Sm opdrachten diep in haar kut

sm opdrachten diep in haar kut

.

Bloed geil stront neuken

Ze probeert nog even tegen te spartelen, maar dit win ik met gemak en al snel staat ze helemaal machteloos in volle glorie aan het kruis. Onderwijl heb ik haar billen stevig beetgepakt en er lekker in geknepen. Gebonden als ze is drukt ze nu toch heel stevig haar onderbuik tegen mij aan, ik hoef niet te twijfelen of mijn subje nog opgewonden is. Deze manier van kussen terwijl ze zelf machteloos is doet haar duidelijk wat en als ik stop begint ze gelijk te bedelen om meer. Dit is nu de tweede keer dat ze ongevraagd praat.

De eerste keer heb ik dat nog door de vingers gezien, maar ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Op het moment dat ik haar met deze fout confronteer is duidelijk te merken aan de blijk in haar ogen dat ze een beetje ongerust is.

Met een heel lief stemmetje vraagt zij of ze iets mag zeggen en voor deze keer krijgt ze toestemming. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te ondergaan”. Als meester doet dat je wel wat natuurlijk en ik lach een beetje gemeen naar haar. Ik zal tevoren waarschuwen als de straf begint”.

Nu is Thea even vertwijfeld en angstig kijkt ze me aan, waarop ik nogmaals naar haar lach. Even wacht ik nog om het goed tot haar door te laten dringen en ik begin haar dan zachtjes te strelen. Eerst met mijn vingers langs haar wang naar beneden, rond haar kin aan de andere kant naar boven en weer terug.

Dat stelt haar duidelijk weer gerust en Thea sluit haar ogen om er extra van te kunnen genieten. Dan laat ik mijn vingertoppen achter een oor verdwijnen en begin daar zachtjes het lekkere plekje te stimuleren.

Daar lust ze wel pap van en opnieuw begint ze wat zwaarder te ademen. Na een tijdje langs haar nek naar beneden en ik ga eerst met een hand en later met beide handen haar borsten strelen. Zachtjes glijden mijn handen langs de bollingen de intensiteit langzaam opvoerend tot een zacht kneden. Ik voel hierbij haar tepels in mijn handpalmen prikken. Deze pak ik tussen duim en wijsvinger en begin dan rustig in die tepel te knijpen.

Eerst heel zachtjes, maar dan gelijkelijk steeds wat harder en ik zie haar lichaam trekken. Dit moet ze al aardig voelen. De pijn valt zo te zien nog wel mee.

Dan knijp ik nog wat harder en begin de tepel te rollen tussen mijn vingers. Een luid snuiven komt uit haar mond en ze drukt haar hoofd achterover tegen de muur.

Nog iets harder en ze begint zacht kermende geluidjes te maken. Even de druk wat verminderd en met de andere hand de tweede tepel gepakt. Deze ondergaat het zelfde lot. Als er weer geluid komt begin ik allebei de tepels tegelijk te rollen en nu worden de geluiden duidelijk harder. Even nu een iets steviger druk aangehouden en plotseling helemaal los gelaten. Nu gaan mijn handen langs haar buik naar beneden en voel ik rustig tussen haar lipjes.

Ze is daar echt kledder geworden en daar ben ik blij om. Het leidt geen twijfel dat ze schaamteloos staat te genieten. Ik druk een vinger in haar lustgrotje en daar lust ze duidelijk pap van. Met een brede lach op haar gezicht duwt ze met haar kutje tegen mijn hand om die vinger er zo diep mogelijk in te krijgen. Om haar niet teleur te stellen stop ik er snel een tweede vinger bij en begin pompende bewegingen met mijn hand te maken.

Dat is wel even geniet voor haar. Al snel staat ze te kreunen, maar nu van puur genot. Heel haar lichaam straalt nu geiligheid uit en ze heeft nu geen enkele remming meer. Met mijn andere hand begin ik haar klitje te wrijven en al snel staat ze duidelijk op springen. Kermend gaat ze door het lint en haar hele lichaam schokt hevig terwijl ik een duidelijk golfje vocht op mijn handen voel.

En ik duw mijn lichaam tegen haar aan. Onderwijl streel ik haar overal en wacht even tot de storm uitgeraasd is. Dit vraagt gewoon om een reactie van mijn kant. Ik maak haar los van het kruis en neem haar mee naar het midden van de kamer. Nadat ik de takels heb laten zakken maak ik haar handen er aan vast en hijs ze dan weer en flink eind omhoog. Ze kan nog net met haar voeten op de grond staan en is verder volledig gesterkt.

Ik loop duidelijk zichtbaar naar het zwepen rek en ik pak de zachte suède zweep. Nu wordt Thea toch wel even bang en angstig rukt ze aan haar boeien. Strelend laat ik de stroken langs haar lichaam gaan en ik laat haar daardoor even vertrouwd raken met het idee.

Haar weerstand neemt af en ze ontspant weer een beetje. Dan doe ik een stap terug en zwaai de zweep naar achteren voor de eerste klap. Nu is ze duidelijk een beetje bang maar er komt geen stopwoord. Ze heeft het geaccepteerd en vertrouwt me volkomen.

Rustig laat ik de zweep vooruit zwaaien en met een pets komt hij op de voorkant van haar lichaam terecht, net onder haar borsten Ze had hem goed aan zien komen en zette zich duidelijk schrap voor de pijn. Gelijk een tweede erachter aan en nu iets harder en derde en een vierde. Ik vraag haar hoe het gaat en ze laat weten dat het eigelijk wel meevalt.

Sterker nog dat het best wel lekker is. Nu loop ik naar haar achterkant en ze kan nu niet goed meer zien wat er gebeurt. Met een luide klets komt de zweep op haar rug terecht en nog eens en nog eens, twaalf klappen achter elkaar steeds iets harder.

De huid begint nu licht rose te kleuren wat een heel mooi gezicht is. Ze weet het niet en ik vertel haar dat ze in het vervolg moet tellen. Op verkeerd tellen staat uiteraard een sanctie afhankelijk van de afwijking.

Ik heb het aantal klappen dat je gaat krijgen in gedachten. Noem je er weinig, dan is dat de veilige keuze en wordt het aantal aangevuld tot het werkelijke aantal. Ik vertel haar dat ze nu veertig klappen met deze zweep gaat krijgen en herinner haar aan haar verplichting tot tellen. Ik begin te slaan, eerst vier op haar billen en dan iets harder vijf op haar rug, dan weer wat harder twee op haar billen en ze begint geluid te maken.

Weer twee op haar rug, nog iets steviger en gelijk drie er achteraan op haar billen. Dan stop ik en vraag “Hoeveel waren dat er? Ze wil me duidelijk te vriend houden en gokt maar dat ik op de helft gestopt ben. Het waren er minder, namelijk zestien klappen. Ik prijs Thea nu en geef haar de opdracht om er zelf om te vragen.

Het vraagt even doorbijten van haar kant maar uiteindelijk komt dan het hoge word eruit: Dat kan ik natuurlijk niet weigeren. En ik begin haar opnieuw met de zachte zweep te bewerken, afwisselend op haar rug en billen. Het is duidelijk aan haar reacties te merkend dat het haar raakt , maar als ik na tweeëntwintig klappen vraag hoeveel het er waren, weet ze mij precies te vertellen dat het er tweeëntwintig waren.

Kijk ze had het geleerd. Nu maak ik het tot veertig klappen af en loop naar de voorkant terug. Ik doe als of ik haar niet versta en vraag wat ze zei.

Weer heel zachtjes ”Alstublieft Meester” en weer heb ik het niet verstaan. Ik kijk naar haar en zie een spoor van een glimlach om haar mond. Twee hardere klappen opnieuw op haar borsten de glimlach verdwijnt en ik hoor zachte schrik geluiden. Nu een steviger klap op haar linker borst gevolgd door een net zo harde op de rechter.

Een grommend geluid ontsnapt aan haar keel en ze kermt een beetje. Als ik daarop haar borsten streel gaat dat gelijk over in een kreunen van genot. Dat was duidelijk goed bevallen. Ik rol nog even haar tepel en het kreunen wordt alleen maar luider en ze maakt stootbewegingen met haar heupen naar mijn buik toe.

Mijn vingers glijden nog even door haar gleufje dat nu bijna druipt van genot. Nu zorg ik er wel voor dat ze niet klaar kan komen. Een boos gegrom is mijn beloning als ik stop met masseren. Of wilde je gelijk nog meer oplopen? Wild schudt ze “nee” met haar hoofd en ze is gelijk weer rustig. Daarvoor maak ik haar los van de takels en laat haar voorover bukken over de tafel.

Haar borsten worden zo een beetje platgedrukt en ze puilen daardoor een beetje uit, wat ik zelf wel een mooi gezicht vind. Ik maak haar handen en enkels met een paar touwen vast aan de poten van de tafel en ze is weer geheel in mijn macht.

Nu is het even tijd voor mijzelf om te genieten. Ik ga achter haar op de grond zitten en begin zachtjes van haar lustgrotje te snoepen. Dat heeft een heerlijke geile smaak en het laat Thea duidelijk niet onberoerd.

Ik trek even snel mijn broek uit en pak gelijk een condoom om die om mijn edele delen te doen. Nogmaals buk ik en nu steek ik mijn tong zo diep mogelijk in haar natte poes. Kreunend ligt Thea te genieten van deze behandeling. Ik kan er bijna geen genoeg van krijgen, maar er wacht nog een zware taak.

Ik sta dus op en laat nu de eikel tussen haar billen naar beneden glijden langs haar natte gleufje en wrijf hem langs haar kietelaar. Weer komt ze bij klaar, wat natuurlijk niet de bedoeling is en ik waarschuw haar dat niet te laten gebeuren. Ze moet zich maar beheersen. Dan heel zacht zet ik mijn eikel tegen de opening van haar kutje en begin hem heel rustig naar binnen te duwen. Ze is zo nat dat hij er ondanks de omvang soepel inglijdt en ik stoot hem rustig helemaal tot de wortel naar binnen.

Daar hou ik hem even en Thea probeert zich nog verder open te krijgen en mij tegemoet te drukken. Nu begin ik haar in een rustig tempo te neuken flink diep in haar doorstotend.

Dat vindt ze wel wat en enthousiast vangt zij mijn stoten op. Als beloning geef ik nu een paar petsen met mijn vlakke hand op haar billen. Alstublieft Meester” schreeuwt ze bijna uit en er volgen er meer zodat haar billen al snel aardig rood zien.

Steeds zwaarder gaat haar ademhaling en ze dreigt alweer klaar te komen. Ik geef nog een luide pets en trek in een keer mijn leuter uit haar terug. Maar ik ben onverbiddelijk. Eerst de straf en daarna beloof ik haar de beloning. Ik loop naar de zwepen toe en pak een iets harder exemplaar. Niet echt streng, maar voor Thea denk ik pittig genoeg. Ik ga achter haar staan en waarschuw haar dat ze gaan komen. Ze moet alle klappen hardop mee tellen. De eerste geef ik tamelijk zacht maar hij komt toch flink aan en ze schrikt wel even.

Nummer twee volgt op de andere bil. Nu wist ze wat er ging komen en er volgt een duidelijk “twee Meester, dank u”. Daarop volgen in een rustig en regelmatig tempo nog acht klappen steeds een klein beetje harder en netjes verdeeld over haar billen. Dan sla ik met de zweep door de lucht en er gaat weer een schok door haar hen alsof ze geraakt was. Op mijn vraag op ze geraakt was antwoordt ze ontkennend en ze zegt met een beetje geknepen stem “Oei, ik geloof dat dit een foutje was Meester”.

Ze piept even van schrik maar reageert al snel heel enthousiast op deze wat hardere liefkozing. Ook dit is ze duidelijk niet gewend, maar ze vindt het zo te zien wel erg lekker. De gevoeligheid in haar billen is nu een beetje afgenomen en ik kan wel weer opnieuw beginnen met haar verdiende straf.

Deze keer laat ik de zweep bij acht missen omdat haar billen erg rood worden en het haar duidelijk wat meer moeite kost dan de vorige keer. Nu heeft ze er wel erg in. Troostend streel ik haar billen die heerlijk warm aanvoelen.

Totdat Thea ze weer met genoegen begint te wiebelen tegen mijn hand. In een behoorlijk tempo maak ik de straf nu af en na de laatste klap is komt er een duidelijk snuivend geluid uit haar mond.

Nog even is het stil en dan klink een dankbaar “Dat was wel even moeilijk Meester, maar ik ben er wel blij mee. Dank u dat u mij dit heeft willen leren, ik zal in het vervolg beter mijn best doen om mij aan uw opdrachten te houden. Dank u nogmaals” Nu streel ik haar billen wat langer en ik overdek ze met zachte kussen tot alles weer rustig aanvoelt en het genot weer de overhand krijgt.

Ik maak Thea los en neem haar mee naar het bed. Daar begin ik haar met mijn mond te verwennen en als spoedig komt er een soort van loeiend gekreun uit het diepst van haar wezen. Heftig schokkend komt ze klaar, maar het is duidelijk te merken dat ze nog meer wil.

Ze blijft haar kutje tegen mijn mond aanduwen en ik ga rustig door met beffen. Waarbij ik in 69 houding draai en zij mij vol overgave begint te pijpen. Daar wordt ik helemaal gek van en ik kan me nauwelijks meer concentreren op wat ik aan het doen ben. Zo gaan we een hele tijd door elkaar steeds weer opnieuw op de rand brengend. Dan ga ik met mijn gezicht naar haar gezicht toe en begin haar te kussen.

Wild wordt mijn kus beantwoordt en ze laat haar armen om mij heen. Dan pakt Thea een condoom en zegt “ik wil hem nog een keer hebben als dat mag”. Daar kan ik weinig bezwaar tegen hebben en al snel zit het rubber eromheen. Toen ze bijna bij de club was werd Elly weer helemaal netjes gemaakt.

Dat wil zeggen, rokje recht, dildo in haar kut met het riempje erom en haar gezicht afgeveegd. Want dat zat intussen onder de kutsappen! Ik heb nog veel meer in petto met jou. Elly stapte ook uit en liep naar de club. Eenmaal binnen werd Elly opgewacht door haar meester.

Hij stond al helemaal klaar, gekleed in een leren slip en lederen banden kruislings over zijn borst. Zijn enorme, harde neukstaaf en zijn ballen staken door een opening in de slip uitdagend naar voren. Meteen toen hij bij Elly stond greep hij haar bij haar kut. Je bent al lekker geil! Dat komt goed uit, want we gaan meteen beginnen!

Deze meester had vijf slavinnen die alles moesten doen wat hij ze vroeg. Toen hij met zijn vingers knipte stonden de vier vrouwen op en begonnen Elly uit te kleden. Eenmaal uitgekleed werd Elly op handen en knieën op een tafel gezet. Elly wist al wat er ging komen. Iedere keer als ze op de club kwam werd ze door haar meester geïnspecteerd. De meester ging achter Elly staan en trok de dildo uit haar kut. Het glimmende ding werd aan een andere slavin gegeven die onmiddellijk begon de staaf schoon te likken.

Je hele gleuf is afgeragt! Ik heb je daar geen toestemming voor gegeven! Je hebt niet geluisterd! Haar kont trilde van de slagen en werden langzaam rood. Af en toe kreeg ook haar kut er van langs. Kermend zat Elly daar op de tafel. Met kletsende slagen werd ze gereed gemaakt voor een verdere vernedering. Hard pakte de meester Elly nu vanachter bij haar kut en perste zijn vier vinger naar binnen. Hij kromde en klauwde zijn vingers en trok de gleuf wijd open! Hij gebruikte nu de vingers van zijn beide handen en trok iedere hand naar een kant.

Zo ontstond een gapend gat tussen de benen van Elly! Hij rekte haar wijd uit. Je kut is nu zo ruim dat mijn pik erin zou verdrinken! De onderdanige vrouwen liepen ieder naar een zijkant van Elly en pakte haar bij haar tepels vast.

De tieten van Elly werden pijnlijk ver naar beneden en opzij getrokken terwijl de meester met zijn vuist de toch al ruime kut van Elly verder aan het uitwonen was. Uitrekken die smerige teef! Aan kettinkjes werden twee zware koperen ballen gehangen en de tieten van Elly hingen zwaar uitgerekt naar beneden. De slavinnen begonnen de zware ballen heen en weer te schommelen en de tieten schommelde mee! Je hebt het verdiend! Ook deze keer verdween zijn vuist in zijn geheel naar binnen.

Elly schreeuwde het nu uit. Haar gemartelde kut stond nog wijd open van de behandeling met de vuist. Weer een andere slavin kreeg nu opdracht om Elly een rubberen bal in haar mond te stoppen.

Ik wil je alleen horen kreunen! Een slavin moest op handen en knieën voor Elly op tafel zitten en nu moest ze de slavin dus met die paal neuken! Iedere keer als de dildo diep in de gleuf van de slavin verdween schoof de neus van Elly langs de meurende reet.

Wat een ontzettend geil schouwspel zeg! Een vuist in haar reet! Haar tieten zwaar opgerekt! Een dikke dildo uit haar mond in de kut van een geil wijf! Na een tijdje kreeg de meester er genoeg van. Hij haalde zijn vuist uit de opgerekte reet van Elly en begon een andere slavin in haar kont te neuken. Die vrouw moest nu de wijd openstaande reet van Elly likken. Haar tong verdween diep naar binnen en Elly duwde haar kont ver naar achteren.

Ze wist dat er zo een groot deel van het gezicht van de slavin diep in haar reet zou verdwijnen! Daar werd Elly altijd super geil van! Intussen moest Elly met de op haar gezicht gebonden kunstlul de vrouw voor zich ook in haar reet neuken.

Het was een forse kunstpik en met moeite schoof ze hem steeds dieper in het darmkanaal. Zo zaten ze als een treintje achter elkaar. De meester die een slavin in haar reet neukte. De slavin die Elly aan haar opengesperde reet likte en Elly die een andere slavin met de dildo in haar kont neukte. Met iedere stoot van de meester werden de anderen in de rij naar voren gedrukt. Na een tijdje werd de dildo voor de mond van Elly weggehaald. Je hebt lekker in haar reet mogen roeren en nu mag je de resultaten daarvan oplikken!

Vervolgens moest ze ook de reet van de slavin schoonlikken. Tenslotte kwam de meester voor haar zitten en schoof zijn, met stront besmeurde paal, in de pijpbek van Elly. Hij neukte de mond van haar alsof het een kut was. Hij hield haar hoofd stevig vast en neukte met diepe stoten in haar keel. Na een tijdje trok hij haar hoofd hard naar zijn buik, zodat zijn vette pik diep in haar keel verdween en spoot in een paar dikke stralen zijn hele zak leeg!

Rechtstreeks in haar afgeneukte keel! Grommend trok hij zijn leuter terug en liet Elly de nadruppelende pik schoonlikken. De meester was voldaan. Hij gaf zijn slavinnen de opdracht om elkaar minstens nog een half uur te likken aan kut, reet en tieten.

Daarna mochten ze doen wat ze wilde. Dan waren ze voor dit moment vrij.


sm opdrachten diep in haar kut

.
Jonge kale kutjes spuitende shemales


Het idee dat overal in de buurt zulke foto's zouden kunnen hangen maakt je heel bang. Met bevende handen maak je envelop 3 open. En leest het volgende daarin:. Nu heb ik je aandacht zeker wel. Om te voorkomen dat ik de foto's overal in de buurt ophang moet je het volgende doen: Ik ga je een aantal opdrachten geven. Afhankelijk van hoe je de opdrachten uitvoert leg ik een of meerdere foto's weg. Mocht je een opdracht niet goed uitvoeren, dan leg ik weer foto's terug. Je krijgt van mij maximaal 10 weken om alle foto's van mijn stapeltje te krijgen.

Als je dat lukt dan vernietig ik ze. Als het je niet lukt dan hang ik tien kopieën van iedere foto die over is op in de buurt bij je en op plaatsen waar je regelmatig komt. De eerste twee opdrachten krijg je nu van mij.

Je gaat naar het elektriciteitskastje dat op de foto staat. Vermoedelijk herken je dat kastje en anders zoek je maar goed in de buurt. Je zorgt dat je alleen schoenen en een jas aan hebt. Bij het kastje staat degene die je dit pakje heeft gegeven. Je begroet haar met een kus.

Zij zal je, wanneer ze gecontroleerd heeft of je de opdracht hebt uitgevoerd, je de kopie die op het kastje zit geven. Mocht je iets doms willen doen zoals politie bellen, dan hang ik automatisch de kopieën op. En ik heb gerekend dat je ongeveer een kwartier er over zou doen om tot hier te lezen. Ik geef je nog een kwartier om bij het kastje te komen. Mocht je te laat zijn, dan heb je pech gehad. Hoewel de brief nog verder gaat leg je hem snel neer.

Je zag nog wel dat er een tweede opdracht stond, maar je zag ook dat die pas later uitgevoerd hoefde te worden. Je hebt geen idee hoelang je hebt zitten lezen en je weet dus ook niet of je nu nog op tijd kan zijn. Even denk je wat je zal doen. Maar het idee dat dat plaatje van je op dat kastje hangt geeft je een heel onaangenaam gevoel; die foto moet er zo snel mogelijk af. Het kastje staat wel iets van de straat af en een beetje uit het zicht, maar de kans is groot dat een voorbijganger de foto zal zien en jou zal herkennen.

Je pakt de langste jas die je hebt. Daarna kleed je je snel uit. Je trekt de jas aan en kijkt of er niets zichtbaar is. Gelukkig is dat niet het geval. Dan kijk je naar buiten. Snel gaan je ogen de straat op en neer. Je ziet dat er geen bekenden toevallig buiten lopen. Snel open je de deur en stap je naar buiten. Bijna vergeet je in alle haast sleutels mee te nemen, maar net voordat je de deur wilt dicht trekken denk je er gelukkig aan. Je pakt snel je sleutels en loopt dan naar buiten.

Nog steeds ben je boos en voel je je gebruikt. Je voelt weer tranen in de hoeken van je ogen. Je loopt zo snel mogelijk naar het elektriciteitskastje toe.

De vrouw staat er nog. Je loopt op haar af en blijft even voor haar staan. Je kijkt haar aan. Je weet dat je boos kijkt, maar in de ogen van de vrouw zie je nauwelijks een emotie. Je haalt diep adem en dan buig je je naar haar toe.

Je kust haar snel even op haar wang. Dan kijk je de vrouw weer aan. Met bevende handen maak je je jas open. Wanneer je je jas helemaal los hebt zegt de vrouw weer met een kalme stem "tonen".

Je kijkt even om je heen en als je niemand ziet trek je je jas iets voor haar open, waardoor zij kan zien dat je helemaal naakt bent. Je ziet haar ogen op en neer langs je lichaam gaan. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de vrouw is uitgekeken. Dan geeft ze je de foto en zegt "lees de achterzijde als je thuis bent". Vervolgens loopt de vrouw weg. Je steekt de foto diep in een van je zakken. Snel maak je je jas weer dicht en daarna loop je snel weer naar huis.

Thuis gekomen haal je de foto te voorschijn en leest wat op de achterzijde staat. Als je net niet naakt was dan zal ik een vergrote versie van deze foto onder op de stapel leggen. Hetzelfde zal ik doen als je de vrouw niet gekust hebt. Als je naakt was en haar op haar mond gekust hebt dan zal ik twee foto's van de stapel halen in alle andere gevallen maar een. Succes met het uitvoeren van je volgende opdracht.

Teleurgesteld bedenk je je dat je haar een kus op haar wang hebt gegeven. Maar gelukkig heb je de foto te pakken. Terwijl je je jas opendoet schieten de tranen weer in je ogen. Je gooit de jas uit en loopt naakt naar je bed toe, waarop je je vervolgens laat vallen. Je voelt je gebruikt en vernederd en je huilt van de inwendige pijn die je daardoor voelt. Een tijdje later schrik je wakker; blijkbaar ben je in slaap gevallen.

Je hebt geen idee hoe lang je hebt liggen slapen. Wel weet je dat je droomde. Je droomde dat je naar het elektriciteitskastje liep. Je had alleen een jas aan en liep naar de vrouw die je bij het kastje zou ontmoeten. Je moest aan haar tonen dat je helemaal naakt was onder de jas. Ze liet je je jas uittrekken en liet je daarna over het kastje gebogen gaan staan. Daarna deed ze haar jas open, ze was helemaal naakt, behalve bij haar kruis.

Ze had een dikke voorbinddildo om haar kruis, waarmee ze je vervolgens begon te neuken. De dildo was heel dik, waardoor je het uitschreeuwde van pijn en genot. Je voelde je enorm geil en stond op het punt om klaar te komen. Je draaide je je hoofd om te schreeuwen dat ze je nog harder moest nemen. Maar toen schrok je: Direct daarna schrok je wakker en nu lig je half versuft op je bed.

Je voelt dat je kutje nat is. Je weet dat je echt bijna klaarkwam in je droom. Je laat je hand even over je clitje gaan en rilt gelijk van genot.

In je gedachte voel je alweer de grote dildo in je pompen. Dan schrik je weer; je beseft je waar dat elektriciteitskastje mee te maken heeft. Snel sta je op en trek je iets aan. De laatste opdracht, scheer je kutje glad en doe je rode jurkje aan let op geen bh geen slip Je trekt je pumps aan en zorgt dat je om precies In Utrecht aangekomen ga je lopen naar kwatrijnensingel nr.

Nou opschieten dan maar, het is al 9: Op mijn fiets richting station, de fietsen stalling in en in naar voor, de stalling baas keek mijn weer diep aan, hij kwam op mijn aflopen en zij tegen mijn dat hij mijn deze week al een parkeer had gezien in zijn camera, ik ben verschrikkelijk geil van je geworden en ik heb je meerdere keren zien klaarkomen zij hij alsof het normaal was dat je dat zo tegen iemand mededeelden, ik wist even niets te zeggen en hij ging verder, ben je altijd zo hoerig sletje vroeg hij, maar ik zij niets, sterker nog ik liep snel om hem heen en zij ik moet mijn trein halen nu en weg was ik, pfff zo dat liep goed af dacht ik.

De trein stond er al en ik ging direct naar de 1e klas, ik zat net toen ik de fluit al hoorde en even later de trein begon te rijden, ik opende mijn benen en wreef eens oven mijn clit, mm lekker maar verschrikkelijk gevoelig, ik voelde mijn kutje nat worden, oeps “hard moet ik” schoot mijn te binnen en zo ging ik gelijk zo hard als ik kon over mijn clitje en natuurlijk duurde dat niet lang dat ik onderuit zakte en trillend klaarkwam, even zwakte mijn snelheid wat af, maar ik bleef door wrijven en voerde het tempo weer op, nu kon je mijn kutje ook goed horen soppen, en deze geluiden gingen zo de coupe door, het duurde niet heel erg lang tot ik snel weer nu een wat pijnlijk orgasme kreeg, schokkend kwam ik klaar met een gilletje nu, ik kwam omhoog in de bank en keek snel of ik niemand zijn interesse had gewekt, maar gelukkig was het heel rustig in de 1e klas, wel was de vloer en de bank nat van mijn soppende orgasme.

Ik deed mijn jurkje weer goed en ging aan de andere kant zitten tot de trein weer begon af te remmen en wij aankwamen in Utecht. In Utrecht stapte ik uit en in liep door Hoog Catharijne richting de uitgang en naar het opgegeven adres, ik liep wat on makkelijk zeg maar wat een aantal jongens toch goed opmerkte, er kwam zelfs even een donkere jongen naast mijn lopen die mijn probeerde te versieren, ik vond het best leuk en spannend hier, maar ik moest nu naar mijn laatste afspraak en had geen zin om het te verprutsen.

De jongen bleef een tijdje aanhouden en ik zij hem dan ook dat ik een belangrijke afspraak had en ik wel een andere keer wilde afspreken maar nu zeker niet, hij ging akkoord als hij mijn telefoon nummer zou krijgen en ik met hem zou tongzoenen hier midden in Catharijne, ik hoefde niet lang na te denken dus gaf ik hem een tongzoen en mijn mobiele nummer, onder het zoenen voelde hij brutaal onder mijn rode jurkje en ging met zijn vingers over mijn billen en tussen mijn benen mijn lippen, keek mijn met z’n donkere ogen aan en drukte 1 vinger naar binnen, ik maakte mijn los uit zijn omhelzing en zij hem dat we een afspraak hadden…… en ik nu weg moest om niet te laat op mijn afspraak te verschijnen.

Ik liep lekker draaiend met mijn billen naar de uitgang en richting het opgegeven adres, aan de deur zat een bel waarop ik drukte en een vrouwe stem vroeg wie ik was “Roos hier” zij ik, waarop de deur open klikte en ik tegen een steile trap aan keek, ik liep naar boven, daar aangekomen zag ik de vrouw achter een hoge balie zitten, goede morgen mevrouw zij ze mijn, wat kan ik voor U doen?

Ik zij de vrouw dat ik mijn moest melden aan de balie, en zij ze dan ben jij Roos zeker, ik bevestigde dat waarop de vrouw vroeg om mijn legitimatie bewijs, die heb ik niet bij mijn zij ik, waarop de vrouw begon te lachen, lieve schat, jij heb toch altijd je legitimatie bewijs bij je, kom hier zij ze, en doe je jurkje omhoog en je benen wijd, O nu snapte ik het direct weer en ging zo naast de vrouw staan met mijn jurkje omhoog en mijn benen wijd, de vrouw voelde ik gelijk ik mijn kutje glijden, oke jij bent Roos zij ze, ik voel het aan je sletten kutje.

Kom Roos zij ze je mag hier wachten tot de dokter komt, en ik werd geplaatst in een soort wacht kamertje. Ik geef haar de opdracht om de trap op te gaan naar de speelkamer en loopt dicht achter haar aan naar boven.

Onderwijl kan ik lekker haar dansende billen strelen en genietend blijft ze halverwege staan. Mijn handen glijden om haar heen en dwalen naar de voorkant, waar ze over de glooiende bolling van haar onderbuik gaan. Langzaam gaan mijn vingers over de Venusheuvel naar beneden en dan opeens knijpt ze haar dijen tegen elkaar. Een tikje op haar billen, waar ze even van schrikt en ze loopt weer verder door naar boven.

Ik stuur haar naar rechts en geef haar de opdracht om de speelkamer binnen te gaan ze mag daar 5 minuten vrij rondkijken en dan moet ze midden in de kamer geknield te gaan liggen met haar gezicht op de grond en zo te wachten tot ik binnen kom.

Zonder op haar antwoord te wachten draai ik mij om en ga nog even naar beneden om het laatste restje uit mijn glas op te drinken en wat nieuws in te schenken. Na ca 10 minuten ga ik met het drinken naar boven en ga heel zachtjes de kamer binnen. Zij heeft beslist begrepen wat de bedoeling was, ze ligt met haar billen naar de deur, haar hoofd helemaal tegen de grond gedrukt en haar handen naast haar benen met de handpalmen naar boven.

Ik zet de glazen neer en genietend loop ik zachtjes om haar heen. Nu merkt ze dat ik er ben en er gaat een schokje door haar lichaam. Ze realiseert zich klaarblijkelijk dat het nu menens geworden is.

Ik geef haar de instructie dat zij niet meer ongevraagd mag praten en dat ze als ze nu tegen mij praat dat ze me altijd met meester moet aanspreken. Verder vraag ik haar of zij nog weet wat de afgesproken stopwoorden zijn. Dat weet ze nog en met een beetje bibberige stem noemt ze ze en vertelt daarbij onder welke voorwaarde ze gebruikt worden. Dat vindt zij ook mooie muziek en het geeft een passende stemming. Dan loop ik terug en pak een zachte streelzweep van het zwepenrek.

Ik leg de stroken van de zweep zachtjes op haar rug neer en er gaat eer rilling door haar lijf. Wat een spanning moet dat voor haar zijn om zo aan het begin te liggen en voor het eerst het materiaal van een zweep tegen haar rug te voelen. Heel rustig begin ik haar met de zweep te strelen eerst over haar onderrug en dan langzaam naar haar schouder.

Dan weer terug naar de onderkant. Langzaam aan merk ik dat ze aan het gevoel begint te wennen. Haar ademhaling wordt steeds zwaarder en haar houding wordt veel meer ontspannen. Zachtjes geef ik haar een klapje met de zweep op haar billen en weer is daar de gewenste reactie waar je als dominant zo van geniet. Dat gaat zo een tijdje door en ze raakt steeds beter op dreef. Ze krijgt nu de opdracht om op te staan en zich uitgebreid bloot te geven aan mijn blikken.

Handen in haar nek, haar buik een beetje naar voren gedrukt. Genietend ga ik dat zitten bekijken en geef de opdracht om haar benen zo ver mogelijk te spreiden.

Het is duidelijk te merken dat ze veel gewilliger geworden is. Zonder enige gêne volgt ze dit commando op en laat zich uitgebreid zien. Omdat dit zo gemakkelijk gaat moet ze nu haar lipjes van elkaar trekken en mij een goed uitzicht geven op wat daar verborgen was.

Wat ik daar te zien krijg is zacht rose vlees dat vochtig glanst van verlangen. Ik ga dichterbij en bekijk het moois nog eens uitgebreid. Als ik er dichtbij komt kan ik de bekende geur waarnemen en ik zie ook dat haar klitje goed bereikbaar zal zijn. Ik druk mijn lippen even tussen haar handen door op al dit lekkers en laat mijn tong eerst even door het gleufje glijden ze smaakt heerlijk om hem daarna even om haar kietelaar te laten kwispelen.

Dat dit alles haar heel erg opwindt is heel duidelijk te merken aan het kreunende geluid en de schokken door haar lichaam. Maar dat is even genoeg voor het moment. Klaarkomen mag nog even niet, dat kan nog rustig even wachten. We zijn nog maar net begonnen en er staat nog veel meer te wachten.

Ik loop naar de rekjes en pak daar een halsband van af. Bij haar terug gekomen houd ik deze op en geef Thea de opdracht om haar nek daarin te leggen. Een beetje angstig lijkt ze me aan en ik kijk lachend terug.

Aarzelend legt ze haar nek in de band en strijkt haar haar er tussenuit. De halsband wordt niet al te strak dicht gedaan, maar wel zo strak dat ie duidelijk voelbaar aanwezig is. Daarna pak ik een stel polsboeien en enkelboeien van het rekje en geef haar de opdracht om die zelf om te doen. Het is te merken dat dit nieuw voor haar is, want ze heeft er duidelijk moeite mee. Rustig bekijk ik dat alles eens en na een tijdje heeft ze door hoe het moet en staat ze daar helemaal naakt met alleen boeien om voor me.

Het wordt nu tijd dat ze leert hoe het is om machteloos te zijn. Ik geef haarde opdracht om naar het kruis te gaan en er met haar rug tegenaan te gaan staan. Ik loop naar haar toe en pak haar rechte pols beet. Ik trekt deze beslist naar boven en klik deze met een musketonhaak vast aan het oog hoog boven haar hoofd. Even is er een glimp van paniek in haar ogen als ik haar andere pols pak.

Nu beseft ze ineens heel erg hoe ze in mijn macht zal zijn. Weet je de stopwoorden nog en zul je die gebruiken als het nodig is? Daarmee zie ik de paniek verdwijnen en ze geeft zich nu helemaal over. Als ook haar linkerhand is vastgezet volgen haar enkels. Ze probeert nog even tegen te spartelen, maar dit win ik met gemak en al snel staat ze helemaal machteloos in volle glorie aan het kruis. Onderwijl heb ik haar billen stevig beetgepakt en er lekker in geknepen.

Gebonden als ze is drukt ze nu toch heel stevig haar onderbuik tegen mij aan, ik hoef niet te twijfelen of mijn subje nog opgewonden is. Deze manier van kussen terwijl ze zelf machteloos is doet haar duidelijk wat en als ik stop begint ze gelijk te bedelen om meer. Dit is nu de tweede keer dat ze ongevraagd praat.

De eerste keer heb ik dat nog door de vingers gezien, maar ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Op het moment dat ik haar met deze fout confronteer is duidelijk te merken aan de blijk in haar ogen dat ze een beetje ongerust is. Met een heel lief stemmetje vraagt zij of ze iets mag zeggen en voor deze keer krijgt ze toestemming. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te ondergaan”.

Als meester doet dat je wel wat natuurlijk en ik lach een beetje gemeen naar haar. Ik zal tevoren waarschuwen als de straf begint”. Nu is Thea even vertwijfeld en angstig kijkt ze me aan, waarop ik nogmaals naar haar lach.

Even wacht ik nog om het goed tot haar door te laten dringen en ik begin haar dan zachtjes te strelen. Eerst met mijn vingers langs haar wang naar beneden, rond haar kin aan de andere kant naar boven en weer terug.

Dat stelt haar duidelijk weer gerust en Thea sluit haar ogen om er extra van te kunnen genieten. Dan laat ik mijn vingertoppen achter een oor verdwijnen en begin daar zachtjes het lekkere plekje te stimuleren. Daar lust ze wel pap van en opnieuw begint ze wat zwaarder te ademen.

Na een tijdje langs haar nek naar beneden en ik ga eerst met een hand en later met beide handen haar borsten strelen. Zachtjes glijden mijn handen langs de bollingen de intensiteit langzaam opvoerend tot een zacht kneden. Ik voel hierbij haar tepels in mijn handpalmen prikken. Deze pak ik tussen duim en wijsvinger en begin dan rustig in die tepel te knijpen. Eerst heel zachtjes, maar dan gelijkelijk steeds wat harder en ik zie haar lichaam trekken. Dit moet ze al aardig voelen.

De pijn valt zo te zien nog wel mee. Dan knijp ik nog wat harder en begin de tepel te rollen tussen mijn vingers. Een luid snuiven komt uit haar mond en ze drukt haar hoofd achterover tegen de muur. Nog iets harder en ze begint zacht kermende geluidjes te maken.

Even de druk wat verminderd en met de andere hand de tweede tepel gepakt. Deze ondergaat het zelfde lot. Als er weer geluid komt begin ik allebei de tepels tegelijk te rollen en nu worden de geluiden duidelijk harder. Even nu een iets steviger druk aangehouden en plotseling helemaal los gelaten. Nu gaan mijn handen langs haar buik naar beneden en voel ik rustig tussen haar lipjes.

Ze is daar echt kledder geworden en daar ben ik blij om. Het leidt geen twijfel dat ze schaamteloos staat te genieten. Ik druk een vinger in haar lustgrotje en daar lust ze duidelijk pap van.

Met een brede lach op haar gezicht duwt ze met haar kutje tegen mijn hand om die vinger er zo diep mogelijk in te krijgen. Om haar niet teleur te stellen stop ik er snel een tweede vinger bij en begin pompende bewegingen met mijn hand te maken. Dat is wel even geniet voor haar. Al snel staat ze te kreunen, maar nu van puur genot. Heel haar lichaam straalt nu geiligheid uit en ze heeft nu geen enkele remming meer.

Met mijn andere hand begin ik haar klitje te wrijven en al snel staat ze duidelijk op springen. Kermend gaat ze door het lint en haar hele lichaam schokt hevig terwijl ik een duidelijk golfje vocht op mijn handen voel.

En ik duw mijn lichaam tegen haar aan.

sm opdrachten diep in haar kut

Gratis sex ontmoeting kaal nat kutje


sm opdrachten diep in haar kut