Buurjongen neukt buurvrouw dokter

buurjongen neukt buurvrouw dokter

Neem ook meteen wat gereedschap mee en klim naar boven. Mijn moeder staat toe te kijken, en mij aanwijzingen te geven. Ik zeg tegen haar dat ze best in huis mag gaan dat ik me wel red maar ze blijft toch. Bang zeker dat ik naar beneden zal vallen. Ik ben druk bezig en hoor dan een stem, iemand die met mijn moeder praat.

Ik kijk naar beneden en daar staat de buurvrouw, ze heeft een dub jurkje aangetrokken maar het buikje is duidelijk te zien.

Ik raak wat opgewonden, was ik nu maar beneden. Maar toch dit eerst maar afmaken voor mijn moeder. Ze gaan samen in de tuin zitten, even bij kletsen en de buurvrouw verteld over de zwangerschap. Ik probeer mee te luisteren maar kan niet alles goed verstaan. Zo, ik ben klaar, ik leg de laatste dakpannen weer op de juiste plek en nu maar hopen dat het niet meer lekt.

Ik ruim alles op en ga dan naar de tuin waar ze nog zitten te praten. Ik begroet de buurvrouw en zei mij. Ze strijkt even over haar buikje, ik word er rood van om mijn gezicht, ik wil dat zo graag doen. Ze zegt tegen mij moeder, wat fijn is het om een handige zoon thuis te hebben, ik heb ook last van lekkage maar moet wachten tot mijn man volgende week weer thuis komt. Dit was mijn kans, ik zeg zo rustig mogelijk, zal ik er een keertje naar kijken?

Ze kijkt me aan en zegt nee, het is lief aangeboden maar ik wil je niet in gevaar brengen, het is zo eng op een ladder. Ik lachte haar zorgen weg en zei dat ik er totaal geen moeite mee had en dat er echt geen ongelukken zouden gebeuren. Oke zei ze, doe het maar als het jou uitkomt, ik ben meestal wel thuis, dan kom je eerst maar naar binnen dan wijs ik je even aan waar het lekt. Zo, dacht ik, ik heb het voor elkaar, nu kan ik eens dicht bij haar zijn.

Nu moest ik een dag uit zoeken en zorgen dat mijn moeder weg was anders ging die ook nog mee en daar had ik geen behoefte aan. Het zou nog een tijdje mooi weer blijven, dus dat ging wel lukken.

Ik bleef nog wat bij hun zitten, het buikje was nu zo mooi dichtbij, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Na een tijdje ging de buurvrouw weg en mijn moeder zei, wat zat jij toch te kijken naar de buurvrouw? Was het zo duidelijk geweest dan? Zou de buurvrouw het ook opgemerkt hebben? Ik zei tegen mijn moeder dat ik nooit eerder een zwangere vrouw zo dichtbij had gezien en dat ik het wel leuk vond.

Maar een beetje neutraal reageren leek mij het beste. Ik was helemaal in mijn nopjes en ging weer naar boven maar helaas lag ze nu niet meer in de tuin, ik moest het maar snel tegelen met haar om het dak te gaan bekijken. Al snel daarna riep mijn moeder dat ze het eten klaar had en ik ging naar beneden om samen met haar te eten, we hadden het goed zo samen.

De hele avond bleef de buurvrouw door mijn hoofd spoken, geilde ik op haar dacht ik bij mezelf Met die gedachte ging ik op bed liggen, denkend aan haar buikje en ik trok mezelf af met die gedachte en dat was echt lekker. De volgende dag moest ik al op tijd naar school dus geen kans om de buurvrouw al te zien. Maar afwachten of ze er vanmiddag weer was, ik hoopte echt van wel. Ik kwam on drie uur thuis en mijn moeder had een briefje op tafel gelegd met de boodschap dat ze er tegen de avond weer zou zijn.

Mooi, dat was mijn kans. Ik liep met twee treden tegelijk de trap op, en ja hoor de buurvrouw lag er weer. Ik deed ook de zomerse kleren aan, korte broek en een vlot shirt en haalde een keer diep adem en zei tegen mijzelf, er op af kerel, nu is je kans en laat die niet voorbij gaan. Heel rustig liep ik de tuin in bij haar, van binnen was ik niet zo rustig hoor maar deed heel nonchalant tegen haar. Ik zei, buurvrouw het is nu nog mooi weer en ik heb alle tijd, zal ik nu maar even naar de lekkage kijken?

Ze was blij me te zien, heel graag zei ze, als je het aandurft. Ik wel hoor zei ik stoer, ik ben heel wat gewend. Kom eerst maar mee naar boven dan zal ik aanwijzen waar het lekt en dan moet jij maar kijken waar je zijn moet op het dak. Dat is goed zei ik en liep achter haar aan de trap op. We gingen haar slaapkamer binnen en ze zei, hier word het nat als het regent, zou je dat kunnen verhelpen denk je?

Ze keek me heel doordringend aan, ik wist niet waar ik kijken moest. Ze nam weer het woord en zei, ik wil je graag iets vragen, als ik het mis heb dan moet je het maar zeggen. Ik zei, oke, wist echt niet wat ze nu wilde. Ze zei, het valt mij steeds meer op dat je naar mij zit te staren en volgens mij veel naar mijn buikje.

Ik zie je ook boven voor het raam staan, en dan kijk je ook heel lang naar mij. Ik wist niet dat ze dat zo goed kon zien en werd er verlegen van. Sorry zei ik, je hebt gelijk ik kijk graag naar je buikje, het lijkt zo mooi en je groeit steeds meer, ik ben daar wel wat gek op geworden. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Rijpe Elsbeth 38 neukt de jarige buurjongen ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Mama verklapt dat ze van jonge pikken houdt. Duitse cougar speelt voor naked chef. Dude beukt rijpe kut.

Voordat ie naar zijn vader verhuist spuit ie snel zijn moeder vol. Oma intimideert een jonge man in de sauna. Al 44, maar nog steeds het libido van een jonge slet.

..

Jongen zoekt milf zweet kut


buurjongen neukt buurvrouw dokter

Neem ook meteen wat gereedschap mee en klim naar boven. Mijn moeder staat toe te kijken, en mij aanwijzingen te geven. Ik zeg tegen haar dat ze best in huis mag gaan dat ik me wel red maar ze blijft toch. Bang zeker dat ik naar beneden zal vallen. Ik ben druk bezig en hoor dan een stem, iemand die met mijn moeder praat. Ik kijk naar beneden en daar staat de buurvrouw, ze heeft een dub jurkje aangetrokken maar het buikje is duidelijk te zien.

Ik raak wat opgewonden, was ik nu maar beneden. Maar toch dit eerst maar afmaken voor mijn moeder. Ze gaan samen in de tuin zitten, even bij kletsen en de buurvrouw verteld over de zwangerschap. Ik probeer mee te luisteren maar kan niet alles goed verstaan. Zo, ik ben klaar, ik leg de laatste dakpannen weer op de juiste plek en nu maar hopen dat het niet meer lekt. Ik ruim alles op en ga dan naar de tuin waar ze nog zitten te praten. Ik begroet de buurvrouw en zei mij. Ze strijkt even over haar buikje, ik word er rood van om mijn gezicht, ik wil dat zo graag doen.

Ze zegt tegen mij moeder, wat fijn is het om een handige zoon thuis te hebben, ik heb ook last van lekkage maar moet wachten tot mijn man volgende week weer thuis komt. Dit was mijn kans, ik zeg zo rustig mogelijk, zal ik er een keertje naar kijken?

Ze kijkt me aan en zegt nee, het is lief aangeboden maar ik wil je niet in gevaar brengen, het is zo eng op een ladder. Ik lachte haar zorgen weg en zei dat ik er totaal geen moeite mee had en dat er echt geen ongelukken zouden gebeuren.

Oke zei ze, doe het maar als het jou uitkomt, ik ben meestal wel thuis, dan kom je eerst maar naar binnen dan wijs ik je even aan waar het lekt.

Zo, dacht ik, ik heb het voor elkaar, nu kan ik eens dicht bij haar zijn. Nu moest ik een dag uit zoeken en zorgen dat mijn moeder weg was anders ging die ook nog mee en daar had ik geen behoefte aan. Het zou nog een tijdje mooi weer blijven, dus dat ging wel lukken.

Ik bleef nog wat bij hun zitten, het buikje was nu zo mooi dichtbij, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Na een tijdje ging de buurvrouw weg en mijn moeder zei, wat zat jij toch te kijken naar de buurvrouw? Was het zo duidelijk geweest dan? Zou de buurvrouw het ook opgemerkt hebben? Ik zei tegen mijn moeder dat ik nooit eerder een zwangere vrouw zo dichtbij had gezien en dat ik het wel leuk vond. Maar een beetje neutraal reageren leek mij het beste.

Ik was helemaal in mijn nopjes en ging weer naar boven maar helaas lag ze nu niet meer in de tuin, ik moest het maar snel tegelen met haar om het dak te gaan bekijken. Al snel daarna riep mijn moeder dat ze het eten klaar had en ik ging naar beneden om samen met haar te eten, we hadden het goed zo samen. De hele avond bleef de buurvrouw door mijn hoofd spoken, geilde ik op haar dacht ik bij mezelf Met die gedachte ging ik op bed liggen, denkend aan haar buikje en ik trok mezelf af met die gedachte en dat was echt lekker.

De volgende dag moest ik al op tijd naar school dus geen kans om de buurvrouw al te zien. Maar afwachten of ze er vanmiddag weer was, ik hoopte echt van wel.

Ik kwam on drie uur thuis en mijn moeder had een briefje op tafel gelegd met de boodschap dat ze er tegen de avond weer zou zijn.

Mooi, dat was mijn kans. Ik liep met twee treden tegelijk de trap op, en ja hoor de buurvrouw lag er weer. Ik deed ook de zomerse kleren aan, korte broek en een vlot shirt en haalde een keer diep adem en zei tegen mijzelf, er op af kerel, nu is je kans en laat die niet voorbij gaan.

Heel rustig liep ik de tuin in bij haar, van binnen was ik niet zo rustig hoor maar deed heel nonchalant tegen haar. Ik zei, buurvrouw het is nu nog mooi weer en ik heb alle tijd, zal ik nu maar even naar de lekkage kijken? Ze was blij me te zien, heel graag zei ze, als je het aandurft.

Ik wel hoor zei ik stoer, ik ben heel wat gewend. Kom eerst maar mee naar boven dan zal ik aanwijzen waar het lekt en dan moet jij maar kijken waar je zijn moet op het dak.

Dat is goed zei ik en liep achter haar aan de trap op. We gingen haar slaapkamer binnen en ze zei, hier word het nat als het regent, zou je dat kunnen verhelpen denk je?

Ze keek me heel doordringend aan, ik wist niet waar ik kijken moest. Ze nam weer het woord en zei, ik wil je graag iets vragen, als ik het mis heb dan moet je het maar zeggen.

Ik zei, oke, wist echt niet wat ze nu wilde. Ze zei, het valt mij steeds meer op dat je naar mij zit te staren en volgens mij veel naar mijn buikje. Ik zie je ook boven voor het raam staan, en dan kijk je ook heel lang naar mij. Ik wist niet dat ze dat zo goed kon zien en werd er verlegen van. Sorry zei ik, je hebt gelijk ik kijk graag naar je buikje, het lijkt zo mooi en je groeit steeds meer, ik ben daar wel wat gek op geworden. Login om een reactie te plaatsen ».

All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Rijpe Elsbeth 38 neukt de jarige buurjongen ×.

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Mama verklapt dat ze van jonge pikken houdt. Duitse cougar speelt voor naked chef. Dude beukt rijpe kut.

Voordat ie naar zijn vader verhuist spuit ie snel zijn moeder vol. Oma intimideert een jonge man in de sauna. Al 44, maar nog steeds het libido van een jonge slet.

..


Natte lul opgerekte kut


Terwijl Elif daar stond, met zoals ik vroeg, de armen naar haar stevige lichaam, stelde ik een paar vragen, of ze aan sport deed. Het verbaasde me niet. Ze was een vrij athletisch gebouwde tiener en had ook stevige kuiten. Ik pakte voorzichtig haar borsten vast en begon deze te betasten, zacht maar toch iets harder als ik in haar soepele tepels kneep. Ik betaste haar goed gevulde borsten volledig, kreeg een stijve en vertelde haar dat alles in orde was, maar dat ze zo nog even moest blijven staan.

Dan nam ik een spatel, keek haar keel na en betaste haar klieren in hals en oksels, keek in haar oren en vroeg welke cupmaat ze had. Ze was een beetje zenuwachtig. Toen ik weer achter haar stond, vroeg ik haar om beurten op een been te staan en controleerde haar voetzolen. Ik betaste haar wervels en trok beneden gekomen haar slip naar omlaag, tot deze bleef hangen halverwege haar gladde dijen.

Ik draaide het meisje om en gebood haar op de hand te blazen, terwijl ik haar liezen betastte, zonder acht te geven aan haar, zoals ik gehoopt had, geschoren kutje. Dat was voor later. De resultaten van de oogtest had de verpleegster blijkbaar niet ingevuld, en dus diende het meisje tegen de muur te gaan staan, om beurtelings een oog af te dekken.

Alleen de kleinste letters kon ze niet zo goed lezen. Haar volledig geschoren kutje met haast volledig gesloten schaamlippen was nu duidelijk zichtbaar. Zacht trok ik ze verder en verder open, tot ze toch even een kreetje liet. Ze lachtte opgelucht, en dacht zonder twijfel aan het medisch verslag aan haar moeder.

Ik betastte nog even haar buik en bekeek aandachtig haar mooie huid en zie daarna: Het was helemaal geïrriteerd, ik wist dadelijk wat er aan de hand was. Ze verkrampte even van de pijn. Ze kwam voor mij staan, het hoofd naar beneden gebogen.

Ik stak mijn vinger onder haar kin, ze richtte haar hoofd op en keek angstig in mijn ogen. Ik doe alles wat u wilt, maar schrijf dat niet in uw verslag. Ze voelde nu plots aan mijn witte jas, ter hoogte van stijve lul. Dat smaakte lekker, ik voelde met mijn tong haar clitje zwellen en vergat uiteraard ook haar kontgaatje niet. Haar geil en mijn kwijl als glijmiddel deden haar echt genieten, ze kreunde al zachtjes.

Toen haar hele reet leknat was, ontrolde ik een stevig condoom met glijmiddel over mijn lul en stak daarna zachtjes mijn paal dieper en dieper in haar. Ik hing nu deels over haar. Ze begon harder te kreunen toen ik tegelijkertijd stevig beurtelings in haar tepels kneep en met haar leuke borsten speelde, en met mijn andere hand langs haar buikje stevig over haar clitje wreef. Ook kuste ik haar rug en genoot ten volle van haar geurige lijfje.

Na korte tijd kwam ze klaar, schokkend spanden haar spieren zich rond mijn lul, en enkele stoten later spoot ik ook het condoom vol. Ondertussen nam ik papieren handdoekjes, droogde mijn lul af, depte haar kut en kont, kleedde me aan en ging terug achter mijn bureau zitten. Ik genoot nu nog even na van het mooie achteraanzicht, en zag ook nog deels haar volle borsten hangen.

Ik kwam rustig weer op adem en na enkele minuten zei ik haar: Ik vulde ondertussen haar dossier aan, schreef op het verslag voor moeder dat er geen speciale aandachtspunten waren, plaatste mijn handtekening met stempel, vouwde het document en stak dit in een omslag die ik dichtlikte, hoogstwaarschijnlijk nog deels met het geil van haar dochter. Ze knikte en lachte nu ook haar mooie tanden volledig bloot. Toen was hij dertien en gingen zijn ouders naar Spanje in verband met het werk van zijn vader.

Ontroostbaar was hij, want mijn dochter zijn vriendin, was hij kwijt. Ik wandel achter hem aan naar de kamer, “ Ga u zitten meneer!! Johan was een ventje toen ik hem voor het laatst zag, een knulletje. Dat was nu wel even anders. Johan was een grote kerel. Ik denk dat hij nu zeker één meter tachtig lang was en misschien wel tachtig of negentig kilo woog. Hij had een klein snorretje en zijn blonde haar was strak in jaren zestig stijl achterover gekamd.

Om een uur of twaalf waren we helemaal bijgepraat. Nog steeds onder de indruk stond op en zei, “ Kom we gaan naar bed “ Johan keek mij brutaal aan en met een glimlach van oor tot oor zei hij, “ Als ik dat had geweten had ik wel een schone onderbroek aan gedaan!! Gelukkig ben ik van Indische afkomst en valt dat kleuren van mij niet zo op en die kriebel dat was gelukkig ook niet te zien.

Bij de eerste deur pakte hij de deurknop en keek mij met een glimlachje aan. Mij recht in mijn ogen aankijkend trok hij zijn T-shirt uit. Ademloos stond ik duidelijk te lang te kijken want ik schrok toen hij zei “ Mag dat buurvrouw? Johan, mijn buurjongen van zestien lentes was ongegeneerd met me aan het flirten. En ik vond het geweldig. Ik had hem er vroeger wel eens van verdacht dat hij mij bespioneerde en naar mijn borsten zat te gluren maar dit was gewoon echt flirten.

Ik ging slapen en had sinds maanden een heerlijke erotische droom. Johan speelde de hoofdrol. Ik ben Suraya, ik ben huisarts in een dorp in het zuiden van het land. Ik ben van Indische afkomst en dus naar Nederlandse begrippen een klein vrouwtje. Ik ben één meter zesenvijftig lang en weeg 50 kilo. Ik ben tweeëndertig jaar oud met lang zwart stijl haar. Mijn laatste relatie is nu al weer twee jaar geleden. Dat geldt ook voor de seks. Ook twee jaar geleden!!

De volgende morgen nadat we samen hadden ontbeten vroeg ik wat hij ging doen vandaag. Ik moest nog twee dagen werken daarna had ik een hele week vrij en konden we samen dingen doen. Hij zou vandaag nog wat uitrusten en wel zien wat er verder gebeuren zou. Zij was getrouwd en woonde in Noord-Holland. Ik vertelde Johan dat alles goed met haar was en dat we deze week naar haar toe zouden gaan. Toen ik om half vijf de praktijk in stapte na mijn diverse huisbezoeken zat in mijn stoel achter mijn bureau, Johan.

Met een witte jas en een stethoscoop om zijn nek. Mijn dochter had een witte jas aan gehad en Johan lag in zijn onderbroek op zijn rug terwijl mijn dochter met een stethoscoop naar zijn hart lag te luisteren. Ik was en ben er nog steeds van overtuigd dat als je kinderen iets verbied dat ze het dan juist gaan doen dus had ik goed met ze gesproken, voorlichting gegeven en.. Of ze ooit echt seks hebben gehad weet ik niet maar dat ze onafscheidelijk waren en heel wat doktertje gespeeld hebben is zeker.

Johan zag er goed uit en geil als ik was zei ik “ Nou dokter ik heb zo’n last van mijn borsten? Hij werd rood als een tomaat. Met een glimlachje bleef ik hem recht aankijken. Weer had ik die kriebel in mijn onderbuik en ik voelde mijn tepels hard worden.

Met een hese stem zei hij “ Nou mevrouw als u dan uw bloesje even uittrekt zal ik u even onderzoeken “ Arrogant stond ik op en maakte het bovenste knoopje van mijn bloesje los, toen de volgende en de volgende. Johan ’s mond viel open en toen ik knoopje drie los maakte en de aanzet van borsten goed te zien was begon ik mij zorgen te maken of zijn hart het wel kon hebben. Met het vierde knoopje tussen duim en wijsvinger keek ik glimlachend naar Johan en stopte.

Hop zei ik uit die stoel, ik ben hier de dokter. Johan stapte uit de stoel en de bult in zijn broek was overduidelijk aanwezig. Johan maakte geen enkele aanstalten om deze te verbergen en ging pontificaal tegenover me zitten. Ik voelde mijn schaamlippen zwellen en ook mijn tepels waren nu duidelijk aan het proberen zich een weg door mijn beha en bloesje te banen.

Het was nu alles of niks, honderden gedachte schoten door mijn hoofd. Ik had tot dat moment nog de hoop dat ik het met bluffen wel zou redden. Niets bleek minder waar. En daar ging ook de onderbroek. Johan had niet achter in de rij gestaan. Johan had ondanks zijn zestienjarige leeftijd de lul van een volwassen vent, ik denk een kleine twintig centimeter lange en drie-vier centimeter dikke keiharde paal stond trillend voor mijn bureau.

Ook zijn zak was een indrukwekkende verschijning. Totaal in de war deed ik wat ik normaal doe in zo’n situatie, gewoon de dokter uithangen.

Ik stond op liep om het bureau heen en ging op mijn knieën zitten. Johan begon zwaar te ademen en een zacht gekreun kon hij niet voorkomen. Voorzichtig pakte ik met mijn andere hand zijn harde trillende lul en drukte deze wat naar beneden.

Het kreunen werd grommen. Een enorme kwak zaad spetterde in mijn haar. Johan nam mijn hoofd tussen zijn handen en totaal verbouwereerd was mijn reactie waarover ik dagen later nog steeds niets van begrijp, ik nam zijn eikel in mijn mond en Johan spoot de rest van zijn sperma rechtstreeks in mijn keel. Ik zoog netjes de laatste drupjes op en likte vervolgens zijn leuter keurig schoon.

Johan stond trillend op zijn benen met open mond mij aan te staren toen ik opstond en weer achter mijn bureau ging zitten. Johan volledig verbouwereerd achterlatend. Ook ik was volledig in de war. Ik had zojuist mijn buurjongen gepijpt. Ohh mij god ik had.

Alles om mij heen werd zwart en met een gil zakte ik tegen de grond. Ik kwam bij op de bank. Johan zat naast de bank met een glaasje water. Ik nam een slokje water en kwam langzaam weer bij zinnen. Mijn god wat had ik gedaan. Ik keek Johan recht in zijn ogen en begon te huilen. Johan streelde mijn haar en herhaalde rustig Sura rustig Sura. Ik ging rechtop zitten “ wat nu??

Na een uurtje badderen, mijn gedachte en dergelijk ordenen en her en der e. Wat er was gebeurd, was gebeurd. Ik zou wel zien wat er verder ging gebeuren. Voor mijn kast staande wist ik voor de eerste keer in jaren niet wat ik aan ging trekken. De kriebels in mijn buikje waren er na het scheren van mijn doosje niet minder op geworden. Ook mijn tepels waren gevoeliger dan ooit. Ik was geil, er was een vuurtje aangestoken, en dat vuurtje was zo maar niet uit.