Shemale zoekt jongen sex in de manege

shemale zoekt jongen sex in de manege

..

Meisjes verwennen elkaar gangbang noord holland

Na diverse stage's in het buitenland vond mijn vader het wel eens tijd dat ik terug in Nederland kwam wonen, ze kochten een alleraardigst huisje voor me in Drenthe, aan de rand van een bos compleet met een kleine manege. Ik had nog geen werk toen ik daar ging wonen, maar mijn pa vond dat geen bezwaar, hij zei altijd, werken kan je, je hele leven nog.

Als ik wat nodig had hoefde ik maar aan de bel te trekken, en met die flinke toelage die ik elke maand van mijn ouders kreeg kon ik het best redden. En ik genoot dan ook volop van leven, heerlijk in de vrije natuur door het bos rijden op buster, in gezelschap van mijn beste vriend, shadow, m'n trouwe rottweiler.

Ik was druk bezig in de stal toen ik een meisjesstem hoorde. Hallo Mevrouw, mag ik binnen komen? Er stond een meisje van ik schat een jaar of zestien, voor de staldeur. Ja hoor, riep ik. Ik ben Anna zei ze, en ze gaf me een hand. Ik woon in de boerderij daar verderop. Bent U nieuw hier? Ze keek naar mijn paard, en ze hield haar hand voor haar mond van bewondering, Ooo wat een mooi paard zeg, is dat een arabier?

Ik lachte, en zei, ja een echte volbloed. Heb jij ook een paard? Ja zei ze, maar dat moet weg, ze keek me een beetje verdrietig aan.

O ja, zei ik, waarom? Mijn vader heeft de boerderij verkocht, en ik krijg wel zakgeld maar dat is veel te weinig om een paard van te onderhouden. Hè, dat is vervelend voor je.

En waarom verkoopt je vader die boerderij dan? Mijn moeder is heel erg ziek, dus wil hij in de stad gaan wonen dan kan hij beter voor haar zorgen, zegt hij. En jij, vind jij het leuk om in de stad te gaan wonen? Anne begon plots te huilen, nee ik vind het vreselijk.

Ik wil niet naar de stad, ik móet er niet aan denken, weg bij alle dieren. Jij kan wel goed opschieten met dieren hè, ik zag dat shadow aan haar voeten lag op z'n rug. Anne aaide de hond op zijn buik, dat doet hij ook niet bij iedereen, zei ik.

Kom dan gaan we wat drinken. We gingen op het terras zitten en ik schonk wat te drinken in. Ga jij nog naar school, vroeg ik aan Anne. Ja nog een jaar, havo en dan ga ik als het lukt studeren voor dierenarts assistente. Zo, dat zijn grootte plannen. En U vroeg Anne, wat doet U voor de kost? Ik vertelde over de paardefokkerij en mijn ouders, en dat ik zelf hoogstwaarschijnlijk zelf ook die kant opging. Anne was onder de indruk van mijn verhaal.

Haar mobiel ging af, sorry, zei Anne toen het gesprek klaar was, ik moet naar huis, er komen mensen kijken naar mijn paard. Ze slikte, en ik zag dat ze het er erg moeilijk mee had, ik kon me het wel erg goed voorstellen, ik zou me het zelfde voelen in haar plaats.

Anne stond op, en zei, het was prettig om met U kennis te maken, ze pakte haar fiets en wilde net op stappen om naar huis te gaan. Hee Anne wacht even riep ik, ik kreeg een idee. Is dat paard van jouw duur?

Hoe bedoeld U, vroeg ze, heeft U ook interesse? Hou maar op met dat U, en ja ik heb interesse, en er is hier ruimte genoeg voor nog een paard en als jij er zelf voor zorgt, koop ik het voor je.

Anne liet haar fiets vallen en begon weer te huilen, het meisje wist niet hoe ze het had. Kom zei ik, ik omarmde haar, door haar reaktie op het goede nieuws werd ikzelf ook een beetje emotioneel.

Ze gaf me een kus op mijn wang, ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben, zei ze door haar tranen heen. Nou bel maar snel naar huis dat je paard verkocht is, voor het te laat is. Binnen een uur stond er nog een paard op stal. Anne was gelijk naar huis gegaan om hem op te halen. Ik had een goede afspraak met Anne gemaakt, en het koopcontract werd op haar naam gezet, in ruil daarvoor had ik met haar afgesproken, dat zij zelf voor haar paard zou zorgen en als ik weg zou moeten, wat bijna niet voorkwam, zou zij op het huis en de manege letten.

Ik kon me geen betere oppas voorstellen, Anne had vakantie en ze was bijna altijd op de manege te vinden, met shadow trouw aan haar zijde, overal waar ze was, was ook de hond te vinden. Als ze er niet was, was er met die hond geen land te bezeilen, ik had wel eens een keer, tegen haar gezegd, je hebt niet alleen een paard, maar ook nog een hond erbij gekregen, en shadow had goedkeurend gegromd.

Op een morgen waren we samen bezig om de stallen uit te mesten, toen Anne zei, het is zover, we gaan verhuizen. Het nieuws kwam toch wel wat onverwacht. We gaan naar de stad. En ik vind er niks aan, zei ze. Plus dat over twee weken de school weer begint.

Ik zal je wel missen, zei ik en shadow, ook. Het leek net of hond begreep waar we het over hadden, hij keek Anne aan, en begon te zacht te janken. Je mag in het weekend hier wel logeren, zei ik. Er is ruimte genoeg, zei ik hoopvol dat ze het zou doen. We waren in de tijd dat ze hier kwam, ongemerkt naar elkaar toe gegroeid. En ik wist zeker, als Anne niet meer zo vaak zou komen, wij haar gezelschap erg zouden gaan missen. Zouden je ouders het goed vinden als je hier in het weekend komt?

En vind jij dat leuk? Anne keek me verwonderd aan. Maar natuurlijk, dat lijkt me fantastisch, ik had het eigenlijk zelf willen vragen of het goed was of ik in het weekend kon komen zei ze.

Aah riep ik, geweldig kom hier, ik gaf haar een knuffel, ik hield haar even tegen me aan en voelde de warmte van het tienermeisje tegen me aan, toen haar vasthield, Anne's reaktie was dat ze haar armen om me heen sloeg.

We bleven even zo staan, en hielden elkaar vast. Ik kreeg gevoelens die ik niet van mezelf had verwacht, en zeker niet bij een meisje. Ik streelde heel even haar billen wat Anne, helemaal niet erg vond, integendeel, ze hield me zelfs nog wat steviger tegen me aan. Ik gaf haar spontaan een kus, en zei wat verdoofd, van onze stevige omhelzing, kom we hebben nog wat werk te doen. Toen we klaar waren in de stallen, nam ik Anne mee naar binnen in huis. Vreemd genoeg was ze nog nooit binnen geweest, in al die tijd dat ze hier kwam.

Kom binnen in m'n domein dan laat ik je, het huis even zien. Al zeg ik het zelf, het was knus ingericht, niet te druk, gewoon basis, genoeg voor een meid alleen. We liepen naar boven en ik liet haar de badkamer zien, dat was eigenlijk het enigste wat ik had laten verbouwen.

Ik hield ervan om hier te ontspannen, er stond dan ook een ruim ligbad die je ook kon gebruiken als whirlpool, er zaten een heleboel van die gaten in waardoor je lucht kon blazen. Zo zei Anne, daar kan je makkelijk met z'n tweeën in! En hier is nog een douche, en wastafel en toilet, ik vind het wel handig om alles boven te hebben zei ik. Kom zei ik dan laat ik je jouw kamer zien.

De logeerkamer was net zo groot als mijn slaapkamer, er stond een tweepersoonsbed in met een kast en een bureau. Kijk zei Anne, ik kan hier ook nog mijn huiswerk doen. De meid wilde zichzelf opvrolijken, want niemand van haar vrienden en vriendinnen konden afspreken.

Daarom ging ze naar de manege. De meid kon zich daar goed plezier. Het paardrijden was niet alleen leuk, het wond haar ook op. Wendy ging daarom ook altijd voor het paardrijden zichzelf goed verzorgen. Ze nam dan een goede douche.

Dan schoor ze har kutje lekker kaal. Meestal was ze daardoor al nat voordat ze op het paard kroop. Wendy was al een paar keer klaargekomen bij het rijden. Stiekem had ze dan moeten genieten zodat haar vriendinnen niets zouden merken. Na het douchen koos ze lekkere lingerie uit. Ze had een bh van Marlies Dekkers die haar favoriet was.

Ze had daar een mooi zwart exemplaar van. Het was een dure aanschaf geweest, maar het wond haar op. Daarom had ze die nu ook aan. Verder koos ze voor een witte broek, waarbij haar zwarte string lichtelijk zou doorschijnen, en een wit topje.

Opgetogen was ze naar de manege gegaan. Nadat ze wat had gereden op het paard, ging ze het beest in de stal borstelen. Ze was rustig bezig. Er was blijkbaar niemand in de stal. Sommige meisjes waren wel aan het rijden en er was ook een groepje dat les had.

Wendy droomde een beetje weg. Ze borstelde het dier rustig. Ineens stond ze versteld van wat ze zag. Dit leek niet normaal. Ze wist dat ze hot was, maar dat deze hengst een enorme stijve pik zou krijgen, had ze niet verwacht. Ze had van schrik een gilletje geslagen. Met grote ogen keek ze naar de joekel van een penis. Plotseling hoorde ze een stem achter haar. Het was een donkere zwoele stem.

Verbaasd keek ze om. Wendy keek in de ogen van een twee meter lange donkere man. Hij had een chocoladebruine huid en een kaal hoofd. Hij droeg een wit hemd dat zijn gespierde lijf accentueerde en dat ook een mooi contract verzorgde met zijn huid. Een zeer knappe neger die ze nog nooit had gezien. Hij vroeg haar waarom ze zo schrok. Ze voelde al het bloed van haar lichaam naar haar wangen stromen. Ze vertelde hem met schrik in haar stem, dat ze schrok van het ding onder het lichaam van het paard.

De man keek ernaar. Zonder enige vorm van schaamte zei hij Wendy dat ze vast alleen nog maar ervaring heeft gehad met die kleine witte pikjes van de Nederlandse jongens.

Met een knipoog zei hij dat ze vast niet zo geschrokken zou zijn geweest als ze al wel eens een donkere pik had vast gehad. De geschrokken toestand had nu plaatsgemaakt voor een heel ander gevoel. Ze voelde zich geil. Ze stond met een donkere spierbundel te praten over het formaat van pikken. Wendy moest moeite doen om het niet te vragen. De man had dat door. Hij keek Wendy aan. Zwoel zei hij dat ze wel een kijkje mocht nemen, maar dan wel aan het eind van de stalblokken, want daar zouden ze niet betrapt kunnen worden.

Zonder wat te zeggen stond de meid op. Het tweetal liep naar het eind van de stallen. Daar was een leeg hok met opgeslagen strobalen. Wendy nam plaats op een van de liggende balen. De man, wiens naam ze niet eens wist, kwam voor haar staan en trok zijn trainingsbroek van zijn billen. Haar ogen leken uit haar oogkassen te rollen. Het apparaat was, niet eens volledig stijf, al zeker vijfentwintig centimeter.

Haar hand omvatte het lid ongevraagd. Het voelde heerlijk aan, zo groot. Voorzichtig drukte ze haar lippen tegen zijn eikel. Hij genoot met gesloten ogen. Zijn lid stond nu op zijn hardst. Wendy likte met haar tongetje langs zijn eikel, naar zijn ballen. Ze likte aan zijn geschoren ballen, terwijl haar hand aan zijn pik rukte. Ze sopte in haar broekje. De meid stond op. De handen van de neger omvatten gelijk haar billen. Door de broek heen masseerde hij ze wat.

Wendy keek hem vurig aan. Ze smeekte hem haast om zijn enorme leuter in haar kutje te stoppen. De man liet zich dat geen tweede keer zeggen. De meid stroopte de broek van haar billen. Zijn hand ging gelijk in haar slipje. Een tevreden geluid kwam er uit zijn mond toen hij het kleddernatte kale kutje voelde. Twee van zijn grote vingers gingen op expeditie in haar grotje. Wat voelde dit goed. Zijn twee vingers waren al zo groot als de pik van een van haar laatste vriendjes.

Wendy trok de string weg en wierp haar topje uit. De donkere man leek zeer verrast om het setje van Marlies Dekkers aan te treffen. De meid bukte voorover en leunde op een strobaal.

Haar kutje was nu naar de man gericht. Ze voelde zijn reusachtige eikel tegen haar kutje. Langzaam drukte hij door. Zijn megaknuppel gleed naar binnen. Zo wijd was ze nog nooit opgerekt. Hij pakte haar bij haar heupen en ramde het laatste stukje van zijn lans naar binnen.

Wendy kreunde van genot. Ze had nooit verwacht dat die pik in haar kutje zou passen. Nu voelde ze zijn ballen tegen haar kutje. Hij begon haar ritmisch te neuken. Zijn zware ballen kletsten elke keer tegen haar grotje. Wat was dit super. Hij begon haar steeds sneller te neuken. Een hand masseerde haar cup C door het zwarte setje. De man tilde de meid nu gewoon op. Hij legde haar op een strobaal met haar benen wijd.

Ze was nog steeds gevuld. Hij nam haar nu hard, terwijl zij in het stro lag. Het prikken voelde ze niet, ze voelde alleen zijn lul die haar helemaal vulde. Wendy was in de zevende hemel.

De donkere man neukte er flink op los. Hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij zou komen. Wendy voelde dat ook. Hij trok daarom zijn pik uit haar kutje. Die bleef half open staan. Wendy kreeg de donkere eikel tegen haar mondje geduwd.

Hij trok flink aan zijn pik. Bijna gelijk begon hij enorm veel sperma te spuiten. Het droop via de mondhoeken van de meid naar beneden. Flinke hoeveelheden kwamen daarom op haar zwarte bh.

Dit was pas sex. Wendy nam voldaan afscheid van de man. Ze vroeg hem wanneer hij weer naar de manege kwam. Hij zei dat hij volgende dag wel wilde komen. De man vroeg haar toen of een vriend mocht meekomen. De meid wist niet wat ze hoorde, twee donkere spierbundels in een paardenstal.

Laat ze maar komen. Haar kutje stroomde nu al weer nat! Die dag was Wendy helemaal in haar nopjes. De meid had haar kutje gevoeld toen ze wakker werd. De meid kon niet wachten tot de avond. Helaas moest ze nog naar school.

Ze wist dat ze geen moment zou kunnen denken aan de lessen die ze moest volgen. Het zou voor haar die dag alleen maar op de geile trio van de avond gaan. Na het douchen wist Wendy gelijk wat ze voor ondergoed aan wilde.

De meid koos voor hetzelfde setje als dat van de dag ervoor.shemale zoekt jongen sex in de manege

..Man zoekt ouder stel erotische massage utrecht

  • 15
  • GANGBANG GRATIS FILMS MEESTER GEZOCHT
  • Erotische massage woerden gangbang noord brabant
  • GEILE POESJES SEX MASSAGE THUISHomo gangbang keukensex


Door 2 lullen genomen Buurvrouw Wie neukt mijn vrouw Hannie? Marokkaanse slet verkracht door familie Bruut verkracht door huisgenoten Eerste trio ervaring Buren gerucht Middagje uit Ine en vier vrienden Op zijn Grieks door vreemde mannen De stille wens van mijn vrouw Eerste afspraak - deel 2 Rome Wraak Gangbang De jonge tweeling Nablijven Oppassen Bezoek van een vriendin De Moeder Van Hun Vriend De moeder van hun vriend - deel 2 De moeder van hun vriend - deel 1 Vakantie sex Griekenland Onze eerste keer Puur Natuur Fantasie werd echt Een auto rit met mijn vriendje Eerste afspraak Lekker machinaal Tussen de 7e en de 8e etage Gynaelogische stoel Alle dagen een mond vol zaad - deel 2 Alle dagen een mond vol zaad - deel 2 Tieners Akary en Lisa op vakantie Eigenlijk ging het tever Het relax-weekeinde Dag uit mijn leven Vakantie Trio met de zoon Eerste lesbische ervaring Buurvrouw in Canada Vivienne en der gangbang Melissa haar geile ervaringen Collectebus Kim slikt op haar 30e Een nieuwe keuken Het relax weekeinde Ik, de barman en jij Denise is wild De boekenwurm Dit hadden we eerder moeten doen Trio met de man van mijn zus Volle Maan Bioscoop bezoek - deel 2 Oosten Van Eden De Deurbel Zeilweekend - deel 2 De droom van Damian Tiener liftertjes Het lot van een geile familiereünie Even iets anders De eerste keer in de parenclub Peter Onze Sexvriend Het vruchtbaarheidsritueel Kelly, dirk en de rest Blinddate Sexspelletjes, ze kunnen weleens te ver gaan Buiten sex Met de buren op vakantie Kamperen: Geil Spel De wraak zal zoet zijn Tiener orgie Het dagboek van m'n vrouw Irene Sexavontuur in de sauna Verjaardag met een staartje Geile Jessica ons sletje Rustige avond Oostenrijkse zusjes Met zn vieren een afspraak Een zakenreis Groepssex op de vakantie Man en vrouw fantasie - deel 2 Man en vrouw fantasie - deel 1 Het experiment van Ameland Een verrassende avond Een geil weekeindje weg met vrienden In het zwembad Showing Goods Een vracht rit om nooit te vergeten Een stralende middag Een geile negerin Bioscoop Heet supertrio De badjufvrouw in het zwembad Vrouw wordt een hoertje Een hete vrouw in het café - deel 1 Een klus - deel 3 Triosex in de parenclub De verjaardag De Oppas Blijf en ga niet weg!

Geile oude sloeries De blonde sollicitant De bus gemist Een weekend vol sex Orgie op haar 50ste verjaardag Private dick Lang geleden in Tenerife Silke's Gang bang Stoplicht Een heel weekend lang Mijn vrouwtje werd geneukt Terugbetalen Lekker triootje Dagje strand Beste verjaardag ooit Ik geilde op haar Een geile dag met een verrassing Mijn vrouw neukt mijn beste vriend terwijl ze mij pijpt sexxe Eerste Jointje Mijn vrouw en haar jonge collega, deel 2 waargebeurd verhaal!!

Mijn vrouw en haar jonge collega, een waargebeurd verhaal!! Feestje met de nieuwe buurjongen Verleiding tot een orgie Wat kan een mens veranderen Geile belevenissen van een jongen Hotel weekend Een avondje dansen Een trio met mijn beste vriend De hete geile vakantie Op z'n frans of is het meer grieks?

Mijn droom gaat in vervulling Grieks avontuur Geile avonden Lekkere ontgroening Geile vakantie Sex met zn vijven Geil trio deel 2 Geil trio deel 1 Lieve Gerda Hoe een carnavalfeest leidt tot een trio Vierhoeksrelatie Gert en Brigitte's droomvakantie Het onderdanige spermasletje!

De dag na de verjaardagsorgie van Monique Lokaas 7: Mijn eerste verhaal Erg prettige kennismaking Lokaas 6: De verjaardagsorgie van Monique Lokaas 5: Nadat ze wat had gereden op het paard, ging ze het beest in de stal borstelen. Ze was rustig bezig. Er was blijkbaar niemand in de stal. Sommige meisjes waren wel aan het rijden en er was ook een groepje dat les had. Wendy droomde een beetje weg. Ze borstelde het dier rustig.

Ineens stond ze versteld van wat ze zag. Dit leek niet normaal. Ze wist dat ze hot was, maar dat deze hengst een enorme stijve pik zou krijgen, had ze niet verwacht. Ze had van schrik een gilletje geslagen.

Met grote ogen keek ze naar de joekel van een penis. Plotseling hoorde ze een stem achter haar. Het was een donkere zwoele stem.

Verbaasd keek ze om. Wendy keek in de ogen van een twee meter lange donkere man. Hij had een chocoladebruine huid en een kaal hoofd. Hij droeg een wit hemd dat zijn gespierde lijf accentueerde en dat ook een mooi contract verzorgde met zijn huid. Een zeer knappe neger die ze nog nooit had gezien.

Hij vroeg haar waarom ze zo schrok. Ze voelde al het bloed van haar lichaam naar haar wangen stromen. Ze vertelde hem met schrik in haar stem, dat ze schrok van het ding onder het lichaam van het paard. De man keek ernaar. Zonder enige vorm van schaamte zei hij Wendy dat ze vast alleen nog maar ervaring heeft gehad met die kleine witte pikjes van de Nederlandse jongens. Met een knipoog zei hij dat ze vast niet zo geschrokken zou zijn geweest als ze al wel eens een donkere pik had vast gehad.

De geschrokken toestand had nu plaatsgemaakt voor een heel ander gevoel. Ze voelde zich geil. Ze stond met een donkere spierbundel te praten over het formaat van pikken. Wendy moest moeite doen om het niet te vragen. De man had dat door. Hij keek Wendy aan. Zwoel zei hij dat ze wel een kijkje mocht nemen, maar dan wel aan het eind van de stalblokken, want daar zouden ze niet betrapt kunnen worden.

Zonder wat te zeggen stond de meid op. Het tweetal liep naar het eind van de stallen. Daar was een leeg hok met opgeslagen strobalen. Wendy nam plaats op een van de liggende balen. De man, wiens naam ze niet eens wist, kwam voor haar staan en trok zijn trainingsbroek van zijn billen. Haar ogen leken uit haar oogkassen te rollen. Het apparaat was, niet eens volledig stijf, al zeker vijfentwintig centimeter. Haar hand omvatte het lid ongevraagd.

Het voelde heerlijk aan, zo groot. Voorzichtig drukte ze haar lippen tegen zijn eikel. Hij genoot met gesloten ogen. Zijn lid stond nu op zijn hardst. Wendy likte met haar tongetje langs zijn eikel, naar zijn ballen. Ze likte aan zijn geschoren ballen, terwijl haar hand aan zijn pik rukte.

Ze sopte in haar broekje. De meid stond op. De handen van de neger omvatten gelijk haar billen. Door de broek heen masseerde hij ze wat. Wendy keek hem vurig aan.

Ze smeekte hem haast om zijn enorme leuter in haar kutje te stoppen. De man liet zich dat geen tweede keer zeggen. De meid stroopte de broek van haar billen.

Zijn hand ging gelijk in haar slipje. Een tevreden geluid kwam er uit zijn mond toen hij het kleddernatte kale kutje voelde. Twee van zijn grote vingers gingen op expeditie in haar grotje. Wat voelde dit goed.

Zijn twee vingers waren al zo groot als de pik van een van haar laatste vriendjes. Wendy trok de string weg en wierp haar topje uit. De donkere man leek zeer verrast om het setje van Marlies Dekkers aan te treffen. De meid bukte voorover en leunde op een strobaal. Haar kutje was nu naar de man gericht. Ze voelde zijn reusachtige eikel tegen haar kutje. Langzaam drukte hij door. Zijn megaknuppel gleed naar binnen.

Zo wijd was ze nog nooit opgerekt. Hij pakte haar bij haar heupen en ramde het laatste stukje van zijn lans naar binnen. Wendy kreunde van genot. Ze had nooit verwacht dat die pik in haar kutje zou passen. Nu voelde ze zijn ballen tegen haar kutje. Hij begon haar ritmisch te neuken. Zijn zware ballen kletsten elke keer tegen haar grotje. Wat was dit super. Hij begon haar steeds sneller te neuken. Een hand masseerde haar cup C door het zwarte setje.

De man tilde de meid nu gewoon op. Hij legde haar op een strobaal met haar benen wijd. Ze was nog steeds gevuld. Hij nam haar nu hard, terwijl zij in het stro lag. Het prikken voelde ze niet, ze voelde alleen zijn lul die haar helemaal vulde. Wendy was in de zevende hemel. De donkere man neukte er flink op los. Hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij zou komen.

Wendy voelde dat ook. Hij trok daarom zijn pik uit haar kutje. Die bleef half open staan. Wendy kreeg de donkere eikel tegen haar mondje geduwd. Hij trok flink aan zijn pik. Bijna gelijk begon hij enorm veel sperma te spuiten. Het droop via de mondhoeken van de meid naar beneden. Flinke hoeveelheden kwamen daarom op haar zwarte bh.

Dit was pas sex. Wendy nam voldaan afscheid van de man. Ze vroeg hem wanneer hij weer naar de manege kwam. Hij zei dat hij volgende dag wel wilde komen. De man vroeg haar toen of een vriend mocht meekomen. De meid wist niet wat ze hoorde, twee donkere spierbundels in een paardenstal. Laat ze maar komen. Haar kutje stroomde nu al weer nat! Die dag was Wendy helemaal in haar nopjes.

De meid had haar kutje gevoeld toen ze wakker werd. De meid kon niet wachten tot de avond. Helaas moest ze nog naar school. Ze wist dat ze geen moment zou kunnen denken aan de lessen die ze moest volgen. Het zou voor haar die dag alleen maar op de geile trio van de avond gaan.

Na het douchen wist Wendy gelijk wat ze voor ondergoed aan wilde. De meid koos voor hetzelfde setje als dat van de dag ervoor. De lingerie van Marlies Dekkers vond de meid hoerig maar toch ook erg chique. Naar school deed ze nog een strakke jeans aan. Ze wist echter wel dat ze voor de avond een geil rokje aan zou doen. Hun chocoladerepen wilde ze het liefst gelijk al verorberen.

Het voordeel van zulke grote exemplaren was, dat er geen eind aan leek te komen, waardoor het plezier er ook langer bij was. Wendy wist haar gedachten op school er niet bij te houden.

Ze was zo opgewonden. Haar vriendinnen hadden geen idee wat er speelde. De meid was zelfs als ze smoorverliefd was nog niet zo afwezig in haar gedachten als nu. Haar vriendinnen zouden het de dag erna wel krijgen te horen, mits ze het goed geheim zouden kunnen houden.

Ze wilden allemaal niet verstoten worden door deze meid die bij vlagen enorm bitchie kon zijn. Na school ging Wendy snel naar huis. Ze gooide de jeans in de wasmand. Even voelde ze aan haar kutje. Haar geschoren doosje was kleddernat. Het topje dat ze aan had, had alleen dunne bandjes over haar schouders. Als ze het een beetje naar beneden trok, kon je gelijk zien dat ze een bh van Marlies Dekkers aan had.

shemale zoekt jongen sex in de manege

Body to body massage in limburg wijde kutjes


Het apparaat was, niet eens volledig stijf, al zeker vijfentwintig centimeter. Haar hand omvatte het lid ongevraagd. Het voelde heerlijk aan, zo groot.

Voorzichtig drukte ze haar lippen tegen zijn eikel. Hij genoot met gesloten ogen. Zijn lid stond nu op zijn hardst. Wendy likte met haar tongetje langs zijn eikel, naar zijn ballen. Ze likte aan zijn geschoren ballen, terwijl haar hand aan zijn pik rukte. Ze sopte in haar broekje. De meid stond op. De handen van de neger omvatten gelijk haar billen.

Door de broek heen masseerde hij ze wat. Wendy keek hem vurig aan. Ze smeekte hem haast om zijn enorme leuter in haar kutje te stoppen. De man liet zich dat geen tweede keer zeggen. De meid stroopte de broek van haar billen. Zijn hand ging gelijk in haar slipje. Een tevreden geluid kwam er uit zijn mond toen hij het kleddernatte kale kutje voelde. Twee van zijn grote vingers gingen op expeditie in haar grotje.

Wat voelde dit goed. Zijn twee vingers waren al zo groot als de pik van een van haar laatste vriendjes. Wendy trok de string weg en wierp haar topje uit. De donkere man leek zeer verrast om het setje van Marlies Dekkers aan te treffen. De meid bukte voorover en leunde op een strobaal. Haar kutje was nu naar de man gericht. Ze voelde zijn reusachtige eikel tegen haar kutje. Langzaam drukte hij door.

Zijn megaknuppel gleed naar binnen. Zo wijd was ze nog nooit opgerekt. Hij pakte haar bij haar heupen en ramde het laatste stukje van zijn lans naar binnen.

Wendy kreunde van genot. Ze had nooit verwacht dat die pik in haar kutje zou passen. Nu voelde ze zijn ballen tegen haar kutje. Hij begon haar ritmisch te neuken. Zijn zware ballen kletsten elke keer tegen haar grotje. Wat was dit super. Hij begon haar steeds sneller te neuken. Een hand masseerde haar cup C door het zwarte setje. De man tilde de meid nu gewoon op.

Hij legde haar op een strobaal met haar benen wijd. Ze was nog steeds gevuld. Hij nam haar nu hard, terwijl zij in het stro lag. Het prikken voelde ze niet, ze voelde alleen zijn lul die haar helemaal vulde.

Wendy was in de zevende hemel. De donkere man neukte er flink op los. Hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij zou komen. Wendy voelde dat ook. Hij trok daarom zijn pik uit haar kutje. Die bleef half open staan. Wendy kreeg de donkere eikel tegen haar mondje geduwd.

Hij trok flink aan zijn pik. Bijna gelijk begon hij enorm veel sperma te spuiten. Het droop via de mondhoeken van de meid naar beneden. Flinke hoeveelheden kwamen daarom op haar zwarte bh. Dit was pas sex. Wendy nam voldaan afscheid van de man. Ze vroeg hem wanneer hij weer naar de manege kwam. Hij zei dat hij volgende dag wel wilde komen. De man vroeg haar toen of een vriend mocht meekomen. De meid wist niet wat ze hoorde, twee donkere spierbundels in een paardenstal. Laat ze maar komen.

Haar kutje stroomde nu al weer nat! Die dag was Wendy helemaal in haar nopjes. De meid had haar kutje gevoeld toen ze wakker werd. De meid kon niet wachten tot de avond. Helaas moest ze nog naar school.

Ze wist dat ze geen moment zou kunnen denken aan de lessen die ze moest volgen. Het zou voor haar die dag alleen maar op de geile trio van de avond gaan. Na het douchen wist Wendy gelijk wat ze voor ondergoed aan wilde.

De meid koos voor hetzelfde setje als dat van de dag ervoor. De lingerie van Marlies Dekkers vond de meid hoerig maar toch ook erg chique. Naar school deed ze nog een strakke jeans aan.

Ze wist echter wel dat ze voor de avond een geil rokje aan zou doen. Hun chocoladerepen wilde ze het liefst gelijk al verorberen.

Het voordeel van zulke grote exemplaren was, dat er geen eind aan leek te komen, waardoor het plezier er ook langer bij was. Wendy wist haar gedachten op school er niet bij te houden. Ze was zo opgewonden. Haar vriendinnen hadden geen idee wat er speelde. De meid was zelfs als ze smoorverliefd was nog niet zo afwezig in haar gedachten als nu. Haar vriendinnen zouden het de dag erna wel krijgen te horen, mits ze het goed geheim zouden kunnen houden. Ze wilden allemaal niet verstoten worden door deze meid die bij vlagen enorm bitchie kon zijn.

Na school ging Wendy snel naar huis. Ze gooide de jeans in de wasmand. Even voelde ze aan haar kutje. Haar geschoren doosje was kleddernat. Het topje dat ze aan had, had alleen dunne bandjes over haar schouders. Als ze het een beetje naar beneden trok, kon je gelijk zien dat ze een bh van Marlies Dekkers aan had. Daar geilde ze zelf op. In de manege wilde ze eerst nog even lekker rijden op het paard.

Wie deel een heeft gelezen weet waarom. Voor deze geile meid is paardrijden een soort van zelfbevrediging. Op haar paard kwam ze dan ook heerlijk klaar.

De meid reed naar een uur terug uit het bos de manege op. Ze bracht haar paard naar de stal en begon aan de nazorg van een paard. Ze keek af en toe rond of ze de heren nog niet zag. Ze hoopte wel dat die zouden komen. Stel je voor dat ze niet kwamen opdagen! Dan had ze haar hele opgewonden gevoel voor niets gehad.

Net toen ze niet oplette, werd er achter haar gekucht. Daar stond de man met een vriend van hem die net zo groot en gespierd was. Opgewonden keek Wendy beide heren aan. Wendy zei dat ze maar eens wat stro ging halen. De mannen vroegen of ze konden helpen. In het hok aangekomen draaide Wendy zich gelijk om naar de twee heren. Die drukten hun lichamen tegen de meid aan. Zoenend ging ze van de een naar de ander. Hun grote handen gleden overal over haar lichaam.

Dainthe voelde haar kleddernatte kutje zowaar nog natter worden. Ze voelde de handen van de mannen onder haar kleding gaan. Zonder te vragen trokken ze een voor een de kledingstukken van haar uit. Binnen een no-time stond ze in haar zwarte setje van Marlies Dekkers voor deze geile mannen. Ze voelde door hun broeken al hun grote pikken.

Wat had ze daar veel zin in! Haar handen gingen naar de pikken. Hun joggingbroeken maakten het extra makkelijk.

De meid voelde gelijk de omvang van de lullen. Langzaam trok ze hun broek van hun billen. De twee hadden duidelijk zin. Hun pikken stonden gelijk half overeind. Haar handjes konden de pikken niet helemaal omvatten. Geil trok ze aan deze superlullen. Ondertussen likte ze aan hun ballen. Ze voelde dat haar slipje helemaal vochtig was! Een van de mannen haalde zijn pik voor haar mondje weg.

Ze slikte, en ik zag dat ze het er erg moeilijk mee had, ik kon me het wel erg goed voorstellen, ik zou me het zelfde voelen in haar plaats. Anne stond op, en zei, het was prettig om met U kennis te maken, ze pakte haar fiets en wilde net op stappen om naar huis te gaan.

Hee Anne wacht even riep ik, ik kreeg een idee. Is dat paard van jouw duur? Hoe bedoeld U, vroeg ze, heeft U ook interesse? Hou maar op met dat U, en ja ik heb interesse, en er is hier ruimte genoeg voor nog een paard en als jij er zelf voor zorgt, koop ik het voor je. Anne liet haar fiets vallen en begon weer te huilen, het meisje wist niet hoe ze het had. Kom zei ik, ik omarmde haar, door haar reaktie op het goede nieuws werd ikzelf ook een beetje emotioneel.

Ze gaf me een kus op mijn wang, ik kan je niet zeggen hoe blij ik ben, zei ze door haar tranen heen. Nou bel maar snel naar huis dat je paard verkocht is, voor het te laat is. Binnen een uur stond er nog een paard op stal. Anne was gelijk naar huis gegaan om hem op te halen. Ik had een goede afspraak met Anne gemaakt, en het koopcontract werd op haar naam gezet, in ruil daarvoor had ik met haar afgesproken, dat zij zelf voor haar paard zou zorgen en als ik weg zou moeten, wat bijna niet voorkwam, zou zij op het huis en de manege letten.

Ik kon me geen betere oppas voorstellen, Anne had vakantie en ze was bijna altijd op de manege te vinden, met shadow trouw aan haar zijde, overal waar ze was, was ook de hond te vinden. Als ze er niet was, was er met die hond geen land te bezeilen, ik had wel eens een keer, tegen haar gezegd, je hebt niet alleen een paard, maar ook nog een hond erbij gekregen, en shadow had goedkeurend gegromd.

Op een morgen waren we samen bezig om de stallen uit te mesten, toen Anne zei, het is zover, we gaan verhuizen. Het nieuws kwam toch wel wat onverwacht. We gaan naar de stad. En ik vind er niks aan, zei ze. Plus dat over twee weken de school weer begint.

Ik zal je wel missen, zei ik en shadow, ook. Het leek net of hond begreep waar we het over hadden, hij keek Anne aan, en begon te zacht te janken. Je mag in het weekend hier wel logeren, zei ik. Er is ruimte genoeg, zei ik hoopvol dat ze het zou doen. We waren in de tijd dat ze hier kwam, ongemerkt naar elkaar toe gegroeid. En ik wist zeker, als Anne niet meer zo vaak zou komen, wij haar gezelschap erg zouden gaan missen.

Zouden je ouders het goed vinden als je hier in het weekend komt? En vind jij dat leuk? Anne keek me verwonderd aan. Maar natuurlijk, dat lijkt me fantastisch, ik had het eigenlijk zelf willen vragen of het goed was of ik in het weekend kon komen zei ze. Aah riep ik, geweldig kom hier, ik gaf haar een knuffel, ik hield haar even tegen me aan en voelde de warmte van het tienermeisje tegen me aan, toen haar vasthield, Anne's reaktie was dat ze haar armen om me heen sloeg.

We bleven even zo staan, en hielden elkaar vast. Ik kreeg gevoelens die ik niet van mezelf had verwacht, en zeker niet bij een meisje. Ik streelde heel even haar billen wat Anne, helemaal niet erg vond, integendeel, ze hield me zelfs nog wat steviger tegen me aan. Ik gaf haar spontaan een kus, en zei wat verdoofd, van onze stevige omhelzing, kom we hebben nog wat werk te doen.

Toen we klaar waren in de stallen, nam ik Anne mee naar binnen in huis. Vreemd genoeg was ze nog nooit binnen geweest, in al die tijd dat ze hier kwam.

Kom binnen in m'n domein dan laat ik je, het huis even zien. Al zeg ik het zelf, het was knus ingericht, niet te druk, gewoon basis, genoeg voor een meid alleen. We liepen naar boven en ik liet haar de badkamer zien, dat was eigenlijk het enigste wat ik had laten verbouwen. Ik hield ervan om hier te ontspannen, er stond dan ook een ruim ligbad die je ook kon gebruiken als whirlpool, er zaten een heleboel van die gaten in waardoor je lucht kon blazen.

Zo zei Anne, daar kan je makkelijk met z'n tweeën in! En hier is nog een douche, en wastafel en toilet, ik vind het wel handig om alles boven te hebben zei ik.

Kom zei ik dan laat ik je jouw kamer zien. De logeerkamer was net zo groot als mijn slaapkamer, er stond een tweepersoonsbed in met een kast en een bureau.

Kijk zei Anne, ik kan hier ook nog mijn huiswerk doen. Vind je het leuk vroeg ik? Ja, zei ze, nog mooier dan thuis. Hier kan ik het best uithouden. Shadow die ons naar boven was gevolgd sprong op bed, en keek Anne aan. Ik geloof dat er nog iemand blij is dat je hier wil logeren. Ja dat geloof ik ook, lachte Anne.

Kom dan gaan we naar beneden, laten we eerst wat gaan eten. Heb je geen zin om te blijven vanavond? Dan kan je zien of bed goed slaapt. Anne keek me aan, dat moet ik eerst even thuis vragen zei ze. Dan bel je toch even? Mijn pa vind het goed, zei ze nadat ze gebeld had, hij zegt dat ik toch bijna altijd hier ben. Ik lachte, ja daar heeft hij wel gelijk in. Zullen we vanmiddag paard rijden in het bos?

Ja zei Anne dat is een goed idee, dan ga ik ze alvast even opzadelen. Het was een heerlijke middag, we reden stapvoets naast elkaar en kletsten eigenlijk over van alles en nog wat, totdat Anne aan me vroeg of ik een vriend had. Nee zei ik, ik ben nog niet toe aan een relatie. En jij, vroeg ik. Nee ik ook niet zei Anne, ik wil eerst school af maken voor ik daar aan ga beginnen.

En sex vroeg ik? Ik vond dat ik dat wel aan haar kon vragen, gewoon als meiden onder mekaar. Mmm zei Anne ik doe het bij mezelf, en jij? Ik lachte, als zij zo eerlijk was, kon ik het ook. Ik heb wel eens wat met een jongen gedaan, maar dat is al lang geleden.

Was het fijn vroeg Anne. Voor hem wel, maar ik me er niet zoveel van herinneren, dan was het vast niet veel bijzonders, zei Anne. Wie het eerst thuis is riep Anne, en ze gaf haar paard de sporen, in volle draf raceten we terug naar huis. Nadat we de paarden verzorgd hadden was het inmiddels al tegen de avond na het eten zei ik tegen Anne, ik in bad liggen, en daarna naar bed, morgen is het weer vroeg dag.

Toen ik in bad lag, klopte Anne op de deur, mag ik even naar de douche, vroeg ze. Kom maar binnen hoor, riep ik, ik had de bubble machine van het bad aangezet en genoot van de watermassage, ee zei Anna, dat is leuk, toen ze me in het bad zag liggen. Kom erbij joh, er is plaats zat! In mijn blootje, vroeg ze? Ja natuurlijk, je wilt toch niet met je kleren aan in bad! Anne liet zich niet kennen, ze trok haar kleren uit, en ik zag slanke naakte lichaam.

shemale zoekt jongen sex in de manege