Soppende kut spuug sex

soppende kut spuug sex

Als snel kwam ik diep in haar geile soppende kutje klaar. Toen ging ik haar beffen en wreef met mijn tong mijn eigen sperma , wat nog een beetje uit haar kut liep, over haar klitje uit. Heerlijk om haar sappen en mijn zaad te proeven en al snel werd mijn pik weer stijf. Ik begon haar weer lekker te neuken en ze kwam klaar. Daarna begon ze me hard en geil te pijpen, waarbij ze veel speeksel gebruikte.

Uiteindelijk spoot ik diep in haar keeltje en ze slikte al mijn zaad door. Daarna likte ze zachtjes nog mijn hele pik schoon. Ik ging met haar mee naar haar huis. We waren net binnen en zoenden alweer en we kleden ons uit. Ze ging op me zitten en we neuken heerlijk en spoot haar geile natte kiut weer helemaal vol. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 30 augustus door R. We vielen in slaap en nu hebben we een relatie en wonen we samen…. Korte verhalen Sexverhaal gaat over: Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan.

Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en masseerde ik die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan. Lina liet het toe en begon harder te kreunen.

Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut. Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken.

Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof. Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden.

Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want Lina kreunde steeds onregelmatiger.

Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte. Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en trok ze er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer.

Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond. Ik wil je nog een keer neuken. Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lina ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning.

Lina ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn.

Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweer en ik likte het op met mijn tong. Ze stapte van me af en ging liggen op bed waarna ik weer op haar kwam liggen.

Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam. Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lina Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten.

Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Tja , toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Tanja had gedacht. Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was.

We waren wel wat gewend; we hebben ook wel eens aan partnerruil gedaan maar dat was toch wel weer een paar jaar geleden. In de volle zon bekeek ik nogmaals haar prachtige lichaam; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Een prachtige vrouw met mooie borsten. Haar tepels waren lekker groot en staken trots. Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen van de neukbeurt in het kasteel en ik zag nog hier en daar wat sperma zitten.

Lina kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort. Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin.

Na 5 minuten hoorden ik de stemmen Tanja en Theo; Tanja had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos. We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin bij het zwembad en stopten beiden.

Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Tanja zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Theo. Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Theo het ding in zijn handen had en mijn Tanja totaal naakt op de schommel zat. Als bij afspraak bleven Lina en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen.

Theo duwde Tanja op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was. Na een paar minuten stopteTheomet duwen en hield Tanja op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen.

We zagen dat mijn Tanja dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel en ze zette haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan. Ze kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje. Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Tanja aflikken.

Zonder aarzelen pakte Tanja de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd ; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie. Lina stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel.

Theo had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren. Langzaam bewoog Theo op een neer em zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Theo ging op zijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht!! Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was.

Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend. Hij liet zijn vingers een beetje onhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vrouw dit erg lekker vond en Tanja duwde zelf haar bekken een stukje omhoog.

Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger. Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond: Met mijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus.. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten. Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan.

Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen. Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Theo aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen. Zachtjes begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut. Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen. Theo liet zich hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden.

Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde. Hij cirkelde met zjn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog. Wat lekker, ga door, niet ophouden!! Ze duwde haar linkertiet omhoog en likte aan haar tepel. Theo vehoogde het tempo van mijn vingers en Lina en ik zagen dat ze ging komen. Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Theo het.

Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde. Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte hij. Wat zullen we nu doen? Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren.

Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde: Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut..

Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken. Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en krioelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vaspakte. Nadat mijn tong haar clitje te pakken, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar.

Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen. Haar ogen gloeiden en ze vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen een boompje aan.

Ik wist weer niet wat ik hoorde, en pakte haar op en zette haar tegen het boompje aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen.

Theo en mijn Tanja konden ons horen en nu elk moment bij ons komen kijken. Dit maakte mij alleen maar gekker, terwijl Lina weer steeds heftiger begon te hijgen. Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ever was, zonder dat er een woord van gelogen was.

Bezweet en betraand keek ze me aan, pakte mijn lul in haar mond, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment kwamen mijn Tanja en Theo bij ons aan en ik hoorde Tanja zeggen: We begroetten elkaar alsof we elkaar in geen dagen hadden gezien.

Onze naakte lijven zaten onder het geil en toen ik een kus van mijn Tanja kreeg greep ze gelijk mijn nog stijve lul beet en likte die helemaal schoon. Dit verhaal is ons anoniem ingestuurd. Ook zelf een verhaal geschreven, stuur je seksverhaal naar ons en wij plaatsen het hier.

Anoniem of met naam vermelding. Gratis Sex Verhalen en Erotische Stories. Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 6 Februari, - Meest gelezen sex verhalen Van vandaag: Eerste incest ervaring Sex met eigen tiener dochter Perverse moeder Dierensex Verkracht op de luchthaven.

...

Cardate enschede beste sex

soppende kut spuug sex

Als snel kwam ik diep in haar geile soppende kutje klaar. Toen ging ik haar beffen en wreef met mijn tong mijn eigen sperma , wat nog een beetje uit haar kut liep, over haar klitje uit. Heerlijk om haar sappen en mijn zaad te proeven en al snel werd mijn pik weer stijf. Ik begon haar weer lekker te neuken en ze kwam klaar. Daarna begon ze me hard en geil te pijpen, waarbij ze veel speeksel gebruikte.

Uiteindelijk spoot ik diep in haar keeltje en ze slikte al mijn zaad door. Daarna likte ze zachtjes nog mijn hele pik schoon. Ik ging met haar mee naar haar huis. We waren net binnen en zoenden alweer en we kleden ons uit. Ze ging op me zitten en we neuken heerlijk en spoot haar geile natte kiut weer helemaal vol. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 30 augustus door R. We vielen in slaap en nu hebben we een relatie en wonen we samen…. Korte verhalen Sexverhaal gaat over: Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan.

Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en masseerde ik die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan.

Lina liet het toe en begon harder te kreunen. Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut. Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop.

Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken. Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof.

Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden. Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want Lina kreunde steeds onregelmatiger.

Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte. Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en trok ze er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer.

Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond. Ik wil je nog een keer neuken. Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lina ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte.

Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning. Lina ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij.

Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn.

Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweer en ik likte het op met mijn tong. Ze stapte van me af en ging liggen op bed waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam.

Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lina Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten. Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Tja , toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Tanja had gedacht.

Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was. We waren wel wat gewend; we hebben ook wel eens aan partnerruil gedaan maar dat was toch wel weer een paar jaar geleden.

In de volle zon bekeek ik nogmaals haar prachtige lichaam; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Een prachtige vrouw met mooie borsten. Haar tepels waren lekker groot en staken trots.

Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen van de neukbeurt in het kasteel en ik zag nog hier en daar wat sperma zitten. Lina kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort. Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin. Na 5 minuten hoorden ik de stemmen Tanja en Theo; Tanja had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos.

We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin bij het zwembad en stopten beiden. Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Tanja zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Theo.

Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Theo het ding in zijn handen had en mijn Tanja totaal naakt op de schommel zat.

Als bij afspraak bleven Lina en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen. Theo duwde Tanja op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was.

Na een paar minuten stopteTheomet duwen en hield Tanja op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen. We zagen dat mijn Tanja dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel en ze zette haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan. Ze kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje.

Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Tanja aflikken. Zonder aarzelen pakte Tanja de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd ; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie. Lina stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel.

Theo had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren. Langzaam bewoog Theo op een neer em zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Theo ging op zijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht!!

Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was. Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend. Hij liet zijn vingers een beetje onhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vrouw dit erg lekker vond en Tanja duwde zelf haar bekken een stukje omhoog. Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger.

Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond: Met mijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus.. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten.

Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan. Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen. Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Theo aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen.

Zachtjes begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut. Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen. Theo liet zich hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden.

Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde. Hij cirkelde met zjn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog. Wat lekker, ga door, niet ophouden!! Ze duwde haar linkertiet omhoog en likte aan haar tepel.

Theo vehoogde het tempo van mijn vingers en Lina en ik zagen dat ze ging komen. Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Theo het. Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde. Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte hij.

Wat zullen we nu doen? Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren. Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken.

Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde: Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut.. Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen.

Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken. Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en krioelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vaspakte. Nadat mijn tong haar clitje te pakken, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar. Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen.

Haar ogen gloeiden en ze vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen een boompje aan. Ik wist weer niet wat ik hoorde, en pakte haar op en zette haar tegen het boompje aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen. Theo en mijn Tanja konden ons horen en nu elk moment bij ons komen kijken. Dit maakte mij alleen maar gekker, terwijl Lina weer steeds heftiger begon te hijgen.

Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ever was, zonder dat er een woord van gelogen was. Bezweet en betraand keek ze me aan, pakte mijn lul in haar mond, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment kwamen mijn Tanja en Theo bij ons aan en ik hoorde Tanja zeggen: We begroetten elkaar alsof we elkaar in geen dagen hadden gezien.

Onze naakte lijven zaten onder het geil en toen ik een kus van mijn Tanja kreeg greep ze gelijk mijn nog stijve lul beet en likte die helemaal schoon. Dit verhaal is ons anoniem ingestuurd. Ook zelf een verhaal geschreven, stuur je seksverhaal naar ons en wij plaatsen het hier. Anoniem of met naam vermelding. Gratis Sex Verhalen en Erotische Stories. Sexverhaal gepost door Greeny op zo, 6 Februari, - Meest gelezen sex verhalen Van vandaag: Eerste incest ervaring Sex met eigen tiener dochter Perverse moeder Dierensex Verkracht op de luchthaven.

...
Erotische massage man man ik zoek vrouw neuken

  • Amateur hoeren alkmaar oostblok
  • 885
  • Ik moest kreunen van genot en wilde mijn ogen niet sluiten omdat ik vooral wilde zien hoe mijn de Lina op het geilste moment ooit haar uiterste best deed.
  • 354


Body to body massage maastricht prive ontvangst negerin


Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen.

Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen.

Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren.

Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten.

Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. Na een paar minuten stopte ze met pijpen en liet ze mijn pik los. Ik ging met mijn lul voor haar staan die ze nog een keer in haar mond pakte waarna ze er even aan likte.

Ik aaide over haar hoofd en vroeg haar of ze haar slipje wilde uitdoen. Ze stond even op en schoof haar slipje omlaag waarna ze weer ging zitten. Vervolgens schoof ze het slipje verder omlaag en deed ze haar benen even omhoog om het slipje over haar laarzen uit te doen. Ik keek recht in de natte spleet van Lina die overduidelijk nog steeds heel vochtig was. Ik wilde mijn lul tussen die schaamlippen duwen totdat ze begon te krijsen van genot.

Ze ging op de rand van de tafel zitten en ging achterover liggen met haar benen wijd uit elkaar. Ik ging over haar heen hangen en stond tussen haar benen in en bracht mijn erectie voor haar natte gloeiende kut. Kom maar, ik wil je voelen in me. Ik genoot van de penetratie en het in en uit de kut bewegen van mijn nat geworden lul. Het was een waanzinnig gezicht om mijn lul bij mijn schoonzus naar binnen te zien gaan en het was een absolute droom die uitkwam.

Ze kreunde ook en sloot haar ogen terwijl ze genoot. Haar benen sloeg ze om mijn middel en zo lagen we minutenlang te neuken als beesten. We draaiden onze lichamen en Lina ging languit op de tafel liggen waarna ik op haar ging liggen en opnieuw penetreerde.

Mijn gezicht legde ik in haar nek en we kreunden in elkaars oren. Ik ramde mijn pik in haar soppende kut die alsmaar natter leek te worden. We wisselden van standjes en ik nam haar op zijn hondjes, ze ging op me zitten en ik nam haar terwijl ze op haar buik lag. Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan.

Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en masseerde ik die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan. Lina liet het toe en begon harder te kreunen. Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut.

Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken.

Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof. Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden.

Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want Lina kreunde steeds onregelmatiger.

Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte. Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en trok ze er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer.

Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond. Ik wil je nog een keer neuken. Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lina ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot.

We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning. Lina ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn. Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweer en ik likte het op met mijn tong.

Ze stapte van me af en ging liggen op bed waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam.

Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lina Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten.

Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Tja , toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Tanja had gedacht. Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was.

We waren wel wat gewend; we hebben ook wel eens aan partnerruil gedaan maar dat was toch wel weer een paar jaar geleden. In de volle zon bekeek ik nogmaals haar prachtige lichaam; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Een prachtige vrouw met mooie borsten. Haar tepels waren lekker groot en staken trots.

Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen van de neukbeurt in het kasteel en ik zag nog hier en daar wat sperma zitten. Lina kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort. Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin.

Na 5 minuten hoorden ik de stemmen Tanja en Theo; Tanja had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos. We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin bij het zwembad en stopten beiden. Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Tanja zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Theo. Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Theo het ding in zijn handen had en mijn Tanja totaal naakt op de schommel zat.

Als bij afspraak bleven Lina en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen. Theo duwde Tanja op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was. Na een paar minuten stopteTheomet duwen en hield Tanja op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen. We zagen dat mijn Tanja dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel en ze zette haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan.

Ze kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje. Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Tanja aflikken. Zonder aarzelen pakte Tanja de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd ; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie.

Lina stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel. Theo had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren.

Langzaam bewoog Theo op een neer em zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Theo ging op zijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht!! Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was. Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend.

Hij liet zijn vingers een beetje onhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vrouw dit erg lekker vond en Tanja duwde zelf haar bekken een stukje omhoog. Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger.

Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond: Met mijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus.. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten.

Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan. Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen. Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Theo aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen. Zachtjes begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut.

Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen. Theo liet zich hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden. Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde.

Hij cirkelde met zjn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog. Wat lekker, ga door, niet ophouden!! Ze duwde haar linkertiet omhoog en likte aan haar tepel. Theo vehoogde het tempo van mijn vingers en Lina en ik zagen dat ze ging komen.

Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Theo het. Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde.

Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte hij. Wat zullen we nu doen? Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren. Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde: Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten!

Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut..

Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken.

Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en krioelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vaspakte. Nadat mijn tong haar clitje te pakken, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar.

soppende kut spuug sex