Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad. Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft.

Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut.

Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje. Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste.

Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond. Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen. Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut. Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen. Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden.

Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken. Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut. Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave.

Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje. Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken.

Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag. Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten. Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen.

Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme. Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje. Oh Jan voorzichtig kreunde ze.

Langzaam drukte ik tegen haar aarsje wetend dat als mijn paarse gezwollen eikel een maal binnen was de rest kinderspel was. Mijn eikel was zo gezwollen dat hij dikker als mijn stam was en hij was zo nat dat het eigenlijk vanzelf moest gaan.

Ik zag haar aars langzaam open gaan en ik drukte door. Ans kreunde en draaide met haar vette kont, ze greep naar haar kut en begon haar klit weer te bewerken. Dit was voor mij het sein dat ik door kon gaan en penetreerde haar diep, ik voelde haar sluitspier werken en knijpen om mijn stam. Langzaam begon ik te neuken. Ans trilde en schudde haar hoofd uit extase heen en weer terwijl ik haar langzaam neukte. Het genot was zo hoog, deze vrouw waar ik zoveel jaren van gedroomd heb en me zo vaak stiekem op heb afgetrokken neukte ik nu diep ik maat vette trillende kont.

Bij elke stoot golfde haar zachte vlees als watergolven over haar lichaam. Ik voelde onder mijn handen het zachte gewillige vlees van haar brede vette heupen.

Haar kont leek wel 2x zo breed als wanneer ze stond, haar billen groot en rond voerden mij naar uiterste extase en ik spoot haar darmen vol met warm zaad. Ans voelde me spuiten en greep mijn zak, ze wreef mijn ballen over haar klit en kreeg haar heerlijke orgasme en zakte languit in elkaar. Mijn pik zat gevangen tussen haar geile billen die ze met haar spieren heftig liet bewegen.

Ik voelde een tweede orgasme komen en greep haar geile tieten en liet me orgasme opgewekt door haar knijpende vette billen volledig op komen en spoot voor de tweede keer maar nu tussen haar billen.

Langzaam liet ik mijn pik door haar diepe bilnaad door mijn zaad heen en weer glijden en genoot na. Wat een vrouw, wat een heerlijkheid, wat een geil losgeslagen geil beest was ze geworden. Ik ging op de bank zitten en trok haar op mijn schoot. Mijn nog steeds stijve pik drukte tegen haar vette schaamlippen en ik voelde haar heerlijke billen op mijn bovenbenen. Haar gezwollen tepels rusten tegen mijn wang en ik zoog me vast aan die heerlijke tepel. Ze nam mijn hoofd in haar armen en zei: Zuig maar lekker Jan je geeft me zo’n heerlijk gevoel, en met haar andere hand speelde ze met haar andere tiet.

Onder haar borsten zaten twee heerlijke dikke vetrollen die ik vol liefde streelde en kuste. Ik streelde haar heupen en billen en genoot van haar zachte huid en drukte mijn handen diep in haar vlees.

Er zat zoveel vrouw op mijn schoot en ik wilde haar alleen nog maar strelen en kussen. Uren zaten we zo te strelen en fluisterden lieve en geile woordje tegen elkaar. Met de afstand bediening startte ik de film weer en er kwam een vrouw bij op het scherm.

Geboeid zat Ans te kijken hoe de twee vrouwen elkaar verwenden in allerlei standjes terwijl de man toe keek en af en toe zijn stijve pik in een mond of kut duwde. Ik voelde dat Ans opgewonden werd van die twee vrijende vrouwen en zag direct de mogelijkheden voor een trio. Even later bond één van de vrouwen een kunstpik om en begon de andere te neuken terwijl de man haar in haar kont neukte.

Kreunend ging Ans haar hand tussen haar benen en ze begon zachtjes te wrijven. Even later neukte de man een vrouw op z’n hondjes en de vrouw met de kunstpik naaide de man in zijn kont, Ans werd steeds geiler en begon heftig te wrijven. Ze spreidde haar benen en schoof net zo lang heen en weer tot mijn pik in haar vette kut floepte. Toen kwam op het scherm een tweede man binnen en begon de vrouw die de man in zijn kont naaide in haar kont te neuken.

Het was één grote neukpartij op het scherm en Ans zat bijna op haar hoogtepunt. Ze schoof als een wilde over mijn pik heen en weer en ik voelde de rollen vlees over mijn benen heen en weer schieten. Toen de éne man de andere begon te pijpen ontplofte Ans in een wild orgasme en haar kut sappen dropen langs mijn stam en mijn zak uit haar vette gezwollen kut.

Oh Jan wat geil was dat met die vrouwen, kreunde ze, en dat mannen elkaar pijpen wat een geil gezicht. Wie weet, zei ik misschien kunnen we zoiets ook wel eens beleven zei ik terwijl ik haar kuste. Ze ging van mijn schoot en op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze keek geil naar mijn trillende zeiknatte pik en zei: Ik zal hem voor je schoonmaken, en begon mijn pik en zak heftig te likken. In de spiegel zag ik haar vette kont naar achter steken en haar natte opgezwollen schaamlippen die rood van alle orgasmen was.

Ze pakte haar grote memmen en perste die om mijn pik en wreef ze langzaam op en neer. Mijn pik was af en toe helemaal onzichtbaar terwijl ik toch 20 cm heb. Ik voelde het zachte warme vlees om mijn stam en over mijn eikel glijden.

Langzaam ontstond er een glijbaan van geil tussen haar heerlijke vette tieten. Ze boog haar hoofd en elke keer als mijn eikel boven kwam nam ze hem in haar mond en likte en zoog er aan. Ik greep haar hoofd en duwde steeds dieper mijn pik in haar mond en plotseling hield ik haar hoofd neer en spoot haar mond vol warm geil zaad.