Geschoren meiden pijpen in sauna

geschoren meiden pijpen in sauna

Gangbang in amsterdam lekkere vette kut

Ik, zeiden ze beiden. Oeww sexy zei ik. Ik voelde mijn lul half hard worden maar besefte dat er door de lampen in de jacuzzi wel meegekeken kon worden. Laura kwam naast mij zitten en pakte zonder een waarschuwing mijn lul vast. Zachtjes trok ze eraan. Wat denk je van ons tweeën zei ze, terwijl ze Sammy aankeek. Ik droom zei ik. Sammy keek ons geil aan terwijl Laura mijn lul in haar hand had en deze zachtjes aftrok. Hier kan het niet, zei ik. Door de lampen zien ze alles.

We kunnen wel naar het rusthuisje achter in de tuin zei Laura. We stapten alle 3 uit de jacuzzi en ik zag dat ze er beiden wel erg goed uitzagen qua lichaam. Beiden waren ze kaal geschoren en hadden ze lekkere strakke kutjes. We deden onze badjassen aan en we liepen naar het rusthuisje in het achterste gedeelte van de tuin. Het was een klein chaletje met houten banken erin op 3 hoogten.

Echt zo'n sauna opstelling maar nu in gebruik als rustruimte. Er stonden er meerdere van in de tuin, plaats voor maximaal 5 personen. Sammy liep voor mij maar binnen, hing haar badjas aan het haakje en ging met haar strakke kontje op de 2e bank zitten. Laura kwam ook naar binnen, sloot de deur en deed haar badjas uit. Ik ging voor haar staan en gaf haar een kus op haar mond. Ze zoende mij heerlijk terug met haar tong. Ik voelde dat er een hand om mijn middel ging via de achterkant en aan de voorkant naar binnen ging.

Ik keek om en zag dat Laura naakt achter mij stond. Ze maakte, terwijl ze achter mij stond, mijn badjas los en trok hem van mijn schouders. Ik zoende weer met Sammy en stond licht voor overgebogen terwijl zij iets lager zat. Laura ging met haar volle cup c tegen mij aan staan, sloeg een arm om mijn borst en nam met haar rechterhand mijn half harde lul in haar hand.

Ze begon mij af te trekken en zoende mij in mijn nek. Ik bleef met Sammy zoenen en voelde aan haar borsten. Mijn handen geleden af naar Sammy haar kutje terwijl ze met haar benen wijd achterover op het bankje ging liggen. Mijn vinger gleed over haar klitje en ik voelde dat ze al behoorlijk nat was. In een beweging gleed mijn vinger in naar kutje. Ze kreunde zachtjes en ontspannende steeds meer. Ondertussen bleef Laura mij aftrekken en voelde ze aan haar eigen kutje.

Haar rechterhand trok mij af en met haar linkerhand kwam ze onder mijn kont door en masseerde mijn ballen. Dit was zo geil, en Laura was zo lekker dat ik Sammy even vergat, en ik mezelf omdraaide. Ik zoende haar op haar mond en gleed met mijn handen via haar rug naar haar billen en trok haar naar me toe. We zoenden heerlijk en ik gleed met mijn hand naar haar kutje.

Ik duwde mijn middelvinger tussen haar natte kutje en bewoog stevig op en neer. Aan het zoenen te merken vond ze dit erg lekker, en ik duwde mijn middelvinger diep in haar kutje. Stevig vingerend begon Laura steeds harder te kreunen.

Plots duwde ze mij weg en zei dat ze nog niet wilde komen. Ze duwde mij naar achter op het 2e bankje naast Sammy en knielde zelf op het 1e bankje neer. Met een hand nam zijn mijn stijve lul vast en met de andere mijn ballen waaraan ze begon te likken. Ze likte steeds steviger en maakte mijn ballen steeds natter. Sammy kwam overeind naast me zitten en begon mij weer te zoenen. Laura sabbelden langs mijn lul en draaide rondjes met haar tong.

In een beweging nam ze mijn lul in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Ik kreunde van genot. Met haar handen op mijn bovenbenen en mijn lul in haar mond was dit echt een geil gezicht. Sammy pakte haar hand en duwde het hoofd van Laura plagend hard naar beneden.

In een haal gleed mijn lul in haar keel. Laura kwam plots omhoog en kokhalsde half. Ze keek Sammy aan en zei, diep vind ik niet erg, maar onverwachts lukt me niet zei ze lachend. Dan doe het maar lekker diep zei ik tegen Laura en bracht haar hoofd weer naar mijn lul.

Ze begon hard en diep te pijpen. Ondertussen begon ik Sammy haar kutje te likken toen ze op haar zij op het bankje was gaan liggen. Ze pakte mijn hoofd stevig vast en ik duwde mijn tong in haar strakke kutje. Mijn lul en ballen waren al helemaal nat van het speeksel van Laura.

Nu wil ik wel even genieten zei Laura tegen Sammy. Laura ging op het 3e bankje liggen, ik stond op het 1e bankje en Sammy ging op het 2 bankje zitten en nam mijn lul in haar mond. Ik boog voorover en kon zo Laura beffen terwijl Sammy mij heerlijk pijpte. Ondertussen voelde ik aan Sammy haar borsten en duwde met mijn andere hand haar hoofd harder over mijn lul. Ze bleef stevig pijpen terwijl ik Laura steeds natter likte.

Laura begon te kreunen en pakte mijn hoofd stevig vast en trok mijn hoofd hard tussen haar benen. Kreunend kwam ze klaar en liet me los.

Sammy bleef als een echte slet pijpen en trok mijn billen steeds harder naar zich toe zodat ik haar mond nu echt aan het neuken was. Ik voelde dat ik bijna ging komen en dit wilde ik nog niet. Ik trok mijn lul uit haar mond en nam hem in mijn hand. Sammy deed haar ogen dicht en ze verwachtte volgens mij dat ik klaar zou komen over haar gezicht.

Ze spiekte stiekem en ik zei, je zou het dus niet erg vinden als ik daar spuit? Leuk is anders zei ze, maar ook niet erg. Ik keek Laura aan en zij opende haar mond maar zei niks. Ik weet genoeg zei ik, waarop zij moesten lachen. Ik draaide Sammy om zodat ze op haar knieën zat met haar kontje naar mij toe. Ik nam mijn lul in mijn hand en legde hem tussen haar billen over haar gaatje heen.

Met mijn duimen duwde ik hem erop en begon neukbewegingen over haar kontje heen te maken. Laura vingerde zichzelf intussen en keek ons geil aan. Ik zakte iets verder naar beneden en bracht mijn lul naar haar natte kutje. Ik duwde hem tegen haar lippen en gleed lekker naar binnen. Met een opbouwend tempo begon ik Sammy steeds harder te neuken. Ik pakte met een hand haar haar vast en met de andere hand haar heup.

Ik trok me steeds dieper in haar en wilde Laura laten zien dat ik niet van zachtjes houdt. Ik neukte haar steeds harder en zag dat Laura op het 2e bankje naast Sammy op haar rug ging liggen, met haar hoofd over de rand hangend. Ik nam mijn lul uit Sammy haar kutje en stapte naar Laura haar mond.

Ik duwde mijn lul in haar mond en ging over haar heen hangen terwijl zij op haar rug lag. Ik begon haar mond stevig te neuken en kwam er achter dat Laura de echte slet van de 2 was.

Ze gaf zich helemaal over, hoe diep ik ook stootte, ze gaf geen kreun. Ik trok haar hoofd steeds dieper over mijn lul heen tussen mijn benen totdat ik voelde dat ze met haar tong zelfs mijn ballen aantikte. Nu wil ik jou ook neuken zei ik tegen Laura. We stapten van de bankjes af en ik ging op het eerste bankje zitten. Ze kwam met haar rug naar mij toe bovenop mij zitten en ik gleed langzaam met mijn lul in haar kutje. Ze begon heerlijk op mij te rijden.

Ik voelde aan haar borsten en vingerde haar klit. Ik werd steeds geiler en wilde haar op mijn tempo nemen waardoor ik probeerde op te staan en mijn lul in haar hield. Ze ging tegen de wand van het chaletje staan en boog voorover. Waarom staat dit op de sekspijler ¿? Ik ga voor smoothie Een zwaar behaarde piemel doet mij denken aan een dood vogeltje en een behaarde doos aan een cavia met een open ruggetje.

In principe kaal of zeer licht behaard. Ballen en piemel kaal. Ik denk dat ik een jaar of zeven was dat ik met mijn ouders op het strand zat. Voor mij hoeft het ook niet! Ballen zoiezo kaal, boven de pik minstens getrimt.

Echt, die hele bossen haar, wát een afknapper Kaal rules, voor beiden. Ik weet niet hoor, maar die haren zitten mij tijdens het pijpen echt niet in de weg Kaal hoeft niet, maar wel lekker kort.

Ballen kaal is wel een must voor mij. Dacht bij je voorgaande post al, eindelijk, nog een En voor de les bi-vrouwen onder ons: Hoe zien we het vrouwelijk geslachtsdeel het liefst? Helemaal glad, een streepje. Ik vind het best bijzonder om te lezen dat velen echt "eisen" hebben op dit gebied. Tenzij die mijlenver afwijkt van wat je het fijnst vindt.

Dus als je van kaal houdt en die persoon probeert juist zoveel mogelijk haar te kweken, tja, dan begrijp ik wel dat je hier moeite mee hebt.

Bijzonder dat je daar dan op afknapt. Heb het idee dat je dan erg bezig ben met het uiterlijke plaatje. Maar goed, aantrekkingskracht is er of is er niet, dus als het zo zwart-wit ligt voor iemand, dan is dat voor die persoon waarschijnlijk heel normaal. Bij vrouwen vind ik kaal of een streepje het mooist.

Ik vind een kaal kutje gewoon alleen maar mooi bij heel jonge meisjes. En niet bij zo'n doorleefde frommelkut als van mezelf of iedere andere veertiger die gebaard heeft.

Vind dat een beetje droef wannabee aandoen.. En omdat blijkbaar meer mensen dat hebben ga jij keihard "daar istie weer" roepen? Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen.geschoren meiden pijpen in sauna


Lul komt klaar vingeren in de douche

  • Home Seks Man geheel geschoren? Ik voelde mijn lul half hard worden maar besefte dat er door de lampen in de jacuzzi wel meegekeken kon worden.
  • Geschoren meiden pijpen in sauna
  • Ze masseerde heerlijk mijn schouders en het kon niet anders of dit had ze vaker gedaan. Ik droogde me af, en terwijl ik dat deed hoorde ik een van de meiden, Heeeyy, roepen.
  • KUTJE OPGEREKT NEUKEN EDE
  • Moniek mn buurmeisje kende ik natuurlijk al maar Laura, Anne en Nicole kende ik nog niet.

Sex contact amsterdam nederlands gesproken


Als in een waas pakte ik haar borsten vast en liet mijn vingers over haar tepels glijden. Er verscheen een lach op de mond van Anita en ik voelde hoe ze behendig haar vinger tussen mijn lipjes door liet glijden. Al had ik gewild ik kon mijn gevoelens niet meer stoppen. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en voelde haar natte kutje. Jij weet wat ik lekker vindt, sprak Anita zacht.

Mijn vinger duwde ik naar binnen, terwijl ik met mijn duim rondjes over haar clitoris draaide. Ik voelde hoe Anita twee vingers bij me naar binnen bracht. Zullen we op de grond gaan liggen? Terwijl ik op mijn rug op de grond lag kwam Anita met haar kutje boven mijn mond zitten en bracht haar mond naar mijn kutje. Ik begon voorzichtig te likken tussen haar lipjes en over haar clitoris terwijl ik met haar borsten speelde. Anita likte er lustig op los. Ik kreeg een werelds gevoel. Een gevoel dat ik bij een man niet eerder had gehad.

Ze likte zo lekker dat ik klaarkwam. Toen ik klaarkwam sproeide ik een beetje en ze gaf een klein gilletje en begon alles op te likken. Ik zoog me vast aan haar mooie kutje en ook Anita kwam klaar. Anita veranderde positie en manoeuvreerde haar natte kutje tegen die van mij aan en bewoog haar onder lichaam. Het was alsof onze natte kutjes aan het zoenen waren en ik begon mee te bewegen. Ik begon over mijn eigen clitoris te wrijven en kwam nogmaals maar nu tegen haar kutje klaar.

Ze kuste me teder op mijn mond en we besloten in het buitenbad wat af te koelen. Heb je nooit eerder een ervaring met een vrouw gehad vroeg Anita. Nee jij bent de eerste en ik heb geen spijt hoor. Mis je die lul dan niet? Ja een beetje denk ik. Daar heb ik thuis iets voor, ga je met me mee? Ik besloot het te doen en even later reed ik achter haar aan naar haar huis. Bij Anita thuis gekomen gingen we rechtdoor naar de slaapkamer.

Ik trok vlug al mijn kleren uit en liet me op haar bed vallen. Anita was in middels ook naakt en kwam bij me liggen. We begonnen lekker te vrijen en duwde ze haar grote borsten tegen die van mij.

Ik zakte iets naar beneden en zoog een voor een aan haar tepels. Ze werden glimmend en mooi hard. Anita maakte het nachtkastje open en haalde een grote dildo tevoorschijn. Een dildo met aan twee kanten een begin. Ze duwde hem in haar kutje en vroeg mij er ook overheen te schuiven. We zaten nu net als in de sauna met onze kutjes tegen elkaar aan alleen waren we allebei nu goed gevuld. Anita begon weer te bewegen en ik voelde de dildo ritmisch heen en weer gaan.

Ik bewoog lekker mee en bedacht me nog dat dit veel beter was dan welke man ook. Snel deed ik de deur dicht en rende ik met een half stijve naar boven. Ik sprong onder de douche om even wat achterstallig onderhoud te doen want mannen horen zich natuurlijk ook te scheren. Netjes geschoren en in normale kleren zat ik tv te kijken toen de bel ging.

Ze kwamen binnen en ze stelde zich allemaal voor. Moniek mn buurmeisje kende ik natuurlijk al maar Laura, Anne en Nicole kende ik nog niet. Natuurlijk stelde ik mezelf ook voor en ik vroeg of ze wat wilde drinken. Ze zeiden dat ze eigenlijk zo snel mogelijk de sauna in wilde en toen ik terug kwam uit de keuken stonden ze al in hun ondergoed.

Elk meisje had een string aan en een bh. Ik stond even te dromen over wat er zou gaan gebeuren dus veel kwam er niet uit mn mond en voor hun was dat een bevestiging. De meisjes trokken langzaam al hun kleren uit. Hun jonge borsten en mooie kutjes kwamen te voorschijn, met open mond stond ik te kijken naar dit schouwspel.

Toen de dames naakt voor me stonden vroeg mn buurmeisje Moniek of ik ook mee ging, 'wel zo gezellig'. Snel deed ik mn kleren uit en daar stond ik naakt voor 4 wonderschone dames. Moniek was een klein meisje met donker blonde haren. Ze had een prachtig streepje en 2 lieve borstjes, een B'tje schatte ik zo. Laura had golvend zwart haar tot op haar schouders.

Zij had helemaal geen schaamhaar en haar borsten waren veel groter, een dikke C en dat voor een meisje van 17! Anne en Nicole waren beide echt blond. Ze hadden net als Moniek een mooi streepje en hun borsten waren bijna even groot. Alle dames hadden een lichaam zoals het hoort te zijn. Een platte buik en mooie ronding bij de billen en bovenbenen. Moniek zei 'zo, jij hebt ook zin en keek naar mn lul'.

Dit gaf een mooi uitzicht op haar kont en haar kutje. Ze keek om en zei 'wordt je hier nog geiler van'. Ik kon me bijna niet inhouden en dit zei ik ook.

Moniek zei dat ze helemaal geen zin meer had om de sauna in te gaan en mengde zich met al het geseks. Nicole vroeg of de gordijnen niet dicht moesten want nu kon iedereen binnen kijken. Anne stopte even met pijpen en zei dat ze het juist onwijs geil vond om bekeken te worden. Hierna kwam Nicole ook naar me toe en begon me vol te zoenen. Laura ging daarna bij Nicole zitten en begon haar strakke geschoren kutje te vingeren. Anne stopte met pijpen en de dames gingen allemaal achter elkaar liggen.

Nicole lag vooraan en Anne ging er achter liggen en begon haar te beffen. Laura ging achter Anne liggen en begon haar heerlijk geschoren kutje te likken. Moniek ging ook liggen en begon Laura te vingeren. Ik genoot heel even van dit uitzicht waarna ik snel achter Moniek ging staan en haar van achter begon te neuken. Dacht bij je voorgaande post al, eindelijk, nog een En voor de les bi-vrouwen onder ons: Hoe zien we het vrouwelijk geslachtsdeel het liefst?

Helemaal glad, een streepje. Ik vind het best bijzonder om te lezen dat velen echt "eisen" hebben op dit gebied. Tenzij die mijlenver afwijkt van wat je het fijnst vindt. Dus als je van kaal houdt en die persoon probeert juist zoveel mogelijk haar te kweken, tja, dan begrijp ik wel dat je hier moeite mee hebt.

Bijzonder dat je daar dan op afknapt. Heb het idee dat je dan erg bezig ben met het uiterlijke plaatje. Maar goed, aantrekkingskracht is er of is er niet, dus als het zo zwart-wit ligt voor iemand, dan is dat voor die persoon waarschijnlijk heel normaal.

Bij vrouwen vind ik kaal of een streepje het mooist. Ik vind een kaal kutje gewoon alleen maar mooi bij heel jonge meisjes. En niet bij zo'n doorleefde frommelkut als van mezelf of iedere andere veertiger die gebaard heeft. Vind dat een beetje droef wannabee aandoen..

En omdat blijkbaar meer mensen dat hebben ga jij keihard "daar istie weer" roepen? Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Deze week in VIVA.

geschoren meiden pijpen in sauna