Tussen haar billen slipje opzij

tussen haar billen slipje opzij

Ik voelde de warmte van haar adem op mijn eikel. Dan bewoog ze met haar mond om de schacht van mijn lul. Pakte mijn ballen in haar hand en kneedde ze gelukkig zachtjes. Haar andere hand trok het vel over mijn eikel en weer helemaal terug en weer over mijn eikel. Mijn voorvocht kwam uit mijn eikel en ze likte dat op. Ik wilde zo graag mijn pik omhoog stoten zodat hij in haar mond ging.

Ze zat me te plagen. Ze likte weer langs de schacht, nam een bal in haar mond en sjorde met grote halen aan mijn pik. Ow wat was dat lekker. Ik nam een tiet in mijn handen en speelde met een tepel. Opeens voelde ik haar lippen over mijn eikel gaan. Steeds dieper nam ze hem in haar mond. Ze zoog hem diep in haar mond. Ze bewoog haar mond op en neer.

Bijna uit haar mond en dan weer diep in haar keel. Haar hand sjord aan mijn pik en mijn hoogtepunt was naderbij. Ik voelde mijn lul zich spannen in haar mond, ballen trokken samen. Zij voelde het ook en zoog mijn pik nog dieper haar mond in. Ik drukte mijn lenden omhoog en zweer dat ik haar huig raakte. Ik hoorde alleen maar gemompel. En ze bewoog haar mond steeds sneller over mijn pik, kneedde mijn ballen. Mijn spieren spanden zich. Ik wilde niet komen, maar ontplofte met een lange diepe grom mijn zaad in haar gulzige mond.

Scheut na scheut ontving ze en ze heeft alles ingeslikt. Ze zoog nog langzaam door en likte mijn pik helemaal schoon. Hij stond nog steeds fier overeind. Dit wil ik vaker". Je pijpt zo geweldig lekker, dat mag je zeker vaker doen". Ze ging op haar rug liggen en ik richte mezelf op likte met mijn tong over een tiet en nam een tepel in mijn mond, onderwijl kneedde k de andere.

Ik keek naar haar venusheuvel waar een flinke bos schaamhaar op zat. Mijn andere hand streelde haar dijbeen, naar de binnenkant van haar dijbeen, omhoog haar kruis in.

Mijn vinger beroerde haar buitenste schaamlippen. Vervolgens rondjes draaiend de binnenste schaamlippen die al lekker nat waren. Mijn middelvinger glipte een paar centimeter haar kutje in.

Ze was zeiknat en mijn vinger schoof er helemaal in. Een tweede erbij ging zonder moeite. Zo zoog en knabbelde ik zachtjes aan haar tepel en vingerde haar waanzinnige natte behaarde doos.

Haar handen hadden mijn lul alweer te pakken en zachtjes rukte ze er aan. Ik trok mijn vingers uit haar natte kut en stopte ze in mijn mond en zoog er aan of het een lollie was. Een lekkere geile lollie met een heerlijke kutsmaak. Ik zakte met mijn mond naar beneden, vingerde haar weer. Legde mijn hoofd op haar buik boven haar schaamstreek precies voor haar behaarde venusheuvel. Mijn vingers sopten in haar natte kut en ik likte ze weer schoon. Ik ging met mijn mnd door haar schaamhaar en mijn neus werd aangenaam geprikkeld door de lucht van een rijpe kut met een vleugje urine.

Mijn tong beroerde haar schaamlippen. Ik had ze amper aangeraakt. Ik likte haar lipjes en drong met mijn tong haar grotje in. Ze lag op haar rug en daarom lag ik Ik deels over haar heen en likte haar natte kutje heerlijk. Doordat ze toch wel mollige bovenbenen had kon ik niet bij haar anus komen. Ik bef graag, maar ben gek op kontjes, wil ze zien, eraan ruiken en het liefst ook mijn tong erin steken. Ooit heb ik mijn vrouw gerimd en vond het heerlijk.

Bij een vreemde nooit gedaan, maar wil wel het sterretje zien. Maar goed ik likte ze flink, wisselde soms af door een paar vingers diep in haar natte kut te steken en onderwijl haar clitje in mijn mond gezogen en meteen mijn tanden op het randje te zetten. Dat geluid dat uit haar mond kwam, heupen die ongecontroleerd tekeer gaan, benen die strekken en buigen en ik haar kutje mar lekker verwennen.

Ik zoog aan haar clitje of het een kleine pik was. Mijn vingers dreven in haar kut en als ik mijn tong er diep in stak verzoop ik bijna zo nat was ze. Ze kwam gillend klaar en ik heb mijn tong nog een paar keer door haar spleet gehaald. Ze duwde mijn hoofd weg. Jammer want ik vind het ze lekker. Haar clitje zal wel overgevoelig zijn. Ik ging weer naast haar liggen en in no-time had ze mijn lul weer in haar mond en begon ze me weer te pijpen.

Het duurde deze keer wat langer voor ik klaarkwam en ze heeft hem helemaal leeggezogen. We lagen naast elkaar wat te praten en ik speelde met haar tieten en die grote tepels die er zitten. Ze had mjn wurmpje in haar hand en kneedde hem en hij begon toch weer te groeien. Zou het dan toch nog een keer lukken. Ik pakte een condoom en wilde hem omdoen. Ze zat op haar knieën op bed, haar kontje omhoog en ik keek naar haar sterretje. Had hem het liefste daarin gestopt en haar in haar kont geneukt.

Ik plaatste mijn eikel tegen haar kut en pakte ze bij haar billen vast. Mijn eikel gleed in haar kut en in 1 beweging schoof mijn hele lul diep haar natte kut in en vulde haar helemaal op.

Wat een geile donder was dat. Ik neukte haar in een rustig tempo en bij iedere stoot in haar kut gilde ze even. Doordat ik al 2 keer klaargekomen was kon ik er lekker de tijd voor neen. Als ik hem er bijna eruit trok keek ik naar haar anus en kut en was verrukt dat ik zo'n heerlijke sex had.

Ik voerde het tempo op en mijn ballen kletsen tegen haar clit aan. Ik rook zelfs haar anus. Steeds meer sopte het.

Ze gilde het uit dat ze kwam en kromde haar rug. Ik spoot mijn sperma grommend diep in haar kut, helaas wel in een rubbertje. We bleven best wel lang in deze houding zitten en voelde elkaar naschokken. Mijn pik gleed uit haar natte doos en de condoom zat nog maar voor de helft om mijn slappe pik. Ik liet me op mijn rug vallen om bij te komen en voelde hoe het condoom van mijn lul gehaald werd en haar mond weer mijn pik in haar mond nam.

Ze zoog er even op en likte hem helemaal schoon en ging tevreden met een big smile naast me liggen. Even was het stil en zei toen dat ze een geweldige vrouw is en het voor mij heel lang gelegen is dat ik zo'n prestatie geleverd had.

Dit beaamde ze en zou voor haar vaker mogen gebeuren. Dat beaamde ik ook. We spraken af snel weer contact te zoeken.

We kleeden ons aan en ik ging weg. In de auto had ik de sleutel in het contact gedaan. Deed mijn ogen even dicht en zag die lekkere kont weer voor me. Rook haar kut en anus. Ze stroopte mijn broek gelijk naar beneden. Mijn slipje volgde en mijn janus lag in haar handen.

Ondertussen had Karin mijn hemd opengemaakt en likte aan mijn borsten. Mijn handen zaten onder Karin’s T-shirt. Ze had geen bh aan en ik voelde haar volle borsten in mijn handen. Haar tepeltjes zwollen op en staken strak vooruit. Terwijl Rietje mijn janus likte gleden haar hand over de billen van Karin.

Ik trok de T-shirt van Karin uit en zocht haar borsten met mijn mond. Rietje had ondertussen Karin’s broek los gemaakt. Mijn handen gleden naar beneden en voelde de string van Karin. Ik streelde haar heuveltje en gleed met mijn handen in haar string. Karin opende haar benen en mijn hand gleed er tussen.

Ik voelde nu een kale natte kut, druipend van het geil. Mijn vinger gleed er als vanzelf in. Rietje bewerkte ondertussen mijn penis verder met haar mond, terwijl ze met haar hand de anus van Karin beroerde.

Karin’s kont was nog nat van het vorige spel en Rietje’s duwde haar vinger in de kont. We voelde tegen de scheiding elkaars vingers. Karin kwam in extase en reed op onze vingers die diep in haar doordrongen. Met mijn piemel in haar mond en een vinger in de kont van Karin, liet Rietje haar andere hand tussen haar benen ze duwde haar slipje opzij en begon zichzelf te vingeren.

Bijna gelijktijdig kwamen we klaar. Karin schudde van genot door de twee vingers in haar en mijn mond aan haar borsten. Haar geil stroomde uit haar kut. Hijgend kwam ze klaar. Rietje begon me steeds sneller te pijpen op dat ritme neukte ze zichzelf met haar vinger in haar kut. Ik hield het niet meer en haalde mijn leuter uit haar mond en spoot de twee vrouwen onder het sperma. Witte vlokken vlogen op de buik van Karin en het gezicht van Rietje.

Daardoor kwam ook Rietje klaar. De twee meisjes likte elkaar het sperma van buik en gezicht. Toen alles was opgelikt, kreeg ik van ieder een heerlijke tongzoen. Wij wonen hier niet ver af. We liepen naar onze auto’s. Rietje stapte in haar auto en Karin nam plaats naast mij. Zo reden we naar hun appartement. Het appartement was mooi ingericht. Een grote zetel tegenover een openhaard met een schapenwollen vloer kleed.

Een TV met video stond in de hoek. Aan de andere kant van de living stond de eettafel met zes stoelen. Links was de slaapkamer met een dubbelbed. Een mooie ingerichte keuken en een even mooie badkamer maakte het appartement kompleet.

De versiering was extravagant. Op verschillende plaatsen hingen grootte ingekaderde fotos’ van de twee meisjes, naakt en in verschillende posities. Op enkel daarvan kon je hun mooie poesjes bewonderen. Ze leidde me naar de zetel en gingen aan weerskanten van me zitten. Nu begon Rietje me te zoenen terwijl Karin zich over de bobbel in mijn broek ontfermde.

Ze knoopte gelijk mijn broek los en stroopte ze van mijn kont. Mijn slip volgde al snel en Karin dook naar benenden om mijn lul een stevige pijpbeurt te geven. Rietje trok mijn hemd uit.

De twee meisjes gingen dan voor me staan en begonnen elkaar op te vrijen. Ik begon mijn stijve leuter met mijn hand te bedienen. De twee meisjes voerde een complete striptease voor me op waarbij ze steeds elkaar de kleren van het lijf haalde. Toen ze naakt voor me stonden begonnen ze elkaar nog meer te zoenen en te likken. Ze legden zich op het vloerkleed. Rietje kroop tussen de benen van Karin en duwde deze ver open.

Ik zag nu die mooie kale kut welke ik al in lijn handen had gehad. Rietje begon het kutje van Karin op te trekken zodat het roze vlees zich voor mij ontplooide. Haar klitje was reeds zo gezwollen dat het naar buiten piepte. Rietje likt de kut en klitje van Karin. Daarbij zat ze op haar knieën voor haar vriendinnetje.

Ik stond op van de bank en streelde zacht de naar bovenwijzende billen van Rietje. Mijn hand ging langs de bilspleet naar beneden en duwde de benen van deze mooie sexgodin uit elkaar. Haar schaamlippen glinsterden van het geil. Ik streelde haar poesje en liet mijn vinger over haar klitje gaan. Haar kutje ontspande zich en opende zich zodat er een spleetje ontstond waar vocht zachtjes uit liep.

Mijn vinger onderzocht dit liefdesgrotje heel voorzichtig. Het kutje opende zich nog verder en mijn vinger gleed er soppend in. Rietje sidderde en likte heviger aan Karin’s kutje. Ik ging achter Rietje zitten en duwde mijn stijve harde neukpaal bij haar naar binnen. Ze kromde haar rug van genot en liet me in haar tot aan mijn ballen. Haar hand kwam tussen haar benen en ze greep mijn ballen vast en kneep erin. Ik begon traag in en en uit haar grotje te glijden.

Door dat ze reeds nat was gaf dit een soppend geluid. Haar geil kwam met mijn piemel mee. Ik neukte steeds harder. Karin was opgestaan en ging over Rietje staan. Ze duwde haar kutje voor mijn mond. Ik rook haar mukusachtige geur en begon prompt haar kutje te likken terwijl ik verder in Rietjes kut neukte.

Geile sappen vloeide uit Karin’s kut en dropen op Rietje’s rug. Ze gleden tussen de bilspleet naar beneden en maakt haar kontgaatje nat. Ik voelde Rietjes kut krampachtig samen trekken en spannen rond mijn pik. Ze gromde en kreunde toen ze haar hoogte punt bereikte. Ik haalde mijn stijve leuter uit haar kutje en perste deze in haar kont. Ze schreeuwde van pijn en genot. Ik pompte in haar kont en neukte haar tot ik mijn zaad terug voelde komen.

Ik spoot haar darmen vol. Een straal en nog een en nog een. Het hete sperma droop langs mijn penis uit haar kont. Karin bevrijde mijn piemel en begon hem verder leeg te zuigen. Daarna likte ze de kut en benen van Rietje helemaal schoon.

...

Sex ulft gardcore sex
tussen haar billen slipje opzij

Ik voelde de warmte van haar adem op mijn eikel. Dan bewoog ze met haar mond om de schacht van mijn lul. Pakte mijn ballen in haar hand en kneedde ze gelukkig zachtjes. Haar andere hand trok het vel over mijn eikel en weer helemaal terug en weer over mijn eikel.

Mijn voorvocht kwam uit mijn eikel en ze likte dat op. Ik wilde zo graag mijn pik omhoog stoten zodat hij in haar mond ging. Ze zat me te plagen. Ze likte weer langs de schacht, nam een bal in haar mond en sjorde met grote halen aan mijn pik.

Ow wat was dat lekker. Ik nam een tiet in mijn handen en speelde met een tepel. Opeens voelde ik haar lippen over mijn eikel gaan. Steeds dieper nam ze hem in haar mond. Ze zoog hem diep in haar mond. Ze bewoog haar mond op en neer. Bijna uit haar mond en dan weer diep in haar keel. Haar hand sjord aan mijn pik en mijn hoogtepunt was naderbij. Ik voelde mijn lul zich spannen in haar mond, ballen trokken samen.

Zij voelde het ook en zoog mijn pik nog dieper haar mond in. Ik drukte mijn lenden omhoog en zweer dat ik haar huig raakte. Ik hoorde alleen maar gemompel. En ze bewoog haar mond steeds sneller over mijn pik, kneedde mijn ballen. Mijn spieren spanden zich. Ik wilde niet komen, maar ontplofte met een lange diepe grom mijn zaad in haar gulzige mond. Scheut na scheut ontving ze en ze heeft alles ingeslikt. Ze zoog nog langzaam door en likte mijn pik helemaal schoon. Hij stond nog steeds fier overeind.

Dit wil ik vaker". Je pijpt zo geweldig lekker, dat mag je zeker vaker doen". Ze ging op haar rug liggen en ik richte mezelf op likte met mijn tong over een tiet en nam een tepel in mijn mond, onderwijl kneedde k de andere. Ik keek naar haar venusheuvel waar een flinke bos schaamhaar op zat.

Mijn andere hand streelde haar dijbeen, naar de binnenkant van haar dijbeen, omhoog haar kruis in. Mijn vinger beroerde haar buitenste schaamlippen. Vervolgens rondjes draaiend de binnenste schaamlippen die al lekker nat waren.

Mijn middelvinger glipte een paar centimeter haar kutje in. Ze was zeiknat en mijn vinger schoof er helemaal in. Een tweede erbij ging zonder moeite. Zo zoog en knabbelde ik zachtjes aan haar tepel en vingerde haar waanzinnige natte behaarde doos. Haar handen hadden mijn lul alweer te pakken en zachtjes rukte ze er aan. Ik trok mijn vingers uit haar natte kut en stopte ze in mijn mond en zoog er aan of het een lollie was. Een lekkere geile lollie met een heerlijke kutsmaak.

Ik zakte met mijn mond naar beneden, vingerde haar weer. Legde mijn hoofd op haar buik boven haar schaamstreek precies voor haar behaarde venusheuvel. Mijn vingers sopten in haar natte kut en ik likte ze weer schoon. Ik ging met mijn mnd door haar schaamhaar en mijn neus werd aangenaam geprikkeld door de lucht van een rijpe kut met een vleugje urine.

Mijn tong beroerde haar schaamlippen. Ik had ze amper aangeraakt. Ik likte haar lipjes en drong met mijn tong haar grotje in. Ze lag op haar rug en daarom lag ik Ik deels over haar heen en likte haar natte kutje heerlijk.

Doordat ze toch wel mollige bovenbenen had kon ik niet bij haar anus komen. Ik bef graag, maar ben gek op kontjes, wil ze zien, eraan ruiken en het liefst ook mijn tong erin steken. Ooit heb ik mijn vrouw gerimd en vond het heerlijk. Bij een vreemde nooit gedaan, maar wil wel het sterretje zien.

Maar goed ik likte ze flink, wisselde soms af door een paar vingers diep in haar natte kut te steken en onderwijl haar clitje in mijn mond gezogen en meteen mijn tanden op het randje te zetten. Dat geluid dat uit haar mond kwam, heupen die ongecontroleerd tekeer gaan, benen die strekken en buigen en ik haar kutje mar lekker verwennen. Ik zoog aan haar clitje of het een kleine pik was. Mijn vingers dreven in haar kut en als ik mijn tong er diep in stak verzoop ik bijna zo nat was ze. Ze kwam gillend klaar en ik heb mijn tong nog een paar keer door haar spleet gehaald.

Ze duwde mijn hoofd weg. Jammer want ik vind het ze lekker. Haar clitje zal wel overgevoelig zijn. Ik ging weer naast haar liggen en in no-time had ze mijn lul weer in haar mond en begon ze me weer te pijpen. Het duurde deze keer wat langer voor ik klaarkwam en ze heeft hem helemaal leeggezogen.

We lagen naast elkaar wat te praten en ik speelde met haar tieten en die grote tepels die er zitten. Ze had mjn wurmpje in haar hand en kneedde hem en hij begon toch weer te groeien. Zou het dan toch nog een keer lukken. Ik pakte een condoom en wilde hem omdoen. Ze zat op haar knieën op bed, haar kontje omhoog en ik keek naar haar sterretje. Had hem het liefste daarin gestopt en haar in haar kont geneukt.

Ik plaatste mijn eikel tegen haar kut en pakte ze bij haar billen vast. Mijn eikel gleed in haar kut en in 1 beweging schoof mijn hele lul diep haar natte kut in en vulde haar helemaal op. Wat een geile donder was dat. Ik neukte haar in een rustig tempo en bij iedere stoot in haar kut gilde ze even.

Doordat ik al 2 keer klaargekomen was kon ik er lekker de tijd voor neen. Als ik hem er bijna eruit trok keek ik naar haar anus en kut en was verrukt dat ik zo'n heerlijke sex had. Ik voerde het tempo op en mijn ballen kletsen tegen haar clit aan.

Ik rook zelfs haar anus. Steeds meer sopte het. Ze gilde het uit dat ze kwam en kromde haar rug. Ik spoot mijn sperma grommend diep in haar kut, helaas wel in een rubbertje. We bleven best wel lang in deze houding zitten en voelde elkaar naschokken. Mijn pik gleed uit haar natte doos en de condoom zat nog maar voor de helft om mijn slappe pik. Ik liet me op mijn rug vallen om bij te komen en voelde hoe het condoom van mijn lul gehaald werd en haar mond weer mijn pik in haar mond nam.

Ze zoog er even op en likte hem helemaal schoon en ging tevreden met een big smile naast me liggen. Even was het stil en zei toen dat ze een geweldige vrouw is en het voor mij heel lang gelegen is dat ik zo'n prestatie geleverd had.

Dit beaamde ze en zou voor haar vaker mogen gebeuren. Dat beaamde ik ook. We spraken af snel weer contact te zoeken. We kleeden ons aan en ik ging weg.

In de auto had ik de sleutel in het contact gedaan. Deed mijn ogen even dicht en zag die lekkere kont weer voor me. Rook haar kut en anus. Ze stroopte mijn broek gelijk naar beneden. Mijn slipje volgde en mijn janus lag in haar handen.

Ondertussen had Karin mijn hemd opengemaakt en likte aan mijn borsten. Mijn handen zaten onder Karin’s T-shirt. Ze had geen bh aan en ik voelde haar volle borsten in mijn handen. Haar tepeltjes zwollen op en staken strak vooruit. Terwijl Rietje mijn janus likte gleden haar hand over de billen van Karin. Ik trok de T-shirt van Karin uit en zocht haar borsten met mijn mond. Rietje had ondertussen Karin’s broek los gemaakt. Mijn handen gleden naar beneden en voelde de string van Karin.

Ik streelde haar heuveltje en gleed met mijn handen in haar string. Karin opende haar benen en mijn hand gleed er tussen. Ik voelde nu een kale natte kut, druipend van het geil. Mijn vinger gleed er als vanzelf in. Rietje bewerkte ondertussen mijn penis verder met haar mond, terwijl ze met haar hand de anus van Karin beroerde.

Karin’s kont was nog nat van het vorige spel en Rietje’s duwde haar vinger in de kont. We voelde tegen de scheiding elkaars vingers. Karin kwam in extase en reed op onze vingers die diep in haar doordrongen. Met mijn piemel in haar mond en een vinger in de kont van Karin, liet Rietje haar andere hand tussen haar benen ze duwde haar slipje opzij en begon zichzelf te vingeren.

Bijna gelijktijdig kwamen we klaar. Karin schudde van genot door de twee vingers in haar en mijn mond aan haar borsten. Haar geil stroomde uit haar kut. Hijgend kwam ze klaar.

Rietje begon me steeds sneller te pijpen op dat ritme neukte ze zichzelf met haar vinger in haar kut. Ik hield het niet meer en haalde mijn leuter uit haar mond en spoot de twee vrouwen onder het sperma. Witte vlokken vlogen op de buik van Karin en het gezicht van Rietje. Daardoor kwam ook Rietje klaar. De twee meisjes likte elkaar het sperma van buik en gezicht.

Toen alles was opgelikt, kreeg ik van ieder een heerlijke tongzoen. Wij wonen hier niet ver af. We liepen naar onze auto’s. Rietje stapte in haar auto en Karin nam plaats naast mij. Zo reden we naar hun appartement. Het appartement was mooi ingericht. Een grote zetel tegenover een openhaard met een schapenwollen vloer kleed. Een TV met video stond in de hoek. Aan de andere kant van de living stond de eettafel met zes stoelen. Links was de slaapkamer met een dubbelbed.

Een mooie ingerichte keuken en een even mooie badkamer maakte het appartement kompleet. De versiering was extravagant. Op verschillende plaatsen hingen grootte ingekaderde fotos’ van de twee meisjes, naakt en in verschillende posities. Op enkel daarvan kon je hun mooie poesjes bewonderen. Ze leidde me naar de zetel en gingen aan weerskanten van me zitten. Nu begon Rietje me te zoenen terwijl Karin zich over de bobbel in mijn broek ontfermde.

Ze knoopte gelijk mijn broek los en stroopte ze van mijn kont. Mijn slip volgde al snel en Karin dook naar benenden om mijn lul een stevige pijpbeurt te geven. Rietje trok mijn hemd uit. De twee meisjes gingen dan voor me staan en begonnen elkaar op te vrijen. Ik begon mijn stijve leuter met mijn hand te bedienen. De twee meisjes voerde een complete striptease voor me op waarbij ze steeds elkaar de kleren van het lijf haalde. Toen ze naakt voor me stonden begonnen ze elkaar nog meer te zoenen en te likken.

Ze legden zich op het vloerkleed. Rietje kroop tussen de benen van Karin en duwde deze ver open. Ik zag nu die mooie kale kut welke ik al in lijn handen had gehad. Rietje begon het kutje van Karin op te trekken zodat het roze vlees zich voor mij ontplooide.

Haar klitje was reeds zo gezwollen dat het naar buiten piepte. Rietje likt de kut en klitje van Karin. Daarbij zat ze op haar knieën voor haar vriendinnetje. Ik stond op van de bank en streelde zacht de naar bovenwijzende billen van Rietje. Mijn hand ging langs de bilspleet naar beneden en duwde de benen van deze mooie sexgodin uit elkaar.

Haar schaamlippen glinsterden van het geil. Ik streelde haar poesje en liet mijn vinger over haar klitje gaan. Haar kutje ontspande zich en opende zich zodat er een spleetje ontstond waar vocht zachtjes uit liep.

Mijn vinger onderzocht dit liefdesgrotje heel voorzichtig. Het kutje opende zich nog verder en mijn vinger gleed er soppend in. Rietje sidderde en likte heviger aan Karin’s kutje. Ik ging achter Rietje zitten en duwde mijn stijve harde neukpaal bij haar naar binnen. Ze kromde haar rug van genot en liet me in haar tot aan mijn ballen. Haar hand kwam tussen haar benen en ze greep mijn ballen vast en kneep erin. Ik begon traag in en en uit haar grotje te glijden. Door dat ze reeds nat was gaf dit een soppend geluid.

Haar geil kwam met mijn piemel mee. Ik neukte steeds harder. Karin was opgestaan en ging over Rietje staan. Ze duwde haar kutje voor mijn mond. Ik rook haar mukusachtige geur en begon prompt haar kutje te likken terwijl ik verder in Rietjes kut neukte. Geile sappen vloeide uit Karin’s kut en dropen op Rietje’s rug.

Ze gleden tussen de bilspleet naar beneden en maakt haar kontgaatje nat. Ik voelde Rietjes kut krampachtig samen trekken en spannen rond mijn pik. Ze gromde en kreunde toen ze haar hoogte punt bereikte. Ik haalde mijn stijve leuter uit haar kutje en perste deze in haar kont. Ze schreeuwde van pijn en genot.

Ik pompte in haar kont en neukte haar tot ik mijn zaad terug voelde komen. Ik spoot haar darmen vol. Een straal en nog een en nog een. Het hete sperma droop langs mijn penis uit haar kont.

Karin bevrijde mijn piemel en begon hem verder leeg te zuigen. Daarna likte ze de kut en benen van Rietje helemaal schoon.

...


Escort markt sex rimmen


A kijken meesteres dating