Tepels strelen wil je mij neuken

tepels strelen wil je mij neuken

Ze loopt haar kamer uit en trekt de deur achter zich dicht. Deze keer kan ik haar niet begluren in de spiegel van de badkamer. Nog geen 5 minuten later gaat de deur weer open. Daar staat Chantal weer: Mijn ogen vallen zowat uit mijn hoofd, wat een lekker lichaam heeft die meid!

Maar nu jij nog! Ik heb natuurlijk geen zwembroek bij me, en stel voor om dan maar in mijn boxershort te gaan zonnen. Nou, kleed je dan maar uit", zegt ze uitdagend terwijl ze op haar bureau gaat zitten. Mijn hoofd wordt knalrood, en ik begin met me uit te kleden. Ik ben inderdaad de trotse bezitter van een getrained lichaam, met een six pack en al. Mijn broek gaat ook uit en daar sta ik dan in mijn boxershort. Opeens verandert de glimlach op haar gezicht in een wat serieuzere blik, ietwat verlegen zelfs.

Chantals handen gaan achter haar rug, ze trekt de knoop in haar bikinitopje los. Langzaam doet ze het topje uit. Mijn pik wordt meteen snoeihard en veroorzaakt een enorme tent in mijn boxershort.

Ik zie haar ogen naar beneden gaan, ze kijkt direct naar mijn stijve pik onder mijn boxer. Ik loop naar haar toe. Chantal is inmiddels op haar bureaustoel gaan zitten. Haar gezicht is nu precies op de juiste hoogte: Ze streelt mijn benen. Haar handen gaan steeds hoger. Onder de broekspijpen van mijn boxer.

Ze raakt voorzichtig mijn ballen en begint ze te strelen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik ga wat dichter bij haar staan en pak met 2 handen haar prachtige borsten beet. Mijn pik wordt nog harder en zoekt zich een weg naar buiten.

Chantal helpt 'm een handje. Ze haakt 2 duimen achter de randen van mijn boxer en trekt hem langzaam naar beneden.

Mijn pik komt klem te zitten achter het elastiek van mijn boxer. Ze trekt door, mijn stijve pik schiet uit mijn boxer, keihard, recht vooruit. Haar ogen worden groter. Ik doe nog een stapje dichterbij. Mijn harde pik danst langzaam heen en weer, op nog geen 5 cm van haar heerlijke mond. Ik voel haar warme adem op mijn natte eikel.

Ze pakt mijn pik beet en trekt langzaam mijn voorhuid naar achteren. Mijn grote glimmende eikel komt tevoorschijn. Ze steekt haar tong uit en likt aan de onderkant van mijn stijve lul. Haar tong voelt heerlijk warm. Met een hand masseert ze mijn ballen, met de andere trekt ze me langzaam af. Dan neemt ze mijn harde pik in haar mond. Wat een goddelijk lekker gevoel geeft dit.

Terwijl ze me bijna tergend langzaam pijpt, streel ik haar mooie haren en haar gezicht. Afwisselend zuigt ze aan mijn harde pik en dan neemt ze mijn vingers in haar mond. Haar tong voelt als satijn zo zacht.

Heerlijk nat van haar spuug pijpt ze me verder. Langzaam zuigt ze mijn eikel naar binnen om hem daarna weer langzaam tussen haar lippen door naar buiten te laten komen.

De aanblik van deze prachtige meid die aan mijn pik zuigt wordt me teveel, ik voel dat ik bijna ga klaarkomen. Ik trek mijn pik voorzichtig uit haar mond, pak haar handen en help haar overeind uit de stoel. Nu is het mijn beurt: Heerlijk smaakt haar tong en ze ruikt zo heerlijk zoet. Mijn handen strelen haar borsten, haar buik, haar billen. Ze begint me langzaam af te trekken terwijl mijn handen naar de onderkant van haar buik gaan.

Ik trek haar bikinibroekje uit, het valt rondom haar enkels op de grond. Ze schopt het miniscule kledingstukje weg. Mijn handen strelen haar schaamheuvel en de bovenkant van haar dijbenen. Ze zet haar benen wat uit elkaar. Nog steeds trekt ze me langzaam af en pakt mijn rechterhand. Ze brengt mijn middelvinger naar haar mond en zuigt erop. De hele tijd kijkt ze me aan met een super sexy blik in haar mooie ogen. Mijn middelvinger is nu flink nat, ze beweegt mijn hand weer naar haar kutje.

Ze legt mijn hand tussen haar benen. Ik weet wat me te doen staat: Zachtjes streel ik haar klitje, dan wat lager richting de opening van haar kutje. Ze is drijf- en drijfnat Mijn middelvinger verdwijnt zonder enige moeite in haar kutje.

Even stopt ze met tongzoenen en zucht heel diep. Met een glimlach op haar gezicht komt ze weer naar me toe en we tongen weer verder.

Langzaam bewegen we richting haar bed. Ik pak haar beet en leg haar zachtjes op haar dekbed. Ik wil op haar bed erbij komen liggen. Ze zegt dat ik tegenover haar bij haar voeteneind op het bed moet komen zitten. Ze trekt haar benen naar zich toe en begint met haar kutje te spelen. Haar vingers glijden over haar natte schaamplippen en strelen haar klitje.

Dan steekt ze haar middelvinger langzaam in haar geile kutje. De hele tijd trek ik mezelf langzaam af en streel mijn ballen.

Mijn pik wordt nog steeds harder en begint alsmaar meer te glimmen van het geile voorvocht. We maken allebei een geil soppend geluid met onze bewegingen. Steeds ruwer streelt ze haar klitje, ook haar borsten worden meegenomen in de geile show die ze voor me opvoert.

Ik wil je harde pik NU in me voelen! Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Ik zet mijn harde paal tegen haar natte schaamlippen. Ik streel haar natte kutje met mijn harde pik. Daar gaan we dan, langzaam laat ik mijn eikel in haar opening glijden. Ik schuif iets naar voren op mijn knieen en ram mijn pik tot aan mijn ballen in haar doos. Ze gilt het bijna uit van genot. Haar nagels verdwijnen in mijn rug, haar benen slaat ze om me heen.

Ik leg haar benen tegen mijn schouders, steun op mijn armen en neuk haar als een bezetene. Mijn pik maakt een soppend geluid in haar natte kut en onze lichamen slaan tegen elkaar. Weer bewerkt ze haar klitje en kreunt en zucht elke keer als ik op mijn diepste in haar zit. We veranderen van houding: Ik pak haar mooie ronde billen en trek ze een beetje uit elkaar.

Ik zie haar geile anus en haar schaamplippen. Ik steek mijn pik in haar en begin haar langzaam en diep te neuken. Elke keer als ik mijn pik terugtrek, plakken haar kleine schaamlippen een beetje aan mijn pik.

Tussen haar benen door streelt ze mijn ballen. Wat een heerlijk gevoel geeft dat tijdens het neuken. Weer veranderen we van houding: Ze komt over me heen zitten. Ze pakt mijn pik, zet hem tegen haar opening en gaat langzaam naar beneden.

Mijn pik verdwijnt weer helemaal in haar natte kut. Ze berijdt me alsof ze op een paard zit. Voor ik kan antwoorden trek je me met je mee naar de slaapkamer en ik zie het bed met de teruggeslagen lakens.

Je stopt en je trekt je shirt uit en ook je broek verdwijnt snel. Je komt op me af met nu alleen een boxershort aan en ik zie duidelijk dat onze aanrakingen je niet ongevoelig hebben gelaten. Dan neem je me weer heerlijk in je sterke armen en ik wordt tegen je prachtige sterke lijf gedrukt.

Mijn harde lul komt in de verdrukking tussen ons in en ik voel de jouwe tegen mijn onderlijf. We zoenen vol passie en je hete tong weet niet van ophouden in mijn mond en ik kan bijna geen adem halen. Onze lichamen lijken samen te smelten. Mijn begeerte naar jou blijft maar stijgen en jij hijgt nu ook in de lust die jij toch ook moet voelen. Ik wil gewoon alles met je doen nu. Dan laat je me een beetje los en onze lijven gaan iets uit elkaar en ik kijk naar beneden en zie mijn pik recht vooruit staan in mijn slip.

Hij wil bevrijd worden. Maar ik voel nu je handen weer op mijn borst en mijn tepels staan al snel weer in vuur en vlam. Ze worden verkoeld door het likken van je tong. Dan streel ik jou over je stevige borst en je bruine tepels blijken ook niet ongevoelig als ik mijn mond er over sluit.

Je krent als ik eraan knabbel. Maar dan pak jij weer initiatief en weer op mijn gevoelige tepels. Je zuigt en knibbelt eraan. Het is bijna niet te houden en ik kreun: Je buigt je nu voorover en met een snelle beweging trekt je mijn slip naar beneden. Mijn kloppende pik schiet tevoorschijn en glimt van opwinding.

De eikel glimt van het voorvocht. Je trekt me op het bed en ik lig op mijn rug. Je komt boven me en je mooie grote lijf komt even op me. Al snel beweeg je mond naar mijn onderlijf en mijn pik verdwijnt in je mond.

Je maakt me gek met het heerlijke pijpen van mijn hunkerende lul. Ik kijk naar beneden en moet kreunen als ik jou, mijn heerlijke minnaar, mijn pik zie pijpen. Ik wordt zo verschrikkelijk geil.

Ik kan me bijna niet beheersen. Dan stop je plotseling en je rolt van me af. Je ligt daar op je rug en ik bewonder je. Dan buig ik me over je heen. Mijn mond komt op de jouwe en we tongen weer heerlijk en ondertussen laat ik mijn rechterhand over je mooie lijf glijden. Over de haren van je borst, over de maag naar je buik en mijn hand glijdt onder in je boxershirt en ik voel je pik. Ik sluit mijn handen om de paal en voel hoe groot hij is. Dan trek ik mijn mond van de jouwe en ik beweeg naar beneden met mijn mond in de richting van de nu nog verborgen heerlijkheid.

Dan trek ik de short weg en je lul springt tevoorschijn. Je hebt veel meer haren daar dan ik en het is opwindend om te zien hoe jou pik tevoorschijn springt.

Groter dan de mijne, hij is lang en dik, en al snel trek ik het velletje terug en dan zie ik de prachtige knop. Ik breng snel mijn mond naar deze heerlijkheid en terwijl mijn hand langs de schacht glijdt zuig ik aan je heerlijke eikel. Ik hoor je kreunen en ik wil het lekker voor je maken. Mijn handen komen op je stevige billen en trekken je pik nog meer tegen me aan.

Dan glijden mijn lippen naar je grote behaarde ballen. Ze zijn echt groot en zwaar en lijken me vol met heerlijke sappen. Maar dan komt mijn mond weer op je heerlijke champignonvormige gloeiende eikel. Je paal is nu keihard en staat als een dreigend monster vooruit. Wat een pracht exemplaar heb jij.

Ik ben er gek op en dan voel ik hoe jij mijn onderlijf pak en mij weer op je trekt. Ik voel je mond op mijn hunkerende pik en we zijn nu in de 69 positie. Ik ga door met pijpen en ik probeer steeds meer van je kloppende paal in mijn mond te nemen en ik voel hoe mijn kleinere pik helemaal in je mond verdwijnt.

Je pakt me bij mijn billen en drukt me tegen je aan. Ik voel je handen op mijn billen en een hand bij mijn gaatje. Ga je het doen? Dan voel ik een vinger bij mijn gaatje en ik kreun van begeerte als je probeert in me te schuiven. Je blijft zo met me bezig en ik ril van wilde begeerte. We kreunen allebei We vinden het allebei lekker. Mijn mond is nu vol met je pik en ik voel dat ik zelf nu op springen sta. Heerlijke golven in mijn onderlijf signaleren dat ik snel kan komen. Ik geniet van de sensatie.

Onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik geniet maar wil nog niet klaar komen. Ik wil samen met jou genieten van alles wat onze lijven elkaar kunnen schenken Ik bewerk weer je ballen en je kreunt als ik mijn gezicht door je schaamhaar beweeg en ik sluit mijn ogen en voel het genot. Dan voel ik je mond weggaan van mijn lul. Je handen komen op mijn rug en je trekt me omhoog en trekt me direct weer op je.

Ik lig nu op je. Onze keiharde pikken glijden langs elkaar en je pakt me bij mijn hoofd. Onze lippen komen op elkaar en we zoenen weer heerlijk. Duidelijk is nu dat we allebei verschrikkelijk geil zijn want we kussen wild en ik voel hoe jij met een hand onze hete pikken langs elkaars schuift.

Ik ben van jou en jij bent van mij. Je trekt me aan mijn heupen iets omhoog. Ik zit nu op je met mijn benen naast jou. Je handen strelen weer mijn gevoelige tepels en dan beweeg je iets onder mij en je schuift me van je af en ik kom op mijn buik naast je te liggen. Ik voel je mond op mijn rug. Naar beneden en je handen strelen mijn zij nu. Even kom je op me en ik voel je grote harde hete prachtige lul tussen mijn billen. Ik ril van begeerte. Wil je me neuken?

Ik voel me heerlijk en jij glijdt heen en weer tussen mijn billen. Ik kreun en leun met mijn hoofd achterover tegen jouw lijf. Ik wil dat je me neukt. Ik voel je handen naar beneden glijden over mijn rug en je knielt bij mijn onderlijf.

Jouw handen komen tussen mijn billen en doen ze uit elkaar. Gespannen wacht ik af als ik je hete adem voel. Ik voel hoe je tong bij mijn gaatje komt en ik ril van genot. Je tong in mijn gaatje beweegt heerlijk. Je bent een perfecte rimmer. Je bent mijn minnaar. Dit had ik niet verwacht. Je gaat door mijn gat helemaal nat te maken en je vindt het lekker om mij te rimmen en ik vind het heerlijk om zo gerimd te worden.

Dan verdwijnt je tong en je zoent me weer in mijn hals. Ik keer me om en weer komen onze monden op elkaar. Heerlijk, onze naakte lijven tegen elkaar. Is dat niet een stap te ver en ik doe dat niet vaak.

Even ben ik teleurgesteld. Je gaat op je rug liggen en ik kom bovenop je. Mijn mond komt op de jouwe en al snel tongzoenen we weer heerlijk en dat is voor mij een sein om verder te gaan. Mijn mond glijdt naar beneden over je grote mooie lijf, de haartjes op je borst, je tepels en je zachte buik. Dan bereik ik weer je donkere schaamhaar en al snel neem ik de prachtige eikel in mijn mond. Ik ga tussen je benen zitten en neem je grote ballen in mijn handen en masseer ze.

Oh wat verlang ik naar de inhoud van deze grote zware ballen. Jouw paal is alweer snel staalhard en ik schuif langzaam weer naar boven. Ik zit nu met mijn kont tegen je genotsknuppel en ik beweeg iets tot ik hen tussen mijn billen voel. Snel beweeg ik en mijn gaatje is nu bij je mond. Met je vingers en mond maak je mijn gaatje lekker nat en ik huiver bij de gedachte dat jij ook wil. Je maakt me soepel en ik ga weer terug in de houding waarbij de harde neukpaal tussen mijn natte billen komt.

Ik ga iets omhoog met mijn onderlijf en reik met mijn hand naar achteren. Ik pak de grote gloeiende paal vast en beweeg zo dat ik met mijn gaatje precies boven de glanzende gladde eikel komt. Ik beweeg even heen en weer en voel de vochtige eikel nu bij mijn strakke gaatje. Ik voel de druk als ik me iets laat zakken en ik voel eerst nog even met een vinger of er een opening te vinden is. Door het vocht is er al snel een kleine opening.

Op het moment dat ik me weer op je paal laat zakken, voel ik hoe jouw handen langs mijn zijden glijden en net als je mijn gevoelige tepels raakt druk ik met mijn gaatje tegen je grote eikel. Hij lijkt veel te groot en ik voel de pijn als ik probeer me over deze eikel wil drukken. Ik beweeg heen en weer en je pik glijdt weer tussen mijn natte billen, Heerlijk, maar nu pak ik hem weer vast en duw hem weer tegen het strakke gat. Ik wil je verschrikkelijk graag.

Je pik is keihard en lang en ik spreid mijn benen iets meer en voel nu hoe de eikel iets naar binnen glijdt. Ik houd de adem in en druk door tot ik de eikel langs de kringspier voel schieten. De eikel zit in me. Ik buig me voorover en ik zoen je, maar moet de pijn even verbijten.

...

Geile teef bi masseurtepels strelen wil je mij neuken

Ze loopt haar kamer uit en trekt de deur achter zich dicht. Deze keer kan ik haar niet begluren in de spiegel van de badkamer. Nog geen 5 minuten later gaat de deur weer open. Daar staat Chantal weer: Mijn ogen vallen zowat uit mijn hoofd, wat een lekker lichaam heeft die meid! Maar nu jij nog! Ik heb natuurlijk geen zwembroek bij me, en stel voor om dan maar in mijn boxershort te gaan zonnen. Nou, kleed je dan maar uit", zegt ze uitdagend terwijl ze op haar bureau gaat zitten. Mijn hoofd wordt knalrood, en ik begin met me uit te kleden.

Ik ben inderdaad de trotse bezitter van een getrained lichaam, met een six pack en al. Mijn broek gaat ook uit en daar sta ik dan in mijn boxershort. Opeens verandert de glimlach op haar gezicht in een wat serieuzere blik, ietwat verlegen zelfs.

Chantals handen gaan achter haar rug, ze trekt de knoop in haar bikinitopje los. Langzaam doet ze het topje uit. Mijn pik wordt meteen snoeihard en veroorzaakt een enorme tent in mijn boxershort. Ik zie haar ogen naar beneden gaan, ze kijkt direct naar mijn stijve pik onder mijn boxer. Ik loop naar haar toe. Chantal is inmiddels op haar bureaustoel gaan zitten. Haar gezicht is nu precies op de juiste hoogte: Ze streelt mijn benen.

Haar handen gaan steeds hoger. Onder de broekspijpen van mijn boxer. Ze raakt voorzichtig mijn ballen en begint ze te strelen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Ik ga wat dichter bij haar staan en pak met 2 handen haar prachtige borsten beet. Mijn pik wordt nog harder en zoekt zich een weg naar buiten.

Chantal helpt 'm een handje. Ze haakt 2 duimen achter de randen van mijn boxer en trekt hem langzaam naar beneden. Mijn pik komt klem te zitten achter het elastiek van mijn boxer. Ze trekt door, mijn stijve pik schiet uit mijn boxer, keihard, recht vooruit. Haar ogen worden groter. Ik doe nog een stapje dichterbij. Mijn harde pik danst langzaam heen en weer, op nog geen 5 cm van haar heerlijke mond.

Ik voel haar warme adem op mijn natte eikel. Ze pakt mijn pik beet en trekt langzaam mijn voorhuid naar achteren. Mijn grote glimmende eikel komt tevoorschijn.

Ze steekt haar tong uit en likt aan de onderkant van mijn stijve lul. Haar tong voelt heerlijk warm. Met een hand masseert ze mijn ballen, met de andere trekt ze me langzaam af.

Dan neemt ze mijn harde pik in haar mond. Wat een goddelijk lekker gevoel geeft dit. Terwijl ze me bijna tergend langzaam pijpt, streel ik haar mooie haren en haar gezicht. Afwisselend zuigt ze aan mijn harde pik en dan neemt ze mijn vingers in haar mond. Haar tong voelt als satijn zo zacht. Heerlijk nat van haar spuug pijpt ze me verder.

Langzaam zuigt ze mijn eikel naar binnen om hem daarna weer langzaam tussen haar lippen door naar buiten te laten komen. De aanblik van deze prachtige meid die aan mijn pik zuigt wordt me teveel, ik voel dat ik bijna ga klaarkomen. Ik trek mijn pik voorzichtig uit haar mond, pak haar handen en help haar overeind uit de stoel. Nu is het mijn beurt: Heerlijk smaakt haar tong en ze ruikt zo heerlijk zoet.

Mijn handen strelen haar borsten, haar buik, haar billen. Ze begint me langzaam af te trekken terwijl mijn handen naar de onderkant van haar buik gaan. Ik trek haar bikinibroekje uit, het valt rondom haar enkels op de grond.

Ze schopt het miniscule kledingstukje weg. Mijn handen strelen haar schaamheuvel en de bovenkant van haar dijbenen. Ze zet haar benen wat uit elkaar.

Nog steeds trekt ze me langzaam af en pakt mijn rechterhand. Ze brengt mijn middelvinger naar haar mond en zuigt erop. De hele tijd kijkt ze me aan met een super sexy blik in haar mooie ogen. Mijn middelvinger is nu flink nat, ze beweegt mijn hand weer naar haar kutje. Ze legt mijn hand tussen haar benen. Ik weet wat me te doen staat: Zachtjes streel ik haar klitje, dan wat lager richting de opening van haar kutje.

Ze is drijf- en drijfnat Mijn middelvinger verdwijnt zonder enige moeite in haar kutje. Even stopt ze met tongzoenen en zucht heel diep. Met een glimlach op haar gezicht komt ze weer naar me toe en we tongen weer verder.

Langzaam bewegen we richting haar bed. Ik pak haar beet en leg haar zachtjes op haar dekbed. Ik wil op haar bed erbij komen liggen. Ze zegt dat ik tegenover haar bij haar voeteneind op het bed moet komen zitten. Ze trekt haar benen naar zich toe en begint met haar kutje te spelen.

Haar vingers glijden over haar natte schaamplippen en strelen haar klitje. Dan steekt ze haar middelvinger langzaam in haar geile kutje. De hele tijd trek ik mezelf langzaam af en streel mijn ballen. Mijn pik wordt nog steeds harder en begint alsmaar meer te glimmen van het geile voorvocht. We maken allebei een geil soppend geluid met onze bewegingen. Steeds ruwer streelt ze haar klitje, ook haar borsten worden meegenomen in de geile show die ze voor me opvoert.

Ik wil je harde pik NU in me voelen! Dat laat ik me geen 2 keer zeggen. Ik zet mijn harde paal tegen haar natte schaamlippen. Ik streel haar natte kutje met mijn harde pik. Daar gaan we dan, langzaam laat ik mijn eikel in haar opening glijden. Ik schuif iets naar voren op mijn knieen en ram mijn pik tot aan mijn ballen in haar doos. Ze gilt het bijna uit van genot. Haar nagels verdwijnen in mijn rug, haar benen slaat ze om me heen. Ik leg haar benen tegen mijn schouders, steun op mijn armen en neuk haar als een bezetene.

Mijn pik maakt een soppend geluid in haar natte kut en onze lichamen slaan tegen elkaar. Weer bewerkt ze haar klitje en kreunt en zucht elke keer als ik op mijn diepste in haar zit. We veranderen van houding: Ik pak haar mooie ronde billen en trek ze een beetje uit elkaar.

Ik zie haar geile anus en haar schaamplippen. Ik steek mijn pik in haar en begin haar langzaam en diep te neuken. Elke keer als ik mijn pik terugtrek, plakken haar kleine schaamlippen een beetje aan mijn pik. Tussen haar benen door streelt ze mijn ballen. Wat een heerlijk gevoel geeft dat tijdens het neuken. Weer veranderen we van houding: Ze komt over me heen zitten. Ze pakt mijn pik, zet hem tegen haar opening en gaat langzaam naar beneden.

Mijn pik verdwijnt weer helemaal in haar natte kut. Ze berijdt me alsof ze op een paard zit. Voor ik kan antwoorden trek je me met je mee naar de slaapkamer en ik zie het bed met de teruggeslagen lakens.

Je stopt en je trekt je shirt uit en ook je broek verdwijnt snel. Je komt op me af met nu alleen een boxershort aan en ik zie duidelijk dat onze aanrakingen je niet ongevoelig hebben gelaten. Dan neem je me weer heerlijk in je sterke armen en ik wordt tegen je prachtige sterke lijf gedrukt.

Mijn harde lul komt in de verdrukking tussen ons in en ik voel de jouwe tegen mijn onderlijf. We zoenen vol passie en je hete tong weet niet van ophouden in mijn mond en ik kan bijna geen adem halen. Onze lichamen lijken samen te smelten. Mijn begeerte naar jou blijft maar stijgen en jij hijgt nu ook in de lust die jij toch ook moet voelen.

Ik wil gewoon alles met je doen nu. Dan laat je me een beetje los en onze lijven gaan iets uit elkaar en ik kijk naar beneden en zie mijn pik recht vooruit staan in mijn slip. Hij wil bevrijd worden. Maar ik voel nu je handen weer op mijn borst en mijn tepels staan al snel weer in vuur en vlam.

Ze worden verkoeld door het likken van je tong. Dan streel ik jou over je stevige borst en je bruine tepels blijken ook niet ongevoelig als ik mijn mond er over sluit. Je krent als ik eraan knabbel. Maar dan pak jij weer initiatief en weer op mijn gevoelige tepels.

Je zuigt en knibbelt eraan. Het is bijna niet te houden en ik kreun: Je buigt je nu voorover en met een snelle beweging trekt je mijn slip naar beneden. Mijn kloppende pik schiet tevoorschijn en glimt van opwinding. De eikel glimt van het voorvocht. Je trekt me op het bed en ik lig op mijn rug.

Je komt boven me en je mooie grote lijf komt even op me. Al snel beweeg je mond naar mijn onderlijf en mijn pik verdwijnt in je mond. Je maakt me gek met het heerlijke pijpen van mijn hunkerende lul.

Ik kijk naar beneden en moet kreunen als ik jou, mijn heerlijke minnaar, mijn pik zie pijpen. Ik wordt zo verschrikkelijk geil. Ik kan me bijna niet beheersen.

Dan stop je plotseling en je rolt van me af. Je ligt daar op je rug en ik bewonder je. Dan buig ik me over je heen. Mijn mond komt op de jouwe en we tongen weer heerlijk en ondertussen laat ik mijn rechterhand over je mooie lijf glijden. Over de haren van je borst, over de maag naar je buik en mijn hand glijdt onder in je boxershirt en ik voel je pik. Ik sluit mijn handen om de paal en voel hoe groot hij is. Dan trek ik mijn mond van de jouwe en ik beweeg naar beneden met mijn mond in de richting van de nu nog verborgen heerlijkheid.

Dan trek ik de short weg en je lul springt tevoorschijn. Je hebt veel meer haren daar dan ik en het is opwindend om te zien hoe jou pik tevoorschijn springt. Groter dan de mijne, hij is lang en dik, en al snel trek ik het velletje terug en dan zie ik de prachtige knop. Ik breng snel mijn mond naar deze heerlijkheid en terwijl mijn hand langs de schacht glijdt zuig ik aan je heerlijke eikel. Ik hoor je kreunen en ik wil het lekker voor je maken. Mijn handen komen op je stevige billen en trekken je pik nog meer tegen me aan.

Dan glijden mijn lippen naar je grote behaarde ballen. Ze zijn echt groot en zwaar en lijken me vol met heerlijke sappen. Maar dan komt mijn mond weer op je heerlijke champignonvormige gloeiende eikel. Je paal is nu keihard en staat als een dreigend monster vooruit.

Wat een pracht exemplaar heb jij. Ik ben er gek op en dan voel ik hoe jij mijn onderlijf pak en mij weer op je trekt. Ik voel je mond op mijn hunkerende pik en we zijn nu in de 69 positie. Ik ga door met pijpen en ik probeer steeds meer van je kloppende paal in mijn mond te nemen en ik voel hoe mijn kleinere pik helemaal in je mond verdwijnt.

Je pakt me bij mijn billen en drukt me tegen je aan. Ik voel je handen op mijn billen en een hand bij mijn gaatje. Ga je het doen? Dan voel ik een vinger bij mijn gaatje en ik kreun van begeerte als je probeert in me te schuiven. Je blijft zo met me bezig en ik ril van wilde begeerte. We kreunen allebei We vinden het allebei lekker.

Mijn mond is nu vol met je pik en ik voel dat ik zelf nu op springen sta. Heerlijke golven in mijn onderlijf signaleren dat ik snel kan komen. Ik geniet van de sensatie. Onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik geniet maar wil nog niet klaar komen.

Ik wil samen met jou genieten van alles wat onze lijven elkaar kunnen schenken Ik bewerk weer je ballen en je kreunt als ik mijn gezicht door je schaamhaar beweeg en ik sluit mijn ogen en voel het genot. Dan voel ik je mond weggaan van mijn lul. Je handen komen op mijn rug en je trekt me omhoog en trekt me direct weer op je.

Ik lig nu op je. Onze keiharde pikken glijden langs elkaar en je pakt me bij mijn hoofd. Onze lippen komen op elkaar en we zoenen weer heerlijk. Duidelijk is nu dat we allebei verschrikkelijk geil zijn want we kussen wild en ik voel hoe jij met een hand onze hete pikken langs elkaars schuift. Ik ben van jou en jij bent van mij.

Je trekt me aan mijn heupen iets omhoog. Ik zit nu op je met mijn benen naast jou. Je handen strelen weer mijn gevoelige tepels en dan beweeg je iets onder mij en je schuift me van je af en ik kom op mijn buik naast je te liggen.

Ik voel je mond op mijn rug. Naar beneden en je handen strelen mijn zij nu. Even kom je op me en ik voel je grote harde hete prachtige lul tussen mijn billen. Ik ril van begeerte. Wil je me neuken? Ik voel me heerlijk en jij glijdt heen en weer tussen mijn billen.

Ik kreun en leun met mijn hoofd achterover tegen jouw lijf. Ik wil dat je me neukt. Ik voel je handen naar beneden glijden over mijn rug en je knielt bij mijn onderlijf. Jouw handen komen tussen mijn billen en doen ze uit elkaar. Gespannen wacht ik af als ik je hete adem voel.

Ik voel hoe je tong bij mijn gaatje komt en ik ril van genot. Je tong in mijn gaatje beweegt heerlijk. Je bent een perfecte rimmer. Je bent mijn minnaar. Dit had ik niet verwacht. Je gaat door mijn gat helemaal nat te maken en je vindt het lekker om mij te rimmen en ik vind het heerlijk om zo gerimd te worden. Dan verdwijnt je tong en je zoent me weer in mijn hals. Ik keer me om en weer komen onze monden op elkaar.

Heerlijk, onze naakte lijven tegen elkaar. Is dat niet een stap te ver en ik doe dat niet vaak. Even ben ik teleurgesteld. Je gaat op je rug liggen en ik kom bovenop je. Mijn mond komt op de jouwe en al snel tongzoenen we weer heerlijk en dat is voor mij een sein om verder te gaan.

Mijn mond glijdt naar beneden over je grote mooie lijf, de haartjes op je borst, je tepels en je zachte buik. Dan bereik ik weer je donkere schaamhaar en al snel neem ik de prachtige eikel in mijn mond.

Ik ga tussen je benen zitten en neem je grote ballen in mijn handen en masseer ze. Oh wat verlang ik naar de inhoud van deze grote zware ballen. Jouw paal is alweer snel staalhard en ik schuif langzaam weer naar boven. Ik zit nu met mijn kont tegen je genotsknuppel en ik beweeg iets tot ik hen tussen mijn billen voel. Snel beweeg ik en mijn gaatje is nu bij je mond.

Met je vingers en mond maak je mijn gaatje lekker nat en ik huiver bij de gedachte dat jij ook wil. Je maakt me soepel en ik ga weer terug in de houding waarbij de harde neukpaal tussen mijn natte billen komt. Ik ga iets omhoog met mijn onderlijf en reik met mijn hand naar achteren. Ik pak de grote gloeiende paal vast en beweeg zo dat ik met mijn gaatje precies boven de glanzende gladde eikel komt. Ik beweeg even heen en weer en voel de vochtige eikel nu bij mijn strakke gaatje.

Ik voel de druk als ik me iets laat zakken en ik voel eerst nog even met een vinger of er een opening te vinden is. Door het vocht is er al snel een kleine opening. Op het moment dat ik me weer op je paal laat zakken, voel ik hoe jouw handen langs mijn zijden glijden en net als je mijn gevoelige tepels raakt druk ik met mijn gaatje tegen je grote eikel. Hij lijkt veel te groot en ik voel de pijn als ik probeer me over deze eikel wil drukken.

Ik beweeg heen en weer en je pik glijdt weer tussen mijn natte billen, Heerlijk, maar nu pak ik hem weer vast en duw hem weer tegen het strakke gat. Ik wil je verschrikkelijk graag. Je pik is keihard en lang en ik spreid mijn benen iets meer en voel nu hoe de eikel iets naar binnen glijdt. Ik houd de adem in en druk door tot ik de eikel langs de kringspier voel schieten. De eikel zit in me. Ik buig me voorover en ik zoen je, maar moet de pijn even verbijten.

...
Neuken leiden spuitende oude vrouwen

  • Grote vette kut sm sex film gratis
  • Gratis seks neuk standen
  • Ik moet hijgen en beweeg heen en weer.
  • Lekker aan je lul trekken oma met grote schaamlippen
  • Getrouwd vreemdgaan met ondeugende en ontrouwe vrouwen! Ik haal hem uit haar shirtje en til hem uit de bh.

Shemale sexcontact gratis dildo films