Hoerige slet jongens die elkaar aftrekken

hoerige slet jongens die elkaar aftrekken

..

Nat en geil prive adressen zwolle


hoerige slet jongens die elkaar aftrekken

..


Gratis sex met shemale prive ontvangst hengelo


Vooral op avonden als deze, Sandra lekker dronken leuk bloot gekleed en onbewust daagde ze de mannen toch uit, vooral in zo een jurkje en inwendig lachte ik een beetje gemeen.

Ik zocht al een tijdje iemand die mijn vrouw wou proberen te versieren. Soms reageerde ik op zo een advertentie die klonk als, ik neuk je vrouw waar je bij staat. De meeste reageerde altijd snel terug.

Maar als ik vertelde dat ze van niets wist werden ze bang en haakte af. Ergens wel begrijpelijk natuurlijk, ze waren bang dat het een rape zou moeten worden en eigelijk zou ik dat ook niet zo erg vinden mits het geen schreeuw rape zou worden. Eén wilde wel doorgaan en zou wat drank en een pilletje meenemen, ik stelde hem voor als mijn beste vriend Ad maar de man had een grote mond maar verders niets.

De drank bleef in de tas en het pilletje heb ik nooit gezien. Wel lag hij zijn hand bij het binnen komen op haar bil maar die duwde ze resoluut weg. Ik dacht nog, te vroeg jongen, zo lukt het niet. Na een uurtje was hij weer weg.

Ik keek nu weer naar mijn vrouw Sandra en ze vermaakte zich best zo hier op dat feestje. Ik zag hoe Ben een slanke leuke gozer langs liep en een opmerking maakte, alle vrouwen gierde het uit. En even maakte mijn hart een sprongetje want Sandra sloeg haar ogen neer en kleurde als een overjarige schoolmeid.

Zou ze dan toch iets willen? Van mij zou het meteen mogen met Ben die er best goed uitzag. Ik bekeek hem, slank redelijk knap en een fikse bult in zijn broek, hmmm dacht ik waar ik al niet naar keek en grinnikte inwendig.

Ik keek wel meer naar jongens en had al lang het idee dat ik best een beetje bi kon zijn. Ik had er nooit iets mee gedaan en zou het ook niet doen of het zou zo op mijn weg moeten komen, dan zou ik geen nee zeggen denk ik, oraal zag ik best wel zitten. Maar Ben liep alweer door en vermaakte zich al pratend met andere mannen. Wel keek hij steeds weer naar het groepje vrouwen en zei iets tegen de anderen en ze lachte en grijnsde.

Ook Sandra zat te smoezen met ene Sonja en beide giegelde. Ik keek naar Sandra die meer en meer dronken werd en haar benen wat meer ongecontroleerd uiteen liet gaan. Ik vroeg me af of Ben ook zo een droogneuker was of dat hij wel eens wat meer deed als kijken. Of wou hij gewoon, wat ik zou willen, een wijfie neuken waar de man bij stond. Ik keek naast me en zag hoe Tim plaats nam aan de bar, Tim een aardige gast van kantoor. Ik knikte tegen hem en hij knikte lachend terug.

Leuke avond he zei hij zwoel en ik knikte en zei, zeker heel leuk. Ik keek weer naar mijn vrouw en Tim volgde mijn blik, leuke vrouw heb je.

Dank je zei ik grijnzend. Ik zag hoe Ben weer langsliep bij de vrouwen en Tim zei glimlachend, oppassen voor je vrouw als Ben rond loopt. Ik keek hem aan en vroeg, hoezo. Die Ben versiert alle vrouwen die hij leuk vindt, wist je dat niet. Nee zei ik en keek en bekeek Ben even en ik dacht, van mij mag hij.

Ik keek Tim aan en Tim mij, ik zag zijn vragende blik maar negeerde dat. Dus vroeg hij, moet je niet naar je vrouw. Waarom zei ik lacherig. Nou hij wil je vrouw versieren en veel mannen gaan direct naast hun vrouw zitten. Voor wat vroeg ik. Nou om haar te beschermen. Ik keek van Tim naar Sandra en haalde nonchalant mijn schouders op en grijnsde. Oh dat, nou ze kan goed voor zichzelf zorgen hoor en zo niet, wat ze wil hoor.

Je bent dronken zei Tim lachend en ik giechelde wat dommig knikkend om Tims gedachte dat ik dronken was kracht bij te zetten. Volgens mij vind je het niet eens erg als ze zich laat nemen. Waalom welll zei ik mijn tong een klein beetje expres dubbel laten slaand en grinnikte weer een beetje stom kijkend. Tim keek naar Ben en naar Sandra en zei zacht slikkend, ze is echt lekker.

Wie vroeg ik lachend en wat wazig kijkend. Oh die en ik keek hem aan en lachte en zei zacht, jij wilt haar ook? Wie niet zei Tim lachend.

Kan ze een beetje pijpen, vroeg Tim. Ik keek hem aan lachte en zei, als een prof, vraag me niet hoe ze het als preutse vrouw heeft geleerd maar ze is een pro. Misschien is ze niet zo preuts als jij wel denkt.

Dddat zzou best eeeens kunnen zei ik lachend en hakkelend, dat heb ik w w wel vaker gggedacht, niemand weet het ware van zijn vrouw, dat is z z z eker r rr en ik grijnsde breed.

Tim zei schor, nou ze mag best een uurtje aan de mijne komen hangen, ik er ben gek op om gepijpt te worden. Trouwens jij hebt ook een lekker pijp bekkie.

Ik schoot in de lach, en kleurde toch een beetje. Ik was best een beetje bi en een pik in mijn mond zag ik best zitten, en snel blikte ik even naar Tims kruis waar het lekkers was verborgen. Niets anders alleen pijpen ja dat was wel wat voor me. Ik keek Tim schalks aan maar zei verders niets en niets zeggen betekend vaak toestemmen. Tim lachte breeduit en keek me even verlekkerd aan maar keek weer naar mijn vrouw.

Ik ga even kijken bij Ben en ik zag ze later smoezen en lachen, ook Sonja voegde zich even bij Ben terwijl Tim weer terug kwam. Wat zat jij te smoezen zei ik plagend lachend. Ik vertelde Ben dan jij het niet zo erg zou vinden als je vrouw iets zou doen met een ander. En vroeg ik, hij durft het niet. Tuurlijk wel, ik ken Ben al jaren en weet dat hij alles doet om een vrouw te krijgen. Straks als het feestje te einde is lopen we mee, trouwens Sonja wil ons ook wel helpen.

Hoezo vroeg ik, is ze lesbisch? Dat weet ik niet, maar ze wil graag zien hoe Sandra geneukt wordt straks op het industrieterrein en ze wil best helpen door je vrouw op te jutten iets te doen met Ben en mijn persoon. Ik slikte, de gedachte alleen al wond me flink op, de gedachte Sandra geneukt te zien worden haar te horen kreunen en te zien kronkelen, wow mijn adem ging al wat sneller en van mij mocht het al zover zijn.

Trouwens wist je dat Sonja de zus is van Ben. Oh daarom helpt ze haar broer. Tim lachte en zei ja ook maar dat leg ik later wel uit. Ik keek op de klok en Tim zei, niet zo ongeduldig, ik grijnsde, nog een half uurtje dan stappen we op en ik knikte. De tijd ging langzaam, ik dronk nog twee drankjes die Tim voor me bracht.

Ik zei nog plagend, je bent niet mijn slaaf hoor. Tim lachte zacht en zag Ben opstaan en hij volgde Ben en Sandra die op Sonja hing. Ik voegde me bij hen en zo liepen we de deur uit nog nagezwaaid door de baas die nog riep volgende maand weer en we staken onze hand op. De donkere nacht viel op ons neer en langzaam zette we ons in stap, de wankele stap. Ik stapte mis en Tim pakte me plots beet zodat ik niet kon vallen. Onze gezichten waren pal bij elkaar en schor zei hij, lekkere pijp bek.

Ik lachte en keek naar Sandra maar die had niets in de gaten, ze hing alleen maar op Sonja en lalde, we gaan nog niet naal huis, nog lllange niet nog lange nietsss en stopte en giechelde hoog.

Ik zag dat ze naar Ben lonkte en Ben grijnsde tegen haar. Sandra lachte en knikte en giechelde als een overjarig schoolmeisje. Sandra wankelde en hing zwaar lachend op Sonja die weer iets tegen haar zei en nu kon ik het horen. Kom op zei Sonja schor en zacht, ik was een beetje genaderd, ik wou horen wat Sonja zei. Doe het, kan jou die kerel van je iets schelen.

Ik hoorde iets van getrouwld en Sandra blikte schuchter om even mij aankijkend maar ik hield me flink dronken en zei iets tegen een lantaarnpaal. Sandra giegelde hoog en Sonja zei, die is dronken die weet morgen niets meer. Kom op trutje laat je eens lekker gaan laat je neuken, het kan. Sandra keek om ze slikte, ze had een geile blos op de wangen, ze wou het ik zag het.

Zacht zei Sonja, zal ik je helpen en Sandra vroeg, hoe dan en slikte, ze was geil en dronken een gevaarlijke combinatie, en er hing iets in de lucht. Weer zei Sonja iets tegen Sandra, ik hoorde iets van jurkje en gemompel en Sandra lalde, dat druf je nliet.

Ik doe het hoor zei sonja en weer zei Sandra dat durf je niet en dat doe je niet. Sonja griste naar de zoom van Sandras jurkje pakte die vast en sjorde die zo omhoog. Sandra gilde en kirde lachte haar ogen glanzend en riep neeh neeh oohhh niet dloen niet dloen maar ze stond in compleet haar slipje.

Ben en Tim floten en riepen, jah jah hoger hoger en Sonja deed het lachend. Sandra griste naar haar jurkje om het omlaag te trekken maar ze greep totaal mis. Misschien wel expres, dat vermoeden had ik en ik grijnsde en riep, he lekkere dloos laat maal allesss zlien, lalde ik.

Sandra hapte naar adem, ze kirde neeh neeh maar draaide zich zo zodat ze naar de mannen toestond haar donkere bos schaamhaar aftekenend in haar gele slipje en er boven uit komend. Oohhhh ohhh riep ze, zich wegdraaiend van Sonja die stevig haar jurkje omhoog hield en griste naar haar schouderbandjes waarvan er een zakte en een tietje half ontblootte. Plots stond Ben naast haar en pakte haar bij de schouders en zei hees, lekker wijf en Sandra stond als een paal stil en keek hem half hijgend aan, ze wou niet weg en keek Ben afwachtend aan.

Ik zag haar trillen Ben bekeek haar en streelde haar schouders het andere bandje ook omlaag duwens haar beide tietjes ontblootte en zacht zei, lekkere geile teef en Sandra slikte en ademde zwaar. Ze zei nog, nee niet doen maar veel overtuigend zat er niet achter. Ze was te dronken en te geil om zich te verzetten en langzaam zakte haar jurkje lager en lager Sonja mee helpend toen het op haar voeten viel.

Sandra stond daar en beefde als een rietje van verlangen en keek Ben alleen maar aan alleen nog slechts haar kleine slipje dragend verders geheel naakt.

Sandra kreunde zacht en ik zei grommend, laat je neuken hoer laat je neuken. Ze hoorde het en keek wazig mijn richting op maar zag me niet, Sandra kreunde kermend oohh oh. Ben draaide Sandra om naar Tim toe en zei zacht, pijpen hoer en duwde haar voorover naar Tim. Open die broek en Sandra deed met bevende handen de rits omlaag en de broek open diep voorover bukkend sprong Tims pik er stijf uit. Ben duwde haar ruw verder en zei schor, pijpen slet en schopte haar benen wijder uiteen toen hij Sandras slipje vastpakte en in een ruk van haar kont trok.

Ze was nu spiernaakt en ze beefde als een rietje, verlangend pakte ze Tim lul vast en nam zijn pik in haar bek. Sandra kermde en mompelde oohh jaaahh wat een pik. Sandra met Tims pik in haar mond die Tim diep achter in haar keel duwde, en gesmoord kreunde ze luid kermend jaahhhhh jaahhhh toen Ben in haar drong en haar begon te neuken zacht en ritmisch.

Ik ben een getrouwde vrouw en heb been schat van een man. Onze kinderen zijn het huis al uit. Ons sexleven is volgens mij ook prima.

We hebben alleen al ruim 23 jaar een klein geheimpje waarvan niemand weet heeft. Zelf de kinderen niet. Ik trek mijn man elke dag voordat hij naar zijn werk gaat en bijna iedere ochtend in het weekend af. In het allereerste begin wilde ik af en toe s morgens wel vrijen, maar ik kan daarna niet meer in slaap komen.

Hij moet s morgens altijd heel vroeg op. Eerst heeft hij het een paar keer gevraagd, maar nu is het vaste prik. Ik vind pijpen heel vies, dus dat doe ik niet. Maar aftrekken vind ik een kleine moeite. Aanvankelijk gebruikte ik gastendoekjes, maar hij is nogal snel begonnen met het gebruiken van een condoom.

Ik heb altijd een tube glijmiddel op mijn nachtkastje liggen. Hij komt aan mijn hoofdeinde staan en heeft dan een warm washandje en een handdoek bij zich.

Ik kan het glijmiddel van mijn hand wassen zonder op te hoeven staan. Ik zorg er wel voor dat ik het goed en afwisselend doe.

Ik ken denk ik alle manieren wel. Hij geniet met volle teugen en komt elke dag weer kreunend klaar. Ik ben er eigenlijk best trots op dat ik mijn man naast onze gewone sex, nog steeds elke dag zelfs na meer dan keer, vol genot kan laten klaarkomen.

hoerige slet jongens die elkaar aftrekken