Sex in het hooi sex gluren bij de buren

sex in het hooi sex gluren bij de buren

..

Neukende mensen vrouw zoekt man voor sex

Ze had weer geen beha aan dacht ik. Ze zette de pan terug in de keuken en ging verder met lezen. Onder het lezen zei ze”houd je badjas maar aan,ons Angèle gaat in bad als ze terug is en jij ook”. Een half uurtje later hoorde ik ze het erf oprijden. Nadat ze het paard in de stal had gezet kwam ze binnen,deed haar laarzen uit en stapte de woonkamer in.

Ze gaf me een zoen en nam een kop koffie. Toen die leeg was zei ze “kom jongen we gaan in bad”. Ik zag haar knipogen naar tante Maria nam haar badjas en we wandelden naar het boterhok.

Ze liet het bad vollopen,ondertussen poetste ze haar tanden. Ik deed mijn badjas uit en stapte al in 't bad en ging zitten. Ze kleedde zich snel uit en kwam tegenover mij zitten,trok haar lange benen omhoog.

Een beetje onrustig was ze vond ik. Ze glimlachte lief naar me en vroeg of ik al sexuele opvoeding gekregen had. Ik schrok en knikte nee”ik weet niet wat dat is”. Je kent toch het verschil tussen een meisje en een jongen begon ze aarzelend.

Ik antwoordde ja hoor jongens hebben een piemel en meisjes een spleetje en als ze ouder worden krijgen meisjes ook borsten. Goed zo,heeft je piemel al een stijf gestaan,vroeg ze. Blozend knikte ik,dat noemen ze een erectie,zei ze.

Als jongens wat ouder worden worden het mannen en die willen hun stijve piemel,welke ook wel penis,pik,of lul genoemd,in het spleetje van de meisjes, die vrouw worden, steken. Het spleetje heet in medische termen vagina,maar in de volksmond noemen ze het ook kut,foef of grotje.

Heb je je al eens afgetrokken vroeg ze. Ik knikte heftig nee. Weet je dan niet hoe het moet,jawel een vriend heeft het me verteld,zei ik een beetje verlegen. Weet je wat sperma of zaad is,weer knikte ik nee,wel zei ze,als je lang genoeg aan je piemel trekt ga je ejaculeren dan spuiten er grote witte druppels uit je piemel,dat is sperma, hetzelfde gebeurt als de man zijn pik tussen de schaamlippen in het kutje van de vrouw steekt,dit is om een vrouw te bevruchten waardoor bij de mensen kindjes ontstaan,dat noemen ze neuken.

Het is net hetzelfde als je daarstraks gezien hebt bij de paarden. Volgend jaar in de lente zal de merrie bevallen van een veulentje. Ze legde de spons neer zette haar benen wat uit elkaar, pakte haar schaamlippen vast en trok ze uit elkaar. Ik zette grote ogen op,ze raadde mijn gedachten,voel maar eens nieuwsgierigaard lachte ze. Langzaam en bevend voelde ik aan haar schaamlippen en beroerde het roze vlees van haar kutje,voel maar eens binnenin ze nam mijn hand vast en plooide mijn vingers weg tot enkel mijn middenvinger nog recht stond en duwde hem in haar tunneltje.

Het was er heerlijk warm en slijmerig mijn piemel werd er stijf van ,ze merkte het. Ze trok mijn vinger er terug uit ,”als je wat ouder bent mag je je lul er eens in steken”spoelde zich af en stapte uit bad,droogde zich af en deed haar badjas aan en zei “ik zie je seffens wel bij ons ma”. Toen ze buiten was en ik de deur hoorde dichtslaan stond ik recht pakte ik mijn stijve piemel en begon me af te trekken tot een vreemd zalig gevoel zich van me meester maakte.

Ik bleef door trekken en voelde iets borrelen in mijn piemel,even later vlogen er witte druppels in het water. Ik waste me vlug en liet het water weglopen droogde me af,deed mijn badjas aan en liep over het erf naar de woning van Maria. Toen ik binnenkwam zei Maria,”maar jongen toch,was het water te warm je hebt zo'n blozende kaakjes”beide vrouwen schoten in een lach.

Verlegen en met een nog rodere kop voelde ik zette ik me aan tafel. Angèle stond recht kwam achter me staan legde haar armen rond mij,gaf een zoen op mijn wang. Vanaf toen trok ik me alle dagen af,als ik de kans had.

De dagen op de boerderij vlogen voorbij. Angèle liet 's avonds de deur van haar slaapkamer open staan,verschillende keren zag ik hen neuken,ook als ik zag dat Maria zich naar de hooizolder begaf en Georges nergens te bespeuren was ging ik stiekem gluren.

Als Georges op boter en melk ronde ging mocht ik steeds meerijden in de oude Volvo stationwagen die achterin vol geladen was met melkstopen en een kuip boter.

Zij verkochten aan boeren in de omstreken maar ook in de stad Waregem. Op zekere dag,op de terugweg het was al donker,moest hij nog even iets gaan doen bij de buren.

We reden het erf op. Ik zag geen licht branden en zei “ze zijn misschien al gaan slapen”. Georges legde de motor stil,stapte uit en zei”blijf jij maar even zitten het zal niet lang duren” en hij liep achterom de woning.

Het duurde toch wel erg lang vond ik en besloot naar binnen te gaan om hem te zeggen dat ik honger had. Toen ik ook langs achter liep zag ik een beetje licht op de grond schijnen. Voorzichtig stapte ik naar het licht en keek door het onderste kleine ruitje naar binnen. Georges stond daar naakt te schommelen aan de keukentafel. Zijn overall en onderbroek lagen op zijn laarzen. Twee naakte benen hield hij vast tegen zijn heupen gedrukt,een vrouwenhoofd met pek zwart haar,de ogen dicht ,lag op zijn schouder.

Ik bleef stilletjes gluren maar drukte met mijn neus tegen het glas waardoor de deur uit het slot schoot. Verschrikt opende de vrouw haar ogen,grote donkere mooie ogen keken recht naar mij. Ik draaide me om en liep naar de auto.

Even later verscheen Georges en stapte in,bekeek mij even en startte de wagen. Toen we bijna aan de boerderij waren zei hij”als je belooft om niets tegen tante Angèle of tante Maria te zeggen dan krijg je een flinke zakcent als je vertrekt”. Hij zette de wagen in de garage en we liepen naar binnen.

Angèle en Maria zaten al te eten. Ons eten stond nog op een zacht vuurtje,het was een stoof potje omdat ze wisten dat Georges steeds laat thuis kwam van de ronde. Niet te verwonderen,dacht ik. We aten en ik dook in mijn bedje. De dagen daarop ,de laatste week van mijn verblijf, gebeurde er weinig buiten de alledaagse werkzaamheden. Zondagmiddag zou opa me komen terughalen. Die zondagmorgen waren Tante Angèle en tante Maria zo druk in de weer met eten maken en taart bakken ,tegen dat opa en Anna zouden arriveren,dat ik overal in de weg liep waarop Angèle zei dat ik maar wat moest gaan wandelen of fietsen als ik maar tegen de middag terug was.

Ik nam de fiets en reed over de asfaltwegen tussen de weilanden. Na een kwartiertje rijden zag ik in de verte een auto aan de kant staan. Dichterbij gekomen herkende ik de Volvo van Georges ,daarnaast in het gras lag een damesfiets. Tussen het hoge gras hoorde ik kreunende geluiden. Ik werd nieuwsgierig en geruisloos bijna sluipend volgde ik het plat getrapte gras tot ik in de verte twee naakte lichamen in het gras zag liggen. Het waren Georges en die zwarte vrouw,haar benen hingen over zijn schouders en hij stootte zijn lul steeds in en uit haar.

Ik sloop terug naar mijn fiets en reed verder. Tegen de middag kwam ik terug op de boerderij. Georges kwam net met 2 balen stro uit de hooischuur,”ben je gaan fietsen” vroeg hij toen ik de fiets in de schuur wilde zetten”ja en toen ik je auto zag staan ben ik even komen kijken waar je was,maar ik zal niets zeggen hoor”.

Hij kreeg een rood hoofd en liep naar de koeienstal. Opa en Anna zaten al bij Maria. Na het eten werden mijn spullen in de auto geladen en namen afscheid,het was nog een lange rit terug zei opa. Georges overlegde iets met Angèle die ja knikte. Hij gaf me Befr. Zakgeld,wat een som dacht ik,er is zeker zwijggeld bij. Ik bedankte hen gaf allen en zoen en al zwaaiend reden we van het erf en vertrokken naar huis..

De jaren gingen voorbij. Op zestienjarige leeftijd mocht ik in het weekend uitgaan tot 23u. Plezier maken met vrienden,flirten met de meisjes wat zoenen,borstjes en kutjes voelen maar verder kwam het niet. De geile mails van rijpere vrouwen inspireren me voor een volgend verhaal. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films!

Nieuwste "gluren" sex films. Sletjes scoren setjes in de uitverkoop. Exotische parel betrapt tijdens zelfbevrediging. Voyeur in het pashokje op het strand.

Stiekem weet ze dat de buren meekijken. Steiekem filmen in een kleedhokje. Gluren en neuken onder de douche. Spying On Sleeping Booty Melissa. Voyeur in een Russische piercing shop. Anal fucking my hot stepsis.

Lukas is de leukste thuis. Betrapt met twee vingers in haar preut. Fucking Lessons With The Stepmom. Het Zusje Van Mijn Vrouw. De strand voyeur beleeft een topdag. Jochie gluurt door het douche gordijn naar z'n stiefmoeder. Kutjes begluren op het op het strand.sex in het hooi sex gluren bij de buren

..