Clit likken onderdanige vrouw zoekt meester

De man doet indien gewenst Ik ben op zoek naar een Bull die mijn vrouw versiert. Alleen reageren als je bereid bent eerst mijn vertrouwen te winnen en daarna, met mijn hulp, mijn vrouw te versieren. Dus niet reageren voor een snelle en zekere date! Ik zoek een geile volslanke MILF jr die voor veel in is en een echte schaamteloze slet is, maar er ook van kan genieten En die een leuke sexrelatie wil opbouwen met een geile man van niveau.

Ik val niet zo op jonge grietjes, geef mij maar een De grootste vernedering voor een cuckold is dat zijn vrouw geen sex meer met hem wil.

Ze neukt nu met iedereen behalve haar man. Wij hebben hier films van Vader trekt zich af en mag later de rommel opruimen. Na afloop mag hij haar kutje schoonlikken! Een keer per week komt er een grote neger bij Annet thuis die haar gruwelijk verwent terwijl manlief zichzelf aftrekt en toekijkt.

James neukt moeder en vader kijkt toe hij ze het zaad ontvangt. Vader wil toekijken hoe moeder wordt ondergespoten met zaad. Karin geniet als ze die enorme negerlul in haar voelt, terwijl haar man toekijkt. En moeder laat zich volspuiten door een zwarte BULL!

Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt! Meedoen mag hij niet, moeder komt klaar op een dikke negerlul. Wij hebben meer dan uur cuckold sexfilms online staan! Ernaast lagen halsbanden, riemen, metalen ringen en hangslotjes. Omdat ze zag dat die mijn blik vasthielden, stelde ze mij gerust: Die dienen om de teefjes te dekken. Haar hand ging resoluut naar mijn kruis, dat ze stevig betastte.

Ik bloosde opnieuw en zei niets. Mijn pik was inderdaad wat gezwollen bij het opwindende gezicht van de strenge instructrice die de leren zweepjes liefkozend streelde en mij tegelijk uitdagend aankeek. Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in. Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij.

Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer. Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien, die ze om mijn polsen deed. Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe.

Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was.

Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot. Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen. Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond. Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren.

Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden. Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek.

Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen.

Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde.

Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice. Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen.

Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees. Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af. Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik.

Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten.

De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten. Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank.

Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld.

...

Slavin prive blonde shemale

Wij zoeken 2 goed geschapen donkere heren die een vrouw samen gek kunnen krijgen 1. Kunnen alleen vrijdagmiddag of op zeer Hallo leuke stellen, ik ben een HBO niveau, vrouw vriendelijke, hygienisch, verzorgd en discrete man van 39 jaar.

Van oringine ben ik Turks maar ik ben in Nederland geboren en opgegeroeid. Jaren geleden heb ik een langdurige sex relatie met een stel gehad Wij, een beginnend cuckoldstel zoeken een dominante grootgeschapen Bull die mijn vrouw blond, slank, begin 30 graag als onderdanig neukertje wil gebruiken.

Gaat niet om eenmalig, maar echt om een langdurige sex relatie waarin jij steeds meer haar De tijd nemen om elkaar helemaal gek te maken. Ik ben een leuke blonde hoerig slet super sexy, vrouwelijk lingerie naaldhakken Sensueel stel, waarvan zij elegante verzorgde classy lady van 44 en hij een verzorgde goed uitziende man van 46, zoeken een mooie en goed geschapen man voor spannende sensuele date overdag in hotel of bij ons thuis.

De man doet indien gewenst Ik ben op zoek naar een Bull die mijn vrouw versiert. Alleen reageren als je bereid bent eerst mijn vertrouwen te winnen en daarna, met mijn hulp, mijn vrouw te versieren.

Dus niet reageren voor een snelle en zekere date! Ik zoek een geile volslanke MILF jr die voor veel in is en een echte schaamteloze slet is, maar er ook van kan genieten En die een leuke sexrelatie wil opbouwen met een geile man van niveau. Ik val niet zo op jonge grietjes, geef mij maar een De grootste vernedering voor een cuckold is dat zijn vrouw geen sex meer met hem wil.

Ze neukt nu met iedereen behalve haar man. Wij hebben hier films van Ik ga je alle hoeken van de kamer laten zien!! Ik ga JOUW lichaam inspecteren, en ik zal je wel precies laten weten wat ik wil dat je gaat doen. Ik ben ook uitermate genteresseerd in wat JIJ met die mond van je kunt, in het bijzonder met je tong!! Ze ademde een paar diepe teugen lucht in en ontspande haar lichaam. Terwijl ze de lucht inademde, spande ze heel haar lichaam en wreef ze met haar handen over haar prachtige spieren.

Ze liet haar ogen over haar prachtige lijf dwalen. Ze bewonderde haar borstspieren, haar buikspieren, haar biceps. Toen ging ze door haar knien, greep zijn bureau beet en sjouwde het de kamer door. Leo's mond viel wijd open van dit machtsvertoon.

Ik wil dat slappe lijfje van je wel eens zien. Ik wil precies zien wat voor een watje van een man je bent," beval Cindy.

Ik weet precies wat voor soort figuur ik voor me heb, Meneer Veensma. Jij bent niets anders dan uitschot. Mannen als jij zijn alleen maar goed om pijn te doen en om er mijn ontzaglijke krachten op uit te oefenen. Trek je die kleren nou nog uit of moet ik het zelf doen? Ach, laat ook maar zitten. Je moet eens wat aan je gevoel voor kleding doen. Kom, laten we eens een kijkje nemen naar die pik van je.

Eigenlijk schoot Cindy bijna in de lach toen ze hem zo naakt en kwetsbaar zag staan, met zijn kleren aan flarden, zijn stijve en sidderende piemel, en alleen maar zijn schoenen en sokken aan. Toen ze zijn arm verder doordraaide, vertrok hij zijn gezicht in een pijnlijke grimas. Hij kreunde en smeekte haar om op te houden. Ik wed dat je niet eens gaat proberen om je te verzetten! Kom op, verzet je tegen me als een man. Kom op, slapjanus zonder ruggengraat. Dat kun je niet h, of wel soms? Cindy had hierop gerekend, had hierop gehoopt, had hem met opzet zo opgejut.

Ze wist dat hij het diep van binnen in zich had, ze wilde dat hij zich tegen haar verzette. Nu was het zo dat ze gek was op dit soort situaties, dat ze erop geilde, dat ze er met haar vriendje zelfs op aanstuurde.

Met hem was het echter speelser. Ze probeerde zich te beheersen en hij kwam er bijna altijd ongeschonden vanaf. Oh, behalve die ene keer dan Oh, en vanochtend natuurlijk Die twee gebroken ribben en die gebarsten schedel waren zijn verdiende loon geweest. Haar maagspieren waren zo hard dat zijn knietje haar totaal niet deerde. Ze greep hem bij zijn knien, smeet hem op de grond en ging schrijlings over hem heen zitten, met zijn borst tussen haar dijen en zijn arm nog steeds achter zijn rug.

Jeetje, jouw Mama zou je echt Toen stak ze haar hand achter haar rug en begon zijn pik met haar hand heen en weer te slaan. Met genoegen luisterde ze naar het priemende geluid dat haar hand tegen zijn tere huid maakte. Zijn ogen rolden in hun kassen en zijn gezicht was lijkbleek, met een rode blos op zijn wangen.

Hij hijgde met korte, oppervlakkige stoten. Ik moet nog steeds zien wat je met die mond van je kunt. Haar netjes geschoren schaamhaar kwam tevoorschijn, waar druppeltjes vocht in zaten. Die getuigden van de opwinding die ze in haar vagina voelde door Leo op deze manier te behandelen. Het is nauwelijks te geloven dat een jongetje als jij de sappen bij een vrouw als ik aan het stromen kan krijgen, of niet soms? Maar toch is dat zo, Meneer Veensma Ja, ik heb een 'Stevig Bos Hout', of niet soms?

En dat kun je maar beter tot mijn volle tevredenheid doen, Meneer Veensma, want anders Toen ramde ze haar vuist in zijn maag, trok hem in een zithouding en ging weer op hem zitten met haar dijen rond zijn middel en haar enkels ineengestrengeld achter zijn rug. Haar vingertoppen rustten bijna nonchalant op zijn schouders en ze trok zijn hoofd tegen haar prachtige borsten aan.

Lik me, lik me lekker Automatisch ging zijn tong steeds sneller heen en weer over haar tepels Ze hield haar benen rond zijn middel en elke keer dat ze zijn tongbewegingen langzamer voelde worden, kneep ze hem met haar dijen en besefte hij alras dat ze de voorkeur gaf aan een rapper tempo. Haar ogen waren half dicht, ze likte met haar eigen tong langs haar lippen, ging ermee langs haar tanden en begon sneller te ademen.

Doordat ze zo opgewonden was, had ze niet in de gaten dat ze Leo met haar enorme boezem bijna liet stikken. Door het genot dat door haar lichaam stroomde begonnen haar spieren onwillekeurig samen te trekken, zodat haar grip op zijn schouders toenam en de druk van haar benen rond zijn middel enorm werd. Leo merkte dat allemaal al niet meer, hij was bijna, niet helemaal, maar bijna de pijn voorbij.

Zo druk had hij het om deze vrouw te laten genieten, de vrouw die hem pijn gedaan had, hem vernederd had. De vrouw die hem meer opgewonden had dan hij ooit geweest was. Ze manoeuvreerde haar lichaam zo dat haar kutje boven zijn gezicht zat, haar enkels rond zijn nek, haar benen wijd open terwijl ze boven hem hurkte. Ik wil dat je mijn clitoris likt, dat je mijn clitoris likt alsof je leven ervan afhangt.

Ik wil dat je me diep tongt, ik wil jouw tong in de donkere, warme, natte diepte van mijn vagina voelen. Vooruit, aan de slag, zak hooi," en ze sloeg haar enkels nog steviger rond zijn nek. Je Mama zou trots op je zijn Ze stak haar arm achter haar rug, greep hem met haar hand bij zijn pik en begon hem af te trekken.

Na drie rukken kwam hij klaar en spoot hij stralen heet, wit zaad over zijn buik. Misschien kun je daar ook nog iets van leren! Er zat plakkerig zaad op zijn buik en zijn arm lag in een vreemde hoek.


De man doet indien gewenst Ik ben op zoek naar een Bull die mijn vrouw versiert. Alleen reageren als je bereid bent eerst mijn vertrouwen te winnen en daarna, met mijn hulp, mijn vrouw te versieren.

Dus niet reageren voor een snelle en zekere date! Ik zoek een geile volslanke MILF jr die voor veel in is en een echte schaamteloze slet is, maar er ook van kan genieten En die een leuke sexrelatie wil opbouwen met een geile man van niveau. Ik val niet zo op jonge grietjes, geef mij maar een De grootste vernedering voor een cuckold is dat zijn vrouw geen sex meer met hem wil. Ze neukt nu met iedereen behalve haar man.

Wij hebben hier films van Vader trekt zich af en mag later de rommel opruimen. Na afloop mag hij haar kutje schoonlikken! Een keer per week komt er een grote neger bij Annet thuis die haar gruwelijk verwent terwijl manlief zichzelf aftrekt en toekijkt. James neukt moeder en vader kijkt toe hij ze het zaad ontvangt. Vader wil toekijken hoe moeder wordt ondergespoten met zaad. Karin geniet als ze die enorme negerlul in haar voelt, terwijl haar man toekijkt.

En moeder laat zich volspuiten door een zwarte BULL! Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt! Meedoen mag hij niet, moeder komt klaar op een dikke negerlul. Wij hebben meer dan uur cuckold sexfilms online staan! Ernaast lagen halsbanden, riemen, metalen ringen en hangslotjes.

Omdat ze zag dat die mijn blik vasthielden, stelde ze mij gerust: Die dienen om de teefjes te dekken. Haar hand ging resoluut naar mijn kruis, dat ze stevig betastte. Ik bloosde opnieuw en zei niets. Mijn pik was inderdaad wat gezwollen bij het opwindende gezicht van de strenge instructrice die de leren zweepjes liefkozend streelde en mij tegelijk uitdagend aankeek.

Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in. Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij.

Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer. Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien, die ze om mijn polsen deed.

Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was.

Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot. Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen. Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond.

Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren. Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden. Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek.

Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen.

Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis.

Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice.

Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen. Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees. Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af.

Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik. Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten. De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring.

Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten. Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank. Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin.

Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld.

...

Vanaf het moment dat het eerste boek van 50 Shades of Grey uitkwam zijn vrouwen over de hele wereld Vanaf het moment dat het eerste boek van Dylan uit Den Haag. Word je graag bewonderd, ben je heel sensueel, wil je niets liever zijn dan een object van lust en s Word je graag bewonderd, ben je heel sen Als jonge onderdanige vrouw geef je jezelf graag over aan een oudere dominante man.

Als jonge onderdanige vrouw geef Ik weet dat veel mensen slavin een negatief woord vinden. Ook is er veel discussie over wat is een Ik weet dat veel mensen slavin een negat Meester 61 met niet heel veel ervarin Lieve sportiefe man zoekt een jonge dame die langdurig gelikt en op de clitje gezuigt Wil worden om Lieve sportiefe man zoekt een jonge dame Ervaren Beffer uit Hoek van Hollan Hallo Ik ben een spontane en verzorgde jongeman van eind 30 jaar.

Zie er goed uit, ben slank en D Hallo Ik ben een spontane en verzorgd Welke vrouw wil het sletje zijn? Ben je geil en heb je onderdanige gevoelens en wil je seksueel ged Ben je tussen de 40 en 65 en wil je lekker onder handen genomen worden door een jongere ma Ben je tussen de 40 en 65 en wil Hoi ik ben een vrijwel chronisch geile man van 49 altijd netjes en verzorgd houd erg van gezellighei Hoi ik ben een vrijwel chronisch geile m Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Zeer discrete, dominante man 50, blank, verzorgd, normaal postuur, kaal, afgestudeerd, ongebonden, Zeer discrete, dominante man 50, blank, Dominant uit Den Haag.

Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe het zou zijn om gedomineerd te worden, ervaren dominante e Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe h The Beast uit Rotterdam.

Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Zij bleek de dame met wie ik afgesproken had en stelde zich voor als de instructrice.

Ik keek haar niet begrijpend aan. Hierop opende ze een kast en toonde ze triomfantelijk een reeks lederen zweepjes van verschillende formaten, die netjes in het gelid stonden. Ernaast lagen halsbanden, riemen, metalen ringen en hangslotjes. Omdat ze zag dat die mijn blik vasthielden, stelde ze mij gerust: Die dienen om de teefjes te dekken. Haar hand ging resoluut naar mijn kruis, dat ze stevig betastte. Ik bloosde opnieuw en zei niets. Mijn pik was inderdaad wat gezwollen bij het opwindende gezicht van de strenge instructrice die de leren zweepjes liefkozend streelde en mij tegelijk uitdagend aankeek.

Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in. Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij. Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer.

Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien, die ze om mijn polsen deed.

Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen. Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was.

Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot. Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen. Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond. Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren.

Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden. Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden.

Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek. Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte.

Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen.

Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice.

Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen. Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees.

Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af. Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik. Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten.

De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten.

Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt.
Gratis mobiele slavin aangeboden


Welke vrouw wil het sletje zijn? Ben je geil en heb je onderdanige gevoelens en wil je seksueel ged Ben je tussen de 40 en 65 en wil je lekker onder handen genomen worden door een jongere ma Ben je tussen de 40 en 65 en wil Hoi ik ben een vrijwel chronisch geile man van 49 altijd netjes en verzorgd houd erg van gezellighei Hoi ik ben een vrijwel chronisch geile m Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Zeer discrete, dominante man 50, blank, verzorgd, normaal postuur, kaal, afgestudeerd, ongebonden, Zeer discrete, dominante man 50, blank, Dominant uit Den Haag.

Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe het zou zijn om gedomineerd te worden, ervaren dominante e Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe h The Beast uit Rotterdam.

Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Ben jij een vrouw met verborgen verlan Zoek Lustobject vr Word je graag bewonderd, ben je heel sensueel, wil je niets liever zijn dan een object van lust en s Dominant zoekt slavinnetje Als jonge onderdanige vrouw geef je jezelf graag over aan een oudere dominante man.

Slavin gezocht Ik weet dat veel mensen slavin een negatief woord vinden. Ervaren Beffer zoekt jonge dame omg Lieve sportiefe man zoekt een jonge dame die langdurig gelikt en op de clitje gezuigt Wil worden om Bondage lust slavin gezocht Hallo Ik ben een spontane en verzorgde jongeman van eind 30 jaar. Welke vrouw wil mijn onderdanig sletje z Rijpe dame gezocht voor hete sex vanavo Tienersletje s Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe het zou zijn om gedomineerd te worden, ervaren dominante e Advertenties uit andere rubrieken.

Ook uw advertentie in een Extra Rubriek plaatsen? Je zult de dag vervloeken dat je geboren bent, dat kan ik je alvast beloven. Okay, ik geef toe dat je een uitzonderlijk goedgebouwde, sterke vrouw bent, maar toch maar een vrouw. Jij maakt me niet bang. Ik heb wel voor hetere vuren gestaan. Ze zette haar handen onder zijn oksels en tilde hem met gemak ongeveer vijftien centimeter van de grond. Ze wreef met zijn erectie langs haar kruis.

Ze tilde hem moeiteloos op en neer, alsof hij zo licht was als een veertje. Nadat ze dit een paar minuten gedaan had, hoorde ze Leo zwaarder gaan ademen en zag ze hoe zenuwachtig en opgewonden hij aan het raken was. Je zult er achter komen hoe het voelt om als oud vuil behandeld te worden. Ik ga je pijn doen en je vernederen, en daarna zul je voortaan meer respect voor het schonere geslacht tonen.

Ik ga je alle hoeken van de kamer laten zien!! Ik ga JOUW lichaam inspecteren, en ik zal je wel precies laten weten wat ik wil dat je gaat doen. Ik ben ook uitermate genteresseerd in wat JIJ met die mond van je kunt, in het bijzonder met je tong!! Ze ademde een paar diepe teugen lucht in en ontspande haar lichaam. Terwijl ze de lucht inademde, spande ze heel haar lichaam en wreef ze met haar handen over haar prachtige spieren.

Ze liet haar ogen over haar prachtige lijf dwalen. Ze bewonderde haar borstspieren, haar buikspieren, haar biceps. Toen ging ze door haar knien, greep zijn bureau beet en sjouwde het de kamer door. Leo's mond viel wijd open van dit machtsvertoon.

Ik wil dat slappe lijfje van je wel eens zien. Ik wil precies zien wat voor een watje van een man je bent," beval Cindy. Ik weet precies wat voor soort figuur ik voor me heb, Meneer Veensma. Jij bent niets anders dan uitschot. Mannen als jij zijn alleen maar goed om pijn te doen en om er mijn ontzaglijke krachten op uit te oefenen. Trek je die kleren nou nog uit of moet ik het zelf doen?

Ach, laat ook maar zitten. Je moet eens wat aan je gevoel voor kleding doen. Kom, laten we eens een kijkje nemen naar die pik van je. Eigenlijk schoot Cindy bijna in de lach toen ze hem zo naakt en kwetsbaar zag staan, met zijn kleren aan flarden, zijn stijve en sidderende piemel, en alleen maar zijn schoenen en sokken aan. Toen ze zijn arm verder doordraaide, vertrok hij zijn gezicht in een pijnlijke grimas.

Hij kreunde en smeekte haar om op te houden. Ik wed dat je niet eens gaat proberen om je te verzetten! Kom op, verzet je tegen me als een man. Kom op, slapjanus zonder ruggengraat. Dat kun je niet h, of wel soms? Cindy had hierop gerekend, had hierop gehoopt, had hem met opzet zo opgejut. Ze wist dat hij het diep van binnen in zich had, ze wilde dat hij zich tegen haar verzette.

Nu was het zo dat ze gek was op dit soort situaties, dat ze erop geilde, dat ze er met haar vriendje zelfs op aanstuurde. Met hem was het echter speelser. Ze probeerde zich te beheersen en hij kwam er bijna altijd ongeschonden vanaf.

Oh, behalve die ene keer dan Oh, en vanochtend natuurlijk Die twee gebroken ribben en die gebarsten schedel waren zijn verdiende loon geweest. Haar maagspieren waren zo hard dat zijn knietje haar totaal niet deerde. Ze greep hem bij zijn knien, smeet hem op de grond en ging schrijlings over hem heen zitten, met zijn borst tussen haar dijen en zijn arm nog steeds achter zijn rug.

Jeetje, jouw Mama zou je echt Toen stak ze haar hand achter haar rug en begon zijn pik met haar hand heen en weer te slaan. Met genoegen luisterde ze naar het priemende geluid dat haar hand tegen zijn tere huid maakte. Zijn ogen rolden in hun kassen en zijn gezicht was lijkbleek, met een rode blos op zijn wangen.

Hij hijgde met korte, oppervlakkige stoten. Ik moet nog steeds zien wat je met die mond van je kunt. Haar netjes geschoren schaamhaar kwam tevoorschijn, waar druppeltjes vocht in zaten.

Die getuigden van de opwinding die ze in haar vagina voelde door Leo op deze manier te behandelen. Het is nauwelijks te geloven dat een jongetje als jij de sappen bij een vrouw als ik aan het stromen kan krijgen, of niet soms? Maar toch is dat zo, Meneer Veensma Ja, ik heb een 'Stevig Bos Hout', of niet soms? En dat kun je maar beter tot mijn volle tevredenheid doen, Meneer Veensma, want anders Toen ramde ze haar vuist in zijn maag, trok hem in een zithouding en ging weer op hem zitten met haar dijen rond zijn middel en haar enkels ineengestrengeld achter zijn rug.

Haar vingertoppen rustten bijna nonchalant op zijn schouders en ze trok zijn hoofd tegen haar prachtige borsten aan. Lik me, lik me lekker Automatisch ging zijn tong steeds sneller heen en weer over haar tepels Ze hield haar benen rond zijn middel en elke keer dat ze zijn tongbewegingen langzamer voelde worden, kneep ze hem met haar dijen en besefte hij alras dat ze de voorkeur gaf aan een rapper tempo.

Haar ogen waren half dicht, ze likte met haar eigen tong langs haar lippen, ging ermee langs haar tanden en begon sneller te ademen. Doordat ze zo opgewonden was, had ze niet in de gaten dat ze Leo met haar enorme boezem bijna liet stikken.

Door het genot dat door haar lichaam stroomde begonnen haar spieren onwillekeurig samen te trekken, zodat haar grip op zijn schouders toenam en de druk van haar benen rond zijn middel enorm werd. Leo merkte dat allemaal al niet meer, hij was bijna, niet helemaal, maar bijna de pijn voorbij. Zo druk had hij het om deze vrouw te laten genieten, de vrouw die hem pijn gedaan had, hem vernederd had.

Natte kutjes be blote kut


Vera bleef mijn borsten kussen en langs mijn stijf geworden tepeltje te likken en ineens beet ze zacht in mijn tepeltje. Mmmmm zei ze, je hebt een stel overheerlijke tieten meid en ik zal nu eens de rest voelen. Ze gleed met haar hand richting mijn rok en trok deze hard naar beneden zo dat deze op de grond kwam te vallen. Mmm ik zie inderdaad een natte plek in de slip Cleo, dat dient een onderzoek.

Ze rukte mijn slip zonder woorden van mijn billen af. Daar stond ik dan naakt in de bossen met mijn bloesje open en mijn rok op de grond en mijn slip stuk gescheurd. Ik wil dit niet, zei ik nog een keer, dit mag niet, dit is stout. Cleo en Vera zeiden in koor: Hey, wat doe je? Ik wil je kutje beter bekijken, zei Vera en ze trok mijn schaamlipjes uit elkaar zo dat mijn kutje bloot kwam en ze mijn clitje zag. Mmmmmm, zei Vera, dat ziet er smakelijk uit en ze is ook nog mooi roze.

Zonder wat te zeggen ging Vera met haar vinger mijn kutje binnen. Zow zeg, die is nat! Maar ik zei niets en probeerde mijn benen bij elkaar te krijgen, maar Cleo had mijn benen tussen de mijne gezet en hield zo mijn benen uit elkaar en trok mijn rug krom naar achteren zodat Vera nog beter mijn kutje kon bekijken. Vera ging met haar vinger met lange halen in mijn uit mijn kutje te gaan. Ze voelde dat mijn kutje steeds natter werd en mijn vocht wat uit mijn kutje kwam liep langs haar vinger en hand.

Mmmmmm, zei Vera, dat wil ik proeven en nam een lik langs haar vinger en hand. Jij smaakt zoet meid en mmmmm, volgens mij is dit je eerste keer he? Ik knikte stil mijn hoofd van ja. Kom laat mij je kutje nog eens goed bekijken en ze kwam met haar gezicht wel heel erg dichtbij mijn kutje en plots voelde ik haar tong over mijn clitje gaan.

Mmmmmmm, zei Vera, dit smaakt nog geiler en lekkerder. Laat mij eens proeven, zei Cleo. Wacht even, zei Vera, ik pak even wat uit mijn tas. Ze deed een greep in haar tas en pakte er een stuk touw uit en bond mijn armen vast aan een boom en ze hield mijn benen ver uit elkaar zodat Cleo ook alles goed kon bekijken. Mmm, zei Cleo, wat een mooi jong kutje en zo roze. Je heb echt geen woord te veel gezegd Vera. Cleo trok mijn lipjes ver uit elkaar en ze zag mijn clitje.

Mmmmm dat is een heerlijk zuigknopje, maar deze kan veel groter worden. Ja, zei Vera, haal de clitpomp maar uit de tas en dat deed Cleo en ze zette deze op mijn clitje. Ik hou mijn mond wel tegen de nonnen zo lang jullie maar stoppen. Denk er niet aan.

Ik ben net zo heerlijk geil en wil jou gebruiken voor allerlei geile spelletjes die ik in mijn gedachten heb om met je te doen. Oooo ja, zei Vera, toe, dat doen we! Cindy is ons seks slaafje. Ik zag dat Cleo en Vera het meenden en er onwijs van genoten.

Ik probeerde dat ding van mijn clitje af te krijgen door met mijn heupen te draaien, maar dat lukte niet, want Vera bond mijn benen ook vast rond de boom en hield mijn kutje open zodat dat ding zich vast zoog op mijn clitje.

Ik probeerde te gillen en bij de 1e gil al rende Vera naar de tas en bond mijn mond dicht. Mmmmmm, zei Cleo, dit is geil, maar we kunnen haar beter op die tafel vastmaken dan kunnen we alle bij onze lusten botvieren. JA, zei Vera en ze maakte mij los van de boom en zei dat ik me nu onder het lopen erg koest moest houden want dat ding bleef op mijn clitje zitten. Vervolgens moest ik met mijn benen wijd op de tafel liggen, de warme zwoele avondzon scheen op mijn kutje.

Vera en Cleo bonden mijn benen, een aan elke poot, en mijn armen aan de andere poten. Daar lag ik dan, benen en armen wijd, ik kon geen kant uit. Ik was totaal aan hun geile fantasie overgeleverd. Cleo had nu een extreem goed beeld op mijn kutje nu het open stond en dat ding wat op mijn clitje zat zoog zich stevig vast. Op een of andere wijze vond ik het na een tijdje wel prettig en voelde een warme gloed door mij onderbuik golven dat wat ik ook had in het klooster.

Na een tijdje rukte Cleo dat ding van mijn clitje af en zei: Ik voelde dat mijn clitje geen clitje meer was maar een clit. Cleo nam mijn clit in haar mond en begon er aan te zuigen en er rondjes om te maken met haar tong. Mmmmmmmmmm, zei Cleo, dat is echt wel zoet, terwijl ze haar tong mijn kutje in ging. Mmmmm jij hebt een heerlijke zoet grotje en ze bleef met haar tong in en uit mijn kutje gaan. Ineens stopte en ze zei tegen Vera: Daar stonden ze dan naakt naast mijn tafel, en wow Vera had een mooie volle borsten en Cleo had net zulke borsten als ik.

Ik keek verder en zag dat ook de kutjes van hun kaal waren en ik zag dat er bij Cleo vocht langs haar benen vloeide. Vera zag het ook en zei: Ik heb een idee, zei Vera, laten we om en om met ons kutjes boven de mond van Cindy hangen zodat ze onze geile kutsappen uit onze geile kutjes moet likken en de rest ook. Ze gaan toch niet in mijn mond plassen he? Dat is vies en pervers. Ja graag, en Vera ging wijdbeens met haar natte kut boven mijn mond hangen.

Ze trok de doek van mijn mond en zei: Dan krijg je de volle laag. Ik kon niet anders dan er gehoor aan geven en likte haar. Eerst vond ik het wel vies en de smaak ook, maar hoe langer ik likte hoe zoeter het werd. Niet alleen likken he, zei Vera, zuig mijn clit ook. Deze was groot, zag ik, en ik dacht: Zuigen, zei Vera, doe maar net alsof je aan een lolly zuigt.

En dat deed ik en Vera ging zwaar adem halen en ze begon te kreunen steeds sneller en harder. Ze gaf een zachte gil. Ik, ik, ikkkk, kooommmm, gilde ze en begon met haar heupen te schokken. En niet kort erna spoot er vocht uit haar kutje recht in mijn mond en het smaakte erg vreemd.

Slikken, zei Vera, slikken zul je griet, want je krijgt zo nog veel meer te drinken. Zo, zei Vera, nu is Cleo aan de beurt. Cleo kwam boven mijn gezicht te zitten en ik keek recht in haar volwassen kut met een zeer grote clit, echt een vrouwen kut ipv een meisjes kutje.

Zo, zei ze, nu likken alsof je een ijsje likt en zuigen als of je een lolly in je bek hebt. Ondertussen kneep Cleo in mijn borsten en aan mijn tepeltjes en plots voelde ik dat mijn kutje niet meer droog was, maar supernat werd en spoot zelfs een beetje vocht uit mijn kutje langs mijn bilnaad en dat zag Vera.

Die had jammer genoeg andere plannen. Onmiddellijk ging ik op mijn rug liggen, mijn tong uit de bek, poten opgetrokken, maar wel lekker wijd, en daar kon ze bij mijn lekkere geile hondenpik. Eerst begon ze me nog wat te kietelen, maar al gauw greep ze ook echt mijn zaadspuiter en begon er verrukkelijk aan te sjorren. Ze aaide mijn ballen. Trok pesterig aan mijn staart, maar ik werd er weer aan herinnerd dat ik er niet voor mijn eigen plezier was.

Laat me je echt even uitlaten. Je moet intussen vast wel plassen. Gelukkig was het een warme zomeravond. Wilma nam me aan de lijn mee het gras op en leidde me naar de bosrand. Daar moest ik gaan plassen zoals een mannetjeshond dat doet. Poot optillen bij de boom en de gaan. Niet te snel want Theo moest het op de gevoelige plaat vastleggen. Nu was dat geen enkel probleem want ik moest genoeg pissen voor een hele dag.

Omdat mijn lul nog halfhard was stond hij ook in een spuitstand zoals dat bij een echte hond zou zijn geweest en dus was het plaatje compleet. Ik tilde mijn poot dus op bij de boom en Eerst een klein straaltje en toen steeds harder en meer. Weldra stond ik als een echte hond te pissen tegen de boom en Theo maakte de plaatjes. Het was natuurlijk zeer, zeer vernederend. Ik stond als een hond tegen een boom te pissen.

Staart in mijn reet, een man met een fototoestel die me in deze pose steeds fotografeerde en niet naliet ook mijn intiemste plekjes in close-up vast te leggen. Twee vrouwen die goedkeurend staan toe te kijken en zich enthousiast uitlieten over hun slaaf en over zijn prachtige lekkere lul, maar ik had het voor geen goud willen missen.

Aan de lijn ging ik weer mee naar binnen. Mijn pik nog druppelde nog na van mijn plasbeurt, maar voordat ik naar binnen mocht greep Annemiek nog een doek en droogde hardhandig mijn hondenlul af. Nu pas mocht ik de ruimte weer in, waarna de staart uit mijn aars werd gerukt. Terug voor het scherm moest ik dit keer gaan staan, werd de bamboestok tussen mijn enkels vastgezet en moest ik even bukken.

Theo kon daardoor een opblaasbare buttplug in mijn kont rammen. Toen ik weer rechtop stond hing er dan ook een slangetje uit mijn reet. Vervolgens werden mijn polsen met touw vastgezet en mijn armen wijd uit elkaar aan de ringen in het plafond vastgemaakt.

Dezelfde ringen waar daarstraks mijn enkels nog aan zaten en dus stond ik wijdbeens, met nu echt een slappe lul, vastgebonden voor het scherm. Wilma pakte het slangetje tussen mijn benen en pompte de buttplug een beetje op. Ik raakte aardig gevuld. Nu werd er alweer een touwtje rond mijn ballen vastgemaakt met onderaan het touwtje een emmer. Annemiek kwam met handenvol tennisballen aanlopen.

Als je ja knikt gaat er maar 1 tennisbal in de emmer, bij twijfel 2 en als je nee schud 3. Mijn balzak, al uitgerekt door alleen de emmer, kreeg het dus zwaar zo dadelijk. Ze stak hem zelfs gedeeltelijk, voor mijn ogen zodat mijn lul al weer begon te steigeren, in haar poes. Zo moet het maar weer. Eerst kreeg ik een beeld voorgeschoteld van poepsex. Iedereen in beeld zat helemaal onder en ik schudde heftig 'nee'. Hoppa drie tennisballen in de emmer.

Toen kwam er een foto voorbij met dierensex en weer schudde ik 'nee' Daar moest ik niets van hebben. Daar houden wij ook totaal niet van, maar je emmer raakt ten minste gevuld. In de volgende foto werd de slaaf simpel als kapstok gebruikt. Zijn pik stond stijf en daar werden de jassen overheen gegooid. In het volgende beeld lag de slaaf op zijn rug, met zijn voeten naast zijn hoofd en dus zijn kont omhoog en werd hij als bloemenvaas gebruikt.

Toen gingen we over op film en zag ik een slaaf met een boodschappentas aan zijn lul gehangen Ik knikte weer 'ja' en dus weer een bal. Mijn zak rekte aardig op, maar ik had me voorgenomen een goede slaaf te zijn en gaf nog geen krimp. Annemiek kwam voor me staan. Mijn pik wees, intussen weer hard geworden, recht vooruit door het gewicht aan mijn ballen en speels begon Annemiek er tegen te slaan. Eerst zachtjes en toen steeds harder en sneller. Door het gewiebel begon ook de emmer te schudden en dat was niet bepaald prettig.

Ik gaf echter nog steeds geen krimp. Ik zou me niet laten kennen had ik me voorgenomen. Het was tijd voor de uniformen en in beeld liep het meest voor de hand liggende uniform voorbij. De slaaf had wel een schortje voor en de juiste outfit aan, maar zijn speer was duidelijk zichtbaar en hij was druk bezig het huis schoon te houden. Ook was er een slaaf verkleed als verpleegster, als schoolmeid, politieagent, militair, en nog enkele andere en op allen knikte ik 'ja'.

Die verkleedpartijtjes waren geen belemmering. De volgende beelden werden weer wat heftiger. Een vacuümpomp kwam tevoorschijn en werd overal waar plaats was op geplaatst, maar uiteraard voor op de tepels; 'ja', de billen; 'ja', het kontgat zelfs, dat enthousiast naar buiten stulpte; 'ja' maar ook de ballen; 'ja' en natuurlijk de lul; 'ja' Dit had ik niet eerder zelf bedacht.

Op het volgende beeld werd de slaaf geheel ingepakt in plastic. Uiteraard bleef daar bij zijn pik gespaard die dan ook uit een soort van zwart landbouwplastic naar buiten stak. Nog steeds 'ja', maar twijfel ontstond over de volgende dia. Daar werd duidelijk de in het zicht gebleven lul met ballen onplezierig gemarteld. Ingeklemd in een soort bankschroef en zeer, zeer strak afgebonden. Het gewicht van de emmer die vol begon te raken met tennisballen was echter al zo groot dat voor mijn gevoel mijn ballen al zo'n beetje op de grond hingen en veel meer kon er niet bij.

Toen ik echt op het punt stond te gaan janken van de pijn aan mijn zak, kwam, zo vertelde ze me, de laatste dia van deze serie. Die laatste dia was minder lastig om 'ja' voor te knikken.

De plastic slaaf werd bij zijn hoofd uitgepakt, waarna de meesteres met haar natte poes op zijn gezicht ging zitten. De grootste vernedering voor een cuckold is dat zijn vrouw geen sex meer met hem wil. Ze neukt nu met iedereen behalve haar man.

Wij hebben hier films van Vader trekt zich af en mag later de rommel opruimen. Na afloop mag hij haar kutje schoonlikken! Een keer per week komt er een grote neger bij Annet thuis die haar gruwelijk verwent terwijl manlief zichzelf aftrekt en toekijkt.

James neukt moeder en vader kijkt toe hij ze het zaad ontvangt. Vader wil toekijken hoe moeder wordt ondergespoten met zaad. Karin geniet als ze die enorme negerlul in haar voelt, terwijl haar man toekijkt. En moeder laat zich volspuiten door een zwarte BULL!

Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt! Meedoen mag hij niet, moeder komt klaar op een dikke negerlul.