Gangbang in amsterdam stijve lul in broek

gangbang in amsterdam stijve lul in broek

De voorsluiting van de bh maakte het losmaken makkelijk en ik tilde de vrijgekomen tieten uit de bh en liet ze over de rand van het jurkje vallen. Geschuivel achter ons maakte duidelijk dat onze akties niet onopgemerkt bleven. Twee van de mannen waren op hun stoel naar voren geschoven zodat ze beter konden zien wat er voor hen gebeurde.

De man die zich had laten pijpen was ook in beweging gekomen en kwam brutaal met zijn broek op zijn enkels en zijn lul in zijn hand op de vrije stoel naast Jannie zitten. Ik fluisterde in haar oor dat ze nu maar moest doen wat in haar opkwam en ze zich geen zorgen hoefde te maken dat ik het zou afkeuren. Terwijl haar dikke memmen met stijve tepels uit haar jurkje hingen begon ze nu over mijn kruis te wrijven en omdat ik ook iets makkelijks had aangetrokken had ze mijn keiharde paal al snel vrijgemaakt en begon mij in een rustig tempo af te trekken.

De man naast haar was zichzelf aan het aftrekken en hij legde zijn vrije hand op het rechterbeen van Jannie zodat hij onze reaktie kon peilen. Toen er geen afwerend gebaar volgde liet hij zijn paal los en begon zachtjes de tieten van mijn vrouw te strelen waarbij hij telkens haar dikke tepels tussen duim en wijsvinger rolde.

Dit ging de goede kant op en ik was benieuwd wat er nog meer ging gebeuren. Plots was er beweging achter ons en toen ik half omkeek zag ik dat twee mannen waren opgestaan en vlak achter ons stonden aan weerszijden van Jannie.

Het waren twee oudere kerels van tegen de Ook zij begonnen nu met de uiers van mijn geile vrouwtje te spelen. De man naast haar liet haar tieten los en pakte haar hand vast en bewoog die naar zijn dikke lul. Zonder aarzeling pakte ze de imposante vleesstaaf vast en zo had ze nu in iedere hand een stijve pik. Daarna legde hij zijn hand weer op haar been en schoof nu omhoog.

Ik hielp hem door het jurkje zo veel mogelijk naar boven te trekken en toen Jannie heel even met haar billen van de stoel kwam kon ik het kledingstuk tot haar middel optrekken waardoor haar slipje helemaal zichtbaar werd.

Zijn hand verdween in het kleine stringetje en toen ik Jannie hoorde zuchten was het duidelijk dat zijn vingers zich in haar natte spleet boorden. Eén van de mannen achter haar was inmiddels tegen de achterkant van haar stoel gaan staan en wreef zijn stijve pik tegen haar rechterwang. Tot zover gebeurde precies waar ik op gehoopt had.

Een aantal onbekende kerels die onbeschaamd gebruik maakten van mijn geile vrouw. Jannie liet nu mijn lul los en draaide zich een klein beetje van mij af zodat ze haar andere buurman beter kon aftrekken en de man achter haar met zijn paal bij haar mond kon komen. Ze stak haar tong uit en likte langs de grote snikkel.

Haar lippen stulpten zich over de dikke eikel waarna de man zijn hand op het hoofd van Jannie legde en zijn lul verder naar binnen duwde terwijl hij kreunde dat ze een lekker sletje was. Het ontging de rest van de aanwezige mannen niet dat er geile aktie plaatsvond in de zaal en een aantal van hen was dichterbij komen staan om het allemaal goed te kunnen bekijken. Twee mannen stonden nu bij de rij stoelen voor ons en een derde stond naast de man die door Jannie werd afgetrokken.

Ik besloot om de mannen wat meer ruimte te geven en stond op; zogenaamd om even naar het toilet te gaan. Toen ik een minuutje later terugkwam verbaasde het me niet dat een andere man op mijn plek zat die nu ook zijn handen over het lichaam van Jannie liet glijden.

Weer een andere man was vlak voor haar gaan staan tussen haar benen en gebaarde naar haar dat hij gepijpt wilde worden. Zo had ze nu zes geile kerels om haar heen staan.

Ze liet de paal van de man achter haar uit haar mond glippen en nam nu de pik van de man voor haar tussen haar lippen. Deze was een stuk kleiner en ik zag hoe ze hem moeiteloos tot aan zijn ballen naar binnen liet glijden. De man die ze net gepijpt had boog zich naar voren en pakte de onderkant van haar opgestrookte jurkje vast. Hij trok het omhoog en toen ze de nieuwe paal even uit haar mond liet glippen werd het kledingstuk over haar hoofd uitgetrokken.

Haar bh lag ook al snel op de grond en toen haar string naar beneden werd gerukt zat ze helemaal bloot tussen al die vreemde kerels in.

Ik stond op een klein afstandje toe te kijken en zag hoe Jannie helemaal opging in deze geile gangbang. Ik wist niet dat ik zo’n geile en sletterige vrouw had maar was er heel erg blij mee. Nu vroegen de twee mannen achter haar weer om aandacht en ze trokken haar een beetje dwingend omhoog en gebaarden dat ze omgekeerd op haat knietjes op de stoel moest gaan zitten zodat ze beiden door haar gepijpt konden worden.

Terwijl ze afwisselend de twee pikken in haar mond geduwd kreeg stak haar kont naar achteren. De man die zojuist nog tussen haar benen stond nam zijn kans waar en prikte zijn pik tussen haar benen en ik zag hoe zijn paal tussen haar natte uitpuilende schaamlippen schoof. Hij maakte al snel tempo en ik hoorde hoe zijn blote buik tegen haar billen kletste. Telkens als hij in haar beukte werd de lul in haar mond iets dieper naar binnen geduwd. Na een paar minuutjes werd hij op zijn schouders getikt door de volgende man die even gratis wilde neuken.

Hij trok met enige tegenzin zijn lul uit Jannie’s kut en deed een stap opzij. Zijn plaats werd nu ingenomen door een forse vent die voorzien was van een zeker 20cm lange paal. Ik was benieuwd hoe mijn geile vrouwtje zou reageren op die grote staaf want dit formaat was ze niet gewend. Stukje voor stukje werd de dikke en grote lul in haar natte spleet geduwd.

Ze liet de pik even uit haar mond glijden en kreunde dat ze het heerlijk vond wat er gebeurde. Toen hij er helemaal in zat schoof de man weer een stuk naar buiten en begon toen tempo te maken. In een vlot tempo neukte hij mijn vrouw en ik zag hoe haar dikke tieten heen en weer schommelden door dit geweld. Dit ging enige tijd door totdat hij het niet langer kon houden en zuchtend en steunend nog één keer diep naar binnen stootte en daarna de hoerige spleet van Jannie vol met zaad spoot.

Hij trok zich terug en liep om de rij stoelen heen zodat hij nu voor Jannie stond. Hij duwde zijn met sperma en kutsappen bedekte lul in haar mond zodat ze hem kon schoonsabbelen. Ondertussen was één van de mannen die ze aan het pijpen was ook omgelopen en hij duwde nu zijn harde knuppel in haar zaadspleet. Gedurende de rest van de middag werd haar slettekut nog drie keer volgespoten en haar pijpmond kreeg nog vier ladingen zaad te verwerken die ze allemaal gulzig doorslikte.

Toen iedereen zich had kunnen uitleven was ik aan de beurt en mocht ik als laatste mijn zaad in mijn hoerige vrouw spuiten. Het was een heerlijk gevoel om in haar glibberige spleet te stoten en ik voelde hoe het zaad van de andere kerels langs de binnenkant van haar benen droop.

Ik kon het nu niet langer houden en met een diepe zucht pompte ik mijn sperma bij dat van de anderen.

Al die tijd hoorde ik Jannie kreetjes van genot slaken en ze verzuchtte hoe geweldig ze dit avontuur vond en hoe geil het haar maakte. Net toen ik dacht dat het klaar was en iedereen aan de beurt was geweest sprak één van de mannen mij aan en vroeg of we nog even wilden wachten met weggaan.

Hij had een paar vrienden van hem via sms op de hoogte gebracht van de aanwezigheid van een gratis neukslet zijn woorden en zij hadden geantwoord dat ze onderweg waren. Een paar minuten later kwamen er drie mannen binnen die zonder te twijfelen op Jannie afliepen en al lopend hun broek losmaakten en hun halfstijve lullen tevoorschijn haalden.

De meeste andere mannen waren inmiddels vertrokken zodat er weer ruimte genoeg was rondom mijn hoerige vrouwtje.

Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot.

Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis. Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten.

Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht.

De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school.

Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn.

Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren.

Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek.

Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen. Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld.

Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen. Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd.

Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen.

Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten. Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon. Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken.

De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken.

Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar.

Voor de tweede keer binnen 1. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen.

Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem!

Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij? Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit.

Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8. Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8. Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven.

Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden. Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek.

Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet. Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep?

Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen. Zijn voorwaarden was dat ik dan wel een spannend jurkje aan zou doen, zonder slipje en BH. Hij had dit toen al een paar keer gevraagd en, ondanks dat ik het best eng vond om zo door de winkels te lopen, vond ik het ook wel een spannend idee en besloot het een keer voor mijn zoon te doen.

Ik was onze straat nog niet uitgereden in mijn autootje of hij ging al met zijn hand onder mijn jurkje. Zo jij ben lekker nat lachte hij toen hij met zijn vinger in mijn kutje ging. Iets wat ik zelf ook wel voelde. Ik vond het echt spannend om door het overige verkeer te rijden en door mijn zoon gevingerd, ik kon mij maar moeilijk op de weg concentreren.

Bij de stoplichten krijg je de gedachten dat de automobilisten naast je, zien dat je gevingerd wordt. Ik zat te wippen op mijn stoel en moest vechten tegen mijn orgasme.

...

Likkend klaarkomen homoboys nl
gangbang in amsterdam stijve lul in broek

De voorsluiting van de bh maakte het losmaken makkelijk en ik tilde de vrijgekomen tieten uit de bh en liet ze over de rand van het jurkje vallen. Geschuivel achter ons maakte duidelijk dat onze akties niet onopgemerkt bleven. Twee van de mannen waren op hun stoel naar voren geschoven zodat ze beter konden zien wat er voor hen gebeurde. De man die zich had laten pijpen was ook in beweging gekomen en kwam brutaal met zijn broek op zijn enkels en zijn lul in zijn hand op de vrije stoel naast Jannie zitten.

Ik fluisterde in haar oor dat ze nu maar moest doen wat in haar opkwam en ze zich geen zorgen hoefde te maken dat ik het zou afkeuren. Terwijl haar dikke memmen met stijve tepels uit haar jurkje hingen begon ze nu over mijn kruis te wrijven en omdat ik ook iets makkelijks had aangetrokken had ze mijn keiharde paal al snel vrijgemaakt en begon mij in een rustig tempo af te trekken. De man naast haar was zichzelf aan het aftrekken en hij legde zijn vrije hand op het rechterbeen van Jannie zodat hij onze reaktie kon peilen.

Toen er geen afwerend gebaar volgde liet hij zijn paal los en begon zachtjes de tieten van mijn vrouw te strelen waarbij hij telkens haar dikke tepels tussen duim en wijsvinger rolde. Dit ging de goede kant op en ik was benieuwd wat er nog meer ging gebeuren. Plots was er beweging achter ons en toen ik half omkeek zag ik dat twee mannen waren opgestaan en vlak achter ons stonden aan weerszijden van Jannie.

Het waren twee oudere kerels van tegen de Ook zij begonnen nu met de uiers van mijn geile vrouwtje te spelen. De man naast haar liet haar tieten los en pakte haar hand vast en bewoog die naar zijn dikke lul.

Zonder aarzeling pakte ze de imposante vleesstaaf vast en zo had ze nu in iedere hand een stijve pik. Daarna legde hij zijn hand weer op haar been en schoof nu omhoog. Ik hielp hem door het jurkje zo veel mogelijk naar boven te trekken en toen Jannie heel even met haar billen van de stoel kwam kon ik het kledingstuk tot haar middel optrekken waardoor haar slipje helemaal zichtbaar werd.

Zijn hand verdween in het kleine stringetje en toen ik Jannie hoorde zuchten was het duidelijk dat zijn vingers zich in haar natte spleet boorden. Eén van de mannen achter haar was inmiddels tegen de achterkant van haar stoel gaan staan en wreef zijn stijve pik tegen haar rechterwang. Tot zover gebeurde precies waar ik op gehoopt had.

Een aantal onbekende kerels die onbeschaamd gebruik maakten van mijn geile vrouw. Jannie liet nu mijn lul los en draaide zich een klein beetje van mij af zodat ze haar andere buurman beter kon aftrekken en de man achter haar met zijn paal bij haar mond kon komen. Ze stak haar tong uit en likte langs de grote snikkel. Haar lippen stulpten zich over de dikke eikel waarna de man zijn hand op het hoofd van Jannie legde en zijn lul verder naar binnen duwde terwijl hij kreunde dat ze een lekker sletje was.

Het ontging de rest van de aanwezige mannen niet dat er geile aktie plaatsvond in de zaal en een aantal van hen was dichterbij komen staan om het allemaal goed te kunnen bekijken. Twee mannen stonden nu bij de rij stoelen voor ons en een derde stond naast de man die door Jannie werd afgetrokken.

Ik besloot om de mannen wat meer ruimte te geven en stond op; zogenaamd om even naar het toilet te gaan. Toen ik een minuutje later terugkwam verbaasde het me niet dat een andere man op mijn plek zat die nu ook zijn handen over het lichaam van Jannie liet glijden.

Weer een andere man was vlak voor haar gaan staan tussen haar benen en gebaarde naar haar dat hij gepijpt wilde worden. Zo had ze nu zes geile kerels om haar heen staan. Ze liet de paal van de man achter haar uit haar mond glippen en nam nu de pik van de man voor haar tussen haar lippen. Deze was een stuk kleiner en ik zag hoe ze hem moeiteloos tot aan zijn ballen naar binnen liet glijden.

De man die ze net gepijpt had boog zich naar voren en pakte de onderkant van haar opgestrookte jurkje vast. Hij trok het omhoog en toen ze de nieuwe paal even uit haar mond liet glippen werd het kledingstuk over haar hoofd uitgetrokken. Haar bh lag ook al snel op de grond en toen haar string naar beneden werd gerukt zat ze helemaal bloot tussen al die vreemde kerels in. Ik stond op een klein afstandje toe te kijken en zag hoe Jannie helemaal opging in deze geile gangbang.

Ik wist niet dat ik zo’n geile en sletterige vrouw had maar was er heel erg blij mee. Nu vroegen de twee mannen achter haar weer om aandacht en ze trokken haar een beetje dwingend omhoog en gebaarden dat ze omgekeerd op haat knietjes op de stoel moest gaan zitten zodat ze beiden door haar gepijpt konden worden. Terwijl ze afwisselend de twee pikken in haar mond geduwd kreeg stak haar kont naar achteren. De man die zojuist nog tussen haar benen stond nam zijn kans waar en prikte zijn pik tussen haar benen en ik zag hoe zijn paal tussen haar natte uitpuilende schaamlippen schoof.

Hij maakte al snel tempo en ik hoorde hoe zijn blote buik tegen haar billen kletste. Telkens als hij in haar beukte werd de lul in haar mond iets dieper naar binnen geduwd.

Na een paar minuutjes werd hij op zijn schouders getikt door de volgende man die even gratis wilde neuken. Hij trok met enige tegenzin zijn lul uit Jannie’s kut en deed een stap opzij. Zijn plaats werd nu ingenomen door een forse vent die voorzien was van een zeker 20cm lange paal. Ik was benieuwd hoe mijn geile vrouwtje zou reageren op die grote staaf want dit formaat was ze niet gewend.

Stukje voor stukje werd de dikke en grote lul in haar natte spleet geduwd. Ze liet de pik even uit haar mond glijden en kreunde dat ze het heerlijk vond wat er gebeurde.

Toen hij er helemaal in zat schoof de man weer een stuk naar buiten en begon toen tempo te maken. In een vlot tempo neukte hij mijn vrouw en ik zag hoe haar dikke tieten heen en weer schommelden door dit geweld. Dit ging enige tijd door totdat hij het niet langer kon houden en zuchtend en steunend nog één keer diep naar binnen stootte en daarna de hoerige spleet van Jannie vol met zaad spoot.

Hij trok zich terug en liep om de rij stoelen heen zodat hij nu voor Jannie stond. Hij duwde zijn met sperma en kutsappen bedekte lul in haar mond zodat ze hem kon schoonsabbelen.

Ondertussen was één van de mannen die ze aan het pijpen was ook omgelopen en hij duwde nu zijn harde knuppel in haar zaadspleet. Gedurende de rest van de middag werd haar slettekut nog drie keer volgespoten en haar pijpmond kreeg nog vier ladingen zaad te verwerken die ze allemaal gulzig doorslikte. Toen iedereen zich had kunnen uitleven was ik aan de beurt en mocht ik als laatste mijn zaad in mijn hoerige vrouw spuiten.

Het was een heerlijk gevoel om in haar glibberige spleet te stoten en ik voelde hoe het zaad van de andere kerels langs de binnenkant van haar benen droop. Ik kon het nu niet langer houden en met een diepe zucht pompte ik mijn sperma bij dat van de anderen. Al die tijd hoorde ik Jannie kreetjes van genot slaken en ze verzuchtte hoe geweldig ze dit avontuur vond en hoe geil het haar maakte.

Net toen ik dacht dat het klaar was en iedereen aan de beurt was geweest sprak één van de mannen mij aan en vroeg of we nog even wilden wachten met weggaan. Hij had een paar vrienden van hem via sms op de hoogte gebracht van de aanwezigheid van een gratis neukslet zijn woorden en zij hadden geantwoord dat ze onderweg waren.

Een paar minuten later kwamen er drie mannen binnen die zonder te twijfelen op Jannie afliepen en al lopend hun broek losmaakten en hun halfstijve lullen tevoorschijn haalden. De meeste andere mannen waren inmiddels vertrokken zodat er weer ruimte genoeg was rondom mijn hoerige vrouwtje. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam.

Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken. Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door.

Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren!

Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was. O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam.

Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden.

Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas.

Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek. Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt.

Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen. In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen.

Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen. Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld.

Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen. Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd.

Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken.

Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels. Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen.

Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten. Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam.

Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken.

Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar.

Voor de tweede keer binnen 1. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen.

Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem! Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij?

Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit. Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8. Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8.

Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven. Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden. Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek.

Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet. Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep?

Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen.

Zijn voorwaarden was dat ik dan wel een spannend jurkje aan zou doen, zonder slipje en BH. Hij had dit toen al een paar keer gevraagd en, ondanks dat ik het best eng vond om zo door de winkels te lopen, vond ik het ook wel een spannend idee en besloot het een keer voor mijn zoon te doen.

Ik was onze straat nog niet uitgereden in mijn autootje of hij ging al met zijn hand onder mijn jurkje. Zo jij ben lekker nat lachte hij toen hij met zijn vinger in mijn kutje ging. Iets wat ik zelf ook wel voelde. Ik vond het echt spannend om door het overige verkeer te rijden en door mijn zoon gevingerd, ik kon mij maar moeilijk op de weg concentreren. Bij de stoplichten krijg je de gedachten dat de automobilisten naast je, zien dat je gevingerd wordt.

Ik zat te wippen op mijn stoel en moest vechten tegen mijn orgasme.

...

Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb.

De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren.

Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken. Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten.

Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek. Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt.

Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek.

Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen. Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen.

Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan.

Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen.

Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten.

Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft.

Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken.

Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Voor de tweede keer binnen 1.

De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen.

Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem! Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij?

Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit. Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8.

Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8. Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven. Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden.

Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek. Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet. Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep? Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen.

Zijn voorwaarden was dat ik dan wel een spannend jurkje aan zou doen, zonder slipje en BH. Hij had dit toen al een paar keer gevraagd en, ondanks dat ik het best eng vond om zo door de winkels te lopen, vond ik het ook wel een spannend idee en besloot het een keer voor mijn zoon te doen. Ik was onze straat nog niet uitgereden in mijn autootje of hij ging al met zijn hand onder mijn jurkje. Zo jij ben lekker nat lachte hij toen hij met zijn vinger in mijn kutje ging.

Iets wat ik zelf ook wel voelde. Ik vond het echt spannend om door het overige verkeer te rijden en door mijn zoon gevingerd, ik kon mij maar moeilijk op de weg concentreren. Bij de stoplichten krijg je de gedachten dat de automobilisten naast je, zien dat je gevingerd wordt. Ik zat te wippen op mijn stoel en moest vechten tegen mijn orgasme. Eenmaal in de parkeergarage in een parkeervak, kon ik het niet meer houden en kwam ongelooflijk geil klaar.

Zo lachte Bas, nu kunnen wij even rustig boodschappen doen mam, je bent bizar Bas zei ik tegen hem. Ik de winkels ging het niet veel beter, ik had het idee dat iedereen daar zag dat ik niets onder mijn jurkje aan had, en Bas greep steeds even naar mijn kutje zodra er even geen mensen om ons heen waren.

Toen wij in de rij bij de kassa in de AH stonden, fluisterde mijn zoon in mijn oor, ik wil zo even lekker gepijpt worden in de parkeergarage mam, soppend pinden in daarna de boodschappen en lag ik Bas vijf minuten later in mijn autootje te pijpen. Met zijn jeans en onderbroekje op zijn knieën, pijpte ik hem helemaal gek.

Op het moment dat ik voelde dat hij klaar ging komen liet in hem los, wat doe je nou vroeg hij? Er komen mensen aan zei ik gelogen. Dit was overigens een leugentje om best wil, geile spanning en lust om zo snel mogelijk de garage uit te rijden om dit thuis voort te zetten. Ik verlangde zo naar zijn lul, dat kan ik haast niet beschrijven. De boodschappen stonden snel in de tassen in de keuken, ik ging met mijn zoon naar mijn slaapkamer. Binnen no time hadden wij elkaar uitgekleed en lag ik met mijn benen om zijn billen geklemd.

Ik liet mij bijna beestachtig ordinair neuken door mijn zoon! Zijn grote lul in mijn kutje te voelen, deed de wereld om ons heen even vergeten. Binnen een paar minuten kwam ik weer super geil klaar op zijn keiharde plasser, die hij dus niet alleen gebruikte om te plassen maar ook en vooral om mij mee te neuken.

Ik voelde mij de gelukkigste vrouw van de wereld. Het geen aan één stuk door, Bas gebruikte mij optimaal door als hij zelf tegen zijn orgasme aan kwam even in te houden, om vervolgens weer vol door te gaan. In mijn orgasme daarop volgend kwam Bas ook diep in mijn kutje klaar en hadden wij weer een super geile belevenis opgedaan. Daarna pakte wij het gewone leven weer op, even samen douchen en onder de douche nog even verder met elkaar spelen.

Mischien was hij wel homo en zat hij nog in de kast. Op dat moment voelde ik iets wat ik nooit eerder had gevoeld bij een man. Mijn lul begon op te zwellen en werd groot en stijf. Freek wilde weggaan, maar ik vroeg hem te blijven zitten. Ik deed wat hij eerder bij mij deed, ik legde nu mijn hand op zijn kruis en voelde dat ook Freek een stijve had.

Hij legde weer zijn hand op mijn pik en ritste mijn broek open en frummelde behendig mijn stijve lul door de opening naar buiten. Ik voelde weerstand, moest ik dit laten gebeuren? Ik begreep meteen wat mijn maatje van plan was. Maar voordat ik iets kon ondernemen had Freek mijn pik al in zijn mond gestopt en begon me te pijpen.

Ik keek om me heen of niemand ons in de gaten had, maar tot mijn stomme verbazing zag ik dat mijn andere gabbers elkaar ook aan het ontdekken waren. Ik stootte Freek aan en zei: Hij vroeg me of hij me in mijn kont mocht neuken. Ik keek de zaal van het casino in en zag dat Herman een andere jongen vanachteren aan het neuken was.

Herman was helemaal geen homo! Hij heeft me ook nooit verteld over homosexuele gevoelens of iets wat daarvoor door moest gaan. Voordat ik er erg in had, had Freek mijn broek omlaag getrokken en lag ik op mijn buik op de roulettetafel. Hij begon eerst me tussen mijn billen te likken, ik voelde zijn tong langs mijn anus glijden. Home   »   Homosex   »   Geile gay gangbang in Holland Casino! Feestje ontaard in gay gangbang.