Oude tante neuken onderdanige slavin

oude tante neuken onderdanige slavin

...

Dikke lesbische vrouwen gratis sex in friesland
oude tante neuken onderdanige slavin

...

Betty kan dan getuige van de dwang die Ton op legt. Je wordt eigenlijk gewoon verkracht in opdracht van Ton door meerdere klootzakken op een avond zei Kees. Kees was boos en wilde Ton vermoorden.

Liz zei, tegen Kees dat ze het ging regelen met Ton ze wilde Kees niet kwijt. Ze moest kiezen tussen haar geile gevoelens en relatie. Eigenlijk wilde Liz niet kiezen ze had zo een pracht leven.

In het dagelijks leven maakte zij uit wat er gebeurde. Af en toen liet zij zich leven door Ton. Liz wilde de volgende dag naar Ton gaan om te praten. Echter Ton was haar voor. Ton belde op en kreeg Kees. Ton zei, keesie alles goed thuis Ik hoop dat Liz zou ook nog een beetje wil verwennen. Ik neem aan dat ze na onze party's de 1e dagen is uitgeneukt. Kees zei tegen Ton dat Liz niet mee mee ging. Ton je moet begrijpen dat Liz niet mee wil en voor haar huzelijk kist.

Liz kon mee luisteren en nam de telefoon over. Ton zei, tegen Liz dat een slaaf niet moet weigeren en dat haar man moet doen wat de meester zegt. Je bent begonnen en maakt het ook af. Je kan niet meer terug. Ik bepaal wanneer we stoppen hoer en jullie niet. LIz ik belde voor de volgende afspraak.

Ik kom je morgen halen om Niet te veel drinken en zorg dat je klaar ben voor emmers geil. Liz wilde weigeren , maar kon geen nee zeggen. De volgende dag precies Liz stapte achterin en ging naast Claire zitten.

Claire pakte Liz vast en gaf een buttplug en een grote voorbind dildo voor twee kanten. Claire liet aan Liz zien dat zij het zelfde in haar lichaam had. Twee kale gevulde kutjes in de auto van Ton naar een onbekende plek in het land. Ton stopte in een klein dorp bij een vrij staand huis. Ton nam zijn slaafjes achterom mee.

Hij plaatste Liz en Claire in een warme schuur van hout, stil zitten afwachten was het commando van Ton. Ze moeten in het hooi op hun knieen voor een paar gaten gaan zitten.

Deze gaten zaten in een schot op mond hoogte. Stop je hoofd er door heen en wachten. Liz deed haar hoofd als 1e door het schot en zag een soort zaal aan de andere kant. Claire kwam met haar hoofd ook door het gat en keek Liz aan. We konden niet met onze hoofd terug. Het was een soort gat met een weerhaak. Ton stond in de zaal te praten met een groep mannen. Ik zag dat er geld werd gegeven aan Ton. De mannen kwamen onze richting op lopen en haalde hun lul uit hun broek.

Er werden meteen twee lullen in onze mond geduwd. Ik zag dat de andere mannen aan hun leuters begonnen trekken. Ik hoorde Ton zeggen. Jullie hebben 40 minuten om deze hoeren vol te spuiten. Ik kreeg vrij snel het 1e sperma in mijn mond. Ik slikte nog met overtuiging, later werd het steeds moeilijker om het sperma in door te slikken. Het kwam met bakken naar binnen. Ik denk dat het een groep van ongeveer 30 man was. Claire kreeg lang niet zoveel als ik.

Later hoorde ik van Claire, dat zij de mannen alleen maar stijf zoog en dat ik het sperma kreeg. Ik heb niet geteld, maar het kon nog wel eens zo zijn.

Ik zat ook aardig vol. Mijn gezicht zat ook onder het sperma zag ik in de spiegel van de auto rijdend naar de volgende afspraak van Ton. Claire moest mijn gezicht in de auto schoonlikken en opmaken. Na een half uur waren we aangekomen bij een klein boerderijtje. Ton nam ons mee naar de schuur. Ik zag in de schuur 6 mannen staan en twee paarden. Wij werden in een hok naast de paarden gezet. Ton liep naar de mannen. We werden opgehaald door en grote man van een jaar of We werden in een sooort melkmachine gezet.

We stondenerin en onze hoofden zaten in een rond gat. We kregen beide een lul in onze mond. Ik voelde dat de dildo die nog steeds in mijn kut zat eruit werd gehaald. Ik kreeg direct een sappige lul in mijn kut gedrukt. Ik werd gewoon verkracht in deze machine.

Boven kreeg in een lul in mijn mond. Ik kon niet goed zuigen. Ik werd gewoon geneukt in min mond. Ik moest alleen maar slikken hoorde ik Ton roepen.

Claire stond naast me met haar hoofd kijkend naar mij. Claire zei, dat ik een geile hoer was. Nog geiler dan zij. Ik mompelde, dat ik geil was en meer wilde. Mijn kut werd steed weer gevuld met worst volede ik. Ik weet zeker dat de 5 mannen om en om mijn kut aan het neuken waren. Ik had van alle 5 de mannen het sperma binnen en er werd een gallon boven mijn hoofd gezet.

Ik moest zonder te morsen de gallon sperma opdrinken. Claire kreeg ook een ¼ liter sperma boven zich. Wie het best de sperma naar binnen zoog kreeg als beloning geen liter sperma extra beveelde Ton. Claire en Liz moesten tegelijk beginnen met slikken van het opgespaarde sperma. Claire liet Liz zien dat zij ook heel goed kan slikken.

Binnen een mum van tijd had Claire haar gallon leeg en riep geef mij er nog maar 1 Ton. Ton zei, dat ze haar hoerenbek moest houden. Ton pakte en klein mannetje van de 5 en beveelde hem zijn vrouw te gaggen. Claire kreeg een bal in haar mond en de riem werd achter haar vast gemaakt. Jij krijgt geen sperma in je mond meer deze dag snauwde Ton. Liz had haar gallon ook leeg en likte met haar tong de restjes van haar lippen. Zo sperma sletjes dit was ons 2e afspraakje.

Jongens bedankt en tot de volgende keer!! We reden vervolgens naar een groot herenhuis net buiten het dorp. Ik zag dat Claire naar mij keek in de auto en wat wilde zeggen. Ik haalde de bal uit haar kwijlende mond. Ze zei, Liz wat heb jij toch een goddelijk lichaam. Mooie tieten, lekkere kont en een geile kop. Nog geilere uitstraling dan ik met een lul in mijn bek. Liz ik ben verliefd op je. Ik wil je niet meer kwijt uit ons leven.

Ton lachte een beetje en zei, dat Liz het speeltje van hem en Claire blijft. Wij willen je opleiden tot super slet en je onderhouden Liz. We willen je likken, neuken, laten neuken en vol gespoten zien worden. Dat hoort bij vernedering van een hoer zo als jij. Iedereen wil met jou neuken Liz.

We hebben bijna geen uitzonderingen. Ik laat jou foto zien op mijn website in verschillende houdingen en de aanmeldingen komen met rijen tegelijk. We kunnen wel elke dag op pad. Liz je bent gewoon een lekker wijf ratelde Ton door. Gelukkig heb ik Claire, Amber en jou zus nog op achterhand. Hun gebruik ik in jou rust periode bij Kees. We stopte aan de voorzijde van het huis. Er kwam een goed geklede mooie vrouw uit het huis en begroette Ton.

Ik hoorde de vrouw zeggen, tegen Ton, zo Ton dit zijn dus je beste sletjes. Ton liep met de vrouw mee en wij moesten in de hal van het voorportaal wachten van de vrouw. Later werden we meegenomen door een jong meisje. Ik schat haar 18 jaar. Het was de dochter van de vrouw waar Ton mee wegliep.

Het meisje nam ons mee naar een verkleedruimte. We kregen hele mooie kleren aan van het meisje en geile lingerie. Een gat in de onderbroek voor de vagina en anus en tieten in een BH met gaten voor je tepels. En we kregen een paar konijnen oren op als een soort Playboy Bunny.

Het meisje keek keurend naar ons en nam ons mee naar de bar waar we werden voorgesteld aan de vrouw door Ton. De vrouw keek ons keurend aan en zei, met een geile stem dit zijn echt 2 mooie en lekkere vrouwen.

We gaan deze avond genieten van het spel met jullie dames. Wij gaan dat bepalen en jullie zullen het moeten ondergaan. De vrouw deed ons een ketting om en we moesten met haar meelopen naar een ruimte diep in het huis.

Het was een soort SM kamer met allerlei apparaten. Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast.

Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten.

Daarna probeert hij nog een keer om beencontakt te krijgen, maar Monique trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad.

Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Monique om nieuwe lakens. Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad.

Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Monique een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken.

Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Monique haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven? En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten".

De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi? Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Monique gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Monique en schakelt even met de afstandsbediening.

Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad. Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft. Om vijf voor twaalf schenkt tante Monique de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne.

Dan zet Monique haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw. Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voorzichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok omhoog.

Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Monique komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direct naar Monique's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten.

Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voorzichtig over de bobbel in zijn broek.

Monique begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Monique nu zijn broek helemaal uit kan doen.

Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Monique komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen.

Weer voelt hij de gladde stof van haar panty's. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Monique merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Monique zijn trui en overhemd zover opgeschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt.

Nu begint ze op zijn te pels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten.

Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten.

Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje doorschijnend is. Monique bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen.

Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Monique strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen.

Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Monique kan een kreet van verrukking niet onderdrukken.

Voorzichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen. Opeens begint Monique heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog.

Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer.

Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Hans begint zwaar te hijgen. Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel. Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden. Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt.

Monique maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Monique geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit. Helemaal naakt klimt ze weer op het bed. Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen. Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten.

Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Hans steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar. Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Monique kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen. Hans likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Monique binnen. Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik.

Weer begint Hans heftig te schokken. Monique komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Hans voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen.

Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Monique begint steeds wilder te bewegen.

Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt. Monique kreunt en hij begint weer te schokken. Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar. Monique zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne. Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik.

Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn. Hij kijkt monique aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Monique's bed. Monique zelf ligt niet meer naast hem.

Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Monique in de keuken het ontbijt te bereiden.

Hij loopt op haar toe en wil haar kussen. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei.
Gratisseks lesbische seks

  • Monique trekt haar been direct terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie". De volgende dag gaan Monique en hij de hardcore sexdate gezocht in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Na een tijdje komt Hans omhoog en stopt zijn pik in haar kutje.
  • Betalen in natura sex nederlands gesproken
  • Oude tante neuken onderdanige slavin
  • BI MAN GEZOCHT HETE POEZEN


Onbetaalde sex pjes anaal


Twee kale gevulde kutjes in de auto van Ton naar een onbekende plek in het land. Ton stopte in een klein dorp bij een vrij staand huis. Ton nam zijn slaafjes achterom mee. Hij plaatste Liz en Claire in een warme schuur van hout, stil zitten afwachten was het commando van Ton. Ze moeten in het hooi op hun knieen voor een paar gaten gaan zitten. Deze gaten zaten in een schot op mond hoogte.

Stop je hoofd er door heen en wachten. Liz deed haar hoofd als 1e door het schot en zag een soort zaal aan de andere kant. Claire kwam met haar hoofd ook door het gat en keek Liz aan. We konden niet met onze hoofd terug. Het was een soort gat met een weerhaak. Ton stond in de zaal te praten met een groep mannen. Ik zag dat er geld werd gegeven aan Ton. De mannen kwamen onze richting op lopen en haalde hun lul uit hun broek. Er werden meteen twee lullen in onze mond geduwd.

Ik zag dat de andere mannen aan hun leuters begonnen trekken. Ik hoorde Ton zeggen. Jullie hebben 40 minuten om deze hoeren vol te spuiten. Ik kreeg vrij snel het 1e sperma in mijn mond.

Ik slikte nog met overtuiging, later werd het steeds moeilijker om het sperma in door te slikken. Het kwam met bakken naar binnen. Ik denk dat het een groep van ongeveer 30 man was. Claire kreeg lang niet zoveel als ik. Later hoorde ik van Claire, dat zij de mannen alleen maar stijf zoog en dat ik het sperma kreeg. Ik heb niet geteld, maar het kon nog wel eens zo zijn. Ik zat ook aardig vol. Mijn gezicht zat ook onder het sperma zag ik in de spiegel van de auto rijdend naar de volgende afspraak van Ton.

Claire moest mijn gezicht in de auto schoonlikken en opmaken. Na een half uur waren we aangekomen bij een klein boerderijtje. Ton nam ons mee naar de schuur. Ik zag in de schuur 6 mannen staan en twee paarden. Wij werden in een hok naast de paarden gezet. Ton liep naar de mannen. We werden opgehaald door en grote man van een jaar of We werden in een sooort melkmachine gezet.

We stondenerin en onze hoofden zaten in een rond gat. We kregen beide een lul in onze mond. Ik voelde dat de dildo die nog steeds in mijn kut zat eruit werd gehaald.

Ik kreeg direct een sappige lul in mijn kut gedrukt. Ik werd gewoon verkracht in deze machine. Boven kreeg in een lul in mijn mond.

Ik kon niet goed zuigen. Ik werd gewoon geneukt in min mond. Ik moest alleen maar slikken hoorde ik Ton roepen. Claire stond naast me met haar hoofd kijkend naar mij. Claire zei, dat ik een geile hoer was.

Nog geiler dan zij. Ik mompelde, dat ik geil was en meer wilde. Mijn kut werd steed weer gevuld met worst volede ik. Ik weet zeker dat de 5 mannen om en om mijn kut aan het neuken waren.

Ik had van alle 5 de mannen het sperma binnen en er werd een gallon boven mijn hoofd gezet. Ik moest zonder te morsen de gallon sperma opdrinken. Claire kreeg ook een ¼ liter sperma boven zich. Wie het best de sperma naar binnen zoog kreeg als beloning geen liter sperma extra beveelde Ton.

Claire en Liz moesten tegelijk beginnen met slikken van het opgespaarde sperma. Claire liet Liz zien dat zij ook heel goed kan slikken. Binnen een mum van tijd had Claire haar gallon leeg en riep geef mij er nog maar 1 Ton. Ton zei, dat ze haar hoerenbek moest houden. Ton pakte en klein mannetje van de 5 en beveelde hem zijn vrouw te gaggen. Claire kreeg een bal in haar mond en de riem werd achter haar vast gemaakt.

Jij krijgt geen sperma in je mond meer deze dag snauwde Ton. Liz had haar gallon ook leeg en likte met haar tong de restjes van haar lippen. Zo sperma sletjes dit was ons 2e afspraakje. Jongens bedankt en tot de volgende keer!!

We reden vervolgens naar een groot herenhuis net buiten het dorp. Ik zag dat Claire naar mij keek in de auto en wat wilde zeggen. Ik haalde de bal uit haar kwijlende mond. Ze zei, Liz wat heb jij toch een goddelijk lichaam. Mooie tieten, lekkere kont en een geile kop. Nog geilere uitstraling dan ik met een lul in mijn bek. Liz ik ben verliefd op je. Ik wil je niet meer kwijt uit ons leven. Ton lachte een beetje en zei, dat Liz het speeltje van hem en Claire blijft. Wij willen je opleiden tot super slet en je onderhouden Liz.

We willen je likken, neuken, laten neuken en vol gespoten zien worden. Dat hoort bij vernedering van een hoer zo als jij. Iedereen wil met jou neuken Liz. We hebben bijna geen uitzonderingen. Ik laat jou foto zien op mijn website in verschillende houdingen en de aanmeldingen komen met rijen tegelijk. We kunnen wel elke dag op pad. Liz je bent gewoon een lekker wijf ratelde Ton door.

Gelukkig heb ik Claire, Amber en jou zus nog op achterhand. Hun gebruik ik in jou rust periode bij Kees. We stopte aan de voorzijde van het huis. Er kwam een goed geklede mooie vrouw uit het huis en begroette Ton. Ik hoorde de vrouw zeggen, tegen Ton, zo Ton dit zijn dus je beste sletjes. Ton liep met de vrouw mee en wij moesten in de hal van het voorportaal wachten van de vrouw. Later werden we meegenomen door een jong meisje.

Ik schat haar 18 jaar. Het was de dochter van de vrouw waar Ton mee wegliep. Het meisje nam ons mee naar een verkleedruimte. We kregen hele mooie kleren aan van het meisje en geile lingerie. Een gat in de onderbroek voor de vagina en anus en tieten in een BH met gaten voor je tepels. En we kregen een paar konijnen oren op als een soort Playboy Bunny. Het meisje keek keurend naar ons en nam ons mee naar de bar waar we werden voorgesteld aan de vrouw door Ton.

De vrouw keek ons keurend aan en zei, met een geile stem dit zijn echt 2 mooie en lekkere vrouwen. We gaan deze avond genieten van het spel met jullie dames. Wij gaan dat bepalen en jullie zullen het moeten ondergaan. De vrouw deed ons een ketting om en we moesten met haar meelopen naar een ruimte diep in het huis. Het was een soort SM kamer met allerlei apparaten. We werden met onze hoofd door middeleeuws offerstandaard vast gemaakt. Onze kontjes achteruit en een groot videoscherm voor ons.

We zagen de dochter van de vrouw op het scherm. Het meisje had 10 negers bij zich. Ze hield er 2 vast bij hun grote lul. Het waren enorme lullen.

De vrouw bevool ons de heren helemaal naar het zin te maken. Nou dat was niet moeilijk met zulke grote lullen dacht ik. Kom maar op, hier kick ik op. We zagen dochter Loesje binnen komen met de negers. Jezus dacht ik, wat een leuters hebben deze mannen. Loesje stopte haar twee lullen meteen bij ieder van ons in onze kut.

Heerlijk een grote negerlul in je zeiknatte kut. Ik droop al de hele dag. Ik kreeg een tinteling door mijn lichaam met zoveel moois voor me. Loesje liep naar voren en begon mij te tongen. Ze fluisterde in mijn oor. Jij krijgt alleen maar sperma vanavond. Ik ga jou voeren met veel wit sap. Mijn moeder heeft de laatste tijd al het sperma van mijn vader en zijn vrienden opgespaard. Jij gaat dat allemaal opdrinken. Ik ga dat filmen. Ik wilgraag hoeren op mijn camrecorder. Ik knikte alleen maar, mij ogen gelden weg.

Ik werd zo hard geneukt door de neger. Alle negers gingen ons nu om de beurt neuken. We werden losgemaakt en over een soort leuning gedrukt.

We kregen aan alle kanten lullen naar binnen gedrukt. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Monique vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken.

Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Monique blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak. Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak.

Dat staat mij vast niet". Monique staart hem een beetje verbaasd aan. Nou, ik zal ze eens passen". In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Monique een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten. Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder.

Monique kijkt hem aan en vraagt "Vindt je ze niet veel te hoog? Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben. Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner.

Monique komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt. Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panty's.

Hans ziet dat ze panty's met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt. Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuurrood. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond.

Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat. Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten.

Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Monique er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Monique's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel contact te zoeken met Monqiue's benen.

Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Monique trekt haar been direct terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie". Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze "Kun je mij even mijn sigaretten brengen? Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast.

Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om beencontakt te krijgen, maar Monique trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma.

Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Monique om nieuwe lakens. Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Monique een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken. Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Monique haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven?

En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten". De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi? Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Monique gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Monique en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad.

Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft.

Om vijf voor twaalf schenkt tante Monique de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne.

Dan zet Monique haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw. Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen.

Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voorzichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok omhoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen.

Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Monique komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direct naar Monique's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij.

Haar hand strijkt voorzichtig over de bobbel in zijn broek. Monique begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet.

Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Monique nu zijn broek helemaal uit kan doen.

Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Monique komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog.

Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panty's. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Monique merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt.

De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Monique zijn trui en overhemd zover opgeschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn te pels te zuigen en te knabbelen.

Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt.

Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje doorschijnend is. Monique bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen.

Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Monique strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen. Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel.

Monique kan een kreet van verrukking niet onderdrukken. Voorzichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen. Opeens begint Monique heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer.

Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Hans begint zwaar te hijgen. Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel.

Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden.

Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt. Monique maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Monique geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit.

Helemaal naakt klimt ze weer op het bed.

oude tante neuken onderdanige slavin

Gratis sex limburg omaskut


oude tante neuken onderdanige slavin