Sex advertenties nl clitje wrijven

Mijn dochters heb ik ook weleens zien friemelen of het echt masturberen is weet ik niet. De jongste was laatst met haar spleetje over de punt van de salon tafel aan het wrijfen. En de oudste zat laatst ongeneerd voor de tv met haar hand in haar broek. Ik heb hun ook gezegd dat dit niet erg gepast is in het openbaar en dat ze dit prive dus op hun kamer moeten doen. Sjee wat een verhaal van die dochter van 10 die eerst haar handwerk op de bank moest afmaken Pff ik vind het toch moeilijk om kinderen zo te zien.

Ik vind het eigenlijk echt een volwassen ding Toen mijn moeder me sexuele voorlichting gaf dus ook over de fucntie van de clitoris kreeg ik als kind rare plaatjes van mijn moeder in mijn hoofd En dat wil je als kind eigenlijk niet. Ja melodie 74, Dan zit je als ouder wel even elkaar aan te kijken, ik was ook wel blij dat mijn vrouw erbij was, zodat die even een moeder-dochter gesprekje kon voeren maar ik weet wel dat je als vader toch even heel vreemd kijkt.

Het was eigenlijk dat mijn vrouw het in de gaten had, want ik zou er geen moment rekening mee gehouen hebben dat dat gaande was. Maar ik denk dat het in jouw geval verstandig is om ze erop te wijzen dat het heel normaal is dat ze het doen, maar alleen als er niemand anders bij is, en ze ook de privacy te geven om het te doen als ze het willen.

Wij hebben het niet gedaan in het begin, maar misschien is het een optie om de jongste die met haar spleetje op de salontafel stond, erop te wijzen dat ze het ook anders kan doen, maar waak er wel voor dat je het niet in de taboesfeer brengt, en maak het ook niet tot een beladen onderwerp, het is uiteindelijk dat wat we bijna allemaal wel doen, en de een begint er wat vroeger mee dan de ander, maar met een goede begeleiding komt het zeker goed. Pelvis2 maandag 28 januari Een oudere broer van een vriendje van mij destijds vertelde erover en het leek me wel wat.

Toen ik kwam schrok ik wel, er kwam ook allemaal spul uit maar het was wel lekker. Toen ook eigenlijk voor het eest sperma geproefd want ik had geen zakdoekjes ofzo en dus me handen afgelikt en ook aan mijn slaapzak afgsmeerd.

Lang leve de onervarenheid of toch niet Francisca21 maandag 28 januari Gelukkig kon ik net op tijd stoppen en had hij nix door!!!

Hoe ik het ontdekt heb weet ik niet meer, maar ik was alleen thuis toen ik het ging uitproberen. Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris. Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!! Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet. Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!!

Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar. Ik had toen tijdschriften als de Hitkrant en Break Out waar verhaaltjes en foto's instonden waar ik wel opgewonden van werd.

Nu ben ik blij met mijn vieb, maar heel zelden pak ik een knuffel die verdwaald op mijn kamer ligt en das toch ook wel erg lekker!!! Pelvis2 schreef op 28 januari Lepeltje dinsdag 5 februari Ik zat al op de middelbare school.

Ik was al een tijd aan het proberen om klaar te komen, wilde heel graag weten hoe het voelde maar het lukte me maar niet.

Toen ik op een avond alleen thuis was zat ik op de bank en deed een zoveelste poging om klaar te komen. Toen kwam ik op het idee om over mijn clitoris te wrijven ipv een vinger in mijn vagina te doen.

En toen ineens lukte het! Ik was helemaal blij hahahahahhah en kon de dagen erna aan niks anders denken en benutte elk moment om te masturberen Ik kom nu nog alleen klaar door stimulering van mijn clitoris. Het is heel lekker als mijn vriend mijn vingert en penetreert maar ik kom er niet door klaar. Ik was er vrij laat mee Ik weet ook dat er niet veel andere manieren zijn dan aftrekken.

Het volgende is een beetje raar, maar het is toch echt zo. Toen ik iets ouder was had ik een lenige rug en kon ik mezelf pijpen. Het lukte om ook klaar te komen, ondanks dat het niet comfortabel was. Nu heb ik een te starre rug, en lukt me dat niet meer. Ik ben nu Roelie woensdag 6 februari Mijn dochter van 9 ligt al sinds haar 5e of 6e te wippen op een kussen. Ze krijgt daar een lekker gevoel in d'r buik van, zegt ze.

Heb haar al gezegd dat ze het beter in haar eentje kan doen, maar daar geeft ze nog niet veel gehoor aan. En dan ikzelf, man begin Ik vond het heerlijk om daar in te liggen. Ook had ik stevige interesse in kids die verschoond werden door hun moeder met alle aandacht erbij, natuurlijk ik heb zelf mijn moeder op vroege leeftijd moeten missen, dus daar zal het voor een gedeelte aan liggen.

Verder is het een fetish geworden Dus voor het eerst in mijn plasticbroek! Erg vreemd en kleverig. Mijn broer was het al opgevallen dat ik lag te wippen en introduceerde aftrekken. Maar het ging mij natuurlijk niet alleen daarom! Ik moet zo een jaar of geweest zijn.

Wist toen nog amper wat seks was. Ik schrok mij een bult toen er na een poosje frunniken een kwakje uitkwam. Man, in die tijd heb ik ladingen zakdoekjes verbruikt. Wat ik me nog kan herinneren is dat ik 's avonds in bed op mn buik lag, regelmatig een erectie kreeg en als ik dan heen en weer begon te schuiven het gevoel nog lekkerder werd!!!

Manlief donderdag 7 februari Ik was ongeveer een jaar of 11, 5e klas lagere school. Mijn 2 jaar jongere broer en ik sliepen in een stapelbed. Ik moest dus altijd heel stil ontdekken. Maar hij sliep toch altijd snel in en als ie eenmaal sliep dan was het vast. Ik ben altijd al een beetje een ontdekker geweest, onderzoekend ingesteld, zo ook met mijn lijf. Ik ontdekte dat het een lekker gevoel gaf als ik m'n piemel tussen m'n handen in wreef.

Dezelfde beweging zoals je ook je handen wast. Dat lange tijd doend gaf dan een keer ooit een spontaan orgasme. Ik schrok er niet van terwijl ik niet precies wist wat het was. Ik vond het wel een plezierig prive geheimpje en ben dat dus vaker gaan doen. Gaandeweg begon het steeds langer te duren voor mijn gevoel dat mn broertje in slaap gesukkeld was.

Pas veel later ontdekte ik de meer gangbare methode, is het aftrekken. Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden.

Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten. Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken.

Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken. Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik. Doe mee, het is Gratis. Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier.

Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam. Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers.

Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal! Ga een willekeurige chatkamer binnen om het model aan deze lijst toe te voegen. Sexy meisjes vingeren hun poesjes. Beste Guest, Helaas; je hebt geen modellen in je vriendenoverzicht. We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken. Een volledig overzicht van onze modellen kun je vinden op onze home page.

Sex live en Live sex Chat. Zie hete meisjes hun poesjes vingeren De sexy cam meisjes in deze categorie houden echt van het masturberen in het openbaar en vingeren hun poesjes het liefst recht voor hun live seks cams terwijl ze sekschatten met hete mannen en vrouwen in onze live seks chats.

De onzichtbare status stelt je in staat om de hete online shows te zien die onze beste modellen geven, door onzichtbaar in hun chat rooms aanwezig te zijn. Vraag het me later nog eens ». Gebruik de onzichtbare status om je naam op de gastenlijst voor de chat te verbergen.

Niets zal je aanwezigheid kenbaar maken aan het model! Deze site bevat inhoud van seksuele aard voor volwassenen die door sommigen als aanstootgevend kan worden ervaren.

Ga niet door indien de wetgeving in jouw regio het bekijken van dergelijke inhoud verbiedt. Een ieder die deze site binnengaat dient meerderjarig te zijn. Toestemming om deze website binnen te gaan en de inhoud te bekijken is absoluut beperkt tot bereidwillige volwassenen die onder ede bevestigen, en op straffe van boetes voor oneerlijkheid zoals besproken in hoofdstuk 28 U. BongaCams gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.

We hebben niet de mogelijkheid om je te laten deelnemen aan onze webcam gemeenschap zonder deze kleine pakketjes informatie op je computer te plaatsen.

..

Tantra massage thuis sex film grtis

Voor de veiligheid en privacy van je Pornhub account, vergeet niet om nooit je wachtwoord in te geven op een andere site dan pornhub. Voor je veiligheid en privacy, werd deze link uitgeschakeld. Begin Mijn Gratis Week Nee bedankt. Om de video te bekijken, moet javascript ingeschakeld zijn. Herinner mij op deze computer niet aangeraden op publieke of gedeelde computers. Gebruikersnaam en Wachtwoord Vergeten? Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan.

Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen. Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Beffen op het clitje - totdat ze klaarkomt 9. Celestia Vega krijgt ruwe fistbeurt Grote clitoris compilatie 4. Dakota - Clitorische climax massage p 2.

Zwarte vrouw krijgt haar massale Clitoris uitgezogen! Proef mijn poesje bitch en lik mijn clit schoon K views. Wrijven op haar clit naar een orgasme toe 4. Huge Clit be Devoured K views. Niets windt deze meisjes meer op dat te weten dat duizenden jongens van over de hele wereld hen hun poesjes zien vingeren.

Ze vinden het heerlijk om zich voor te stellen hoe deze jongens zichzelf masturberen terwijl ze zien hoe hun poesjes worden gevingerbanged. Het maakt ze botergeil! Je kunt deze meisjes altijd in onze gratis live seks chats bezig zien terwijl ze proberen een groter publiek voor hun gratis seks shows te interesseren.

Ze zijn wanhopig voor aandacht en zouden alles doen om jongens naar hun poesjes te laten kijken. Het mooiste van alles is dat jij al deze sexy cam meisjes kunt uitnodigen in onze prive chat rooms voor wat sexy camcam actie!

Wordt lid van BongaCams en geniet van het bekijken van sexy meisjes uit alle hoeke van de wereld die hun poesjes vingeren in onze live seks cams!

Alle leden en personen op deze site hebben contractueel aan ons duidelijk gemaakt dat zij 18 jaar of ouder zijn. Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden. Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten.

Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken. Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken.

Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik. Doe mee, het is Gratis.

Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier. Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam.

Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers. Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal! Ga een willekeurige chatkamer binnen om het model aan deze lijst toe te voegen. Sexy meisjes vingeren hun poesjes. Beste Guest, Helaas; je hebt geen modellen in je vriendenoverzicht. We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken.

Een volledig overzicht van onze modellen kun je vinden op onze home page. Sex live en Live sex Chat. Zie hete meisjes hun poesjes vingeren De sexy cam meisjes in deze categorie houden echt van het masturberen in het openbaar en vingeren hun poesjes het liefst recht voor hun live seks cams terwijl ze sekschatten met hete mannen en vrouwen in onze live seks chats.

De onzichtbare status stelt je in staat om de hete online shows te zien die onze beste modellen geven, door onzichtbaar in hun chat rooms aanwezig te zijn.

Vraag het me later nog eens ».
Mijn dochters heb ik ook weleens zien friemelen of het echt masturberen is weet ik niet. De jongste was laatst met haar spleetje over de punt van de salon tafel aan het wrijfen. En de oudste zat laatst ongeneerd voor de tv met haar hand in haar broek. Ik heb hun ook gezegd dat dit niet erg gepast is in het openbaar en dat ze dit prive dus op hun kamer moeten doen. Sjee wat een verhaal van die dochter van 10 die eerst haar handwerk op de bank moest afmaken Pff ik vind het toch moeilijk om kinderen zo te zien.

Ik vind het eigenlijk echt een volwassen ding Toen mijn moeder me sexuele voorlichting gaf dus ook over de fucntie van de clitoris kreeg ik als kind rare plaatjes van mijn moeder in mijn hoofd En dat wil je als kind eigenlijk niet. Ja melodie 74, Dan zit je als ouder wel even elkaar aan te kijken, ik was ook wel blij dat mijn vrouw erbij was, zodat die even een moeder-dochter gesprekje kon voeren maar ik weet wel dat je als vader toch even heel vreemd kijkt.

Het was eigenlijk dat mijn vrouw het in de gaten had, want ik zou er geen moment rekening mee gehouen hebben dat dat gaande was. Maar ik denk dat het in jouw geval verstandig is om ze erop te wijzen dat het heel normaal is dat ze het doen, maar alleen als er niemand anders bij is, en ze ook de privacy te geven om het te doen als ze het willen. Wij hebben het niet gedaan in het begin, maar misschien is het een optie om de jongste die met haar spleetje op de salontafel stond, erop te wijzen dat ze het ook anders kan doen, maar waak er wel voor dat je het niet in de taboesfeer brengt, en maak het ook niet tot een beladen onderwerp, het is uiteindelijk dat wat we bijna allemaal wel doen, en de een begint er wat vroeger mee dan de ander, maar met een goede begeleiding komt het zeker goed.

Pelvis2 maandag 28 januari Een oudere broer van een vriendje van mij destijds vertelde erover en het leek me wel wat. Toen ik kwam schrok ik wel, er kwam ook allemaal spul uit maar het was wel lekker. Toen ook eigenlijk voor het eest sperma geproefd want ik had geen zakdoekjes ofzo en dus me handen afgelikt en ook aan mijn slaapzak afgsmeerd.

Lang leve de onervarenheid of toch niet Francisca21 maandag 28 januari Gelukkig kon ik net op tijd stoppen en had hij nix door!!! Hoe ik het ontdekt heb weet ik niet meer, maar ik was alleen thuis toen ik het ging uitproberen. Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris. Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!!

Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet. Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!! Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar.

Ik had toen tijdschriften als de Hitkrant en Break Out waar verhaaltjes en foto's instonden waar ik wel opgewonden van werd. Nu ben ik blij met mijn vieb, maar heel zelden pak ik een knuffel die verdwaald op mijn kamer ligt en das toch ook wel erg lekker!!! Pelvis2 schreef op 28 januari Lepeltje dinsdag 5 februari Ik zat al op de middelbare school. Ik was al een tijd aan het proberen om klaar te komen, wilde heel graag weten hoe het voelde maar het lukte me maar niet. Toen ik op een avond alleen thuis was zat ik op de bank en deed een zoveelste poging om klaar te komen.

Toen kwam ik op het idee om over mijn clitoris te wrijven ipv een vinger in mijn vagina te doen. En toen ineens lukte het! Ik was helemaal blij hahahahahhah en kon de dagen erna aan niks anders denken en benutte elk moment om te masturberen Ik kom nu nog alleen klaar door stimulering van mijn clitoris.

Het is heel lekker als mijn vriend mijn vingert en penetreert maar ik kom er niet door klaar. Ik was er vrij laat mee Ik weet ook dat er niet veel andere manieren zijn dan aftrekken. Het volgende is een beetje raar, maar het is toch echt zo. Toen ik iets ouder was had ik een lenige rug en kon ik mezelf pijpen. Het lukte om ook klaar te komen, ondanks dat het niet comfortabel was. Nu heb ik een te starre rug, en lukt me dat niet meer.

Ik ben nu Roelie woensdag 6 februari Mijn dochter van 9 ligt al sinds haar 5e of 6e te wippen op een kussen. Ze krijgt daar een lekker gevoel in d'r buik van, zegt ze. Heb haar al gezegd dat ze het beter in haar eentje kan doen, maar daar geeft ze nog niet veel gehoor aan. En dan ikzelf, man begin Ik vond het heerlijk om daar in te liggen. Ook had ik stevige interesse in kids die verschoond werden door hun moeder met alle aandacht erbij, natuurlijk ik heb zelf mijn moeder op vroege leeftijd moeten missen, dus daar zal het voor een gedeelte aan liggen.

Verder is het een fetish geworden Dus voor het eerst in mijn plasticbroek! Erg vreemd en kleverig. Mijn broer was het al opgevallen dat ik lag te wippen en introduceerde aftrekken. Maar het ging mij natuurlijk niet alleen daarom! Ik moet zo een jaar of geweest zijn. Wist toen nog amper wat seks was. Ik schrok mij een bult toen er na een poosje frunniken een kwakje uitkwam.

Man, in die tijd heb ik ladingen zakdoekjes verbruikt. Wat ik me nog kan herinneren is dat ik 's avonds in bed op mn buik lag, regelmatig een erectie kreeg en als ik dan heen en weer begon te schuiven het gevoel nog lekkerder werd!!! Manlief donderdag 7 februari Ik was ongeveer een jaar of 11, 5e klas lagere school. Mijn 2 jaar jongere broer en ik sliepen in een stapelbed. Ik moest dus altijd heel stil ontdekken.

Maar hij sliep toch altijd snel in en als ie eenmaal sliep dan was het vast. Ik ben altijd al een beetje een ontdekker geweest, onderzoekend ingesteld, zo ook met mijn lijf. Ik ontdekte dat het een lekker gevoel gaf als ik m'n piemel tussen m'n handen in wreef. Dezelfde beweging zoals je ook je handen wast. Dat lange tijd doend gaf dan een keer ooit een spontaan orgasme.

Ik schrok er niet van terwijl ik niet precies wist wat het was. Ik vond het wel een plezierig prive geheimpje en ben dat dus vaker gaan doen. Gaandeweg begon het steeds langer te duren voor mijn gevoel dat mn broertje in slaap gesukkeld was. Pas veel later ontdekte ik de meer gangbare methode, is het aftrekken. Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden.

Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten. Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken. Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken.

Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik. Doe mee, het is Gratis. Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier. Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam.

Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers. Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal! Ga een willekeurige chatkamer binnen om het model aan deze lijst toe te voegen. Sexy meisjes vingeren hun poesjes. Beste Guest, Helaas; je hebt geen modellen in je vriendenoverzicht.

We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken. Een volledig overzicht van onze modellen kun je vinden op onze home page.

Sex live en Live sex Chat. Zie hete meisjes hun poesjes vingeren De sexy cam meisjes in deze categorie houden echt van het masturberen in het openbaar en vingeren hun poesjes het liefst recht voor hun live seks cams terwijl ze sekschatten met hete mannen en vrouwen in onze live seks chats.

De onzichtbare status stelt je in staat om de hete online shows te zien die onze beste modellen geven, door onzichtbaar in hun chat rooms aanwezig te zijn. Vraag het me later nog eens ».

Gebruik de onzichtbare status om je naam op de gastenlijst voor de chat te verbergen. Niets zal je aanwezigheid kenbaar maken aan het model! Deze site bevat inhoud van seksuele aard voor volwassenen die door sommigen als aanstootgevend kan worden ervaren.

Ga niet door indien de wetgeving in jouw regio het bekijken van dergelijke inhoud verbiedt. Een ieder die deze site binnengaat dient meerderjarig te zijn. Toestemming om deze website binnen te gaan en de inhoud te bekijken is absoluut beperkt tot bereidwillige volwassenen die onder ede bevestigen, en op straffe van boetes voor oneerlijkheid zoals besproken in hoofdstuk 28 U. BongaCams gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen. We hebben niet de mogelijkheid om je te laten deelnemen aan onze webcam gemeenschap zonder deze kleine pakketjes informatie op je computer te plaatsen.

..


Twente sex sex plas


Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan. Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen. Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. Beffen op het clitje - totdat ze klaarkomt 9. Celestia Vega krijgt ruwe fistbeurt Grote clitoris compilatie 4. Dakota - Clitorische climax massage p 2. Zwarte vrouw krijgt haar massale Clitoris uitgezogen! Proef mijn poesje bitch en lik mijn clit schoon K views.

Wrijven op haar clit naar een orgasme toe 4. Tijdens de sex kun je je G-spot stimuleren met vingers, een speeltje of met het mannelijk geslacht. Bepaalde standjes zoals doggy style maken het gemakkelijker om op deze manier klaar te komen. Het meest heftig klaarkomen doe je tijdens een orgasme waar je zowel clitoraal als vaginaal klaarkomt. Uitgebreid voorspel is hierbij een absolute must. Strelen, masseren, likken, zoenen… Doe het allemaal.

En als het eenmaal tijd is voor penetratie, klim dan bovenop je partner, eventueel achterstevoren, om de ideale positie te vinden. Jij bepaalt het tempo en de diepte terwijl je partner bijvoorbeeld je klit en de buitenkant van je vagina kan verwennen. Wissel regelmatig van standje zodat je steeds op een andere manier geprikkeld wordt.

Orale sex in combinatie met gericht vingerwerk is ook een goede manier om een gemixt orgasme te krijgen. Ja, dat kan echt. Het is vooral weggelegd voor vrouwen die het aankunnen om langdurig op dezelfde plek gestimuleerd te worden. De weg naar succes is het afwisselen van de snelheid en techniek. Wissel bijvoorbeeld strelingen met de vingers af met orale sex.

En als je overgaat tot penetratie blijf dan wisselen in tempo. Kom je klaar, zorg dat je partner je blijft stimuleren. En vergeet ook vooral andere erogene zones niet. Van het aanraken van de tepels na een orgasme kunnen sommige vrouwen bijvoorbeeld opnieuw klaarkomen. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Home Seks Hoe ben jij begonnen met masturbere Hoe ben jij begonnen met masturberen? Alle reacties Link kopieren Quote. Via de doorgeefvraag kwam ik er achter dat er hierover nog geen topic was, dus bij deze geopend, kom maar op met je verhalen! Om even op de vraag van Toet terug te komen, onze oudste dochter heeft het ook gedaan, vanaf haar kleutertijd. Ze deed het op diverse manieren, maar altijd door ergens overheen te schuiven, de rand van het bed, of de bank, wipgatten noemden wij dat, en ook zij dded het in het openbaar, dus daar hebben we toen ook wat van gezegd, dat ze het beter alleen op haar kamer kon doen, of beneden als er niemend bij was.

Wel ging ze ook andere manieren bedenken, en we hebben ook weleens gezien dat ze het op een kussen en een opgevouwen handdoek deed. Toen ze een jaar of 10 was, zat ze het op een gegeven moment ook beneden op de bank te doen gewoon met haar handen, ze was al even bezig en toen mijn vrouw door kreeg wat ze aan het doen was, was ze al zo ver dat ze het eerst moest afmaken, daarna heeft ze haar meegenomen naar haar kamer, en haar verteld dat het heel normaal is wat ze deed, maar aleen als ze alleen was.

Daana heeft ze begrepen hoe het zat, en hebben wij het nooit meer van haar gezien. Ze heeft het er later met mijn vrouw nog weleens over gehad, maar mijn vrouw heeft toen nogmaals uitgelegd dat het heel normaal is en dat ze het zelf ook weleens doet. Ik denk dus dat het op deze wijze in ieder geval uit de taboesfeer gehouden wordt. Van onze jongste dochter hebben we dit nooit gezien, dus het is niet zo dat dit bij alle kinderen voorkomt.

VanPuffelen vrijdag 25 januari Ik was ook een jaar of 8 denk ik. Ik was een echt paardenmeisje en reed veel op van die dikke shetlandpony's, zonder zadel Als ik op een bepaalde manier op zo'n dravende pony ging zitten, met een beetje mijn bekken gekanteld naar voren, gaf het een errug lekker gevoel. Op een gegeven moment zelfs zo lekker dat ik er spontaan van af viel, ik was even 'van de wereld'. Ik heb het wel eens aan mijn ex verteld, en als we wel eens langs een wei met pony's kwamen zei greinzend 'neehee Nee van Puffelen, je was even van je paard: Melodie74 zaterdag 26 januari Mijn dochters heb ik ook weleens zien friemelen of het echt masturberen is weet ik niet.

De jongste was laatst met haar spleetje over de punt van de salon tafel aan het wrijfen. En de oudste zat laatst ongeneerd voor de tv met haar hand in haar broek.

Ik heb hun ook gezegd dat dit niet erg gepast is in het openbaar en dat ze dit prive dus op hun kamer moeten doen. Sjee wat een verhaal van die dochter van 10 die eerst haar handwerk op de bank moest afmaken Pff ik vind het toch moeilijk om kinderen zo te zien.

Ik vind het eigenlijk echt een volwassen ding Toen mijn moeder me sexuele voorlichting gaf dus ook over de fucntie van de clitoris kreeg ik als kind rare plaatjes van mijn moeder in mijn hoofd En dat wil je als kind eigenlijk niet. Ja melodie 74, Dan zit je als ouder wel even elkaar aan te kijken, ik was ook wel blij dat mijn vrouw erbij was, zodat die even een moeder-dochter gesprekje kon voeren maar ik weet wel dat je als vader toch even heel vreemd kijkt.

Het was eigenlijk dat mijn vrouw het in de gaten had, want ik zou er geen moment rekening mee gehouen hebben dat dat gaande was. Maar ik denk dat het in jouw geval verstandig is om ze erop te wijzen dat het heel normaal is dat ze het doen, maar alleen als er niemand anders bij is, en ze ook de privacy te geven om het te doen als ze het willen.

Wij hebben het niet gedaan in het begin, maar misschien is het een optie om de jongste die met haar spleetje op de salontafel stond, erop te wijzen dat ze het ook anders kan doen, maar waak er wel voor dat je het niet in de taboesfeer brengt, en maak het ook niet tot een beladen onderwerp, het is uiteindelijk dat wat we bijna allemaal wel doen, en de een begint er wat vroeger mee dan de ander, maar met een goede begeleiding komt het zeker goed.

Pelvis2 maandag 28 januari Een oudere broer van een vriendje van mij destijds vertelde erover en het leek me wel wat. Toen ik kwam schrok ik wel, er kwam ook allemaal spul uit maar het was wel lekker. Toen ook eigenlijk voor het eest sperma geproefd want ik had geen zakdoekjes ofzo en dus me handen afgelikt en ook aan mijn slaapzak afgsmeerd. Lang leve de onervarenheid of toch niet Francisca21 maandag 28 januari Gelukkig kon ik net op tijd stoppen en had hij nix door!!! Hoe ik het ontdekt heb weet ik niet meer, maar ik was alleen thuis toen ik het ging uitproberen.

Ik zat op mijn bed en ik wreef met een knuffel over mijn clitoris. Elke keer kreeg ik zo'n lekker gevoel, dat ik niet door durfde te zetten omdat ik dacht dat ik moest plassen!!! Ik heb toen een po gepakt die gebruikten we altijd als iemand ziek was en die tussen mijn benen gezet.

Ik ben toen door gaan wrijven totdat ik klaarkwam en ontdekte dus dat ik helemaal niet hoefde te plassen!!! Later had ik een groot knuffelkonijn die ik tussen mijn benen nam alsof je bovenop een man zit tijdens sex en met wrijvende en stotende bewegingen kwam ik dan klaar.