Minnares gezocht een dildo

minnares gezocht een dildo

Na wat een eindeloos lange tijd leek deed de oude vrouw open. Ze had zich mooi opgemaakt, haar blik leek nog kouder en onaardser dan op het strand. Wil je wat drinken?

Ik vroeg om een biertje en nam plaats. Zij liep naar de keuken en kwam terug met een flesje bier en een glas. Ik schonk mezelf in, terwijl zij tegenover me plaats nam. Ze nam het woord. Welnu, ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Het viel me natuurlijk op dat je ongegeneerd naar mijn slavin lag te staren toen ik haar naakt de zee in stuurde. Nu was je de enige niet, daar gaat het niet om, maar toen ik je nadat zij al lang uit het water was observeerde zag ik dat je een enorme erectie had!

Je hebt je aan haar op liggen geilen. Begrijp me goed, dat is niet erg. Integendeel, het is een jong meisje en zij moet af en toe eens worden bevredigd. Ik heb daarbij graag de touwtjes in handen, dus ik doe je het volgende voorstel. Je mag sex met haar hebben, maar alleen terwijl ik toekijk. Je zult mijn aanwijzingen volgen en precies moeten doen wat ik zeg. Je zult je dus aan mij over moeten geven. Dat betekent dat je je lichaam en ziel aan mij overdraagt.

Dat is nog al wat, dus ik vraag je om er goed over na te denken! Ik voelde van alles, lust, begeerte, verlangen, maar ook een zekere weerstand. Waar begon ik aan? Maar de gedachte aan het jonge meisje waarmee ik zou mogen vrijen verdrongen mijn twijfels. En eerlijk gezegd maakte het idee van de strenge vrouw die erbij aanwezig zou zijn het idee nog veel spannender! Met een zweverig gevoel in mijn buik en een zoete smaak in mijn keel, die dichtgeknepen aanvoelde, stemde ik toe.

Ik volgde haar door het huis, ze ging een trap af. We kwamen in een kleine, rood verlichte gang met aan de achterkant een deur. Er bevond zich een stoel en aan de muur hingen twee haakjes met kleerhangers.

Als in een droom deed ik wat ze vroeg. Mijn gevoelens werden overheerst door onwennigheid maar ook door opwinding. Ze nam me van top tot teen op, haar blik bleef vrij lang op mijn geslachtsdeel rusten, wat slap tussen mijn benen hing, toch door de vreemde situatie.

Ze deed de deur aan het eind van de gang open en ik volgde haar naar binnen. In de ruimte die zich achter de deur bevond stond een kooi. In de kooi stonden schemerlampjes met rode kapjes die een gedempt licht gaven. In het midden lag een matras op de grond, waarop het meisje zich bevond, naakt.

Toen we binnenkwamen sprong ze op en keek naar ons. Wat was ze mooi! Haar gekwelde ogen keken mij aan en maakten een hevige hunkering in mij los, zoals ik nog nooit gevoeld had. Haar borsten hingen zwaar, haar enorme tepels waren donkerbruin. Haar venusheuvel was van alle beharing ontdaan, ze was zo kaal als een klein meisje.

De oude vrouw keek nog eens naar mijn kruis, mijn pik was nog steeds slap. Het was alsof de hele situatie gewoon te spannend was! De oude vrouw haalde een sleutel tevoorschijn en opende de deur van de kooi. Ik kom later nog eens kijken. Blijf van Hilde af tot ik weer terug ben. Je mag naar haar kijken, maar pas als ik het zeg mag je iets met haar doen, geen minuut eerder! Ik ging de kooi binnen en de vrouw sloot de deur.

Ze deed de kooi op slot en verliet zonder verder nog een woord te zeggen het vertrek. Het meisje was gaan staan. Ze hield haar handen zedig voor haar kruis en keek me beurtelings aan en sloeg haar ogen neer.

Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam houden, haar grote borsten met de platte, bruine tepels wonden me enorm op. Maar de situatie was zo vreemd! Een paar uur geleden lag ik nog op het strand en zou ik 's avonds met mijn maten een biertje gaan drinken.

En nu stond ik hier, naakt met een vreemd meisje, in een kooi die op slot was en waarvan de sleutel in handen was van een vrouw die ik een paar uur geleden pas voor het eerst van mijn leven had gezien. Als er nu maar niets ergs gebeurde! Stel je voor dat ze niet terugkwam, dan zouden we niets te eten of te drinken hebben. Wie zou ons er dan uit moeten halen? Ik wist dat dit soort dingen in de SM-wereld soms gebeurden, maar normaal gesproken - leek me - toch pas als mensen elkaar eerst goed hadden leren kennen, en hoe goed kende ik deze vrouw nu?

Aan de andere kant, het meisje zat ook opgesloten, en zij en de oude vrouw zullen elkaar toch wel langer kennen? Ik moest meer weten. Zij is mijn Meesteres en ik doe alles wat zij wil. Soms moet ik haar ook Ik zag het beeld van het meisje die de oude vrouw seksueel behaagde, en dat wond me mateloos op. Niet zozeer het feit dat ik nou zo extreem opgewonden wordt bij het beeld van of de gedachte aan twee vrijende vrouwen, maar het beeld van de machtige, oudere vrouw met haar ogen als koude sterren die zich laat bevredigen door een heerlijk kalfje als Hilde En plotseling besef ik dat ik enorm opgewonden wordt van de macht, de dominantie van die oudere vrouw.

Haar dierlijke overwicht, en wat dat wat mij doet Want ik besef nog iets anders: Ik kijk naar Hilde. Zij heeft haar rug naar mij toegekeerd en kijkt naar de deur. Ze heeft een fantastische kont, mooi, groot, uitbundig, en ik krijg een rood waas voor mijn ogen. De zon van die dag, het feit dat ik al vrij lang geen orgasme meer heb gehad, de biertjes bij het eten en het drankje daarna, het resulteert in een overweldigende paringsdrang. Ik zie die billen voor me en loop naar haar toe.

Ik pak haar bij haar middel en draai haar om. Ik wil met je vrijen. Alles gaat nu vanzelf. Ik duw haar naar het midden van de kamer en dwing haar op het matras. Ze stribbelt tegen, maar met weinig kracht, ze is zo onderdanig dat ze zich ook tegen mij niet echt kan verzetten. Ze ligt inmiddels op haar rug en ik spreid haar benen.

Ik wil haar penetreren maar dan verzet ze zich hevig. Deze opmerking brengt me - althans heel even en een heel klein beetje - tot mijn positieven. Een vrouw ongewenst zwanger maken doe ik niet. Eigenlijk, zo besef ik in een uithoek van mijn geest, is wat ik aan het doen ben, een verkrachting, of ze nou vruchtbaar is of niet, maar ik zeg tegen mezelf dat dat bij haar niet uitmaakt. Zij laat zich gebruiken, door haar Meesteres, en waarschijnlijk op bevel van haar Meesteres al door vele mannen voor mij.

Het is een willoos kalf, en ik moet en zal haar pakken! Ik draai haar op haar rug en kijk naar haar prachtige kont. Dan wordt het paars voor mijn ogen. Mijn pik is zo opgezwollen als hij waarschijnlijk nog nooit geweest is, en ik duw haar tegen het matras terwijl ik mijn pik vol kracht in haar kontgaatje ram.

Zo, het probleem van haar vruchtbare periode is opgelost! Zij gilt van pijn, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik was er denk ik van uit gegaan dat zij wel vaker van achteren was gepakt, dat zij dit willoos en gelaten had laten gebeuren, maar zij schreeuwt het uit, en probeert met alle macht overeind te komen.

Maar ik duw haar met beide armen tegen het matras, ze is volkomen machteloos. Ik neuk met een kracht waarmee ik nog nooit geneukt heb. Door haar geschreeuw hoor ik niet dat de deur van het vertrek is opengegaan Plotseling voel ik twee handen om mijn schouders. Ik wordt van het meisje afgetrokken. Mijn pik lijkt nog meer gezwollen dan even daarvoor, en ik denk of besef niets, alleen de intense dierlijke drang om Hilde te penetreren. Hilde vlucht onder mij vandaan, en ik zie haar betraande ogen.

Door de schok kom ik weer enigszins tot mezelf. De Meesteres heeft mij stevig vast, ze is verrassend sterk voor een oude vrouw. Maar ik kan ook niet echt weerstand bieden, het feit dat ik door haar betrapt ben doet de kracht uit mij wegvloeien en maakt plaats voor Ik weet het niet. Echt angst is het niet, ook al is mijn erektie alweer aan het verdwijnen. Niet echt, ik weet dat er van alles kan en waarschijnlijk zal gebeuren, maar er is een zoet verlangen, een heftige kriebel diep in mijn buik om wat er ook gaat gebeuren te ondergaan.

Hilde zit trillend en schokkend in een hoekje van de kooi. Dit is duidelijk niet wat ze normaal gesproken ondergaat. De Meesteres gaat naar Hilde toe en neemt haar in haar armen. Ze troost haar, drukt het huilende gezichtje van het meisje tegen haar boezem. Hilde begint nog harder te snikken.

De Meesteres kust haar teder op haar wangen en kijkt naar mij. Wat een verwijt, wat een woede ligt er in haar blik besloten! Ze begeleidt Hilde naar de matras in het midden van de kooi en zegt dat ze daarop moet gaan liggen.

Daarna komt ze naar mij toe. Terwijl ik nog zo had gezegd dat je absoluut niet aan het meisje mocht komen voor ik er bij was? Dat dit waarschijnlijk ook nog nooit gebeurd was. Die heeft 20 zweepslagen gehad. Maar die had feitelijk nog niets gedaan, ik betrapte hem toen hij haar tussen haar benen voelde.

Wat jij deed is onbeschrijflijk veel erger. Jij hebt haar verkracht, maar niet zomaar: Dat is iets wat ik nog nooit een enkele man heb toegestaan! Hier zul je vreselijk voor moeten boeten! Hilde, kom maar, je mag uit de kooi. Dan kan je een beetje bijkomen, en samen zullen we daarna dit beest straffen! Het duurt lang voor ze terugkomen. Ik zit met een gevoel wat het midden houdt tussen angst en opwinding of is het opwinding door angst? Zo'n intens gevoel als dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Maar toch wilde ik dat ik weg kon, naar huis. Ik weet niet wat me te wachten staat, maar als het nu eens veel erger zou zijn dan 20 zweepslagen? Zou ik hier ooit nog gezond wegkomen? Na wat een eeuwigheid lijkt gaat de deur open. Hilde komt als eerste binnen. Zij is aangekleed, het is voor het eerst dat ik haar niet naakt zie.

Ze heeft een zwart leren jurkje aan. Haar borsten lijken hierin nog groter dan eerder toen ze niets aan had. Ik voel onmiddellijk weer opwinding, ik vind haar echt heel mooi. De Meesteres komt achter haar aan de kooi in. Zij heeft haar jurk ingeruild voor een zwarte leren broek. Haar borsten zijn gevat in een beha die aan de randjes is afgezet met metalen noppen.

Zij heeft een koffertje bij zich, wat ze naast zich op de grond zet. Ze ziet dat ik bezig ben een erectie te krijgen, en aarzelt geen moment. Ze pakt mijn ballen en knijpt erin, hard! De pijn is onaards.

Tranen schieten in mijn ogen, mijn pik is gelijk slap. Ze laat mijn ballen los. Ik voel de naweeen van de pijn door mijn onderlichaam schieten, mijn darmen beginnen te krampen. Ik kijk haar aan. Vergeef me, alstublieft, dan doe ik alles wat u wilt. Nou, daarvoor is het nu te laat, kereltje!

Je zult nu beseffen wat de consequenties zijn van dergelijk gedrag! Ik denk dat we jou eenzelfde behandeling moeten gaan geven als Hilde! Ook al had ze haar smeekbede goed ingeoefend op voorhand, was ze haar hele tekst vergeten op het moment dat ze zijn stem hoorde ‘ik ben er even niet, spreek je bericht in na de biep’.

Met bevende stem en vallend over haar eigen woorden was het haar toch gelukt. Johan was best tevreden en zei dat hij het best geil had gevonden om haar zo zenuwachtig te horen aan de telefoon. Om half 10 die ochtend draait de jarige vlaamse Sabine de parking op van de Casa Blanca in Hechtel, België. Casa Blanca is één van de vele lovehotels die Belgisch Limburg rijk is.

Sabine heeft er wel al een aantal bezocht tijdens haar vrijgezellenleventje een paar jaar geleden maar hier was ze nog nooit geweest.

Ze voelt haar hart kloppen in haar keel. Niet alleen omdat het een klein risico inhoudt dat een bekende haar ziet maar ook omdat ze het vreemd gaan op zich nog steeds eerder als uitzondering ziet dan regel. Enerzijds vindt ze het rot dat ze Patrick bedriegt maar anderzijds geeft het haar zelfvertrouwen een enorme boost. Sabine is dan niet meteen een uitgesproken schoonheid maar ze mag er nog best wezen voor haar leeftijd. Schouderlang donkerblond haar, 1,72m, 56 kg, een strak kontje en een goed stevige c-cup.

Door de jarenlange kleineringen van haar ex-man schiet er jammer genoeg weinig of niks meer over van haar zelfvertrouwen en ook Patrick heeft dat de laatste jaren nog niet kunnen herstellen. Dat een man als Johan 2,5 uur wil rijden om een paar uur met haar door te brengen bewijst haar dan misschien dat ze wél nog de moeite waard is maar tegelijkertijd legt het enorme druk op haar schouders. Vandaag moet de moeite waard worden.

Johan staat al te wachten op de parking, die vanaf de straat niet zichtbaar is. Anonimiteit is het handelsmerk van lovehotels zoals Casa Blanca. Betalen voor een kamer gebeurt gewoon met een automaat. Verder niemand die zich bemoeit of rare blikken die men moet ondergaan. Als Sabine uitstapt is Johan meteen vlakbij haar. Ze begroeten elkaar met een vluchtige tongzoen.

Ok, dat is niet direct de manier waarop je iemand begroet die je voor het eerst ziet maar dit is anders. Ze weten alletwee waarom ze hier zijn, er is geen weg meer terug. Johan betaalt, zoals het een echte gentleman betaamd, voor de kamer.

Hij steekt 2 briefjes van 20 in de betaalautomaat en dan begeven ze zich naar hun kamer. Sabine staat nog steeds te trillen op haar benen. Johan stelt voor om eerst samen een sigaretje te roken en dat is net wat ze nu nodig heeft. Met lange halen trekt Sabine aan haar peuk en voelt zo de zenuwen langzaam wegtrekken. Ze praten wat over ditjes en datjes maar het onderwerp seks wordt ten allen tijde vermeden.

Nu is het trouwens te laat om er nog verder veel woorden aan te besteden. Het zal binnen enkele ogenblikken, zoals het spreekwoord zegt, ‘geen woorden maar daden’ worden.

En dat besef hangt als een extra sexuele spanning tussen hen in. Je kan het bijna tastbaar voelen. Op het moment dat Sabine haar sigaret dooft, staat Johan recht en steekt een hand naar haar uit. Ze legt haar hand in de zijne, staat ook op uit haar stoel en wordt vrijwel meteen in zijn armen getrokken. Ze zoenen opnieuw maar deze keer gaan hun tongen veel passioneler tekeer. Ze verslinden elkaar en het gelijkt erop dat ze elkaar al tongend willen beloven om er iets onvergetelijks van te maken.

Johan trekt haar heel dicht tegen zich aan zodat ze de flinke bobbel, die zich ook duidelijk aftekend in zijn spijkerbroek, tegen haar kruis voelt schuren. Hij gaat met één hand onder haar nauwsluitend shirtje, waarin haar tepels al duidelijk merkbaar zijn en maakt zonder problemen haar bh los.

Hij verplaatst zijn hand naar de voorkant, duwt haar bh omhoog en begint stevig haar tieten te masseren. Tijdens hun vele babbeltjes op msn hadden ze elkaar bepaalde bekentenissen gedaan. Sabine, van haar kant, had verteld dat ze vaak wel droomde van een stevige beurt. Het mocht voor haar wel een keertje ruwer, harder, zolang ze het recht behield om ‘stop’ te zeggen als het teveel zou worden.

Ze zag zichzelf absoluut niet als onderdanig of een puur sm-type maar het prikkelde wel haar fantasie en aangezien Patrick totaal geen greintje dominantie in zijn lijf had, was ze bereid om Johan haar te laten helpen in dit toch wel nieuwe experiment. Johan, van zijn kant, had haar laten verstaan dat hij hiermee al ervaring had en er wel op kickte om de controle te hebben en groentjes, zoals Sabine, in te wijden.

Ook hadden ze grotendeels het scenario dat ze vandaag zouden volgen onderling besproken zodat Sabine wist wat haar te wachten stond. Wanneer Johan een venijnig knijpje geeft in haar rechtertepel, slaakt ze ongewild een kreetje. Au, dit doet toch wel pijn maar tegelijkertijd stuurt het ook een aangename kriebel richting haar kutje. Johan beweegt haar, al zoenend, richting bed. Sabine voelt de rand van het bed tegen haar kuiten en dan, met één zacht duwtje, valt ze achterover. Ze duwt één voor één haar schoenen uit en Johan doet de rest.

Hij trekt haar shirtje over haar hoofd, gooit de al losse bh door de kamer en dan volgt haar strakke jeans, die hij zonder problemen van haar kont schuift. Daar ligt ze dan, voor een in feite wildvreemde man, met nog enkel en alleen haar stringetje aan. Alhoewel je het nauwelijks een alledaagse situatie kan noemen, wordt ze er supergeil van.

Vooral de manier waarop Johan naar haar kijkt, zorgt ervoor dat er hete rillingen over haar rug lopen. De blik in zijn ogen zegt alles. Hij wil haar, hij begeert haar. Johan, die nog steeds al zijn kleren aan heeft, overlaadt haar met kussen. Hij slaat werkelijk geen plekje over. Beginnend bij haar mond, daalt hij af via haar nek, naar haar borsten waarvan hij één voor één de tepels zuigt en zachtjes bijt. Voordat ze het goed en wel beseft, ligt hij tussen haar benen en voelt ze zijn natte tong voor het eerst over haar klitje glijden.

Hij likt haar lipjes en zuigt op haar knopje. Door de spanning van deze hele ochtend voelt ze haar eerste orgasme genadeloos naderen. Maar dan, net voordat ze gaat ontploffen, stopt hij bruusk met zijn heerlijke verwenbeurt. Hij stapt van het bed en opent een zwarte koffer, die Sabine hem wel had zien mee binnen nemen, maar niet goed wist wat erin zat.

Owja, nu wist ze het weer! Johan kruipt weer op bed met in zijn hand 4 dassen. Hij pakt Sabine haar rechterpols, wikkelt de das er omheen en maakt hem dan ergens onder de matras vast.

Ze kan het niet zien waar hij het ding precies aan bevestigt maar ze voelt dat de das behoorlijk strak wordt aangetrokken. Haar linkerpols wordt op dezelfde manier vast gesnoerd en dan volgt hetzelfde ritueel voor zowel haar linker- als rechtervoet. Ja, dit was één van haar fantasietjes. Vastgebonden worden, helemaal overgeleverd aan een man en enkel en alleen kunnen afwachten op wat hij met haar zou doen. De string wordt hardhandig van haar kont gerukt en daar ligt ze dan, helemaal open gespreid.

Johan heeft nu het volledige zicht op haar netjes getrimde kut en zonder pardon duwt hij meteen 2 vingers naar binnen. Je spleet is al goed nat. Vertel me nu maar wat je wil! Tot haar eigen verbazing hoort ze zichzelf dan zeggen “ik ben jou sletje en wil graag dat je me neukt, please! Sabine ligt met smachtende blik toe te kijken hoe Johan zich uitkleedt. Wanneer hij als laatste zijn boxershort uitschopt, rollen haar ogen bijna uit haar hoofd.

Op foto vond ze zijn pik al fenomenaal maar nu in real, lijkt hij nog veel groter en zeker omdat ie volledig kaal geschoren is. Ze likt onbewust over haar lippen en kan nauwelijks nog wachten om dat heerlijke stuk vlees in haar druipnatte kut te voelen. Maar ook is ze wel een beetje bang: Johan wacht natuurlijk niet op haar toestemming en duwt zijn pik tussen haar vochtige schaamlippen.

Hij schuift centimeter per centimeter binnen tot ze zijn ballen tegen haar kont voelt. Haar grotje past zich al snel aan, aan het formaat van zijn pik. Uiteraard past hij er wel in maar het gevoel is ongelooflijk.

Dit heeft ze in haar hele sexleven nog nooit gevoeld. Haar kutje is helemaal gevuld en wanneer hij met harde stoten op haar begint in te beuken, komt ze binnen een paar tellen hevig trillend klaar. Johan geeft haar amper eventjes de tijd om op adem te komen terwijl hij haar teder zoent. Maar wanneer haar orgasme is weggeëbt hervat hij zijn ruwe, harde ritme zodat Sabine weer begint te hijgen en kreunen en hij stopt pas wanneer ze met een luide ‘jaaaaaaa’ aangeeft dat hij haar voor een 2e keer over de rand heeft geduwd.

Johan trekt zich uit haar terug, zijn paal staat nog fier overeind. Hij wil zijn belofte nakomen en wil zichzelf zo lang mogelijk inhouden om haar genot compleet te kunnen maken. Hij maakt haar polsen en enkels weer los en vraagt of ze een sigaretje lust en dorst heeft. Dit overdondert Sabine een beetje. Hoe kan het, dat een man, tegelijkertijd zo overheersend kan zijn en toch zo lief? Gezellig liggen ze dicht tegen elkaar op bed, genietend van hun peuk en een slokje.

Cola voor Johan en water voor Sabine. Ja, hij heeft het onthouden dat ze geen cola lust. Ze keuvelen wat over onbeduidende dingen. Niks geforceerd, het voelt gewoon goed. Als Johan de asbak op het nachtkastje zet, heft hij haar in één vloeiende beweging boven op zich. Ze is dan ook geen zwaargewicht met haar 56 kg maar in Johans sterke armen voelt ze zich zo licht als een pluimpje.

Ze tilt haar kont een beetje omhoog zodat ze met haar kut net boven zijn harde stijve pik hangt te zweven.

Sexcontact gezocht meesteres dating

Zo'n artikel over 'Moderne minnaressen' bijvoorbeeld. Die term alleen al, veel te ouderwets. Dat zou in onze Flair nooit zo terecht komen. Ook wordt nog gezocht naar een rode draad in de onderwerpen, een thema waar je in opeenvolgende nummers op terug kan komen. Dat was een reactie op de dun-dik-discussie, die toen leefde onder de lezeressen. Broodmagere fotomodellen waren heel erg in bij de glossy's en dat riep discussie op.

Bij Flair is het nu opnieuw zoeken naar zo'n thema. Die zou bijvoorbeeld in het saamhorigheidsgevoel kunnen liggen. Flair is een blad met een sterk 'wij-gevoel', een gevoel dat in de samenleving momenteel ook erg leeft. Mensen zoeken veiligheid, als reactie op de ellende buiten. De gebeurtenissen na 11 september bijvoorbeeld. Onmisbaar bij het zoeken van een eigen identiteit is de internetsite van Flair, zegt Verhoeven. In 'clubs' op de site werpen lezeressen thema's op waar anderen op reageren.

De onderwerpen zijn weinig pretentieus eten, gezondheid, baby's, katten , maar oogsten toch veel belangstelling. Niet alleen voor de lezeressen die er herkenning of een luisterend oor in vinden, maar ook voor de redactie die op de site kan uittesten hoe een onderwerp 'valt'. Wat leeft er zoal onder de Flair-lezeressen?

Vooral lijnen en baby's, zo blijkt op de internetsite. Is de Flair-vrouw dus toch gewoon een jonge Libelle-vrouw die wekelijks bediend wil worden met schoonheidstips, mode, recepten, relatie-verhalen en opvoed-adviezen? Beauty, mode, koken, lifestyle, relatie, kids, enzovoort. Dat geeft ook niks, als de mix maar goed is en de invalshoeken verschillend. Maar afwijken van de geijkte paden mag best, graag zelfs. De lezeressen zijn er jong genoeg voor.

Die zijn heel belangrijk voor deze vrouwen. Ze willen niet alleen focussen op hun man, maar ook een leven voor zichzelf hebben. Dat past in deze tijd. Zorgen is leuk, maar er is méér dan man en kind. Dat hoeft helemaal niet strijdlustig te zijn, liever niet zelfs, want deze vrouwen voelen zich helemaal niet thuis bij een blad als Opzij.

Het kan ook beantwoorden aan de natuurlijke behoefte van mensen om een eigen plek te hebben. Daarin is een Flair-lezeres niet anders dan anderen. Er is al eerder een account aangemaakt met dit e-mailadres, bij Trouw of een andere titel van onze uitgever. Klik hier om u aan te melden, klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent. Het e-mailadres bij dit profiel is nog niet bevestigd.

Een link om te bevestigen kunt u vinden in uw inbox. Ook degenen die zeggen dat ze tegen vreemd gaan zijn. Voor mij is de reden puur spanning, aangtrekkingskracht en lust.

Mannen met wie ik vreemdga zijn andere types dan waar ik een relatie mee wil. Deze mannen zijn vaak de typische players en vrij dominant in bed. Terwijl degene met wie ik samen ben heel lief en zorgzaam is en ik hem zeker niet kwijt wil. Toch kan ik het niet laten als ik een seksuele aantrekkingskracht heb bij iemand anders. Voor mij zijn de redenen om vreemd te gaan dus redelijk gelijk aan de redenen van die mannen vaak hebben, puur seksueel. Gewoon uit wraak,uit lust omdat hij mij gaf wat mijn vriend mij niet gaf,aandacht en complimenten.

Mijn vriend gaat er beter mee om dan ik. Ik voel me vies,schuldig en beschaamd. Ik ben zelf 23 en heb regelmatig sex met een man van Ook denk ik dat het meer dan lust is van mijn kant. Ik ga ook vreemd en geniet ervan met volle teugen! Eindelijk weer eens goede sex. Mijn man wil niets doen aan zijn erectieprobleem doen. Mijn minnaar en ik hebben fun Mijn vriend en ik zijn 4 jaar samen en hebben een zoontje van 18 maanden. Heel veel downs en soms wat ups. Al verschillende keren het willen uitmaken omdat ik niet meer zag zitten.

Mijn vriend heeft een alcoholverslaving gehad. Nu gaat het beter maar soms steekt het drankduiveltje nog zen kop op. Toch altijd kansen blijven geven omdat ik hem graag zie. Nu heb ik sinds onlangs terug contact met een ex-collega waarmee ik het toen echt wel goed kon vinden.

Er is nog niks gebeurd maar we praten er wel over. Ik heb nu zowat het gevoel dat ik vreemdgaan overweeg omdat ik zo hoop om een antwoord te krijgen op de vraag of ik bij hem moet blijven of niet.

Voor mij is het overwegen al een teken aan de wand dat er iets niet goed zit in mijn relatie. Ik ben 25 jaar samen met mijn vrouw. Ik weet dat mijn vrouw de laatste 8 jaar soms vreemd gaat, maar zij doet daar heel geheimzinnig over, terwijl ze daar heel open over kan zijn.

Tenslotte is dat voor mij geen reden tot scheiden. Verder is het heel vreemd dat zij beslist geen nymfomane is, want thuis hebben we hooguit om de paar maanden seks, terwijl ik het wel elke dag zou willen.

Ook ben ik er achter gekomen dat zij een sterke voorkeur heeft voor zeer dominante mannen. Het maakt daarbij niet uit of zij getrouwd zijn. Zij zal echter nooit erkennen dat die mannen uiterst dominant zijn,soms tot het sadistische af.

Maar echte relaties zijn het nauwelijks te noemen en ik ben er ook niet jaloers op. Eigenlijk is mijn vrouw een echte ontkenner van alles en dit lijkt ook op haar seksualiteit te slaan. Een echt open gesprek over dit alles, is met haar niet mogelijk. Heel jammer, want het prikkelt mijn nieuwschierigheid enorm. Verder kan ik vermelden dat wij beiden behoorlijk aantrekkelijke mensen zijn.

Ik zou echter de reden willen weten van het bizarre gedrag van mijn vrouw. Ik ben op relatie gebied en ook op seks-gebied nooit een groentje geweest. Maar de vrouwen, die ik voor mijn vrouw kende, waren toch veel opener en begrijpelijker. Maar niemand was zo hardwerkend als mijn vrouw en op financieel gebied is zij ook heel eerlijk. Op seksueel gebied is zij echter altijd heel gesloten geweest. Wie kan mij helpen een antwoord te geven op mijn vragen.

Mijn relatie is vorige week donderdag uit gegaan, ja na 4,5 jaar. Ik voel me verrot en ik ben er kapot van. Wij waren alles voor elkaar en wij waren altijd voor elkaar. Maar ik heb altijd om zijn bevestiging, aandacht moeten vragen. Ik hb me zo eenzaam gevoel, alleen, in de war dat ik in contact ben gekomen met een oude vriend van hem en genoten van de aandacht en tijd dat hij mij gaf. Het is uit de hand gelopen en we zijn twee keer in bed beland toen mijn vriend 5 weken weg was.

Al die twijfels, eenzaamheid, in de war, onze ruzies en kwetsende woorden van hem naar mij Iemand anders heeft het tegen mijn vriend gezegd en is hij daardoor achter gekomen. Het was zeker mijn relatie niet waard, na het vreemdgaan was voor mij meer dan duidelijk hoe erg ik van me vriend hou, hoe erg belangrijk hij voor me is, en dat hij die gene is met wie ik wil trouwen, kinderen hebben, en samen onze doelen bereiken.

Maar nu is het allemaal heel moeilijk. Hij wilt me niet zien, niet spreken. Voor mij is dit heel moeilijk te accepteren waardoor ik nu vast zit met allerlei dingen zoals werk, en vriendschappen.

Onze gemeenschappelijke vrienden schelden me uit als hoer en zijn hele familie ook Er is niemand die na denkt hoe erg ik aan toe ben geweest om zoiets te doen. Nee, ik was niet verliefd op de derde persoon. Ik voelde me alleen heel goed elk keer dat ik een berichje kreeg en dat ik hem aan de telefoon spraak, maar face to face voelde ik niets voor hem!

Voordat ik het wist was het allemaal gebeurd! Dit is gewoon een hele pijnlijke ervaring in me leven waar ik heel veel moeite mee heb! Iedereen probeert zich schoon te praten met drogredenen vind ik.

Is het wel zo natuurlijk om een leven lang monogaam en zonder afwisseling met dezelfde partner sex te hebben? Ik geloof daar niet meer in. Vroeger als jong meisje hamerden ze dat in onze kop maar het is tegennatuurlijk en volgens mij heeft zelfs de braafste normale man of vrouw vroeg of laat zin in avontuur.

De verhaaltjes dat het bij man of vrouw om verhevener motieven of andersom om minder verwerpelijke motieven zou gaan zijn gewoon mentaal opportunisme en sommigen proberen er zo wat beter uit te komen. Niet nodig want vroeg of laat hebben we er gewoon zin in en daar zitten geen echt ingewikkelde beweegredenen achter, het zijn hormonen , en de gelegenheid en vooral niet te erg gebrainwasht zijn met allerlei godsdienstwaanzinnige dingen.

Ik vertrok op mijn 23 met mijn man naar de kolonie, was een zeer godsdienstig en eenkennige trouwe vrouw. We belandden daat in een zeer afgelegen streek zonder elektriciteit of stromend water of enig comfort. De blanken kwamen in het weekend bij elkaar samen en er werden vrij erotische spelletjes gedaan waaraan ik niet wou meedoen zo preuts was ik.

Na een aantal weken was de bijeenkomst bij ons in huis en het was de ongeschreven regel dat de vrouw die organiseerde zich mocht afzonderen met een man van haar keuze. Ik bestierf het van angst en wou niet. Ik legde mij aangekleed op tafel. Ze waren echter bedreven in het verleiden en misschien een kwartierje later had ik mijn eerste publiekelijk orgasme onder luid gejuich en handgeklap.

Ik moest toegeven dat al wat ik daarvoor had geloofd over liefde en sex meteen onwaar bleek. Ik besefte dat ook een puur mechanische aanraking door handen of voorwerpen of andere dingen een vrouw kon opzwepen en je kan moeilijk op een voorwerp verliefd worden.

Naarmate de tijd verder ging werd ik vrijer in het beleven van sexualiteit. Na een half jaar of zo genoot ik zonder remmen want er was daar geen ander verzet. Als ik 'smorgens wakker werd was mijn eerste gedachte En mijn toen ook nog jonge man liet zich niet onbetaamd. Ik had ook minnaars blanke op onze weekendfeestjes en zwarte boys die de ganse week beschikbaar waren.

Ieder namiddag had ik plezier met enkele zwarte jongens. We woonden zeer afgelegen , niemand wist het , vooral niet van het thuisfront ; moeder , vader en de rest van de famillie. Mijn ganse leven heb ik minnaars gehad. Mijn man heeft zijn ganse leven minaressen gehad, zelfs toen we terug in europa waren zij het dat we hier veel discreter ja hypocriet moesten zijn.

Onze kinderen zijn normaal groot geworden en eigenlijk hebben wij een gelukkig leven gekend. Mijn man heeft mij zien sexen met anderen en omgekeerd, we weten van mekaar dat we blank en zwart zijn vreemdgegaan en we hebben zelfs bij mekaar gegluurd en aangemoedigd. Ik denk dat het tijd is dat de hypocriete moraal wordt herzien. Het plaatsen van overspel in de strafrechtgeving is een achterlijk gebruik dat hoofdzakelijk gestoeld is op overblijfselen van godsdienst en bijgeloof.

Let wel ik wil niemand verplichten vreemd te gaan maar ik wil zeker niet dat diegenen die vreemd gaan daarvoor moeten boeten. Als mensen een godsdienst willen beleiden die monogamie propageert is dat in orde maar zij moeten hun dwang niet opleggen aan de rest van de bevolking door het wetgevend aparaat te beinvloeden.

Het mag niet meer aangegrepen worden om bv bij een vechtscheiding meer uit de brand te trekken of tegenpartij te kriminaliseren. En voor diegenen die met de prangende vraag zitten: Is zwart beter dan blank?

Kan ik zeggen dat een zwarte man van 18 beter is dan een blanke bompa van 60, maar omgekeerd ook , bv een jonge blanke vrouw van 20 in beter dan een negerin van Voorzover ik heb kunnen ervaren zijn de rassen aan mekaar gewaagd in dezelfde omstandigheden.

De minnaar is altijd wel wat spannender dan de echtgenoot ,onafhankelijk van de kleur. Ik heb gezegd mijn vrouw is voor ons huwelijk ook vreemd gegaan,met een ex. Bij mij gaat het puur om de seks. Als mijn minnaar verliefd op me wordt, is het voor mij over en zal ik op zoek moeten naar een nieuwe minnaar.

Ik hou namelijk heel veel van mijn man, ik wil alleen meer seks. Ik denk dat vrouwen ook vreemd kunnen gaan puur voor sex. Maar ik denk dat de oorzaak waarom er vreemd wordt gegaan in de relatie te zoeken is en daarmee ook in welke vorm het zich aandoet, gevoelsmatig of pure lust. Het ligt ook aan degene waarmee vreemdgegaan wordt welke vorm het heeft, want bij de ene voel ik mij alleen maar sexueel aangetrokken en bij de ander komt daar ook liefde bij..

Soms is het ook de enige manier om uit een relatie te stappen omdat je bv. Dan kun je beter een boze ex hebben die verder niks doet dan een hopeloos verdrietige ex die je smeekt om bij hem terug te komen. Tis maar hoe je het bekijkt: Ik ben in ieder geval heel blij dat ik het gedaan heb. Ik ben onlangs vreemdgegaan terwijl ik heel gelukkig was met mijn vriend. Er was iemand waar ik al langer chemie mee had en ik langere tijd niet had gezien. Toen ik hem weer tegenkwam en hij me aandacht gaf kon ik geen weerstand bieden.

Mijn vriend was soms druk en had niet altijd naar mijn zin genoeg tijd en aandacht voor me en ik heb met die jongen gezoend. Achteraf enorme spijt, ik hield en hou heel veel van mijn vriend, het was op dat moment de verleiding, maar zeker niet mijn relatie waard.

We waren echt super gelukkig samen en gek op elkaar. Ik heb het mijn vriend eerlijk verteld, omdat ik dat het enige juiste vond om te doen, dat hij de waarheid weet.

Hij wil me niet meer. Ik begrijp het, maar het is moeilijk. Een moment van verleiding dat was het, zoveel weggegooid. Ik kan niet duidelijk zeggen of het gevoelens waren of iets lichamelijks was, ik weet alleen dat ik heel veel spijt heb.

Mijn relatie was goed, hij zou de vader van mijn kinderen worden.. Ik heb degene gekwetst waar ik van hou. Dat doet me pijn, naast het feit dat ik hem mis. Vreemdgaan is niet altijd met voorbedachte rade om uit een relatie te stappen, soms is het echt heel cliché een 'slippertje'.

Misschien iets voor de slachtoffers op deze site; misschien heeft iemand wel heeel veel spijt.. Mij is het ook overkomen, ik kan nog steeds niet normaal tegen haar doen. We zijn inmiddels 3 jaar gescheiden. Sinds 6 jaar supergelukkig met de man van mijn dromen, niks geen aandacht tekorten, niks geen snelle wipjes of 15 minuutjes onder de dekens.

Gewoon paar maal per week de kids de deur uit, en er een gigantisch wilde avond van maken waarin geen fantasie onbesproken of onvervuld blijft! Vrouwen hebben gewoon constant die aandacht nodig. Zelf ook meegemaakt v , en we zijn nu aan de relatie aan het werken. Maar dat betekent eigenlijk dat hij gewoon mij meer aandacht moet geven.

Dat hij me nog de moeite waard vind na al die jaren. Anders zoek je toch ergens anders bevestiging. Iedereen wil bevestiging dat hij of zij nog de moeite waard is toch? Belangrijke vruchtbaarheidsdeskundigen menen dat het voor een gemeenschap een opluchting betekent wanneer een vrouw een orgasme krijgt. Ik denk dat het met vreemd gaan net zo is, het neemt wat spanning weg en geeft een meer speciale band met de mensen om je heen En dat is zeer prettig.

Het is nu eenmaal zo dat er een ongelijk aantal mannen en vrouwen is, en het is ook wel eens fijn om je seksprestaties te kunnen vergelijken, daar leer je weer van.

Natuurlijk moet het niet op zo'n manier gaan dat het schadelijk wordt vóór 1 van de partijen Maar vreemdgaan is echt van alle eeuwen en zal wel nooit verdwijnen Hoe meer moeite mensen doen om iemand van het vreemdgaan af te houden, zoveel te meer komt de noodzaa?

Dat is erg kwalijk in een relatie maar ook als een man vreemdgaat doordat hij zich aangetrokken voelt tot andere vrouwen omdat ie dus niet genoeg heeft bij jou, het is allebei wel erg kwalijk voor je relatie of het nou om gevoelens gaat of meer het niet genoeg hebben of het uiterlijk Ik denk dat het bij mannen meer om lust gaat.. Bij vrouwen zit er vaker wat meer achter. Ik ben zelf ook wel eens vreemd gegaan toen mijn relatie niet meer lekker liep.

Met een vreemdganger valt niet te praten, zij liegt alles bijelkaar!! De gedachte alleen vind ik al vreemdgaan, want daar begint het. Het kiem van een plantje om het zo maar te zeggen.

Ik ben er niet trots op en heb er geen spijt van dat ik wel eens ben vreemd gegaan en ik heb sterk het geloof dat haast iedereen wel vreemd is gegaan of bijna dan. Over het algemeen denk ik dat de vrouw vreemd gaat doordat er een gemis is binnen de relatie.

Puur, omdat ik uit de mijn vorige vreemd-gaan-nonsens heb geleerd. Ik denk zelf dat vrouwen vreemdgaan om niet verliefd op een man te worden. Dit is een makkelijke manier van geen gevoeHai ik ben een jonge sportieve vrouw van 26 jaar en mijn libido is overduidelijk hoger dan de gemiddelde vrouw. Als het aan mij ligt wil ik wel 2 keer per dag seks en ook met dezelfde persoon.

Nu woon ik samen en is mijn vriend -met wie ik pas 7 maanden ben- al niet dagelijks opgewonden. En ik voel me daardoor onaantrekkelijk, onzeker, tekort komen.

Want ik ben eigenlijk nooit tekort gekomen en heb altijd genoeg seks en aandacht gehad in mijn leven. Maar nu vertrouw ik hem wel en is het niet plotseling alleen merk ik wel dat ik meer, vaker behoefte heb en spannendere dingen wil doen. Terwijl hij het lieft 2 tot 3 keer per week een kwartier seks wil klaar, als ik half naakt loop of douche ore whatever wind dat hem niet op en kijkt hij liever zijn film af.

Nu sta ik echt op het punt om vreemd te gaan, want ik heb nou eenmaal wel behoefte en wil dat een man wel opgewonden wordt en niet liever zn film afkijkt. Dus is seks het waard om vreemd te gaan of om je relatie te! Als hij verder voldoet aan alles waar je altijd van droomde!???

Vooral een vrouwenhart dat vaak gebroken is die zullen vreemdgaan zodat hun hart niet meer gebroken kan worden en voelen zich gewonnen. Een overspelige vrouw is 'gevaarlijker' voor de relatie dan een overspelige man. We geven ons een tweede kans, maar gaat die verliefdheid over bij een vrouw? Een man in dit rijtje vreemd gaan is gewoon een tekort aan iets! Een enkele keer kwam het tot een kus ,maar ben ook wel eens in bed belandt.

Negen van de tien keer kwamen de vrouwen op mijn af ,wat je echo streelt. En je als man toch een bepaalde kick geeft. Nu ik meer bij huis werk en niet meer in het buitenland. Zie ik het omgekeerde mijn aantrekkelijke vrouw gaat werken ,gaat op reis en belandt s'avonds in een hotel. Aan de bar van het hotel hoop gezelligheid en nieuwe mensen leren kennen,waaronder ook diverse mannen. En mannen denken heel vaak met hun geslacht.

Dus het zou mij niet verbazen dat mijn echtgenote in de verleiding is gekomen van al die mannelijke aandacht. Of ze er ook is ingetrapt i'll never know??

Ik denk dat vrouwen dit beter kunnen verbergen dan mannen. Omdat mannen er ik graag over opscheppen denk ik. Ik ben zelf 1 keer in mijn leven vreemdgegaan. Maar ik deed het vooral uit wraak omdat ik sterke vermoedens had dat mijn toenmalige vriendin het ook deed. Die meid waarmee ik ben vreemdgegaan was ook een hele leuke meid en alles leek wel vanzelf te gaan. Die meid was daarna verliefd op me geworden en wou een relatie met me beginnen, maar ik had al een relatie en hield nog veel van dr dus ben ik daar niet op in gegaan.

Dit heb ik nooit aan mijn ex verteld en heb er ook helemaal geen spijt van. Achteraf bleken die vermoedens van mij ook nog te kloppen want ze was al 2 maanden bezig met een andere vent.

Waarom vrouwen vreemd zouden kunnen gaan Is vreemdgaan voor vrouwen hetzelfde als voor mannen? We maakten een kleine rondvraag bij vriendinnen en vrouwelijke kennissen en stuitten op deze reacties: Ik had het nodig om me weer mooi en aantrekkelijk te voelen.

Ik heb het toen gelijk met mijn vriendje uitgemaakt'. De verleiding was groot maar het was me mijn relatie niet waard. Ik heb er uiteindelijk niet aan toegegeven en ben er nu blij om'.

De allernieuwste mode trends. Update je look met deze mode trends en tips. Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie.

Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen! Ik heb ook met een andere man gezoend. Zelf ben ik nooit vreemdgegaan.

Het genot van de aandacht en de nieuwe kriebels snap ik allemaal wel. Ik ben een meisje 16 jaar en ik weet natuurlijk niet of het voor volwassen dames anders is, wegens samenwonen etc.

Ik denk dat het voor mij gewoon een reden was om vreemd te gaan om een beetje vrijheid teru. Ik ben 24 jaar en ben bijna 4 jaar samen met mijn vriend, maar ik ben onlangs vreemdgegaan. Ik ben een vrouw en ga vreemd. Vrouwen bedriegen net zoveel als mannen! In mijn relatie ben ik vaak vreemdgegaan en dit heb ik nooit aan mijn vriend verteld, hij is er ook nooit achtergekomen.

Dat is erg kwalijk in een relatie maar ook als een man vreemdgaat doordat hij zich aangetrokken voelt tot andere vrouwen omdat ie dus niet genoeg heeft bij jou, het is allebei wel erg kwalijk voor je relatie of het nou om gevoelens gaat of meer het niet genoeg hebben of het uiterlijk.

Ik denk dat het bij mannen meer om lust gaat.. Een man in dit rijtje. Ik heb jaren in het buitenland gezeten voor mijn werk en daar de diverse verleidingen meegemaakt als man. Later kreeg ik nog een telefoon van een collega van haar of ik wel wist dat ze vreemd ging dit was niet dezelfde maar een andere patiënt van haar. Ik heb hier met haar niet over gepraat heb zoiets van als jij je leven zo wilt vullen moet je zelf weten.

Kijk, iedereen mag zich gedragen hoe zij zich wil, denk alleen om je eigenwaarde. Seks is een heilig iets. Dat hoor je niet zomaar om lust te doen.

De illusie dat iemand seks met een ander nodig heeft bestaat nog steeds in de gedachten van velen. Hoe verklaar je anders de vele volwassen maagden in deze wereld? Een veel gebruikt argument is dat mannen al eeuwen zo zijn en it goedgekeurd wordt. Het is niet dat dit bij vrouwen ook zo moet gaan zijn, maar dat de afkeur voor zulk gedrag bij mannen juist als negatief gezien moet worden. De mens is na al die miljoenen jaren onderhand wel in staat om minder oppervlakkig te wezen en zelfinzicht te hebben, in plaats van als een stel kuddedieren hun daden cognitief te reduceren Het is absoluut niet dat ik seks en lust afkeur Alles wat je van seks met een ander kan krijgen Ik woon samen in Italie met mijn vriend italiaans , nu al 3 jaar, heb niks te klagen over sex communicatie wat dan ook, maar heb iets van 5 maand een affaire gehad met een andere jongen.

Ik dnek dat het kom omdat ik een spanning miste waar ik erg van hou, en ben van nature erg flirterig aangelegd. Ben waarschijnlijk iets van 5 keer met hem naar bed geweest. Het was een soort van aantrekkingskracht op het eerste gezicht voor ons allebei. We zijn uit eten geweest, op de vespa door de stad gescheurd, de meest romantische avonden van mijn leven. Hij heeft me zelfs aan zijn broer, moeder en verschillende vrienden voorgesteld, wat ik liever niet wilde maar wat wel moest omdat we vaak bij hem thuis waren.

Hij vroeg vaak hoe het tussen mij en mijn vriend ging en ik zei altijd goed. Heb nooit een slecht woord over mijn vriend gerept en ben altijd eerlijk tegen hem gebleven over het feit dat ik niet van plan was mijn vriend te verlaten.

Op een gegeven moment had ik het gevo! Het is nu iets van 7 maand geleden dat ik er een eind aan heb gemaakt, ik hem overal van verwijderd facebook, telefoon etc maar ik denk nog vaak aan hem en hoop steeds stiekem dat ik hem ergens zal tegenkomen.

Ik hou ontzettend veel van mijn vriend maar fantaseer af en toe hoe het samen met hem zou zijn. Ik hoop dat dit gevoel langzaam zal slijten. Dokters,en Pastoors voorheen via de biechtstoel weten en wisten als sinds jaar en dag dat ongeveer een kwart van de geboren kinderen niet van hun eigen vader is.

Wij mannen hebben de naam op het gebied van vreemdgaan maar, Oh oh, wat een moeilijk onderwerp is dit zeg. Ik ben 27 en heb echt een lieverd van een vriend, kan me eigenlijk geen betere wensen. Maar rarara, ik moest het weer verpesten en ben van de week vreemdgegaan met een ontzettend leuke jongen. Echt vreselijk, maar waar. Ik voel me er ontzettend ongemakkelijk bij, en terecht, weet ik ook wel.

Ik kan niet tegen mijn vriend liegen en heb het hem gelijk verteld Vreselijk voel ik me! Maar de ander vindt me ook leuk en ik hem Ik word werkelijk waar helemaal gek van mezelf. Ik wilde niemand kwetsen en door mijn stomme zet heb ik twee andere lieve mensen en mezelf veel pijn gedaan Vroeger was vreemdgaan een woord dat niet in mijn woordenboek voorkwam, helaas is het mij ook overkomen, ik kan je vertellen dat er bijna NIEMAND zijn graf in gaat zonder vreemd gegaan te zijn, in zijn of haar leven, in een mensenleven gebeurt zoiets nou eenmaal, mensen zijn niet monogaam.

Negen van de tien gevallen komt niet eens uit dus neemt hij of zij 't mee zijn graf in en maar oordelen over anderen waarbij het wel uitgekomen is, mensen! Ben zelf getrouwd, ik geloof in de liefde, snap niet wie 't huwelijk uitgevonden heeft, niemand is monogaam, liefde is ook delen.

Men liegt als ze zeggen nooit aan een ander gedacht te hebben en graag eens vreemd zouden willen gaan als ze 't al niet gedaan hebben. Eraan denken en erover fantaseren is ook vreemdgaan! Deze dingen moet je ook niet vragen aan stellen die net begonnen zijn, vraag dit aan mensen die 40 en ouder zijn. Niet gek, plussers hebben er al een heel leven opzitten en ik denk dat zij wel weten waarover ze praten, dus mensen die reageren dat vreemdgaan uit den boze is, en gelijk het bijltje erbij neergooien, hebben geen levenservaring..

Ik heb niet zo veel moeite met het idee van vreemdgaan. Hoeveel vertrouwen heb je in je partner om je nieuwe sexuele fantasieen te bespreken Het is toch heerlijk een beetje spanning in je leven. Er kunnen -tig redenen zijn om eens buiten de deur je licht op te steken, of ook heel spannend dat samen met je partner te doen. Veroordeel het niet zo snel. Uiteindelijk hoeft iedereen alleen verantwoording aan zichzelf af te leggen. Probeer een beetje nuchter te blijven als je er mee te maken krijgt Het leven gaat toch gewoon veder, ook dan.

Ik ben het zeker een met de laatste reactie, ik bevindt me zelf in een dergelijke sitautie. Mijn vrouw is op zoek gegaan naar haar gevoelens voor iemand anders zonder zich daarbij van te voren gerealiseerd te hebben hoeveel pijn ze iedereen en zichzelf ging doen. Ze geeft zelfs aan dat als ze dit geweten had ze dit eigenlijk nooit had gedaan.

Het gevaar van het vreemd gaan van een vrouw ligt mijn inziens juist in het feit dat men deze relatie meestal aangaat op basis van gevoel. Dit is volgens mij ook de reden dat de realtie bij het vreemdgaan van de vrouw vaker eindigd. Niet alleen het feit dan mannen bij vreemd gaan minder vergevingsgezind zijn maar zeker de gevoelens dragen hier aan bij.

Als je als vreemdgaat dan is het vaak omdat je niet gelukkig bent in jouw relatie. Zeker als je een volwassen vrouw bent die opeens beseft dat haar relatie niet goed meer is. Het is misschien niet goed, maar soms heb je behoefte aan aandacht en lichamelijk kontakt.

Zo'n situatie overkomt je en het is dus allemaal afhankelijk hoe je je op dat moment voelt. Ik ben nog steeds met mijn eerste vriendje. Bij mij kwam die nieuwschierigheid wél maar ik wilde mijn vriend niet kwijt. Uiteindelijk ben ik om die reden 1 keer vreemd gegaan met een man die dat wist en die ik verder nooit meer kan zien omdat hij een paar duizend kilometer verderop woont.

Voor mij was dit genoeg, een leuke ervaring, 1 keer maar nooit weer en ik ben gelukkiger dan ooit met mijn vriend. Ik ben één keer vreemdgegaan, puur uit nieuwschiergheid en voor de uitdaging. Ik had op dat moment een vriend en er was een meisje verliefd op mij.

Nog nooit meegemaakt maar altijd al eens willen proberen. Dat ik op dat moment een vriend had liet ik me niet door tegenhouden! We hebben alleen maar gezoend, maar dan nog.

Ik heb er heel veel spijt van gehad. Na 1x zoenen was het spannende er wel van af, maar toen zat ik met de gebakken peren! Vriendje was er achter gekomen, heeft me wel nog een kans gegeven maar het is nooit meer zo tussen ons geworden als voorheen Ik zal er de volgende keer wel beter over nadenken eer ik weer zoiets doe! Als een vrouw vreemd gaat is dat vaak omdat ze verliefd is op een andere man. Ook kunnen mannen die vreemd gaan wel degelijk verliefd zijn op die andere vrouw en gaat het echt niet altijd alleen maar om de sex.

Ik kots van vreemdgaan, waarom doet iedereen elkaar pijn? Begin geen relatie als je de behoefte heb met anderen naar bed te gaan. Of begin een relatie met iemand die ook niet monogaam is, dat jullie dat afspreken ofzo. Maar als je weet dat iemand absoluut anti vreemdgaan is, begin dan uberhaupt geen relatie.

Ik had gedronken of 'Het gebeurde gewoon Maar wat ik me ook wel eens afvraag, mannen zeggen dan: Hmm oke, en je kreeg hem wel omhoog? Dit is in mijn geval zo geweest en ik ben erachter dat mijn gevoelens naar mijn ex partner echt over zijn.

Ik ben nu gelukkig. Ik ben in deze relatie nog nooit vreemdgegaan 5 jaar. Maar ik denk zeker aan andere mannen, ik dag droom er zelfs over. Maar deze relatie is mij daar te veel voor waard. Zeker omdat mijn vriend daar een zero tolerance beleid in zou hebben. Maar als ik er aan denk, doe ik het niet omdat ik van die man hou, of er verliefd op ben. Maar omdat ik verliefd ben op mannen. Het is niet echt een individueel waar ik in geïnteresseerd in zou zijn.

Het gaat me meer om die eerste gevoelens als je nog stiekem moet doen, en de vlinders in je buik, en elkaar stiekem aanraken, een donker hoekje vinden of wat dan ook. Het is weer net die prille liefde. EN na een tijdje is het leuk geweest meestal kreeg ik daar een relatie mee tot de volgende kwam.

Ik heb nu 1 jaar een relatie met een Italiaanse jongen die ik alleen in de vakanties zie.. En tuurlijk zie ik ook veel knappe mannen rondscharrelen.. Daarvoor hou ik teveel van mijn vriend.. Tegen de mensen die vreemdgaan zeg ik: Passie voor een kort moment, of een stabiele relatie met iemand die heel veel van jouw houd en bij je blijft?

Vreemdgaan kan een hele relatie verpesten, of zelfs ervoor zorgen dat het uitgaat! En dat zou zonde zijn! Alleemaal mooie weggegooide jaren! Eigenlijk is het best wel apart dat het voor vrouwen veel makkelijker is. Mijn hormonen stromen over.

Maar toch zou ik niet snel met iemand het bed in duiken, gewoon omdat het niet zo hoort. Bang voor reacties van de omgeving. Vrouwen hebben dan een andere gedachte of gevoel daarbij gecreeerd.

Ze zijn eerder geneigd on schuldgevoel te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik dat ik het niet kon en eerlijk verder wilde gaan,maar mijn nieuwe vlam is nog steeds met zijn vrouw en wil haar niet kwetsen maar heeft inmiddels wel al een relatie met van bijna 5 jaar. Mannen zijn makkelijker in liegen naar een partner hun emoties kunnen ze makkelijker uitschakelen door geheel rationeel te redeneren. Echter bij beiden gevallen is er inderdaad iets niet goed in je eigen relatie, want je zoekt die spanning niet voor niks.

Als haar partner geen goed symmetrisch gezicht of lichaam heeft, dan is de kans zeer groot dat ze vroeg of laat vreemd gaat. Meestal zijn het de asymmetrische mannen die bedrogen worden.

Ik heb nu 2,5 jaar een relatie, maar alles wordt erg gewoontjes. Ik heb sinds een paar maanden nu een hele grote vriendengroep, en daar zitten een paar leuke jongens tussen. Ik wil niet dat mijn relatie stuk gaat vanwege een andere jongen! Ik kreeg weer contact met mijn ex en op een avond ging het gewoon vanzelf, alle spanningen vielen van me af. Het is misschien raar, maar spijt heb ik niet. Ik had dit eenmalige slippertje gewoon nodig Als je geen gevoelens meer voor elkaar hebt zeg ik doen Maar als die er nog wel zijn raad ik het af want het is slopend..

In de reacties staat de vraag "Is een man ook gekwetst als zijn vrouw vreemdgaat of is dat alleen bij vrouwen zo? Het is een ongelooflijke trap in je maag als je hoort dat je vrouw vreemd is gegaan. Je voelt je verraden, onzeker, klein gemaakt, aan de kant geschoven. Ook toen om ons heen diverse vrienden in een echtscheiding terechtkwamen, zeiden mijn vrouw en ik oprecht tegen elkaar "Dat zal ons gelukkig niet gebeuren.

Verliefd worden op een ander dat is één ding dat is ook mij wel eens overkomen , maar er iets mee doen is iets heel anders. Want mij overkwam iets verschrikkelijks toen ik hoorde dat mijn vrouw was vreemdgegaan. Ik geloof echt wel dat zoiets niet uit de lucht komt vallen en dat er misschien in onze relatie iets niet helemaal lekker liep.

Aan de ander kant: K heb een meer dan goede job, ik zie er goed uit. Als je dan even met z'n tweeën een dipje of een forse dip hebt wie heeft het niet? Ook ik zal fouten hebben gemaakt. Daar wil ik graag wat aan doen. Maar het vertrouwen in mijn vrouw is wel volledig weg.

Vergeven heb ik haar wel, maar of ik het ooit kan vergeten? Dat vind ik ook. Als je van jezelf weet dat je niet te vertrouwen bent of in de verleiding kunt komen, ga dan geen relatie aan met iemand die heel trouw is, je zou die ander daar behoorlijk mee kunnen kwetsen! Zoek dan je soortgenoten op. Als je aan het daten bent, zeg dan gelijk dat je een persoon bent die snel vreemd kan gaan voordat je de ander gaat verleiden of versieren of zo. Want stel dat die persoon waar je mee date heel trouw is dan kan die je nog altijd afwijzen.

Dat is veel beter dan het pas laten merken als je al een relatie hebt. Dan gebruikt de vreemdganger de trouwe persoon en dat is ontzettend flauw. Ik zelf heb een ontzettend lieve vriend na een aantal tegenslagen en vreemdgaan? Ik ben te gelukkig en te trouw om vreemd te gaan, mijn vriend is dat ook. Dus vreemdgaan bestaat in onze relatie helemaal niet.

Als je vreemd wil gaan begin dan geen ralatie. Maar een open relatie ofzo. En niet alleen mannen gaan vreemd vrouwen zijn ook heel gevaarlijk en gemeen. Ik ben zelf nooit vreemd gegaan en ben een vrouw. Als mijnpartner het doet is het finito exit! Ik ben een vrouw die een relatie heeft met een vrouw, we zijn nu 3,5jr samen, waarvan 4 maanden getrouwd.

In het begin was altijd alles fantastisch en we hadden zo tussen de 3 a 6 keer per week sex ofzo. Na een jaar was er veel stress op haar werk en werd de sex minder ongeveer 1 a 2 keer per 3 weken.

En dan alleen maar het vlugge werk en niet meer de uitgebreidde vrijpartijen zoals altijd. Ze gaf de schuld aan dat ze gestresst was en dat ze geen zin had even. Nu zijn we zoveel jaar verder en nog steeds als ik 'begin' dan heeft ze nooit geen tijd, 'ze heeft een verantwoordelijke baan en moet er vroeg uit en daarom kan het niet'. Lang gewerkt vandaag, moe, hoofdpijn. Maar als ik dan een keer geen zin heb dan ineens zou ze alles doen om mij over te halen.

Nu de laatste maanden voordat we getrouwd zijn ehbben we afgesproken dat onze sex anders moet,maar wat krijg ik nu, elke zaterdag om de 2 weken standaard snel zo van ik ben er vanaf.

Nu sinds afgelopen zaterdag ben ik het beu en heb ik gezegd dat het klaar daarmee is en als het zo moet dat het voor mij dan helemaal niet meer moet.

Maar ik heb geen behoefte om vreemd te gaan. T gaat mij ook niet om het 'klaarkomen' maar gewoon om lekker elkaar te strelen enz en tuurlijk ook om de verdere sex maar klaarkomen hoeft voor mij niet altijd. En ik wil HAAR niet alleen de sex.

Daarom denk ik ook dat ik niet vreemd ga. Daar heb ik ook helemaal geen zin in in dat bedrog. Heb bij mn ouders gezien wat het kapot maakt. Soms vraag ik me wel eens af waarom dat het nu komt? Heeft zij een ander, of doe ik iets niet goed? Ik weet t niet Wij hebben een heel open relatie qua praten dan he,dus niet dat we vreemd gaan Maar ook bij ons kwam de sleur en hebben we ervoor gekozen om met anderen sex te hebben.

Hierdoor hoef je dan niet vreemd te gaan. Maar ook vrouwen willen weten hoe het is met een ander,ook vrouwen willen de spanning van het vrijen met een ander voelen. Uit ervaring weten we dat vrouwen het vaak liever met meerdere mannen doen als ze het met een ander doen dan eigen partner terwijl een man juist over 1 andere partner denkt. Het was de onderzoekers echter opgevallen dat van de vrouwen die vreemdgingen er meer dan de helft meerdere minnaars opnahielden. Ik heb gemerkt dat die toch diepere band die je hebt met zo'n vrouw breekt.

Ik heb zelf jaren meerdere vrouwen gehad, waarvan ik hun vooral altijd verteld heb hoe ik ben en hoe ik in die relatie's zat met hen. Ik ben zelf vanmening dat als een vrouw vreemd gaat zij de thuishaven die je als man graag wil in één klap kapot gemaakt wordt. Andersom geldt dit ook. Daarnaast denk ik als over dit onderwerp vooraf besproken wordt wat er speelt er al een hele boel opgelost kan worden.

Beter iets doen in een relatie met elkaar, dan buiten elkaar om.. Het trouw blijven aan de ander is opgedrongen aan de mens. Hierdoor is controle over gevoelens mogelijk. De eerste trouw die je moet hebben is aan de eigen beloftes die je maakt aan jezelf. De tweede is de trouw aan jezelf. Of wil je vastzitten in het web van dwang en daardoor ongelukkig zijn?

Ik ging in mijn hele toenmalige relatie vreemd, omdat ik niet van mijn ex hield. Ik durfde het nooit uit te maken, want hij was wel helemaal verliefd op mij. Het was echt niets aan, maar toch heb ik het een aantal jaartjes bij mijn ex volgehouden, maar ondertussen zoende ik ook met andere jongens.

Het interesseerde mij niet eens en achteraf heb ik er nooit spijt van gehad. Ik heb nu een man en daar zal ik nooit bij vreemdgaan, omdat ik van hem hou en dit zit goed.

Van die mannen kreeg ik de aandacht waar ik om vroeg, ze vonden mij beminnelijk , sexy en begeerlijk.. En het liefst getrouwde mannen die waren safe, was niet van plan om mijn huwelijk op te geven voor een liefdesrelatie naast mijn huwelijk, tjaa het is mij wel gebeurd..

Ik werd giga verliefd.. Ben dus ook nu gescheiden en nee geen happy end hoor, ben nu lekker alleen en geniet van mij dingen.. Om even te reageren äls vrouwen vreemdgaan: Als je van elkaar houd ga je niet vreemd!!!! Het is zeker kwetsend voor je partner ook al doe je het alleen voor de lust. Als je het toch wilt zet er dan een punt achter je relatie en hou die persoon niet aan het lijntje! Dan weet ook die persoon waar die gelijk staat in jullie relatie,vind ik dan.

Ik denk persoonlijk als vrouw zijnde dat merendeel van de vrouwen idd vreemd gaat om de reden: Maar toch denk ik dat er tegenwoordig steeds meer vrouwen ook vreems gaan puur om de lust, de fysieke aantrekkingskracht of spanning. Ik ervaar dit uit eigen omgeving. Alleen denk ik dat vrouwen hierin "gevaarlijker" zijn dan mannen. De meeste vrouwen zijn steengoed in het onthouden van leugens, smoesjes, struisvogelpoltiek en vinden het niet nodig om hun eigen gemoedstoestand te sussen door een ander met hun rot gevoel op te zadelen.

Terwijl mannen daarin tegen veel sneller leugens en smoesjes vergeten, en vaak om hun schuldgevoel af te kopen, "eerlijk" willen zijn en alles opbiechten. Alleen kan een vrouw dit langer voor zich houden waardoor ze gehaaider zijn.. Ik ben een keer vreemdgegaan omdat mijn vriend dit bij mij had geflikt. De jongen waarmee ik was gegaan vond mij leuk, en ik was verliefd op hem geworden.

Uiteindelijk heb ik het afgekapt en opgebiecht, doorgegaan met mijn vriend en nu zijn we gelukkig en alweer 5 jaar samen: Dus wat de 1 me niet geef krijg ik van de ander en bevalt me prima zo.

Het is mij overkomen en het is pijnlijk en onnodig kwetsend. Als je klaar bent met je relatie eindig hem dan 'netjes' Een man. Neej, Kan ook gewoon lust zijn hoor! Ik ben een paar keer vreemdgegaan, en het ging mij alleen maar om lust. Maar er is er maar een waar ik van hou, en dat is mijn vriend. Soms vraag ik me wel eens af of wij mensen wel gemaakt zijn voor monogamie? Voor de vrouw is het vaak het zoeken naar bevestiging dat ze nog meetellen en aantrekkelijk gevonden worden.

Dit begint vaak na haar 40e jaar. Ze ziet haar 50e verjaardag naderen en voelt dat het dan over is. Ze is inmiddels vele jaren getrouwd of bij dezelfde man en de relatie is een tikkeltje ingedommeld. Iemand die haar aantrekkelijk en interessant vind.

Maar hoe contact te zoeken zonder dat de man er achter komt. Internet biedt via de vele chatrooms haar die mogelijkheid. En daar bevinden zich mannen die op zoek zijn een prooi.

Het spel begint en de vrouw krijgt de aandacht die ze wil. Tijdens dit contact worden vele dingen besproken; ook dat de relatie niet meer is wat het was. Hij doet zijn best het vangnet te sluiten en zij ziet het niet gebeuren. Ze krijgen een nauw contact; vaak iedere dag. Via SMS; "wat doe je nu? Ze begint te dagdromen. Ze wil hem een keer ontmoeten om te zien hoe hij is. Uiteindelijk komt die ontmoeting er. Wat er dan gebeurt ligt helemaal aan haar. Zij bepaalt uiteindelijk of ze toegeeft of niet.

Ik heb voor mijn werk genoeg gereist over de wereld om te weten dat dit altijd kan gebeuren. Ook ik heb 's avonds aan de bar in een of ander hotel gezellig zitten praten met een vrouw die daar ook sliep. En soms was dit contact wederzijds zo fijn en leuk dat we ons tot elkaar aangetrokken voelden. Maar ik ben altijd alleen gaan slapen. Geeft de vrouw toe dan zal hij daarna proberen het contact te minimaliseren. Ze mag hem niet komen opzoeken.

Thuis zit tenslotte een vrouw met koters. Zie hier wat mij als man overkwam. Ik hield zielsveel van haar. Mijn liefde voor haar was onvoorwaardelijk. De relatie is uiteindelijk verbroken omdat ze daarna zei niet te kunnen beloven dat het niet nog een keer kon gebeuren. Nu heeft ze spijt voor de pijn die ze me heeft aangedaan. Maar zit ze op haar flatje wel weer in een relatie met een andere getrouwde man die iedere week bij haar langskomt.

Ik zit hier alle stoere reactie van vrouwen en mannen te lezen en denk eigenlijk maar een ding. Denken jullie ook wel eens aan de pijn en verdriet die jullie, jullie partner aandoen. Door vreemd te gaan verneder je je partner en gooi je alles weg waarin je ooit hebt gelooft. Denk eens na over hoe jij je zou voelen als jou partner vreemd zou gaan.

Als je zo graag spanning, aandacht of wat dan ook wil van een ander persoon verbreek je relatie dan. Vreemdgaan is het meest vernederende, pijnlijke wat je parterner kunt aandoen ik spreek uit ervaring. Ik ben een jonge man en ben tijdens een super relatie tóch verliefd geworden op iemand anders. Toen ik daarna ook nog met een andere vrouw had gezoend, was voor mij duidelijk wat er moest gebeuren.

Ik heb het uitgemaakt, persoonlijk, als een heer. Ik ben niet een persoon die snel verliefd wordt, want ik gaf ook heel veel om mijn toenmalige vriendin, maar daarom juist wilde ik eerlijk zijn tegen haar. Daarna liep alles voor mij niet even soepel, maar ik kan nog wel zeggen dat ik een gentleman ben! Ik denk dat de mate van eerlijkheid afhangt van hoeveel je geeft om je partner. Eerlijkheid, liefde en respect gaan hand in hand! Mijn mening, Mocht een vrouw vreemgaan Een zeer belangrijke tip..

DOEN, dan bekijk je het uit een heel ander standpunt! Je weet niet wat je aanricht als je vreemdgaat!! Waar slaat dat nou weer op? Dan moet je wel erg goedkoope zijn om zover te laten komen ; Vreemd gaan is zo dom en stom en zielig en levenloos en hopeloos pffff noem maar op Trouw blijven dat is het allerbelangrijkste! Ik heb genoeg aan de mijne: He is my firtsboyfriend!

And i wanna marry with HIM! L Kus, een smoorverliefdmeisjeeeeeeeeee D Waar mannen vreemd gaan moet er ook een vrouw zijn en daar een vrouw ,in algemeen,moeite heeft om de waarheid te vertellen gaan jullie het moeilijk krijgen om juiste cijfers boven tafel te krijgen.

Ze was gewoon geil en wilde altijd wat anders. En ik maar zo loyaal als een hond voor mijn vrouwtje. Laat ik maar snel vreemd gaan voordat zij eerder als mij is. Dan heb ik altijd nog een troef achter de hand. Tnkx voor de advise! Alles gaat goed en we houden veel van elkaar. Toch heb ik afgelopen weekend met een andere man gekust. Ik ken hem nauwelijks en weet ook eigenlijk niet wat me ertoe bracht om dit te doen.

Misschien was het zoeken naar bevestiging, de nieuwsgierigheid in combinatie met de alcohol, de aantrekkingskracht, wie zal het zeggen. Een ding is zeker, ik voel me niet schuldig. En of het nooit meer zal gebeuren.. Ik durf het niet te zeggen. Ik heb nu al 3 jaar een relatie en ik ben al zo'n 10 keer vreemdgegaan. Tuurlijk zit er in onze relatie iets niet goed. Ik heb meer aandacht nodig maar zoveel aandacht kan mijn vriend mij niet geven. Ook hou ik van mannen en ik kan ze niet weerstaan maar het is pas 1 keer uitgelopen op seks.

Voor die jongen voelde ik ook echt wat. Ik denk niet dat vrouwen zonder reden met iemand naar bed gaan daarbij speelt bij mij veel aantrekkingskracht. Ik zit door dat vreemdgaan wel goed met mezelf in de knoop. Ik durf mijn vriend de waarheid niet te vertellen omdat hij de relatie dan zou beëindigen en dat is ook weer niet wat ik wil. Ik schaam me maar op het moment dat ik vreemdga voel ik me er goed bij, omdat ik die aandacht nodig heb.


minnares gezocht een dildo

Na wat een eindeloos lange tijd leek deed de oude vrouw open. Ze had zich mooi opgemaakt, haar blik leek nog kouder en onaardser dan op het strand. Wil je wat drinken? Ik vroeg om een biertje en nam plaats. Zij liep naar de keuken en kwam terug met een flesje bier en een glas.

Ik schonk mezelf in, terwijl zij tegenover me plaats nam. Ze nam het woord. Welnu, ik zal gelijk met de deur in huis vallen.

Het viel me natuurlijk op dat je ongegeneerd naar mijn slavin lag te staren toen ik haar naakt de zee in stuurde. Nu was je de enige niet, daar gaat het niet om, maar toen ik je nadat zij al lang uit het water was observeerde zag ik dat je een enorme erectie had! Je hebt je aan haar op liggen geilen. Begrijp me goed, dat is niet erg. Integendeel, het is een jong meisje en zij moet af en toe eens worden bevredigd. Ik heb daarbij graag de touwtjes in handen, dus ik doe je het volgende voorstel.

Je mag sex met haar hebben, maar alleen terwijl ik toekijk. Je zult mijn aanwijzingen volgen en precies moeten doen wat ik zeg.

Je zult je dus aan mij over moeten geven. Dat betekent dat je je lichaam en ziel aan mij overdraagt. Dat is nog al wat, dus ik vraag je om er goed over na te denken!

Ik voelde van alles, lust, begeerte, verlangen, maar ook een zekere weerstand. Waar begon ik aan? Maar de gedachte aan het jonge meisje waarmee ik zou mogen vrijen verdrongen mijn twijfels. En eerlijk gezegd maakte het idee van de strenge vrouw die erbij aanwezig zou zijn het idee nog veel spannender! Met een zweverig gevoel in mijn buik en een zoete smaak in mijn keel, die dichtgeknepen aanvoelde, stemde ik toe.

Ik volgde haar door het huis, ze ging een trap af. We kwamen in een kleine, rood verlichte gang met aan de achterkant een deur. Er bevond zich een stoel en aan de muur hingen twee haakjes met kleerhangers.

Als in een droom deed ik wat ze vroeg. Mijn gevoelens werden overheerst door onwennigheid maar ook door opwinding. Ze nam me van top tot teen op, haar blik bleef vrij lang op mijn geslachtsdeel rusten, wat slap tussen mijn benen hing, toch door de vreemde situatie.

Ze deed de deur aan het eind van de gang open en ik volgde haar naar binnen. In de ruimte die zich achter de deur bevond stond een kooi. In de kooi stonden schemerlampjes met rode kapjes die een gedempt licht gaven. In het midden lag een matras op de grond, waarop het meisje zich bevond, naakt. Toen we binnenkwamen sprong ze op en keek naar ons.

Wat was ze mooi! Haar gekwelde ogen keken mij aan en maakten een hevige hunkering in mij los, zoals ik nog nooit gevoeld had. Haar borsten hingen zwaar, haar enorme tepels waren donkerbruin. Haar venusheuvel was van alle beharing ontdaan, ze was zo kaal als een klein meisje. De oude vrouw keek nog eens naar mijn kruis, mijn pik was nog steeds slap. Het was alsof de hele situatie gewoon te spannend was! De oude vrouw haalde een sleutel tevoorschijn en opende de deur van de kooi.

Ik kom later nog eens kijken. Blijf van Hilde af tot ik weer terug ben. Je mag naar haar kijken, maar pas als ik het zeg mag je iets met haar doen, geen minuut eerder!

Ik ging de kooi binnen en de vrouw sloot de deur. Ze deed de kooi op slot en verliet zonder verder nog een woord te zeggen het vertrek. Het meisje was gaan staan.

Ze hield haar handen zedig voor haar kruis en keek me beurtelings aan en sloeg haar ogen neer. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam houden, haar grote borsten met de platte, bruine tepels wonden me enorm op. Maar de situatie was zo vreemd! Een paar uur geleden lag ik nog op het strand en zou ik 's avonds met mijn maten een biertje gaan drinken. En nu stond ik hier, naakt met een vreemd meisje, in een kooi die op slot was en waarvan de sleutel in handen was van een vrouw die ik een paar uur geleden pas voor het eerst van mijn leven had gezien.

Als er nu maar niets ergs gebeurde! Stel je voor dat ze niet terugkwam, dan zouden we niets te eten of te drinken hebben. Wie zou ons er dan uit moeten halen? Ik wist dat dit soort dingen in de SM-wereld soms gebeurden, maar normaal gesproken - leek me - toch pas als mensen elkaar eerst goed hadden leren kennen, en hoe goed kende ik deze vrouw nu?

Aan de andere kant, het meisje zat ook opgesloten, en zij en de oude vrouw zullen elkaar toch wel langer kennen? Ik moest meer weten. Zij is mijn Meesteres en ik doe alles wat zij wil.

Soms moet ik haar ook Ik zag het beeld van het meisje die de oude vrouw seksueel behaagde, en dat wond me mateloos op. Niet zozeer het feit dat ik nou zo extreem opgewonden wordt bij het beeld van of de gedachte aan twee vrijende vrouwen, maar het beeld van de machtige, oudere vrouw met haar ogen als koude sterren die zich laat bevredigen door een heerlijk kalfje als Hilde En plotseling besef ik dat ik enorm opgewonden wordt van de macht, de dominantie van die oudere vrouw. Haar dierlijke overwicht, en wat dat wat mij doet Want ik besef nog iets anders: Ik kijk naar Hilde.

Zij heeft haar rug naar mij toegekeerd en kijkt naar de deur. Ze heeft een fantastische kont, mooi, groot, uitbundig, en ik krijg een rood waas voor mijn ogen.

De zon van die dag, het feit dat ik al vrij lang geen orgasme meer heb gehad, de biertjes bij het eten en het drankje daarna, het resulteert in een overweldigende paringsdrang. Ik zie die billen voor me en loop naar haar toe.

Ik pak haar bij haar middel en draai haar om. Ik wil met je vrijen. Alles gaat nu vanzelf. Ik duw haar naar het midden van de kamer en dwing haar op het matras. Ze stribbelt tegen, maar met weinig kracht, ze is zo onderdanig dat ze zich ook tegen mij niet echt kan verzetten.

Ze ligt inmiddels op haar rug en ik spreid haar benen. Ik wil haar penetreren maar dan verzet ze zich hevig. Deze opmerking brengt me - althans heel even en een heel klein beetje - tot mijn positieven. Een vrouw ongewenst zwanger maken doe ik niet. Eigenlijk, zo besef ik in een uithoek van mijn geest, is wat ik aan het doen ben, een verkrachting, of ze nou vruchtbaar is of niet, maar ik zeg tegen mezelf dat dat bij haar niet uitmaakt.

Zij laat zich gebruiken, door haar Meesteres, en waarschijnlijk op bevel van haar Meesteres al door vele mannen voor mij. Het is een willoos kalf, en ik moet en zal haar pakken! Ik draai haar op haar rug en kijk naar haar prachtige kont. Dan wordt het paars voor mijn ogen. Mijn pik is zo opgezwollen als hij waarschijnlijk nog nooit geweest is, en ik duw haar tegen het matras terwijl ik mijn pik vol kracht in haar kontgaatje ram.

Zo, het probleem van haar vruchtbare periode is opgelost! Zij gilt van pijn, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik was er denk ik van uit gegaan dat zij wel vaker van achteren was gepakt, dat zij dit willoos en gelaten had laten gebeuren, maar zij schreeuwt het uit, en probeert met alle macht overeind te komen. Maar ik duw haar met beide armen tegen het matras, ze is volkomen machteloos. Ik neuk met een kracht waarmee ik nog nooit geneukt heb. Door haar geschreeuw hoor ik niet dat de deur van het vertrek is opengegaan Plotseling voel ik twee handen om mijn schouders.

Ik wordt van het meisje afgetrokken. Mijn pik lijkt nog meer gezwollen dan even daarvoor, en ik denk of besef niets, alleen de intense dierlijke drang om Hilde te penetreren. Hilde vlucht onder mij vandaan, en ik zie haar betraande ogen. Door de schok kom ik weer enigszins tot mezelf. De Meesteres heeft mij stevig vast, ze is verrassend sterk voor een oude vrouw. Maar ik kan ook niet echt weerstand bieden, het feit dat ik door haar betrapt ben doet de kracht uit mij wegvloeien en maakt plaats voor Ik weet het niet.

Echt angst is het niet, ook al is mijn erektie alweer aan het verdwijnen. Niet echt, ik weet dat er van alles kan en waarschijnlijk zal gebeuren, maar er is een zoet verlangen, een heftige kriebel diep in mijn buik om wat er ook gaat gebeuren te ondergaan. Hilde zit trillend en schokkend in een hoekje van de kooi. Dit is duidelijk niet wat ze normaal gesproken ondergaat. De Meesteres gaat naar Hilde toe en neemt haar in haar armen.

Ze troost haar, drukt het huilende gezichtje van het meisje tegen haar boezem. Hilde begint nog harder te snikken. De Meesteres kust haar teder op haar wangen en kijkt naar mij. Wat een verwijt, wat een woede ligt er in haar blik besloten! Ze begeleidt Hilde naar de matras in het midden van de kooi en zegt dat ze daarop moet gaan liggen.

Daarna komt ze naar mij toe. Terwijl ik nog zo had gezegd dat je absoluut niet aan het meisje mocht komen voor ik er bij was? Dat dit waarschijnlijk ook nog nooit gebeurd was. Die heeft 20 zweepslagen gehad. Maar die had feitelijk nog niets gedaan, ik betrapte hem toen hij haar tussen haar benen voelde.

Wat jij deed is onbeschrijflijk veel erger. Jij hebt haar verkracht, maar niet zomaar: Dat is iets wat ik nog nooit een enkele man heb toegestaan! Hier zul je vreselijk voor moeten boeten! Hilde, kom maar, je mag uit de kooi.

Dan kan je een beetje bijkomen, en samen zullen we daarna dit beest straffen! Het duurt lang voor ze terugkomen. Ik zit met een gevoel wat het midden houdt tussen angst en opwinding of is het opwinding door angst? Zo'n intens gevoel als dit heb ik nog nooit meegemaakt. Maar toch wilde ik dat ik weg kon, naar huis.

Ik weet niet wat me te wachten staat, maar als het nu eens veel erger zou zijn dan 20 zweepslagen? Zou ik hier ooit nog gezond wegkomen? Na wat een eeuwigheid lijkt gaat de deur open.

Hilde komt als eerste binnen. Zij is aangekleed, het is voor het eerst dat ik haar niet naakt zie. Ze heeft een zwart leren jurkje aan. Haar borsten lijken hierin nog groter dan eerder toen ze niets aan had. Ik voel onmiddellijk weer opwinding, ik vind haar echt heel mooi. De Meesteres komt achter haar aan de kooi in. Zij heeft haar jurk ingeruild voor een zwarte leren broek. Haar borsten zijn gevat in een beha die aan de randjes is afgezet met metalen noppen.

Zij heeft een koffertje bij zich, wat ze naast zich op de grond zet. Ze ziet dat ik bezig ben een erectie te krijgen, en aarzelt geen moment. Ze pakt mijn ballen en knijpt erin, hard! De pijn is onaards. Tranen schieten in mijn ogen, mijn pik is gelijk slap. Ze laat mijn ballen los. Ik voel de naweeen van de pijn door mijn onderlichaam schieten, mijn darmen beginnen te krampen.

Ik kijk haar aan. Vergeef me, alstublieft, dan doe ik alles wat u wilt. Nou, daarvoor is het nu te laat, kereltje! Je zult nu beseffen wat de consequenties zijn van dergelijk gedrag!

Ik denk dat we jou eenzelfde behandeling moeten gaan geven als Hilde! Ook al had ze haar smeekbede goed ingeoefend op voorhand, was ze haar hele tekst vergeten op het moment dat ze zijn stem hoorde ‘ik ben er even niet, spreek je bericht in na de biep’. Met bevende stem en vallend over haar eigen woorden was het haar toch gelukt. Johan was best tevreden en zei dat hij het best geil had gevonden om haar zo zenuwachtig te horen aan de telefoon.

Om half 10 die ochtend draait de jarige vlaamse Sabine de parking op van de Casa Blanca in Hechtel, België. Casa Blanca is één van de vele lovehotels die Belgisch Limburg rijk is. Sabine heeft er wel al een aantal bezocht tijdens haar vrijgezellenleventje een paar jaar geleden maar hier was ze nog nooit geweest. Ze voelt haar hart kloppen in haar keel. Niet alleen omdat het een klein risico inhoudt dat een bekende haar ziet maar ook omdat ze het vreemd gaan op zich nog steeds eerder als uitzondering ziet dan regel.

Enerzijds vindt ze het rot dat ze Patrick bedriegt maar anderzijds geeft het haar zelfvertrouwen een enorme boost. Sabine is dan niet meteen een uitgesproken schoonheid maar ze mag er nog best wezen voor haar leeftijd. Schouderlang donkerblond haar, 1,72m, 56 kg, een strak kontje en een goed stevige c-cup. Door de jarenlange kleineringen van haar ex-man schiet er jammer genoeg weinig of niks meer over van haar zelfvertrouwen en ook Patrick heeft dat de laatste jaren nog niet kunnen herstellen.

Dat een man als Johan 2,5 uur wil rijden om een paar uur met haar door te brengen bewijst haar dan misschien dat ze wél nog de moeite waard is maar tegelijkertijd legt het enorme druk op haar schouders.

Vandaag moet de moeite waard worden. Johan staat al te wachten op de parking, die vanaf de straat niet zichtbaar is. Anonimiteit is het handelsmerk van lovehotels zoals Casa Blanca. Betalen voor een kamer gebeurt gewoon met een automaat.

Verder niemand die zich bemoeit of rare blikken die men moet ondergaan. Als Sabine uitstapt is Johan meteen vlakbij haar. Ze begroeten elkaar met een vluchtige tongzoen. Ok, dat is niet direct de manier waarop je iemand begroet die je voor het eerst ziet maar dit is anders. Ze weten alletwee waarom ze hier zijn, er is geen weg meer terug. Johan betaalt, zoals het een echte gentleman betaamd, voor de kamer.

Hij steekt 2 briefjes van 20 in de betaalautomaat en dan begeven ze zich naar hun kamer. Sabine staat nog steeds te trillen op haar benen. Johan stelt voor om eerst samen een sigaretje te roken en dat is net wat ze nu nodig heeft. Met lange halen trekt Sabine aan haar peuk en voelt zo de zenuwen langzaam wegtrekken. Ze praten wat over ditjes en datjes maar het onderwerp seks wordt ten allen tijde vermeden.

Nu is het trouwens te laat om er nog verder veel woorden aan te besteden. Het zal binnen enkele ogenblikken, zoals het spreekwoord zegt, ‘geen woorden maar daden’ worden. En dat besef hangt als een extra sexuele spanning tussen hen in. Je kan het bijna tastbaar voelen. Op het moment dat Sabine haar sigaret dooft, staat Johan recht en steekt een hand naar haar uit. Ze legt haar hand in de zijne, staat ook op uit haar stoel en wordt vrijwel meteen in zijn armen getrokken.

Ze zoenen opnieuw maar deze keer gaan hun tongen veel passioneler tekeer. Ze verslinden elkaar en het gelijkt erop dat ze elkaar al tongend willen beloven om er iets onvergetelijks van te maken. Johan trekt haar heel dicht tegen zich aan zodat ze de flinke bobbel, die zich ook duidelijk aftekend in zijn spijkerbroek, tegen haar kruis voelt schuren. Hij gaat met één hand onder haar nauwsluitend shirtje, waarin haar tepels al duidelijk merkbaar zijn en maakt zonder problemen haar bh los.

Hij verplaatst zijn hand naar de voorkant, duwt haar bh omhoog en begint stevig haar tieten te masseren. Tijdens hun vele babbeltjes op msn hadden ze elkaar bepaalde bekentenissen gedaan. Sabine, van haar kant, had verteld dat ze vaak wel droomde van een stevige beurt. Het mocht voor haar wel een keertje ruwer, harder, zolang ze het recht behield om ‘stop’ te zeggen als het teveel zou worden.

Ze zag zichzelf absoluut niet als onderdanig of een puur sm-type maar het prikkelde wel haar fantasie en aangezien Patrick totaal geen greintje dominantie in zijn lijf had, was ze bereid om Johan haar te laten helpen in dit toch wel nieuwe experiment. Johan, van zijn kant, had haar laten verstaan dat hij hiermee al ervaring had en er wel op kickte om de controle te hebben en groentjes, zoals Sabine, in te wijden. Ook hadden ze grotendeels het scenario dat ze vandaag zouden volgen onderling besproken zodat Sabine wist wat haar te wachten stond.

Wanneer Johan een venijnig knijpje geeft in haar rechtertepel, slaakt ze ongewild een kreetje. Au, dit doet toch wel pijn maar tegelijkertijd stuurt het ook een aangename kriebel richting haar kutje.

Johan beweegt haar, al zoenend, richting bed. Sabine voelt de rand van het bed tegen haar kuiten en dan, met één zacht duwtje, valt ze achterover. Ze duwt één voor één haar schoenen uit en Johan doet de rest. Hij trekt haar shirtje over haar hoofd, gooit de al losse bh door de kamer en dan volgt haar strakke jeans, die hij zonder problemen van haar kont schuift. Daar ligt ze dan, voor een in feite wildvreemde man, met nog enkel en alleen haar stringetje aan.

Alhoewel je het nauwelijks een alledaagse situatie kan noemen, wordt ze er supergeil van. Vooral de manier waarop Johan naar haar kijkt, zorgt ervoor dat er hete rillingen over haar rug lopen. De blik in zijn ogen zegt alles. Hij wil haar, hij begeert haar. Johan, die nog steeds al zijn kleren aan heeft, overlaadt haar met kussen. Hij slaat werkelijk geen plekje over. Beginnend bij haar mond, daalt hij af via haar nek, naar haar borsten waarvan hij één voor één de tepels zuigt en zachtjes bijt.

Voordat ze het goed en wel beseft, ligt hij tussen haar benen en voelt ze zijn natte tong voor het eerst over haar klitje glijden. Hij likt haar lipjes en zuigt op haar knopje.

Door de spanning van deze hele ochtend voelt ze haar eerste orgasme genadeloos naderen. Maar dan, net voordat ze gaat ontploffen, stopt hij bruusk met zijn heerlijke verwenbeurt. Hij stapt van het bed en opent een zwarte koffer, die Sabine hem wel had zien mee binnen nemen, maar niet goed wist wat erin zat.

Owja, nu wist ze het weer! Johan kruipt weer op bed met in zijn hand 4 dassen. Hij pakt Sabine haar rechterpols, wikkelt de das er omheen en maakt hem dan ergens onder de matras vast. Ze kan het niet zien waar hij het ding precies aan bevestigt maar ze voelt dat de das behoorlijk strak wordt aangetrokken.

Haar linkerpols wordt op dezelfde manier vast gesnoerd en dan volgt hetzelfde ritueel voor zowel haar linker- als rechtervoet. Ja, dit was één van haar fantasietjes. Vastgebonden worden, helemaal overgeleverd aan een man en enkel en alleen kunnen afwachten op wat hij met haar zou doen. De string wordt hardhandig van haar kont gerukt en daar ligt ze dan, helemaal open gespreid. Johan heeft nu het volledige zicht op haar netjes getrimde kut en zonder pardon duwt hij meteen 2 vingers naar binnen.

Je spleet is al goed nat. Vertel me nu maar wat je wil! Tot haar eigen verbazing hoort ze zichzelf dan zeggen “ik ben jou sletje en wil graag dat je me neukt, please! Sabine ligt met smachtende blik toe te kijken hoe Johan zich uitkleedt. Wanneer hij als laatste zijn boxershort uitschopt, rollen haar ogen bijna uit haar hoofd.

Op foto vond ze zijn pik al fenomenaal maar nu in real, lijkt hij nog veel groter en zeker omdat ie volledig kaal geschoren is. Ze likt onbewust over haar lippen en kan nauwelijks nog wachten om dat heerlijke stuk vlees in haar druipnatte kut te voelen. Maar ook is ze wel een beetje bang: Johan wacht natuurlijk niet op haar toestemming en duwt zijn pik tussen haar vochtige schaamlippen. Hij schuift centimeter per centimeter binnen tot ze zijn ballen tegen haar kont voelt. Haar grotje past zich al snel aan, aan het formaat van zijn pik.

Uiteraard past hij er wel in maar het gevoel is ongelooflijk. Dit heeft ze in haar hele sexleven nog nooit gevoeld. Haar kutje is helemaal gevuld en wanneer hij met harde stoten op haar begint in te beuken, komt ze binnen een paar tellen hevig trillend klaar. Johan geeft haar amper eventjes de tijd om op adem te komen terwijl hij haar teder zoent.

Maar wanneer haar orgasme is weggeëbt hervat hij zijn ruwe, harde ritme zodat Sabine weer begint te hijgen en kreunen en hij stopt pas wanneer ze met een luide ‘jaaaaaaa’ aangeeft dat hij haar voor een 2e keer over de rand heeft geduwd.

Johan trekt zich uit haar terug, zijn paal staat nog fier overeind. Hij wil zijn belofte nakomen en wil zichzelf zo lang mogelijk inhouden om haar genot compleet te kunnen maken. Hij maakt haar polsen en enkels weer los en vraagt of ze een sigaretje lust en dorst heeft.

Dit overdondert Sabine een beetje. Hoe kan het, dat een man, tegelijkertijd zo overheersend kan zijn en toch zo lief? Gezellig liggen ze dicht tegen elkaar op bed, genietend van hun peuk en een slokje. Cola voor Johan en water voor Sabine. Ja, hij heeft het onthouden dat ze geen cola lust.

Ze keuvelen wat over onbeduidende dingen. Niks geforceerd, het voelt gewoon goed. Als Johan de asbak op het nachtkastje zet, heft hij haar in één vloeiende beweging boven op zich.

Ze is dan ook geen zwaargewicht met haar 56 kg maar in Johans sterke armen voelt ze zich zo licht als een pluimpje. Ze tilt haar kont een beetje omhoog zodat ze met haar kut net boven zijn harde stijve pik hangt te zweven.


Vervolgens zei ze iets tegen het meisje en wees naar mij. Het meisje pakte het stuk papier en liep naar me toe. Ik voelde me volkomen licht in mijn hoofd toen ze mijn kant op kwam. Ze bleef voor me staan en zei: Met bonkend hart las ik het: Ik wil je daarover spreken! Kom daarom vanavond om Mijn eerste gedachte was om het niet te doen.

Ik moest nog met de trein naar huis, en 's avonds had ik met vrienden afgesproken. Maar het beeld van het meisje bleef door me heen spoken, net als de herinnering aan de onaardse blik van de vrouw. De brandende zon maakte me steeds hitsiger, en toen de vrouw mij toen ze vertrokken weer doorboorde met haar ijskoude blik voor ze naar de uitgang van het strand liepen had ik onbewust het besluit al genomen. Tegen achten liep ik over de hoofdstraat van het strandplaatsje naar het opgegeven adres, wat ik op een kaart had opgezocht.

Ik had mijn afspraak van die avond met een smoes afgezegd en wat gegeten en gedronken. Tijdens de maaltijd draaiden mijn gedachten als een tol in het rond, ik moest telkens aan het meisje denken. Hoewel ze niet knap was werd ik telkens weer wild als ik terugdacht aan het beeld van haar terwijl ze naakt uit de zee stapte, wanhopig proberend haar naaktheid te bedekken.

En dan zag ik weer de ogen van de vrouw, ijskoud, majestueus, bijna van een andere planeet. Ik arriveerde in de straat waar het huis zich bevond. Ik telde de huisnummers tot ik er was. Ik voelde mijn hart vreselijk bonken in mijn keel, mijn mond was droog. Ik dacht er nog even over om terug te keren en naar huis te gaan, maar in plaats daarvan liep ik werktuiglijk naar de deur en belde aan.

Na wat een eindeloos lange tijd leek deed de oude vrouw open. Ze had zich mooi opgemaakt, haar blik leek nog kouder en onaardser dan op het strand. Wil je wat drinken? Ik vroeg om een biertje en nam plaats. Zij liep naar de keuken en kwam terug met een flesje bier en een glas. Ik schonk mezelf in, terwijl zij tegenover me plaats nam. Ze nam het woord. Welnu, ik zal gelijk met de deur in huis vallen. Het viel me natuurlijk op dat je ongegeneerd naar mijn slavin lag te staren toen ik haar naakt de zee in stuurde.

Nu was je de enige niet, daar gaat het niet om, maar toen ik je nadat zij al lang uit het water was observeerde zag ik dat je een enorme erectie had! Je hebt je aan haar op liggen geilen. Begrijp me goed, dat is niet erg. Integendeel, het is een jong meisje en zij moet af en toe eens worden bevredigd. Ik heb daarbij graag de touwtjes in handen, dus ik doe je het volgende voorstel. Je mag sex met haar hebben, maar alleen terwijl ik toekijk.

Je zult mijn aanwijzingen volgen en precies moeten doen wat ik zeg. Je zult je dus aan mij over moeten geven. Dat betekent dat je je lichaam en ziel aan mij overdraagt. Dat is nog al wat, dus ik vraag je om er goed over na te denken!

Ik voelde van alles, lust, begeerte, verlangen, maar ook een zekere weerstand. Waar begon ik aan? Maar de gedachte aan het jonge meisje waarmee ik zou mogen vrijen verdrongen mijn twijfels. En eerlijk gezegd maakte het idee van de strenge vrouw die erbij aanwezig zou zijn het idee nog veel spannender! Met een zweverig gevoel in mijn buik en een zoete smaak in mijn keel, die dichtgeknepen aanvoelde, stemde ik toe. Ik volgde haar door het huis, ze ging een trap af. We kwamen in een kleine, rood verlichte gang met aan de achterkant een deur.

Er bevond zich een stoel en aan de muur hingen twee haakjes met kleerhangers. Als in een droom deed ik wat ze vroeg. Mijn gevoelens werden overheerst door onwennigheid maar ook door opwinding. Ze nam me van top tot teen op, haar blik bleef vrij lang op mijn geslachtsdeel rusten, wat slap tussen mijn benen hing, toch door de vreemde situatie.

Ze deed de deur aan het eind van de gang open en ik volgde haar naar binnen. In de ruimte die zich achter de deur bevond stond een kooi. In de kooi stonden schemerlampjes met rode kapjes die een gedempt licht gaven. In het midden lag een matras op de grond, waarop het meisje zich bevond, naakt. Toen we binnenkwamen sprong ze op en keek naar ons. Wat was ze mooi! Haar gekwelde ogen keken mij aan en maakten een hevige hunkering in mij los, zoals ik nog nooit gevoeld had. Haar borsten hingen zwaar, haar enorme tepels waren donkerbruin.

Haar venusheuvel was van alle beharing ontdaan, ze was zo kaal als een klein meisje. De oude vrouw keek nog eens naar mijn kruis, mijn pik was nog steeds slap. Het was alsof de hele situatie gewoon te spannend was!

De oude vrouw haalde een sleutel tevoorschijn en opende de deur van de kooi. Ik kom later nog eens kijken.

Blijf van Hilde af tot ik weer terug ben. Je mag naar haar kijken, maar pas als ik het zeg mag je iets met haar doen, geen minuut eerder! Ik ging de kooi binnen en de vrouw sloot de deur. Ze deed de kooi op slot en verliet zonder verder nog een woord te zeggen het vertrek. Het meisje was gaan staan. Ze hield haar handen zedig voor haar kruis en keek me beurtelings aan en sloeg haar ogen neer.

Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam houden, haar grote borsten met de platte, bruine tepels wonden me enorm op. Maar de situatie was zo vreemd! Een paar uur geleden lag ik nog op het strand en zou ik 's avonds met mijn maten een biertje gaan drinken.

En nu stond ik hier, naakt met een vreemd meisje, in een kooi die op slot was en waarvan de sleutel in handen was van een vrouw die ik een paar uur geleden pas voor het eerst van mijn leven had gezien. Als er nu maar niets ergs gebeurde! Stel je voor dat ze niet terugkwam, dan zouden we niets te eten of te drinken hebben.

Wie zou ons er dan uit moeten halen? Ik wist dat dit soort dingen in de SM-wereld soms gebeurden, maar normaal gesproken - leek me - toch pas als mensen elkaar eerst goed hadden leren kennen, en hoe goed kende ik deze vrouw nu? Aan de andere kant, het meisje zat ook opgesloten, en zij en de oude vrouw zullen elkaar toch wel langer kennen?

Ik moest meer weten. Zij is mijn Meesteres en ik doe alles wat zij wil. Soms moet ik haar ook Ik zag het beeld van het meisje die de oude vrouw seksueel behaagde, en dat wond me mateloos op. Niet zozeer het feit dat ik nou zo extreem opgewonden wordt bij het beeld van of de gedachte aan twee vrijende vrouwen, maar het beeld van de machtige, oudere vrouw met haar ogen als koude sterren die zich laat bevredigen door een heerlijk kalfje als Hilde En plotseling besef ik dat ik enorm opgewonden wordt van de macht, de dominantie van die oudere vrouw.

Haar dierlijke overwicht, en wat dat wat mij doet Want ik besef nog iets anders: Ik kijk naar Hilde. Zij heeft haar rug naar mij toegekeerd en kijkt naar de deur. Ze heeft een fantastische kont, mooi, groot, uitbundig, en ik krijg een rood waas voor mijn ogen. De zon van die dag, het feit dat ik al vrij lang geen orgasme meer heb gehad, de biertjes bij het eten en het drankje daarna, het resulteert in een overweldigende paringsdrang.

Ik zie die billen voor me en loop naar haar toe. Ik pak haar bij haar middel en draai haar om. Ik wil met je vrijen. Alles gaat nu vanzelf.

Ik duw haar naar het midden van de kamer en dwing haar op het matras. Ze stribbelt tegen, maar met weinig kracht, ze is zo onderdanig dat ze zich ook tegen mij niet echt kan verzetten. Ze ligt inmiddels op haar rug en ik spreid haar benen. Ik wil haar penetreren maar dan verzet ze zich hevig. Deze opmerking brengt me - althans heel even en een heel klein beetje - tot mijn positieven.

Een vrouw ongewenst zwanger maken doe ik niet. Eigenlijk, zo besef ik in een uithoek van mijn geest, is wat ik aan het doen ben, een verkrachting, of ze nou vruchtbaar is of niet, maar ik zeg tegen mezelf dat dat bij haar niet uitmaakt. Zij laat zich gebruiken, door haar Meesteres, en waarschijnlijk op bevel van haar Meesteres al door vele mannen voor mij. Het is een willoos kalf, en ik moet en zal haar pakken! Ik draai haar op haar rug en kijk naar haar prachtige kont. Dan wordt het paars voor mijn ogen.

Mijn pik is zo opgezwollen als hij waarschijnlijk nog nooit geweest is, en ik duw haar tegen het matras terwijl ik mijn pik vol kracht in haar kontgaatje ram. Zo, het probleem van haar vruchtbare periode is opgelost! Zij gilt van pijn, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ik was er denk ik van uit gegaan dat zij wel vaker van achteren was gepakt, dat zij dit willoos en gelaten had laten gebeuren, maar zij schreeuwt het uit, en probeert met alle macht overeind te komen.

Maar ik duw haar met beide armen tegen het matras, ze is volkomen machteloos. Ik neuk met een kracht waarmee ik nog nooit geneukt heb. Door haar geschreeuw hoor ik niet dat de deur van het vertrek is opengegaan Plotseling voel ik twee handen om mijn schouders.

Ik wordt van het meisje afgetrokken. Mijn pik lijkt nog meer gezwollen dan even daarvoor, en ik denk of besef niets, alleen de intense dierlijke drang om Hilde te penetreren. Hilde vlucht onder mij vandaan, en ik zie haar betraande ogen. Door de schok kom ik weer enigszins tot mezelf. De Meesteres heeft mij stevig vast, ze is verrassend sterk voor een oude vrouw. Maar ik kan ook niet echt weerstand bieden, het feit dat ik door haar betrapt ben doet de kracht uit mij wegvloeien en maakt plaats voor Ik weet het niet.

Echt angst is het niet, ook al is mijn erektie alweer aan het verdwijnen. Niet echt, ik weet dat er van alles kan en waarschijnlijk zal gebeuren, maar er is een zoet verlangen, een heftige kriebel diep in mijn buik om wat er ook gaat gebeuren te ondergaan.

Hilde zit trillend en schokkend in een hoekje van de kooi. Dit is duidelijk niet wat ze normaal gesproken ondergaat. De Meesteres gaat naar Hilde toe en neemt haar in haar armen. Ze troost haar, drukt het huilende gezichtje van het meisje tegen haar boezem.

Hilde begint nog harder te snikken. De Meesteres kust haar teder op haar wangen en kijkt naar mij. Wat een verwijt, wat een woede ligt er in haar blik besloten! Ze begeleidt Hilde naar de matras in het midden van de kooi en zegt dat ze daarop moet gaan liggen.

Daarna komt ze naar mij toe. Terwijl ik nog zo had gezegd dat je absoluut niet aan het meisje mocht komen voor ik er bij was? Dat dit waarschijnlijk ook nog nooit gebeurd was. Die heeft 20 zweepslagen gehad. Maar die had feitelijk nog niets gedaan, ik betrapte hem toen hij haar tussen haar benen voelde.

Wat jij deed is onbeschrijflijk veel erger. Jij hebt haar verkracht, maar niet zomaar: Dat is iets wat ik nog nooit een enkele man heb toegestaan! Hier zul je vreselijk voor moeten boeten! Hilde, kom maar, je mag uit de kooi. Dan kan je een beetje bijkomen, en samen zullen we daarna dit beest straffen! Het duurt lang voor ze terugkomen. Ik zit met een gevoel wat het midden houdt tussen angst en opwinding of is het opwinding door angst?

Zo'n intens gevoel als dit heb ik nog nooit meegemaakt. Maar toch wilde ik dat ik weg kon, naar huis. Ik weet niet wat me te wachten staat, maar als het nu eens veel erger zou zijn dan 20 zweepslagen? Zou ik hier ooit nog gezond wegkomen? Na wat een eeuwigheid lijkt gaat de deur open. Toegegeven, Flair is wel wat minder uitgesproken dan Viva, zegt Verhoeven.

Viva heeft harde kleuren en veel zwart-wit in de kolommen. Flair kiest voor een ronde letter en veel pastelkleuren. Viva is beroemd door de jaarlijkse vibrator-aanbieding, terwijl Flair de controverse niet zo snel zal opzoeken. Al biedt het eerste Nederlandse nummer ook seks: Verhoeven is tevreden over de eerste Nederlandse nummers, al is de ideale balans nog niet gevonden.

We hebben in onderwerpkeuze niet veel van de Belgische Flair kunnen afkijken, omdat hun onderwerpen toch niet altijd geschikt zijn voor Nederlandse vrouwen. Zo'n artikel over 'Moderne minnaressen' bijvoorbeeld. Die term alleen al, veel te ouderwets. Dat zou in onze Flair nooit zo terecht komen. Ook wordt nog gezocht naar een rode draad in de onderwerpen, een thema waar je in opeenvolgende nummers op terug kan komen.

Dat was een reactie op de dun-dik-discussie, die toen leefde onder de lezeressen. Broodmagere fotomodellen waren heel erg in bij de glossy's en dat riep discussie op. Bij Flair is het nu opnieuw zoeken naar zo'n thema. Die zou bijvoorbeeld in het saamhorigheidsgevoel kunnen liggen. Flair is een blad met een sterk 'wij-gevoel', een gevoel dat in de samenleving momenteel ook erg leeft. Mensen zoeken veiligheid, als reactie op de ellende buiten. De gebeurtenissen na 11 september bijvoorbeeld.

Onmisbaar bij het zoeken van een eigen identiteit is de internetsite van Flair, zegt Verhoeven. In 'clubs' op de site werpen lezeressen thema's op waar anderen op reageren. De onderwerpen zijn weinig pretentieus eten, gezondheid, baby's, katten , maar oogsten toch veel belangstelling.

Niet alleen voor de lezeressen die er herkenning of een luisterend oor in vinden, maar ook voor de redactie die op de site kan uittesten hoe een onderwerp 'valt'. Wat leeft er zoal onder de Flair-lezeressen?

Vooral lijnen en baby's, zo blijkt op de internetsite. Is de Flair-vrouw dus toch gewoon een jonge Libelle-vrouw die wekelijks bediend wil worden met schoonheidstips, mode, recepten, relatie-verhalen en opvoed-adviezen? Beauty, mode, koken, lifestyle, relatie, kids, enzovoort. Dat geeft ook niks, als de mix maar goed is en de invalshoeken verschillend. Maar afwijken van de geijkte paden mag best, graag zelfs. De lezeressen zijn er jong genoeg voor. Die zijn heel belangrijk voor deze vrouwen.

Ze willen niet alleen focussen op hun man, maar ook een leven voor zichzelf hebben. Dat past in deze tijd. Zorgen is leuk, maar er is méér dan man en kind.






Aftrekken met voeten geile piskut


minnares gezocht een dildo