Clitoris likken lekker even neuken

clitoris likken lekker even neuken

...

Gratis sex gorinchem sex man zoekt man


clitoris likken lekker even neuken

...


Sappige lul neuken in flevoland


Laat hem met zijn vingers al strelend grote rondjes maken om je buitenste lippen, om je binnenste lippen, om het bovenste gedeelte van je vagina, om je clitoris heen. Hij kan dit tijdens het voorspel doen, maar het kan ook tijdens het neuken, als hij je bijvoorbeeld neemt terwijl jullie lepeltje lepeltje liggen. Als je zin hebt om hem je ook te laten likken, laat hem zich indirect tot je clitoris wenden, door bijvoorbeeld omgekeerd te liggen. Laat hem een zogenaamde vingervibrator gebruiken voor net dat extra effect.

En laat hem vooral weten hoe hard, hoe vaak en waar…. Vaginaal Orgasme Er is nog steeds een debat gaande over het feit of de G-spot wel bestaat. Allereerst moet je de hotspot vinden. Ga met je vingers op ontdekkingsreis bij de bovenste wand net in je vagina.

Voel of je een golvende plek kunt vinden dat een beetje sponsachtige structuur heeft. Als je het aanraakt moet het ontzetten lekker aanvoelen…Tijdens de penetratie laat je je man vooral op die plek stoten.

Probeer dit bijvoorbeeld terwijl jullie allebei op jullie zij liggen, jullie benen in elkaar verstrengeld, denk aan scharen. Zo komt hij lekker diep in je en wordt de G-spot goed gestimuleerd. De kans op een vaginaal orgasme is groter naarmate de seks ook langer duurt.

Probeer het ongeveer 15 minuten vol te houden, en als het jullie lukt, probeer zoveel mogelijk standjes. Dat laatste helpt je man zijn climax nog even uit te stellen en zorgt ook voor zo veel mogelijk heerlijke gevoelens. Gecombineerd Orgasme Volgens de experts is het pas echt goed klaarkomen als je een clitoraal en vaginaal orgasme combineert.

Het kan wel twee keer zo sterk en intens zijn dan beide orgasmes op zich. Het beste van beide werelden dus!

Maar wat je ook kan doen is op zijn schoot zitten, met je rug naar hem toe, zo kan hij je clitoris stimuleren terwijl jij het stoten onder controle houdt.

Of, als een variatie op het missionaris standje, laat hem zijn bovenlichaam oprichten terwijl hij jouw bekken iets omhoog tilt, zo stoot hij in je, maar berijdt hij met de bovenkant van zijn penis jouw gevoelige delen.

De kans op een gecombineerd orgasme is grote als een vrouw voor de penetratie al heel erg opgewonden is. Dus geniet van een langer voorspel, lekker veel zoenen, strelen en likken. Meervoudige Orgasmes Om even duidelijk te zijn: Uit onderzoek blijkt echt dat vrouwen achter elkaar kunnen blijven climaxen als ze tijdens maar steeds gestimuleerd blijven worden.

Gelijk nadat je klaar bent gekomen laat je hem je G-spot stimuleren, heel voorzichtig, ongeveer 30 seconden.

Dan laat hem steeds intensiever stimuleren, weer je clitoris… het spel opnieuw. Zo speelt hij met je geilheid door je erogene zone even bij te laten komen om overgevoeligheid te voorkomen maar daarna wakkert hij de geilheid weer vurig op.

Vanaf dit moment kan je overgaan naar penetratie, wat kan leiden tot meervoudige vaginale, of gecombineerde orgasmes! De tactiek is rust nemen en dan weer oppakken, terwijl je blijft stimuleren en de geilheid blijft. Als je clitoris toch gevoelig wordt, vraag hem dan je daar indirect te strelen, bijvoorbeeld met een dun slipje of hemdje er tussen, of vraag hem zijn aandacht even op je borsten en tepels te richten.

Kaat Bollen's porna film gaat op Valentijnsdag in première! Het is geen vreemdgaan als je geen keuze hebt. Uh-oh, je bent nog geen lid? Zo word jij geil van mijn moeder haar kutje? Nee dat niet, maar ziet er mooi uit, anders dan bij jou. Als we weggingen, ging moeder mee… dat is er zo ingeslopen. We zijn altijd met zijn drieën. In het begin vond ik dat maar niks. Ik wilde lekker met Caris vrijen, maar moeder zat erbij en het maakt haar niks uit als we het zouden doen hoor.

Nee ze vond het zelf leuk en lekker, zei ze dan. Zo ook als ik uit bed kom en Caris zit al beneden, dan kom ik naar haar toe en ga achter haar staan en over haar schouder met mijn handen pak ik haar tieten vast en rol een paar seconde haar tepels. Dan even een paar zoenen op haar wang en ga ik weer zitten. Dat vind ze zo lekker. Maar ma vind dat ook zo lekker. Haar man wilde dat nooit doen, dat hoorde niet zo. Weken gingen voorbij dat ik het weer deed.

Nu zoenden we wel vaak, maar gewoon op de wang. Nou, dat zal Caris niet leuk vinden. Mag gerust van mij hoor, zei ze. Het is mijn moeder maar hoor. Ik was even verbaasd dat ze het zo opnam. Toen op een dag dat ik Caris weer bij haar tietjes pakte en zoende zag ik mijn schoonma lachen en genieten. Ik ging achter haar staan en mijn handen gleden over haar schouders langs haar nek tot ik haar tieten vast had.

Ik masseerde ze even en haar tepels wreef ik met mijn vingers en zoende haar in haar nek. Verders niks en we dronken de thee en aten de boterham op. Ze had lekkere volle stevige tieten. Ik dacht gelijk weer aan haar mooie kutje. Die lippen met dat clitje. Ik herhaalde deze gewoonte steeds weer ook waar Caris bij zat.

Ze vond het niet erg dat ik dat bij haar moeder deed. Ze had ook een beetje liefde nodig, zei ze. Na die jaren zonder man. Maar we zijn ruim een jaar verder en er is wel eens wat gebeurd. Voor de gein pakte ze mij weleens in mijn kruis en ik stond dan ook wel tegen haar kont aan te rijden. Dat vindt ze zo leuk. Het was weekend en Caris moest werken in de supermarkt.

Ik lag nog in bed en hoorde de deur dicht gaan. Ik stapte eruit en ik hoorde Inge al beneden. Als jij gaat douchen zet ik alvast de koffie aan, riep ze. Ik was klaar en ik liep naar beneden. Ze zat in haar nachthemd aan tafel. Ik liep naar haar toe en liet mijn handen over haar borsten gaan, rolde haar tepels en ze zuchtte.

Ik gaf haar een paar zoenen en ging weer aan tafel zitten om te eten en te drinken. Nick, ik ben zo blij dat je dat af en toe doet. Ik vind dat heerlijk. Gewoon even dat aanraken, maakt mijn dag weer super. En wat hoorde ik van Caris, vind jij mijn kutje zo mooi en geil? Ik schrok even van die vraag. Ja wat moet je zeggen. Ik mompelde binnensmonds en knikte. Wat voor verschil is dat dan met Caris haar kutje? Nou die heeft een gesloten kutje, en die van jou is zo mooi.

Die lippen en daar bovenin dat clitje. Dat zie ik bij Caris niet, ja als ik haar kutje openmaak, dan pas. Dus jij kijkt wel naar mijn kutje als ik uit bad kom? Ja vind ik mooi. Word je er ook geil van dan, en wat denk je dan? Wil je haar nu zien, mag gerust hoor? Ja maar zal Caris dat goed vinden?

Joh je bent toch volwassen, ze ziet dat toch niet. Je mag mijn kut wel zien hoor als ik je daar een plezier mee doe, tenslotte laat jij mij ook wel genieten om aan mijn tieten te zitten. Ik nam een slok koffie en ze stond op en tilde haar nachthemd op. Haar onderlijf drukte ze naar voren en zo kon ik haar kut goed zien. Nou hoe vind je het? Zie je mijn lippen, die zijn nu extra dik, en mijn clitje ook. Ik keek ernaar en mijn pik stond gelijk zo hard. Je mag ook wel even voelen hoor, toe maar.

Ze spoorde mij aan, maar ik was zo nerveus dat mijn handen trilden. Mijn lieve schoonma voor me met een lekkere natte kut. Ik voelde aan haar lippen en ze slaagde een zucht. Ik voelde hoe nat ze al was. Twee vingers gleden langs haar lippen en ik stopte op haar clit. Wat is dat lekker, ga er even in met je vinger. Ik stak mijn vinger erin en haar sappen sijpelden al uit haar snee. Ze drukte mijn vinger er dieper in. Ohh ja, wat lekker schat.

Mijn lul knelde in mijn broek, zat niet goed. Ik vingerde haar zachtjes en ze had haar handen op mijn hoofd. Ja schat, lekker nog eventjes, ik kom zo. Rick zal jij mij even willen neuken? Ik ben zo geil, we zijn toch maar met zijn tweeën. Kom trek je broek uit, ik wil neuken met je. Maak mijn kutje blij met die geile paal van je. Ik wil je lul diep in me voelen. Ze trok mijn broek uit en ik stond met mijn stijve voor haar.

clitoris likken lekker even neuken