Meesteres zoekt man stijve lul in onderbroek

meesteres zoekt man stijve lul in onderbroek

Hoe moest hij dat doen bedacht hij. Van de spanning had hij een stijve gekregen. Sandra pakte met haar rechterhand onder tafel de harde bobbel in zijn broek. Terwijl de andere mensen aan het tafeltje verder praatten deed ze met een hand de knoop van zijn broek open en ritste ze los. De kop van zijn stijve stak een eindje boven de rand van zijn onderbroek uit. Ze wreef er eens voorzichtig over en kneep dan geniepig wat vel tussen haar nagels van duim en wijsvinger.

Zij wist dat hij niet zou opspringen omdat hij dan letterlijk "voor lul" zou staan. Even bewoog ze zachtjes met haar hand over zijn geslachtsdelen,en dat was fijn. Zijn lul stond op barsten. Toen pakte ze zijn piet beet in haar hand en zette haar vingernagels in het vel van de schacht. Langzaam begon ze haar hand toe te knijpen.

Langzaam maar zeker begon het pijn te doen, en ze wist dat hij niet weg kon. Hij had het gevoel dat ze erdoor ging knijpen. Hij bewoog even heen en weer en ze loste de druk een beetje.

Net genoeg zodat hij niet zou kreunen. Ze praatte en lachte verder met het gezelschap. Haar tepels stonden precies nog puntiger dan ervoor.

Toen ze in het oog kreeg dat Duncan naar haar tieten keek begon ze terug harder te nijpen terwijl ze hem even lachend aankeek. Ze behandelde hem als een betrapte schooljongen. Ondertussen was het meisje weer achter haar moeder vandaan gekomen en keek ze nog steeds gefascineerd naar Duncans stropdas.

Ze vond het wel apart zo'n jonge jongen met een stropdas en zo'n pinnetje achter z'n stropdas door de boord van z'n overhemd. Na een tijdje die hem een eeuwigheid leek nam ze plots haar hand weg en begon al vertellend te gebaren. Door het bloed dat nu zijn vrije loop terug had was het wegnemen van haar hand eerder kwelling dan opluchting. Zijn pik stond precies in brand. Terwijl hij deze gevoelens onmerkbaar moest verwerken zei ze tegen hem: Nu moest hij zijn broek nog onmerkbaar dicht te krijgen en proberen te lopen met een heel pijnlijke stijve in zijn broek.

Hij had de rits gesloten en zijn overhemd hing over zijn broek. Hij moest achter het meisje langs lopen. Ze ging echter niet ver genoeg naar voren om er makkelijk langs te lopen. Terwijl Duncan er achterlangs liep raakte z'n stijve lul de arm van het meisje. Ze keek verschrikt naar de gigantische bobbel in de jongen z'n broek. Ze wist wat het was maar durfde van schrik niks te zeggen.

Duncan was nu bij het tafeltje vandaan en liep naar de bar. De binnenkant van de rits wreef over zijn zere lid, en dat maakte van elke stap een evenwichtsoefening. Toen hij met de drankjes terug aan tafel kwam riep ze: De dames en het meisje aan het tafeltje keken naar het kruis van Duncan en zagen de gigantische bobbel. Hij kreeg een boei van een hoofd. Het meisje keek even naar haar moeder. Haar moeder knikte glimlachend. De jongen kwam dichterbij staan en zette het blad met de glazen op het tafeltje.

Het meisje greep direct naar z'n broek en binnen een mum van tijd gleed z'n broek en onderbroek op z'n enkels en stond z'n gigantisch stijve lul fier rechtop. Alle mensen kwamen naar Duncan toelopen en bleven met open mond staren naar de maagdelijk jonge pik die stijf omhoog stond.

Onder de pik hingen z'n testikels als eieren in een lang geplooide slappe zak te bungelen. Een ferme straal zaad spoot uit de stijf staande lul tegen het raam. De eikel van Duncans lul werd geil en even later spetterde hij al voorzaad over het tafeltje. Vanuit een hoekje dat niet direct zichtbaar was kwam een moeder met een meisje van een jaar of 6 aarzelend naar voren komen.

Het kleine meisje liep nieuwsgierig tussen de grote mensen door en met open mond staarde ze naar het meisje dat de pik van Duncan heen en weer bewoog. Het meisje sloot haar kleine handje om de grote harde ballen en masseerde ze. Ik ben een hele stoere jongen! Duncan ging breed staan en terwijl hij zijn vroegere klasgenoten om zich heen zag staan riep hij: De meisjes deden hun werk en Duncan begon kreunend te spuiten.

Krachtig spoot hij zijn jongenszaad tegen het raam waar het met lange slierten naar beneden droop. Na deze woorden in zijn oren had Duncan een bizar gevoel. Hij voelde een innerlijke opwinding om de opdrachten van Sandra te blijven opvolgen. Hij wist bijna zeker dat hij niet zou kunnen weerstaan aan de roep van haar naar onbekende dingen die hem hopelijk zouden leiden naar een verlossing van zijn verlangens.

Nadat hij z'n lul met een servetje had afgeveegd zei Duncan tot het gezelschap "Ik stap maar eens op, morgen moet er gewerkt worden. Ze gingen samen naar buiten en liepen naar zijn scooter. Het deed pijn, maar wat had hij ondertussen weer een stijve gekregen. Ze loste haar greep wat en steeg met haar hand omhoog tussen zijn benen. Ze voelde zijn erectie en wreef er even over. Voor de deur van haar huisje stopte Duncan en zei: Sorry, het zal niet meer gebeuren, maar het is ook zo nieuw voor mij.

Ik ben er ook zeker van dat we nog veel leuke en spannende dingen kunnen beleven, als jij dat wil tenminste. Ze bleven er over praten, en het werd kil buiten. Even op zijn horloge kijkend en beseffend dat hij over een uur wel thuis moest zijn om z'n moeder niet ongerust te maken, stapte hij toch van z'n scooter en liep achter haar naar het huisje. Haar kontje wiebelde in het spannende korte rokje en dat maakte dat zijn erectie er nog altijd was, en absoluut niet van plan was daar vanzelf te verdwijnen.

Ze dronken nog iets en hun gesprek kwam terug op de ontluikende gevoelens die ze ontdekt hadden. Duncan twijfelde even, maar ging dan toch achter haar aan. Ze wees hem de badkamer, en toen Duncan eruit kwam, dook zij erin, enkel gekleed in een kort badjasje dat haar uitstekend stond.

Hij kleedde zich half uit, maar durfde zich toch niet goed helemaal te ontkleden. Als zij in de kamer kwam zag ze hem staan en lachte vertederd naar hem.

Ze drukte haar klein lijfje tegen hem aan en hij voelde de warmte van haar borst door de stof van het badjasje op de zijne. Zijn erectie kwam terug op en dat kon Duncan voor Sandra niet verborgen houden. Zij lachte hem toe en streelde met haar handen over zijn rug, langzaam naar zijn kont en zo naar voor. Hij kon ondertussen niet anders dan in het badmanteltje kijken waar twee lekkere borstjes in zaten die fier naar voren priemden.

Ze streelde zachtjes over zijn lid door de stof van het broekje door. Langzaam haakte ze haar vingers achter het broekje en deed het rustig naar beneden. Duncan kon het niet laten te glimlachen. Sandra wreef nog eens zachtjes over zijn ballen en penis en stond dan recht. Ze deed het badmanteltje uit en stond daar voor hem.

Ze was mooi hoor. Niet groot, misschien iets te struis, maar er straalde iets af van haar. Een persoonlijkheid die ze zelf nog maar net ontdekt had. Dit wordt meer dan eens gewoon in de koffer duiken dacht ze bij zichzelf.

Ze straalde dit letterlijk uit. Deze was namelijk nog wat rood hier en daar van het knijpen daarstraks. Toen ze daar mee klaar was vroeg Duncan haar: Mag ik je masseren? Dat had een man haar nog nooit voorgesteld. Hij zei niks maar pakte het flesje olie van haar nachtkastje. Hij begon in haar nek. Afwisselend wreef of kneep hij, dan weer krachtig dan weer zacht. Hij daalde verder over haar rug, geen spier overslaand. Hij nam er zijn tijd voor en na een tijdje gebeurde er wat er moest gebeuren.

Sandra begon zich echt te ontspannen. Zo kon Duncan al de spieren beter en intenser losmaken. Haar bips, haar dijen, per toeval even er tussenin, dan verder naar de kuiten, haar hielen, voetzolen, zelfs haar tenen kregen een beurt.

Dan weer langzaam naar boven. Tussen haar dijen per toeval enkele gevoelige plekjes rakend. Dan met de vingertoppen die nog amper haar vel raakten, wervelend over haar hele lichaam zodat ze niet meer wist of dit gevoel nou koud of warm was.

Volledig ontspannen lag ze daar tot een zachte stem zei: Draai je nu maar om. Als in een trance draaide zij zich om om weer weg te zinken in die ontspanning. Even verstarden haar spieren toen er een straaltje koude olie over haar lichaam liep. Direct daarna deden die duivelse handen weer hun bijna verdovende werk.

Geen vierkante centimeter vel bleef onberoerd. De tepels van haar borsten stonden mooi recht na de massage, maar Sandra bleef rustig liggen en ademde langzaam. Toen voerde Duncan de bewegingen rond haar heupen op. Haar klitje liet hij echter nog onberoerd. Langzaam kwam haar borstkas sneller en sneller in beweging. Hij raakte haar heupen, de zijkant van haar billen, de binnenkant van haar dijen, alsmaar dichter haar poortje naderend.

Af en toe bewoog ze haar heupen een beetje. Was dit in de hoop dat hij haar knopje dan zou beroeren? Zijn vingers gingen langzaam, dan weer snel, raakten haar borsten, dan weer haar schaamlipjes.

Zij liet zich goed verwennen. Hij stond nog altijd naast het bed. Haar ogen waren toe. Hij streelde haar verder. Zijn linker hand meer boven, de rechter meer naar beneden. Langzaam stak hij zijn tong uit en bracht deze naar haar knopje. Heel voorzichtig gaf hij een likje terwijl hij Sandra verder masseerde. Het was alsof er elektriciteit op zijn tong stond. Zo heftig duwde ze haar kont in zijn richting. Hij had echter snel genoeg zijn hoofd terug getrokken. Hij masseerde verder en deed hetzelfde opnieuw en opnieuw.

Zij begon heviger te kronkelen. Haar ademhaling werd sneller. Plots zoog hij zijn mond vast op haar kittelaartje en stak zijn rechter middenvinger zo diep mogelijk in haar goed gesmeerde kutje. Hij zoog en likte. De middenvinger zocht zijn weg al trillend terwijl zijn handpalm stevig tegen haar klitje aandrukte.

Daar kon Sandra niet meer tegenop. Zij begon te hijgen en had haar stem niet meer onder controle. Elke keer als ze lucht uit haar longen stootte klonk er een kreetje dat alsmaar schriller en hoger werd tot ze opeens een lang gerekte jammerklacht liet horen terwijl ze haar benen als een bankschroef dicht klemde rond Duncan zijn hoofd. Duncan vertraagde de bewegingen en loste de druk. Langzaam nam ook de druk op haar dijen af en ging Sandra weer hijgend ontspannen.

Duncan had nog nooit een vrouw gillend klaar laten komen. Toen Sandra haar ogen opende zei ze: Zo ben ik nog nooit bevredigd geweest. Hij was naast haar komen liggen, want hij was toch wel wat moe geworden van het masseren. Hij keek naar het prachtige bevredigde lijfje dat rustig ademend naast hem lag. Hij had maar een probleem. Hij zat nog altijd met een flinke erectie en met een gevoel van " Hier zit ik nu toch maar mee.

Het klonk hem als muziek in de oren. Hij kwam voorover, leunde op zijn ellebogen en stak zijn overgevoelige kloppende penis in haar vochtige scheurtje. Het gloeiende kutje gaf een scheut van warmte door zijn lid, en hij kwam al bijna klaar. Als hij helemaal doorgedrukt had gaf zij een kermend geluidje en elke keer als hij zijn penis terug in haar kutje drukte kermde zij opnieuw.

Dat kon hij niet volhouden en met een luide steun en een wilde stoot kwam hij klaar. Hij hield zijn bekken tegen het hare en duwde de schacht van zijn speelgoed naar boven tegen haar klitje, en weer kwam het jammerend geluid uit haar mond.

Hij duwde nog enkele keren krachtig om dan op haar te gaan liggen, zacht zoenend haar nek, zacht strelend haar hoofd. Ze waren opgestaan, hadden ontbeten en hij had Sandra naar haar werk gebracht. Telefoonnummers en E-mail-adressen waren nog uitgewisseld.

Ze hadden ook afgesproken om elkaar niet elke dag te zien of te bellen. De "Spanning" moest er in blijven toch. Na enkele dagen kreeg Duncan een mailtje op zijn PC. Zorg dat je op tijd bent! Hij wilde voor geen geld van de wereld missen wat Sandra voor hem misschien had uitgedacht. Hij had z'n zwarte overhemd aangedaan en, een beetje gedurfd, een gele stropdas met allemaal Donald Duck-kopjes erop omgedaan.

De dasspeld zorgde ervoor dat de stropdas weer lekker strak bleef zitten. Hij had nu een petje met Tazmanian Devil erop op z'n hoofd en in het gaatje van zijn linkeroor had hij weer eens z'n oorringetje gedaan die hij al een paar maanden niet meer had gedragen.

Verder had hij zich zorgvuldig geschoren zodat z'n blos op z'n gladde jongenswangen duidelijk te zien was. Vandaag had hij geen spijkerbroek maar een luchtige kaki katoenen bandplooibroek en daaronder Nike sportschoenen. Sandra hoorde hem al van verre op z'n scooter aankomen. De gele stropdas viel haar meteen op en ze smolt al weg toen hij voor haar stopte en ze zijn oorringetje zag.

Ze stapte achterop en lachte hem toe. De lieve glimlach op haar gelaat was verdwenen en koud en scherp klonk haar stem: Na enkele van haar immer korte aanwijzingen kwamen ze aan een boerderijtje aan. Het zag er niet in geweldig goede staat uit. Er was wel wat ruimte had Duncan de indruk. Toen ze binnenkwamen na aangebeld te hebben kwam er een dame aan de deur.

Ze zag er gewoon uit. De vrouw lachte haar toe en nam Sandra even mee naar een kamertje naast de ingang. Duncan hoorde ze tegen elkaar praten, maar kon ze niet verstaan. Ze kwam terug en zei vriendelijk maar autoritair tegen Duncan: Er zaten enkele mensen, sommigen schaars gekleed. De mensen keken op toen ze een jongen met een gele stropdas, een petje en Nike sportschoenen binnen zagen komen. Dat was iets uitzonderlijks! Sommigen bleven Sandra en Duncan nakijken en enkelen mompelden wat waarna een heftig gelach opging.

Dezelfde dame die ons had binnengelaten vroeg ons wat we wilden drinken. Enkele gezichten draaiden zich naar hen. Duncan wilde protesteren maar Sandra snoerde hem de mond. Terwijl Duncan zich omdraaide zag hij de mensen naar hem en Sandra kijken. Hij bukte zich over de kruk en legde er zich met zijn buik op.

Hij schrok en veerde wat op. Hij bleef liggen, en het verbaasde hem dat hij eigenlijk niet reageerde. Het wond hem zelfs op. Naast hem zat een vrouw op een kruk die zich naar Sandra keerde. Hij keek recht op haar kort gerokte benen en hoorde haar zeggen tegen Sandra.

Hij hoorde textiel scheuren, en toen het geluid van een knippende schaar. Hij voelde tegelijkertijd het koude staal langs het vel van zijn bil, dicht tegen zijn kruis. Hij durfde zich niet te bewegen. Zij knipte een rondje uit het kruis van zijn broek. Ze deed hetzelfde met zijn onderbroek, en toen hij de schaar tegen zijn balzak voelde was hij er toch niet meer helemaal gerust in. Het gat dat ze had geknipt was niet heel groot. Ze stak er haar hand in terwijl Duncan nog steeds voorover geleund was met zijn borst op de kruk.

Ze had het zo geknipt dat ze er juist zijn balzak door kon halen. Nu stond hij daar dus, aangekleed, gebukt over een barkruk met zijn ballen uit zijn broek. Zij kneep er zachtjes in. Van heel dit gedoe had Duncan een bikkelharde erectie gekregen. Ze stond achter hem en kneep iets harder en zei: Hij bleef dus enigszins gebogen staan.

Duncan richtte zich op. Het was pijnlijk hoe zijn zak uitgerekt werd. Hij kreeg ook een rood hoofd toen hij zag dat er ondertussen meer mensen, zowel mannen als vrouwen, binnengekomen waren. Ik stamelde en zei nee. Dit is een teken dat je geil bent en volgens mij vond je ons spel wel erg leuk en opwindend of niet? We zullen je weleens af leren om te klikken bij de nonnen.

Hou je mond, zei Vera. Ineens stopte Cleo en haalde haar hand uit mijn slip en zei tegen Vera: Vera ging voor mij staan en keek mij aan en likte haar lippen af en begon mijn nek en borsten te kussen en te likken.

Ik kon echt niks doen en stond daar met mijn borsten bloot. Vera bleef mijn borsten kussen en langs mijn stijf geworden tepeltje te likken en ineens beet ze zacht in mijn tepeltje. Mmmmm zei ze, je hebt een stel overheerlijke tieten meid en ik zal nu eens de rest voelen.

Ze gleed met haar hand richting mijn rok en trok deze hard naar beneden zo dat deze op de grond kwam te vallen. Mmm ik zie inderdaad een natte plek in de slip Cleo, dat dient een onderzoek.

Ze rukte mijn slip zonder woorden van mijn billen af. Daar stond ik dan naakt in de bossen met mijn bloesje open en mijn rok op de grond en mijn slip stuk gescheurd. Ik wil dit niet, zei ik nog een keer, dit mag niet, dit is stout. Cleo en Vera zeiden in koor: Hey, wat doe je? Ik wil je kutje beter bekijken, zei Vera en ze trok mijn schaamlipjes uit elkaar zo dat mijn kutje bloot kwam en ze mijn clitje zag. Mmmmmm, zei Vera, dat ziet er smakelijk uit en ze is ook nog mooi roze.

Zonder wat te zeggen ging Vera met haar vinger mijn kutje binnen. Zow zeg, die is nat! Maar ik zei niets en probeerde mijn benen bij elkaar te krijgen, maar Cleo had mijn benen tussen de mijne gezet en hield zo mijn benen uit elkaar en trok mijn rug krom naar achteren zodat Vera nog beter mijn kutje kon bekijken.

Vera ging met haar vinger met lange halen in mijn uit mijn kutje te gaan. Ze voelde dat mijn kutje steeds natter werd en mijn vocht wat uit mijn kutje kwam liep langs haar vinger en hand. Mmmmmm, zei Vera, dat wil ik proeven en nam een lik langs haar vinger en hand. Jij smaakt zoet meid en mmmmm, volgens mij is dit je eerste keer he? Ik knikte stil mijn hoofd van ja. Kom laat mij je kutje nog eens goed bekijken en ze kwam met haar gezicht wel heel erg dichtbij mijn kutje en plots voelde ik haar tong over mijn clitje gaan.

Mmmmmmm, zei Vera, dit smaakt nog geiler en lekkerder. Laat mij eens proeven, zei Cleo. Wacht even, zei Vera, ik pak even wat uit mijn tas. Ze deed een greep in haar tas en pakte er een stuk touw uit en bond mijn armen vast aan een boom en ze hield mijn benen ver uit elkaar zodat Cleo ook alles goed kon bekijken.

Mmm, zei Cleo, wat een mooi jong kutje en zo roze. Je heb echt geen woord te veel gezegd Vera. Cleo trok mijn lipjes ver uit elkaar en ze zag mijn clitje. Mmmmm dat is een heerlijk zuigknopje, maar deze kan veel groter worden. Ja, zei Vera, haal de clitpomp maar uit de tas en dat deed Cleo en ze zette deze op mijn clitje. Ik hou mijn mond wel tegen de nonnen zo lang jullie maar stoppen. Denk er niet aan. Ik ben net zo heerlijk geil en wil jou gebruiken voor allerlei geile spelletjes die ik in mijn gedachten heb om met je te doen.

Oooo ja, zei Vera, toe, dat doen we! Cindy is ons seks slaafje. Ik zag dat Cleo en Vera het meenden en er onwijs van genoten. Ik probeerde dat ding van mijn clitje af te krijgen door met mijn heupen te draaien, maar dat lukte niet, want Vera bond mijn benen ook vast rond de boom en hield mijn kutje open zodat dat ding zich vast zoog op mijn clitje. Ik probeerde te gillen en bij de 1e gil al rende Vera naar de tas en bond mijn mond dicht. Mmmmmm, zei Cleo, dit is geil, maar we kunnen haar beter op die tafel vastmaken dan kunnen we alle bij onze lusten botvieren.

JA, zei Vera en ze maakte mij los van de boom en zei dat ik me nu onder het lopen erg koest moest houden want dat ding bleef op mijn clitje zitten. Vervolgens moest ik met mijn benen wijd op de tafel liggen, de warme zwoele avondzon scheen op mijn kutje. Vera en Cleo bonden mijn benen, een aan elke poot, en mijn armen aan de andere poten. Daar lag ik dan, benen en armen wijd, ik kon geen kant uit.

Ik was totaal aan hun geile fantasie overgeleverd. Cleo had nu een extreem goed beeld op mijn kutje nu het open stond en dat ding wat op mijn clitje zat zoog zich stevig vast. Op een of andere wijze vond ik het na een tijdje wel prettig en voelde een warme gloed door mij onderbuik golven dat wat ik ook had in het klooster. Na een tijdje rukte Cleo dat ding van mijn clitje af en zei: Ik voelde dat mijn clitje geen clitje meer was maar een clit.

Cleo nam mijn clit in haar mond en begon er aan te zuigen en er rondjes om te maken met haar tong. Mmmmmmmmmm, zei Cleo, dat is echt wel zoet, terwijl ze haar tong mijn kutje in ging. Mmmmm jij hebt een heerlijke zoet grotje en ze bleef met haar tong in en uit mijn kutje gaan. Ineens stopte en ze zei tegen Vera: Daar stonden ze dan naakt naast mijn tafel, en wow Vera had een mooie volle borsten en Cleo had net zulke borsten als ik.

Ik keek verder en zag dat ook de kutjes van hun kaal waren en ik zag dat er bij Cleo vocht langs haar benen vloeide. Vera zag het ook en zei: Ik heb een idee, zei Vera, laten we om en om met ons kutjes boven de mond van Cindy hangen zodat ze onze geile kutsappen uit onze geile kutjes moet likken en de rest ook. Ze gaan toch niet in mijn mond plassen he? Dat is vies en pervers. Ja graag, en Vera ging wijdbeens met haar natte kut boven mijn mond hangen.

Ze trok de doek van mijn mond en zei: Dan krijg je de volle laag. Ik kon niet anders dan er gehoor aan geven en likte haar. Eerst vond ik het wel vies en de smaak ook, maar hoe langer ik likte hoe zoeter het werd. Niet alleen likken he, zei Vera, zuig mijn clit ook. Deze was groot, zag ik, en ik dacht: Zuigen, zei Vera, doe maar net alsof je aan een lolly zuigt. En dat deed ik en Vera ging zwaar adem halen en ze begon te kreunen steeds sneller en harder.

Ze gaf een zachte gil. Ik, ik, ikkkk, kooommmm, gilde ze en begon met haar heupen te schokken. En niet kort erna spoot er vocht uit haar kutje recht in mijn mond en het smaakte erg vreemd.

Slikken, zei Vera, slikken zul je griet, want je krijgt zo nog veel meer te drinken. Zo, zei Vera, nu is Cleo aan de beurt. Cleo kwam boven mijn gezicht te zitten en ik keek recht in haar volwassen kut met een zeer grote clit, echt een vrouwen kut ipv een meisjes kutje. Zo, zei ze, nu likken alsof je een ijsje likt en zuigen als of je een lolly in je bek hebt.

Ondertussen kneep Cleo in mijn borsten en aan mijn tepeltjes en plots voelde ik dat mijn kutje niet meer droog was, maar supernat werd en spoot zelfs een beetje vocht uit mijn kutje langs mijn bilnaad en dat zag Vera. Hey Cleo, volgens mij wordt ze geil haar kutje begint nat te worden. Ik zag net een straal kutvocht langs haar billen gaan. Dit was voor Cleo een teken schijnbaar. Ze zei tegen mij: Druk je tong in mijn kut, dieper en dieper en dat deed ik gehoorzaam.

Neuk me met je tong en ze ging op mijn mond zitten. Ik drukte mijn tong zo diep mogelijk haar kut in. Cleo bewoog op en neer en ineens stopte ze en bleef hangen met haar kut boven mijn gezicht en ze zei tegen mij: Jakkes dacht ik, maar deed toch wat ze zei. Ik drukte mijn tong diep in haar kont gat en Cleo bewoog haar heupen naar voor en achter zodat mijn tong over haar clit en in haar kut en kont gaat.

Na een paar minuten kwam ze gillend kaar en zij spoot al haar vocht in mijn mondje en over mijn gezicht en borsten. Mmmmmmm, zei ze, dat was super geil en nu lik je mijn kut en kontje droog. Cleo stond op en liep naar mijn kutje toe, bekeek het goed en zonder wat te zeggen ramde ze haar vinger diep in mijn kutje. Ik gilde het uit en zei auw, maar naar een paar keer dat ze met haar vinger in en uit mijn kutje ging voelde het erg vreemd aan.

Mmmmmmm, zei ze dat begint er op te lijken. Dat vraagt om genomen te worden he Cleo? Cleo begon mijn kutje te vingeren en te likken en mijn clitje, mmmm, die werd verwend door haar mondje. Ik voelde mij ineens zo geil worden en ik kon niet anders dan mij overgeven aan het spel wat zij speelden. Cleo likte mijn kutje en mijn clitje en ze stak 1 en 2 en 3 vingers mijn kutje in. Vera pakte een grote dildo uit haar tas en maakte deze met haar mond nat en stopte deze mijn kutje in en begon mij te nemen met die dildo.

Eerst zacht en steeds harder en ruiger tot dat ze zag dat ik bijna klaar ging komen. Snel, zei ze tegen Cleo, maak haar benen los en ga onder haar liggen zodat haar kontje omhoog komt.

Cleo deed het snel, ik probeerde tegen te werken maar het had geen nut. Cleo pakte mijn middel stevig beet en drukte mij omhoog met mijn kutje hoog de lucht in en mijn kontje nu vrij van de tafel. Vera trok mijn billen uit elkaar en begon met de dildo er tussen te glijden en ze spuugde op mijn kutje en kontje zodat het super nat en glad werd. Met een lange haal drukte zij die dildo mijn kontgaatje in. Nu liggen Cleo en hou dat ding in haar kontje en dat deed Cleo maar ze bewoog het ook op en neer.

Vera begon mijn te likken en met haar tong mijn kutje te neuken zoals Cleo het noemde. Vera liet al haar geile lusten los op mijn kutje en Cleo was mijn kontje aan het neuken met die dildo. Mmmmmmm ik werd er keer op keer geiler van, het duurde niet lang of er spoot kleine straaltjes uit mijn kutje.

Ga door, zei Cleo, ze kan nog meer hebben en nog meer spuiten. Het spoot eruit, over Vera haar lichaam, in haar mondje en ook langs mijn billen richting de kut van Cleo.

.

Lesbo naakt thuisontvangst lelystad

Zij wist dat hij niet zou opspringen omdat hij dan letterlijk "voor lul" zou staan. Even bewoog ze zachtjes met haar hand over zijn geslachtsdelen,en dat was fijn.

Zijn lul stond op barsten. Toen pakte ze zijn piet beet in haar hand en zette haar vingernagels in het vel van de schacht. Langzaam begon ze haar hand toe te knijpen. Langzaam maar zeker begon het pijn te doen, en ze wist dat hij niet weg kon. Hij had het gevoel dat ze erdoor ging knijpen. Hij bewoog even heen en weer en ze loste de druk een beetje.

Net genoeg zodat hij niet zou kreunen. Ze praatte en lachte verder met het gezelschap. Haar tepels stonden precies nog puntiger dan ervoor. Toen ze in het oog kreeg dat Duncan naar haar tieten keek begon ze terug harder te nijpen terwijl ze hem even lachend aankeek.

Ze behandelde hem als een betrapte schooljongen. Ondertussen was het meisje weer achter haar moeder vandaan gekomen en keek ze nog steeds gefascineerd naar Duncans stropdas. Ze vond het wel apart zo'n jonge jongen met een stropdas en zo'n pinnetje achter z'n stropdas door de boord van z'n overhemd. Na een tijdje die hem een eeuwigheid leek nam ze plots haar hand weg en begon al vertellend te gebaren. Door het bloed dat nu zijn vrije loop terug had was het wegnemen van haar hand eerder kwelling dan opluchting.

Zijn pik stond precies in brand. Terwijl hij deze gevoelens onmerkbaar moest verwerken zei ze tegen hem: Nu moest hij zijn broek nog onmerkbaar dicht te krijgen en proberen te lopen met een heel pijnlijke stijve in zijn broek.

Hij had de rits gesloten en zijn overhemd hing over zijn broek. Hij moest achter het meisje langs lopen. Ze ging echter niet ver genoeg naar voren om er makkelijk langs te lopen. Terwijl Duncan er achterlangs liep raakte z'n stijve lul de arm van het meisje.

Ze keek verschrikt naar de gigantische bobbel in de jongen z'n broek. Ze wist wat het was maar durfde van schrik niks te zeggen. Duncan was nu bij het tafeltje vandaan en liep naar de bar.

De binnenkant van de rits wreef over zijn zere lid, en dat maakte van elke stap een evenwichtsoefening. Toen hij met de drankjes terug aan tafel kwam riep ze: De dames en het meisje aan het tafeltje keken naar het kruis van Duncan en zagen de gigantische bobbel.

Hij kreeg een boei van een hoofd. Het meisje keek even naar haar moeder. Haar moeder knikte glimlachend. De jongen kwam dichterbij staan en zette het blad met de glazen op het tafeltje. Het meisje greep direct naar z'n broek en binnen een mum van tijd gleed z'n broek en onderbroek op z'n enkels en stond z'n gigantisch stijve lul fier rechtop.

Alle mensen kwamen naar Duncan toelopen en bleven met open mond staren naar de maagdelijk jonge pik die stijf omhoog stond. Onder de pik hingen z'n testikels als eieren in een lang geplooide slappe zak te bungelen. Een ferme straal zaad spoot uit de stijf staande lul tegen het raam. De eikel van Duncans lul werd geil en even later spetterde hij al voorzaad over het tafeltje. Vanuit een hoekje dat niet direct zichtbaar was kwam een moeder met een meisje van een jaar of 6 aarzelend naar voren komen.

Het kleine meisje liep nieuwsgierig tussen de grote mensen door en met open mond staarde ze naar het meisje dat de pik van Duncan heen en weer bewoog. Het meisje sloot haar kleine handje om de grote harde ballen en masseerde ze. Ik ben een hele stoere jongen! Duncan ging breed staan en terwijl hij zijn vroegere klasgenoten om zich heen zag staan riep hij: De meisjes deden hun werk en Duncan begon kreunend te spuiten. Krachtig spoot hij zijn jongenszaad tegen het raam waar het met lange slierten naar beneden droop.

Na deze woorden in zijn oren had Duncan een bizar gevoel. Hij voelde een innerlijke opwinding om de opdrachten van Sandra te blijven opvolgen.

Hij wist bijna zeker dat hij niet zou kunnen weerstaan aan de roep van haar naar onbekende dingen die hem hopelijk zouden leiden naar een verlossing van zijn verlangens. Nadat hij z'n lul met een servetje had afgeveegd zei Duncan tot het gezelschap "Ik stap maar eens op, morgen moet er gewerkt worden. Ze gingen samen naar buiten en liepen naar zijn scooter.

Het deed pijn, maar wat had hij ondertussen weer een stijve gekregen. Ze loste haar greep wat en steeg met haar hand omhoog tussen zijn benen. Ze voelde zijn erectie en wreef er even over.

Voor de deur van haar huisje stopte Duncan en zei: Sorry, het zal niet meer gebeuren, maar het is ook zo nieuw voor mij. Ik ben er ook zeker van dat we nog veel leuke en spannende dingen kunnen beleven, als jij dat wil tenminste. Ze bleven er over praten, en het werd kil buiten. Even op zijn horloge kijkend en beseffend dat hij over een uur wel thuis moest zijn om z'n moeder niet ongerust te maken, stapte hij toch van z'n scooter en liep achter haar naar het huisje.

Haar kontje wiebelde in het spannende korte rokje en dat maakte dat zijn erectie er nog altijd was, en absoluut niet van plan was daar vanzelf te verdwijnen. Ze dronken nog iets en hun gesprek kwam terug op de ontluikende gevoelens die ze ontdekt hadden.

Duncan twijfelde even, maar ging dan toch achter haar aan. Ze wees hem de badkamer, en toen Duncan eruit kwam, dook zij erin, enkel gekleed in een kort badjasje dat haar uitstekend stond. Hij kleedde zich half uit, maar durfde zich toch niet goed helemaal te ontkleden.

Als zij in de kamer kwam zag ze hem staan en lachte vertederd naar hem. Ze drukte haar klein lijfje tegen hem aan en hij voelde de warmte van haar borst door de stof van het badjasje op de zijne. Zijn erectie kwam terug op en dat kon Duncan voor Sandra niet verborgen houden. Zij lachte hem toe en streelde met haar handen over zijn rug, langzaam naar zijn kont en zo naar voor. Hij kon ondertussen niet anders dan in het badmanteltje kijken waar twee lekkere borstjes in zaten die fier naar voren priemden.

Ze streelde zachtjes over zijn lid door de stof van het broekje door. Langzaam haakte ze haar vingers achter het broekje en deed het rustig naar beneden. Duncan kon het niet laten te glimlachen. Sandra wreef nog eens zachtjes over zijn ballen en penis en stond dan recht. Ze deed het badmanteltje uit en stond daar voor hem. Ze was mooi hoor. Niet groot, misschien iets te struis, maar er straalde iets af van haar.

Een persoonlijkheid die ze zelf nog maar net ontdekt had. Dit wordt meer dan eens gewoon in de koffer duiken dacht ze bij zichzelf. Ze straalde dit letterlijk uit. Deze was namelijk nog wat rood hier en daar van het knijpen daarstraks. Toen ze daar mee klaar was vroeg Duncan haar: Mag ik je masseren?

Dat had een man haar nog nooit voorgesteld. Hij zei niks maar pakte het flesje olie van haar nachtkastje. Hij begon in haar nek. Afwisselend wreef of kneep hij, dan weer krachtig dan weer zacht. Hij daalde verder over haar rug, geen spier overslaand. Hij nam er zijn tijd voor en na een tijdje gebeurde er wat er moest gebeuren. Sandra begon zich echt te ontspannen. Zo kon Duncan al de spieren beter en intenser losmaken.

Haar bips, haar dijen, per toeval even er tussenin, dan verder naar de kuiten, haar hielen, voetzolen, zelfs haar tenen kregen een beurt. Dan weer langzaam naar boven. Tussen haar dijen per toeval enkele gevoelige plekjes rakend. Dan met de vingertoppen die nog amper haar vel raakten, wervelend over haar hele lichaam zodat ze niet meer wist of dit gevoel nou koud of warm was. Volledig ontspannen lag ze daar tot een zachte stem zei: Draai je nu maar om. Als in een trance draaide zij zich om om weer weg te zinken in die ontspanning.

Even verstarden haar spieren toen er een straaltje koude olie over haar lichaam liep. Direct daarna deden die duivelse handen weer hun bijna verdovende werk. Geen vierkante centimeter vel bleef onberoerd. De tepels van haar borsten stonden mooi recht na de massage, maar Sandra bleef rustig liggen en ademde langzaam.

Toen voerde Duncan de bewegingen rond haar heupen op. Haar klitje liet hij echter nog onberoerd. Langzaam kwam haar borstkas sneller en sneller in beweging. Hij raakte haar heupen, de zijkant van haar billen, de binnenkant van haar dijen, alsmaar dichter haar poortje naderend. Af en toe bewoog ze haar heupen een beetje. Was dit in de hoop dat hij haar knopje dan zou beroeren? Zijn vingers gingen langzaam, dan weer snel, raakten haar borsten, dan weer haar schaamlipjes.

Zij liet zich goed verwennen. Hij stond nog altijd naast het bed. Haar ogen waren toe. Hij streelde haar verder. Zijn linker hand meer boven, de rechter meer naar beneden. Langzaam stak hij zijn tong uit en bracht deze naar haar knopje. Heel voorzichtig gaf hij een likje terwijl hij Sandra verder masseerde.

Het was alsof er elektriciteit op zijn tong stond. Zo heftig duwde ze haar kont in zijn richting. Hij had echter snel genoeg zijn hoofd terug getrokken. Hij masseerde verder en deed hetzelfde opnieuw en opnieuw. Zij begon heviger te kronkelen. Haar ademhaling werd sneller.

Plots zoog hij zijn mond vast op haar kittelaartje en stak zijn rechter middenvinger zo diep mogelijk in haar goed gesmeerde kutje. Hij zoog en likte. De middenvinger zocht zijn weg al trillend terwijl zijn handpalm stevig tegen haar klitje aandrukte. Daar kon Sandra niet meer tegenop. Zij begon te hijgen en had haar stem niet meer onder controle.

Elke keer als ze lucht uit haar longen stootte klonk er een kreetje dat alsmaar schriller en hoger werd tot ze opeens een lang gerekte jammerklacht liet horen terwijl ze haar benen als een bankschroef dicht klemde rond Duncan zijn hoofd. Duncan vertraagde de bewegingen en loste de druk. Langzaam nam ook de druk op haar dijen af en ging Sandra weer hijgend ontspannen. Duncan had nog nooit een vrouw gillend klaar laten komen. Toen Sandra haar ogen opende zei ze: Zo ben ik nog nooit bevredigd geweest.

Hij was naast haar komen liggen, want hij was toch wel wat moe geworden van het masseren. Hij keek naar het prachtige bevredigde lijfje dat rustig ademend naast hem lag. Hij had maar een probleem.

Hij zat nog altijd met een flinke erectie en met een gevoel van " Hier zit ik nu toch maar mee. Het klonk hem als muziek in de oren. Hij kwam voorover, leunde op zijn ellebogen en stak zijn overgevoelige kloppende penis in haar vochtige scheurtje. Het gloeiende kutje gaf een scheut van warmte door zijn lid, en hij kwam al bijna klaar. Als hij helemaal doorgedrukt had gaf zij een kermend geluidje en elke keer als hij zijn penis terug in haar kutje drukte kermde zij opnieuw.

Dat kon hij niet volhouden en met een luide steun en een wilde stoot kwam hij klaar. Hij hield zijn bekken tegen het hare en duwde de schacht van zijn speelgoed naar boven tegen haar klitje, en weer kwam het jammerend geluid uit haar mond. Hij duwde nog enkele keren krachtig om dan op haar te gaan liggen, zacht zoenend haar nek, zacht strelend haar hoofd.

Ze waren opgestaan, hadden ontbeten en hij had Sandra naar haar werk gebracht. Telefoonnummers en E-mail-adressen waren nog uitgewisseld. Ze hadden ook afgesproken om elkaar niet elke dag te zien of te bellen. De "Spanning" moest er in blijven toch.

Na enkele dagen kreeg Duncan een mailtje op zijn PC. Zorg dat je op tijd bent! Hij wilde voor geen geld van de wereld missen wat Sandra voor hem misschien had uitgedacht.

Hij had z'n zwarte overhemd aangedaan en, een beetje gedurfd, een gele stropdas met allemaal Donald Duck-kopjes erop omgedaan. De dasspeld zorgde ervoor dat de stropdas weer lekker strak bleef zitten. Hij had nu een petje met Tazmanian Devil erop op z'n hoofd en in het gaatje van zijn linkeroor had hij weer eens z'n oorringetje gedaan die hij al een paar maanden niet meer had gedragen. Verder had hij zich zorgvuldig geschoren zodat z'n blos op z'n gladde jongenswangen duidelijk te zien was.

Vandaag had hij geen spijkerbroek maar een luchtige kaki katoenen bandplooibroek en daaronder Nike sportschoenen. Sandra hoorde hem al van verre op z'n scooter aankomen. De gele stropdas viel haar meteen op en ze smolt al weg toen hij voor haar stopte en ze zijn oorringetje zag. Ze stapte achterop en lachte hem toe. De lieve glimlach op haar gelaat was verdwenen en koud en scherp klonk haar stem: Na enkele van haar immer korte aanwijzingen kwamen ze aan een boerderijtje aan.

Het zag er niet in geweldig goede staat uit. Er was wel wat ruimte had Duncan de indruk. Toen ze binnenkwamen na aangebeld te hebben kwam er een dame aan de deur. Ze zag er gewoon uit. De vrouw lachte haar toe en nam Sandra even mee naar een kamertje naast de ingang. Duncan hoorde ze tegen elkaar praten, maar kon ze niet verstaan. Ze kwam terug en zei vriendelijk maar autoritair tegen Duncan: Er zaten enkele mensen, sommigen schaars gekleed.

De mensen keken op toen ze een jongen met een gele stropdas, een petje en Nike sportschoenen binnen zagen komen. Dat was iets uitzonderlijks! Sommigen bleven Sandra en Duncan nakijken en enkelen mompelden wat waarna een heftig gelach opging. Dezelfde dame die ons had binnengelaten vroeg ons wat we wilden drinken. Enkele gezichten draaiden zich naar hen. Duncan wilde protesteren maar Sandra snoerde hem de mond.

Terwijl Duncan zich omdraaide zag hij de mensen naar hem en Sandra kijken. Hij bukte zich over de kruk en legde er zich met zijn buik op. Hij schrok en veerde wat op. Hij bleef liggen, en het verbaasde hem dat hij eigenlijk niet reageerde. Het wond hem zelfs op. Naast hem zat een vrouw op een kruk die zich naar Sandra keerde. Hij keek recht op haar kort gerokte benen en hoorde haar zeggen tegen Sandra.

Hij hoorde textiel scheuren, en toen het geluid van een knippende schaar. Hij voelde tegelijkertijd het koude staal langs het vel van zijn bil, dicht tegen zijn kruis. Hij durfde zich niet te bewegen. Zij knipte een rondje uit het kruis van zijn broek. Ze deed hetzelfde met zijn onderbroek, en toen hij de schaar tegen zijn balzak voelde was hij er toch niet meer helemaal gerust in.

Het gat dat ze had geknipt was niet heel groot. Ze stak er haar hand in terwijl Duncan nog steeds voorover geleund was met zijn borst op de kruk. Ze had het zo geknipt dat ze er juist zijn balzak door kon halen. Nu stond hij daar dus, aangekleed, gebukt over een barkruk met zijn ballen uit zijn broek. Zij kneep er zachtjes in. Van heel dit gedoe had Duncan een bikkelharde erectie gekregen.

Ze stond achter hem en kneep iets harder en zei: Hij bleef dus enigszins gebogen staan. Duncan richtte zich op. Het was pijnlijk hoe zijn zak uitgerekt werd. Hij kreeg ook een rood hoofd toen hij zag dat er ondertussen meer mensen, zowel mannen als vrouwen, binnengekomen waren. Deze keken er wat geamuseerd naar of praatten met elkaar alsof er niets aan de hand was.

De vrouw met het korte rokje keek meesmuilend naar Duncan en zei tegen Sandra " Inderdaad, die jonge hengst moet nog beter afgericht worden. De vrouw ging voor Duncan staan en keek hem recht in de ogen. Sandra aarzelde even en de vrouw zag dat.

Sandra knikte van ja. Duncan keek vragend achter zich naar Sandra. Friend with benefits Naam: Hot ik ben een geile travestie-slet die geile mannen en koppels of groepen zoekt die mijn strakke gaatjes kunnen komen doorbreken, geile kusjes Stefanie xxx.

Blinddoek mij en je mag met mij doen wat je wilt!! Sta voor veel open. In groep mag ook!!! Vooral dominante mensen gezocht. Heb ook wat vrouwekleren.

Bepaalde wensen stel maar voor. Wie komt mij uithalen en mij ergens discreet wil neuken, Geen leugenaars aub!! Heb eenmaal pornofilm gedaan zie foto van de scene en wil dat vaker. Voor leuke opnamen, reageer! Ik kan ontvangen te oostende. I'm looking for someone willing to meet today for whole night fun at his place. I'm mostly top but I like to suck a cock. Wij zoeken een leuke lekkere jongere Bareback top en of versa voor ongeremde geile fun.

Graag enkel Whatsapp aub!! Ik ontvang, verplaatst niet, dominante grootgeschapen of zwaargeschapen man of senior arabier ook welkom, ik pijp en slik alles of laat neuken, ik neuk niet pure bottom bare, deeptroat, facefuck allemaal mogelijk, graag min 17cm.

Ik ben 1m78, 85kg, 19cm. Bare sex kan, heb poppers in huis! Ben man van 60 zoekt een top voor zaterdagavond die ontvangen, hebt wel niet zoveel ervaring, iemand intresse? Neem contact op mij via mail jmsk Gmail. Hallo guys, Cinema in Hulst ned. Ieder mag met mij doen wat hij wil, wel safe spel. Herkenbaar aan naakt met rode halsband. Kick op Pprs, klemmen, bondage, zweep, dwang, pijpen, neuken. Maak er gebruik van Vanavond Hulst, Cinema aan de Markt 18 uur gay room. Hey, ik speel graag met je piemel, ik ben 1m67, 17cm, kan me verplaatsen, leeftijd maakt niet uit, stuur sms maar niet bellen.

Ik zoek gasten die ik mag klaarpijpen in mijn gewone kelder. Ik kan daar discreet ontvangen. Soms wil ik ook wel eens geneukt worden, maar heb daar nog niet zoveel ervaring mee. Wie durft eens langs te komen? Ik heb een heerlijke staaf in de aanbieding en zoek graag mijn grenzen op. Doe je met mij mee? Verder ben ik zot op pijpen, slikken en neuken, en natuurlijk geniet ik elke dag weer van het leven!

Liefst iemand die het bij me kan uitvoeren,dit niet voor 5 min maar langer. Ik ben een slanke kerel die groot geschapen is. Let op ik zoek geen sex, geen gepijp of geneuk, maar edging. Wie kan het aub? Hallo zoek een leuke man om mee te gaan zwemmen en fietsen, wat dan gebeurt laat ik aan u fantasie over, ik ben bi hou van pijpen, anaal, etc. Welke geil vriend zoek dat ook? We kunnen met een elektrische fiets gaan rijden s avonds wie waar terecht komen.

Draag lingerierokje, wie straf me.? Ben 19 jaar, weinig ervaring. Ik sta voor alles open, ben zeer onderdanig. Laat me graag volspuiten, evt onderplassen en kontjes schoon likken. Hou ervan hard geneukt te worden.

Met meerdere tegelijk die mij gebruiken, heb ik nog geen ervaring, maar wil het wel graag eens proberen neem maar een vriendje mee ;- Wie wil me, stuur me maar. Als je fantasietjes hebt dat je nog nooit hebt gedaan en wel eens graag wil doen dan moet je zeker met mij contact opnemen. Ik vraag me ernstig af of het mogelijk is dat een oudere man als ik nog een drastische slavenbehandeling kan ondergaan?!

Dus geen spelletje maar keiharde onderwerping, waarin ik heel veel ga afzien: Is dat mogelijk op mijn leeftijd, en wie wilt me dat doen met mij; een dag super slaaf zijn en vele keren hevig gebruikt worden in mijn reet en in mijn mond.

Ik ben er klaar voor; jij ook? Wij zoeken een lekkere leuke geile weekend helper Tof en verzorgd voorkomen aub. Bel maar indien interesse of sms dan bellen wij zeker terug.

Ik zoek een jonge nog onervaren slaaf tussen 18 en 23 jaar die opgeleid wil worden als totaal slaaf van een oudere man. Je zult dus mijn bezit zijn en ik bepaal wat waar hoe en met wie. Ik zoek geen pp of meisje, maar een jongen die een stijve krijgt bij de gedachte echt als slaaf te leven. Ik zorg voor je, voor onderdak, opleiding en werk en gebruik je dagelijks, als jij dient en luistert is er veel mogelijk. Als dit is wat je wilt mail dan voor een kennismaking.

Willen jullie weten wat ik wil doen? Ik ben eigenlijk gewoon op zoek naar geile sex, gewoon een beetje zien wat lekker en geil is Elkaar lekker geil pijpen, afrukken,..?.. Neuken en laten neuken zijn zeker opties, alles wat geil is eigenlijk! Heb een nette besneden penis van 19 X 5 cm. Ik kan enkel verplaatsen.

Stuur mij een mailtje met leuk voorstel en stats en eventueel een foto van jou. Ik ben man van 54, m70, en 83kg.

Door MS buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. De MS heeft geen enkele invloed op mijn seksueel functioneren.

Ik voel ook graag iets in mijn kontgaatje. Ik zou graag eens licht gedomineerd worden keuring, doktersonderzoek, fouillering, Sta voor veel open zolang het veilig en hygiënisch blijft. Ik spreek bij voorkeur af op kamer nabij Gent-Sint-Pieters.

In de week overdag meestal de dinsdag of de donderdag of de zaterdag. Enkele uurtjes tussen 11u00 en 19u Net als ik rustig type. Veiligheid, hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Geef voorkeur aan vast contact op regelmatige basis. Ik ben een bi slaaf met ervaring die een meester zoekt van vreemde afkomst en die aan soft sm doet, ben veel naak en dat is een koud kunstje om mij te binden met mijn arme omhoog en zo met de zweep op mijn naaktheid te bewerken alsook onderhanden te nemen beide in vollen naaktheid, en met nog andere speeltjes ook een beginnende slaaf is welkom om op mij te leren heeft mijn lichaam ter beschikking aan de beginnende slaaf de ouderdom van de slaaf is vanaf 59j tot 85j die ook op geleid wordt ook met soft sm, ik verplaats niet, wel ontvangen, ben wel een beetje exhibitionist, en dat mag de meester afstraffen,met zweep ik hoop op reactie's!

Ik ben een jonge jongen met een strakke anus, wil graag eerst gerimt worden en gevingerd, daarna geneukt. Ik pijp en hou van toys, en ik wil jou fantasieën waar maken, hoe gekker hoe beter! Ik sta open voor heel veel en ben ook discreet. Welke top neukt eens graag goed door op een lingerieslet in kanten doorzichtige lingerie, nylons, babydolls enz. Ik pijp je, masseer je, lik je en jij likt mij, en neukt me stevig door en spuit me goed onder.

Of gewoon lekker gepijpt worden en mij onderspuiten erna? Spanking en spuug ben ik ook dol op. Ik ben een jongen dat graag in vrouwen kleren rondloopt ,dus ik zoek een top die ik kan pijpen en dat mijn gatje grotere en ronder wilt maken, ik ben heel onderdanig, hou van lichte sm, hou van harde sexs, enz. Ik sta open voor elk voorstel. Ik niet ontvangen en ik ben 1,78 m, 76 kg, 16,5 x 4.

Wie wil eens telefoonsex met eën lekker kreunend sletje uit west vlaanderen? Sms me eerst eens het woord telefoonsex en wat je eventueel nog kwijt wilt of wil vragen. Ik sms je dan het uur door wanneer het me eventueel past.

Dan kan je bellen Heb ook Whatsapp voor de liefhebbers. En ik ga ver op Whatsapp voor jou. Wij zijn 2 tops van 40 jaar, 1. Ook tops welkom om de bottoms te neuken.

Wij houden van tongen, pijpen, neuken en voeten. Stuur je stats, wensen en een duidelijke facepic. Wij kunnen discreet ontvangen. Hey man nen zoek je een gewillig heet sletje? Dit sletje houd van anale sex, pijpen en soft sm, bondage en spanking. Ik ben ook op zoek naar een TV vriendschap, ben zelf vrouwtje in bed. Maar echte mannen ook welkom, liefst mannen tussen 40 tot 55 jaar. GFB en discreet, laat me een berichtje met jou sexuele wensen en zal ze met plezier vervullen.

Kan niet ontvangen, zoek een regelmatig contact. Ben zeer geil en gewillig, lief en lachbekje. Uiterlijk niet van belang bij me, als jij maar geil en zalig kan neuken. Want ik wil deze zomer zalig door een man geneukt worden, hoe meer hoe liever ik het heb.

Ben een 48 jaar, bottom, op zoek naar oudere tops voor hete sex. Veel kan en is mogelijk. Ik ben gewillig bare. Ook mail me maar of via WhatsApp. Hoi , ik ben een sportieve bi-man uit het Antwerpse en kom graag naar u toe voor een goed gesprek, een massage of liever iets anders Hopelijk tot gauw Groetjes Alexx. Ik ben een 60 jarige gehuwde dominante bi, en zoek onderdanige senioren gay's vanaf 65 jaar tot Voor veel in geil op plus, passief, vcx, etc.

Graag reactie met foto. Ik kan ontvangen, niet verplaatsen! Ik zoek leeftijden van 29 jaar tot 56 jaar. Je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook smsen op whatsap om lekker af te spreken. Ik kan enorm genieten van bekeken, betast, bespeeld en gefotografeerd te worden, vooral weerloos gebonden en geblinddoekt. Ik wordt geil wanneer mijn ballen flink aangepakt worden zoals eraan trekken, ze kneden, ze knijpen, ze afbinden, erop zuigen maar ook van een speelse klap, trap of knietje waardoor ik ze concreet voel.

Geen brutaliteiten maar een ondeugend opbouwend spel van opwindend "male pain". Zelf blijf ik ook niet onactief en ik kan zowel genieten van een sensuele vrouw als van een stijlvolle man of koppel. Ik ben attentvol naar mijn partner s die ik graag opwind en bevredig, ben ziektevrij en gesteriliseerd, kan geregeld ontvangen Vraag wel u aandacht om dit goed te lezen! Je hebt dikke kont zachte dikke billen en mooie borsten en klein geschapen, BBS, behaard is welkom, Je beschikt over geen of weinig ervaring, en wil samen genieten van elkaar te ontdekken waarbij we alles kunnen doen en niet moeten laten, kussen, tongzoenen, 69, pijpen, elkaars kont likken maar alles rustig op z'n tijd, stap per stap, en ook samen kunnen genieten van andere dingen, wandelen, de zee gaan, enz Ik ben singel, woon alleen, ben idem zoals ik zoek ben zelf volslank en val op val slank ook die samen met mij het leven wilt delen als koppel!

Mail me aub zodat onze dromen kunnen uitkomen, foto enz Tot binnenkort mss Xxx. Ik ben een man van 1. Ik zoek sex met vrouwelijke mannen, travestie of en crossdresser. Ik ben man, wie wilt mij zo ontmaagden?

SMS mij - B of mail mij. Hallo, ik ben Tania, een perverse cd slet en zoek nog steeds naar zeer dominante man nen , eventueel koppel, die mij kunnen en willen ontvangen om mij zonder beperkingen te onderwerpen aan hun meest perverse en kinky lusten. Ik ben als travohoer een pijn-en lustslavin die er op geilt om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Ook mannen die mij willen "trainen" in keelneuken. Hopelijk geen reacties van die zielige fakers, maar wel van betrouwbare mensen die mij willen aanvaarden als hun persoonlijke travoslavin en mij naar hun hand willen africhten.

Ik ben als jonge zestiger zeer verzorgd , met de grootste hygiëne en bereid mij helemaal en schaamteloos te onderwerpen. Ook geschikt als lustobject, pijnobject voor meerderen, vrienden, clubje, feestje, en onderdanige groeten , Tania. Oost Vlaanderen Gent e. Ik hou van sperma, heel veel sperma in mijn kontje en mijn mondje. Wil jij mij ook eens vol spuiten heerlijk? Kom maar lekker klaar in mij.

Ik ben een speelse verlegen jongen dat graag met toys speelt en open staat voor alle ideeen. Maar ik wil eens iets anders dan een dildo die in mij hebben, dus ik ben op zoek naar mannen die mij eens graag langs achteren zouden nemen met alles erop en er aan! Dus voel u geroepen voor mij. Graag te mailen en laat ondertussen je nummer mss achter.

Ik zoek jong pijper in régio van Antwerpen. Ik ben sérieuse en zeer discreet. Ik kan niet ontvangen. SMS op NL of mail via ottenjohn16 gmail. Hey; Ik ben een jonge van 18 jaar oud, en bi, en sta voor alles open!

Je kan me bereiken via skype: Gezellig gay bottom koppel zoekt een toffe ongeremde top en of versa voor leuke Bareback fuck. Graag sms met je gegevens en foto.

Ik ben een geil teefje op zoek naar een man die graag een geil en onderdanig kontje wil neuken, zich wil laten pijpen. Ik ben een hoer in bed, gewillig en zeer onderdanig. Liefst een alleenstaande man met veel tijd en veel zin, die me regelmatig wil misbruiken. Je mag en ik wil door jou gebruikt worden als je privé hoertje, neuk me zoveel jij maar wil. Soms wil ik dat jij me met je broeksriem op m'n kont en billen slaat, mij laat voelen dat ik jou slet ben en alléén van jou.

Ben jij die man? Laat mij een mailtje met jou wensen en fantasieën, maak mij jouw privé hoertje. Jou onderdanig neuk en pijp sletje. Hopelijk vind ik een echte man die mij laat voelen dat ik zijn eigendom ben Alvast kusje en likje. Hey, ik zoek een lekkere pik om in mijn mond en kont te voelen.

SMS voor een contact Groetjes. Ik zelf kan op bepaalde dagen ontvangen, maar ook verplaatsen. Ook kom ik op parking met camionette en met matras erin. Ik hou van verzorgende mannen! Jullie kunnen ook een berichtje sturen, maar liefst NIET bellen!! Ik kom meestal op carpool parking in Tongeren of Diepenbeek, of spreek ik meestal af ook wel op de E en E40 tot landen. Bi-senior zoekt bi-vijftiger of ouder die mij kan ontvangen tijdens de namiddag.

Alles kan niets moet. Wel discretie en hygiëne. Geen fakers en fotojagers. Ben verzorgde man gehuwd en loop al lang met Bi gevoelens, welke verzorgde man, koppel of transseksueel Shemale of Ladyboy wil mij teder en zacht inwijden. Ik ben 35, slank, behaard en zeer hygienisch.

Mijn foto is van vorig jaar toen ik me - als het geile sletje dat ik ben - volledig had geschoren. Ondertussen heb ik terug haar op de beentjes en een baard! Jij doet je broek uit, ik pijp jou.

Als het klikt mag er in de toekomst misschien meer. Ik kan enkel ontvangen - Jou uiterlijk interesseert me niet, ik wil gewoon een lekkere lul kunnen zuigen. Bibottom die op sekxgebied voor veel in is zoekt man, TV of TS voor geile sex. Mijn wens is om eens een trio te doen.

Leeftijd vanaf 40 jaar tot 80 jaar, huidskleur en uiterlijk niet van belang, wel je lekkere harde lul. Mijn stats 58 jaar, 1. Ik ben net boven 50 jaar, ik vindt het heel prettig om zich zo aan te bieden. Ik zoek dus een man tussen 48 jaar tot ongeveer 68 jaar, beetje dominant voor een duurzaam kontakt met respect voor elkaars wensen; Géén eenmalige dates, safe, discreet!

Ik kan door de weeks en 's avonds ontvangen.? Bel me na Niet mailen en geen SMS!!! Ik ben een bottom en geile gast die zich graag laat gebruiken. Helaas kan ik zelf niet ontvangen. Ik ben voor heel veel in. Geil er op als ik vernederd wordt en een gore boxer draag. Ik ben jij de persoon die mij wil en kan gebruiken? Ik kan overdag beter dan 's avonds. Ik ben een zeer gewillige bottom en zoek een top of meerdere tops die mij geregeld als sekssletje willen gebruiken.

Ik geniet van een lekker harde lul in mijn mondje en kontje. Dus liefst bij jou of op locatie Bel herkenbaar nummer, maar liefst SMS. Struise rijpe vent bear type van 55 jaar, 1m78 m, en 85 kg, zoekt jonge geile gewillige en zeer slanke boy 20 tot 30 jaar voor oraal en anaal gebruik. Antwerpen Man zoekt idem voor leuke sex. Hou ook van lingerie en speeltjes. Douchke als voorspel en daarna lekker op bed. Ik kan alleen ontvangen in drente hoogeveen bij mij thuis en hoop dat veel bisex en hetero jongens durven voor geil sexplezier met elkaar en hier geen schaamde kennen voor elkaars naakte lichamen en sex heel gezond en normaal vinden in hun leven van welke huidskleur of afkomst dan ook zeer welkom is.

Mailen alleen op ottenjohn16 gmail,com en sms op Hey, Ik ben Lena, en geil. Mijn leeftijd is 32 jaar en mijn stats zijn: Ik ben op zoek naar vanalles eigenlijk. Ik wil pijpen en gepijpt worden, strelen, likken, rimmen, aftrekken, neuken en geneukt worden, deepthroat, lichte sm, spuiten en slikken, noem maar op en ik wil het Ben gewoon ongelofelijk geil en voor alles in!!! Stuur mij een sms of bel me met een geil voorstel en wie weet laat ik jouw fantasie uitkomen!!! Ik ben in voor pijpen, pijnslaaf, slik alles poep, bondage, enkel meester reageren!!

Ik pijp heel graag en wil mijn pijpskills verbeteren. Leeftijd minder belangrijk, alleen discreet en verzorgd en liefst uit de buurt. Je mag je zaad in mijn mondje spuiten waarna ik alles lekker doorslik. Ook facial kan en meerdere mannen mogen mij ook onderspuiten. Neem contact met mij op. Hoer die voor alles wat pervers, goor, bizar, extreem enz. De hoer wordt ook voor extreme sm aangeboden. Laat maar een voorstel. Ik kan wel verplaatsen. Supergroot en horny geile snor met lekker pijpbek wil twee tegelijk stellen dus Ook zoek ik kale kerels!

Bel me of spreek je telefoonnummer in voicemail! Ik bel je atijd terug! Bel bovenstaand nummer of voor België: Ik zoek dan ook dominante mensen, mannen , of koppels die mij kunnen ontvangen en onderwerpen aan hun meest perverse en kinky wensen en lusten.

Ik ben zeer bdsm-minded en geil erop om onder bondage en sm gedwongen te worden tot de meest perverse vernederingen en seksueel misbruik. Ik geil erop om zeer sadistisch aangepakt en vernederd te worden.

Als pijp-e spermaslet hoop ik dan ook op een doorgedreven training in keelneuken onder dwang. Verder ben ik beschikbaar voor alles wat pervers en kinky is. Ook plas en poep zoals het past voor een slavin van mijn soort die geilt op alle smerige vernederingen.

Mail me voor meer info en foto's. Ik hoop op een vast contact. Ouderdom speelt hierbij geen rol. Ik reken wel op grote hygiëne, betrouwbaarheid en discretie. Ik ben geen faker en zou graag hebben dat die mensen voor éénmaal nu eens niet reageren op dit zoekertje hete groetjes evy.

Ik kan soms ontvangen thuis, meestal verplaatsen. Alleen meester of travestie welkom mail met voorstel. Ik ben een zuigteef van 40 jaar! Ik zoek mannen die graag neuken zeer diep, ik val op mannelijk type behaard is zeker welkom maar is geen must je kan me ook mailen naar: Bel met herkenbaar nummer of SMS of mail. Ik zoek japanse chinese black boys. Ik hoor het graag. Lieve 69 jarige biman zoekt man nen die zich laten leegzuigen Géén vluggertjes Zwaar geschapen mannen welkom!

Ik ben een zaadslet! Moet zaad in mijn mondje hebben en slik alles door! Ik kan ontvangen in de regio Willebroek. Wil beslist géén SM of Soft contacten. Bel bovenstaand GSM nummer! Deze geile senor is wekelijks naakt in een sexcinema in Gent - Brussel en Antwerpen. Neuken en wegwezen in discretie. Ik zuig ook af, achteraan in de cinema middag, voormiddag.

Voor gelijk gestemde geile mannen in alle anonimiteit; Lekker neuken en klaarkomen of samen safe in de mond! Ook graag in Sauna's in Kortrijk e. Stuur een berichtje via SMS of bel met herkenbaar nummer. Ik ben een bottom en zoekt een meester.

Alléén mij contacten per SMS!! Ik ben bijna 2 jaar singel, dus tijd om terug iemand te vinden. Bij deze zoek ik een leuke en geile fuckbuddy, leeftijd onbelangrijk. Heb softe bi ervaring maar zoek discreet iemand met wie ik veel kan ontdekken op vaste basis.

Wil zeker een grote lul pijpen en passioneel langdurig spelen, eventueel zachtjes geneukt worden. Een date zou eventueel een nacht van zondag op maandag kunnen of een maandag overdag. Mail om af te spreken. Ga zeker niet de eerste de beste pakken , dus reageer duidelijk met je stats, wat je wil doen en liefst een foto van je lul. Slanke biseks man voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijper man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft.

Graag geen eenmalige date, safe, schoon, niet rokend, Maar pijp en trekwerk graag!!! Ben slanke man die op zoek is om op een rustige manier ontmaagd te worden. Ik heb wel een zeer nauw gaatje! Hygiëne en verzorging graag. Ik zie er jonger uit, slank donker blond, kort geschoren. Ik stuur foto op verzoek, Ik zie er best leuk uit: Welke oudere top kan er overdag discreet een onderdanig weinig bi-ervaren sexspeeltje ontvangen? Krijg geregeld anale sex maar dit beperkt zicht tot speeltjes en verlang ernaar om een echte lul te ontvangen in mijn geile kont.

Heb jij spullen om me te kleden als sletje? Hou je van controle en bondage? Ben zelf 32 jaar, 1m80 m, 17 cm, 73 kg! Hallo ik ben een man van Dominante travestie uit Eindhoven Carla, zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Discreet, Ik kan ontvangen.

Koppel mag ook welkom! Ik hoop toch op reactie's, u mag mij ook bellen of mailen. Ben bottom en op zoek naar top voor regelmatig contact. Ik ben voor alles te vinden. Heb al veel ervaring dus geen maagd meer.

Meerdere kan ook graag eens gangbang! Ik ben volledig kaal , Slik graag sperma. Ik kan wel niet ontvangen Graag reactie via email beantwoord altijd! Tot horens Groetjes van Alexander xxx. Ik wil terug leren pijpen, ik wil likken en eens geneukt worden. Rustig aan want het is allemaal nieuw, wel volledig intiem kaal geschoren en safe.

Ik ben voor veel te vinden behalve plas en poep seks. Lieve zachtaardige mannen zonder snor i of baard en zonder okselhaar. Ik ben op zoek naar volledig intiem geschoren w mannen en lekkere oliemassage te geven met happy end. Ik pijp ook een mij mag je ook aanraken geen probleem want ik sta ook naakt nat je. H hygiëne is belangrijk. Kan niet ontvangen maar kan wel komen. Uiterlijk ook onbelangrijk wel liefst regio Antwerpen-noord.

Ik ben zelf ook volledig kaal intiem geschoren. Leeftijd 29 jaar tot 57 jaar, je kan mij mailen of sms naar of je kan mij ook sms op whatsap om af te spreken??

Alles kan, niets moet, welke geile man hou ook van mannen sex? Ik heb er lang over gedaan, om voor mezelf toe te geven dat ik op mannen val. Heb geprobeerd om met vrouwen gelukkig te worden.

Maar ze weten niet echt mijn hart te raken. Durfde er ook niet echt voor uit te komen in mijn omgeving, maar achteraf reageren ze allemaal heel positief gelukkig. Omdat ik het best lastig vind om iemand zo te vinden, probeer ik het eens via deze manier.

Dus zoek jij een leuke lieve vrolijke gekke man om je leven mee te delen. Waag dan eens een gokje bij mij. Ik ben op zoek naar een rijpe man 50 a 60 jaar die zin heeft om een gewillige jonge man zijn strak gaatje te gebruiken. Heb graag een grote lul in mijn kontje.

Ik ben 32 Jaar, 1m84 m, 73 kg, Ik wacht op een leuk voorstel! Ik zoek een dominant. Ik loop in lingerierokje, zie graag een man, student, opa of Aziaat. Wie komt mijn kut neuken en zijn zaad erin dumpen. Ik ben 35 jaar, 1m78 m, 85kg, en poppers in huis. Ik zal dan zéker terug bellen. Of bel voor belgie: Ik wil als zomer er is leuke dingen doen als het klikt. Ook een lieve man alleen is ook prima. Ik hou van pijpen, en jou neuken! Ik kan niet verplaatsen. Ik hou ook klein kontje en grotere pik om zo te geil pijpen.

Alléén Whatsapp,; 06 - NL. Ik woon in de Regio Nijmegen. Ex-gedetineerde 53 jaar, 1. Dit voor sex en vriendschap. Ik ben voor alles in: Ervaren slanke top, intiem geschoren, ben van alles te vinden, draag soms lingerie, lieslaarzen, en neuk en spuit bare in kontje. Ik heb zelf een rond kontje; Ik neuk en zuig, je mag rimmen, tepels zuigen; Draag soms een BH, gordel.

Heb wel kleding en atributen. Bel me herkenbaar nummer. Géén SMS en Niet mailen!! Gehuwde man heeft éénmaal biseks meegemaakt en verlangt nu naar meer!

De man van het koppeltje had net als mij een kleine lul 13cm en heeft mij er voor de eerste keer mee geneukt! Ik heb daar zo enorm dat ik mij graag door groter willen laten neuken of door vrouw met strapon kan ook! Ik ben bottom en laat me dus enkel neuken maar iemand pijpen kan zeker! Afspreken zal vooral overdag in de week zijn en soms op kamer te Gent bv. Antwoord graag met looks of foto en wat meer uitleg over jezelf en hoe je mij verder zou inwijden ook triosex of meer kan. Ouder kan tegen betaling.

Ik kan vrij en discreet ontvangen. Bi, hetero, trav, gay, all nation. Ook in als gangbangbottomslet voor groep. Ik kan je op hotel ontvangen hier in Sint-Truiden.

Ik ben voor veel in! Maar geen sm of kinky!! Ik zal je meer vertellen als we eens afspreken bel of SMS me eens xxx. Ik ben een geile bi pijpsletje van cm en 69kg met normaal postuur. Ik heb een gewillig kontje en mondje. Ik ben een echte zaadslet. Ik zoek lekkere pikken om te verwennen. Hoe meer mannen hoe liever. Ben voor heel veel in. Ik wil graag contact met shekimmie. Ik hou van magere slanke boy met lange pik, strak kontje. Wie komt zijn paal in mijn zaadbek leeg schieten en geeft me het wittte goud.

Ik heb poppers in huis. Ik ben een beertje uit bouwjaar met sexervaring en zoek losse safesexdates met lekker intiem vrijen, strelen, likken, zoenen, tongen, pijpen, kussen, neuken.

Mail met foto en voorstel. Jongen net 18 jaar geworden, zoekt een man die me gaatje open wil neuken met condoom in zijn auto. De leeftijd maakt niet uit! Hoop snel een leuke reactie te krijgen. Ik ben man van 60 jaar en zoekt top of 2 tops om mij in te wijden en wilt neuken voor deze vrijdagavond: Gehuwde man 53j zou zich graag willen verder discreet laten inwijden in biseks als bottom.

Dit zowel oraal als anaal met eventueel spuiten in mij! Zo wil ik steeds verder gaan in onderling overleg met ook kinky, enzovoort! Lul liefst vanaf 16cm of dik zodat ik direct wat gewoon ben! Zeker kunnen afspreken in de week overdag moet kunnen in regio Gent! Reactie met je looks foto mag en hoe je date ziet. Bij klik is het de bedoeling om op regelmatige basis af te spreken!!!!

Ik heb nu verscheidene keren een zeer dringend beroep gedaan om genadeloos afgericht te willen worden, maar niemand wilt of kan mij totaal africhten, schijnbaar.

Als jij je aangesproken voelt, wees dan geen mietje maar kom bij me langs om me strak vast te binden en me dan genadeloos en perfect af te richten. Ik verlang hier heel erg naar en wacht dringend op jou, als jij tenminste hard genoeg bent om totaal geen medelijden met me te hebben. Dus als je eenmaal begint, ga a. Ik zoek een leuke man voor geile momenten. Heb je zin om in soft, uitkleden, betasten, pijpen Wil je rimmen hoeft niet of neuken wel safe Als je wilt dat ik langskom Ik ben slank, gespierd door bodybuilding, groot geschapen, behaard verwent gespierde jongens en mannen tot 40 jaar.

Alleen serieuze afspraak via SMS! Ik ben 's avonds in de week beschikbaar. Kennismaking vooraf verplicht en bel me 's avonds met herkenbaar nummer Niet mailen dus!!! Ik kijk vaak films en maak me dan zo geil!! Ik ben op zoek naar een ladyboy - shemale, ook andere leeftijd maak niks uit!

Ik heb voorlopig enkel ervaring met rukken en pijpen en krijg graag zaad over me heen. Graag een voorstel per mailtje. Ik ben een onderdanige homoslet uit Berchem en ik ben op zoek naar dominante mannen die me keihard onder handen nemen zonder grenzen, zonder taboes en zonder genade. Slaaf zoekt meester s om gedomineerd te worden in sex en pijn soft tot extreme pijn waarin ik wordt opgeleid om aan alle wensen te voldoen zonder grenzen.

Slaaf houdt van zwepen, cbt ,ball busting, electro, klemmen, gewichten, vernedring, bondage, totale gehoorzaamheid, pijpen, zaad pis slikken, gagging, enz. Ook dingen die niet genoemd zijn is bespreekbaar. Spreekt dit je allemaal aan stuur mij dan snel een berichtje, fantasieën die je hebt mag je mij altijd vertellen ik sta voor veel open.

Voor contact stuur me een berichtje met je stats en ik reageer zo snel mogelijk NIET bellen!! Ook vrouwen met voorbinddildo kunnen reageren of groepen die een mannengangbang organiseren.

Dus alleen om geneukt te worden. Zijn mannenklit moet hij normaal gezien daar niet bij gebruiken. Liefst wordt hij voor een training toch afgetrokken tot klaarkomen zodat hij niet in een geile flow geneukt wordt zoals meestal met mannen is bij het neuken en hij met zijn volle verstand er bij, het allemaal goed aanvoelt. Zijn kut moet wel niet uitgelebberd worden zodat hij spannend blijft als neukobject. Hij is van Vlaams Brabant, Leuven.

Hij kan vb gemakkelijk afspreken bij jou of in Bekkevoort in de Boysclub. Ontvangen kan hij niet bij hem thuis. Alles kostenloos als compensatie van uw trainingstijd. Fotograaf gezocht die kan ontvangen en graag Kinky foto's van onderdanige slanke onbehaarde versa 49 jaar wil nemen.

Ik verwacht van jou hetzelfde! Geen fakers en geen blabla maar gewoon leuke actie! SMS met leuk voorstel of mail me! Slanke biseks man van 55 jaar, voorzien van mooi gereedschap, zoekt beslist rijpere man van goed niveau en die ook een mooie pik heeft. Ben hetero 63, draag lingerie rokje en slip, zoek dominant, vasbinden, balk, boom, kruis, opsluiting, oprekken, spanking, zweepje, lat, riem, billen rood, in de hoek staan, pijpen, spuw in gezicht, kont proper likken, pis drinken, opsluiten, zoek man, boer, tv, cd , Aziaten, etc.

Ik ben zowel actief als passief. Kinky en horny dingen doen hou ik zoveel van. Ik, bi-man, zoekt man nen om elkaars lullen te verwennen. Ik ben geheel geschoren. Alléén voor genot en fun! Bel met herkenbaar nummer hierboven of mail mij: Ik ben een gehuwde en bi ontdekkende man uit Merelbeke van 53j. Ik zou mij graag eens willen laten neuken door 2 bimannen tegelijk in trio of meer oraal en anaal tegelijk wel te verstaan.

Als je safe bent mag je anaal in mij spuiten liefst meerdere keren na elkaar zodat het uit me loopt eventueel. Enkel reageren als je veel ervaring hebt hoe een man anaal in te neuken tot het einde. Mannen met baarden, veel piercings hoeven zeker niet te reageren en ook liefst niet rokers.

Ik sta ook open voor sekscinema of gay sauna of gay club! Ik zoek enkel in regio Gent omdat ik dit bij klik op regelmatige basis zou willen doen! Dit alles zonder financiële bedoelingen en zonder te forceren wel te verstaan! Ook golden shower, plasseks en strap-on spreken me aan!

Antwoord met je looks en senarioof hoe je te werk zou gaan! Ik ben geil en zoek een leuke man,liefst een man die een vrouwelijk neuksletje wil. Hou jij van sex en zoek jij een vaste neukvriend in ,laat elkaar ontmoeten voor hete en heerlijke ongeremde sex.

Ik wil een hete man die mijn kontje likt,me daarna heerlijk pijpt en anaal neukt! Waar is die geile man? Laat me jou eens een goeie pijpbeurt geven,die volle ballen likken en je leegzuigen. Geef mij een hete neukbeurt en laat mij kreunen van genot! Ik ben een slanke man,ben 42 jaar jong.

Ik heb lange benen en een ronde zachte kont,klein en meisjes-pietje 15cm. Ik doe het wel safe,zoek man tussen 38 en 48 jaar die zeer geil en lief is voor mij. Veel liefs en geile kusjes Ik ben op zoek een boy die houd van pijpen en vrijen en neuken.

Ik mag ook hem neuken als hij dat wilt. Hey beste Mannen , ik zoek mannen met veel sperma! Ik ben een geile gaybottom die houd van geile mannen, nationaliteit is niet belangrijk!! Ik kan prive ontvangen op zaterdagavond, zondagavond en woensdagavond. Je kan mij ook de nacht gebruiken.

Graag hete harde spuit lullen!! Ik hou van discretie!! Fake gelieve zich te onthouden!! Ik hou van je te pijpen en te slikken en ben ook gek van geneukt te worden, etc..

Wel graag min 18 jaar! Sms me voor contact. Als een hoerige slet. Ik ben een pijp-en spermateef die graag pijpt maar er ook op geilt gekeelneukt te worden en mijn mondje laat volspuiten. Ik ben ook bdsm minded en geef mezelf dan ook graag aan strenge dominanten, meesters en sadisten die mij onder bondage en sm willen dwingen tot de meest perverse vernederingen en seksueel kinky willen misbruiken.

Ik hoop op eerlijke, betrouwbare en discrete reacties op dit gemeende zoekertje. Ouderdom of kleur is van geen belang Mail me voor meer info en foto's voor verdere kennismaking en afspraak Kris.

Ben een jongejongen en zoek iemand de me voor het eerst wilt nemen, ik doe veel tot slikken of dat je me vastbinden en plassex. Welke doener kan me ontvangen voor een leuke date. Je mag me safe neuken maar veel andere zaken zijn ook bespreekbaar Ben niet slank en verwacht dat ook niet van jou, wel eerlijk en proper zijn Ik ben in voor pijpen, slikken, rimmen en zich laten neuken.

Ik ben strikt bttm dus zelf neuk ik niet, laat me eventueel wel pijpen. Ik ben licht onderdanig en sta dus ook open voor soft sm en bondage. Ik ontvang of verplaats mij in de regio Belgisch Limburg op vraag eventueel elders. Leeftijd, godsdienst of afkomst heeft geen enkel belang. Hygiene en discretie verzekerd. Heeft u nog vragen stel ze gerust. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, beginnend fistfucking, spermashowers, cumdump, goldenshower.

Ik ben slank, en ik zoek slanke of forse man tussen 48 tot 65 jaar, voorzien van een mooi gereedschap, grijs haar, behaard, buikje vind ik geen probleem. Wel safe, discreet, proper! Bel me herkenbaar nummer i.

Horny vunzige vent, snor, slank, wil gesandwiched worden door idem vunzige skinkerels met sikje, geile kop, stevig, tattoos. Zoekt Gangbang, orgie, stellen, hot guys, voor vanavond of binnenkort! Bel me hierboven of vanuit Belgie: Geile man; 50 jaar, wenst met andere mannen geile sex.

Sperma, pijpen, kontlikken en ik wordt graag geneukt!. Ik kan me niet verplaatsen. Wel ontvangen in de regio Antwerpen. Turks, Arab, Aziaat, Afrikaan, etc.. Alles kan 7 dagen op 7. Ook ben ik in voor trio, enz. Ik hou van kontneuken, pijpen en kontlikken in een glad geschoren kont.

Liefst gewijfde jongens of ladyboys. Ik woon in Waregem. Bel mij via met herkenbaar nummer! Dominante travestie uit Eindhoven zoekt onderdanige man die mij op afroep' s avonds wil dienen: Hoi , ik ben rijpe man van 54, 1m78 ,82kilo , 16x4 geschapen , kaalhoofdig , grijze ringbaard , borsthaar beartype Ik ben op zoek naar een rijpere man , bij voorkeur versa of top geen pure bottom uit de buurt tussen Aarschot en Hasselt , die kan ontvangen.

Enkel reacties met lichaamsfoto niet enkel je lul! Ik ben 37 jaar, cm, 88 kg, gewillig Ik hou van gerimd worden, bare geneukt worden, poppers, massage met olie Ik ben op zoek naar een bi-boy, gay, trav, ladyboy, shemale, die me verder op sleeptouw wil nemen in deze wondere wereld van gay seks.

Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Ik kan me makkelijk verplaatsen, niet ontvangen. Ik ben groot, mollig, normaal geschapen, geschoren en besneden, blond, groene ogen, respectvol, hygiënisch en discreet. Ik houd me steeds aan de gemaakte afspraken!

Hoi ik ben sissy van 31 jaar, 1m72 m, 58kg, en zoek date contact met dominante oudere man tot 70 jaar. Ik ben 28 februari terug in België maar zoek nu al contact! Geile kinky onverzadigbare neuk-pijp-zaadslet, morgenavond beschikbaar als bottom-gangbang-cumdumpslet. Dit op bi-trav party in club Goesting.. Slettenneukers en veelspuiter gezocht. Kickt op harde neukactie, mega dildofucking, fistfucking, spermshowers, bukkakes, cumdump, goldenshower. Ik zoek senioren gay's vanaf 65j tot..meesteres zoekt man stijve lul in onderbroek

Hoe moest hij dat doen bedacht hij. Van de spanning had hij een stijve gekregen. Sandra pakte met haar rechterhand onder tafel de harde bobbel in zijn broek.

Terwijl de andere mensen aan het tafeltje verder praatten deed ze met een hand de knoop van zijn broek open en ritste ze los.

De kop van zijn stijve stak een eindje boven de rand van zijn onderbroek uit. Ze wreef er eens voorzichtig over en kneep dan geniepig wat vel tussen haar nagels van duim en wijsvinger. Zij wist dat hij niet zou opspringen omdat hij dan letterlijk "voor lul" zou staan.

Even bewoog ze zachtjes met haar hand over zijn geslachtsdelen,en dat was fijn. Zijn lul stond op barsten. Toen pakte ze zijn piet beet in haar hand en zette haar vingernagels in het vel van de schacht.

Langzaam begon ze haar hand toe te knijpen. Langzaam maar zeker begon het pijn te doen, en ze wist dat hij niet weg kon. Hij had het gevoel dat ze erdoor ging knijpen. Hij bewoog even heen en weer en ze loste de druk een beetje. Net genoeg zodat hij niet zou kreunen. Ze praatte en lachte verder met het gezelschap. Haar tepels stonden precies nog puntiger dan ervoor.

Toen ze in het oog kreeg dat Duncan naar haar tieten keek begon ze terug harder te nijpen terwijl ze hem even lachend aankeek.

Ze behandelde hem als een betrapte schooljongen. Ondertussen was het meisje weer achter haar moeder vandaan gekomen en keek ze nog steeds gefascineerd naar Duncans stropdas. Ze vond het wel apart zo'n jonge jongen met een stropdas en zo'n pinnetje achter z'n stropdas door de boord van z'n overhemd.

Na een tijdje die hem een eeuwigheid leek nam ze plots haar hand weg en begon al vertellend te gebaren. Door het bloed dat nu zijn vrije loop terug had was het wegnemen van haar hand eerder kwelling dan opluchting. Zijn pik stond precies in brand.

Terwijl hij deze gevoelens onmerkbaar moest verwerken zei ze tegen hem: Nu moest hij zijn broek nog onmerkbaar dicht te krijgen en proberen te lopen met een heel pijnlijke stijve in zijn broek. Hij had de rits gesloten en zijn overhemd hing over zijn broek. Hij moest achter het meisje langs lopen. Ze ging echter niet ver genoeg naar voren om er makkelijk langs te lopen.

Terwijl Duncan er achterlangs liep raakte z'n stijve lul de arm van het meisje. Ze keek verschrikt naar de gigantische bobbel in de jongen z'n broek. Ze wist wat het was maar durfde van schrik niks te zeggen.

Duncan was nu bij het tafeltje vandaan en liep naar de bar. De binnenkant van de rits wreef over zijn zere lid, en dat maakte van elke stap een evenwichtsoefening.

Toen hij met de drankjes terug aan tafel kwam riep ze: De dames en het meisje aan het tafeltje keken naar het kruis van Duncan en zagen de gigantische bobbel.

Hij kreeg een boei van een hoofd. Het meisje keek even naar haar moeder. Haar moeder knikte glimlachend. De jongen kwam dichterbij staan en zette het blad met de glazen op het tafeltje. Het meisje greep direct naar z'n broek en binnen een mum van tijd gleed z'n broek en onderbroek op z'n enkels en stond z'n gigantisch stijve lul fier rechtop. Alle mensen kwamen naar Duncan toelopen en bleven met open mond staren naar de maagdelijk jonge pik die stijf omhoog stond.

Onder de pik hingen z'n testikels als eieren in een lang geplooide slappe zak te bungelen. Een ferme straal zaad spoot uit de stijf staande lul tegen het raam. De eikel van Duncans lul werd geil en even later spetterde hij al voorzaad over het tafeltje. Vanuit een hoekje dat niet direct zichtbaar was kwam een moeder met een meisje van een jaar of 6 aarzelend naar voren komen.

Het kleine meisje liep nieuwsgierig tussen de grote mensen door en met open mond staarde ze naar het meisje dat de pik van Duncan heen en weer bewoog. Het meisje sloot haar kleine handje om de grote harde ballen en masseerde ze. Ik ben een hele stoere jongen! Duncan ging breed staan en terwijl hij zijn vroegere klasgenoten om zich heen zag staan riep hij: De meisjes deden hun werk en Duncan begon kreunend te spuiten.

Krachtig spoot hij zijn jongenszaad tegen het raam waar het met lange slierten naar beneden droop. Na deze woorden in zijn oren had Duncan een bizar gevoel. Hij voelde een innerlijke opwinding om de opdrachten van Sandra te blijven opvolgen. Hij wist bijna zeker dat hij niet zou kunnen weerstaan aan de roep van haar naar onbekende dingen die hem hopelijk zouden leiden naar een verlossing van zijn verlangens.

Nadat hij z'n lul met een servetje had afgeveegd zei Duncan tot het gezelschap "Ik stap maar eens op, morgen moet er gewerkt worden. Ze gingen samen naar buiten en liepen naar zijn scooter. Het deed pijn, maar wat had hij ondertussen weer een stijve gekregen. Ze loste haar greep wat en steeg met haar hand omhoog tussen zijn benen. Ze voelde zijn erectie en wreef er even over. Voor de deur van haar huisje stopte Duncan en zei: Sorry, het zal niet meer gebeuren, maar het is ook zo nieuw voor mij.

Ik ben er ook zeker van dat we nog veel leuke en spannende dingen kunnen beleven, als jij dat wil tenminste. Ze bleven er over praten, en het werd kil buiten.

Even op zijn horloge kijkend en beseffend dat hij over een uur wel thuis moest zijn om z'n moeder niet ongerust te maken, stapte hij toch van z'n scooter en liep achter haar naar het huisje. Haar kontje wiebelde in het spannende korte rokje en dat maakte dat zijn erectie er nog altijd was, en absoluut niet van plan was daar vanzelf te verdwijnen.

Ze dronken nog iets en hun gesprek kwam terug op de ontluikende gevoelens die ze ontdekt hadden. Duncan twijfelde even, maar ging dan toch achter haar aan. Ze wees hem de badkamer, en toen Duncan eruit kwam, dook zij erin, enkel gekleed in een kort badjasje dat haar uitstekend stond.

Hij kleedde zich half uit, maar durfde zich toch niet goed helemaal te ontkleden. Als zij in de kamer kwam zag ze hem staan en lachte vertederd naar hem. Ze drukte haar klein lijfje tegen hem aan en hij voelde de warmte van haar borst door de stof van het badjasje op de zijne. Zijn erectie kwam terug op en dat kon Duncan voor Sandra niet verborgen houden. Zij lachte hem toe en streelde met haar handen over zijn rug, langzaam naar zijn kont en zo naar voor.

Hij kon ondertussen niet anders dan in het badmanteltje kijken waar twee lekkere borstjes in zaten die fier naar voren priemden. Ze streelde zachtjes over zijn lid door de stof van het broekje door. Langzaam haakte ze haar vingers achter het broekje en deed het rustig naar beneden. Duncan kon het niet laten te glimlachen.

Sandra wreef nog eens zachtjes over zijn ballen en penis en stond dan recht. Ze deed het badmanteltje uit en stond daar voor hem. Ze was mooi hoor. Niet groot, misschien iets te struis, maar er straalde iets af van haar. Een persoonlijkheid die ze zelf nog maar net ontdekt had. Dit wordt meer dan eens gewoon in de koffer duiken dacht ze bij zichzelf. Ze straalde dit letterlijk uit. Deze was namelijk nog wat rood hier en daar van het knijpen daarstraks. Toen ze daar mee klaar was vroeg Duncan haar: Mag ik je masseren?

Dat had een man haar nog nooit voorgesteld. Hij zei niks maar pakte het flesje olie van haar nachtkastje. Hij begon in haar nek. Afwisselend wreef of kneep hij, dan weer krachtig dan weer zacht. Hij daalde verder over haar rug, geen spier overslaand. Hij nam er zijn tijd voor en na een tijdje gebeurde er wat er moest gebeuren.

Sandra begon zich echt te ontspannen. Zo kon Duncan al de spieren beter en intenser losmaken. Haar bips, haar dijen, per toeval even er tussenin, dan verder naar de kuiten, haar hielen, voetzolen, zelfs haar tenen kregen een beurt. Dan weer langzaam naar boven. Tussen haar dijen per toeval enkele gevoelige plekjes rakend. Dan met de vingertoppen die nog amper haar vel raakten, wervelend over haar hele lichaam zodat ze niet meer wist of dit gevoel nou koud of warm was.

Volledig ontspannen lag ze daar tot een zachte stem zei: Draai je nu maar om. Als in een trance draaide zij zich om om weer weg te zinken in die ontspanning.

Even verstarden haar spieren toen er een straaltje koude olie over haar lichaam liep. Direct daarna deden die duivelse handen weer hun bijna verdovende werk. Geen vierkante centimeter vel bleef onberoerd. De tepels van haar borsten stonden mooi recht na de massage, maar Sandra bleef rustig liggen en ademde langzaam. Toen voerde Duncan de bewegingen rond haar heupen op. Haar klitje liet hij echter nog onberoerd. Langzaam kwam haar borstkas sneller en sneller in beweging. Hij raakte haar heupen, de zijkant van haar billen, de binnenkant van haar dijen, alsmaar dichter haar poortje naderend.

Af en toe bewoog ze haar heupen een beetje. Was dit in de hoop dat hij haar knopje dan zou beroeren? Zijn vingers gingen langzaam, dan weer snel, raakten haar borsten, dan weer haar schaamlipjes. Zij liet zich goed verwennen. Hij stond nog altijd naast het bed. Haar ogen waren toe. Hij streelde haar verder. Zijn linker hand meer boven, de rechter meer naar beneden. Langzaam stak hij zijn tong uit en bracht deze naar haar knopje. Heel voorzichtig gaf hij een likje terwijl hij Sandra verder masseerde.

Het was alsof er elektriciteit op zijn tong stond. Zo heftig duwde ze haar kont in zijn richting. Hij had echter snel genoeg zijn hoofd terug getrokken. Hij masseerde verder en deed hetzelfde opnieuw en opnieuw. Zij begon heviger te kronkelen. Haar ademhaling werd sneller. Plots zoog hij zijn mond vast op haar kittelaartje en stak zijn rechter middenvinger zo diep mogelijk in haar goed gesmeerde kutje.

Hij zoog en likte. De middenvinger zocht zijn weg al trillend terwijl zijn handpalm stevig tegen haar klitje aandrukte.

Daar kon Sandra niet meer tegenop. Zij begon te hijgen en had haar stem niet meer onder controle. Elke keer als ze lucht uit haar longen stootte klonk er een kreetje dat alsmaar schriller en hoger werd tot ze opeens een lang gerekte jammerklacht liet horen terwijl ze haar benen als een bankschroef dicht klemde rond Duncan zijn hoofd.

Duncan vertraagde de bewegingen en loste de druk. Langzaam nam ook de druk op haar dijen af en ging Sandra weer hijgend ontspannen. Duncan had nog nooit een vrouw gillend klaar laten komen. Toen Sandra haar ogen opende zei ze: Zo ben ik nog nooit bevredigd geweest.

Hij was naast haar komen liggen, want hij was toch wel wat moe geworden van het masseren. Hij keek naar het prachtige bevredigde lijfje dat rustig ademend naast hem lag. Hij had maar een probleem. Hij zat nog altijd met een flinke erectie en met een gevoel van " Hier zit ik nu toch maar mee. Het klonk hem als muziek in de oren. Hij kwam voorover, leunde op zijn ellebogen en stak zijn overgevoelige kloppende penis in haar vochtige scheurtje.

Het gloeiende kutje gaf een scheut van warmte door zijn lid, en hij kwam al bijna klaar. Als hij helemaal doorgedrukt had gaf zij een kermend geluidje en elke keer als hij zijn penis terug in haar kutje drukte kermde zij opnieuw. Dat kon hij niet volhouden en met een luide steun en een wilde stoot kwam hij klaar. Hij hield zijn bekken tegen het hare en duwde de schacht van zijn speelgoed naar boven tegen haar klitje, en weer kwam het jammerend geluid uit haar mond.

Hij duwde nog enkele keren krachtig om dan op haar te gaan liggen, zacht zoenend haar nek, zacht strelend haar hoofd. Ze waren opgestaan, hadden ontbeten en hij had Sandra naar haar werk gebracht.

Telefoonnummers en E-mail-adressen waren nog uitgewisseld. Ze hadden ook afgesproken om elkaar niet elke dag te zien of te bellen. De "Spanning" moest er in blijven toch. Na enkele dagen kreeg Duncan een mailtje op zijn PC. Zorg dat je op tijd bent! Hij wilde voor geen geld van de wereld missen wat Sandra voor hem misschien had uitgedacht.

Hij had z'n zwarte overhemd aangedaan en, een beetje gedurfd, een gele stropdas met allemaal Donald Duck-kopjes erop omgedaan. De dasspeld zorgde ervoor dat de stropdas weer lekker strak bleef zitten. Hij had nu een petje met Tazmanian Devil erop op z'n hoofd en in het gaatje van zijn linkeroor had hij weer eens z'n oorringetje gedaan die hij al een paar maanden niet meer had gedragen.

Verder had hij zich zorgvuldig geschoren zodat z'n blos op z'n gladde jongenswangen duidelijk te zien was. Vandaag had hij geen spijkerbroek maar een luchtige kaki katoenen bandplooibroek en daaronder Nike sportschoenen.

Sandra hoorde hem al van verre op z'n scooter aankomen. De gele stropdas viel haar meteen op en ze smolt al weg toen hij voor haar stopte en ze zijn oorringetje zag. Ze stapte achterop en lachte hem toe. De lieve glimlach op haar gelaat was verdwenen en koud en scherp klonk haar stem: Na enkele van haar immer korte aanwijzingen kwamen ze aan een boerderijtje aan. Het zag er niet in geweldig goede staat uit. Er was wel wat ruimte had Duncan de indruk.

Toen ze binnenkwamen na aangebeld te hebben kwam er een dame aan de deur. Ze zag er gewoon uit. De vrouw lachte haar toe en nam Sandra even mee naar een kamertje naast de ingang. Duncan hoorde ze tegen elkaar praten, maar kon ze niet verstaan.

Ze kwam terug en zei vriendelijk maar autoritair tegen Duncan: Er zaten enkele mensen, sommigen schaars gekleed. De mensen keken op toen ze een jongen met een gele stropdas, een petje en Nike sportschoenen binnen zagen komen.

Dat was iets uitzonderlijks! Sommigen bleven Sandra en Duncan nakijken en enkelen mompelden wat waarna een heftig gelach opging. Dezelfde dame die ons had binnengelaten vroeg ons wat we wilden drinken. Enkele gezichten draaiden zich naar hen. Duncan wilde protesteren maar Sandra snoerde hem de mond. Terwijl Duncan zich omdraaide zag hij de mensen naar hem en Sandra kijken. Hij bukte zich over de kruk en legde er zich met zijn buik op. Hij schrok en veerde wat op. Hij bleef liggen, en het verbaasde hem dat hij eigenlijk niet reageerde.

Het wond hem zelfs op. Naast hem zat een vrouw op een kruk die zich naar Sandra keerde. Hij keek recht op haar kort gerokte benen en hoorde haar zeggen tegen Sandra. Hij hoorde textiel scheuren, en toen het geluid van een knippende schaar. Hij voelde tegelijkertijd het koude staal langs het vel van zijn bil, dicht tegen zijn kruis. Hij durfde zich niet te bewegen. Zij knipte een rondje uit het kruis van zijn broek. Ze deed hetzelfde met zijn onderbroek, en toen hij de schaar tegen zijn balzak voelde was hij er toch niet meer helemaal gerust in.

Het gat dat ze had geknipt was niet heel groot. Ze stak er haar hand in terwijl Duncan nog steeds voorover geleund was met zijn borst op de kruk. Ze had het zo geknipt dat ze er juist zijn balzak door kon halen. Nu stond hij daar dus, aangekleed, gebukt over een barkruk met zijn ballen uit zijn broek. Zij kneep er zachtjes in. Van heel dit gedoe had Duncan een bikkelharde erectie gekregen. Ze stond achter hem en kneep iets harder en zei: Hij bleef dus enigszins gebogen staan.

Duncan richtte zich op. Het was pijnlijk hoe zijn zak uitgerekt werd. Hij kreeg ook een rood hoofd toen hij zag dat er ondertussen meer mensen, zowel mannen als vrouwen, binnengekomen waren. Ik stamelde en zei nee. Dit is een teken dat je geil bent en volgens mij vond je ons spel wel erg leuk en opwindend of niet? We zullen je weleens af leren om te klikken bij de nonnen.

Hou je mond, zei Vera. Ineens stopte Cleo en haalde haar hand uit mijn slip en zei tegen Vera: Vera ging voor mij staan en keek mij aan en likte haar lippen af en begon mijn nek en borsten te kussen en te likken.

Ik kon echt niks doen en stond daar met mijn borsten bloot. Vera bleef mijn borsten kussen en langs mijn stijf geworden tepeltje te likken en ineens beet ze zacht in mijn tepeltje. Mmmmm zei ze, je hebt een stel overheerlijke tieten meid en ik zal nu eens de rest voelen. Ze gleed met haar hand richting mijn rok en trok deze hard naar beneden zo dat deze op de grond kwam te vallen.

Mmm ik zie inderdaad een natte plek in de slip Cleo, dat dient een onderzoek. Ze rukte mijn slip zonder woorden van mijn billen af. Daar stond ik dan naakt in de bossen met mijn bloesje open en mijn rok op de grond en mijn slip stuk gescheurd.

Ik wil dit niet, zei ik nog een keer, dit mag niet, dit is stout. Cleo en Vera zeiden in koor: Hey, wat doe je? Ik wil je kutje beter bekijken, zei Vera en ze trok mijn schaamlipjes uit elkaar zo dat mijn kutje bloot kwam en ze mijn clitje zag. Mmmmmm, zei Vera, dat ziet er smakelijk uit en ze is ook nog mooi roze. Zonder wat te zeggen ging Vera met haar vinger mijn kutje binnen. Zow zeg, die is nat! Maar ik zei niets en probeerde mijn benen bij elkaar te krijgen, maar Cleo had mijn benen tussen de mijne gezet en hield zo mijn benen uit elkaar en trok mijn rug krom naar achteren zodat Vera nog beter mijn kutje kon bekijken.

Vera ging met haar vinger met lange halen in mijn uit mijn kutje te gaan. Ze voelde dat mijn kutje steeds natter werd en mijn vocht wat uit mijn kutje kwam liep langs haar vinger en hand. Mmmmmm, zei Vera, dat wil ik proeven en nam een lik langs haar vinger en hand. Jij smaakt zoet meid en mmmmm, volgens mij is dit je eerste keer he? Ik knikte stil mijn hoofd van ja. Kom laat mij je kutje nog eens goed bekijken en ze kwam met haar gezicht wel heel erg dichtbij mijn kutje en plots voelde ik haar tong over mijn clitje gaan.

Mmmmmmm, zei Vera, dit smaakt nog geiler en lekkerder. Laat mij eens proeven, zei Cleo. Wacht even, zei Vera, ik pak even wat uit mijn tas. Ze deed een greep in haar tas en pakte er een stuk touw uit en bond mijn armen vast aan een boom en ze hield mijn benen ver uit elkaar zodat Cleo ook alles goed kon bekijken.

Mmm, zei Cleo, wat een mooi jong kutje en zo roze. Je heb echt geen woord te veel gezegd Vera. Cleo trok mijn lipjes ver uit elkaar en ze zag mijn clitje. Mmmmm dat is een heerlijk zuigknopje, maar deze kan veel groter worden. Ja, zei Vera, haal de clitpomp maar uit de tas en dat deed Cleo en ze zette deze op mijn clitje.

Ik hou mijn mond wel tegen de nonnen zo lang jullie maar stoppen. Denk er niet aan. Ik ben net zo heerlijk geil en wil jou gebruiken voor allerlei geile spelletjes die ik in mijn gedachten heb om met je te doen. Oooo ja, zei Vera, toe, dat doen we! Cindy is ons seks slaafje.

Ik zag dat Cleo en Vera het meenden en er onwijs van genoten. Ik probeerde dat ding van mijn clitje af te krijgen door met mijn heupen te draaien, maar dat lukte niet, want Vera bond mijn benen ook vast rond de boom en hield mijn kutje open zodat dat ding zich vast zoog op mijn clitje.

Ik probeerde te gillen en bij de 1e gil al rende Vera naar de tas en bond mijn mond dicht. Mmmmmm, zei Cleo, dit is geil, maar we kunnen haar beter op die tafel vastmaken dan kunnen we alle bij onze lusten botvieren.

JA, zei Vera en ze maakte mij los van de boom en zei dat ik me nu onder het lopen erg koest moest houden want dat ding bleef op mijn clitje zitten. Vervolgens moest ik met mijn benen wijd op de tafel liggen, de warme zwoele avondzon scheen op mijn kutje. Vera en Cleo bonden mijn benen, een aan elke poot, en mijn armen aan de andere poten.

Daar lag ik dan, benen en armen wijd, ik kon geen kant uit. Ik was totaal aan hun geile fantasie overgeleverd. Cleo had nu een extreem goed beeld op mijn kutje nu het open stond en dat ding wat op mijn clitje zat zoog zich stevig vast.

Op een of andere wijze vond ik het na een tijdje wel prettig en voelde een warme gloed door mij onderbuik golven dat wat ik ook had in het klooster. Na een tijdje rukte Cleo dat ding van mijn clitje af en zei: Ik voelde dat mijn clitje geen clitje meer was maar een clit. Cleo nam mijn clit in haar mond en begon er aan te zuigen en er rondjes om te maken met haar tong. Mmmmmmmmmm, zei Cleo, dat is echt wel zoet, terwijl ze haar tong mijn kutje in ging.

Mmmmm jij hebt een heerlijke zoet grotje en ze bleef met haar tong in en uit mijn kutje gaan. Ineens stopte en ze zei tegen Vera: Daar stonden ze dan naakt naast mijn tafel, en wow Vera had een mooie volle borsten en Cleo had net zulke borsten als ik.

Ik keek verder en zag dat ook de kutjes van hun kaal waren en ik zag dat er bij Cleo vocht langs haar benen vloeide. Vera zag het ook en zei: Ik heb een idee, zei Vera, laten we om en om met ons kutjes boven de mond van Cindy hangen zodat ze onze geile kutsappen uit onze geile kutjes moet likken en de rest ook.

Ze gaan toch niet in mijn mond plassen he? Dat is vies en pervers. Ja graag, en Vera ging wijdbeens met haar natte kut boven mijn mond hangen.

Ze trok de doek van mijn mond en zei: Dan krijg je de volle laag. Ik kon niet anders dan er gehoor aan geven en likte haar. Eerst vond ik het wel vies en de smaak ook, maar hoe langer ik likte hoe zoeter het werd. Niet alleen likken he, zei Vera, zuig mijn clit ook.

Deze was groot, zag ik, en ik dacht: Zuigen, zei Vera, doe maar net alsof je aan een lolly zuigt. En dat deed ik en Vera ging zwaar adem halen en ze begon te kreunen steeds sneller en harder. Ze gaf een zachte gil. Ik, ik, ikkkk, kooommmm, gilde ze en begon met haar heupen te schokken. En niet kort erna spoot er vocht uit haar kutje recht in mijn mond en het smaakte erg vreemd.

Slikken, zei Vera, slikken zul je griet, want je krijgt zo nog veel meer te drinken. Zo, zei Vera, nu is Cleo aan de beurt. Cleo kwam boven mijn gezicht te zitten en ik keek recht in haar volwassen kut met een zeer grote clit, echt een vrouwen kut ipv een meisjes kutje. Zo, zei ze, nu likken alsof je een ijsje likt en zuigen als of je een lolly in je bek hebt.

Ondertussen kneep Cleo in mijn borsten en aan mijn tepeltjes en plots voelde ik dat mijn kutje niet meer droog was, maar supernat werd en spoot zelfs een beetje vocht uit mijn kutje langs mijn bilnaad en dat zag Vera. Hey Cleo, volgens mij wordt ze geil haar kutje begint nat te worden. Ik zag net een straal kutvocht langs haar billen gaan. Dit was voor Cleo een teken schijnbaar. Ze zei tegen mij: Druk je tong in mijn kut, dieper en dieper en dat deed ik gehoorzaam.

Neuk me met je tong en ze ging op mijn mond zitten. Ik drukte mijn tong zo diep mogelijk haar kut in. Cleo bewoog op en neer en ineens stopte ze en bleef hangen met haar kut boven mijn gezicht en ze zei tegen mij: Jakkes dacht ik, maar deed toch wat ze zei. Ik drukte mijn tong diep in haar kont gat en Cleo bewoog haar heupen naar voor en achter zodat mijn tong over haar clit en in haar kut en kont gaat. Na een paar minuten kwam ze gillend kaar en zij spoot al haar vocht in mijn mondje en over mijn gezicht en borsten.

Mmmmmmm, zei ze, dat was super geil en nu lik je mijn kut en kontje droog. Cleo stond op en liep naar mijn kutje toe, bekeek het goed en zonder wat te zeggen ramde ze haar vinger diep in mijn kutje. Ik gilde het uit en zei auw, maar naar een paar keer dat ze met haar vinger in en uit mijn kutje ging voelde het erg vreemd aan.

Mmmmmmm, zei ze dat begint er op te lijken. Dat vraagt om genomen te worden he Cleo? Cleo begon mijn kutje te vingeren en te likken en mijn clitje, mmmm, die werd verwend door haar mondje. Ik voelde mij ineens zo geil worden en ik kon niet anders dan mij overgeven aan het spel wat zij speelden. Cleo likte mijn kutje en mijn clitje en ze stak 1 en 2 en 3 vingers mijn kutje in. Vera pakte een grote dildo uit haar tas en maakte deze met haar mond nat en stopte deze mijn kutje in en begon mij te nemen met die dildo.

Eerst zacht en steeds harder en ruiger tot dat ze zag dat ik bijna klaar ging komen. Snel, zei ze tegen Cleo, maak haar benen los en ga onder haar liggen zodat haar kontje omhoog komt. Cleo deed het snel, ik probeerde tegen te werken maar het had geen nut.

Cleo pakte mijn middel stevig beet en drukte mij omhoog met mijn kutje hoog de lucht in en mijn kontje nu vrij van de tafel. Vera trok mijn billen uit elkaar en begon met de dildo er tussen te glijden en ze spuugde op mijn kutje en kontje zodat het super nat en glad werd. Met een lange haal drukte zij die dildo mijn kontgaatje in. Nu liggen Cleo en hou dat ding in haar kontje en dat deed Cleo maar ze bewoog het ook op en neer. Vera begon mijn te likken en met haar tong mijn kutje te neuken zoals Cleo het noemde.

Vera liet al haar geile lusten los op mijn kutje en Cleo was mijn kontje aan het neuken met die dildo. Mmmmmmm ik werd er keer op keer geiler van, het duurde niet lang of er spoot kleine straaltjes uit mijn kutje. Ga door, zei Cleo, ze kan nog meer hebben en nog meer spuiten. Het spoot eruit, over Vera haar lichaam, in haar mondje en ook langs mijn billen richting de kut van Cleo.

.

Goedkope shemale rijpe vrouwensex

  • 146
  • Gratis neuken heerlen sex in zeeland
  • Seksdate rotterdam je buurmeisje neuken
Vette slet slipje uitdoen


Ik schaamde mij hierover. Hoe moet ik dit nu oppakken? Heb je dan geen vertrouwen in mij? Wij zijn verdorie man en vrouw! Wij zijn al 18 jaar samen en nu kom ik tot de ontdekking dat je al die hele tijd dingen uit je kindertijd voor mij verzwijgt! Eerlijk gezegd voel ik me op dit moment serieus bedrogen! Opnieuw wist ik me geen houding te geven en staarde ik maar wat naar de grond.

Ja, ik schaamde me diep en was ook teleurgesteld in mezelf dat ik dit nooit ter sprake had gebracht. Ik had me steeds een ongemakkelijk en schuldig gevoeld dat ik dit geheim had gehouden voor mijn vrouw, maar ik kwam er nooit toe om dit ergens met haar te bespreken.

En hoe langer de relatie duurde, hoe moeilijker dit werd natuurlijk. Op de duur had ik dit reeds zo lang verzwegen, dat we op het punt 'off no return" waren gekomen, het punt waarop, moest ik het toch ten berde brengen, ik net deze reactie van Tine zou krijgen die ik nu kreeg.

Uiteraard begreep ik best waarom zij zo kwaad en teleurgesteld was dat ik dit voor haar verzwegen had.

Dit zijn toch dingen die in een serieuze relatie, waar beide partners geacht worden elkaar te vertrouwen en zich voor elkaar open te stellen, moeten kunnen besproken worden. Ik was me deze schuldgevoelens weer allemaal voor de geest aan het halen toen Kristof tussen kwam. Ikzelf kon wel door de grond zakken. Liefst van al wilde ik het dienblad gewoon neerzetten en zo snel mogelijk verdwijnen, maar ik was dermate verlamd dat ik tot geen enkele reactie kon komen.

Je zou me beter eens vertellen hoe het vertrouwen van mij dat je zo geschonden hebt, denkt te gaan herstellen! Ik was volledig verstomd en kreeg geen woord over mijn lippen. Wat denk je hieraan te doen? Of vindt jij het misschien niet nodig om hier een en ander recht te zetten? Nauwelijks hoorbaar zei ik "Jawel, Toen kwam Kristof opnieuw tussenbeide: Laurens, zet jij onze desserts hier maar voor, dan zal ik naar Kristof zijn voorstel luisteren terwijl wij dit opeten.

Mijn dessert zette ik met het dienblad op de zijkant van de tafel. Compleet ontredderd draaide ik me van hen weg en liep ik de kamer uit.

Toen ik net de deurklink vast had hoorde ik Tine mijn naam zeggen. Toen ik me terug omdraaide zei ze: Ga jij in onze kamer maar met je neus in de hoek staan en denk daar al maar eens na over wat je gedaan hebt en hoe je denkt dit recht te gaan zetten". Snel liep ik de kamer uit en ging de trap op richting onze slaapkamer. Compleet vernederd liep ik naar een hoek in de kamer. De tranen liepen me intussen over de wangen. Ik schaamde me enorm om wat net gebeurd was, zeker door de aanwezigheid van Kristof.

Maar ook werd ik overmand door schuldgevoelens ten aanzien van Tine. Ik had echt geen flauw benul van wat ik zou kunnen doen om het vertrouwen tussen ons te herstellen. Ik liet me volledig overmannen door deze schuldgevoelens en vernedering en stond daar in de hoek maar wat te sniffen als een klein kind. Het leek wel een eeuwigheid te duren vooraleer ik iemand op de trap hoorde stommelen. Angst voor wat nu zou komen dreef mij hartslag de hoogte in.

Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Toen Kristof de kamer binnenkwam hoorde ik hem een lach onderdrukken bij het zicht van mij daar in de hoek. Ik voelde alle kracht zo uit mij wegsijpelen. Ik wil je niet horen, als je een vraag gesteld wordt knik je gewoon ja of neen. Ik knikte van wel. Tine is heel erg teleurgesteld in jou en verwacht van u een signaal dat jij je niet voor haar schaamt en er vertrouwen in hebt dat zij je niet zomaar zal beoordelen of veroordelen omwille van wat je vroeger hebt gedaan.

Tine houdt echt van je en zal jou niet anders bekijken omwille van je verleden, ze houdt van jou zoals je nu bent. Ik was blij met wat ik te horen kreeg en voelde opnieuw wat warmte door mijn lijf stromen. Maar zoals gezegd wil Tine een duidelijk signaal dat jij haar ook vertrouwd en dat je je niet schaamt tegenover haar voor de dingen die je vroeger zijn overkomen. Om dat te bewijzen willen wij je voorstellen dat je straks bij ons komt en ons vraagt of wij je broekje willen controleren op remsporen.

Is dat duidelijk voor jou? Ik knikte opnieuw van ja. Schaamtegevoelens kwamen weer volop naar voren, maar de warmte die ik eerder voelde bleef wel aanwezig.

Intussen voelde ik mezelf ook opgewonden worden. Ik kreeg een ferme tent in mijn broek en hoopte maar dat Kristof dit niet zou opmerken. Hier had ik mezelf helemaal niet aan verwacht en ik probeerde met alle macht van de wereld mijn focus hiervan weg te halen. Je mag hier tien minuutjes over nadenken. Ik zet je wekker. Als deze afloopt kom jij ook naar beneden en kom je voor ons staan. Je verontschuldigt jezelf bij Tine voor wat je gedaan hebt en vraagt ons of wij je broekje zouden willen controleren op viezigheden.

Je stelt je daarbij op als het kleine jongetje dat weet dat het zijn ouders heeft teleurgesteld en vol schuldbesef de brokken opnieuw wil lijmen. Uiteraard spreek je ons met het nodige respect aan. Daar stond ik dan, als een klein kind in de hoek. Het duurde even voor het goed en wel tot me doorgedrongen was wat Kristof net allemaal tegen me verteld had.

Moest ik nu echt in mijn blootje voor hem en Tine gaan staan, meer nog, er zelf om vragen of ze mij wilde controleren op viezigheid in mijn broek? Moest ik mezelf hier echt toe verlagen? Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen!

Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken.

Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam.

Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken. Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht.

Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden.

Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen.

Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten.

Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen. In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen.

Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen. Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd.

Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen.

Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels. Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten.

Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep. Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam.

Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon.

Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken.

De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken.

Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken.

Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken. Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar.

Voor de tweede keer binnen 1. De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan.

Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen. Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hé lachte ik geil tegen hem!

Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij? Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit. Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8.

Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8. Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven. Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden.

Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek. Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet. Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep?

Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen.

meesteres zoekt man stijve lul in onderbroek