Gangbang in limburg spuitende pik

gangbang in limburg spuitende pik

Heb een leidinggevende, representatieve baan. Verder heb ik een strak toefje haar op mijn poesje en een clitpiercing, waarbij het gouden balletje op mijn klitje rust. Erwin is 48 jaar, aantrekkelijk, stijlvol, goed geschapen, viriel, en heeft een enorm stamina. Ondanks zijn uithoudingsvermogen of juist door zijn uithoudingsvermogen leek mij supergeil en spannend om door meerdere pikken achter elkaar genomen te worden. De gedachte dat ik sex zou gaan hebben met vreemde kerels waarvan ik de naam niet eens wilde weten, leek mij meer dan opwindend.

En als er tussen die kerels nou ook nog een paar zwarte mannen zouden zitten.. Het leek ons dan ook een heel geil avontuur om een weekendje Limburg te boeken en Kasteel Waterloo, de bekende parenclub in Tegelen te bezoeken. Op vrijdagavond komen daar niet alleen stellen maar ook mannen alleen, zodat er een echt mannenoverschot is.

Ideaal voor vrouwen die met meerdere pikken in de weer willen. Nadat Erwin en ik in elkaars armen lagen uit te hijgen na een stomende sexpartij en terwijl het sperma langs mijn billen in het laken droop, fluisterde Erwin dat hij een verrrassing voor me had voor de komende vrijdag Het weekendje Limburg was geboekt!

Nadat we in het hotel hadden ingecheckt ging ik uitgebreid in bad. Trok mijn Marlies Dekker-setje aan met daaroverheen een zwart kort rokje, zwarte hoge hakken en een strak zijden truitje. Mijn hoge laarzen zou ik meenemen en pas later aan doen. Erwin had een tafel gereserveerd in Da Vinci, het tweesterrenrestaurant in Maasbracht. Een heerlijk beschaafd begin van een avond die een onbeschaafd einde zou krijgen Het diner was subliem en de wijn heerlijk. Zoals altijd hadden we veel bekijks – Erwin is een zeer aantrekkelijke man en ik ben klein en pittig met mijn steile blonde lange haar los over mijn rug.

Na de koffie zei Erwin, “Lisalief, waarom ga je laarzen niet alvast aandoen? Op het toilet verwisselde ik mijn zwarte pumps voor mijn zwarte soepele leren laarzen die tot ver over mijn dijbenen reiken. Met mijn zwarte rokje en mijn twaalfcentimeter hoge hakken was ik ineens “dressed for sex”.

Ik liep het restaurant door naar Erwin en voelde alle ogen op mij gericht. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat de overige gasten dachten: Nadat Erwin had afgerekend liep ik met Erwin's arm om mijn heupen het restaurant uit. Ik voelde de ogen van de overige gasten in mijn rug prikken, de ogen van de heren puilden uit hun kassen en sommige dames keken licht afkeurend naar hun tafelpartners Tegelen is slechts een half uurtje rijden van Maasbracht.

Terwijl Erwin zijn grote auto vaardig over de wegen stuurt, streelt hij zachtjes over mijn gelaarsde benen en over mijn gladde zwarte stringetje. Even sluit ik mijn ogen, en een beetje soezig door de alcohol en de knagende spanning dommel ik glimlachend weg. Voordat ik het besef komen we bij Waterloo aan. Als we door de toegangspoort rijden zie ik het kasteeltje al liggen.

Op afstand lijkt het in de schemer wel een spookkasteel Op aanwijzing van een parkeerwacht parkeren we onze auto en met Erwin's warme hand om de mijne lopen we naar de ingang. Hij stopt me even en geeft me een diepe, liefdevolle kus. Het is onze eerste keer in een dergelijke club en hij fluistert in mijn oor dat als ik het binnen niet prettig vind we direct weg gaan. Bij de ingang van het kasteel zien we een tweetal stelletjes maar vooral mannen alleen wachten. Er worden telkens vier personen tegelijk binnen gelaten, zodat het enige tijd duurt.

De ogen van de mannen gaan taxerend langs de dames. Eindelijk zijn we binnen. Die vrijdagavonden worden druk bezocht door meer dan honderd mensen. De sfeer is spannend en gericht op sex. We worden ontvangen door een sexy vrouw die vraagt of het onze eerste keer is. Met een beneden stemmetje antwoord ik bevestigend. Tenminste als je dat wilt natuurlijk”, lacht ze.

Ik lach wat onzeker terug en dan geeft ze ons een kastsleuteltje en zet met onzichtbare stift een nummer op de arm van Erwin en mij. Erwin streelt me licht over mijn haar, knijpt me in mijn billen en dan lopen we naar de kleedruimte, die beneden is. Ik trek mijn strakke truitje en rokje uit en ben er helemaal klaar voor. In mijn zwarte Marlies Dekker-setje, waarin mijn borsten goed uitkomen, een strak klein stringetje, hold-up panties met kanten rand en natuurlijk mijn hoge leren laarzen loop ik mijn make-up na en kam mijn lange blonde haren.

Ik kijk hem via de spiegel aan. Ik hoef alleen maar naar hem te kijken om te weten dat ik me daarover geen zorgen hoef te maken En dan gaan we naar boven, links de bar in. En dan schrik ik toch, want ik zie maar een vijftal dames en al zeker wel vijfendertig kerels. Jong, oud, dik, dun, aantrekkelijke mannen en sommige die niet helemaal mijn smaak zijn.

Ik knijp in Erwin’s hand. Hij lacht naar me en bestelt twee glazen wijn. Terwijl we aan ons glas nippen laat ik mijn ogen langs de andere gasten gaan. Ik voel hoe ik op mijn beurt ook word opgenomen en soms ronduit geil word aangestaard. Aan belangstelling zal ik vanavond niet te kort gaan komen We raken in gesprek met een leuk Limburgs jong stel.

Zij komen hier één keer in de twee maanden om haar lusten even te blussen, zoals ze zelf lachend stelt. Ik vind haar erg sexy en ik kan me bijna niet voorstellen dat zij zich regelmatig laat af neuken. Maar ja, onze nieuwe vrienden zullen zich waarschijnlijk ook niet kunnen voorstellen dat ik in Kaapstad twee zwarte pikken in mijn kutje heb gehad en dat ik mij, precies als zij, vanavond ook zal laten afraggen.

Na een half uurtje vraagt Erwin of ik er klaar voor ben om eens naar boven te gaan. Halverwege kijk ik om en ik schiet van de zenuwen bijna in de lach. We worden door zeker tien hitsige heren gevolgd. Als we boven komen zien we twee kamertjes, één links, één rechts. Erwin trekt me de schemerachtige kamer rechts binnen. Op het bed is een wat oudere vrouw bezig met twee mannen.

Dan gaan we door naar achteren, en daar is het pas echt druk met glimmende lijven en een hoop gekreun Ik begin in de stemming te komen en zo te zien laat het Erwin ook niet onberoerd. We lopen door de zogenaamde 'Franse gang'. Het is een smalle gang, die grenst aan een kamer met gaten in de muur.

In de kamer liggen matrassen waarop al enkele stellen stevig bezig zijn. Voor de gaten staan hier en daar een paar mannen en een vrouw. In de gang is een hoop bedrijvigheid Eigenlijk willen we naar de kamer daarachter en langzaam schuiven we door de gang. We waren al gewaarschuwd door het stelletje dat in deze “Franse gang” het gebruikelijk is dat iedereen elkaar betast.

Ze heeft niets te veel gezegd. Ik voel diverse handen over mijn billen, borsten en zelfs al een hand die brutaal over mijn broekje streelt. Erwin houdt me even tegen en geeft me een diepe tongzoen. Ik voel hoe een man mijn hand pakt en om zijn staalharde pik heen legt.

Ik begin de dikke pik langzaam af te trekken en ik voel hoe een hand in mijn broekje verdwijnt. De man is me te ruw terwijl hij drie vingers naar binnen probeert te proppen. Hij slaat een arm om mijn schouder en we ontworstelen ons. Dan komen de kamer achterin binnen. Rechts is een verhoging met diverse matrassen en links staat een heuse gynaecologenstoel met beugels.

Op de matrassen is nog niet veel activiteit, maar in de hoek staat een stelletje hevig te vrijen. Een lekkere, aantrekkelijk meid op erg hoge hakken staat half gebukt en is diep aan tongzoenen terwijl ze vanachter wordt gepakt. Ik zie de pik van de man die met haar bezig is glanzen in het gedempte licht. Ik was al geil, maar voel nu dat mijn kutje begint te krampen. Ik begin de pik van Erwin te strelen en zak op mijn knieën om hem even te pijpen. Ik zie dat zeker vijftien man inmiddels ook de kamer zijn binnengekomen.

Als ik Erwins zalige pik diep in mijn mond neem voel ik hoe een man achter mij hurkt en me wil gaan vingeren. De man stopt direct. Erwin weet dat ik niet constant vingers in mijn poesje gedrukt wil hebben. Daarbij we zijn naar Waterloo gekomen omdat ik doorgeneukt wil worden, niet omdat ik gevingerd wil worden. Ik voel wel aan Erwins pik hoe ontzettend geil hij is. Nadat ik hem op volle oorlogssterkte heb gebracht vraagt Erwin mij mee te komen.

Hij pakt mij bij mijn hand en we lopen een drietal passen naar de gynaecologenstoel. Terwijl mijn hart in mijn keel bonst en ik klamme handen van de spanning heb, ontdoet Erwin me rustig van mijn bh en trekt gelijk ook mijn stringetje uit. Er staan al zeker een man of tien verlangend naar mij te kijken terwijl ze langzaam aan hun stijve pikken trekken. Erwin geeft me weer een heerlijk diepe tongzoen en ik voel zijn vingers zachtjes door mijn spleetje gaan.

Zijn antwoord is duidelijk. Zachtjes en liefdevol duwt hij mij achterover in de hoge stoel. Als ik lig pakt Erwin mijn benen, spreidt ze en plaatst ze in de beugels.

De hoogte is perfect om diep doorgeneukt te kunnen worden. Hij staat tussen mijn benen in en streelt zacht mijn buik. Aan beide zijden komen nu de mannen om de stoel heen staan en ik voel direct handen over mijn borsten, benen en armen. Ik ben omringd door stijve pikken! Ik sluit mijn ogen en voel de strelingen van Erwin en de anderen. Ik gluur door mijn wimpers en zie een leuke, gespierde knul van een jaar of dertig.

Erwin heeft hem uitgekozen om mij vanavond als eerste te neuken. Ik zie dat Erwin een stapje opzij doet en dat opgewonden jongen tussen mijn benen komt staan. Hij rolt behendig het condoom over zijn rechtopstaande dikke pik.

Verlangend duw ik mijn kutje een beetje naar voren en voel hoe hij zijn opgezwollen eikel tussen mijn vochtige lipjes haalt. Dan duwt hij hem in een keer naar binnen, precies zoals ik het lekker vind. Ik voel hoe Erwin de binnenkant van mijn dijen streelt en de jongen me langzaam maar diep begint te penetreren. Ik sluit mijn ogen weer en voel de vele handen over mijn lijf. Het is merkwaardig stil. Iedereen is blijkbaar geconcentreerd en gefixeerd op mijn geile lichaam. Mijn handen hangen werkeloos langs mijn lichaam.

Valt het jou ook op dat de filmpjes de laatste tijd vaak in het zuiden van het land, Limburg bijvoorbeeld, worden opgenomen? En vaak nog zuidelijker, over de grens, in België! Daar is een reden voor. In de rest van Nederland zijn namelijk de lullen op. Ja, zo formuleerde Kim het, toen zij met Ger sprak over dit probleem. Kim had Ger gevraagd bij haar langs te komen om samen met haar een oplossing te vinden voor het tekort aan mannelijke modellen. Elke week melden zich tientallen mannen aan, maar op de dag van de filmopname komen zij niet opdagen.

Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten! Meiden daarentegen zijn er genoeg. Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt.

Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: Ze knikte instemmend en zei: Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje. Ger kreeg plotseling een idee. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster:

...

De mooiste kutjes amateur gratis

In de rest van Nederland zijn namelijk de lullen op. Ja, zo formuleerde Kim het, toen zij met Ger sprak over dit probleem. Kim had Ger gevraagd bij haar langs te komen om samen met haar een oplossing te vinden voor het tekort aan mannelijke modellen. Elke week melden zich tientallen mannen aan, maar op de dag van de filmopname komen zij niet opdagen.

Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten! Meiden daarentegen zijn er genoeg. Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt.

Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: Ze knikte instemmend en zei: Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje.

Ger kreeg plotseling een idee. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster: Ger riep tegen Kim: Je hebt zoals gezegd meer filmpjes kunnen bekijken van geile stelletjes uit Limburg. In deze nieuwe video zien we Lucie en Willy uit Heerlen. Ik liep het restaurant door naar Erwin en voelde alle ogen op mij gericht. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat de overige gasten dachten: Nadat Erwin had afgerekend liep ik met Erwin's arm om mijn heupen het restaurant uit.

Ik voelde de ogen van de overige gasten in mijn rug prikken, de ogen van de heren puilden uit hun kassen en sommige dames keken licht afkeurend naar hun tafelpartners Tegelen is slechts een half uurtje rijden van Maasbracht.

Terwijl Erwin zijn grote auto vaardig over de wegen stuurt, streelt hij zachtjes over mijn gelaarsde benen en over mijn gladde zwarte stringetje. Even sluit ik mijn ogen, en een beetje soezig door de alcohol en de knagende spanning dommel ik glimlachend weg. Voordat ik het besef komen we bij Waterloo aan. Als we door de toegangspoort rijden zie ik het kasteeltje al liggen.

Op afstand lijkt het in de schemer wel een spookkasteel Op aanwijzing van een parkeerwacht parkeren we onze auto en met Erwin's warme hand om de mijne lopen we naar de ingang. Hij stopt me even en geeft me een diepe, liefdevolle kus.

Het is onze eerste keer in een dergelijke club en hij fluistert in mijn oor dat als ik het binnen niet prettig vind we direct weg gaan. Bij de ingang van het kasteel zien we een tweetal stelletjes maar vooral mannen alleen wachten. Er worden telkens vier personen tegelijk binnen gelaten, zodat het enige tijd duurt. De ogen van de mannen gaan taxerend langs de dames.

Eindelijk zijn we binnen. Die vrijdagavonden worden druk bezocht door meer dan honderd mensen. De sfeer is spannend en gericht op sex. We worden ontvangen door een sexy vrouw die vraagt of het onze eerste keer is. Met een beneden stemmetje antwoord ik bevestigend. Tenminste als je dat wilt natuurlijk”, lacht ze. Ik lach wat onzeker terug en dan geeft ze ons een kastsleuteltje en zet met onzichtbare stift een nummer op de arm van Erwin en mij. Erwin streelt me licht over mijn haar, knijpt me in mijn billen en dan lopen we naar de kleedruimte, die beneden is.

Ik trek mijn strakke truitje en rokje uit en ben er helemaal klaar voor. In mijn zwarte Marlies Dekker-setje, waarin mijn borsten goed uitkomen, een strak klein stringetje, hold-up panties met kanten rand en natuurlijk mijn hoge leren laarzen loop ik mijn make-up na en kam mijn lange blonde haren.

Ik kijk hem via de spiegel aan. Ik hoef alleen maar naar hem te kijken om te weten dat ik me daarover geen zorgen hoef te maken En dan gaan we naar boven, links de bar in. En dan schrik ik toch, want ik zie maar een vijftal dames en al zeker wel vijfendertig kerels. Jong, oud, dik, dun, aantrekkelijke mannen en sommige die niet helemaal mijn smaak zijn. Ik knijp in Erwin’s hand. Hij lacht naar me en bestelt twee glazen wijn.

Terwijl we aan ons glas nippen laat ik mijn ogen langs de andere gasten gaan. Ik voel hoe ik op mijn beurt ook word opgenomen en soms ronduit geil word aangestaard. Aan belangstelling zal ik vanavond niet te kort gaan komen We raken in gesprek met een leuk Limburgs jong stel.

Zij komen hier één keer in de twee maanden om haar lusten even te blussen, zoals ze zelf lachend stelt. Ik vind haar erg sexy en ik kan me bijna niet voorstellen dat zij zich regelmatig laat af neuken.

Maar ja, onze nieuwe vrienden zullen zich waarschijnlijk ook niet kunnen voorstellen dat ik in Kaapstad twee zwarte pikken in mijn kutje heb gehad en dat ik mij, precies als zij, vanavond ook zal laten afraggen. Na een half uurtje vraagt Erwin of ik er klaar voor ben om eens naar boven te gaan. Halverwege kijk ik om en ik schiet van de zenuwen bijna in de lach.

We worden door zeker tien hitsige heren gevolgd. Als we boven komen zien we twee kamertjes, één links, één rechts. Erwin trekt me de schemerachtige kamer rechts binnen. Op het bed is een wat oudere vrouw bezig met twee mannen. Dan gaan we door naar achteren, en daar is het pas echt druk met glimmende lijven en een hoop gekreun Ik begin in de stemming te komen en zo te zien laat het Erwin ook niet onberoerd.

We lopen door de zogenaamde 'Franse gang'. Het is een smalle gang, die grenst aan een kamer met gaten in de muur. In de kamer liggen matrassen waarop al enkele stellen stevig bezig zijn. Voor de gaten staan hier en daar een paar mannen en een vrouw. In de gang is een hoop bedrijvigheid Eigenlijk willen we naar de kamer daarachter en langzaam schuiven we door de gang. We waren al gewaarschuwd door het stelletje dat in deze “Franse gang” het gebruikelijk is dat iedereen elkaar betast.

Ze heeft niets te veel gezegd. Ik voel diverse handen over mijn billen, borsten en zelfs al een hand die brutaal over mijn broekje streelt. Erwin houdt me even tegen en geeft me een diepe tongzoen. Ik voel hoe een man mijn hand pakt en om zijn staalharde pik heen legt. Ik begin de dikke pik langzaam af te trekken en ik voel hoe een hand in mijn broekje verdwijnt. De man is me te ruw terwijl hij drie vingers naar binnen probeert te proppen. Hij slaat een arm om mijn schouder en we ontworstelen ons.

Dan komen de kamer achterin binnen. Rechts is een verhoging met diverse matrassen en links staat een heuse gynaecologenstoel met beugels.

Op de matrassen is nog niet veel activiteit, maar in de hoek staat een stelletje hevig te vrijen. Een lekkere, aantrekkelijk meid op erg hoge hakken staat half gebukt en is diep aan tongzoenen terwijl ze vanachter wordt gepakt.

Ik zie de pik van de man die met haar bezig is glanzen in het gedempte licht. Ik was al geil, maar voel nu dat mijn kutje begint te krampen. Ik begin de pik van Erwin te strelen en zak op mijn knieën om hem even te pijpen.

Ik zie dat zeker vijftien man inmiddels ook de kamer zijn binnengekomen. Als ik Erwins zalige pik diep in mijn mond neem voel ik hoe een man achter mij hurkt en me wil gaan vingeren. De man stopt direct. Erwin weet dat ik niet constant vingers in mijn poesje gedrukt wil hebben. Daarbij we zijn naar Waterloo gekomen omdat ik doorgeneukt wil worden, niet omdat ik gevingerd wil worden.

Ik voel wel aan Erwins pik hoe ontzettend geil hij is. Nadat ik hem op volle oorlogssterkte heb gebracht vraagt Erwin mij mee te komen. Hij pakt mij bij mijn hand en we lopen een drietal passen naar de gynaecologenstoel.

Terwijl mijn hart in mijn keel bonst en ik klamme handen van de spanning heb, ontdoet Erwin me rustig van mijn bh en trekt gelijk ook mijn stringetje uit. Er staan al zeker een man of tien verlangend naar mij te kijken terwijl ze langzaam aan hun stijve pikken trekken. Erwin geeft me weer een heerlijk diepe tongzoen en ik voel zijn vingers zachtjes door mijn spleetje gaan. Zijn antwoord is duidelijk. Zachtjes en liefdevol duwt hij mij achterover in de hoge stoel. Als ik lig pakt Erwin mijn benen, spreidt ze en plaatst ze in de beugels.

De hoogte is perfect om diep doorgeneukt te kunnen worden. Hij staat tussen mijn benen in en streelt zacht mijn buik. Aan beide zijden komen nu de mannen om de stoel heen staan en ik voel direct handen over mijn borsten, benen en armen. Ik ben omringd door stijve pikken!

Ik sluit mijn ogen en voel de strelingen van Erwin en de anderen. Ik gluur door mijn wimpers en zie een leuke, gespierde knul van een jaar of dertig. Erwin heeft hem uitgekozen om mij vanavond als eerste te neuken. Ik zie dat Erwin een stapje opzij doet en dat opgewonden jongen tussen mijn benen komt staan. Hij rolt behendig het condoom over zijn rechtopstaande dikke pik. Verlangend duw ik mijn kutje een beetje naar voren en voel hoe hij zijn opgezwollen eikel tussen mijn vochtige lipjes haalt.

Dan duwt hij hem in een keer naar binnen, precies zoals ik het lekker vind. Ik voel hoe Erwin de binnenkant van mijn dijen streelt en de jongen me langzaam maar diep begint te penetreren. Ik sluit mijn ogen weer en voel de vele handen over mijn lijf. Het is merkwaardig stil. Iedereen is blijkbaar geconcentreerd en gefixeerd op mijn geile lichaam.

Mijn handen hangen werkeloos langs mijn lichaam. Maar niet voor lang, want ik voel bijna tegelijkertijd dat er aan weerszijde superstijve pikken in mijn handen worden gelegd. Ik pak ze beet en begin ze af te trekken. Ik doe even mijn ogen open en kijk in de volle lach van Erwin's knappe gezicht. Hij maakt het gebaar van drie vingers en ik realiseer me dat ik inderdaad met drie vreemde pikken aan de gang ben.

De jongen begint nu te versnellen. Zijn stoten zijn gretig en ik hoor mijn kutje gewoon soppen. Hij neukt lekker en ik voel dat ik klaar ga komen Geen zwaar orgasme maar een lekker lichte, die ruimte laat voor nog meer klaarkomerij. Ik voel mijn kutje samenknijpen en terwijl de jongen onderdrukt kreunt, spuit hij het condoom diep in mijn poesje vol. Ik kijk hem aan terwijl hij zijn pik uit me trekt. Direct wordt zijn plaats ingenomen door een wat oudere man, ik schat hem een jaar of Hij is slank en heeft een flinke en een vooral dikke pik.

Ik zie dat Erwin controleert of hij een condoom om heeft en geeft de man een knikje. Dan schuift zijn pik bij me naar binnen. Ik wordt heerlijk gevuld en voel dat mijn lipjes om zijn zware piemel spannen. Ritmisch begint de man mij te neuken. Dat is dan de tweede vreemde pik in mijn poesje in een paar minuten tijd. Dat belooft wat, en ik weet dat het hier niet bij blijft! De man is zeer bedreven en neukt echt lekker. Hij maakt draaiende bewegingen en ik voel hem goed diep in me.

Ik schuif als hij in me stoot steeds een beetje over de stoel en dat maakt het aftrekken van die twee pikken er niet eenvoudiger op, ik heb gewoon moeite ze vast te houden.gangbang in limburg spuitende pik

Heb een leidinggevende, representatieve baan. Verder heb ik een strak toefje haar op mijn poesje en een clitpiercing, waarbij het gouden balletje op mijn klitje rust. Erwin is 48 jaar, aantrekkelijk, stijlvol, goed geschapen, viriel, en heeft een enorm stamina. Ondanks zijn uithoudingsvermogen of juist door zijn uithoudingsvermogen leek mij supergeil en spannend om door meerdere pikken achter elkaar genomen te worden. De gedachte dat ik sex zou gaan hebben met vreemde kerels waarvan ik de naam niet eens wilde weten, leek mij meer dan opwindend.

En als er tussen die kerels nou ook nog een paar zwarte mannen zouden zitten.. Het leek ons dan ook een heel geil avontuur om een weekendje Limburg te boeken en Kasteel Waterloo, de bekende parenclub in Tegelen te bezoeken. Op vrijdagavond komen daar niet alleen stellen maar ook mannen alleen, zodat er een echt mannenoverschot is. Ideaal voor vrouwen die met meerdere pikken in de weer willen.

Nadat Erwin en ik in elkaars armen lagen uit te hijgen na een stomende sexpartij en terwijl het sperma langs mijn billen in het laken droop, fluisterde Erwin dat hij een verrrassing voor me had voor de komende vrijdag Het weekendje Limburg was geboekt!

Nadat we in het hotel hadden ingecheckt ging ik uitgebreid in bad. Trok mijn Marlies Dekker-setje aan met daaroverheen een zwart kort rokje, zwarte hoge hakken en een strak zijden truitje. Mijn hoge laarzen zou ik meenemen en pas later aan doen.

Erwin had een tafel gereserveerd in Da Vinci, het tweesterrenrestaurant in Maasbracht. Een heerlijk beschaafd begin van een avond die een onbeschaafd einde zou krijgen Het diner was subliem en de wijn heerlijk. Zoals altijd hadden we veel bekijks – Erwin is een zeer aantrekkelijke man en ik ben klein en pittig met mijn steile blonde lange haar los over mijn rug.

Na de koffie zei Erwin, “Lisalief, waarom ga je laarzen niet alvast aandoen? Op het toilet verwisselde ik mijn zwarte pumps voor mijn zwarte soepele leren laarzen die tot ver over mijn dijbenen reiken. Met mijn zwarte rokje en mijn twaalfcentimeter hoge hakken was ik ineens “dressed for sex”.

Ik liep het restaurant door naar Erwin en voelde alle ogen op mij gericht. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat de overige gasten dachten: Nadat Erwin had afgerekend liep ik met Erwin's arm om mijn heupen het restaurant uit. Ik voelde de ogen van de overige gasten in mijn rug prikken, de ogen van de heren puilden uit hun kassen en sommige dames keken licht afkeurend naar hun tafelpartners Tegelen is slechts een half uurtje rijden van Maasbracht.

Terwijl Erwin zijn grote auto vaardig over de wegen stuurt, streelt hij zachtjes over mijn gelaarsde benen en over mijn gladde zwarte stringetje. Even sluit ik mijn ogen, en een beetje soezig door de alcohol en de knagende spanning dommel ik glimlachend weg. Voordat ik het besef komen we bij Waterloo aan. Als we door de toegangspoort rijden zie ik het kasteeltje al liggen.

Op afstand lijkt het in de schemer wel een spookkasteel Op aanwijzing van een parkeerwacht parkeren we onze auto en met Erwin's warme hand om de mijne lopen we naar de ingang. Hij stopt me even en geeft me een diepe, liefdevolle kus. Het is onze eerste keer in een dergelijke club en hij fluistert in mijn oor dat als ik het binnen niet prettig vind we direct weg gaan.

Bij de ingang van het kasteel zien we een tweetal stelletjes maar vooral mannen alleen wachten. Er worden telkens vier personen tegelijk binnen gelaten, zodat het enige tijd duurt. De ogen van de mannen gaan taxerend langs de dames. Eindelijk zijn we binnen. Die vrijdagavonden worden druk bezocht door meer dan honderd mensen. De sfeer is spannend en gericht op sex. We worden ontvangen door een sexy vrouw die vraagt of het onze eerste keer is.

Met een beneden stemmetje antwoord ik bevestigend. Tenminste als je dat wilt natuurlijk”, lacht ze. Ik lach wat onzeker terug en dan geeft ze ons een kastsleuteltje en zet met onzichtbare stift een nummer op de arm van Erwin en mij. Erwin streelt me licht over mijn haar, knijpt me in mijn billen en dan lopen we naar de kleedruimte, die beneden is.

Ik trek mijn strakke truitje en rokje uit en ben er helemaal klaar voor. In mijn zwarte Marlies Dekker-setje, waarin mijn borsten goed uitkomen, een strak klein stringetje, hold-up panties met kanten rand en natuurlijk mijn hoge leren laarzen loop ik mijn make-up na en kam mijn lange blonde haren. Ik kijk hem via de spiegel aan. Ik hoef alleen maar naar hem te kijken om te weten dat ik me daarover geen zorgen hoef te maken En dan gaan we naar boven, links de bar in.

En dan schrik ik toch, want ik zie maar een vijftal dames en al zeker wel vijfendertig kerels. Jong, oud, dik, dun, aantrekkelijke mannen en sommige die niet helemaal mijn smaak zijn. Ik knijp in Erwin’s hand. Hij lacht naar me en bestelt twee glazen wijn. Terwijl we aan ons glas nippen laat ik mijn ogen langs de andere gasten gaan.

Ik voel hoe ik op mijn beurt ook word opgenomen en soms ronduit geil word aangestaard. Aan belangstelling zal ik vanavond niet te kort gaan komen We raken in gesprek met een leuk Limburgs jong stel. Zij komen hier één keer in de twee maanden om haar lusten even te blussen, zoals ze zelf lachend stelt. Ik vind haar erg sexy en ik kan me bijna niet voorstellen dat zij zich regelmatig laat af neuken. Maar ja, onze nieuwe vrienden zullen zich waarschijnlijk ook niet kunnen voorstellen dat ik in Kaapstad twee zwarte pikken in mijn kutje heb gehad en dat ik mij, precies als zij, vanavond ook zal laten afraggen.

Na een half uurtje vraagt Erwin of ik er klaar voor ben om eens naar boven te gaan. Halverwege kijk ik om en ik schiet van de zenuwen bijna in de lach. We worden door zeker tien hitsige heren gevolgd. Als we boven komen zien we twee kamertjes, één links, één rechts. Erwin trekt me de schemerachtige kamer rechts binnen. Op het bed is een wat oudere vrouw bezig met twee mannen. Dan gaan we door naar achteren, en daar is het pas echt druk met glimmende lijven en een hoop gekreun Ik begin in de stemming te komen en zo te zien laat het Erwin ook niet onberoerd.

We lopen door de zogenaamde 'Franse gang'. Het is een smalle gang, die grenst aan een kamer met gaten in de muur. In de kamer liggen matrassen waarop al enkele stellen stevig bezig zijn. Voor de gaten staan hier en daar een paar mannen en een vrouw. In de gang is een hoop bedrijvigheid Eigenlijk willen we naar de kamer daarachter en langzaam schuiven we door de gang.

We waren al gewaarschuwd door het stelletje dat in deze “Franse gang” het gebruikelijk is dat iedereen elkaar betast. Ze heeft niets te veel gezegd. Ik voel diverse handen over mijn billen, borsten en zelfs al een hand die brutaal over mijn broekje streelt. Erwin houdt me even tegen en geeft me een diepe tongzoen. Ik voel hoe een man mijn hand pakt en om zijn staalharde pik heen legt. Ik begin de dikke pik langzaam af te trekken en ik voel hoe een hand in mijn broekje verdwijnt.

De man is me te ruw terwijl hij drie vingers naar binnen probeert te proppen. Hij slaat een arm om mijn schouder en we ontworstelen ons. Dan komen de kamer achterin binnen. Rechts is een verhoging met diverse matrassen en links staat een heuse gynaecologenstoel met beugels.

Op de matrassen is nog niet veel activiteit, maar in de hoek staat een stelletje hevig te vrijen. Een lekkere, aantrekkelijk meid op erg hoge hakken staat half gebukt en is diep aan tongzoenen terwijl ze vanachter wordt gepakt. Ik zie de pik van de man die met haar bezig is glanzen in het gedempte licht. Ik was al geil, maar voel nu dat mijn kutje begint te krampen.

Ik begin de pik van Erwin te strelen en zak op mijn knieën om hem even te pijpen. Ik zie dat zeker vijftien man inmiddels ook de kamer zijn binnengekomen. Als ik Erwins zalige pik diep in mijn mond neem voel ik hoe een man achter mij hurkt en me wil gaan vingeren. De man stopt direct. Erwin weet dat ik niet constant vingers in mijn poesje gedrukt wil hebben. Daarbij we zijn naar Waterloo gekomen omdat ik doorgeneukt wil worden, niet omdat ik gevingerd wil worden.

Ik voel wel aan Erwins pik hoe ontzettend geil hij is. Nadat ik hem op volle oorlogssterkte heb gebracht vraagt Erwin mij mee te komen. Hij pakt mij bij mijn hand en we lopen een drietal passen naar de gynaecologenstoel.

Terwijl mijn hart in mijn keel bonst en ik klamme handen van de spanning heb, ontdoet Erwin me rustig van mijn bh en trekt gelijk ook mijn stringetje uit. Er staan al zeker een man of tien verlangend naar mij te kijken terwijl ze langzaam aan hun stijve pikken trekken. Erwin geeft me weer een heerlijk diepe tongzoen en ik voel zijn vingers zachtjes door mijn spleetje gaan. Zijn antwoord is duidelijk. Zachtjes en liefdevol duwt hij mij achterover in de hoge stoel.

Als ik lig pakt Erwin mijn benen, spreidt ze en plaatst ze in de beugels. De hoogte is perfect om diep doorgeneukt te kunnen worden. Hij staat tussen mijn benen in en streelt zacht mijn buik. Aan beide zijden komen nu de mannen om de stoel heen staan en ik voel direct handen over mijn borsten, benen en armen. Ik ben omringd door stijve pikken! Ik sluit mijn ogen en voel de strelingen van Erwin en de anderen. Ik gluur door mijn wimpers en zie een leuke, gespierde knul van een jaar of dertig.

Erwin heeft hem uitgekozen om mij vanavond als eerste te neuken. Ik zie dat Erwin een stapje opzij doet en dat opgewonden jongen tussen mijn benen komt staan. Hij rolt behendig het condoom over zijn rechtopstaande dikke pik. Verlangend duw ik mijn kutje een beetje naar voren en voel hoe hij zijn opgezwollen eikel tussen mijn vochtige lipjes haalt. Dan duwt hij hem in een keer naar binnen, precies zoals ik het lekker vind. Ik voel hoe Erwin de binnenkant van mijn dijen streelt en de jongen me langzaam maar diep begint te penetreren.

Ik sluit mijn ogen weer en voel de vele handen over mijn lijf. Het is merkwaardig stil. Iedereen is blijkbaar geconcentreerd en gefixeerd op mijn geile lichaam. Mijn handen hangen werkeloos langs mijn lichaam. Valt het jou ook op dat de filmpjes de laatste tijd vaak in het zuiden van het land, Limburg bijvoorbeeld, worden opgenomen? En vaak nog zuidelijker, over de grens, in België! Daar is een reden voor. In de rest van Nederland zijn namelijk de lullen op.

Ja, zo formuleerde Kim het, toen zij met Ger sprak over dit probleem. Kim had Ger gevraagd bij haar langs te komen om samen met haar een oplossing te vinden voor het tekort aan mannelijke modellen. Elke week melden zich tientallen mannen aan, maar op de dag van de filmopname komen zij niet opdagen.

Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten! Meiden daarentegen zijn er genoeg. Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt.

Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: Ze knikte instemmend en zei: Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje. Ger kreeg plotseling een idee. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster:

...


Maandag 11 juni wllen wij een aantal gei Zondag wordt er 1 om nooit te vergeten, wij ontvangen jou op onze gloednieuwe luxueuze en discrete l Zondag wordt er 1 om nooit te vergeten, Ik ben Kim, een blonde slanke dame van 26 lentes jong. Ik ben Kim, een blonde slanke dame van Phoenix Madina Goed nieuws Members en niet members. Op Zaterdag 7juli en zondag 8 juli zal onze bi Phoenix Madina Goed nieuws Members en n Phoenix Madina uit Antwerpen.

Na een geweldige 3e editie vorig jaar in Ammerzoden gaan we nu alweer voor de 4de keer een feestje b Na een geweldige 3e editie vorig jaar in Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Mega gangbang - dinsdag 26 juni Maandag 11 juni sex à volenté party met Ze wilt lekker in de openlucht genomen w Ma 11 juni; Hollandse Fotomodel B.

Slanke slet met slanke vriendin Maandag 11 juni wllen wij een aantal geile mannen ontvangen max 8 die ons flink gaan verwennen en Ervaar je porn experience met Phoenix Ma Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten!

Meiden daarentegen zijn er genoeg. Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt. Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: Ze knikte instemmend en zei: Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje. Ger kreeg plotseling een idee. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster: Ger riep tegen Kim: Je hebt zoals gezegd meer filmpjes kunnen bekijken van geile stelletjes uit Limburg.

In deze nieuwe video zien we Lucie en Willy uit Heerlen. Al die kerels daar in Limburg heten Willy. Dat is dus geen toeval. Home   »   Amateursex   »   Lucie en Willy uit Heerlen. De hardcore actie zien?

Lekker neuken en beffen kutjeskijken

  • 477
  • Vrouwen zoeken seks b2b massage rotterdam
  • Neuk Dating Limburg Datum: Casual dating Den Haag. In de kamer liggen matrassen waarop al enkele stellen stevig bezig zijn.
  • 229
  • Escort meisjes belgie spuit kutten
Ses seks terneuzen


Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten! Meiden daarentegen zijn er genoeg. Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt. Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: Ze knikte instemmend en zei: Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje.

Ger kreeg plotseling een idee. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster: Ger riep tegen Kim: Je hebt zoals gezegd meer filmpjes kunnen bekijken van geile stelletjes uit Limburg.

In deze nieuwe video zien we Lucie en Willy uit Heerlen. Al die kerels daar in Limburg heten Willy. Dat is dus geen toeval. Home   »   Amateursex   »   Lucie en Willy uit Heerlen. De hardcore actie zien?

Ik geef hierbij aan Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Mijn Sexjobs Inloggen Advertentie plaatsen Maak account aan. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België. Dinsdag 12 Juni 2 sessies Joke en Isaura Suck and fuck mini gangbang Dinsdag 12 Juni 2 sessies Joke en Isaura We gaan door tot Laat je verwennen doo Club le Baron uit Heerewaarden.

Bilthoven Inloop Gangbang woensdag 13 juni Bilthoven Inloop Gangbang woensdag Elke vrijdag van Heren,we gaan op maandag er weer lekker, We hebben weer goed nieuws heren Een ge Getrouwd en stout uit Breda.

Hollandse voormalige fotomodel Mirthe Aanbieding heren slechts 65 euro alles i Eindelijk is het zover. Luna en Sunny uit Hendrik-Ido-Amb Maandag 11 juni wllen wij een aantal geile mannen ontvangen max 8 die ons flink gaan verwennen en Maandag 11 juni wllen wij een aantal gei Zondag wordt er 1 om nooit te vergeten, wij ontvangen jou op onze gloednieuwe luxueuze en discrete l Zondag wordt er 1 om nooit te vergeten, Ik ben Kim, een blonde slanke dame van 26 lentes jong.

Ik ben Kim, een blonde slanke dame van Phoenix Madina Goed nieuws Members en niet members.

gangbang in limburg spuitende pik