Groningen sex stijve negerlul

groningen sex stijve negerlul

Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor: Wie heeft net als ons Panty's, Striptease, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Deze dames en heren moeten pis drinken. Direct van de bron! En alles aflikkenDuits gesprokenAls je moet plassen dan is dat zo! Jongens zoals wij halen dan onze dikke snikkels uit de broek en bHectoliters warme urine vloeien door de hete scenes van deze 4 uur durende plassexfilm. Hete kutjes Geniet van drie uur lang neuken en pissen.

Supergeile hardcore met kinky watersport scenes. Hete meiDrie pisgeile bosheksen lokken mannen het bos in. Ze plukken ze van straat en van de Amsterdamse walWederom zeiknatte actie in het tweede deel van de succesvolle reeks Extrem Gepisst. Deze dames hebbeZeik ze onder en dan zijn ze op zijn geilst.

Geniet van ruim 90 minuten zeiknatte watersport met geiPenny Play speelt in het dagelijks leven wel vaker met haar plasje, maar ze heeft het nog nooit op hExtreme plassex — Max Hardcore style! Ik likte er wat aan en het smaakte echt heel geil. Langzaam ging ik met mijn mond om zijn lul heen en begon ik te zuigen.

Ik dacht erover na dat dit nu echt mijn eerste keer was en dat ik het blijkbaar goed deed, aan zijn gekreun te horen. Ik ging steeds dieper en zoog steeds harder, ik begon rond zijn eikel te likken en daarna stopte ik hem zo ver mogelijk in mijn mond. Hij past er niet helemaal en ik begon wat te kokhalzen, maar dat vond ik, en hij, wel geil.

Hij legde zijn hand op mijn hoofd en begon nu het tempo aan te geven. Ik begon weer met zijn ballen te spelen en hij duwde steeds harder mijn hoofd over zijn lul heen. Elke keer kokhalsde ik weer en kreunde hij harder. Hij stopte mij en zei dat hij anders zou klaarkomen en dat hij dat niet wilde. Hij keek naar mij en zag mijn betraande oogjes, door het kokhalzen. Hij vroeg of ik het fijn vond en ik knikte ja.

Hij begon met zijn hand over mijn kruis te wrijven en ik ontplofte bijna van geilheid. Ik deed mijn broek en onderbroek uit en mijn piemel stond keihard omhoog. Ik zei dat hij nog maar net begonnen was met groeien, maar hem maakte dat niet uit. Hij vond het zelfs nog geiler. Hij pakte hem langzaam vast en begon me af te trekken. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen, maar hij ging steeds sneller en voor ik het wist kwam ik heftig klaar.

Ik spuitte alles onder en hij schrok er een beetje van, maar likte mijn sperma op wat nog op zijn hand zat. Ik zat er even na te genieten, maar hij vond het weer tijd om verder te gaan. Hij pakte mijn hand en legde deze op zijn lul. Ik begon hem weer langzaam af te trekken en bewoog mijn hoofd er naar toe.

Ik begon nu zijn ballen te likken en te zuigen. Soms had ik een bal in mijn mond en dan likte ik door het beetje schaamhaar erover heen. Ik kreeg meteen weer een stijve en ik likte in een haal van zijn ballen naar het topje van zijn eikel. Hij duwde mij weer in mijn stoel en begon mij te pijpen. Ik was daarnet al klaargekomen dus ik kon er even tegen aan. Dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd en het voelde goddelijk. Zijn warme adem, zijn natte tong en de zuig kracht die hij er aan gaf.

Na twee minuten gepijpt te worden voelde ik het alweer opkomen en ik waarschuwde hem. Hij bleef door pijpen en ik kwam in zijn mond klaar. Deze keer was nog heftiger dan de eerste keer, maar hij slikte alles door. Ik wilde hem nu ook wel eens proeven en ik boog mij over zijn lul. Ik begon hem weer met lange halen te pijpen en af te trekken. Met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Hij kreunde heel hard nu en legde weer zijn hand op mijn hoofd. Dit maakte mij extra geil en ik begon hem nog harder te zuigen.

Ik voelde dat hij ging klaarkomen, maar ik wist niet zeker of ik het wel in mijn mond wilde hebben. Wat ik even vergeten was, was dat hij zijn hand nog steeds op mijn hoofd had en hij drukt zijn lul in mijn mond totdat ik weer moest kokhalzen.

Hij kwam klaar en drukte mijn hoofd nog dieper om zijn lul heen. Ik voelde zijn warme sperma m'n mond binnen schieten en een deel er weer uit lopen. Het bleef zo even door gaan en ik keek ondertussen over zijn behaarde buik heen naar hem.

Hij keek mij in m'n ogen en drukte nog een keer mijn hoofd diep over z'n lul heen. Ik begon te hoesten en zag dat hij dat geil vond. Ik kwam weer naar boven, met allemaal sperma dat over mijn kin liep. Ik deed mijn onderbroek en broek weer aan, toen hij mij opeens een briefje van 50 euro gaf. Ik wilde het eerst niet aannemen, maar hij gaf het mij toch, zodat hij zeker wist dat ik nog een keer terug zou komen.

Ik stapte de auto uit en veegde mijn kin en mond af. Ik fietste naar huis met een rood hoofd van de inspanning en een stijve lul in mijn broek. Toen ik thuis was ging ik mij douchen en begon ik mij af te trekken op de gebeurtenissen van daarvoor. Er komt, als jullie dat willen, zeker een deel twee.

Laat een berichtje achter van wat je ervan vindt. Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

.

Gigolo limburg lekere poesjesgroningen sex stijve negerlul

Discretie Gevraagd En Geboden Belangstelling voor: Wie heeft net als ons Panty's, Striptease, Sensuele Massage Laatst bewerkt: Deze dames en heren moeten pis drinken.

Direct van de bron! En alles aflikkenDuits gesprokenAls je moet plassen dan is dat zo! Jongens zoals wij halen dan onze dikke snikkels uit de broek en bHectoliters warme urine vloeien door de hete scenes van deze 4 uur durende plassexfilm. Hete kutjes Geniet van drie uur lang neuken en pissen. Supergeile hardcore met kinky watersport scenes. Hete meiDrie pisgeile bosheksen lokken mannen het bos in. Ze plukken ze van straat en van de Amsterdamse walWederom zeiknatte actie in het tweede deel van de succesvolle reeks Extrem Gepisst.

Deze dames hebbeZeik ze onder en dan zijn ze op zijn geilst. Geniet van ruim 90 minuten zeiknatte watersport met geiPenny Play speelt in het dagelijks leven wel vaker met haar plasje, maar ze heeft het nog nooit op hExtreme plassex — Max Hardcore style!

Ik likte er wat aan en het smaakte echt heel geil. Langzaam ging ik met mijn mond om zijn lul heen en begon ik te zuigen. Ik dacht erover na dat dit nu echt mijn eerste keer was en dat ik het blijkbaar goed deed, aan zijn gekreun te horen. Ik ging steeds dieper en zoog steeds harder, ik begon rond zijn eikel te likken en daarna stopte ik hem zo ver mogelijk in mijn mond.

Hij past er niet helemaal en ik begon wat te kokhalzen, maar dat vond ik, en hij, wel geil. Hij legde zijn hand op mijn hoofd en begon nu het tempo aan te geven. Ik begon weer met zijn ballen te spelen en hij duwde steeds harder mijn hoofd over zijn lul heen. Elke keer kokhalsde ik weer en kreunde hij harder. Hij stopte mij en zei dat hij anders zou klaarkomen en dat hij dat niet wilde. Hij keek naar mij en zag mijn betraande oogjes, door het kokhalzen.

Hij vroeg of ik het fijn vond en ik knikte ja. Hij begon met zijn hand over mijn kruis te wrijven en ik ontplofte bijna van geilheid. Ik deed mijn broek en onderbroek uit en mijn piemel stond keihard omhoog.

Ik zei dat hij nog maar net begonnen was met groeien, maar hem maakte dat niet uit. Hij vond het zelfs nog geiler. Hij pakte hem langzaam vast en begon me af te trekken. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen, maar hij ging steeds sneller en voor ik het wist kwam ik heftig klaar.

Ik spuitte alles onder en hij schrok er een beetje van, maar likte mijn sperma op wat nog op zijn hand zat. Ik zat er even na te genieten, maar hij vond het weer tijd om verder te gaan. Hij pakte mijn hand en legde deze op zijn lul. Ik begon hem weer langzaam af te trekken en bewoog mijn hoofd er naar toe. Ik begon nu zijn ballen te likken en te zuigen. Soms had ik een bal in mijn mond en dan likte ik door het beetje schaamhaar erover heen. Ik kreeg meteen weer een stijve en ik likte in een haal van zijn ballen naar het topje van zijn eikel.

Hij duwde mij weer in mijn stoel en begon mij te pijpen. Ik was daarnet al klaargekomen dus ik kon er even tegen aan. Dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd en het voelde goddelijk. Zijn warme adem, zijn natte tong en de zuig kracht die hij er aan gaf. Na twee minuten gepijpt te worden voelde ik het alweer opkomen en ik waarschuwde hem. Hij bleef door pijpen en ik kwam in zijn mond klaar. Deze keer was nog heftiger dan de eerste keer, maar hij slikte alles door. Ik wilde hem nu ook wel eens proeven en ik boog mij over zijn lul.

Ik begon hem weer met lange halen te pijpen en af te trekken. Met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Hij kreunde heel hard nu en legde weer zijn hand op mijn hoofd. Dit maakte mij extra geil en ik begon hem nog harder te zuigen. Ik voelde dat hij ging klaarkomen, maar ik wist niet zeker of ik het wel in mijn mond wilde hebben. Wat ik even vergeten was, was dat hij zijn hand nog steeds op mijn hoofd had en hij drukt zijn lul in mijn mond totdat ik weer moest kokhalzen.

Hij kwam klaar en drukte mijn hoofd nog dieper om zijn lul heen. Ik voelde zijn warme sperma m'n mond binnen schieten en een deel er weer uit lopen.

Het bleef zo even door gaan en ik keek ondertussen over zijn behaarde buik heen naar hem. Hij keek mij in m'n ogen en drukte nog een keer mijn hoofd diep over z'n lul heen. Ik begon te hoesten en zag dat hij dat geil vond.

Ik kwam weer naar boven, met allemaal sperma dat over mijn kin liep. Ik deed mijn onderbroek en broek weer aan, toen hij mij opeens een briefje van 50 euro gaf.

Ik wilde het eerst niet aannemen, maar hij gaf het mij toch, zodat hij zeker wist dat ik nog een keer terug zou komen. Ik stapte de auto uit en veegde mijn kin en mond af. Ik fietste naar huis met een rood hoofd van de inspanning en een stijve lul in mijn broek.

Toen ik thuis was ging ik mij douchen en begon ik mij af te trekken op de gebeurtenissen van daarvoor. Er komt, als jullie dat willen, zeker een deel twee. Laat een berichtje achter van wat je ervan vindt. Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

.


Lekkerekut keihard squirten